Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Tisztelt és kedves nyugdíjasok
  2010-11-28 22:43:52, vasárnap
 
  A hazugság jogfolytonossága


Tisztelt és kedves nyugdíjasok, meg címzetes nyugdíjasok!

Sokadjára vagyok kénytelen emlékeztetni egy húsz esztendővel ezelőtti tolvajlásra. Nyíltan tették, akár egy útszéli rabló. Nem Robin Hood, vagy Rinaldo Rinaldini módjára. Nem. Tarvágást hajtottak végre a pénzkezelő alapok között.
1989 decemberében a parlamentben szólásra emelkedett Németh Miklós, az akkori miniszterelnök. Szeme sem rebbent, amikor közölte a költségvetési vita kellős közepén, hogy a következő esztendőben, vagyis 1990-ben a költségvetés fog rendelkezni a nyugdíjkassza felett. Nemes egyszerűséggel beolvasztották sok millió magyar ember keserves izzadságából származó, és eladdig is az állam hasznára kamatozó kádári kevéskéjét.


Tisztelt és kedves nyugdíjasok, meg címzetes nyugdíjasok!

Ha mindenki jól meggondolja a fentieket, akkor világos, hogy ebben az országban nem csupán a közösből lopott az állam, amit a későbbiek is szentesítettek, hanem a magán emberek zsebében is vájkált. Megtették. Tény, és pont.
Tettük indoka a szerintük kezelhetetlen költségvetési hiány volt, ami államcsőddel fenyegette az országot akkor (nem mintha most nem ugyanaz a kísértés járná be az aranyozott oszlopok tövét a cifra falak mentén!). Mindössze szellemi képességeiket minősítették, ami - pénzügyes szakzsargonban kifejezve - amúgy régen elinflálódott.

Ebből egyetlen következtetés adódik. S mert a számok makacs dolgok, jó, ha minden magyar a tudatába vési a következőt.
Aljas ideológiai szemfényvesztés, hogy a következő nemzedéknek kell létrehozni azt az értéket, amiből a mindenkori nyugdíjakat az állami garancia mentén a magyar állam havonta köteles kifizetni. Nem, azt a pénzt húsz éve ellopták a televízió nyilvánossága előtt. A sok poshadt agyú szénvegyület pedig igent nyomott erre a gazemberségre.

Önöket egytől egyig meglopták!

Igaz, nem először, de ott és akkor végleg, teljesen kiforgatták az utolsó fillérig. És itt következik az ördögi része az aljasságnak. Nevezetesen ettől kezdve a költségvetést úgy firkantották - nem tervezték!, mit nekik tervezés? csak bivalybőr legyen - hogy eszükbe sem jutott annak az összegnek egyetlen fillérjét valaha is törleszteni, és a kamatokról nem is szóltunk.

Igaza volt Wöeres Sándornak a ,,Jóslás a trágyaözönről" című írásában, amikor azt fejtegette, hogy a ganajnak nincs hová elfolyni, ezért csak egyik helyről a másikra tologatják az emberek a bűzös kupacot és hordják és hordják egyik rakást a másikra.
Így vagyunk ezzel a pénzügyek dolgában. Ezért nálunk a pénznek mégis van szaga. Méghozzá nem is nyomdai szaga! Telemocskolták a munkánk értékét!!!
Állandóan és folyamatosan szajkózva hazudják, azért kell ezt vagy azt megszorítani, hogy jövőre is legyen nyugdíjra pénz.
Már elég régóta hazudják. Ez a hazugság jogfolytonossága. Kétezer év után új jogfilozófiát szült a magyar parlament. Itt a törvénytelenség mégis szül jogot.
Lopni és lopni hagyni. Klasszikus, nem? Ismerős? Mi az hogy? Nagyon is!

Egyébként pedig változatlanul az a véleményem, hogy minden állami tolvaj bitorlónak, csalónak behegesztett rács mögött a helye.


Ferencváros, 2010. november 25.

Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rossz hír Komáromból
  2010-11-28 18:04:15, vasárnap
 
  Rossz hír Komáromból: szlovák polgármester lehet

Az első részeredmények szerint a szlovák nemzetiségű jelölt lehet a befutó a magyar többségű Komáromban. A városban az MKP és a Híd-Most is indított jelöltet, így "nevető harmadikként" a szavazatok mintegy felének ismeretében Anton Marek futhat be.

Komárom 35 választókörzetéből egyelőre 18-nak ismertek az eredményei. Portálunk információi szerint Anton Marek körülbelül 2500, a Híd-Most jelöltje Bastrnák Tibor 2000, míg az MKP-s Stubendek László mintegy 1800 voksot kapott.
barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszámoltatásért ...
  2010-11-28 18:02:50, vasárnap
 
  A politikusbűnözők elszámoltatásáért tüntet a Jobbik Miskolcon
2010-11-27. 10:47 Kuruc.info

A Jobbik Magyarországért Mozgalom B.-A.-Z. megyei és miskolci frakciója, valamint B.A.-Z. megyei alapszervezetei 2010 dec. 7.-én 18.00.-tól demonstrációt tartanak Miskolcon a Centrum Áruház előtti szökőkútnál.

"Az elmúlt 8 év politikusbűnözőinek valódi elszámoltatásáért"

Beszédet mond:
Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője, B-A-Z megyei elnöke, Szegedi Márton, a Jobbik önkormányzati képviselője, miskolci elnöke, Miklós Árpád, a Jobbik B-A-Z megyei frakcióvezetője.

Várunk minden magyar állampolgárt, aki úgy gondolja, hogy nem úszhatják meg az elszámoltatást és a börtönt az elmúlt 8 év korrupt és adófizetői forintokat tolvajló politikusbűnözői. Itt az idő!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Senkit sem hagyunk az út szélé
  2010-11-28 18:00:38, vasárnap
 
  Orbán: senkit sem hagyunk az út szélén
2009. május 13. orbanviktor.hu
Beszéd a Fidesz európai parlamenti választási programjának bemutatóján, Budapesten.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Be akarjuk bizonyítani, hogy Magyarország többre képes, mert - szemben az elmúlt hét évvel - mi senkit sem hagyunk az út szélén, amikor azt mondjuk, hogy nemzetben gondolkodunk. Ennek szociális tartalma is van, és azt jelenti, hogy senkit sem, egyetlen honfitársunkat sem hagyunk az út szélén. Azt jelenti, hogy Magyarország többre képes, hogy föl fogjuk szabadítani az ország elfojtott és elnyomott energiáit, tetterőit és kreativitását. Igen, Magyarország többre képes, mert szabadabb életet tudunk teremteni mi, mint amilyet a szocialisták teremtettek, és mi a rendszerváltás óta hiszünk abban, hogy szabadság fontos, a szabadság számít, és a szabadság működik. Kell tehát egy új irány. Az új irány pedig nem más, mint maga a szabadság. (...)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrányos kilakoltatás
  2010-11-28 17:58:46, vasárnap
 
  Botrányos kilakoltatás Budafokon, agyvérzést kapott a nagymama
2010-06-16. 08:35

A kilakoltatás végén, mielőtt az egész nap helytálló hazafiak elindultak volna a helyszínről, hogy megoldást találjanak a család számára, megjelent Soltész Miklós szociális ügyekért felelős államtitkár és Németh Zoltán, Budafok-Tétény fideszes országgyűlési képviselője, akik meghallgatták mind a kilakoltatott család tagjait, mind pedig a jobbikos képviselőket, hogy közösen keressenek kiutat a nehéz helyzetből. (Kuruc.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Részvétünket fejezzük ki...
  2010-11-28 17:57:21, vasárnap
 
  Részvétünket fejezzük ki Dabasi Tamásnak
2010. november 26. - 22:09 feherkemeny.hu

A mai nap volt Dabasi Tamás rágalmazási pere. Sudár Zoltán jelentette fel, amiért Dabasi Tamás bátran lemerte írni, hogy Sudár nem más, mint egy közönséges bűnöző, egy ingatlan-maffiózó.

Dabasi Tamás az év minden napján az eladósodott kisemberekért küzd önzetlenül! Életveszélyes fenyegetések, feljelentések, véget nem érő bírósági tárgyalások, zaklatások tarkítják mindennapjait. Édesanyja a mindennapi idegeskedésbe, a folyamatos aggódásba belebetegedett.

Anyukája már reggel rosszul lett, Tamás nem is akarta magára hagyni, azonban el kellett mennie a tárgyalásra, mert ha nem megy el, ismét rendőrök állították volna elő.

Édesanyja egész nap fiáért aggódott, de a szíve nem bírta tovább. Ma délután 15:00 óra után értesítették a mentőket, de már nem tudtak rajta segíteni. Dabasi Tamás édesanyja 75 éves korában elhunyt. Dabasi Tamás a bíróság épületéből kilépve értesült édesanyja halálhíréről. Azonnal hazasietett. Ha az ilyen Sudár féle bűnözők miatt nem kellett volna ennyit aggódnia, vagy ha Tamás otthon lehetett volna édesanyja mellett, akkor valószínűleg most is élne!

Családgyilkos bankok és ingatlan-maffiózók nyomorgatják a magyar népet! Tamás rossz anyagi körülmények közt él, de így is önzetlenül harcol az elnyomóink ellen! Önmagának nem kérne segítséget, de mi segítünk neki, és minden "hitelest" arra kérünk, hogy segítsen Tamásnak ebben a nehéz helyzetben! Ő soha nem kért, mindig csak segített. Most neki van szükségre a segítségre. Akinek csak tud, az lehetőségeihez mérten támogassa Tamást. Párezer forint, vagy egy bíztató levél...

Tudassuk vele, hogy nincsen egyedül! Fejezzük ki részvétünket.

Dabasi Tamás email címe: info@feherkemeny.com

Támogatás:
Savaria Takarékszövetkezet
72100282-15052065

 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 65 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 719
  • e Hónap: 3845
  • e Év: 35575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.