Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Indul a Cigányokat Izraelbe pr
  2010-11-13 19:54:46, szombat
 
  Indul a Cigányokat Izraelbe program!

A Roma Felszabadító Front és a MAZSIHISZ nagyszabású programot dolgozott ki a hazai cigányság megmentésére. Hírportálunk elsőként számol be az akcióról és olvasóink segítségét kéri.

A szélsőséges magyar rasszizmustól, fasisztáktól és a Gárdától rettegő cigányságot a békés, befogadó, nyitott, liberális, kisebbségbarát országban, Izraelben tárt karokkal fogadják (hiszen Indiába sem mehetnek vissza, ahonnan a nyilas hinduk elűzték őket). Egy olyan toleráns ország, ahol a kisebbségvédelmi gyakorlat az egész világ számára mintaként szolgál, ahol a palesztin kisebbséget tejben-vajban fürösztik, ideális a romáknak - nyilatkozta Zoltai Gusztáv a Kuruc.infónak.
A Roma Felszabadító Front és a MAZSIHISZ tudományos alapossággal, részletes hatástanulmányokkal felvértezve indítja programját. Néhány kiragadott tény, mely a nagyszabású mentőakció szükségességét támasztja alá:
Izraelben rengeteg bodza nő, így kiváló munkalehetőség adódik a szorgos romáknak.
Izrael klímája hasonlatos az indiaihoz, így az elnyomott kaffereknek nem kell a szélsőséges magyarországi klímán tengődniük. Nem véletlen, hogy szegények télen úgy fűtik a lakásokat, különösen elektromos fűtőtesttel és teljesen legálisan kitermelt fával, hiszen az etnikum szaporodásához 30oC feletti hőmérséklet szükséges, mely Izraelben az év legnagyobb részében adott.
Mokkáink mind magasan kvalifikáltak, több diplomával rendelkeznek, így Izrael államnak nagy szüksége van szaktudásukra.
A zsidó iskolákban az elkanászodott kamaszok mellé beültethetik a mintaszerű magaviseletükről ismert kátrányos helyzetű tanulókat, hogy jó példát mutassanak.
A cigányok a becsületesség megtestesítői (nem úgy, mint a norvégok), így olyan fontos pozíciókba, mint rendőrség, bankok, Moszad nagy számban kerülhetnek felvételre.
Mivel a bodzaszedők tisztaságszeretete és higiéniája messze földön legendás, közétkeztetési vállalatokhoz és kórházak műtőeszköz-fertőtlenítő részlegében nagy eséllyel találnak munkát.
Az elektromos művek hálózatkarbantartói, híd- és vasúti pályaőr munkakörbe is megbízhatóságuk miatt kerülhetnek.
A Cigányokat Izraelbe program során valamennyi cigány családnak kertes házat építenek, Mercedes típusú szolgálati gépkocsit biztosítanak.
Simon Peresz államfő a Kuruc.infónak nyilatkozva elmondta: Kolompárék legendásan szorgalmas, jó adófizető emberek, hatalmas bevétele származhat Izrael államnak betelepülésükből. Így lemondunk a Magyarországon felvásárolt ingatlanvagyonról és egyéb befektetéseinkről a magyar nép javára - hiszen szégyen Izrael számára ez az erőszakos felvásárlás -, sokkal előnyösebb a romák hazánkba telepítése.
Zoltai Gusztáv elmondta, a projektet a toleráns MAZSIHISZ médiaosztálya is támogatja. Sajnos a szervezet szűkös anyagi forrásai nem teszik lehetővé, hogy sokat költsön erre, de a budapesti zsinagóga környékén már elkezdték népszerűsíteni a programot a fenti képen látható matricák kihelyezésével.
A Kuruc.info megkérdezte Joáv Blum izraeli emberbarátot és befektetőt, ő hogyan segít.

- A Velencei-tó partjára tervezett King"s City kaszinóvárosom a Cigányokat Izraelbe programmal új távlatokat nyit számomra. Ezzel megnyílik a lehetőség, hogy végre Tel-Aviv mellett építsem fel álmaim ingatlanegyüttesét. A sukorói telket a méregzöldek tiltakozása miatt úgyis vissza kell adnom az államnak, kamatokkal együtt. Már megállapodtam a Mazsihisszel és a Roma Felszabadító Fronttal, hogy enyingi cigányokat fogok alkalmazni kaszinómban. Ennél becsületesebb embereket sehol sem találhattam volna. Így már nem kell rettegnem, hogy az alkalmazottaim megrövidítenek, ráadásul diplomás munkaerőre teszek szert. A romáknak, pont mint a palesztinoknak, gyönyörű kertes házakat, villákat építünk a kaszinóváros mellé.
Exkluzív - Kolompár Orbán új honfoglalást emleget
Kolompár Orbán, a Roma Felszabadító Front elnöke első kézből tájékoztatja a Kuruc.info olvasóit.

Kuruc.info: - Mi késztette arra a cigányságot, hogy új haza keresésébe fogjon?
Kolompár Orbán, Roma Felszabadító Front: - Nagy az elnyomás. Szegény romák húzzák az igát, gyakran második és harmadik munkahelyet is vállalnak, túlóráznak, hogy meglegyen a betevő falat. Ezzel szemben a magyarok csak henyélnek, lopják a napot és segélyekért állnak sorba, a szegény adófizető romák adójából él az egész magyarság. Ha megjön a segély, a magyarok azonnal elisszák, elköltik, vagy uzsoráshoz kerül. Ez rendkívül igazságtalan szorgalmasan dolgozó népünkre nézve, ezt nem bírjuk tovább. Úgy gondoljuk, inkább egy másik, békés és befogadó népet szolgálunk.
K.i: Miért, a magyarok nem ilyenek?
K.O.: Agresszívek, gyűlölködők. Nemrég egy 80 éves békés nyugdíjas roma hölgyet erőszakolt és gyilkolt meg egy tizenéves magyar suhanc. Egy köztiszteletben álló roma tanárt is halálra vert a lányai szeme láttára a feldühödött magyar horda. Bozótvágó késekkel felszerelkezve, hordába verődve járják az utcákat, és megfélemlítik a munkában megfáradt roma lakosságot.
K.i: Úgy hallottuk, egyéb panaszok is vannak.
K.O.: Alapvető higiénés szabályok betartásával is bajaik vannak a magyaroknak. Döghúst esznek, nem ismerik a WC-t, tisztálkodást, mindennapos a vérfertőzés. A fémtolvajlásról, mint speciális magyar bűnelkövetési módról ne is beszéljek. De a terményt is ellopják, melyet a roma gazdák kemény munkával termelnek, mindent ellopnak, ami nincs lebetonozva.
K.i: Miért pont Izrael?
K.O.: A Szentföldön tárt karokkal várják a romákat, kiváló minőségű lakóparkokat építenek fogadásunkra. Izraelben mintaszerűen ápolják a meglévő, például palesztin kisebbséggel a viszonyt, mindenben segítik őket, nagy fokú autonómiát élveznek. A palesztin kisebbséghez hasonlóan mi is földet kapunk, ahol gazdálkodhatunk, Izrael kiváló bodzatermő vidék. Izrael államnak is nagy haszna származik a szorgos romák adójából, és magasan kvalifikált szakembereink fellendítik az izraeli ipart.
K.i: Hányan vállalnák a modern kori népvándorlás kihívásait?
K.O.: Reményeink szerint a cigányság többsége számára vonzó lesz az új haza, széles körű médiakampányba fogunk az áttelepülés sikere érdekében.
Jelmondat: Cigányokat Izraelbe! Mindet!




Szebb Jövőt!

http://kuruc.info/r/22/50019/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Lenyomják a szart a torkunkon!
  2010-11-13 19:48:35, szombat
 
  Semmibe veszik, becsapják a vásárlókat

http://www.mno.hu/portal/747886?searchtext=Mezőgazdasági Szakig

Semmibe veszik, becsapják a vásárlókat
2010. november 13. 00:04



Magyar Nemzet
Csaknem háromszáz kilónyi bélsárral szennyezett csirkehúst zároltatott a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal a közelmúltban a Tesco egyik áruházában. Egy másik üzletben egeret találtak az akciós termékben. A multinacionális cég mégis tovább forgalmazta azt, csupán azt kérte a kollégáktól, hogy az árut kiemelt figyelemmel kezeljék.


Lenyomják a szart a torkunkon! (Bocsánat a kifejezésért)
És tökmindegy, hogy fidesz, vagy mszp, vagy "táplálék".

Mi itthon maradtak miért választunk minden alkalommal zsidó kormányt a fejünk fölé a háború óta?
Nem tudom megválaszolni. Talán mert szeretünk megalázottságban nyomorogni.
Mi dolgozunk effektíve a legtöbbet a világ összes népe közül (nyilván ezért is élünk a legrövidebb ideig), mégis a mi országunk van a legjobban eladósodva. Biztos, hogy ez így van rendjén? Biztos, hogy mi akartuk, hogy kormányaink vegyék föl a kölcsönöket, amiket most nekünk kell visszafizetni? Befogadtuk a "szegény" multikat; meggazdagodtak rajtunk. Hálából szart nyomnak le a torkunkon. Biztos, hogy nem bennünk, a passzívításunkban van a hiba? Vagy jó az nekünk, ha szart etenek velünk? De vigyázat! Nem a mindenkori kormány tartja fönn a multikat, hanem mi : vásárlók. Nem a mindenkori kormány teszi tönkre a kiskereskedőket, hanem mi : vásárlók. Nem a kormány teszi tönkre a magyar termelőket, hanem mi: vásárlók. És vigyázat, mert amikor ezt a kormányt akartuk, és nem a Jobbik preferálta Szent Korona Alkotmányát és jogrendjét, arról nem a hazug eladó (fidesz, mszp, mdf, szdsz, lmp) tehet, hanem Mi; mélyen tisztelt, de bélsárral (be)etetett vásárlók. Mi döntöttünk így. Mert bennünket már nem először etettek ezzel a (vég) termékkel.
Ha a magyarországi címzetteim nem reagálják le, akkor nagyon egyedül maradtam, és levelem szart sem ért...
Mégegyszer bocsánat a nem szalonképes kifejezésekért, de ezt az állapotot nem lehet szalonképesnek nevezni - így körülírni sem - teljes hitelességgel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az utolsó csepp a kicsordulás
  2010-11-13 19:26:16, szombat
 
  Az utolsó csepp a kicsordulás előtt

Nem hiszem, hogy bárki kétségbe vonná az összefüggést az EU és Izrael közötti, ,,euro-mediterrán megállapodás" fedőnevű Társulási Szerződés létrehozása[1], és az a tény között, hogyTörökország[2] ,,beszakította a nagygerendát" és elindította a diplomáciai folyamatot EU-csatlakozási kérelme visszavonására[3] (a ciprusi kérdés nyilvánvalóan ürügy).

Ezzel a szerződéssel Izrael nem csatlakozik az EU-hoz, hanem teljes felügyelet gyakorlási jogot kap a diktatúra Európai Helytartósága fölött, gyakorlatilag az EKB-vel (Európai Központi Bankkal) azonos jogokkal. A Lisszaboni Szerződéshez hasonló dokumentum a négy liberális alapelv (tőke, áru, szolgáltatás szabad áramlása, és letelepedés szabadsága) korlát nélküli (sőt, bizonyos esetekben Izrael számára a tagországokénál több jogot adó) érvényesítésével

- lehetőséget ad a terrorista Izraelnek[4] arra, hogy állampolgárai minden feltétel nélkül Európa bármely országába meneküljenek, abban a rövidesen bekövetkező esetben, amikor ,,kitelik a becsületük" Palesztinában,

- ezelőtt vagyonukat, tőke formájában előre kimentsék,

ezzel átvéve a tényleges hatalomgyakorlást Európa felett.


A türelem poharában az utolsó csepp volt az a tény, hogy Magyarország nevében (de ismét a választók akaratának megismerése és érdekének képviselete nélkül) az Országgyűlés elfogadta Izrael felügyeletét Európa és ezzel Hazánk felett.


Különösen súlyosítja a helyzetet, hogy Izrael nem adja fel az egész világ (Magyarország nevében Martonyi János[5]) által szavakban elítélt[6] terrorista - tehát béke-ellenes[7] - politikáját[8].

Ha figyelembe vesszük, hogy Izrael Ciszjordánia annektálása mellett Iránt nyíltan fenyegeti háborúval[9], aligha kétséges az euró-mediterrán szerződés célja, nevezetesen az, hogy Európa Izrael hátországa és hatalomátmentési területe legyen.


Az euró-mediterrán szerződés bumerángként is használható lenne, hiszen 3. cikke[10]lehetőséget adna nemcsak az eredménytelen szóbeli elítélésre, hanem a tevőleges lépésre, a szerződés hatályának felfüggesztésével, sőt a szerződés felbontásával is.

Ehhez arra lenne szükség, hogy az EU Európa nemzeteinek érdekeit védje, ami ellentétes az USA[11] által vezetett diktatúra érdekeivel, hiszen az USA ,,legerősebb szövetségese Izrael"[12].

Magyarország a szerződés egyik aláírójaként kezdeményezhetné ezt, de nem teheti, mert a kormányt alakított Fidesz ,,természetes ideológiai partnere a Likud"[13], amely által gyakorolt ideológia Izrael terrorista politikájának egyik legfőbb támogatója[14].


________________________________



A pohár tehát betelt.

Azt a cseppet, ami kicsordítja és elindítja a felgyülemlett sebek beFORRADását, a megsértett magyar emberi sokadALOMban, a diktatúra Magyarországi Helytartósága próbálja meg rövidesen a türelem poharába juttatni, amikor a haláltusáját vívó gazdája egyik utolsó parancsát végrehajtva

- kihúzza a talajt az ország működését ténylegesen irányító települések alól[15],

- hazardírozással hozza veszélyhelyzetbe a magyarságot, mert ,,hozomra" ígér, aminek nincs tényleges fedezete: ,,Az Orbán-kormány a jobbulás igen csekély reményében tesz fel mindent egy dokumentálatlan, kockázatos, jelentős mellékhatásokkal járó, hosszú időre minden újabb próbálkozást lehetetlenné tevő terápiára, aminek több lehet a kára, mint a haszna" - ez csak egy idézet, ami a többi lényegét összefoglalja[16].



________________________________



Ahhoz, hogy a törvényszerűen bekövetkező szociális-társadalmi válság ne legyen ,,artikulálatlan ellenszegülés"[17] (magyarán testvérgyilkos polgárháború), az kell, hogy a Szent Korona Értékrend gondolkodási módjának iránymutatásával megosztottság nélküli, hatékony ellenerővé szerveződjön a társadalom és az irányelvekben tisztán (artikuláltan) megfogalmazódott akarat jusson hatalomra.



Mindenkinek önmagában kell megélni a gondolkodási mód (paradigma) váltást ahhoz, hogy része legyen az érdekeit akaratával érvényesítő Egyesült Nemzetnek.



Ennek a belső változásnak a megéléséhez gyűlünk össze november 27-28-án Budapesten a Szent Korona Értékrendet Továbbadó Szerre (a meghívót később küldöm).



Kelt Szegeden, 2010. Enyészet havának 11. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

Hangos újság - http://szkszhu.szksz.com/IBSZ101111.html

Nemzeti InternetFigyelő
http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/11/13/az-utolso-csepp-a-kicsordulas-elo tt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
287 gratuláció Orbán Viktornak
  2010-11-13 19:15:35, szombat
 
 
287 gratuláció Orbán Viktornak!
2010. november 13. - 09:34

Jimmy Carter - volt amerikai elnök - szerint is apartheid állam Izrael, amely most elérte azt a célt, amit nemrégiben államelnöke nyilvánított ki. Ma, hadsereg nélküli hódítást és a felvásárlást "önkéntesen" engedő nemzetközi szerződést zsarolt ki magának a magyarnak nevezett országgyűlésből. Ezzel egyidejűleg lehetőséget kapott a terrorista állam arra is, hogy állampolgárai minden feltétel nélkül Európa bármely országába meneküljenek karvaly jellegű tőketartalékaikkal, ha arra lesz szükségük. Az apartheid rendszert üzemeltető állam a szerződés szerint nem csatlakozik ugyan az EU-hoz tagként, de teljesen tagi jogokat (kötelezettségek nélkül),s burkoltan de felügyeleti lehetőséget is kap az EU, mint pénzügyi diktatúra fölött. Az Európai Központi Bank ellenőrizhetősége, lényegében a teljes EU ellenőrzését jelenti!

Ehhez az óriási "teljesítményhez", mindenképpen gratulálni kell Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki, bár kicsit késve érkezett ma, de ahhoz éppen jókor, hogy szavazatával megtámogassa a tömeggyilkos izraeli államot. Tette mindezt, a magyar nemzet, a nép és a társadalom érdekeivel teljesen szembenálló módon.

Mai nap legyen mementó a nemzet számára, mert ma szavazták meg a rasszista Izrael partnerségét azok a képviselők, akiket a változás reményében küldött a nép - az Isten adta nép - az országgyűlésbe, amely az utóbbi 45+20 évben folyamatosan elárulta a választóit, elárulta a történelmi államunk kötelességét.

Ismét gratulálok Orbán Viktornak, hogy elérte ezt a 287 igen szavazatot!

Ha valaki nem gyűlölködő, hanem tárgyilagos akar lenni ebben a kérdésben, akkor annak fontos tudni, hogy a kettős mérce rendszere hazánkban, kizárólag Izrael állam esetében működik, mert ők bármit tesznek a szemita arabokkal - akár kirabolják, vagy lemészárolják őket -, rájuk soha senki nem fogja itthon azt mondani, hogy: ez antiszemitizmus, ez szélsőségesség és rasszizmus! Pedig Izraelben, az ott élő zsidóságra vonatkozó törvények mások, mint az általuk erőszakkal leigázott bennszülöttekre vonatkozóak! Az ország - azaz Palesztina - eredeti lakossága nemcsak jogfosztottként él, de a demokratikus elveket fennen hirdető világ még azt is eltűri nekik, hogy több mint másfél millió palesztin őslakost zsúfoljon be - az apartheid állam, legkorszerűbb hadserege segítségével -, abba a gázai övezetbe, ahol úgy élnek a palesztinok, mint egy koncentrációs táborban. Sőt, még annál is rosszabb a helyzetük, mert nem gondoskodik róluk az "őrség", hanem írtja őket, akár fegyverekkel, akár az élelmiszerek és a víz elvonásával. Krematóriumra sem költenek!

Ismét gratulálok Orbán Viktornak, hogy elérte ezt a 287 igen szavazatot!

A ma megszavazott egyezmény bevezető szakaszában így ír:

"Figyelembe véve, hogy a Közösség, annak tagállamai és Izrael erősíteni kívánják e kapcsolatokat, továbbá viszonosságon és partnerségen alapuló tartós kapcsolatokat kívánnak létrehozni, valamint elő kívánják segíteni Izrael gazdaságának az európai gazdaságba való további integrációját;"

A szavak értelmét eltorzító, vagy megmásító mai világunkban, ezt a mondatot érdemes alaposabban kielemezni! Nézzük!

"Közösség"? Tehát nem is az egész EU, csak néhány nyugati állam? Hiszen egy volt "szocialista" állam sincs az aláírók között, csak a volt "nemzetiszocialista"

Németország!

"Izrael"? Amely állam soha egyetlen olyan ENSZ határozatot nem tartott be, amely rá nézve hátrányos lett volna. Amely megszállva tartja Palesztinát. Amely a faji megkülönböztetés eszközeit alkalmazza az arabokkal szemben is.

"Erősíteni kívánják e kapcsolatokat"? A Simon Perez által világosan kifejtett felvásárlás, mint új típusú gyarmatosítás hazai erősítésére gondoltak az igennel szavazó képviselőink? Az eddig csak "Sukoróként" megismert panama lenne az a kapcsolat, amit megerősíteni kívánnak képviselőink hazánk egész területén?

"Viszonosságon és partnerségen"? Az egyezmény szerint az izraeli befektetők - akik valójában ugye csak gyarmatosítanak -, a tőke, a szolgáltatások, illetve az áruk szabad áramlása, valamint a letelepedés tekintetében ugyanazokat a jogokat élvezhetik, mint az uniós országok befektetői. Tehát nem is kell immár törődni azzal, hogy hányan és honnan települnek be hozzánk a közel-keleti "partnerek" közül?

Had jöjjenek a kaszinóépítők ezrei és tízezrei, zsigereljék tovább az államot, s az majd megszorítja újra az őslakosság nadrágszíját. Azért, hogy már levegőt se kapjunk?

"Tartós kapcsolatokat"? Vigyázat! A kapcsolat szó: kölcsönösséget feltételez! Ezek szerint tehát mi is annyi bankot, vagy narancstermelő kibucot hozhatunk létre Izrael nagylelkű pénzügyi támogatásával ott, ahány bankot, termelőüzemet létesített, vagy létesíteni fog az izraeli tőke itt? Sőt, már előre átengedik nekünk az izraeli sékel pénzkibocsátási jogát, valamint a nemzeti bank irányítását, sőt az abból származó nyereséget is? Mindezt teszik úgy, hogy a bank függetlenségére hivatkozva senki sem ellenőrizheti majd, sem a pénzügyi műveleteket, sem a kamattrendek mozgásait, sem a profit elvándorlását? (No akkor ébredjünk fel!)

De eddig hány olyan új, termelőüzemet építettek itt az izraeli "befektetők", amely a magyar munkaerőt tisztességgel megfizeti, meg is becsüli, sőt a szakszervezeti munka elé sem állít korlátokat, de az itt előállított nyersanyagból hoz létre olyan terméket, amely a magyar munkát és a kreativitást dicséri? No hányat is??

"Elő kívánják segíteni Izrael gazdaságának az európai gazdaságba való további integrációját"?

Talán ez az első gondolat az egyezményben, amelyet el is tudok hinni annak ellenére, hogy ismerem a magát kiválasztottnak kinevező nép - ősi és íratlan - alkotmányát, amely a zsidó írásos hagyományon: tehát a Talmudon alapul. Ezek szerint ugyanis: a nem zsidónak hazudni, s a zsidók szolgálatára "istenileg rendelt" emberszabású gojokat becsapni, egyenesen zsidó erény!

Ismét gratulálok Orbán Viktornak, hogy elérte a 287 igen szavazatot!

Mi "magyarok" tehát, kelet-közép Európából egyedül, azért szavazzuk meg ezen egyezményt, hogy az "európai integrációnak" elnevezett új típusú, felvásárló gyarmatosításhoz mi lehessünk az európai hídfőállás? Ne a zsidó pénzügyi machinációkat, hanem a "magyar" terjeszkedést átkozzák majd a nyugati nemzetek? De persze eközben a hídfőállás minden hatalmi és anyagi forrása a talmudi hagyományon nevelkedett "új magyarok" kezébe csordogáljon át? A magyarországi kiszolgáló személyzetnek pedig, semmilyen lehetősége ne legyen többé, se ellenállni, se ellentmondani a fedezetnélküli pénzkibocsátás világcsaló "nagymestereinek"? Ez lenne a cél?

Nem rossz a stratégia, csak éppen a legfontosabbról feledkezik el. Arról, hogy ez a nemzet volt az egyetlen Európában, amely mindig ellenállt a pénz, pontosabban a monetáris diktatúra nyomulásának. A jövőben sem lesz ez másképp!

("Bár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!")

Végül ismét gratulálok Orbán Viktornak, aki elérte a 287 szavazatot, s remélem sikerül is megmagyaráznia híveinek e kiemelkedő teljesítményt!

Ez ugyanis vetekszik W. Churchill teljesítményével, bár neki ehhez a drezdai bombázásokra, s a Sztálinnal való folyamatos kvaterkázásokra volt szüksége.

Dr. Bene Gábor S.

http://szebbjovo.hu/node/5504
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Özön-gané
  2010-11-13 19:11:49, szombat
 
  Özön-gané

Nincsenek összefüggések, gondok vannak, sok-sok értékelhetetlen évek. Ellenkező esetben álljon elő az, aki elégedett! Becsapott tömegek, elherdált lehetőségek, erkölcsvesztő gyarapodás, lélektelen törvények...



Itt állunk készen, megrogyva, emberként, félve, hogy semmibe véve fájdalmunk, gondunk,
merjünk szólni - demokrácia van-, nem jó, ami történik! Nem jó, hogy aki eddig végkielégítést kapott és ebből nem adózott (négyévente 5-10 millióval gyarapodott, csak úgy)
és költségei, törvényesen akárhány millióra rúghatott, az nevetve a jogra hivatkozhatott/ hivatkozzon !
Ne kérdezzen, kérkedjen az, aki kétes időkben, hirtelen gazdagodott! Az ember bölcs, a vád hangtalan, hozzátok nincs, nem lehet szavam! Benneteket aprít úgy az idő, mint szecskázó a az éretlen tengerit.
Mi közünk hozzátok, önérdekbe bújt bankok, gyárak, tröszthuszárok, időtök megpecsételtetett!!!???

Gavallér János

Polgár Info

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=69744
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit üzen a magyar múlt?
  2010-11-13 19:03:59, szombat
 
  Mit üzen a magyar múlt?

Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalóak.
Annyian gyalázták, gázolták már nemzetünket, országunkat, ideje, hogy összefogjunk.
Összefogásban van az erő, amely nélkül nyomorultul elveszünk.
... A ...tovább »szerencse nem elég ahhoz, hogy újra rendbe jöjjön minden Magyarországon, és nemzetünk boldog legyen.Senkinek nem fáj úgy a mi sebünk, mint nekünk, idegenek nem érzik a mi fájdalmunkat.
Mi a teendő nagy veszedelem idején, mint most, mely hazánkat és a magyart fenyegeti. Ne essünk kétségbe, amíg erőnket érezzük, és fegyvert tudunk fogni. Ha ...azt kérded, micsoda nemzetet akarok oltalmazni, azt mondom, a magyart kívánom, mert ha akarja, az a legvitézebb nemzetség a világon. Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalóak.
Nagy baj azonban, hogy a régi erkölcs és a fegyelem meglazult, a magyarság meg van félemlítve, széthúz, és nem cselekszik.
Jobbaknak kell lennünk, vitézebbeknek is, tanultabbaknak is, ha ellenségeinket meg akarjuk verni.
A sereget az egész nemzet állítsa.
Magyarországot fegyverrel szereztük, és csak fegyverrel tudjuk megtartani.
A nemzetnek ki kell vetnie a belső ellenségeit, akik bomlasztásukkal árulói lettek a magyar népnek.
Meg kell szabadítani a hazát az élősködő kommunisták hadaitól, hiszen ők szívják vérét, erejét, munkájukkal elrohasztanak mindent, egy feladatuk van, hogy romlásba döntsék a hazát.
Ne engedjétek, hogy a kommunisták, mint tőkéstársak kiárusítsák más idegeneknek az országot, és ezek a betolakodó idegenek felvásárolják édes hazánkat, és a magyar népet földönfutóvá tegyék.
A magyarok ne engedjék meg, hogy az idegenek befurakodjanak ismét az ország szívébe, a Magyar Parlamentbe.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nesze neked Vatikán
  2010-11-13 19:02:26, szombat
 
  Már a római katolikusok földjeit is rabolják az EU-érett zsidó telepesek

A zsidó telepesek az úgynevezett Polgári Közigazgatási Hivatallal vállvetve a Jordán-völgyben is leromboltatják az arabok településeit és hajlékait, elrabolják, majd drótkerítéssel veszik körbe földjeiket, kisajátítják az öntözésre használt berendezéseiket. Csakhogy a Jordán-völgyben a minap váratlanul megjelentek a jeruzsálemi római katolikus pátriárka képviselői, és közölték az EU-érett hódítókkal, hogy az egyik elrablásra kiszemelt földterületet eleik, azaz a szentföldi katolikusok már az 1930-as években megvásárolták.



El-Fárszijjá 2010 augusztusában

A megszálló izraeli hadsereg fedezékében a zsidó telepesek és az úgynevezett Polgári Közigazgatási Hivatal előbb előretolt állást, majd az új kolóniák magját képező katonai telepet és végül polgári zsidó települést hoznak létre az 1967-ben megszállt palesztin területeken. A békeszerető, EU-érett Izrael a megszállt területek etnikai arányainak még hatásosabb megváltoztatása érdekében ezzel párhuzamosan lerombolja az épülő zsidó települések környékén levő palesztinok falvait, épületeit és infrastruktúráját, elrabolja földjeiket és vízkészleteiket. Pontosan ez a folyamat zajlik az elmúlt hónapokban az 1967-ben megszállt Jordán-völgy északi részében is.

Mászkijot zsidó település a Jordán-völgy északi részében található, s a faji felsőbbrendűségben tobzódó zsidó telepesek ezt a kolóniát is most bővítik, pontosabban a munkálatokat már az Izrael által elfogadott építési moratórium idején is folytatták. A zsidó települések helyét és nevét az új hódítók általában az Ószövetségből, a Talmudból és egyéb, még az ókorban írt, sok esetben igen mély humánumról tanúskodó zsidó posztbiblikus szöveggyűjteményekből kiolvasható településnevek alapján jelölik ki. Így történt ez a szóban forgó Mászkijot zsidó település esetében is. A ,,mászkijot" (משכיות) szó jelentése ,,míves tálak", amely az ószövetségi Példabeszédek könyvében olvasható: ,,Mint aranyalmák az ezüsttálakon, olyan a jókor kimondott szó." Nos, a zsidó telepeseknek ennyi is elég ahhoz, hogy életterükből elűzzék, tönkretegyék, megfélemlítsék a palesztinokat.

Mászkijot zsidó település lakói tehát bővíteni akarják a helységüket, s ehhez ki kell sajátítaniuk a palesztinok környező földjeit, le kell rombolni a szegényes hajlékaikat, infrastruktúrájukat. Az állig fölfegyverzett zsidó telepesek ezért annak rendje-módja szerint összetűzésbe kerültek a szomszédos beduin arab falvak lakóival a kiszemelt földterületek tulajdonlási joga miatt. Az idén nyáron több hullámban lerombolták a Sádmot Meholá zsidó település melletti El-Fárszijjá beduin falu összes létesítményét. Az első akcióval 107 embert, köztük 52 gyermeket, majd második nekifutásra újabb 22 embert, köztük 11 gyermeket tettek földönfutóvá. El-Fárszijjá arab helységben a megszálló izraeli hatóság emberei a házromboláson kívül összevagdosták a mezőgazdasági öntözést biztosító gumicsöveket, és elrabolták az öntözőberendezés egyéb tartozékait. A rabló zsidók, amint azt a mellékelt videón hallhatjuk, azt állítják, hogy a gazdálkodó palesztin családnak nincs joga használni az állam tulajdonát képező (a megszálló, a nemzetközi joggal ellentétesen zsidó kolóniákat létesítő Izrael Államét képezi! - H. J.) természetes vízforrásokat... A videón azt is lehet látni, hogy az öntözőberendezések elrablása után az arab család által művelt mezőgazdasági termények teljesen kiszáradtak.



Az EU-érett zsidókat az egyáltalán nem érdekli, hogy a videón nyilatkozó férfi családja az oszmán-török időkig visszamenőleg dokumentálni tudja az előlük elzárt természetes forrásra és az általuk művelt földterületre vonatkozó tulajdonjogát. (A Szentföldön 1516-1917 között, tehát 401 esztendeig tartott az Oszmán-Török Birodalom uralma - H. J.) A nyilatkozó palesztin azt is elmondja, hogy Izrael Állam és a küldetésében tevékenykedő, állig fölfegyverzett zsidó telepesek milyen bandita módszereket alkalmaznak az arabok életterének leszűkítésére, magyarán, az elűzésükre.



El-Fárszijjá a megszállók látogatása után

A fentebb említett Mászkijot zsidó település tőszomszédságában levő Éjn el-Hilve (Édes forrás) arab helységben legutóbb ,,csak" két építményt romboltak le, de ezeknek húsz felnőtt és kilenc gyermek látta a kárát. A zsidók a megszállt területeken jól bevált módszerük szerint Mászkijot település mellett is drótkerítéssel vettek körbe egy kérdéses, településbővítésre kiszemelt földterületet, hogy a palesztinok ne tudjanak oda bemenni. A tulajdonjog ,,bizonyítására" a még üres földterületre fölhúzták az izraeli lobogót. Igen ám, de míg a megszállók és a palesztinok a Mászkijot zsidó település kibővítésére szánt föld tulajdonjogán vitatkoztak, néhány nappal ezelőtt váratlan látogatók érkeztek a Jordán-völgybe. A jeruzsálemi római katolikus pátriárka képviselői az UNRWA nevű ENSZ-szervezet és a Nemzetközi Vöröskereszt embereinek kíséretében telekkönyvi bizonylatokat lobogtatva fölhívták a hódító zsidók figyelmét arra, hogy a vitás földterület az övék, mert azt eleik még az 1930-as években szabályos adás-vételi szerződéssel megvásárolták az araboktól. A zsidó telepeseket a katolikusok állítása persze nem nagyon hatotta meg, mert véleményük szerint úgynevezett ,,állami földterületről" (tehát az 1967-es megszállással Izrael Állam uralma alá került földterületről - H. J.) van szó, meg különben is Isten az egész Ígéret földjét nekik, és nem a katolikusoknak adta.



A Dagárme család a rombolás után El-Fárszijjában

Mondhatnak a katolikusok és a palesztinok azt, amit akarnak, mert Izraelt és az általa mozgatott zsidó telepeseket nem lehet olyan könnyen meggyőzni. Mászkijot zsidó település környékén, a Jordán-völgy északi fertályában az idén július óta egymásután, több hullámban rombolják le a környék főleg beduin arabok lakta falvait, épületeit és a szegényes infrastruktúrát. Teljesen, vagy részben vált áldozatává a Jordán-völgyi zsidó élettér kialakításának, például Éjn el-Hilve (Édes forrás), Bárdálá, El-Hádídijje, Hirbet Rász el-Áhmár, Éjn el-Bájdá (Fehér forrás) és Hirbet Számrá.



Éjn el-Hilve mellett bővül a Mászkijot zsidó település

Amint a fentebb fölsorolt némely helységnév ,,Éjn" (forrás) előtagja is bizonyítja, a Jordán-völgy ezen vidékén sok a természetes vízlelőhely, amelyet az ott élő arabok ősidők óta ivóvíznek és a mezőgazdasági növényeik öntözésére használnak. S hogy ne legyen kedvük és lehetőségük sokáig élni a bővülő zsidó települések közelségében, a Polgári Közigazgatási Hivatal pribékjei nemrégen egyszerűen elrabolták például Hirbet Számrá és El-Fárszijjá beduin települések kincset érő szivattyúit, amelyekkel addig a gyűjtőmedencékből átemelték a vizet a mezőgazdasági növények öntözésére.
A fenti példák is azt bizonyítják, jól döntött a magyar Országgyűlés, mert Izrael Állam, de főleg az általa mozgatott és védelmezett zsidó telepesek megérettek, alkalmasak az európai uniós társulásra.

Hering József - Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 9122
  • e Év: 162618
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.