2010-10-14 19:22:56, csütörtök
|
|
|
Hozzávalók:
4 db kicsontozott csirkemell
csirkemáj
só
bors
ízlés szerint egyéb fűszer
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál libazsír
olaj a sütéshez.
A csirkemájakat a felhevített fokhagymás libazsírban átsütjük
és félretesszük.
A csirkemelleket enyhén kiverjük, sózzuk, borsozzuk, ízlés
szerint fűszerezzük.
Minden csirkemellre 2-2 májat teszünk, felcsavarjuk, megtűzzük.
Kevés olajon megpirítjuk a roládokat. Vizet öntünk alá és puhára
pároljuk. Készíthetjük sütőben is, alufóliába csomagolva.
Libazsírral meglocsoljuk a fóliába helyezett roládokat és
30 perc alatt közepes hőmérsékleten puhára sütjük.
Hidegen, rézsútosan felszeleteljük, petrezselymes rizzsel tálaljuk.
|
|
|
2 komment
, kategória: Gasztronómia 1. |
|
|
|