Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 58 
Akit Orbánéknak (sem) nem sike
  2010-03-30 22:25:00, kedd
 
  Feljelentésért elmebeteggé - Akit Orbánéknak (sem) nem sikerült meggyilkolniuk: Mónus Áron interkontinentális politikai és titkosszolgálati üldözéséről (Állami bérgyilkosok halállistájával)

http://magyarsors.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3818&am p;Itemid=237

2010-03-24.

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, weblaptervező, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Megjegyzés: a cikk alatt (vagy második részében, ahogy tetszik) található bűnelkövetői fekete listához kattintson ide: KLIKK!

A szervezett, nemzetközi pszichiátriai bűnözésen belül ezúttal az egyik most lezárt üggyel, Mónus Áron matematikus, tényfeltáró és író, műfordító, korábban egyetemi tanár elleni állam-bűnszervezeti koncepciós perrel kezdjük, és egy állambűnözői, soha nem publikált elkövetői halállistával folytatjuk.

Mónus Áron
Mónus Áron matematikus, író, műfordító, korábbi egyetemi tanár túlélte az ellene irányuló interkontinentális politikai és titkosszolgálati támadásokat. A Molnár F. Árpáddal folytatott telefonbeszélgetéseit lehallgatták, és operatív csoportok létrehozásával, a legváltozatosabb védekezési módszerek kidolgozása érdekében, az ország júdásfaji ellenségeiként továbbították, hogyan ússzák meg még nagyobb (akár Föld méretű) médiabotrány és bukás nélkül.

A hódmezővásárhelyi Mónus Áron matematikust, népszerű és kelendő írót, műfordítót, korábban egyetemi tanárt számos nemzetközi támadás érte a Cion Bölcseinek jegyzőkönyvei lefordítása és kiadása, valamint a Mein Kampf kiadása miatt. Miután Orbán Viktor barátja és országgyűlési képviselő padtársa, a Fideszen belül nem leplezetten talán legfőbb izraelita beszervezettségű Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester elleni feljelentés eredményeképp (ahol a feljelentő Mónus Áron volt) Lázár Jánostól Mónus visszaperelt az állam számára 6,3 millió Ft közpénzt, Lázár János - teljes nemzetközi háttérrel - indítványozta Mónus Áron elmebeteggé nyilvánítását és cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését. Ennek oka az volt, hogy utána egyetlen utasítására, minden indoklás nélkül, az önkormányzat nevében beszállíttathassa pszichiátriára, bekábítószerezhesse - hogy ne tudjon az érdekében eljárni -, és megölethesse azzal, hogy egészségi állapota nem teszi lehetővé szabadlábra bocsátását. Ilyen esetekben szokták a jobb- és baloldali államügynöki és hazaáruló médiumokban - tehát az összesben - naponta propagálni, hogy a bekábítószerezett politikai fogoly nem tud beszélni, vagy galuskásan szól, saját védelmét ellátni nem tudja, mert ránézésre is beteg, hiszen a lábán alig áll (ha meg tud állni), s hogy mentesüljön a rosszulléttől, és minél hamarabb lefekhessen, a kihallgatásokon sem kíván semmit szólni. Ezeket szokták bemutatni a televízióban úgy - pl. a Vona Gábor Jobbik-elnök által nagyon helyesen bezárásra meghirdetett tv2 és RTL Klub szennycsatornákban -, hogy lám, mennyire beteg, és a tárgyaláson is stb. rosszul lett, azaz kétségtelenül további gyógykezelésre szorul. Azaz - mennyire hülyének nézik a tényleg fogyatékos lakosságot - akinek beteg az elméje, az nem tud a két lábán megállni. Mónus Áronnal ugyanez volt a cél. Az ügy mögött Magyarországon - el sem bújva - Orbán Viktor és a MAZSIHISZ állt. Nemzetközi vonalon pedig legfőképpen - nem kell hozzá sok ész - Izrael és a jelenleg Barack Obama vezette Amerikai Egyesült Államok.

Miután a Molnár F. Árpád cikkekben és filmekben tett bizonyító tényfeltárást (lássd pl. itt: KLIKK!) a Mónus elleni szervezett bűntettek és annak rutincéljai vonatkozásában, Orbán Viktor - mint az évtized alatt az összes ilyen esetben tette - Lázár János izraelita polgármestert - annak látványos bukása miatt - azonnal főetikai felelőssé léptette elő, és az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöki funkciója mellett kiemelt szereplőjévé tették a javában a német titkosszolgálat, a BND által létrehozott RTL Klub, Izrael és a Zsidók Világszövetsége által tulajdonolt és pénzelt tv2, valamint Izrael és a vlagyimír putyini titkosszolgálati bűnszervezetek által működtetett MTV műsoraiban és híradóiban. Ahogy Orbánnál mindig tapasztaltuk, amint Lázár János a nép előtt felvállalhatatlanná vált, beismerő vallomásként minden a Magyar Köztársasággal és a világ népeivel kiirtó módon ellenséges nemzetközi bűnöző lobbi teljes védelmébe és előléptetése alá vette, mégpedig a Fidesz legfőbb etikai, erkölcsi és morális szakértőjeként.

Talpán helyett fordított háromszög. Ahogy ígértük: a magyarok lealjasítása miatt áldás helyett katasztrófa. Molnár F. Árpád tényfeltáró minden magyar idők legfőbb állami pszichiátriai és elmegyógyintézeti bűnügyi leleplezője is. Mivel a magyar faj egyszerre primitív, szellemileg és morálisan igénytelen, gyáva, gerinctelen, következetlen és ostoba, könnyű volt - az előre bejelentett Predesztinációnak megfelelően - ezt a rekordot is elragadni.

(A felvételt Soós József "Titán" keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú készítette 2009-ben.)A Sztálintól és Rákositól, Kádáron és Hornon, Orbántól Medgyessy Péterig terjedő politikai pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszergyógykezelések, kényszerbezárások, kínzások, csonkítások és gyilkosságok, elkövetők és áldozatok (Hírháttér általi) megannyi névvel történt publikálása miatt a tényfeltárásokban ugyancsak megnevezett Lázár János országgyűlési képviselő levélben fenyegette meg a Hírháttért, hogy amennyiben nem semmisítjük meg az Internetről ezen tényfeltárásokat, úgy bírósághoz fordul. Válaszként a Hírháttér egyenesen a Lázár Jánost kinevező és propagáló Orbán Viktort vette tűz alá (lássd: KLIKK!), a Hír tv és annak konkrét újságíróinak a kádári pszichiátriai kínzások és gyilkosságok leleplezése miatt addig is nagy ellenségességét kiváltva, mivel Orbán újságíró lakájai elképesztő következetlenségről és sötét, állaton aluli erkölcsről és butaságról örök tanúbizonyságokat téve mindig azt hörögték: ne merészeljük Orbán Viktort állami elektrosokk terápiáiba és gyilkosságokba, valamint ezek eltussolásába buktatni, és minden olyan lakosság elleni bűntett, kínzás, csonkítás és gyilkosság jó, ami mögött Orbán Viktor áll, vagy az ő akár vélt érdekeit képviseli. Lázár János ugyanakkor - egyelőre - nagyon bölcsen elállt a további támadásoktól, így sokak hirtelen látványos öngyilkossága elült egy időre, noha a Hír tv csaknem minden filmünkben halállistára került, hiszen a nemzetközi jogokban is az Emberiség elleni bűnök elkövetőiként, örök védelmezőiként és folytatólagos elkövetőiként definiáltakban jelentkeztek és követelték magukat ratifikálni.

Mónus Áront bíróság elé állították tehát szent és sérthetetlen orbán viktor baráti politikusát ért felségsértő feljelentés nem létező bűntette címén, és közölték, hogy amiért Lázár János ellen több korrupciós és egyéb bűncselekményben Mónus feljelentést tett (nem beszélve azok sikeréről, hiszen Lázár Jánosnak vissza kellett fizetnie az államkasszába 6,3 millió Ft-ot), ezért Mónus nem normális, hanem elmebeteg, és szükséges az önellátó, sikeres és történelmi írónak és matematikusnak a vele szemben agyalágyult, és nyilván kettőig számolni jó, ha tudó, semmihez sem értő gondnok felügyelete alá helyezése, azaz az első polgármesteri (nevezetesen lázár jánosi), igazságügyminiszteri vagy ügyészi kezdeményezésre azonnali kényszerbezárása és meggyilkolása, ahogy iszonyú mennyiségű hőssel végeztek cirka azóta, hogy a pszichiátriát feltalálták, Orbánig és Bajnai Gordonig bezárólag.

Mónus Áron a Lázárék részéről indított gondokság alá helyezési perben elhangzottakra hivatkozásul feljelentést tett Lázár János ellen rágalmazás címén, és kérte Lázár János - Orbán Viktor országgyűlési padtársa és haverja - mentelmi jogának felfüggesztését. A bűnöző, minden médium (még a tv2 és az RTL Klub által is) régen lejáratott országgyűlési bűnbanda, a minden bűnözés törvényes következményei alól való mentesülésért működtetett mentelmi bizottság csakhamar azt találta, hogy az, hogy Mónus Áron nem kíván Lázár János, tehát Orbán Vikor és Likud gondoksága alá kerülni, nehogy meggyilkolják, és kifogásolja az ellene megfogalmazott, élete kioltását célzó vádakat, azért van, mert Mónus le akarja járatni az életét közvetlenül fenyegető Lázár Jánost, a mentelmi bizottság köztörvényes bűnözőinek szövetségesét, sőt, az Országgyűlés sehol nem létező becsülete csorbítását célozza. Mármint az a tény, hogy Mónus Áron meg kívánja védeni életét és vagyonát Orbán Viktortól, Izraeltől, a Likudtól és a nemzetközi, a lakosság előtt megbukott politikai szervezett bűnözéstől, 100 év pszichiátriai bűntetteinek, elkövetőinek és módszereinek abszolút teljes körű átmentőitől és egyre pofátlanabb kurucinfós nyíltsággal való szociopata és súlyosan bűnöző alkatú pszichopata, halmozottan személyiségzavaros gyakorlóitól. Az eset történelemkönyvbe illő, és méltó lett arra, hogy Barack Obamáig bezárólag minden olyan állam és vezető belebukjon, amelyik annyira igyekszik megjátszani a hülyét, mintha bűnöző alkatú pszichopátiáján túl elmebetegsége miatt sem értené meg a legegyszerűbb összefüggéseket sem!

Vlagyimir Putyin egész Ázsiában és legalább fél Európában a legfőbb akadálya annak, hogy a Sztálin-rendszer óta a mai napig átmentett pszichiátriai bűntettek, kényszerbezárások, kínzások, csonkítások, gyilkosságok, az elkövetők és az áldozatok nevei, továbbá a jelenlegi politikai üldözöttek nevei nyilvánosságra kerüljenek. A Molnár F. Árpád minden magyar idők legfőbb tényfeltárója ezen a téren is; őt sem elhallgattatni, sem meggyilkolni nem sikerült: az ilyesmi eztán is reménytelen vállalkozás marad. A Molnár 2009 szeptemberében megígérte Putyinnak - kb. két nappal a házkutatás előtt -, hogy terrorizmusának folytatása kezdetben is sok millió rubelbe és euróba fog neki kerülni. Amit mondtam, történik, de még el sem kezdődött...

A bírósági bohózat során - mely a szovjetunióbeli Veérperekhez hasonlított - felvonultatott szánalmas álszakértőket és bírót végig állami távirányítás mellett mozgatták, nemzetközi keretszerződéseknek és zsidó-orosz-amerikai bűnszervezeti és Emberiség ellenes bűnök alkuinak megfelelően. A bíróságra szakértőként beidézni kívánt Molnár F. Árpád meghallgatását a bíróság azzal utasította el, hogy az állam nem adott ki saját maga ellen hivatalos dokumentumot arról, hogy saját maga, tehát az állam pszichiátriai bűntetteiben a Molnár F. Árpád akár a legcsekélyebb információt és bizonyítékot megossza a közpénzen fizetett állami bűnbandával. Viszont a koncepciós per során a pszichózist hitelesen megjátszott "szakértők" Mónus Áron ellen olyan primitív vádakat hoztak fel, hogy egyik esetben, egyik könyvében írt egy olyan évszámot, amelyben állítólag olyan személyre hivatkozott, aki akkor, ott még nem élt. Az igen mélyen letisztelt, szovjet-zsidó fajzatú (tehát bűnügyileg végképp elkorcsosult, közveszélyes) bíróság hosszan értekezett a mi közpénzünkön fizetett bűnöző igazságügyi elmeszakértővel és más bűnözőkkel azon, hogy mivel Mónus állítólagos egyszeri évszám-elírása kapcsán eleve kizárt a tévedés és a hazugság lehetősége - mert ez esetben Mónust nem lehet elmebeteggé nyilvánítani -, így csak egy magyarázat maradt: Mónus nem normális. Hiszen ki látott már olyat, hogy egy ember - miután akár tucatnyi könyvet írt - valahol, valamiben netán évszámot téveszt. A történelmi kutatásokban is szakértőknek kikiáltott, Mónus Áron elleni bűnöző bírónak és bűnöző igazságügyi elmeszakértő parodistának végül akképpen szóltak oda a titkosszolgálatok, hogy eresszék el Mónust. Tudniillik - főképpen a Molnár F. Árpád miatt, azaz az én tényfeltárásaim okán (Mészáros Tamás annak idején itt szokott valamiért Moszadosan kunczogni, az "okán" szó hallatán) - túl nagyra dagadt a botrány, és félő, hogy az ország vezető politikusai belebuknak, Izrael érdekei pedig akár rövid távon is jelentősen sérülnek, mivel nem lehet hitelesen letagadni, hogy ők és Orbán Viktor állnak a Mónus Áron elleni akció mögött, az ország egyetlen pszichiátriai bűnözést tényfeltárója, a Molnár F. Árpád pedig túl sok hiteles és adekvát bizonyítékot tárt a nyilvánosság elé. A nem teljesen debilisek mindig tudták politikai és hivatalosan is titkosszolgálati vonalon, hogy a Molnárt nem szabad provokálni, mert annál inkább és annál vészesebben ellenáll, és ez már - így Mónus Áron zaklatását és élete fenyegetését illetően - eddig is túl sokba került Orbán Viktornak és Izraelnek. Így jobb hagyni az egészet, megvannak ők Mónus Áron halálra kínzása és állampolitikai meggyilkolása nélkül is.

Draskovics Tibor és a Stefán Géza-Kovácsics Ferenc vezette KBH-s környezetből, valamint máshonnan az is kiderül, hogy a Mónus Áron és a Molnár F. Árpád közötti telefonbeszélgetéseket lehallgatták, és azokat operatív elemzések céljából, az állami bűnszervezeteket és elkövetőiket pártfogó védekezési metódusok kidolgozása végett mind a KBH-nál, mind az NBH-nál és másutt operatív csoportok létrehozásával és működtetésével továbbították. Ilyen operatív csoportokat külön hozott létre a Nemzetbiztonsági Hivatal és a Katonai Biztonsági Hivatal is, ahol Mónus Áron fedőnevet is kapott, mint a rendszerre nézve problémás, veszélyes személy és ellenség. Ilyen fedőnévvel egyébként a Molnár F. Árpád is - enyhe megfogalmazással - nagyon régóta rendelkezik. A titkosszolgálati jelentések irdatlan hatalmas Molnár-dossziéiban a Molnárt hol a teljes nevén, hol a fedőnevén, hol mindkettőn nevezik. A Molnár F. Árpád esetében gyakori, hogy más, a titkosszolgálatok által használt nemzetközi nevekkel is illetik. Ezek egyike lassan 10 éve a "Tornádó", mely nemzetközi szinten is általánosan használt volt már több, mint fél évtizeddel ezelőtt is.

Meglepő, hogy a Molnár F. Árpád által a Mónus Áron elleni és más pszichiátriai bűntettek leleplezése ügyeiben az egyetlen pozitív módon megnyilvánuló, Orbán Viktort pszichiátriai kényszerbezárásaiért és elektrosokk terápiáiért betámadó párt az SZDSZ volt.
Ugyanakkor a szélsőjobboldal emberei - tekintettel annak vezetői és hangadói részéről az állami elektrosokk terápiák, kényszerbezárások és gyilkosságok intézményrendszere iránti töretlen elkötelezettségeikre, azaz a népirtásokban való fizetett és védett bűnrészességükre - nem voltak hálásak Mónusnak sem a Cion bölcsei lefordítása, sem a Mein Kampf kiadása, sem a Magyar Gárda feloszlatási perében való, a Magyar Gárda létjogosultsága melletti kiállása ellenére sem. Mivel a szélsőjobboldal ügynöki irányító köre rendkívül elkötelezett a világ minden népe elleni állampolitikai elmegyógyintézeti bűntettek és átmentett bűnöző pszichiáterek és igazságügyi elmeszakértők iránt, így igyekezett az ügyet mindenki agyonhallgatni. Ugyanakkor voltak ennél példásabban hősies, igazi megmondóemberek is, persze csak a maguk szintjén és szellemi, továbbá morális nívóján. Így kétségtelen rekorderként Morvai Krisztina és Vona Gábor, valamint a Magyar Gárda vezetői részéről a legfőbb nemzeti sajtóorgánumnak esztendők óta folytatólagosan kikiáltott kuruc.info elképesztő mellszélességgel állt ki Mónus Áron ellenében Orbán Viktor és ügyeletessé tett igazságügyi embere, Lázár János eme pszichiátriai bűntette és gyilkossági próbálkozásai mellett, cseppet sem mellesleg az összes átmentett Kádár-rendszeri igazságügyi elmeszakértő és gyilkos teljes körű és abszolút köztörvényes stílusú és módú, adekvát védelmével, és az összes volt és jelenlegi áldozat további üldözése oldalán.


Lázár János
Lázár János Fideszes polgármester, Orbán Viktor országgyűlési padtársa, a MAZSIHISZ talán valamennyi Fideszes közüli legodaadóbb és legleplezetlenebb támogatója.Morvai Krisztina
Morvai Krisztina Molnár F. Árpád felvételén, 2009-ben.

Jellemző az ország totálisan lezüllött ésszélsőségesen ügynöki, hazaáruló és általunk évek óta előre bejelentetten lecsúszó és öngyilkos, gerinctelen állapotára, hogy Morvai Krisztina - aki legalább évtizedek óta gyakorlatilag teljes körű állam-titkosszolgálati felügyelet és irányítás alatt áll, minden publikálni nem engedélyezett módszer, eszköz és bűnöző védelmében, minden üldözött halálos ellenségeként - a disznóólban még mindig a legalkalmasabbnak tűnik Magyarország miniszterelnökeként az állam látszólagos irányítására: persze csak a politikusok közül! Tehát a politikában jó eséllyel nem találni alkalmasabb embert, mint Morvai Krisztinát, az államvédelmi hazaárulót, mert a többi még nála is sokkal rosszabb. Morvai színvonalára jellemző, ahogy a Hírháttért és annak leleplezéseit minden kísérletünk és őt ért megkeresésünk ellenére is agyonhallgatta, régi-régi titkosszolgálati és állambűnszervezeti agyontájékozottként, ezen belül is Bánó András és Baló György feleségeként, ugyanakkor a legfőbb nemzeti sajtóorgánumnak esztendők óta azt a kuruc.info-t nevezte meg, amely a magyar történelem legmoslékabb stílusú, igazmondást és tényfeltárást illetően a legigénytelenebb, legslendriánabb és legközönségesebb lapja, továbbá nemhogy a magyarság, de az egész Emberiség puszta túlélését célzó polgári és katonai titkosszolgálati leleplezések és leleplezők legnagyobb szájjal, és egyben a magyarság soha eddig nem látott leégését és bukását leginkább előidézett és elkerülhetetlenné tett kérkedő ellensége, a világ összes Echelon-tanúinak legnagyobb szájú gyalázója, az ellenségünk és az egész Emberiség nyilvános ellensége is. Morvai Krisztina és társasága családi sajtójának korrektségére jellemző, hogy miután a kuruc.info nem merte tovább felvállalni a nyílt támadásunkat, annyira elnyomóak lettek minden magyar idők rekordjait megdöntő multimédiás leleplezéseink, olyan blogokat hozott létre, amelyek szintén álneveken - ahogy a kuruc.info kezdettől működik -, és szintén minden konkrétum nélkül kifejezetten a Hírháttér Multimédia és összes tényfeltárása mocskolására és kigúnyolására készültek, további beismerő vallomásként mindig a kuruc.info rekordtrágár nyelvi stílusában, Jobbikozva és Vona Gáborozva, továbbá sokszor egyetlen bannerként a kuruc.info-t reklámozva. A kuruc.info és bűzbandái olyan mennyiségben és kurucos, tehát korlátlanul magyar minőségben léptek fel a pszichiátriai bűnözők védelme és a tényfeltárások ellen, mintha utasításaikat betűről betűre a Katonai Biztonsági Hivatal és a Nemzetbiztonsági Hivatal posztkommunista vezetőitől, vagy közvetlenül a CIA-tól kapták volna. Mi azt is tudjuk, hogy amikor a kuruc.info-ról szólunk, nem csak bűnöző alkatú és súlyosan retardált szociopatákról és pszichopatákról beszélünk, hanem gerinctelen, álneveken bujkáló, gyáva ügynökökről, és az Emberiség közveszélyes, tehát az USA kormánya által megvédett, ekképpen ellenünk fellépett Emberiség-ellenes bűnözőkről is.

Hogy glosszánk ne nyúljon túl hosszúra, folytatásokban terveznénk a többi jelenlegi ügyet is feltárni, így természetesen azokat, amelyekről nem véletlenül hallgat a teljes baloldalinak és nemzetinek nevezett sajtó, párt és minden többi más médium. Hiszen - ahogy elkezdtük hirdetni évekkel ezelőtt - mi az ISTEN-től arra Teremttettünk, hogy minden magyarokkal és a világgal szemben a legfőbb tényfeltárókká válva előidézzük azt az összeomlást és világreformot, mely nélkülünk nem jöhetett volna létre, ahogy az igazsággal szembesülő magyarság soha nem látott erkölcsi és morális eladósítása sem. Hiszen az a nép és az a faj, amely túl alávaló, az igazsággal szembesülvén nem megtérésre, hanem a lejtőn való eszeveszett és őrült disznóvágtába kezd, hogy - Krisztus Tanainak megfelelően - vízbe, azaz az éltető vízbe fúlva végezze abban a tóban, amit az Élet hordozása miatt megtámadni hivatott, hiszen nem volt életképes, és nem volt életre méltó.

A fekete listából:


Takács József
A csepeli kettős gyilkosság 2009 január 7-én történt. Áldozata a képen látható Takács József, a Mátyás Király alapítványi iskola igazgatója, akinek azért kellett meghalnia, mert megpróbált feljelentést tenni a csepeli rendőrkapitánynál.


Császár Mihály


A felvételen még egy hasonlóság: Csepel akkori rendőrkapitánya, Császár Mihály. Kapcsolataink szerint a gyilkosságban "nyakig benne van", "nélküle" nem történhetett volna meg, s hogy ez "alap". A "feljelentéskor már régen figyelte a titkosszolgálat" (mármint mindegyiküket), és az orruk előtt történt minden. A gyilkossággal gyanúsított Kun Tamás az ő embere volt. Azt is mondják: ha Császár civil lett volna, az elkövetés után maximum pár órán belül már biztosan őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba helyezték volna. Így azonban manus manum lavat. Az információink szerint Juhász Gábor titokminiszter és Balajti László NBH-főigazgató személyesen intézkedtek a teljes eltussolás, egyikük pedig (a korábbi titkosszolgálati vezetők egyikével) a gyilkosság végrehajtása érdekében.


Néhány név a Kádár-rendszerből átmentett és azóta felkent állami pszichiátriai legfőbb elkövetők közül, akik védelmében és meggazdagítására az Emberiséget eláruló magyarság egységesen, azaz kollektív bűnös népként állt ki, hogy először is neki, mint árulónak kelljen elszámolnia az ISTEN és minden népek előtt saját bűneiért:

- Pintér Sándor volt országos rendőr-főkapitány, az Orbán-kormány bűntetteiért és gyilkosságaiért megválasztott belügyminisztere.
- Gergényi Péter, Bács-Kiskun megye volt rendőr-főkapitánya, Pintér Sándor alvezére, üzlet- és vadásztársa, Horn Gyula után Orbán Viktor, majd Gyurcsány Ferenc végrehajtója, rendőrgyilkos, aki azért vált minden magyar idők egyik legmocskosabb sortüzeinek végrehajtójává, mert a hibbant és Veéreskezű magyarok teljes egészében elhallgatták és megvédték a Molnár F. Árpád által már 2001-től egyedülállóként tömegével leleplezett bűntetteit és pszichiátriai csonkításait. Azaz a magyarok azt kapták vissza díszegyenruhában, amit maguk ellen megszavaztak, és aminek védelmében morvaistán és kurucinfósan kérkedtek. A kollektíven bűnös magyar nép megérdemelte a sortüzeket. Ha már 2001-től a Molnár F. Árpádra hallgatnak, és védelem helyett felléptek volna Gergényi ellen, akit budapesti rendőrkapitánnyá kinevezését követően is éljenzett és éltetett a szélsőjobb, akkor nem törtek volna a csontok, nem lőttek volna lövedékeket szemekbe és agyvelőbe, és nem nyomorítottak volna meg tucatnyi ártatlan civilt. A magyarok eztán is abból lesznek kénytelenek jóllakni, amiket Für Lajosai és álnemzeti hazaárulói moslékként az asztalukra raknak, gondosan elrejtve a Valóságot. A Hírháttér a Teremtő Igazság hirdetésével és leleplezésével az ISTEN-től nem az áldás, hanem a vágómarha nép elleni bosszúproject volt.
- Gál László, Békés megye volt rendőr-főkapitánya, rendőrgyilkos, számos rendőr és civil elmebeteggé nyilváníttatója, a KGB olajügyeinek és emberkereskedelmének egyik legnevezetesebb bűnszervezeti támogatója, szervezője és kivitelezője, gyermekkereskedő, pedofilia és gyermekgyilkosság-szervező. Az állami és pedofil orgiákon (KLIKK cikkre vagy KLIKK filmre!) bírók és főbírók, vezető és magas beosztású rendőrök, ügyészek és politikusok bel- és külföldi vállalkozókkal vettek részt.
- Kovács Tamás legfőbb ügyész, volt katonai főügyész, aki kivétel nélkül minden kádár-rendszeri és mai bűnöző pszichiátert átmentett, jelenleg is véd, és a további Emberiség elleni bűntetteket az ügyészi bűnszervezet (KLIKK!) legfelsőbb vezetőjeként és irányítójaként, többszörös életfogytig tartó fegyházbüntetés terheit mára gyakorlatilag teljesen leplezetlenül magára vevő, a szó büntetőjogi értelmében vett terrorista.
- Szűcs Attila pszichiáter professzor, a kecskeméti Izsáki úti kórház intézetvezető főorvosa, a Kádár-érából kínzásaiért és emberöléseiért minden párt és médium által átmentett bűnszervezeti vezető, titkosszolgálati ügynök, hivatalos állambiztonsági jelentő, kivétel nélkül minden miniszterelnök, belügyminiszter és igazságügy-miniszter, valamint titkosszolgálati vezető teljes körű kiszolgálója és mindent a leggátlástalanabbul végrehajtó tömeggyilkosa, korábban Gergényi Péter, Orbán Viktor, Medgyessy Péter és Lamperth Mónika volt belügyminiszter elektrosokkos és elmegyógyintézetbe zárató gyilkos jobbkeze.
- Stefán Géza (KLIKK!), a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) 2009-ben előre bejelentetten elhalálozott főigazgatója, a mostani főigazgató, Kovácsics Ferenc bizalmasa. Stefán sok-sok száz pszichiátriai kínzás és gyilkosság legfőbb vezetője volt; és már a Kádár-éra kemény hatvanas éveiben is hivatalos katonai titkosszolgálati besúgó volt, ezért Orbán Viktor alatt is a Katonai Biztonsági Hivatal vezetője. Katonai vonalon ő volt a fő szervezője Kovácsics Ferenccel, bizalmasával a romák elleni sorozatgyilkosságnak is (KLIKK!), melynek a szélsőjobboldali mélymagyarok általi támogatása globális háttérhatalmi ürügy lett a magyarság további lealjasítása és mesterséges mentális térvesztése Echelon-eszközökkel történő biztosítására. Áruló és alantas népnek sem az ISTEN, sem a Sátán nem lehet atyája, de mindenki a Hóhéra.
- Kovácsics Ferenc, a KBH mostani vezetője, a szintén tömeggyilkos Stefán Géza bizalmasa, Stefán halála után Stefán hamis imázsát a suttogó propaganda, a média és az ügynökök totális mozgósításával szervezője, minden bűncselekmény és elkövető legfőbb belbiztonsági katonai szervezője, a Molnár F. Árpád és a Hírháttér Multimédia elleni állami bűnszervezeti bűntettek mára leplezetlen szervezője és elkövetője. A Molnár F. Árpád és a Hírháttér, valamint leleplezései ellen külön, erre létrehozott operatív bűnözői csoportot mozgat és fizettet lakossági közpénzeken. Katonai titkosszolgálati jelentések szerint csak a Molnár F. Árpád elmúlt két esztendőben történő elrejtése (titkosszolgálati kifejezéssel "D-Notice") milliárdokba került a katonai titkosszolgálatoknak, nem beszélve a soha vissza nem fizethető teljes erkölcsi eladósításról és eladósodásról.
- Magyar László elvtárs, pszichiáter és ideggyógyász, aki a Kádár-rendszerben már civil, rendőr- és katonagyilkos osztályvezető főorvos, igazságügyi elmeszakértő, felülvizsgáló főorvos, katona ezredes, kém- és repülőorvos, aki a Für Lajos-Orbán Viktor-féle kurucinfós álrendszerváltást követően is egypárti szándékegységgel ugyanezekben a funkciókban maradt, messze a nyugdíjkorhatárokon túl is. Ő volt a kecskeméti, a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház Ideg-Elme osztályának főorvosa, a későbbi Repülőkórháznak a legfőbb pszichiátere. A Molnár F. Árpád kisgyermekkorától számos általa és beosztottai által elkövetett törvénytelen elmebeteggé nyilvánítás, kényszerbezárás, továbbá az IMEI-be és más zárt intézetekbe gyilkossági célokból átszállítás közvetlen tanúja volt, minthogy e cikk írójának anyja a katonai kórház elmeosztályának adminisztrátora volt.

- Kiss László pszichiáter elvtárs, a fentebb említett Magyar László katonaorvos tömeggyilkos jobbkeze és hivatalos főorvos-helyettese, Magyar László közvetlen elöljárója, aki a Kádár-éra óta őrnagyból lett alezredes, Kádár János alatt is vezető katonaorvos, pszichiátriai alkalmassági felelős, pilótaorvos, felülvizsgáló főorvos, igazságügyi elmeszakértő, mellékállásban szintén a Kádár-rendszertől kezdve valutaüzér, ékszerkereskedő és -csempész, valamint politikailag védett alvilági bandákkal betörő, egyébként évtizedeken át alkoholista. Az 1990-es álfordulat után a fenti pozíciókban került átmentésre, valamint kinevezésre. Főnökei a Belügyminisztérium, a HM és a titkosszolgálatok mellett megrendelőként rendszeresen volt Horn Gyula, Orbán Viktor és Medgyessy Péter miniszterelnökök, Lamperth Mónika, valamint beosztottaik. Sokat takarított olyan bűnszervezeteknek, mint a politikai nagytakarításokra létrehozott Nemzeti Nyomozóiroda (NNI), a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT), továbbá a Magyar Orvosi Kamara hírhedt bűnözőinek védelmében.
- Pigniczki Zsuzsanna elvtársnő: az imént említett Kiss László sorozatgyilkos élettársa, a Kádár-rendszer óta kém- és katona-, valamint repülőorvos, maga is hivatásos katonatiszt, jelenleg is igazságügyi elmeszakértő. Ők ketten Kiss Lászlóval, azaz élettársával közösen rendezték az állami bűntetteket és gyilkosságokat. Jellemző a magyar politikai igényekre, hogy a legrohadtabb gaztettekre és árulásokra is azonnal kapható sorozatgyilkosokként a pilóták, a kémek, a katonák és az űrhajósok pszichiátriai alkalmassági "vizsgálatát" is ő végezte. El lehet képzelni, mik kerültek ki a kezei közül, és mennyire alapkövetelmény volt ahhoz, hogy bárki katonatiszt, rendőrtiszt, pilóta vagy űrhajós legyen, a bűnözési hajlam és a teljes szervilis, szolgai gerinctelenség az alkalmasságok megállapításánál. Aki nem volt korlátlanul bűnöző, az könnyen az alkalmassági és pszichiátriai "vizsgálatokról" zárt osztályra és meggyilkolásra került. Egy gyermeke van: Pigniczki Nóra. Pigniczki Zsuzsanna egyike az általunk (is) esztendők alatt számtalanszor feljelentett bűnözőknek. Az eltussolások tömegeit az elmúlt esztendőkben a bűnszervezetek vezetői, Kovács Árpád katonai főügyész és Kovács Tamás legfőbb halálügyész, volt katonai főügyész, Kovács Árpád barátja és ikernövése végezte. Ők ketten szervezték Pigniczki Zsuzsanna karrierjét és gyilkossági ügyeit is.
- Pollner György elvtárs, az Országos Ideg- és Elmegyógyító Intézet (IMEI) főigazgató-helyettese, hivatásos ügynök és jelentő, beépített tégla, elektrosokkos bérgyilkos, sorozat- és tömeggyilkos, az állami emberkísérletek (KLIKK!) egyik legfőbb szervezője és végrehajtója. Ahogy ma is, az IMEI elmebeteggé nyilvánításai, kényszergyógykezelései és elektrosokk terápiái, inzulinsokkjai és gyilkosságai 90-95%-át közvetlen belügyminisztériumi, igazságügyminiszteri és katonai titkosszolgálati utasításra hajtják végre. A jelenlegi kínzások, emberkísérletek és gyilkosságok, valamint kéjgyilkosságok legfőbb szervezői Bajnai Gordon, Kovácsics Ferenc, Madarász Károly (a Katonai Felderítő Hivatal vezetője), Juhász Gábor (titokminiszter), Balajti László (NBH-főigazgató). Az orvosi kar részéről e pillanatban az összes eltussolás és folyamatban lévő bűntettek és gyilkosságok legfőbb szervezője Éger István, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke, és Kurimay Tamás, a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) igazgatója. A kínzások és gyilkosságok legfőbb gerince megyei szinten, e pillanatban kb. leginkább Bács-Kiskun megyére és Hajdú-Bihar megyére terjed ki. Ezeken belül e megyék katonai titkosszolgálati és NBH-kirendeltségei, ügyvédi és orvosi kamarája, továbbá rendőrségi, ügyészi és bírói bűnszervezetei totális, abszolút, gyakorlati téren hiánytalan és maradéktalan egységszándékára adekvátak.
- Szigetvári Árpád rendőr-ezredes, osztályvezető, aki a Kádár-éra óta számos civilt, rendőrt és katonatisztet juttatott és követelt kényszerbezárásra, szervezett elektrosokk terápiákat és sorozatgyilkosságokat. Tetteiről - nyugati és főhatalmi vezérlésre - hivatalos, általa aláírt dokumentumok kerültek nyilvánosságra, de a magyarok teljes bűnszervezeti fedezéket biztosítottak számára is, hiszen népellenes és Emberiség elleni bűnökbe bukott bűnöző.
- Hanusz Gyula rendőr-alezredes, alosztályvezető, az imént említett Szigetvári Árpád beosztottja és napi munkakapcsolata. Szigetvárival intéztek rengeteg, közvetlenül a titkosszolgálatok utasítására végrehajtott kínzást, csonkítást és gyilkosságot. Mint Szigetvári rémtetteiről, róla is örök dokumentumok kerültek nyilvánosságra, ahol hős civilek ellen éppen elmebeteggé nyilvánítási és kényszerbezárási bűntetteket szervez, ezért Putyin, Orbán Viktor, Bajnai Gordon és bandája teljes védelmet és további gyilkolást biztosított szinte minden vezetője és munkatársa számára.
- Karasz Lajos altábornagy, miniszterhelyettes a Kádár-éra óta irdatlan mennyiségben juttatta a legnagyobb magyar hősöket pszichiátriákra és elmegyógyintézetekbe, végeztette sokszor altatás nélküli elektrosokk terápiáikat, inzulinnal történő, annak pusztító hatásait több, mint fél évszázaddal ezelőtt kimondott egészségroncsolásaikat. Nem jártunk utána, mennyiben rokona Kecskemét ugyanezen elkövetők által 2006-ban az év rendőrévé kinevezett, ellenünk ugyanazzal a bukott bűnszervezettel fellépett kecskeméti rendőrkapitány-helyettes Karasz Csabával (KLIKK!), minden magyar idők legsúlyosabb bűncselekményeibe legevidensebben belebukott bűnöző vezetőjével, Kassai László kecskeméti rendőrkapitány helyettesével, Dávid Károly kecskeméti, kurimaysta rendőrfőkapitány hivatásos takarítójával és bérgyilkosával, minden emberölés és terrorcselekmény, valamint repülőgép elleni tömeggyilkos nemzetközi merénylet eltussolójával.
- Döme László, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) pszichiáter főorvosa, minden idők leghírhedtebb magyar orvosának, Veér Andrásnak a közvetlen beosztottja és jobbkeze. Rengeteg törvénytelen kényszerbezárást és elmebeteggé nyilvánítást követett el, gyilkosságokat szervezett, ezért a magyar média is szívesen hivatkozott rá és propagálta szakértőként. Beosztottai ugyancsak valamennyien e Veérista bűnszervezet fizetett zsoldosai és gyilkosai voltak.
- Terjedelmi bőség miatt a továbbiakban most csak a további nevekből és a titulusokból felsorolva: Kiss Lajos igazságügyi elmeszakértő, Pigniczki Zsuzsanna bűntársa, Bács-Kiskun megye; Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke az összes elkövető, módszer és eszköz abszolút és adekvát védelmében; Harsányi László, a Magyar Orvosi Kamara Országos Etikai Bizottságának elnöke, hivatásos titkosszolgálati jelentő (besúgó), lakosság elleni adatgyűjtő, az orvosi és pszichiátriai bűntettek és átmentett bűnözők halállistájának legfőbb orvosetikai bizottsági védelmezője, ügyvédje és etikai felelőse, halálorvos; Tóth Kálmán Miklós, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Hajdú-Bihar megyei vezetője, hivatalos állami megbízott; Tóth Mihály, a Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei megbízottja, az állambiztonsági szervezetek hivatásos jelentője; Kovács Ferenc rendőrőrnagy, aki állami dokumentumok napvilágra hozásával is pszichiátriai bűnszervezeti bűntettekbe, politikai intézeti kínzásokba, életveszélyes fenyegetésekbe, kényszergyógyszerelésekbe és elektrosokk terápiákba bukott, tehát a Magyar Orvosi Kamara és az ország 1500 pszichiátere (bűnszervezete) teljes védelmét élvezte; Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyésze (KLIKK!); Varga Éva, Kecskemét Városi Ügyészség csoportvezető ügyésze és a pár fős, teljes taglétszámmal minden bűntettre felsorakozott kecskeméti ügyészi haláltestület; Dávid Károly, Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya; Kassai László, Kecskemét rendőrkapitánya; Plézer Viktor rendőr alhadnagy; Zala Attila pszichiáter, Szűcs Attila professzor és tömeggyilkos beosztottja (Kecskemét, Énekes utca 9.); Bognár Géza pszichiáter, az említett Veér András és Döme László közvetlen beosztottja és napi munkakapcsolata stb.
Molnár F. Árpád keresztyén emberjogvédő, újságíró, oknyomozó és tényfeltáró, a Magyar Sors Online (MSO) főmunkatársa, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alapító tagja, az Amnesty International (AI) tagja, minden magyar idők legtényfeltáróbb médiuma, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja.
A fent felsorolt elkövető bűnözők közül bárki, aki bármiben kifogást talál a fent olvasottakban, jelentkezzen a Hírháttér Multimédia telefonszámán (30-919-6386), vagy írjon e-mail címünkre:

hirhatter.multimedia@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
Hírháttér Multimédia: http://hirhatter.com

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikai trójai faló
  2010-03-30 22:09:35, kedd
 
 
Politikai trójai faló


Kevdes Mindnyájan!

Az SZDSZ kiábrándult szavazói, az elmúlt évek politikai viharaitól megcsömörlöttek, a dönteni nem tudók a Lehet Más a Politika (LMP) zászlaja alatt gyülekeznek. Őket az Amerikai Egyesült Államokból támogatják. Erről nemrég rádióriportot is hallottam (az amerikai érintettek is megszólaltak).
Óvjátok döntésképtelen rokonaitokat, barátaitokat, ismerőseiteket a félrevezetéstől!
Üdvözlettel

Jablonkay Gábor

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
Honlapunk:
http://web.t-online.hu/ppksz
megtalálható még:
http://ppksz.fw.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megmenekülhet Páty is - jogsza
  2010-03-29 20:40:10, hétfő
 
  Megmenekülhet Páty is - jogszabályellenes a golfpálya-projekttel kapcsolatos eljárás
2010. március 28. 19:09:34Jogszabályellenes a pátyi önkormányzat golfpálya-projekttel kapcsolatos eljárása - állapította meg Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa frissen lezárult vizsgálatában.

Az ombudsman kezdeményezte, hogy március 30-ig az önkormányzat helyezze hatályon kívül a projekt megvalósítását lehetővé tevő rendeletét. Fülöp Sándor felhívta az önkormányzat figyelmét: ha nem fogadja el az állásfoglalásban javasolt intézkedéseket, az Alkotmánybíróság eljárását kezdeményezi az önkormányzati döntések megsemmisítése érdekében.
A pátyi önkormányzat február 22-i rendkívüli ülésén módosította korábbi településszerkezeti tervet, illetve rendeletet alkotott a helyi építési szabályzat módosításáról. A döntések alapján lehetővé válik újabb funkciók elhelyezése a száz hektárosra tervezett projekt területén és bővülhet a terület nagysága is. A beruházás során golfpálya, kiszolgáló létesítmények, szálloda, üdülők és 1400-1600 lakás megvalósítását tervezik. Az új szabályozás tervezetével szemben nagy lakossági tiltakozás alakult ki, a település képviselő-testülete ennek ellenére elfogadta azt.
Az ombudsman hivatalának vasárnapi tájékoztatása szerint az önkormányzat jogalkotása az egészséges környezethez való joggal összefüggő alkotmányos visszásságot idézett elő. A vizsgálat megállapította, hogy az önkormányzati szabályozás a szomszédos Telki közigazgatási határától 200 méteren belül jelölt ki új beépítésre szánt területet, ami megsérti a törvény harmonikus térszerkezet kialakítására vonatkozó előírását. Emellett a pátyi önkormányzat a korábbi projekt teljes területét beépíthetővé minősítette, amely szintén ellentétes a vonatkozó törvény előírásaival.
A vizsgálat szerint a 2006-ban elfogadott eredeti önkormányzati szabályozás a hazai jogszabályokkal ellentétesen teremtett lehetőséget a golfpálya-projekt megvalósítására. Az ombudsman megállapította azt is, hogy az önkormányzat nem vette figyelembe a Pest Megyei Földhivataltól érkezett, a termőföld védelmét szolgáló észrevételt. Emellett Fülöp Sándor szerint alkotmányossági szempontból aggályos, ha a településrendezési döntéseket elsődlegesen a beruházói érdekeknek rendelik alá és a lakossági észrevételeket nem veszik figyelembe.
Mindezek miatt az ombudsman kezdeményezte, hogy március 30-ig az önkormányzat rendkívüli képviselő-testületi ülésen helyezze hatályon kívül a projekt megvalósítását lehetővé tevő rendeletét. Fülöp Sándor felhívta az önkormányzat figyelmét: ha nem fogadja el az állásfoglalásban javasolt intézkedéseket, az Alkotmánybíróság eljárását kezdeményezi az önkormányzati döntések megsemmisítése érdekében.

Forrás: Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbbenet: Izrael atomfegyvert
  2010-03-29 20:39:15, hétfő
 
  Döbbenet: Izrael atomfegyvert vet be Irán ellen?

2010. március 28. 19:24:21

Egy neves washingtoni kutatóintézet szerint Izrael kisebb hatóerejű atomfegyvereket vethet be Iránnal szemben, amelynek határozott anticionista programja és nukleáris programja régóta szálka a zsidó állam szemében.

A washingtoni Stratégiai és Nemzetközi Kutatások Központja (CSIS) pénteken ismertetett jelentésében megjegyezte: "egyesek úgy hiszik", egyedül nukleáris fegyverrel lehet megsemmisíteni a mélyen a föld alá, vagy alagutakba épített létesítményeket.

Más szakértők viszont arra figyelmeztetnek, hogy ez az elképzelés a "tiszta" atomcsapás mítoszán alapul, igazolása pedig politikai szempontból túl kockázatos. A CSIS két elemzője, Abdullah Toukan és Anthony Cordesman mindazonáltal előrevetíti annak a lehetőségét, hogy Izrael hagyományos robbanófejek helyett harcászati nukleáris robbanófejeket vet be, mert harci gépei egynél több esetben nehezen hatolhatnának be Irán légterébe.

Az izraeli hadsereg ballisztikus rakétákkal vagy tengeralattjáróról indítandó robotrepülőgépekkel viszont anélkül mérhetne harcászati atomcsapást Iránra, hogy ez utóbbi légvédelme ezt megakadályozhatná. A földbe hatoló robbanófejek jelentős károkat okoznának.

Izraelről széles körben feltételezik, hogy a Közel-Kelet egyetlen atomhatalma - minden bizonnyal nem alaptalanul. Mordechai vanunu nukleáris szakember már 1986-ban elárulta a Sunday Times-nak, hogy hazája rendelkezik atombombával. Őszinteségéért 18 éves börtönbüntetéssel fizetett Izraelben.

Forrás: Barikád Online
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Simicska és Nyerges is érintet
  2010-03-28 22:12:51, vasárnap
 
  Simicska és Nyerges is érintett? - Orbán is belebukhat a BKV-ügybe
2010-03-26. 11:08 Kuruc.info

A fideszes pártelnök legbelsőbb körei is érintettek lehetnek a békávézásban egy informátorunk szerint. Amennyiben ez így van, kiderül, hogy csak akkor következmények nélküli ország-e hazánk, amikor a szocionisták vannak hatalmon, vagy akkor is, ha a megkülönböztető jelzésként nemzetiszínű zászlócskát lengető váltótársaik az érintettek. (Az eddigi tapasztalatok szerint az első változat igaz.) (...)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Molnár Oszkár nem tagja többé
  2010-03-28 22:11:18, vasárnap
 
 
Molnár Oszkár nem tagja többé a Fidesznek
MTI 2010-03-23 18:19 Hírszerző

Megszűnt Molnár Oszkár országgyűlési képviselő, edelényi polgármester Fidesz-tagsága, mivel az országgyűlési választáson függetlenként indul.
A párt alapszabálya szerint ugyanis automatikusan megszűnik a tagsági viszonya annak, aki a pártjelölt esélyeit rontja - írta a BorsodOnline Havasi Bertalanra, a Fidesz sajtófőnökére hivatkozva kedden. (...)


Molnár Oszkár a zsidó nagytőkéről

http://www.youtube.com/watch?v=PCHOW2yfFWg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Virágvasárnap van, kezdődik a
  2010-03-28 20:33:44, vasárnap
 
  Virágvasárnap van, kezdődik a nagyhét

A mai virágvasárnappal megkezdődik a nagyhét, amely a húsvétra felkészítő nagyböjt utolsó időszaka.
Ezen a vasárnapon Jézus Jeruzsálembe való bevonulására emlékezik a katolikus egyház.
Ilyenkor a szentmise körmenettel kezdődik, ahol a hívek pálmaágakkal és barkákkal köszöntik a papot és kíséretét, a szertartás során a pap megáldja a barkákat. Dramatizálva felhangzik a passió is az evangéliumból, ami azt jelzi, hogy a bevonulás csak az első lépése volt Jézus szenvedésének és halálának.
A virágvasárnap már 25. éve egyben az ifjúság világnapja is a katolikus egyházban. II. János Pál pápa azért szentelte ezt az ünnepet a fiataloknak, mert ilyenkor arra is emlékeznek, hogy Jézust pálmaágakkal köszöntötték a gyerekek, amikor bevonult Jeruzsálembe. Emiatt a virágvasárnapi liturgiában is hangsúlyos a fiatalok szerepe.

(FH)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem gond a többféle kézírás és
  2010-03-28 20:10:41, vasárnap
 
  Nem gond a többféle kézírás és tintaszín - nyilvántartásba vették az MDF-es jelöltet

A Fővárosi Bíróság vasárnap helybenhagyta a Fővárosi Választási Bizottság határozatát, amelyben nyilvántartásba vette az MDF jelöltjeként Király Zoltánt (MDF).
A fővárosi 4. számú országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság (oevb) március 20-án elutasította Király Zoltán egyéni képviselőjelöltként történő nyilvántartásba vételi kérelmét. A döntés indokolása szerint a jelölt által benyújtott 900 ajánlószelvény közül 601 érvényes, 299 érvénytelen, így a benyújtott érvényes ajánlószelvények száma nem éri el a jogszabályban meghatározott legalább 750 darabot.
A elsőfokú határozat ellen Király Zoltán fellebbezett, és arra hivatkozott: nem érvénytelenségi ok az, ha nem egyértelmű az ajánlott, illetve az ajánló adataiban tett javítás, és az sem, hogy a jelölt neve és a jelölő szervezet neve más kézírással és más tollal van kitöltve, mint a választópolgár adatai és aláírása.
A másodfokon eljáró Fővárosi Választási Bizottság március 22-én megváltoztatta az oevb döntését és a jelöltet nyilvántartásba vette, mivel az oevb által érvénytelennek minősített 299 ajánlószelvény közül 229-et az FVB érvényesnek talált, és így a jelölt által leadott érvényes ajánlások száma 830 lett. Az FVB szerint nem volt kétséget kizáróan megállapítható, hogy a jelölt, valamint a jelölő szervezet nevét ki és mikor írta rá a szelvényekre, nem bizonyítható ezen adatok utólagos és más választópolgár általa történő rávezetése az ajánlószelvényekre.
Egy magánszemély azonban bírósági felülvizsgálatot kezdeményezett és arra hivatkozott, hogy a jelöltet, illetve a jelölő szervezetet terheli annak indokolása és bizonyítása, hogy az ajánlószelvények közel egynegyedének esetében miért került sor ily módon az ajánlószelvények kitöltésére, és hogy az a választópolgár jelenlétében történt, azaz nem sérült a választói akarat.
A Fővárosi Bíróság szerint azonban nem fogadható el bizonyítékként a kérelmező állítása, feltételezése, illetőleg a választási törvények megsértése lehetőségének felvetése, márpedig a kérelmező nem bizonyította, hogy a választási alapelvek bármelyike sérült volna. A bíróság ez alapján helybenhagyta az FVB döntését.
Az illetékes oevb azonban pénteken döntött a szavazólap tartalmáról és arra - arra hivatkozva, hogy Király Zoltán nyilvántartásba vételét a bíróságon megtámadták, így a felülvizsgálati kérelem elbírálásáig jogerősen nem tekinthető képviselőjelöltnek - nem vette fel Király Zoltánt. A bíróság végzése alapján azonban Király Zoltánnak fel kell kerülnie a szavazólapra.
(MTI)


http://kuruc.info/r/52/57380/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oszkó elvtárs odatelefonált
  2010-03-28 19:57:15, vasárnap
 
  Oszkó elvtárs odatelefonáltTegnapelőtt Kapitány Szabó Attila tollából megjelent egy cikk a nol.hu-n Szárnyvonalak nélkül sem olcsóbb a MÁV címmel. Az írás arról szól, hogy a tavaly decemberben elrendelt ,,átmeneti forgalomszüneteltetés" után, amikor is 27 és fél mellékvonalon szűnt meg a vonatközlekedés, milyen összegű megtakarításokat tud majd érvényesíteni a vasúttársaság.

A cikk szerint a jóváhagyásra váró pénzügyi számításokból az derül ki, hogy igazából semmilyet. Ugyanis a MÁV Zrt. 2010-es üzleti terve alapján, a mellékvonalak forgalmának leállítása nélkül a társaság saját, tehát nem konszolidált mérleg szerinti vesztesége 54,3 milliárd forint lett volna. A kormányzati intézkedés nyomán viszont ennél mintegy 2,2 milliárd forinttal nagyobb, 56,5 milliárd forintos hiányra lehet majd számítani.

Gondolom, most sokan felkapják a fejüket, hogy ez mégis hogy lehetséges. Ahhoz, hogy megértsük a folyamatokat érdemes áttekinteni nagyvonalakban a MÁV működésének mechanizmusát. Annak érdekében, hogy egy szerelvény egyátalán el tudjon indulni, a MÁV leányvállalatainak és egyéb alvállalkozóinak a szoros együttműködése szükséges, mivel a rendszer a következőképp áll össze:

A mozdonyvezetőt, valamint ha szükséges a mozdonyt, a MÁV-TRAKCIÓ, míg a szerelvényekhez szükséges javítási, és karbantartási munkákat a MÁV-GÉPÉSZET biztosítja. A vasúti pályát a MÁV-PÁLYAVASÚT kezeli, a MÁV-START pedig a vagonokat (esetenként a motorvonatot), és a jegyvizsgálókat adja hozzá a nagy egészhez. Magát a közszolgáltatást a Vasúti Személyszállító Zrt. végzi, aki az anyacégenen keresztül kapja a pénzt a minisztériumtól a közszolgáltatás elvégzéséhez. Majd ez a cég fizet a szolgáltatásért a többi MÁV leányvállalatnak, és az egyéb alvállalkozóknak.

Az előbbiekből kiindulva, ha egy vonalat megszüntetnek, akkor a START-nak a megszűnő vonal után a többi cégnek már nem kell fizetnie. Emiatt azonban a TRAKCIÓ, PÁLYAVASÚT, GÉPÉSZET, stb nem kap megrendelést, azaz nekik így bevételkiesésük lesz. Ez a kiesés az előzetes becslések szerint idén együttesen 1-2 milliárd forint körül alakul.

A fenti leányvállalatok mellett bukik a szárnyvonalak bezárásán az anyavállalat is. Itt a legnagyobb érvágást a forgalomszüneteltetésre ítélt szárnyvonalakon tavaly még közlekedő személyszállító vonatok után fizetett pályahasználati díjak elmaradása jelenti. Ez önmagában több mint négymilliárd forint bevételtől fosztja meg a pályavasúti társaságot és ezzel az anyacéget. Ezeken kívül a MÁV-Start további 120 millió forintot vesz ki anyavállalata zsebéből azzal, hogy kevesebb feladatához kevesebb járművet bérel.

Az így kialakuló, cirka 4,2 milliárd forintot meghaladó nettó árbevételcsökkenéssel szemben, az üzleti terv számol megtakarításokkal is, amelyek összege nagyságrendileg 1,5 milliárd forint körül alakul. Nem nagyon merülnék bele a számokba, inkább csak úgy érzékeltetésképpen: a megtakarítások során 48 millió forintot spórol a vasút az energia- és üzemanyagszámláin, 39 milliót a felhasznált anyagokon, 384 milliót az igénybe vett szolgáltatásokon, 798 milliót az eladott áruk beszerzési értékén, 72 millió forintot pedig az eladott közvetített szolgáltatásokon takarítanak meg. Az egyszeri költségek nélkül a személyi jellegű ráfordítások további 79 millió forint, az értékcsökkenési leírások pedig további 39 millió forint megtakarítást jelentenek.

Mindent egybe vetve a 27 és fél vonal megszüntetése az anyacég MÁV Zrt.-nek 2,2 milliárd forint veszteségnövekedést, a teljes cégcsoportnak pedig 2-3 milliárd forint konszolidált eredményjavulást okoz majd. Azonban figyelembe véve a MÁV százmilliárdos nagyságrendű éves költségvetését ez a megtakarítás a legnagyobb jóindulattal is csak rendkívül szerénynek, a MÁV szintjén igazából csak pozitív nullszaldónak tekinthető.

Az üzleti tervből továbbá kihámozható az is, hogy a teljes cégcsoporton realizált megtakarítás igazából a MÁV-Start Zrt-nél keletkezik. Azonban a nem hivatalos információk azt sejtetik, hogy 2010-re a mintegy 122 milliárd forintra rúgó költségtérítésben részesülő cég kasszája az előrejelzések szerint az utolsó negyedévre kiürülhet és a cég teljes éves hiánya, dacára a megtakarításnak meghaladhatja a 25-28 milliárd forintot. Így a végére megint nem marad más megoldás, mint az, hogy az állam az adóforintokból kipótolja majd a hiányzó összeget, vagy felélve a jövőt, az utolsó számlákat már a 2011. évi keret terhére fizetik ki.

Mint látható az egész vasúti reform, úgy ahogy minden más is, amihez az elvtársak hozzányúltak, kudarcba fulladt. Hiába mondta annak idején szakemberek hada, hogy a rombolás helyett inkább a vasút fejlesztése lenne az üdvözítő. Erre rájöttek már tőlünk nyugatabbra is, de ami esetleg jó arra felé, azt az elvtársak még véletlenül sem követik, bezzeg ha valami devianciáról van szó, azt azonnal meghonosítják.

Megint bebizonyosodott az, hogy dilettánsok ülnek a kormányban, akik ilyen-olyan nyomásra átgondolatlanul és a pillanatnyi lobbiérdekeknek megfelelően hoznak döntéseket. A teljes dilettanizmust jól példázza egyébként a cikk utóélete is, ami már-már kezd az egyszerre röhejes és szánalmas kategóriába csúszni. Történt ugyanis, hogy Oszkó Péter pénzügyminiszter nyilvános kommentet írt hozzá:

Oszkó Péter | 2010. március 23. | 08:11:12

A választások előtti elképesztő állapotokat jól jellemzi, hogy a MÁV üzleti tervét ígéretei ellenére hetek óta nem tudja megkapni a Pénzügyminisztérium, ehelyett az egyeztetés nélküli, tehát ellenőrizetlen és így számaiban is könnyen javításra szoruló adatokat folyamatosan a sajtóban szivárogtatja (...)

Mindenkinek üdvösebb lenne, ha a MÁV ügyletei kapcsán is visszatérnénk a normális ügymenethez és az általunk hetek óta kért belső számításokat, üzleti terveket végre megkapná a Pénzügyminisztérium és nem a sajtóban kellene olvasnunk azok ellenőrizetlen részleteit és az abból kiinduló spekulációkat.


Az olvasók, akiket azért valószínűleg nem vádolhatunk nagyon jobbos szemlélettel döbbenten álltak a miniszter szavai előtt. Talán ők is most szembesültek azzal, hogy mekkora káosz lehet kormányzati szinten, ha már a pénzügyminiszter is bevallottan a sajtóból értesül az egyébként ellenőrzése alá is tartozó állami cégek dolgairól. Érezhette a helyzet tarthatatlanságát Oszkó is, mert délután újabb hozzászólással jelentkezett:

Oszkó Péter | 2010. március 23. | 16:45:44

Tudom, hogy komikusan hangzik, de éppen azért írtam le ezen a fórumon, hogy a múlt hét elején személyes egyeztetésen kértem az üzleti terv megküldését a MÁV vezetésétől, de sajnos kevés sikerrel. Ma reggel fel is hívtam a vezérigazgatót, hogy esetleg összekeverték a címeket és véletlenül a Népszabadságnak küldték a tervezetet a Pénzügyminisztérium helyett.

A MÁV vezetését egyébként egy másik minisztérium felügyeli, a Pénzügyminisztérium csak a költségvetési és pénzügyi tervezésért felel. Tehát a konzekvenciákat sem tudom én közvetlenül levonni, bár pár héttel a választások előtt, amikor számos helyen érződik az igazodás a politikai hangulathoz, kétségeim vannak, hogy mik lehetnek egyáltalán a konzekvenciák.


Mint látható a történet szépen kezdett kerekedni, aztán amikor maga a cikkíró, Kapitány Szabó Attila is elhelyezte a maga hozzászólását az üzenőfalon, akkor a gyanútlan szemlélődő már-már kezdte azt gondolni, hogy a másik oldalon is vannak olyanok, akiknek az újságírás nem egyértelműen bértollnoklást jelent:

Kapitány Szabó Attila | 2010. március 23. | 18:51:18

Igaza van Oszkó Péternek! Ez az egész valóban ,,komikusan hangzik". A pénzügyminiszter reggeli első hozzászólása óta haladunk a poén felé, csak azt nehéz eldönteni, hogy az ember sírjon, vagy nevessen. A beszélgetés témája ugyanis valójában már nem az, hogy a vasútnál mi mennyi. Sokkal inkább az, hogy a válságkezelő-szakértő kormány pénzügyminisztere hiába ,,kéri", valahogy nem ,,kapja meg" a legnagyobb állami vállalat, a MÁV Zrt. üzleti tervét. Mi több, a sajtóból ismeri meg annak tartalmát.

Mindennek életszerűségéről az olvasó ítéljen maga. Segítségként annyit: a Pénzügyminisztérium delegáltja tagja a MÁV Zrt. igazgatóságának. És Náthrán Roland bizonyára kötelességtudóan részt is vesz a társaság igazgatósági ülésein - így ha Pénzügyminisztérium egész épületében másnak nincs is meg, a miniszter tőle biztosan bármikor elkérhette volna a vasút 2010-2012-es üzleti tervének tervezetét.

De engedjük meg, hogy nem kérte el, és így Oszkó Péter valóban a reggeli kávé szürcsölgetése közben olvasta először a MÁV idei tervszámait, illetve azt, hogy milyen eredményt is hozott a vasútnál a szárnyvonalak sokat vitatott bezárása. Legyen így - még ha a kávé esetleg ki is löttyent! De ki tehet erről? Talán a média? A hírlapíró, aki megszerezte azt, amit a pénzügyminiszter a saját bevallása szerint nem tudott? Nos, erről ítéljen megint mindenki belátása szerint!


Őszintén szólva nem ismerem Kapitány Szabó Attila pályafutását, hogy népszabadságosként esetleg tett-e nagy kárt a világban, de azt hiszem, hogy ez a hozzászólása nagyon rendben volt, olyan, amilyen egy újságírótól egy ilyen helyzetben joggal elvárható. Természetesen nem is késlekedett rá a miniszteri válasz, ami azonban már igazi elvtársias lett, mondhatnám párállami idők hangulatát idézte:

Oszkó Péter | 2010. március 23. | 19:29:26

Kedves Attila!

Most, hogy így a háttérben telefonon is tisztáztuk a dolgokat, szerintem kár lenne tovább gerjeszteni a feszültséget...


Ezek után mit mondhatnánk? Oszkó megoldotta a problémát...


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/03/oszko-elvtars-odatelefonalt.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idegen tetvek a kertben
  2010-03-28 19:55:24, vasárnap
 
 
".Vesd ki ebrúdon, aki idegenként viselkedik."
(Rábaközi tudóink könyve)

Ha a magyarságot valamiféle hatalmas kertnek képzeljük, nézzük meg, mit oltott ránk a láthatatlan kertész bicskája.

Az ősi magyar időkben adva volt a tiszta magyar vallás, amely nem igényelte a szenvedést. Miért kellene nekünk mindenképp szenvednünk?

Ahhoz, hogy a jót jónak érzékeljem, miért kellene folyton szenvedésekbe rohannom? Jön az úgyis magától, de szándékosan belerohanni a szenvedésbe, és ezt a szenvedést szándékosan másokra is rázúdítani, hogy majd a halál után milyen jó is lesz, már bocsánat, de legyen szabad egyet nem értenem.

Ebbe a szép, tiszta környezetbe belehelyezték azután a kereszténységet, majd nem sokkal később a Mózsiás-vallást. (Ezt hívjuk jobb értelmezés híján zsidó-kereszténységnek).

Amikor ez már kinőtte magát, következett a kapitalizmus majd a kommunizmus. Ma a kommunisták fiai, unokái mondják meg nekünk a "frankót" - így született meg és van ma is érvényben a konzum-idiótizmus.

Tessenek megfigyelni: az átlag magyar (de az európai is) család tagja ma hazamegy a munkából, és este több háromszöget is leír a lakásban.

E háromszög egy-egy csúcsa a konyha, a tévékészülék és a wc.

Azután megint kezdődik minden előlről.

A tévében elhangzott ócska poénokat aztán másnap előadja a munkahelyén, mint a saját találmányát, ami még nem volna nagy baj; de a híreket mint megcáfolhatatlan és igaz információkat raktározza el magában a jópolgár.

Menjünk vissza kissé a múltunkba, mert ezt nem szereti egyik parlamenti párt sem:

- évszázadok alatt szép lassan betiltották nem csak nemzeti, de vallási hagyományainkat, azután a népviseletünket, néptáncunkat, írásunkat, aztán a n y e l v ü n k e t , mert a magyar nyelv úgye, egyáltalán nem is létezett.
- szerintük, mi pedig el is hisszük!

Csaknem ezer éven át egészen a '48-as forradalomig gyakorlatilag a magyar nyelv ki volt tiltva a hivatalos használatból.

De mégis: hogy van az, hogy a saját nyelvünk hivatalosan betiltott 1000-től 1848-ig?

Nemzedékek nőttek úgy fel, hogy azt tanulták: nincs is igazi magyar nyelv, minden szavunkat idegenből vettük, amiket nem lehet idegenből származtatni, annak pedig ismeretlen az eredete, magyar szó hivatalosan nem létezik.

Közben szép csendesen őshonos állatfajtáink, növényfajtáink is a tiltó listára kerültek.

De visszatérve a szenvedéshez: a magát büszkén Szabad madárnak hirdető nép és nemzetellenes pártocska (amelynek nevében is szerepel a szadista kifejezés!) azt mondja, ne gyűlöld az idegent.én pedig határozottan állítom: igenis, gyűlöld az idegent!

Gyűlöld tehát az idegent!

De! Tudnunk kell, hogyan használjuk ezt a szót.

Ugyanis; akármilyen nemzetiségű és bőrszínű ember, aki idejön, alkalmazkodik a mi szokásainkhoz, az onnantól kezdve nem idegen, hanem v e n d é g , és ez hatalmas különbség!

Az az idegen, aki idejön, és eszébe sem jut alkalmazkodni! Sajnos, a mai ember idegenként viselkedik a tájban, nem pedig úgy, mint aki a tájnak csak része.

Pontosan úgy viselkedik, mint az az üzletember, aki ideérkezik, és a helyi szokásokat felületesen megismerve elhatározza, hogy ő majd megmondja, mit és hogyan kell itt tenni.

És hogy majd ő megmondja, kiben, miben hihetünk, kiket szidhatunk vagy nem szidhatunk.

Ezek különösen veszélyes élő példái a HÍR TV és az ECHO TV.

Ezek az adók a tömeg félretájékoztató eszközeinek segítségével meg is teszik.

Ezek után tehát büszkén vállalom: én idegengyűlölő vagyok.

Nem vendéggyűlölő: idegengyűlölő!

(Mert az aki idejön külföldről és nem akarja a mi szokásainkat, nyelvünket kigúnyolni, megcsúfolni, nem akar minket elűzni a saját földünkről, az nem i d e g e n , az jövevény.)

Idegen tehát az, aki a magyar rendszeren kívüli volt, és az is akar maradni.

És.ő akarja ránk erőltetni a hitvilágát, a világnézetét, a nyelvét, vallását, miközben a mienket kigúnyolja.aki a nemzetellenes erőknek, pénzt, állást, a sajtóban műsoridőt ad.

És mindezek után még ő várja, hogy én tanuljam meg az ő nyelvét.

(Nézzen körül, kedves Olvasóm bármelyik önkiszolgáló boltban, szinte ordítanak a csak idegen nyelvű feliratok, és mi még fizetünk is ilyen árucikkekért!)Ha néhány suhanc megrongál egy védett temetőt, mindjárt világgá kürtölik, hogy lám csak, Magyarországon lábra kapott az antiszemitizmus!

Érdekes, hogy ugyan ehhez a fajcsoporthoz tartozó, magát büszkén leszbikusnak hirdető, ma is vezető állásban levő egykori képviselő asszony a budai Turul azonnali lebontását követelte. De a magyar hősök egyéb
síremlékeit gyalázó egyéneket már csak kamaszos csibészségnek titulálja.

Nem kürtöltük tele a világot, hanem helyreállítottuk a sírköveket.

Összegezve: aki idegenként viselkedik, nem pedig vendég vagy jövevény, tehát honosként, azt vessük ki magunk közül, m a r j u k ki az ilyent, mert az ilyen lény a saját, a családunk és utódaink életét már komolyan
veszélyezteti.

A fenti mondat egyben a természet törvénye is. A növénytársulások kivetik magukból az ilyen idegen testet. Az alanyra ráoltott rózsa lehet szép, tetszetős, de az alany előbb-utóbb lerúgja magáról az idegent.

A természet így működik, és aki a természetben nem tartja be a jó szomszédság törvényeit, idegenként viselkedik, azt a természet kiveti a kebléből.

Az a jó, ami összhangban van a természettel!

(Czékus Jób, kertészember)

http://66.7.214.212/~karsay/index.php?option=com_content&view=article&id= 174:idegen-tetvek-a-kertben&catid=44:proza&Itemid=59
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 58 
2010.03 2010. Március 2010.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 58 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1182
  • e Hét: 5800
  • e Hónap: 36173
  • e Év: 221984
Szótár
 
Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.