Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Köszönöm Barátaim!JÓéjt!
  2010-05-31 22:31:47, hétfő
 
 
Jegesmedve kölyök anyja fején alszik Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2010-04-17 20:49:18
feltöltő: charlotteani
nézettség: 569
szavazatok: 1
kommentek: 1
kulcs: bb, entre, ds, tan040310,
kategória: állatok
leírás: bb entre ds tan040310.avi

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Videó  
Jaksikatol Én is kaptam:)!
  2010-05-31 22:17:28, hétfő
 
 


Link




Link




Link





Link




Link




Link




Link

Kívánok Istentől megáldott nagyon szép pihentető nyaralást és Nagyon boldog napokat.. Jaksika.
 
 
0 komment , kategória:  b Jaksikától kaptam  
Gitától Köszönöm! Örülök,
  2010-05-31 21:57:38, hétfő
 
  hogy jól sikerült a fürdőzés!!!!!!!!!!!:)

Glückné,B.Margit 2010-05-31 09:40:22
Kedves Barátnőm!


A hétvégén nem volt időm egyáltalán netezni, hiszen gyermeknap volt.
Ez alkalomból elvittük őket kicsit pihenni (hiszen tart még a suli), szórakozni, csak az övék voltam.Igaz, már nem apróságok, de nekem "a gyermekeim"! és még nekik is kell a kis lelküket ápolgatni. Nagyon jól éreztük magunkat, mi is pihentünk a férjemmel. És!!! szerencsénk volt, amíg élményfürdőztünk Kaposváron, sem, szombaton, sem vasárnap nem esett az eső!!!!!
Most erre jártam és szeretnék kellemes hétkezdést kívánni!
Szeretettel,Margit.

Itt voltunk:





Link




Link


Mára egy kis tea:



Link




Link



 
 
0 komment , kategória:  b Margitka b.nőmtől/Margitanya  
T-Ildykó Szép HőtKívánt! :))))
  2010-05-31 21:49:11, hétfő
 
 


Link


Szia Drága Barátnőm!
Nagyon kellemes és szép napot kívánok!
Nálunk este is esett, ma is az eső : ( Ölellek szeretettel: Ildykó)


Köszönöm Ildykó Drága!
Vigyázz Nagyon Magadra!
Puszillak: Ani
 
 
0 komment , kategória:  b 1vargaildykómtól JELENIDŐ  
Drága Ditkétől Köszönöm!
  2010-05-31 21:45:45, hétfő
 
 


Link


Nagyon szép! Köszönöm Ditke! Óriás czupp!


Link
 
 
0 komment , kategória:  b Ditkémtől JELENIDŐ  
Jó Éjszakát Mindenkinek!
  2010-05-28 22:56:24, péntek
 
 



Link
 
 
3 komment , kategória:  7 Szép estét,jó éjszakát!  
Jelenések könyve 3-5 fejezetei
  2010-05-28 21:18:50, péntek
 
 

Jelenések 3


1 A Sárdisbeli gyülekezet angyalának is írd meg: Ezt mondja az, a kinél van az isteni hét lélek és a hét csillag: Tudom a te dolgaidat, hogy az a neved, hogy élsz, és halott vagy.


2 Vigyázz, és erősítsd meg a többieket, a kik haló félben vannak; mert nem találtam a te cselekedeteidet Isten előtt teljeseknek.


3 Megemlékezzél azért, hogyan vetted és hallottad; és tartsd meg, és térj meg. Hogyha tehát nem vigyázol, elmegyek hozzád, mint a tolvaj, és nem tudod, mely órában megyek hozzád.


4 De van Sárdisban egy kevés neved, azoké a kik nem fertőztették meg a ruháikat: és fehérben fognak velem járni; mert méltók [arra.]


5 A ki győz, az fehér ruhákba öltözik; és nem törlöm ki annak nevét az élet könyvéből, és vallást teszek annak nevéről az én Atyám előtt és az ő angyalai előtt.


6 A kinek van füle, hallja, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek.


7 A Filadelfiabeli gyülekezet angyalának is írd meg: Ezt mondja a Szent, az Igaz, a kinél a Dávid kulcsa van, a ki megnyitja és senki be nem zárja, és bezárja és senki meg nem nyitja:


8 Tudom a te dolgaidat (ímé adtam elődbe egy nyitott ajtót, a melyet senki be nem zárhat), hogy kevés erőd van, és megtartottad az én beszédemet, és nem tagadtad meg az én nevemet.


9 Ímé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül, a kik zsidóknak mondják magukat és nem azok, hanem hazudnak; ímé azt mívelem, hogy azok eljőjjenek és leboruljanak a te lábaid előtt, és megtudják, hogy én szerettelek téged.


10 Mivel megtartottad az én béketűrésre [intő] beszédemet, én is megtartalak téged a megpróbáltatás idején, a mely az egész világra eljő, hogy megpróbálja e föld lakosait.


11 Ímé eljövök hamar: tartsd meg a mi nálad van, hogy senki el ne vegye a te koronádat.


12 A ki győz, oszloppá teszem azt az én Istenemnek templomában, és többé onnét ki nem jő; és felírom ő reá az én Istenemnek nevét, és az én Istenem városának nevét, az új Jeruzsálemét, a mely az égből száll alá az én Istenemtől, és az én új nevemet.


13 A kinek van füle, hallja, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek.


14 A Laodiczeabeli gyülekezet angyalának is írd meg: Ezt mondja az Ámen, a hű és igaz bizonyság, az Isten teremtésének kezdete:


15 Tudom a te dolgaidat, hogy te sem hideg nem vagy, sem hév; vajha hideg volnál, vagy hév.


16 Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból.


17 Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, és meggazdagodtam és semmire nincs szükségem; és nem tudod, hogy te vagy a nyomorult és a nyavalyás és szegény és vak és mezítelen:


18 Azt tanácslom néked, hogy végy tőlem tűzben megpróbált aranyat, hogy gazdaggá légy; és fehér ruhákat, hogy öltözeted legyen, és ne láttassék ki a te mezítelenségednek rútsága; és szemgyógyító írral kend meg a te szemeidet, hogy láss.


19 A kiket én szeretek, megfeddem és megfenyítem: légy buzgóságos azért, és térj meg.


20 Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.


21 A ki győz, megadom annak, hogy az én királyiszékembe űljön velem, a mint én is győztem és ültem az én Atyámmal az ő királyiszékében.


22 A kinek van füle, hallja, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek.




Jelenések 4


1 Ezek után látám, és ímé egy megnyílt ajtó [vala] a mennyben, és az első szó, a melyet mint egy velem beszélő trombitának szavát hallék, ezt mondja vala: Jőjj fel ide, és megmutatom néked, a miknek meg kell lenni ezután.


2 És azonnal elragadtatám lélekben: és ímé egy királyiszék vala letéve a mennyben, és üle [valaki] a királyiszékben;


3 És a ki üle, tekintetére nézve hasonló vala a jáspis és sárdius kőhöz; és a királyiszék körül szivárvány [vala,] látszatra smaragdhoz hasonló.


4 És a királyiszék körül huszonnégy királyiszék [vala;] és a királyiszékekben látám ülni a huszonnégy Vénet fehér ruhákba öltözve: és a fejökön arany koronák valának.


5 A királyiszékből pedig villámlások és mennydörgések és szózatok jőnek [vala] ki. És hét tűzlámpás ég [vala] a királyiszék előtt, a mely az Istennek hét lelke;


6 És a királyiszék előtt üvegtenger [vala,] hasonló a kristályhoz; és a királyiszék közepette és a királyiszék körül négy lelkes állat, szemekkel teljesek elől és hátul.


7 És az első lelkes állat hasonló [vala] az oroszlánhoz, és a második lelkes állat hasonló a borjúhoz, és a harmadik lelkes állatnak olyan arcza [vala,] mint egy embernek, és a negyedik lelkes állat hasonló [vala] a repülő sashoz.


8 És a négy lelkes állat, a melyek közül mindeniknek hat-hat szárnya [vala], köröskörül és belül teljes [vala] szemekkel; és meg nem szűnik [vala] nappal és éjjel ezt mondani: Szent, szent, szent az Úr, a mindenható Isten, a ki vala és a ki van és a ki eljövendő,


9 És mikor a lelkes állatok dicsőséget, tisztességet és hálát adnak annak, a ki a királyiszékben ül, annak, a ki örökkön örökké él,


10 Leesik a huszonnégy Vén az előtt, a ki a királyiszékben ül, és imádja azt, a ki örökkön örökké él, és az ő koronáit a királyiszék elé teszi, mondván:


11 Méltó vagy Uram, hogy végy dicsőséget és tisztességet és erőt; mert te teremtettél mindent, és a te akaratodért vannak és teremttettek.




Jelenések 5


1 És láték annak jobbkezében, a ki a királyiszékben üle, egy könyvet , a mely be volt írva belől és hátul, és le volt pecsételve hét pecséttel.


2 És láték egy erős angyalt, a ki nagy szóval kiálta: Ki volna méltó arra, hogy felnyissa a könyvet, és felbontsa annak pecséteit?


3 És senki, sem mennyen, sem földön, sem föld alatt, nem tudta a könyvet felnyitni, sem ránézni.


4 Én azért igen sírok vala, hogy senki nem találtaték méltónak a könyv felnyitására és elolvasására, a ránézésre sem:


5 És egy a Vének közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét.


6 És láték a királyiszék és a négy lelkes állat között és a Vének között egy Bárányt állani, mint egy megölöttet, hét szarva és hét szeme vala, a mi az Istennek hét Lelke, a mely elküldetett az egész földre.


7 És eljöve és elvevé a könyvet a királyiszékben ülőnek jobbkezéből.


8 És mikor elvevé a könyvet, a négy lelkes állat és a huszonnégy Vén leborula a Bárány előtt, mindeniknél hárfák és aranypoharak lévén, jóillatokkal tele, a mik a szentek imádságai.


9 És éneklének új éneket, mondván: Méltó vagy, hogy elvedd a könyvet és megnyisd annak pecséteit: mert megölettél, és megváltottál minket Istennek a te véred által, minden ágazatból és nyelvből és népből és nemzetből,


10 És tettél minket a mi Istenünknek királyokká és papokká; és uralkodunk a földön.


11 És látám, és hallám a királyiszék, a lelkes állatok, és a Vének körül sok angyalnak szavát; és az ő számuk tízezerszer tízezer és ezerszer ezer vala;


12 Nagy szóval ezt mondván: Méltó a megöletett Bárány, hogy vegyen erőt és gazdagságot és bölcseséget és hatalmasságot és tisztességet és dicsőséget és áldást.


13 Sőt hallám, hogy minden teremtett állat, a mely van a mennyben és a földön, és a föld alatt és a tengerben, és minden, a mi ezekben van, ezt mondja vala: A királyiszékben ülőnek és a Báránynak áldás és tisztesség és dicsőség és hatalom örökkön örökké.


14 És a négy lelkes állat monda: Ámen. És a huszonnégy Vén leborult és imádá az örökkön örökké élőt.


 
 
0 komment , kategória:  JelenésekKönyve 66.könyv/Újsz  
T-Ildykótól! Köszönöm!
  2010-05-28 14:44:59, péntek
 
 


Link Gusztusos étvágygerjesztő!!!:)




Link

Szia Drága Barátnőm!
Csodálatosan eltöltött napot kívánok! Vigyázz Magadra! Puszillak! Ildykó
 
 
0 komment , kategória:  b 1vargaildykómtól JELENIDŐ  
Ditke Szép Hétvégét kívánt!
  2010-05-28 14:42:18, péntek
 
 


LinkNagyon szépre sikerült ez a fotó, köszönöm Ditke!




Link
 
 
0 komment , kategória:  b Ditkémtől JELENIDŐ  
Margitka szeretete!
  2010-05-28 14:40:04, péntek
 
  Üdvözlet Mindenkinek!
Mivel nagy sikere lett az előző olasz "ti amo" számnak,
gondoltam küldök még egyet Toto Cotugno-tól.
Remélem ez is tetszeni fog!
Legyen kellemes, laza napotok!
Szeretettel,Margit
Link
 
 
0 komment , kategória:  b Margitka b.nőmtől/Margitanya  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2010.04 2010. Május 2010.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 498 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 809
  • e Hét: 2329
  • e Hónap: 6707
  • e Év: 45197
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.