Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Hosszú nyílt levél Orbán Vikto
  2010-09-09 21:30:59, csütörtök
 
  Hosszú nyílt levél Orbán Viktor Úrnak, Magyarország miniszterelnökének
2010. szeptember 9. 08:48:34


Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Elöljáróban annyit, hogy 45 éves vagyok, két gyermekem van, 22 éve boldog házasságban élek, dolgozom (még) és majdnem kihagytam, 2007. október 21-e óta a Magyar Gárda tagja vagyok szívvel, lélekkel. Ha még mindig a kezében tartja, és nem dobta a kukába (méla undorral) akkor folytatom. Ha eldobta, akkor is, legfeljebb magamnak, esetleg mások elolvassák majd.

Néhány dolgot nem értek. Önök nemzeti kormányzatnak tartják magukat, nemzeti kormányzást ígértek. Valahogy nem érezzük. Tudja olyan ez, mint a málna ízű szörp és a málnaszörp. Mind a kettőnek málna íze van, de csak az egyik igazi. A másik csak úgy néz ki, valami furcsa, idegen, más.

Természetesen Ön most azt gondolja, hogy én majd most a Magyar Gárda, Magyar Nemzeti Gárda mellett fogok agitálni és győzködöm majd Önt. Nem, ezt nem teszem, hiszen Vona Gábor és a Jobbik frakció ezt Önnel több óráig megtette, és mégis a sajtótájékoztatón úgy nézett ki a dolog, hogy süketek párbeszéde zajlott. Tehát valószínűleg vagy ők tették rosszul a dolgukat (ezt mondjuk, nem hiszem), vagy Ön nem figyelt eléggé (talán nem is érdekelte) mindenesetre biztos, hogy én sem tudnám szebben, jobban elmondani a valóságot.

Az Ön sajtótájékoztatója után csak néhány dolgot nem értek és néhány miértre keresem a választ.

Most, hogy sikerült a kétharmad, Önöknek tényleg az a legnagyobb gondjuk, hogy egy egyébként teljesen jogszerűen működő (ahogyan ezt Ön a sajtótájékoztatón is elismerte) 2-3 ezer fős szervezetet - mely a múltban sokat, igen sokat szenvedett, a törvényeket mindig betartotta (lásd. másodfokú ítélet indoklása), senkit soha nem bántott, céljait tekintve a Nemzet és a Haza felemelésén munkálkodott -, pénzt és rendőri erőt nem kímélve tűzzel, vassal, könnygázzal szétverjenek. Csak pusztán, mert valakiknek nem tetszik.

Nem tetszenek az Árpád-sávok, nem tetszik a Szent Korona, nem tetszik az oroszlán, nem tetszik Rákóczi jelmondata, nem tetszik a Nemzet, Haza, Család, nem tetszik az eskü (fogadalom), nem tetszik a magyar népviselet, nem tetszik az alakzat, nem tetszik, hogy magyarok összefognak egymásért, és az országért, nem tetszik az igazság. Tehát egy nemzeti kormánynak ez lenne a dolga? Igen, voltak kormányok melyeknek első dolguk volt szétverni mindent, ami magyar és nemzeti, de ezek legalább nem mondták magukat nemzeti kormánynak. Önök azonban igen. Furcsa.

Ön folyamatosan az állami erőszak monopólium kiköveteléséről beszél. Igazából nem értem, hogy ezt miért varrja a nyakunkba folyamatosan (talán önszuggeszció?)? Csak nem azért, mert felhívtuk a közvélemény és a rendőrség figyelmét néhány természetesen ,,nem létező" dologra? Vagy talán a Csendőrség? Mely akkor alakult mikor a hivatásos rendőrség rá se bagózott bizonyos kisebbség dolgaira és ezek gyakorlatilag azt csináltak, amit akartak (Tatárszentgyörgy, Pátka, Fadd... Sajóbábony...stb.). Lehet, hogy még mindig? Senki nem akar rendőrséget játszani, viszont akarjuk és követeljük, hogy a rendőrség határozottan és erélyesen lépjen fel mindenféle bűnözés ellen (legalább fele olyan erélyesen, mint ellenünk szokott).

Természetesen megértjük, hogy az alakzatban állás, a magyar népviselet (fekete mellény, fehér ing, fekete nadrág) hordása, eskü a Szent Korona előtt, az árvízi segítségnyújtás, a véradás stb. olyan mérvű és súlyú bűncselekmények melyek súlyosan sértik egy demokráciában a törvényességet, és az ott élők szabadságjogait, de sajnos mi már csak ilyen megrögzött bűnözők vagyunk, a ,,demokrácia szégyene" ahogy Ön volt szíves jellemezni minket. Természetesen belátjuk, hogy tíz vármegye összes perzekutorának ezért minket kell hajszolnia egy csendes hétvégén, míg az olyan enyhe és súlytalan cselekmények, mint a betörés, lopás, garázdaság, emberölés nyugodtan várhat, mert hát ez az elsőrendű feladat. Furcsa.

Apropó demokrácia. Tehát az én gárdista létem alapjában sérti a demokráciát? Miért? Mert kirekesztő, rasszista, fasiszta, neonáci, stb. vagyok? Miért? Mitől? Az én gyülekezésem sérti mások szabadságát? Miért? Tettem én, vagy mondtam én olyat, ami nem volt igaz, vagy törvényes? Mit? Mikor? Hol? És még sok-sok miért, ami higgye el nem csak az én fejemben fogalmazódik meg.

Ön azt mondja félkatonai szervezet. Mitől? Az egyenruhától? Millió más szervezet hord egyen- vagy formaruhát. Alakzatban állástól? Hallottam, hogy az iskolákban évnyitók, egyéb ünnepek, alkalmával sok ezer kis- és nagydiák áll alakzatban, - fehér ingben, fekete nadrágban, ami nagyon hasonló egy feloszlatott társadalmi szervezetéhez. Nem kéne a rendőrségnek az ilyen gyanús helyeken is szétnézni a demokráciát védendő? - sőt egyesek még a magyar Himnusznál, Szózatnál is vigyázzba vágják magukat. Szörnyűség! Vezényszavak? Együttmozgás?

Képzelje el a homoszexuális és leszbikus felvonulásokon is vezényszavak hangzanak el, hogy mikor és merre riszáljanak és mozduljanak. Esetleg a vezetők katonai beosztásokhoz hasonló megnevezései? Székelyföldi ismerőseim juhokat tartanak. A vezérkos neve Százados, a juhászkutya neve Ezredes, nélküle szétzüllene a nyáj. A juhász is így szólítja, őket, amikor az Ezredest valami utasítással a Századoshoz küldi. Ez egy kicsi képzavar, de valószínűleg meg sem fordul az agyában, hogy egy félkatonai szervezetet terelget, aminek ő a Tábornoka.

Megvan! Hit, Erő, Akarat, Fegyelem. Igen, valóban talán ezek emlékeztetnek legjobban egy katonai szervezetre. Igen, belátom, Önnek igaza van, ilyen tulajdonságai csak fegyveres katonai szervezeteknek lehetnek. Ha másoknak is van, az veszélyes a demokráciára nézve sőt, szégyen. Mi is ez a veszély a gyakorlatban? Elmondok egy kis történetet, hátha így még nem hallotta.

Nem is olyan régen történt, hogy egy kis falu közösségét terrorizálta - gyakorlatilag végig akarták pofozni a falut, mert helyet adtak egy Jobbikos fórumnak - az amúgy békés, dolgos és törvénytisztelő kisebbség. A lakosság bejelentésére a helyi rendőrség szokás szerint a füle botját sem mozdította. Ezért a lakosok teljesen demokrácia- és alkotmányellenesen a Magyar Gárda segítségét kérték. Mivel a Magyar Gárdát köti az esküje ezért még vasárnap délután is egy órán belül 200-250 főt tudott a helyszínre mozgósítani.

A helyzet odáig fajult, hogy 5-600 fős kisebbségi gyülekezet, természetesen szigorúan polgári, engedélyezett kellékekkel felfegyverkezve (karó, vasvilla, szamuráj kard, balta stb.) állt szemben ordítozva, fenyegetőzve az ott lévő 200-250 gárdistával, akik némán, alakzatban álltak, természetesen fegyvertelenül. Illetve dehogy, hiszen ott volt velük a Hit, Erő, Akarat, Fegyelem. Ezek nagyon veszélyes fegyverek, úgyhogy nem is került sor semmilyen erőszakra, mert az engedélyezett fegyverekkel hadonászó, ordítozó ,,állampolgárok" meg sem merték közelíteni a fegyvertelen alakzatot.

Talán az egésznek az lett volna a vége, hogy a szolid, lincselésre felkészült kisebbségi csapat (csürhe) megunja és hazamegy. Ám, de ekkor több órás késéssel megérkeztek a magyar rendőrség készenléti alakulatai. Mit tettek? Teljes erejükkel és brutalitásukkal rávetették magukat a felfegyverkezett, ordibáló tömeget ,,veszélyeztető" néma és fegyelmezett alakzatra. Röviden ez történt. No meg az, hogy három nappal ezután a kormány (még nem az Önöké) beterjesztette a Magyar Gárda egyenruháját betiltó törvényjavaslatot, amit Önök és személyesen Ön, Miniszterelnök úr lelkesen tapsolva szavaztak meg. Olyan barbárságról és érzéketlenségről téve tanúbizonyságot, amire az elmúlt ezer év magyar- és világtörténelme során nem volt példa. Ez a demokrácia diadala! Ugyanis ezzel minden probléma meg lett oldva.

Felfogta-e Miniszterelnök úr, hogy ekkor tiltották be a magyar népviseletet? Felfogta-e Miniszterelnök úr, hogy másfél- két órán keresztül (míg a rendőrség nagy nehezen oda érkezett) a Magyar Gárda gárdistái fegyvertelenül, alakzatban állva, védelmezték az embereket és a falut a kisebbség brutalitásától? Lefordítom Önnek, ha nem érti. Semmilyen erőszak monopóliumot nem követelve, a Magyar Gárda passzívan, fegyvertelenül, pusztán állhatatos fegyelmével (talán bátorságával), megállásra kényszerítette a lincselésre felkészült csürhét. Ön szerint hol volt a rendőrség két órán keresztül? Vajon mire készült a kisebbség a fent felsorolt eszközökkel? Vajon mit kellett volna tennie a falu lakosainak? S még sok-sok kérdés, melyekre nemhogy választ nem kaphatunk, de még fel sem tehetjük őket. Érti már Miniszterelnök úr? Valószínűleg még mindig nem.

Ugyan akkor viszont Önnek nincs igaza, mert ez nem is félkatonai, hanem katonai szervezet. Ugyanis a magyar népviseletet utánzó, historizáló egyenruha mellett, mindjárt négy, erős és tiltott fegyvere is van a Hit, Erő, Akarat, Fegyelem. Arról meg, hogy még mi lehet a fekete mellényt díszítő árpád-házi címer alatt (szív, hűség, szeretet, becsület, kitartás stb.), talán csak az NBH (AVH) tudhat, de nyilván nem merik elmondani, mert rögtön kitörne a pánik. A fent leírtak alapján valóban ezek a legveszélyesebb fegyverek a demokráciában.

Az Ön nyilatkozatában pedig a demokrácia szégyenét emlegeti többször is. Igen valóban én is úgy érzem. Erre is mondok egy történetet.

2010. július 4. vasárnap. Igen, az a nap. Az a nap, amikor majd' kétezer magyar ember szerette volna letenni fogadalmát az Erzsébet téren egy bejelentett, és engedélyezett ünnepségen, a magyar Szent Korona előtt a Nemzet és a Haza szolgálatára. De hála a működő demokráciának és Önöknek, nem tehette zavartalanul. Hiszen ez a cselekedet a demokrácia szégyene lett volna. Iszonyatos rendőri erőt vontak össze, hogy ne legyen kedvünk megtenni ezt a szégyenletes dolgot. Az országos szigorított közbiztonsági ellenőrzés keretében, vagy már előre megadott rendszám szerint, vagy találomra, külsőre (Nagy-Magyarország-, Árpád-házi matrica, zászlók stb.,) emelték ki az autókat a demokrácia dicsőségére.

Mindent megtettek, hogy késleltessenek és feltartsanak minket. Az Andrássy úton, a Hősök terétől a Deák térig volt akit, nyolcszor állítottak meg igazoltatásra és ruházat átvizsgálásra, természetesen a demokrácia nagyobb dicsőségére. Érdekes, hogy csak a terepszínű ruhában sétálókat részesítették ebben a megtisztelő bánásmódban. Egy vezetőt - biztosan tudja kiről van szó -, háromszor igazoltattak kocsiban, gyalog egyaránt, mind a háromszor továbbengedték. Viszont mikor odaért az Erzsébet térre akkor egy húsz-harminc fős beöltözött rendőri egységet küldtek be érte. Természetesen a demokrácia védelmében. Ezek szépen egyenletesen beszórtak mindenkit gázzal, páran részesültek a tonfa gerinc- és ízületjavító áldásában. Azután, hatalmas fújolás és gúnyos taps közepette eltakarodtak a helyszínről. Az említett vezetőt pedig nem sikerült kihozni. Az Ön kiváló ,,Fouché-ja" nem volt éppen a csúcson, pedig állítólag személyesen irányította ezt az akciót, mely valóban a demokrácia szégyene volt.

Kérem Miniszterelnök úr, fogadjon el egy jó tanácsot. Próbáljanak egyeztetni a rendőrséggel, jogászokkal, mert ennek nem lesz jó vége. Ez tényleg Európa szégyene. Most már a sokadik rendőri felszólítást hallgatom (lassan már három éve), és még nem sikerült olyat hallanom, melynek hallatán egy jóérzésű átlag jogászt nem fog el a röhögő görcs vagy a hidegrázás. Amikor az éppen soros helyszínparancsnok odajön, és felszólít, legalább legyen mögötte valós törvényi háttér, amire hivatkozhat, mert én szégyellem magam, amikor az éppen velünk lévő jogvédő, két mondattal porrá zúzza a hebegő, dadogó parancsnok sántító felszólítását. Higgye el nagyon szánalmas és az egész testületet járatja le (Ha még ennél jobban le lehet.).

Még lenne valami. Kérem, valahogy készítsék fel rendőreiket, milyen az, amikor ártatlan embereket kell gázkúrában és faháj (tonfa) kezelésben részesíteni. Nem mindegyik van még elbutítva, és ez nagyon látszik rajtuk (magyarul: félnek). Az iskolában ők a bűnözők elleni fellépést tanulják (remélhetőleg) és amikor szembetalálkoznak Hittel, Erővel, Akarattal, Fegyelemmel, akkor nem tudják még hova tenni. Bizony a demokráciában nem szabad kivételt tenni, mert addig mindenki bűnös, amíg be nem bizonyítja az ártatlanságát (vagy nem?). Viszont, hogy később se tudja bebizonyítani arról majd Önök, feltehetően gondoskodnak akár naponta is, új törvényeket hozva a demokrácia nagyobb dicsőségére.

Végezetül, hogy tisztán lásson Miniszterelnök úr! Most, hogy köztörvényes bűnözőt csinált belőlünk, mi ezután is ott leszünk mindenhol ahol szükség lesz ránk (Mert szükség lesz, higgye el!). Nem tántoríthat el az Önök nemtelen, gyilkos gyűlölete. Tudjuk, hogy ebben a demokráciában jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás. Tudjuk és vállaljuk, hogy már a puszta létünkért is börtön és elzárás fenyeget. Mi mindannyian büntetlen előéletű, becsületes, dolgozó, magyar emberek vagyunk. Anyák, apák, fiatalok, öregek, fiúk, lányok, családok, közösségek. Ha menni kell, a börtönben is, a börtönnel is a Hazát, a Nemzetet szolgáljuk.

Nem adjuk fel Miniszterelnök úr! Ha azt akarja, hogy eltűnjünk, akkor vagy Önök lesznek az igazi málnából készült szörp (lásd fentebb), vagy lövetnie kell (nem CR gránáttal)!

Végül egy klasszikus idézet, Öntől:
,,Még azt a mondatot is megengedtem magamnak, hogy a magam részéről nem járulok hozzá, hogy kimasírozzunk a civilizációból."

Higgye el, Miniszterelnök úr, mi sem!

Szebb jövőt!

Hódos László
gárdista
MNG Budapest

Ui.: Tisztelt Miniszterelnök Úr! Lehet, hogy több levelet is írok majd önnek, hogy első kézből értesüljön bizonyos dolgokról és ismerkedjen azzal az igazsággal, ami ideát van. Lehet az is, hogy ezek a levelek átlényegülnek majd börtönnaplóvá. Lehet, hogy nem leszek naprakész (család, munka, élet stb.), de nem hagyok ki semmit. Ezt a levelet ajánlva is el fogom Önnek küldeni (persze nem biztos, hogy eljut Önhöz). Névvel, címmel, mert azt hiszem, úgy érzem, a demokráciában nem kell tartanom semmiféle megtorlástól. Vagy ki tudja - majd elválik.

Forrás: szebbjovo.jobbikdebrecen.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Követendő példa
  2010-09-09 21:23:07, csütörtök
 
  Követendő példa

Népszavazási kezdeményezés Olaszországban a víz köztulajdonban tartásáról
MSZF SZK | csütörtök, 2010. szeptember 9.
Róma-Budapest, 2010. szeptember 9. csütörtök

Olaszországban széles társadalmi összefogással népszavazást kezdeményeztek a víz köztulajdonban tartásáról, hogy megakadályozzák, nehogy magántőkés csoportok privatizálhassák a vízkészleteket - jelentette a Magyar Szociális Fórum csütörtökön a Forum dell'Acqua (Fórum a vízért) elnevezésű itáliai civil mozgalom bejelentésére hivatkozva.
Az olasz legfelső bíróságon benyújtott referendum-kezdeményezést egy millió négyszázezren írták alá. Olaszországban a népszavazás kiírásához elegendő 500 ezer hitelesített aláírás is.
A víz kisajátítása ellen irányuló összefogásban szakszervezetek, egyházak, helyi közösségek vettek részt. A szervezők szerint Itáliában eddig még sohasem látott demokratikus összefogás született az egyik legalapvetőbb közszolgáltatás, a vízgazdálkodás köztulajdonban történő megőrzéséért.
A társadalmi és környezeti jogokért küzdő olasz civil mozgalom szerint Silvio Berlusconi kormánya fontolgatja, hogy a vízforrásokat és vízkészleteket multinacionálisa trösztök tulajdonába adja, és ezzel privatizálja a vizet.
A referendum-kezdeményezés ennek a tervnek a meghiúsítására irányul. Az eredményt az alábbi jelszóval érték el: ,,A víz mindnyájunké! Nem lehet profitszerzés tárgya!" Senkinek sincs joga eltulajdonítani az emberiség közös kincsét!"+++

Kiadta: MSZF SZK

http://hungary.indymedia.org/node/17480
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kinek játszották át az ÁNTSZ
  2010-09-09 21:07:41, csütörtök
 
  Kinek játszották át az ÁNTSZ laboratóriumhálózatát?


Mintegy másfél milliárd forint felárral adták tovább az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) laboratóriumhálózatát, amelyen az egészségügyi hatóság korábban mindössze 48 millió forintért adott túl - írta a Heti Válasz csütörtökön megjelent legfrissebb számában.

"Az állam által alkalmazott szakértők saját üzleti köreiknek játszották át a hálózatot" - közölte a lap, amely utal arra, hogy az ügyet a Heti Válasz két éve fedte fel, s az egészségügyi államtitkárság "most zárja le vizsgálatát".

A cikk szerint az ügy még 2005-ben indult, amikor az ÁNTSZ eladásra kínálta a nem hatósági feladatokat ellátó laboratóriumait kétszázmillió forintos kikiáltási áron. Az ajánlatra senki nem jelentkezett, mivel az összes költséggel együtt az adásvétel mintegy hétszáz millió forintjába került volna a vevőnek. Erre az egyetlen jelentkező az Euro-Labor Invest Kft. volt, amely 48 millió forintot ígért, de emellett kérte a korábbi veszteségek megtérítését, valamint azt, hogy az elbocsátandó dolgozók költségét vállalja át az állam.

Az ajánlatot héttagú bizottság bírálta el, amelynek Bujdosó László akkori tiszti főorvos mellett Nemes Dénes, az ÁNTSZ ügyvédje és Heves István, az ÁNTSZ privatizációs szakértője is tagja volt. Utóbbi ezen megbízatásáért még több mint havi félmillió forintot is kapott a tiszti főorvosi szolgálattól. Emellett pedig az ajánlatot tevő cég egyik tulajdonosával rokoni kapcsolatban állt, sőt később ő maga is résztulajdonos lett a privatizáló cégben. Nemes Dénes neve azért kiemelendő, mivel az ő irodájának székhelye megegyezik az említett cégével - jegyezte meg a hetilap. Mindkettejükkel üzleti kapcsolatban állt Szabó Tamás, az Antall-kormány privatizációs minisztere is, aki szintén az ÁNTSZ szakértőjeként dolgozott - írta a lap.

A "merész hangú" 48 milliós ajánlatot elfogadták. Az állam pedig, az eredetileg 300 milliós becsléssel ellentétben, 532 millió forintot fizetett az új tulajdonosoknak a laboratóriumi dolgozók végkielégítésére. A cikk felhívja a figyelmet arra is, hogy a magáncég azóta is - több mint négy éve - ingyen és minden jogalap nélkül használja az ÁNTSZ nevet.

Az ÁNTSZ laborhálózatán 2008-ban részenként adtak tovább. A Nyíri Viktor által vezetett Poszterház Kft. mintegy 1,5 milliárd forintért vette meg a céget - írta a hetilap, amely felveti, hogy ez - a cég eladásából származó - értékkülönbség már akkora, hogy "büntetőjogi felelősséget is felvet". A lap szerint a nyomozó hatóságoknak nem lesz könnyű dolguk, mivel a privatizátorok egyebek mellett egy ciprusi offshore cég közbeiktatásával is igyekeztek "láthatatlanná" tenni a pénzmozgásokat.

Nemes Dénes jelenleg is az ÁNTSZ ügyvédje, akit - a Heti Válasz információi szerint - több mint havi egymillió forintért foglalkoztatnak, az ügyben érintett többi szakértő megbízatását viszont időközben megszüntették.


http://stop.hu/articles/article.php?id=736828
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: Felháborító, hogy a ko
  2010-09-09 20:56:54, csütörtök
 
  Jobbik: Felháborító, hogy a kormány hódító jellegű háborúba kényszeríti a Magyar Honvédséget



A Jobbik részvétét fejezi ki az Afganisztánban életveszélyes sérüléseket szenvedett, s ma elhunyt Kolozsvári György zászlós családjának, barátainak és bajtársainak. A transzatlanti érdekeket követő kormányok ? köztük a Fidesz vezette kabinetek ? hosszú ideje folytatott kalandorpolitikájának köszönhetően újabb magyar katona esett el. A Jobbik sajnálatosnak és egyben felháborítónak tartja, hogy a magát a "nemzeti együttműködés kormányának" tituláló kormányzat a magyar emberek akaratával ellentétes módon, az Amerikai Egyesült Államok oldalán egy kifejezetten hódító jellegű háborúba kényszeríti a Magyar Honvédséget - áll a jobbikos Volner János közleményében, alább a folytatás.

A Jobbik emlékeztet arra, hogy Afganisztánt jelenleg a világ bányászati nagyhatalmaként tartják nyilván, az ország ásványkincseit ezer milliárd dollár értékűre becslik. Nemzetközi sajtóhírek szerint a hódító háborút vezető Amerikai Egyesült Államok hadserege az amerikai geológiai kutatóintézettel közösen, egyre nagyobb mohósággal vizsgálja Afganisztán ásványkincseit, miután kiderült, hogy hatalmas vas-, réz-, kobalt- és aranykészleteket tártak fel, valamint a laptop gyártáshoz nélkülözhetetlen lítiumból és a szupravezetők gyártásához felhasznált nióbiumból is jelentős mennyiséget rejt az afgán föld. Máris érthetővé vált, miért olyan fontos a fekete-afrikai népirtások iránt érzéketlen amerikai kormány számára az afgán háború és az ország ásványkincsei fölött katonai erővel gyakorolt ellenőrzés. Az Egyesült Államok által a többek között magyar katonák segítségével hatalomban tartott afganisztáni bábkormány a multinacionális cégek nagy megelégedésére kijelentette, hogy Afganisztán ásványkincseinek kitermeléséhez nemzetközi pályázatok útján keres partnereket.
A Jobbik szégyenletesnek tartja, hogy magyar katonák százai vesznek részt az ezer milliárd dollár értékű afgán ásványkincsért folyó rablóháborúban. Követeljük a magyar katonák azonnali hazarendelését, mert afganisztáni jelenlétük erkölcsileg vállalhatatlan és Magyarországot a terrorcselekmények tömegét elkövető al-Kaida potenciális célpontjává teszi.

Volner János országgyűlési képviselő

pic
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az "új országban" ugyanúgy zak
  2010-09-09 20:53:06, csütörtök
 
  2010-09-09. 18:39
Az "új országban" ugyanúgy zaklatja a borászokat és a szüretelőket az APEH, mint a "régiben"

A szüret közeledtével fokozottan figyel a szőlőszedők foglalkoztatására az APEH - közölte az adóhatóság észak-magyarországi regionális igazgatósága.
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal közlése szerint az őszi betakarítási munkáknál, szüreteken, szüreti rendezvényeken a korábbi gyakorlatnak megfelelően számítani lehet adóhatóság jelenlétére.
Gulyás Bernadett, az adóhatóság regionális igazgatóságának sajtóreferense elmondta: a betakarítási munkáknál, szüreteken elsősorban a foglalkoztatás szabályszerűségét vizsgálják majd az ellenőrök, míg a szüreti rendezvényeken a foglalkoztatás mellett a bevételek szabályszerű regisztrációját is ellenőrzik.
Az előzetes figyelemfelhívásnak az ad aktualitást, hogy az egyszerűsített foglalkoztatás szabályai augusztus 1-jétől jelentősen megváltoztak, s bár ezek a korábbi gyakorlathoz képest egyszerűsítéseket tartalmaznak, a bejelentés szabályait az idénymunkásokat foglalkoztató munkaadóknak is érdemes áttanulmányozniuk.
A mezőgazdasági idénymunka keretében foglalkoztatott munkavállaló után fizetendő közteher mértéke naponta csak 500 forint, ezért nem érdemes kockáztatni a szabálytalan foglalkoztatáshoz kapcsolódó jelentős bírságokat - emlékeztetett a szóvivő. Megjegyezte: a fekete foglalkoztatás felszámolása érdekében továbbra is várhatók összehangolt ellenőrzések a mezőgazdaságban és a feldolgozóiparban is.

(MTI)

http://kuruc.info/r/2/65792/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Prohászka Ottokár: Bazilika és
  2010-09-09 20:43:11, csütörtök
 
  Prohászka Ottokár: Bazilika és zsinagóga. 1896


"Volt egy komikus jelenete a milleneumi ünnepségeknek. A díszmagyarba öltözött megye és város leiramodott a nagymise után a várhegyről a zsinagógába. Minek? Imádkozni vagy tüntetni? Nem vezet szűkkeblűség, sem előjogokat nem akarok a katolicizmus részére, de nem tudom belátni, hogy katolikus minek megy zsinagógába? A templom nem parádé-piac, a templomjárás sem ceremónia, sem komédia.

Hallottam azt is, hogy valaki azt mondta, hogy a bazilika tanulhatna a zsinagógától hazafiságot. Erre azt feleljük: modern hazafiságot, mely a hasát s nem a hazát szereti, senkitől sem akarunk tanulni. Országfenntartó hazafiságot pedig ezer év óta ismerjük, gyakoroljuk. Aki nem hiszi, az nézzen Szent István koronájára: ott nem tóra, hanem kereszt ragyog."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikában az országúton gördü
  2010-09-09 20:38:09, csütörtök
 
  Amerikában az országúton gördül az iskolabusz. A gyerekek nagyon rosszak, a fehérek és a négerek összeverekszenek.
A buszsofőr többszöri figyelmeztetés után megállítja a buszt, kiszállíttatja és felsorakoztatja a nebulókat. Leszidja őket:
"Nem szégyellitek magatokat? Amerikában minden ...tovább »ki egyenlő! Nincs különbség a fehérek és a feketék közt! Vegyétek most úgy, hogy mindenki kék. Nekünk békességben kell együtt élnünk. Most pedig beszállni a buszba! A világoskékek elől, a sötétkékek hátul!"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikai közhelygyűjtemény A
  2010-09-09 20:37:45, csütörtök
 
  Politikai közhelygyűjtemény A Fidesz elnökének kampánybeszéde - A Jobbik közleménye Orbán Viktor értékelőjére


A Jobbik konkrétumok nélküli, politikai közhelygyűjteménynek tartja Orbán Viktor kampánybeszédét. Álságos az a bejelentés, hogy a kormány tagjai az eddigi gyakorlattal ellentétben nem csak négyévente találkoznának a választókkal, s emiatt tovább folytatják a Fidesz-kampányban megindított Nemzeti Konzultáció rendezvénysorozatot. Az emberekkel történő konzultációhoz azonban magukkal az emberekkel kellene beszélgetni a valós problémákról, nem pedig a Fideszhez közel álló, Kötcséről is ismert belterjes társasággal.

Orbán Viktort az elmúlt 100 nap kommunikációjából jól felkészítették tanácsadói, de a jövőről - akár a következő 100 napról - nem beszélt.Így továbbra sem tudni, milyen kormányzati intézkedéseket várhatnak a brutálisan eladósodott devizahitelesek, a munkából élők, a családosok, a lakással nem rendelkező fiatalok, a természeti csapások miatt is óriási gondban lévő gazdák, vagy a lánctartozások miatt fizetésképtelenné vált kis és közepes vállalkozások. A Jobbik azt is hiányolta, hogy a miniszterelnök nem ejtett szót a multinacionális tőke előjogainak eltörléséről és a közteherviselésben való nagyobb mértékű részvételéről sem.

A rend és közbiztonság pedig nemhogy két hét, még száz nap alatt sem állt helyre, a javulás jelei sem látszódnak. Ehelyett viszont a kétharmados kormánytöbbség megalkotta a szájkosártörvényt, a jogállamokban példátlan lex Gárdát, a cigánybűnözés kérdésében pedig továbbra is struccpolitikát folytat. Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a kilakoltatási moratórium meghirdetése után egy héttel Budafokon egy többgyermekes családot telepítettek ki rendőri, azaz kormányzati segítséggel. A tiltakozó jobbikos politikusok ellen rendőrségi eljárás indult a Nemzeti Együttműködés Rendszerében.

A demokratikus normák állítólagos helyreállítása terén sem tartjuk eredménynek, hogy a politikai zsákmányszerzés tovább folytatódhat: a költségelszámolási botrányba keveredett képviselőből az Állami Számvevőszék elnöke, a megfelelő jogi tapasztalat nélküli politológusból alkotmánybíró lehetett. A kisebb parlamentre és önkormányzatokra vonatkozó populista jogszabályok pedig az álláshalmozó politikusbűnözők számának további növekedését eredményezik.

A Jobbik az “Éljen a valóság!" szlogen helyett azt üzeni a kormány tagjainak, hogy éljenek a valóságban!

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Jobbik.hu

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/09/09/politikai-kozhelygyujtemeny-a-fid esz-elnokenek-kampanybeszede-a-jobbik-kozlemenye-orban-viktor-ertekelojere/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Levél Hende Csaba honvédelmi m
  2010-09-09 20:18:35, csütörtök
 
  Levél Hende Csaba honvédelmi miniszternek



Hunhír.info

Az USA tehát Afganisztán népe ellen is - akárcsak korábban az iraki nép ellen - koholt ürügyekkel indított hódító és népirtó háborút. Ez az igazi terrorcselekmény, kedves Csaba - állami szintű terrorizmus, made in USA.

Kedves Csaba!


A minapi Heti Válaszban ki nem fejtetted, inkább csak megpendítetted azt a gyerekmesébe illő érvet, ami nyilván kormányod álláspontját is tükrözi, s amellyel erkölcsi igazolást véltek adni magyar zsoldos katonák afganisztáni részvételére az immár majdnem egy évtizede tartó amerikai okkupációs háborúban: jelesül hogy 2001. szeptember 11-én ,,Amerikát terrortámadás érte", s ennek megtorlásául rohanta le Afganisztánt. Már bocsánat, de ez szemenszedett (cionista) hazugság. Soha senki nem talált és mutatott be meggyőző bizonyítékokat arra, hogy Afganisztánnak, a táliboknak vagy akár a mitikus ,,Oszama bin Ládennek" bármilyen köze lett volna az állítólagos ,,terrortámadáshoz".

A hivatalos amerikai kormányjelentés is, ami nem több gigantikus elkenő és elhallgató manipulációnál és hazugságoknál, elejtette a kezdetben forszírozott Al-Kaida-verziót. Afganisztán inváziójának terve már 2001. szeptember 9-ére, két nappal ama bizonyos ,,terrortámadás" előtt tökéletesen készen volt, a megszállásra való előkészületeket - hadgyakorlatok, trenírozás - már előző nyáron megtette a bevetésre kész amerikai haderő. Pontosan a szeptember 11-e előtt kidolgozott tervek szerint került aztán sor Afganisztán lerohanására; szeptember 11-e mindössze ürügyül szolgált.

Az USA tehát Afganisztán népe ellen is - akárcsak korábban az iraki nép ellen - koholt ürügyekkel indított hódító és népirtó háborút. Ez az igazi terrorcselekmény, kedves Csaba - állami szintű terrorizmus, made in USA. Ebben vált cinkossá a magyar állam, és erre nincs semmilyen erkölcsi mentség. Bár a magyar lakosság többsége a globális média által hibernált állapotban, szellemi tetszhalottként szop be bármilyen propagandát, de azért nem kevesen tájékozódnak a dolgok valódi állásáról és folyásáról. E nem kevesek durva sértésnek tekintik, ha bugyuta gyerekmesékkel próbálják traktálni őket ilyen horderejű kérdésekben. ,,Az erőszak bűvöletében / mit bánja sok törvényhozó, / hogy mint pusztul el szép fajunk!" - írta József Attila a Hazám című versében.

,,Adj magyarságot a magyarnak, hogy mi ne legyünk német gyarmat" - olvashatjuk ugyanebben a versben. Magyarságot adjatok a magyarnak, Csaba, ne cionista propagandát, s ne az ,,új világrendbe" próbáljátok besuszterolni országunkat, hanem azon dolgozzatok, hogy Magyarország ne legyen amerikai, főként pedig zsidó gyarmat!

Ehhez kíván erőt és elszánást: Molnár Miklós Szombathelyről





Hosszú nyílt levél Orbán Viktor Úrnak,
Magyarország miniszterelnökének








Tisztelt Miniszterelnök Úr!


Elöljáróban annyit, hogy 45 éves vagyok, két gyermekem van, 22 éve boldog házasságban élek, dolgozom (még) és majdnem kihagytam, 2007. október 21-e óta a Magyar Gárda tagja vagyok szívvel, lélekkel. Ha még mindig a kezében tartja, és nem dobta a kukába (méla undorral) akkor folytatom. Ha eldobta, akkor is, legfeljebb magamnak, esetleg mások elolvassák majd.

Néhány dolgot nem értek. Önök nemzeti kormányzatnak tartják magukat, nemzeti kormányzást ígértek. Valahogy nem érezzük. Tudja olyan ez, mint a málna ízű szörp és a málnaszörp. Mind a kettőnek málna íze van, de csak az egyik igazi. A másik csak úgy néz ki, valami furcsa, idegen, más.

Természetesen Ön most azt gondolja, hogy én majd most a Magyar Gárda, Magyar Nemzeti Gárda mellett fogok agitálni és győzködöm majd Önt. Nem, ezt nem teszem, hiszen Vona Gábor és a Jobbik frakció ezt Önnel több óráig megtette, és mégis a sajtótájékoztatón úgy nézett ki a dolog, hogy süketek párbeszéde zajlott. Tehát valószínűleg vagy ők tették rosszul a dolgukat (ezt mondjuk, nem hiszem), vagy Ön nem figyelt eléggé (talán nem is érdekelte) mindenesetre biztos, hogy én sem tudnám szebben, jobban elmondani a valóságot.

Az Ön sajtótájékoztatója után csak néhány dolgot nem értek és néhány miértre keresem a választ.

Most, hogy sikerült a kétharmad, Önöknek tényleg az a legnagyobb gondjuk, hogy egy egyébként teljesen jogszerűen működő (ahogyan ezt Ön a sajtótájékoztatón is elismerte) 2-3 ezer fős szervezetet - mely a múltban sokat, igen sokat szenvedett, a törvényeket mindig betartotta (lásd. másodfokú ítélet indoklása), senkit soha nem bántott, céljait tekintve a Nemzet és a Haza felemelésén munkálkodott -, pénzt és rendőri erőt nem kímélve tűzzel, vassal, könnygázzal szétverjenek. Csak pusztán, mert valakiknek nem tetszik.

Nem tetszenek az Árpád-sávok, nem tetszik a Szent Korona, nem tetszik az oroszlán, nem tetszik Rákóczi jelmondata, nem tetszik a Nemzet, Haza, Család, nem tetszik az eskü (fogadalom), nem tetszik a magyar népviselet, nem tetszik az alakzat, nem tetszik, hogy magyarok összefognak egymásért, és az országért, nem tetszik az igazság. Tehát egy nemzeti kormánynak ez lenne a dolga? Igen, voltak kormányok melyeknek első dolguk volt szétverni mindent, ami magyar és nemzeti, de ezek legalább nem mondták magukat nemzeti kormánynak. Önök azonban igen. Furcsa.

Ön folyamatosan az állami erőszak monopólium kiköveteléséről beszél. Igazából nem értem, hogy ezt miért varrja a nyakunkba folyamatosan (talán önszuggeszció?)? Csak nem azért, mert felhívtuk a közvélemény és a rendőrség figyelmét néhány természetesen ,,nem létező" dologra? Vagy talán a Csendőrség? Mely akkor alakult mikor a hivatásos rendőrség rá se bagózott bizonyos kisebbség dolgaira és ezek gyakorlatilag azt csináltak, amit akartak (Tatárszentgyörgy, Pátka, Fadd... Sajóbábony...stb.). Lehet, hogy még mindig? Senki nem akar rendőrséget játszani, viszont akarjuk és követeljük, hogy a rendőrség határozottan és erélyesen lépjen fel mindenféle bűnözés ellen (legalább fele olyan erélyesen, mint ellenünk szokott).

Természetesen megértjük, hogy az alakzatban állás, a magyar népviselet (fekete mellény, fehér ing, fekete nadrág) hordása, eskü a Szent Korona előtt, az árvízi segítségnyújtás, a véradás stb. olyan mérvű és súlyú bűncselekmények melyek súlyosan sértik egy demokráciában a törvényességet, és az ott élők szabadságjogait, de sajnos mi már csak ilyen megrögzött bűnözők vagyunk, a ,,demokrácia szégyene" ahogy Ön volt szíves jellemezni minket. Természetesen belátjuk, hogy tíz vármegye összes perzekutorának ezért minket kell hajszolnia egy csendes hétvégén, míg az olyan enyhe és súlytalan cselekmények, mint a betörés, lopás, garázdaság, emberölés nyugodtan várhat, mert hát ez az elsőrendű feladat. Furcsa.

Apropó demokrácia. Tehát az én gárdista létem alapjában sérti a demokráciát? Miért? Mert kirekesztő, rasszista, fasiszta, neonáci, stb. vagyok? Miért? Mitől? Az én gyülekezésem sérti mások szabadságát? Miért? Tettem én, vagy mondtam én olyat, ami nem volt igaz, vagy törvényes? Mit? Mikor? Hol? És még sok-sok miért, ami higgye el nem csak az én fejemben fogalmazódik meg.

Ön azt mondja félkatonai szervezet. Mitől? Az egyenruhától? Millió más szervezet hord egyen- vagy formaruhát. Alakzatban állástól? Hallottam, hogy az iskolákban évnyitók, egyéb ünnepek, alkalmával sok ezer kis- és nagydiák áll alakzatban, - fehér ingben, fekete nadrágban, ami nagyon hasonló egy feloszlatott társadalmi szervezetéhez. Nem kéne a rendőrségnek az ilyen gyanús helyeken is szétnézni a demokráciát védendő? - sőt egyesek még a magyar Himnusznál, Szózatnál is vigyázzba vágják magukat. Szörnyűség! Vezényszavak? Együttmozgás?

Képzelje el a homoszexuális és leszbikus felvonulásokon is vezényszavak hangzanak el, hogy mikor és merre riszáljanak és mozduljanak. Esetleg a vezetők katonai beosztásokhoz hasonló megnevezései? Székelyföldi ismerőseim juhokat tartanak. A vezérkos neve Százados, a juhászkutya neve Ezredes, nélküle szétzüllene a nyáj. A juhász is így szólítja, őket, amikor az Ezredest valami utasítással a Századoshoz küldi. Ez egy kicsi képzavar, de valószínűleg meg sem fordul az agyában, hogy egy félkatonai szervezetet terelget, aminek ő a Tábornoka.

Megvan! Hit, Erő, Akarat, Fegyelem. Igen, valóban talán ezek emlékeztetnek legjobban egy katonai szervezetre. Igen, belátom, Önnek igaza van, ilyen tulajdonságai csak fegyveres katonai szervezeteknek lehetnek. Ha másoknak is van, az veszélyes a demokráciára nézve sőt, szégyen. Mi is ez a veszély a gyakorlatban? Elmondok egy kis történetet, hátha így még nem hallotta.

Nem is olyan régen történt, hogy egy kis falu közösségét terrorizálta - gyakorlatilag végig akarták pofozni a falut, mert helyet adtak egy Jobbikos fórumnak - az amúgy békés, dolgos és törvénytisztelő kisebbség. A lakosság bejelentésére a helyi rendőrség szokás szerint a füle botját sem mozdította. Ezért a lakosok teljesen demokrácia- és alkotmányellenesen a Magyar Gárda segítségét kérték. Mivel a Magyar Gárdát köti az esküje ezért még vasárnap délután is egy órán belül 200-250 főt tudott a helyszínre mozgósítani.

A helyzet odáig fajult, hogy 5-600 fős kisebbségi gyülekezet, természetesen szigorúan polgári, engedélyezett kellékekkel felfegyverkezve (karó, vasvilla, szamuráj kard, balta stb.) állt szemben ordítozva, fenyegetőzve az ott lévő 200-250 gárdistával, akik némán, alakzatban álltak, természetesen fegyvertelenül. Illetve dehogy, hiszen ott volt velük a Hit, Erő, Akarat, Fegyelem. Ezek nagyon veszélyes fegyverek, úgyhogy nem is került sor semmilyen erőszakra, mert az engedélyezett fegyverekkel hadonászó, ordítozó ,,állampolgárok" meg sem merték közelíteni a fegyvertelen alakzatot.

Talán az egésznek az lett volna a vége, hogy a szolid, lincselésre felkészült kisebbségi csapat (csürhe) megunja és hazamegy. Ám, de ekkor több órás késéssel megérkeztek a magyar rendőrség készenléti alakulatai. Mit tettek? Teljes erejükkel és brutalitásukkal rávetették magukat a felfegyverkezett, ordibáló tömeget ,,veszélyeztető" néma és fegyelmezett alakzatra. Röviden ez történt. No meg az, hogy három nappal ezután a kormány (még nem az Önöké) beterjesztette a Magyar Gárda egyenruháját betiltó törvényjavaslatot, amit Önök és személyesen Ön, Miniszterelnök úr lelkesen tapsolva szavaztak meg. Olyan barbárságról és érzéketlenségről téve tanúbizonyságot, amire az elmúlt ezer év magyar- és világtörténelme során nem volt példa. Ez a demokrácia diadala! Ugyanis ezzel minden probléma meg lett oldva.

Felfogta-e Miniszterelnök úr, hogy ekkor tiltották be a magyar népviseletet? Felfogta-e Miniszterelnök úr, hogy másfél- két órán keresztül (míg a rendőrség nagy nehezen oda érkezett) a Magyar Gárda gárdistái fegyvertelenül, alakzatban állva, védelmezték az embereket és a falut a kisebbség brutalitásától? Lefordítom Önnek, ha nem érti. Semmilyen erőszak monopóliumot nem követelve, a Magyar Gárda passzívan, fegyvertelenül, pusztán állhatatos fegyelmével (talán bátorságával), megállásra kényszerítette a lincselésre felkészült csürhét. Ön szerint hol volt a rendőrség két órán keresztül? Vajon mire készült a kisebbség a fent felsorolt eszközökkel? Vajon mit kellett volna tennie a falu lakosainak? S még sok-sok kérdés, melyekre nemhogy választ nem kaphatunk, de még fel sem tehetjük őket. Érti már Miniszterelnök úr? Valószínűleg még mindig nem.

Ugyan akkor viszont Önnek nincs igaza, mert ez nem is félkatonai, hanem katonai szervezet. Ugyanis a magyar népviseletet utánzó, historizáló egyenruha mellett, mindjárt négy, erős és tiltott fegyvere is van a Hit, Erő, Akarat, Fegyelem. Arról meg, hogy még mi lehet a fekete mellényt díszítő árpád-házi címer alatt (szív, hűség, szeretet, becsület, kitartás stb.), talán csak az NBH (AVH) tudhat, de nyilván nem merik elmondani, mert rögtön kitörne a pánik. A fent leírtak alapján valóban ezek a legveszélyesebb fegyverek a demokráciában.

Az Ön nyilatkozatában pedig a demokrácia szégyenét emlegeti többször is. Igen valóban én is úgy érzem. Erre is mondok egy történetet.

2010. július 4. vasárnap. Igen, az a nap. Az a nap, amikor majd' kétezer magyar ember szerette volna letenni fogadalmát az Erzsébet téren egy bejelentett, és engedélyezett ünnepségen, a magyar Szent Korona előtt a Nemzet és a Haza szolgálatára. De hála a működő demokráciának és Önöknek, nem tehette zavartalanul. Hiszen ez a cselekedet a demokrácia szégyene lett volna. Iszonyatos rendőri erőt vontak össze, hogy ne legyen kedvünk megtenni ezt a szégyenletes dolgot. Az országos szigorított közbiztonsági ellenőrzés keretében, vagy már előre megadott rendszám szerint, vagy találomra, külsőre (Nagy-Magyarország-, Árpád-házi matrica, zászlók stb.,) emelték ki az autókat a demokrácia dicsőségére.

Mindent megtettek, hogy késleltessenek és feltartsanak minket. Az Andrássy úton, a Hősök terétől a Deák térig volt akit, nyolcszor állítottak meg igazoltatásra és ruházat átvizsgálásra, természetesen a demokrácia nagyobb dicsőségére. Érdekes, hogy csak a terepszínű ruhában sétálókat részesítették ebben a megtisztelő bánásmódban. Egy vezetőt - biztosan tudja kiről van szó -, háromszor igazoltattak kocsiban, gyalog egyaránt, mind a háromszor továbbengedték. Viszont mikor odaért az Erzsébet térre akkor egy húsz-harminc fős beöltözött rendőri egységet küldtek be érte. Természetesen a demokrácia védelmében. Ezek szépen egyenletesen beszórtak mindenkit gázzal, páran részesültek a tonfa gerinc- és ízületjavító áldásában. Azután, hatalmas fújolás és gúnyos taps közepette eltakarodtak a helyszínről. Az említett vezetőt pedig nem sikerült kihozni. Az Ön kiváló ,,Fouché-ja" nem volt éppen a csúcson, pedig állítólag személyesen irányította ezt az akciót, mely valóban a demokrácia szégyene volt.

Kérem Miniszterelnök úr, fogadjon el egy jó tanácsot. Próbáljanak egyeztetni a rendőrséggel, jogászokkal, mert ennek nem lesz jó vége. Ez tényleg Európa szégyene. Most már a sokadik rendőri felszólítást hallgatom (lassan már három éve), és még nem sikerült olyat hallanom, melynek hallatán egy jóérzésű átlag jogászt nem fog el a röhögő görcs vagy a hidegrázás. Amikor az éppen soros helyszínparancsnok odajön, és felszólít, legalább legyen mögötte valós törvényi háttér, amire hivatkozhat, mert én szégyellem magam, amikor az éppen velünk lévő jogvédő, két mondattal porrá zúzza a hebegő, dadogó parancsnok sántító felszólítását. Higgye el nagyon szánalmas és az egész testületet járatja le (Ha még ennél jobban le lehet.).

Még lenne valami. Kérem, valahogy készítsék fel rendőreiket, milyen az, amikor ártatlan embereket kell gázkúrában és faháj (tonfa) kezelésben részesíteni. Nem mindegyik van még elbutítva, és ez nagyon látszik rajtuk (magyarul: félnek). Az iskolában ők a bűnözők elleni fellépést tanulják (remélhetőleg) és amikor szembetalálkoznak Hittel, Erővel, Akarattal, Fegyelemmel, akkor nem tudják még hova tenni. Bizony a demokráciában nem szabad kivételt tenni, mert addig mindenki bűnös, amíg be nem bizonyítja az ártatlanságát (vagy nem?). Viszont, hogy később se tudja bebizonyítani arról majd Önök, feltehetően gondoskodnak akár naponta is, új törvényeket hozva a demokrácia nagyobb dicsőségére.

Végezetül, hogy tisztán lásson Miniszterelnök úr! Most, hogy köztörvényes bűnözőt csinált belőlünk, mi ezután is ott leszünk mindenhol ahol szükség lesz ránk (Mert szükség lesz, higgye el!). Nem tántoríthat el az Önök nemtelen, gyilkos gyűlölete. Tudjuk, hogy ebben a demokráciában jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás. Tudjuk és vállaljuk, hogy már a puszta létünkért is börtön és elzárás fenyeget. Mi mindannyian büntetlen előéletű, becsületes, dolgozó, magyar emberek vagyunk. Anyák, apák, fiatalok, öregek, fiúk, lányok, családok, közösségek. Ha menni kell, a börtönben is, a börtönnel is a Hazát, a Nemzetet szolgáljuk.

Nem adjuk fel Miniszterelnök úr! Ha azt akarja, hogy eltűnjünk, akkor vagy Önök lesznek az igazi málnából készült szörp (lásd fentebb), vagy lövetnie kell (nem CR gránáttal)!

Végül egy klasszikus idézet, Öntől:
,,Még azt a mondatot is megengedtem magamnak, hogy a magam részéről nem járulok hozzá, hogy kimasírozzunk a civilizációból."

Higgye el, Miniszterelnök úr, mi sem!

Szebb jövőt!

Hódos László
gárdista
MNG Budapest

Ui.: Tisztelt Miniszterelnök Úr! Lehet, hogy több levelet is írok majd önnek, hogy első kézből értesüljön bizonyos dolgokról és ismerkedjen azzal az igazsággal, ami ideát van. Lehet az is, hogy ezek a levelek átlényegülnek majd börtönnaplóvá. Lehet, hogy nem leszek naprakész (család, munka, élet stb.), de nem hagyok ki semmit. Ezt a levelet ajánlva is el fogom Önnek küldeni (persze nem biztos, hogy eljut Önhöz). Névvel, címmel, mert azt hiszem, úgy érzem, a demokráciában nem kell tartanom semmiféle megtorlástól. Vagy ki tudja - majd elválik.

Forrás: szebbjovo.jobbikdebrecen.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az MSZP egykori jelöltjét szer
  2010-09-09 19:53:39, csütörtök
 
  2010-09-09. 18:59
Az MSZP egykori jelöltjét szeretné szikszói polgármesternek a Fidesz

A Jobbik szóvivője cáfolta, hogy pártja a négy éve az MSZP és az SZDSZ közös jelöltjeként megválasztott polgármestert támogatná Szikszón az önkormányzati választáson. Dúró Dóra azt is elmondta: feljelentést tettek az LMP kampányfőnökének keddi, választási csalás gyanúját keltő nyilatkozata miatt.
A politikus csütörtökön a Hír Tv értesülésére reagálva közölte: a Jobbik helyi szervezete korábban választási megállapodást kötött egy, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón működő civil szervezettel. Hozzátette: a jobbikosok a civilek által megnevezett jelölteket - egykori kisgazdákat és független képviselőket - támogathatónak ítélték.
Dúró Dóra elmondta: utóbb egy szórólapról tudták meg, hogy a civil szervezet a négy évvel ezelőtt MSZP-SZDSZ jelöltként a település polgármesterévé választott Füzesséri Józsefet támogatja, jelöltjei között pedig további, korábban szocialista színekben mandátumot szerző politikusok is találhatók. A szóvivő elmondta: ezután felmondták az egyébként is csak szóban létező választási megállapodást, és "helyreigazító szórólapon" tudatták a szikszóiakkal, hogy a Jobbik kizárólag a párt színeiben induló három jelöltje mellett kampányol.
Szikszón nem az MSZP és a Jobbik, hanem a szocialista párt és a Fidesz között van folytonosság, mivel Boholy György, a település fideszes polgármesterjelöltje 1990-ben Encsen, a borsodi 9-es számú egyéni választókerületben az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje volt - mondta Duró.
Schiffer és Karácsony egymást hazudtolja
A Jobbik szóvivője azt is elmondta, hogy pártja - korábbi ígéretüknek megfelelően - feljelentést tett ismertetlen tettes ellen, amiért Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke egy keddi lapinterjúban arról beszélt: az ajánlószelvény-gyűjtési időszakban voltak informális felajánlkozások a Fidesz oldaláról "cédulasegítség" ügyében, és romaszervezetek is megkörnyékezték a pártot.
Ezzel kapcsolatban Dúró Dóra arra hívta fel a figyelmet, hogy amíg Karácsony Gergely "gyakorlatilag választási csalással vádolta meg a Fideszt és több romaszervezetet", addig Schiffer András frakcióvezető szerint Karácsony szavai csupán elejtett megjegyzések voltak. (Schiffer András az ATV műsorában szerdán azt állította: a kampányfőnök nem nyilatkozott a Népszabadságnak, a lap "néhány, elejtett megjegyzését" öntötte cikkbe. Karácsony Gergely viszont elismerte: a megjelenteket a napilap újságírója előzetesen egyeztette vele.)
"Reméljük, nincs szó arról, hogy Schiffer András falazni akar a Fidesznek" - mondta a Jobbik szóvivője, majd hozzátette: ilyen ellentmondó nyilatkozatok mellett nehéz hinni az LMP egyéb, az ajánlószelvények szabályszerű összegyűjtéséről szóló tájékoztatásainak.

(MTI)

http://kuruc.info/r/52/65795/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 351 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.