Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Disznóvá vált a korpa közé kev
  2010-11-27 21:04:29, szombat
 
  Disznóvá vált a korpa közé keveredett (kelta) tigris

2010. november 25.


Írországot a 2008-as válság előtt az EU egyik mintaállamának tartották, szinte adóparadicsomként funkcionált, a szakszervezetek nem kérdőjelezték meg a neoliberális politikát, így alakult ki a ,,kelta tigris" legendája. Ahogy azonban Kóka magyar pumáját, úgy a konzervatív Fianna Fáil neoliberális tigrisét is utolérte a vég: a két évtizedes profitgyűjtés eredményét valamibe be kellett invesztálni. Ezért felfújták az ingatlanbuborékot, ami annak rendje és módja szerint kidurrant és ott állt mögötte a valóság: a duális gazdaság. A bankokat persze ott is menteni kellett, így a hatalmas költségvetési többletből hatalmas hiány keletkezett. A recept persze ott is ugyanaz: a társasági adót nem emelik (még megsértődik a Microsoft), hanem közszolgálati dolgozókat bocsátanak el, csökkentik a családi és munkanélküli támogatásokat, a minimálbért, stb.

A tanulság: ha a neoliberális korpa közé keveredünk, nem a disznók esznek meg, Írország maga vált disznóvá (a PIGS fedőnéven emlegetett kockázatos EU-tagállamok egyikévé) !
Brian Cowan kormányfő remélhetőleg eltűnik a történelmi süllyesztőben. Ő volt az, aki az unió nyomására, már a válság idején azzal a hazugsággal érte el a korábban népszavazáson elutasított lisszaboni szerződés második nekifutásra történő elfogadtatását, hogy az EU védelmet nyújt a tagállamoknak. A valóság, hogy éppen a neoliberális lisszaboni szerződés tartalmazza azokat a pontokat, amelyekre hivatkozva most súlyos megszorításokat kell elszenvednie az ír lakosság többségének.

Az Attac France rövid nyilatkozatot adott ki az ír helyzetről.

Az íreket vagy a bankokat mentsük-e meg ?

2010. november 24. Attac France közlemény

Írország a pénzpiacok számára az eurozóna jó tanulója volt, amely jól illusztrálta az ultraliberális politika diadalát, csökkentett adóival, költségvetési többletével, valamint egy zabolátlan pénzügyi szektorral. Ennek ellenére a ,,kelta tigris" végül is meg kell, hogy fizesse ,,erényeinek" árát. Az ingatlanpiaci spekulációs buborék kidurranása után az ír bankok gyorsan a csőd szélén találták magukat. .
A kormány most a kasszához nyúlt és a költségvetési többlet szakadékba váltott: 32 % hiány 2010-ben. A bukás még keményebb lesz, nem a bankoknak, hanem az ír embereknek. Valójában a ,,mentési" terv, amelyet az Európai Unió és az IMF elindított, mindenek előtt a bankokat akarja menteni... külföldi, főleg német, brit, francia, olasz bankokat, amelyek rengeteg kölcsönt nyújtottak az ír bankoknak, hogy hasznot húzzanak az ,,ír csodából".
Cserében azért, hogy felszabadítsák a bankszektor refinanszírozásához szükséges összeget, az ír népnek újabb megszorításokat kell elviselnie, még durvább módon: a program több mint 100.000 ember elbocsátásával számol a közszférában, a munkanélküli és családi ellátások visszafogásával, akárcsak a minimálbér csökkentésével.
Az intézkedések azért is drasztikusabbak, mert a kormány elutasította, hogy bármilyen mértékben megemelje a társasági adót (ami 12.5 % a franciaországi 33 %-kal szemben); a Google, Microsoft és Intel, amelyek jelentős befektetéseket birtokolnak Írországban egyébként már szankciókkal fenyegetőztek az ellenkező esetre.
Ez a megszorító politika igazságtalan és főleg abszurd, mert súlyosbítja a munkanélküliség növekedését és visszaveti a belső keresletet. Így a Moody's pénzügyi hitelminősítő is jelezte, hogy ez valószínűleg oda vezet, hogy több fokozattal leértékeli Írország államadósságát, az új megszorító intézkedések által előidézett gazdasági bizonytalanság miatt... amelyeket azért hoztak, hogy ,,megnyugtassák a piacokat"!
Tévedéseik árát az ír és európai bankok részvényeseinek kellene megfizetniük, nem a munkavállalóknak és adófizetőknek. Veszteségeik csökkentése érdekében a BNP-nek, a Société Générale-nak, a Deutsche Banknak, HBSC-nek azonnal be kellene fagyasztania mindennemű osztalékfizetést.
Napjaink alapvető kihívása az, hogy harcoljunk ez ellen a globális megszorító politika ellen, és alternatívákat kínáljunk a neoliberális modellel való szakítás elérése érdekében. Görögországban, Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Nagy-Britanniában és most Írországban is egy széles népi mozgósítási folyamat van kibontakozóban. Az Attac France, együtt Európa Attac-szervezeteivel és társadalmi mozgalmaival minden lehetséges intézkedéssel hozzá fog ehhez járulni.
Ennek jegyében november 27-én, szombaton 15 órakor az Attac France szolidaritási tüntetést szervez Párizsban az Európai Unió ottani központja elé, az Írországban szervezett megmozdulással egyidejűleg.

Attac France,
Párizs, 2010. november 24.

http://www.france.attac.org/spip.php?article11925

http://hungary.indymedia.org/node/17893
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pörzse Sándor:"Meddig tűrik mé
  2010-11-27 20:55:31, szombat
 
  Pörzse Sándor:"Meddig tűrik még az szdsz-es kinevezettek ámokfutását?" (2010.11.22.)

http://www.youtube.com/watch?v=OoMiM_ZCISQ&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar dallam bántotta a fül
  2010-11-27 20:54:36, szombat
 
  A Magyar dallam bántotta a fülüket.


Nagy igazság van benne: tényleg, vajon miért szüntették meg az eredeti szünetjelet?...
...tovább »
Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Immár három éve annak, hogy a lopakodó gyarmatosítás kiirtotta a Kossuth Rádióból a szignált, a Kossuth-nóta dallamait!
Mit is mondott ez a nóta: "Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!"
Érthető, hogy a gyarmatosítóknak és a begyütteknek nem tetszett a magyar rádió szünetjele!
Miféle magyar szabadság? Miféle haza?
Intézkedtek, és a mindent végrehajtó pártocskák elnémították! Nem hiányzott senkinek!
Emiatt nem emelt szót sem Orbán, sem egyetlen parlamenti léhűtő! Most már csend van!
A Kossuth ma még mr1-Kossuth, aztán majd csak mr1 lesz, utána pedig vagy Tel-Aviv 1, vagy valami hasonló!
És mi, kedves Barátaim? Nekünk sem hiányzik? ... Nekem igen!
Ezennel fel is teszem a telefonomra csengőhangnak! Arra bíztatlak benneteket, tegyétek ti is ugyanezt!
Tegyük minél többen! Tegye mindenki, aki magyar hazát akar!
Hadd hallják a jöttmentek, és soha ne lehessen kétséges számukra a dallam üzenete:
"Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad
  2010-11-27 20:35:21, szombat
 
  A Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad elhatárolódik Sas Józsefék MSZP-s fellépésétől
2010. november 27., szombat 20:22 InfoRádió / MTI

A Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad igazgatósága közleményben határolódott el a társulat tagjainak bármilyen politikai rendezvényen való közreműködésétől.



Az MTI-hez szombat este eljuttatott kommüniké szerint ezt Verebes István, a teátrum igazgatója "az MSZP-rendezvény kapcsán a hírekben megemlített társulati tagjainak szereplése miatt tartja fontosnak közölni".

Mint írták, a Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad igazgatósága közleményben kíván elhatárolódni attól, ha a színház társulatának bármely tagja, bármilyen politikai rendezvényen fellépést vállal.

Az MSZP szombati politikai nagygyűlése politikai témájú Sas-kabaréval kezdődött a budapesti Papp László Sportarénában. A rendezvényen a Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad társulatának két tagja, Beregi Péter és Sas József adtak elő politikai kabarét.

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-396230
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az elszámoltatás elmaradásának
  2010-11-27 20:27:23, szombat
 
  2010-11-27. 16:10
Az elszámoltatás elmaradásának ára: vastaps Gyurcsánynak, utcára vonulással fenyegetőző Szarházy

A magyarországi politikai helyzet szomorú mivoltát hűen tükrözi az a tény, hogy a jelenlegi állás szerint a kétharmados forradalmi változások után továbbra is a Jobbik és az MSZP küzd a váltópárt szerepéért, a ,,második helyért".

Visszajönnének!
Akárcsak 1989-ben, 2010-ben is elköveti azt a hibát a magát jobboldalnak, de legalábbis antikommunistának beállító kormány, hogy futni hagyja hazánk legkegyetlenebb uralkodói kasztját, a bolsevikokat.
Aláírásgyűjtésbe kezd az MSZP, hogy megmutassa, van ,,ellensúlya a fülkeforradalomnak".
Szarházy Attila pártelnök a párt szombati budapesti nagygyűlésén bejelentette: a petícióban tiltakoznak magánnyugdíjpénztár államosítása, az igazságtalan adórendszer, az indoklás nélküli elbocsátás, a visszamenőleges hatályú törvénykezés, az Alkotmánybíróság hatáskörének szűkítése ellen. Azaz, gyakorlatilag minden olyan ellen, amit ők kormányon megtettek, vagy megtettek volna, ha maradnak.
Azt kérte, ez erről szóló ívet mindenki írja alá, és még legalább tíz aláírást gyűjtsön (v.ö.: ,,mindenki hozzon magával még egy embert" - a szerk.), hogy lássák a parlamentben és Orbán Viktor miniszterelnök is hallja, van "ellensúlya a fülkeforradalomnak".
Szarházy úgy fogalmazott: az MSZP történelmi felelőssége, hogy a párt alkalmas legyen egy Fidesz-KDNP-vel szembeni összefogás vezetésére. Azt mondta: ezt meg tudják és meg is fogják csinálni, mert a Fidesz sem legyőzhetetlen. Az MSZP azt hiszi, hogy a Fidesszel még versenyképes tudna lenni, illetve ami sokkal fontosabb, vélhetően a rendszer összes szereplői számára, hogy a Jobbik váltópárti jellegének a kialakulását megakadályozzák.
Bejelentette: ha a kormány nem változtat politikáján, az MSZP tavasszal az utcára vonul. Ennél a mondatnál a résztvevők azt skandálták: "Orbán takarodj!". Ez több mint ironikus, az a párt, amelyik nem is oly rég szemkilövéssel büntette a ,,Gyurcsány takarodj" rigmust jogosan skandáló magyarokat, most az utcára történő kivonulással fenyegetőzik.
Amúgy van ennek egy jó oldala is: az utca immár a radikális jobboldal térfele, tehát, ha a választásokon nem is, de itt biztosan megverjük a szocikat.
(MTI nyomán)
Korábban írtuk:
Pár százan még úton vannak a kormányzásuk alatt hazánkat leszegényítő, birodalmi alattvalóvá süllyesztő MSZP rendezvényére. Amin viszont el kell gondolkoznia mindenkinek: miként lehet az, hogy Gyurcsány Ferenc nemcsak szabadlábon van még, hanem továbbra is vastapssal köszöntik pártja rendezvényén?
Török Zsolt pártszóvivő beszéde közben érkezett meg ElQró a Papp László Sportarénába, ahol a jelenlévők felállva tapsolták Őszöd retorika tanárát.
Ezúton kérdezzük a Fidesz-kormányt: mikor szándékozik végre börtönbe csukni hazánk modern kori történelmének legnagyobb gazemberét?

(MTI nyomán Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/26/70076/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Inkább legyek Nemecsek, mintse
  2010-11-27 20:24:25, szombat
 
  AZ EGÉSZSÉGES ÉS TISZTA POLGÁRI TÁRSADALOM
ÉS AZ EGYSÉGES MAGYAR NEMZET ÉRDEKÉBEN !




,,Inkább legyek Nemecsek, mintsem elvakult hülye, vagy netán a háttérhatalom kiszolgáló bohóca..."
(Házik Zoltán)


Elgondolkodtató ez a mondat, egy felvidéki magyartól, hisz tudjuk a hétvégén választhat, ki képviselje a következő években a közössége érdekeit.
A szlovákiai magyar helyzet a múltat idézi, a magyart támadják, ha szót emel a saját bennszülött népe érdekében.
Most, mikor visszakaphatják a magyar állampolgárságot, a regnáló hatalom egy magyar hangzású képviselője, és pártja, nem tart igényt rá.



Kérdem, - merre, és hova vezet az a bizonyos "híd", ha aki átkel rajta, meg tagadja a gyökereit?


Hogy is szól Házik Zoltán mondata?

,,Inkább legyek Nemecsek, mintsem elvakult hülye, vagy netán a háttérhatalom kiszolgáló bohóca..."

Ismerjük Nemecsek Ernő történetét. Árulással vádolták, azok akik cserbenhagyták a grundért való küzdelmében.
Elszántan küzdött a közösségéért.

Ma is szükség van ekkora elszántságra, mert a magyar a felvidéken, már nem csak a szlovákkal küzd, hanem a magyar identitást megtagadni igyekvő politikai prostituáltak szemben is fel kell venni a kesztyűt.

Kívánom, hogy hétvégén a felvidéki magyar testvéreim, Nemecseki szívvel voksoljanak, hogy a magyar bennszülött közösség megmaradjon, és a magyar legyen, nem szlovák!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeomlóban a dollár –
  2010-11-27 20:11:04, szombat
 
  Összeomlóban a dollár - jön a válság-cunami?
Posted on 2010/11/27 by Nifadmin

Vlagyimir Putyin felemelte a hangját a dollár monopolizmusa ellen. Véleménye szerint ez a monopol helyzet káros a világgazdaságra.

Ez a hír, és hogy Kína és Oroszország nem akar dollárt használni, jóval nagyobb jelentőségű, mint ahogy a sajtó hírt ad róla. Valójában minden fontosabb, vagy értelmesebb gazdasági szakember tudja, és mélyen kussol róla, hogy ne törjön ki a pánik. Amennyiben a kínai és az orosz gazdasági szakembereknek sikerül megoldani a közvetlen átváltás problémáit, valószínű, hogy sok ország csatlakozik ehhez a rendszerhez. Ez a dollárnak nem a gyengülését, hanem egyszerű kivégzését jelenti.

Már csak egy lépés, hogy Oroszország és Kína megszabaduljon dollárkészleteitől, amely miatt a dollár minden értékét el fogja veszíteni. Ez bármikor megtörténhet. Nem vesztené el minden értékét, ha csak a reális gazdasági-pénzügyi folyamatokat nézzük (akkor csak kb. 30-40%-ot esne az értéke), de a kialakuló pánikot nem lehet majd megfékezni, és a dollár semmivé válik (esélyes a hiperinfláció).

Az események tükrében ez bármikor bekövetkezhet. Holnap is. És akkor nincs amerikai gazdaság, amerikai vagyon, bankvilág, multicégek, sem semmi más. Euró sincs, hiszen az az európai gazdaságon keresztül a dollárhoz kötött. Államadósságok sincsenek, tehát például rendkívül eladósodott hazánk tulajdonképpen kap egy ezermilliárd dollárnak (tavalyi értéken) megfelelő tőkeinjekciót az oroszoktól és a kínaiaktól (hiszen megsemmisül nagyjából ekkora adósságunk, amely az állami szektort, a vállalati szektort és a lakosságot is egyaránt, szétosztva terheli).

Nem véletlen, hogy a koreai háborúval annyira kiélezni próbálják a helyzetet a cionisták, hiszen szó szerint a teljes összeomlás, megsemmisülés fenyegeti őket.

Tamási Attila - Jövőnk.info

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/11/27/osszeomloban-a-dollar-jon-a-valsa g-cunami/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„A magyar vidék akkor le
  2010-11-27 17:52:22, szombat
 
  2010-11-27. 17:30
,,A magyar vidék akkor lehet újból vonzó a magyarság számára, ha azt meg tudjuk tölteni tartalommal"

Újra kell értelmezni a magyar életmódot, a magyar életformát, amelynek meg kell teremteni a feltételeit - közölte a vidékfejlesztési miniszter szombaton a zalai Vindornyalakon, egy érték- és hagyományőrző falusi turisztikai projekt avatása alkalmából.
Az öt, hagyományos falusi stílusban újraépített vendégházból és a környező gazdaságból álló birtok átadásán Fazekas Sándor kifejtette: a fejlődés egyik iránya kell legyen a magyar termékek fogyasztása, a fontos értéknek tekintett hazai tájak újbóli életre keltése. Hozzátette: a modern kor lehetőségeit felhasználó, de a történelmi folyamatosságot is jelképező gondolkodás jegyében elkészült épületek a vidéki élet megújított keretét jelenthetik.
,,A magyar vidék akkor lehet újból eredményes, vonzó a magyarság számára mint lakóhely, mint az életmódot fenntartó foglalkoztató hely, ha azt újra meg tudjuk tölteni tartalommal" - mondta. Ha helyre akarjuk állítani azt az értékrendet, amely az ezeréves Magyarországra jellemző - mutatott rá -, akkor nagyon fontos az építészeti örökség felelevenítése. A vindornyalaki beruházással kapcsolatban említette, hogy ehhez fel lehet használni a rendelkezésre álló európai uniós forrásokat is.
Az épített környezet mellett azonban a helyi termelést, feldolgozást, értékesítést, a helyben honos állatfajták tartását is vissza kell hozni a mindennapokba. Erre ad jó lehetőséget az idegenforgalom, amely ,,életet lehel a már kihalt területekbe, és ezeket az értékeket közvetíti a kül- és belföldi turisták számára".
Fazekas kifejtette: ahol újra élet van, elindul a gazdaság, az közösségformáló erő is, amely együttesen szilárd alapot jelent a vidék felélesztéséhez. A vidékfejlesztés pedig akkor lehet sikeres, ha nem ad fel egyetlen települést sem.
A vindornyalaki Öreghegyen 150 hektáron megvalósított turisztikai beruházás tulajdonosa Horváth Tihamér, a kehidakustányi gyógy- és élményfürdő, illetve a hozzá tartozó szálloda, valamint építőipari cégek tulajdonosa. A megnyitón több térségbeli polgármester mellett jelen volt Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter is, aki éppen egy hete a magyarországi turisztikai Oscarnak tartott Pro Turismo Díjjal tüntette ki a házigazdát.
Mint Horváth Tihamér az avatáson elmondta, 15 éve mutatták meg neki az elhagyatott parasztházakkal akkor elhanyagolt képet mutató területet, amelybe hamarosan beleszeretett. Mára mintegy 80 millió forintos beruházással valósította meg a modern felszereltségű, mégis hagyományos falusi stílusú családi szálláshelyeket, s a beruházáshoz 48 millió forint európai uniós támogatást nyert.
Hangsúlyozta, hogy a kihalt terület újbóli életre keltésével olyan vidékfejlesztési projekt elindítását vállalta, amely mintát jelenthet. Megítélése szerint ugyanis a vidéken élők számára ez adhat lehetőséget a jövőképük kialakításához, a falu megtartóerejének erősítéséhez.
A Balaton-felvidéken, Hévíztől és Kehidakustánytól mintegy 15 kilométerre található birtokon sok haszonállatot is nevelnek. Az épületekben a villamos energiát és a használati meleg vizet részben napelemek állítják elő, de minden házban búbos kemencét és hagyományos, fatüzelésű tűzhelyeket is elhelyeztek.
(MTI)


http://kuruc.info/r/2/70091/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csikkantás…
  2010-11-27 17:46:41, szombat
 
  Csikkantás...
Posted on 2010/11/27

Tengerentúli családi látogatásra indulva Amszterdamban várakozom az ujjlenyomat vételére. Hosszú a sor. (Milyen tájékozatlan is vagyok, eddig azt hittem, csak bűnözőktől vesznek lenyomatot. Egyszer már otthon is levették az ujjaim rajzát, most meg itt is, de tiszta igazuk van, lehet, útközben kicseréltem az ujjaimat, soha nem lehet tudni.)

A sor rendezett, elől a gyermekkel utazók várnak. Ekkor egy markáns vallási közösséghez tartozó család érkezik, papa, mama két fiúcskával. Papa fején kerek fejfedő, a fiúkén szintén, ezek aprócskábbak. Csigaházak. Mellettük baktat a csigapapa. Egy óra telik el, a sor csak nem halad, és a gyermekek, miként a világon mindenütt, itt is türelmetlenek. Lábukon stoplis edzőcipő, és mintha összebeszéltek volna, a tükörfényes kövezeten elkezdenek “csikkantani". Tudják, ez az a hang, amit ezeknek a gumitalpú cipőknek hirtelen a kövezetre való csúsztatásával lehet elővarázsolni.

Csigapapát ez nem zavarja, ő a Tórát olvassa figyelmesen, miközben szakállát nyalogatja. Olvasás alatt csöndben mozog a szája... Ráháb arcú anyuka egy darabig tűri a csikkantásokat, de türelme láthatóan apad. Végül hirtelen egyre hangosabban többször is rendre utasítja a kereksapkás lurkókat. De a nebulók csak azért sem hagyják abba!

A világ úgy van berendezve, hogy mindenütt a gyermekek pártján áll. A várófolyosó közönsége dermedt csendben lesi, mire megy ki a dolog, mert az anyuka harcias mozdulatot vesz fel, szinte én is értem, mintha azt mondaná: Idehallgass, büdös kölyök, ha még egyszer...én olyan két pofont...és csakugyan fenyegetően közeledik hozzájuk.

És ekkor...ekkor megtörik a jég, a helyzetet három arab (talán palesztin?) hasonló korú gyerek oldja fel. Ugyanis a dermedt csöndben ők is elkezdenek “csikkantani", még pedig jó hangosan, mintegy tüntetően közölve az anyukával, lám, ők is ezt csinálják! A jég csakugyan megtörik, az anyuka körülnéz, aztán jobbnak látja, hogy ő is elmosolyodjon, mint a közelben álló felnőttek. A várakozók közönsége szélesen mosolyog, van aki hangosan nevet az eseten.

Lámcsak, két ellenséges nemzet kisgyermekei szolidárisak voltak egymáshoz.

Kedves sábeszes gyerekek!

Szeretettel kérlek titeket, majd 10 év múlva amikor a háború lövészárkában szembenéztek talán éppen ezekkel az arab gyermekekből akkorra már felnőtté vált hazafiakkal, jusson eszetekbe ez az apró eset: ők már egyszer megmentettek titeket!

(Czékus Jób, Lelkiismeret 88 csoport)

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/11/27/csikkantas-2/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1121
  • e Hét: 3043
  • e Hónap: 6788
  • e Év: 160284
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.