Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Elmeosztály, börtön áldozatai
  2010-10-31 20:44:04, vasárnap
 
  Ismét eltelt egy esztendő, a halottak napja ünneppé vált. Én nem ünneplem a holtakat, különösen azokat nem, akik egyszeri életű emberek voltak és megismételhetetlenek. Megölték őket azért, mert szívük volt és megáldozták őket apokalipszisben az elmeosztályok és börtön bűnözők három maffiával karöltve, az egészségüggyel és zsidókkal az élen, végtelen apokalipszisével a mindig újjászületőknek, a halál és sötétség népeinek.

A róka kommunista nép a halálcsillagnak nevezettől jött létre, sajátja, mint a farkas és a varjú Braziliában, melyet pár esztendővel ezelőtt megszállottsággal Liptai Klaudia ismételt a sátoraljaújhelyi temető feldúlásával, ismétlésével a megöltek sorsának.

Aki a róka főszereplőt szereti, mind meghal, szólt az előre megírt sorsa. Mert velem hordatják el a kommunista és zsidó apokalipsziseket, különösen a Rákóczi téri csűrhéjét, mindenkim meghalt, aki valamikor is szeretett engem.
Nem jutok szóhoz, ártatlan emberek megölését az apokalipszisben részt vevő rendőrség soha nem fogja és nem is tudja kivizsgálni, mivel bárkit otthonában, munkahelyén felakaszt az elmeosztály, azt tesz vele, amit csak akar. Hatalmas erővel és misztikus rontásokkal bír, melyeket a testben helyez el az áldozatok otthonában.

Gyászolok szívemben évek óta, érthetetlen halálok miatti düh emészt és a tehetetlenség. Semmit sem tudtam volna tenni értük, én gyenge vagyok ilyen hatalmas erőkkel szemben, ami a média mögött áll, valamint a kormányt emeli egyfolytában.

A temető megtelt már születésem idején kezdetben kislány sírokkal, különösen a szépek haltak meg. Majd következtek a gyerek oldalán a temetőnek a jóságos asszonyok, ezt követően a férfiak főleg infarktusban, agyvérzésben. Egy pillanatnyi villanás és megáll a szív, számtalan családot ért erkölcsi és anyagi csapás után ez a vég általában. Így fejezte be mindenki, aki egykor tisztességes volt és nagybetűs ember. Azt mondta négy éve az iskolában székelő új cigány igazgató, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben. Minden baj volt, még a helyes magyar beszéd is, a tiszta énekhanggal együtt. Itt csak a főnixes csótányokkal jötteknek szabad volt énekelni, s a fekete ruhába öltözött végtelen kommunista apokalipszissel indultaknak. Milyen ország Magyarország, amelyik kiárulta az embereket? Szégyentelen!
 
 
0 komment , kategória:  Halottak napja  
Fekete István: Elmúlás
  2010-10-31 18:28:28, vasárnap
 
  "Néha megállt az evésben, s ilyenkor úgy érezte: a bokrok puha árnyékában elmúlt emberek lélegeznek, s a föld, ahol ül, azért meleg, mert előbb ült már rajta valaki. "Itt volt a fal" - mondta Matula, de hol vannak a kőművesek, akik rakták, hol a kéz, amely a habarcsot keverte, hol a gondolat, ami az egészt teremtette? Mi lett belőlük? Milyen erő lett belőlük? Hiszen az energia nem vész el, csak megváltozik.
Fa lett belőlük? Madárszó, virág, tölgymakk és mogyoró lett belőlük? Szél és pára lett belőlük? Felhő? De mi lett a képzelettel, a gondolattal? Belerakták a falakba, vagy itt kereng, és megérinti az ő képzeletének húrjait?
Mi lett belőlük, mi lett belőlük? Föld, víz, elmállott csontok? Mész és foszfor? De hova lett a fájdalom, az öröm, a sírás, a kín, a mámor, a harag, a békülés, a szeretet? Egymásnak adták ezeket az érzéseket, és magukkal vitték?"
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2010.09 2010. Október 2010.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.