Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Gyógyító kövek : VERDELI T
  2011-01-13 21:15:50, csütörtök
 
 


VERDELI T (ZÖLD NEMESTURMALIN)

Az útmutatód vagyok!

A turmalincsoportba tartozó, az átlátszótól az átlátszatlanig terjedő, zöld, alumínium -borát-szilikát összetételű, króm- és vanádium tartalmú nemesturmalin, nehezen hasadó kő. Kristályai oszloposan hosszúra nyúltak.

Lelőhelye: Brazília, Madagaszkár, Dél-Afrika, Tanzánia, Pakisztán, Afganisztán, Urál hegység.

A verdelit neve görög eredetű, jelentése zöld kő, fénye az istennők templomainak megvilágítója volt, különösen Vénusznak, a szerelem istennőjének köveként tartották számon.

A régi rómaiak azt mondták, eloszlatja a félelmet, a szomorúságot, vonzza a barátokat és megfiatalít. Indiában úgy tartják, a verdelit megvédi a viselőjét a negatív hatásoktól.

A mágusok szerint, ha viselője megbetegszik, a kő a színét elveszti, és amint meggyógyul, visszanyeri. A verdelit a Mérleg jegyéhez és a Vénusz bolygóhoz kapcsolható. A Napon tölti fel önmagát.

Nyugtató, zöld színével a szív-csakrát nyitja meg, így ifjítja meg a szívet, erősíti a szívizmokat, a szívkamrát, véd a szívinfarktus és a gutaütés ellen, szívritmuszavarnál, szívizomgyulladásnál, szívfájásnál és szúrásnál ajánlott.
Nemcsak erősíti a tüdőt, hanem segíti is annak oxigénellátását, valamint véd a tüdőbetegségektől.

Tisztítja a vénákat és az artériákat, támogatja a működésüket, a szervezet vérellátását; a szív-csakrán keresztül kiegyenlíti a vérnyomást; az elixírjét vérmérgezésre, vérszegénységre, sejtgyógyulásra, leukémiára isszák.

Mint nyaklánc és marokkő idegnyugtató hatású, védi az idegeket az olyan betegségek ellen, mint az epilepszia.

A rodokrozittal a szklerózis multiplexre, a kunzittal együtt a Parkinson-kórra javasolt.

A csecsemőmirigyen keresztül erősíti az immunrendszert; véd a fertőző betegségek ellen; influenzára, lázra egyaránt javasolt.

Összehangolja a nyirokrendszer működését, ha a herére, a petefészekre, a hasnyálmirigyre, a mellékvesére, a pajzsmirigyre és a hipofízisre; csillapítja a nyirokmirigy duzzanatokat.

Mint marokkő, hat a hormonháztartásra, a kunzittal együtt fejpántként a homlokra és tarkóra felerősítjük, így visszaállítja a hormonális egyensúlyt. Jó a bélelzáródásnál, tisztítja a vesét, a rákos betegségek kezelésére alkalmas.

A szív meridiánját a verdelittel masszírozzuk végig.

A verdelithez általában érzékeny lelkű emberek vonzódnak, akiknek lelki nyugalmuk mindennél fontosabb, akik harmonikus, békés életre vágynak.

Csodakő, a könyörületesség és a szeretet kettős érzését éljük át vele; a családi problémáink megoldója, mert megtanít mindenkit olyannak szeretni, amilyen.

A szívünk kapuját felnyitja: érzékennyé, megértővé, higgadttá, kiegyensúlyozottá és elégedetté tesz. Felszabadít a saját magunk alkotta korlátok alól: az eddig életformádból és a gondolkodásodból.

Céltudatossá tesz, a révén figyelni tudsz az életutadra, hogy az előtted álló útkereszteződések közül a számodra legmegfelelőbbet tudd kiválasztani.

Segítségével megváltozik az önértékelésünk, megtaláljuk az önmagunkhoz és a másokhoz vezető utat. A belső harmóniánkat új életerővel tölti fel, tudatosítja velünk, hogy mi is fontosak vagyunk a jó öreg Földnek.

Meditációnál különösen olyanok forduljanak hozzá, akik valakivel haragban, bosszúban vannak, ilyenkor küldjük el az illetőnek a verdelit fényét.

A zöld turmalin soha nem hagy cserben, a magasabb világok szeretetével ajándékoz meg.

Vedd a kezedbe a Remény Csillagának verdelitjét: magában hordozza a lehetőséget az élet igazi titkainak feltárásához.

Forrás: bálintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
Gyógyító kövek : TÜRKIZ
  2011-01-13 21:08:11, csütörtök
 
 


TÜRKIZ

Légy határozott!

A vulkáni kőzetek üregeiben, repedéseiben kialakuló, általában tömött rögökben előforduló, réztartalmú, bázisos alumíniumfoszfát. Átlátszatlan, égszínkék, almazöld, késes-zöld, barnás vagy fekete foltokkal. A felületét gyakran vékony, finom erek hálózzák be, porrá égethető.

Lelőhelye: USA (Arizona), Kína, Irán, Izrael, India, Afganisztán, Tanzánia.

A neve török követ jelent, mert valaha Törökországon át vezetett a kereskedelmi útja. Letűnt civilizációk korában is ismerték már, így az egyiptomiaknál a zöldes árnyalatú türkiz a lovasok védőköve volt.

Amerikai, ausztrál lovasok, akik vadászni mennek, a mai napig is gyakran hordanak türkiz amulettet.

A régi mondák szerint teljesíti a kívánságainkat, a viselőjének egészséget és gazdagságot biztosít. A középkorban az erény megvédésére használták, és a fiatal lányok kövének nevezték.

A mágia szerint, aki türkizt hord, az nem hal meg a mérgezett ételtől. Azt is mondták, ha a kő a színét váltja, ellenség közeledik; amíg más népeknél az időjárás előrejelzésére szolgált.

Ha szerelmesek ajándékozzák egymásnak, óvja a szerelmüket.

A mohamedánok olyan nagy tiszteletet éreztek iránta, hogy a Koránból való idézeteket véstek bele. Iránban a sötétebb, égszínkék türkiz nemzeti jelkép.

Algériában és Tunéziában úgy tartják, ha a szoptatós anyák melle felett türkizgyűrű függ, elegendő lesz a tejük.

A betegségre elszíneződnek a kövek. Az ókorban skorpiómarás, bél- és szempanaszok esetén javallották.

A türkiz az indiánok szent köve, a Nagy Égi Atya jelképeként tisztelik, még ma is jellemző az ezüstbe foglalt türkiz indián nyakék.

Ez a kő lágy, ezért vigyáznunk kell a használatánál, mert finom pólusain keresztül a szappan és az egyéb szennyeződések átjuthatnak. Védjük a Naptól, hematit marokkövek között tisztítsuk a benne felgyülemlett negatív energiáktól, majd hegyikristályok között töltsük fel.

A Nyilas és a Vízöntő jegy születésköve.

A torok-csakrán át segíti a légutak betegségeinek gyógyulását, serkenti a nyálkahártya működését, segít a dadogásnál, a nyaki bajoknál, a köhögésnél, a rekedtségnél, a torokgyulladásnál és a hörghurutnál.

Erősíti a nyirokcsomókat, ajánlott a vírusos betegségeknél, a kanyarónál és a himlőnél. Erősíti a tüdőt, a hörgőket, a szemet, kezelhetsz vele szempanaszokat, szemhályogot és orrjáratbetegséget.

Javítja a vérkeringést, az alacsony vérnyomás ellenszere, csökkenti a meszesedést,

Segíti a szervezet tápanyagokkal való ellátását, fokozza a vitalitást, így a napfonaton keresztül alkalmazhatjuk még az étvágytalanságra, a farkaséhség ellen vagy a gyomorfájdalmakra.

Réztartalma matt segíti a növekedést; gyulladás gátló, görcsoldó, méregtelenít; alkalmazhatjuk köszvénynél, reumánál, pikkelysömörnél, ekcémánál, gennyes sebeknél, pattanásoknál.

Ugyancsak résztartalmával hat az agyra, különösen az érzékelésre, a pszichoszomatikus megbetegedések gyógyítója: a lelki okokból származó impotencia, a bulímia és az anorexia esetén; az ideges izzadás elmulasztója.

Hasznos az izmok és az idegek működésénél, az izomszövetek sérülésénél, az ínszalagszakadásnál, az ínhüvelygyulladásnál. Védi a fogakat és a fogínyt.

Az egész testet erősíti, nagy betegségek után görcsoldó hatású.

Összehangolja a csakráinkat, a finom szövetű testeinket, véd a káros föld- és röntgensugárzás ellen.

Színében egyesül az ég kékje, a fű zöldje, megvédi a testet és a lelket a negatív külső hatásoktól.

A türkizből hamar energiatöbbletet nyerünk, az életünk általa céltudatosabb, kiegyensúlyozottabb, örömtelibb lesz. Képesek leszünk fontos döntéseikben határozni, magabiztosabbnak lenni; elmulasztja a félelmünket, a szorongásunkat, a depressziónkat.

A tengerkékjével a tisztaságot hozza számunkra; vele a bennünk szunnyadó kreatív erők kibontakoznak, a képzelőerőnk szárnyra kap.

Forrás: bálintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
Gyógyító kövek : SZODALIT
  2011-01-13 21:03:12, csütörtök
 
 


SZODALIT

Rendet csinálok benned!

Indigókék, többféle kékes árnyalatot magába foglaló, üvegfényű, átlátszatlan vagy áttetsző nátrium-alumínium-szilikát, Klórtartalommal helyenként fehér, szürke színeződéssel.

Lelőhelye: India, Brazília, Délnyugat-Afrika, Kanada (Ontario), USA (Arkansas), Portugália, Olaszország, Norvégia, Románia.

Egyes asztrológusok a csütörtöki naphoz, a Jupiter bolygóhoz és a Nyilas jegyéhez rendelik. Az angol Thomas Thomson 1810-ben írt róla, nevét nátriumtartalmára vezeti vissza, amit a szódában is felfedeztek. Az antik görög időkben a művészek köve volt. Ez a hosszú időn át elfelejtett kő ismét visszatért hozzánk, hogy gyógyhatásával segítse a hétköznapjainkat. Ajánlott földdel tisztítani, majd hegyikristályok közt, éjszaka feltölteni.

A szodalit a mélykék színével higgadtságot, nyugalmat biztosít, erősíti az idegeket, marokkőként fokozza a vitalitást. Csökkenti a magas vérnyomást.
Mivel kisugárzása nem olyan erős, mint a többi kék kőnek (lápisz lazuli, zafír), így a növésben lévő gyermekeknek is ajánlott.

A harmadik szem csakráján át fokozza a figyelmet, hat a középagyra, az agy hormon- és enzimtermelésére. Hatását kifejti a hipotalamuszra, az agy hátsó lebenyére is, ami károsult a diabetikus betegeknél; támogatja a hasnyálmirigy tevékenységét, fokozza az inzulintermelést.

A pajzsmirigyen keresztül szabályozza az anyagcserét, ezért különösen a változó korú nőknek használ, ilyenkor alkalmazzuk a holdkővel együtt.

Erősíti a nyirokrendszert, lehetővé teszi a ragályos betegségek ellen a hatásosabb védekezést. Jó a náthára, gyulladások ellen, rekedtségre, torokgyulladásra. Véd a röntgen- és egyéb sugárzásokkal szemben.

Mélykék színe nyugtatólag hat, belső nyugalmat, tisztaságot kölcsönöz a léleknek. Általa sikerül elérni a célunkat, az eszményeinket, bátorságot, erőt, kitartást, önbizalmat és magabiztosságot ad.

Gondolkodásunkat a kifinomultabb rétegekbe vezeti, gondolatainkat rendezi, a gondolkodás során létrejött zárlatokat feloldja, a tiszta, mély gondolatok felé visz.

Ugyan a homlok-csakrához soroljuk, mégsem szakít el a földtől, az anyagi világhoz kapcsol, vagyis épp e tulajdonságán keresztül segít olyanokon, akik nem tudnak két lábbal a földön állni.

Kiegyenlítő hatású, hiszen a magasba visz, ahol önmagunk mélységébe belepillanthatunk, ugyanakkor vissza is hoz a földre.

Meghozza az egyensúlyt az értelmünkbe, az érzelmeinket megerősíti, hűségesek maradunk önmagunkhoz, kitartóvá tesz, a szabadság útjára vezet.

Forrás: bálintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Shilla királyság (mozgó)
  2011-01-13 20:46:55, csütörtök
 
 

Shilla királyság első királynője




Shilla ikerhercegnői
 
 
0 komment , kategória:  Koreai sorozatok  
Gyógyító kövek : Obszidián
  2011-01-13 15:53:43, csütörtök
 
 


SZIVÁRVÁNYOBSZIDIÁN


Megszabadítalak az árnyékos oldaladtól!

Feketés-zöldes obszidián, szivárványos színjátékkal.

Lelőhelye: Izland, Mexikó, Hawaii, Észak- és Dél-Amerika.

Az indiánok régóta a földre szállt isteni energiaként tisztelik, és nem csak gyógyításra, hanem jövendőmondásra is használják.

Az obszidián a vas, a titán és a mangán keveredésének arányában oszlik különböző fajtákra: hópehely-obszidián, mahagóni-obszidián, arany-obszidián, ezüst-obszidián, és a legkülönlegesebb, a szivárvány-obszidián.

A szivárvány-obszidiánt langyos folyóvízben tisztítsuk, majd a Napon töltsük fel. A Plútóhoz, így a Skorpió jegyéhez kapcsolható.

A szivárvány-obszidián az egész szervezetünket erősít, mindig azon a ponton segít, ahol épp szükség van rá.

Összhangot teremt a belső szervek működése között, így a hasnyálmirigy, a gyomor, a lép, az epehólyag és a máj működésénél. Harmonizálja a mirigyek működését, ezért ajánlott a változás korában is.

Irányítja a hormonháztartást, hat a hipofízisre, a pajzsmirigyre, a mellékvesére és a hasnyálmirigyre.

Energiájával feltölti az ivarmirigyeket, ezért ajánlott a petefészek és a here megbetegedéseinél, valamint forduljanak hozzá a gyermekre vágyók. A terhesség ideje alatt is jó barát, hiszen védi a magzatot a rendellenes fejlődéstől, az öröklött betegségektől.

Erősíti az agyat, az idegeket és a gerincvelőt. Összhangba hozza a két agyfélteke működését, szabályozza a finom motorikus mozgást. Tisztítja és megújítja a vért, ezért jó a ráknál, a tumoroknál, újabban pedig az AIDS-nél.

A szivárvány színeivel segít életünk mélyen gyökerező bajait megtalálni, így bármitől és bárkitől való függésünkből felszabadít, alkalmazzák a szenvedélybetegségeknél, mint iszákosság, a dohányzás, a kábítószer- és tablettafogyasztás.

Feloldja a nemi függőséget, a szívbéli szeretet felé irányít. Segítségével jobban megismerjük a saját testünket, s megtanuljuk, hogy szervezetünket mi irányítjuk, hogy betegségeink okát nem másban kell keresni, hanem magunkban, mert a megoldás kulcsa bennünk van.

Talpra állít, s az új életutat bevilágítja a fényével. Ez a különleges kő egyesíti a földit és az égit. Óvatosan meditálj vele, hogy megértsd és feldolgozd az energiáját.

Ha először látod a követ, feketének tűnik. Amint ide-oda mozgatod, lassan feltárul előtted a csodálatos színjáték, és ráeszmélsz, hogy mindig van kiút, csupán a Te hibádból nehezedik a rablánc nyakadra, és senki más nem törheti szét, csak Te.

,,A dolgok önmagukban sohasem rosszak, csak a róluk alkotott gondolatainkban válnak azokká"

Forrás: bálintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Gyógyító kövek : SÖRL
  2011-01-13 15:44:51, csütörtök
 
 


SÖRL (FEKETE TURMALIN)

Fogadd el önmagad!

Fekete, átlátszatlan turmalinfajta, felmelegítés vagy dörzsölés hatására elektronikus töltést kap.
Lelőhelye: Brazília, Madagaszkár, Ausztria (Tirol), Oroszország (Urál).

A XVI. század óta ismerjük, ám ekkor még többféle követ értettek e név alatt. Elektromos töltése miatt hamuszedőnek is mondták.

Az indiai ájurvédikus orvosok szerint a fekete turmalinból készült oxid a leghasznosabb a gyógyítás szempontjából.

Ajánlják terméketlenségnél, anyaméhbajoknál, asztmánál, köhögésnél, láznál és cukorbetegségnél. Hosszú életet adományoz. Nagy tiszteletben áll, mivel mind a hat ízt magába foglalja. Az ájurvéda szerint az ősi öt elemből keletkezett a három testtípus.

A tér és a levegő hozta létre a vátát, az ide tartozó emberek gyorsan cselekszenek, lelkesek, változékony hangulatúak, gyors felfogóképességgel rendelkeznek, de hamar felejtenek, gyakran kimerülnek, máskor pedig szinte kitörnek, akkora energiájuk van. A vátát kiegyensúlyozza az édes, a sós és a savagyú íz.

A pitta típus a tűz és a víz elemek származéka: szeretik a kihívásokat, szókimondók, jellemző rájuk a forróság és a nedvesség. A pittát egyensúlyozza az édes, a keserű és a fanyar íz.

A víz és a föld elem hozta létre a kaphát: erős, szilárd felépítésűek, nyugodt, lassú felfogásúak, akik nem szívesen esznek, szeretik az édeset, tartózkodóak.

A kaphát ellensúlyozza a fanyar, a csípős és a keserű íz. Az emberek nagy része kevert testtípusú. Az ájurvédikus orvosok a testtípus megállapítása után annak megfelelő étkezést, testgyakorlatot és gyógynövényeket ajánlanak.

Egyik legfontosabb ájurvédikus jelmondat: fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, ismerd meg önmagad! A fekete turmalint nem szükséges tisztítani, úgyis elhárítja a negatív energiákat (ezért fontos védőkő). A nyugati asztrológia a Bak jegyéhez, a szombati naphoz és a Szaturnuszhoz kapcsolja.

A fekete turmalint, ha a csúcsával lefelé a térdre vagy a lábfejekre teszed, véd a negatív energiák ellen; hordhatod a zsebedben is.

A legerősebb kisugárzású kő. Együtt alkalmazhatjuk színes kövekkel. Hamarosan látni fogod, ez a fekete angyal nemcsak a láb mellék-csakrájára jó, hanem az egész szervezetet védi.

Energiája pozitívan hat az izomrendszerre és az izommal kapcsolatos betegségekre, mint például izomsorvadás, izomláz, izomszakadás, izomgörcs.

Ajánlott a fájdalmas csont- és ízületi gyulladásnál is. Erősíti az idegrendszert, a szív izomzatát.

Epilepsziánál, remegéseknél, olvasás-, írás- és tájékozódási zavarnál nagy segítség a gyermeknek is. Megakadályozza a nyirokmirigyek duzzadását, energiájával véd a vérmérgezés, a szifilisz, az övsömör és az ízületi gyulladás ellen.

Elhárítja a káros sugárzásokat, mint komputer-, televízió- vagy földsugárzás.
Védő, elvillanyozó, elhárító energiája ösztönző, önbizalmat, emberbaráti szeretetet, nyugalmat

kölcsönöz. Jobban tudunk általa összpontosítani, megszünteti a szorongásainkat, a félelmünket, az önzésünket, megvilágosítja a gondolatainkat.

Féltékenykedő, bosszús embereknek is ajánlott, nekik több életörömöt ad. Érzelmi gátjainkat feloldja, elmúlnak általa a kínzó álmaink.

Spirituális energiáinkat fokozza, ugyanakkor kibékíti a szellemi és az anyagi világot, azaz: ne legyünk túlságosan elrugaszkodottak vagy túlzottan földhözragadtak. Nem csak más emberek negatív hatásától véd meg, hanem leszoktat a gyűlölködésről.

Forrás: balintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Gyógyító kövek : RUBELIT
  2011-01-13 15:39:03, csütörtök
 
 


RUBELIT (VÖRÖS TURMALIN)

Szeresd önmagad, hogy másokat is szerethess!

Az átlátszótól az átlátszatlanig terjedő, vörös és sötétrózsaszín, nemesturmalin-fajta. Alapanyaga az alumínium-borátszilikát, s ehhez még mangán és lítium is társul.

Lelőhelye: Brazília, Madagaszkár, Dél-Afrika, Srí Lanka, Urál, Ausztrália.

A turmalint az ókor déli területein ismerték, Európába 1703-ban hozták be a hollandok Ceylonból (ma Srí Lanka), ahol az őslakók turmalinnak nevezték ezt a szép, piros követ. Neve annyit jelent: a drágakövek keveréke.

Ettől kezdve Európában az ásványtanilag azonos felépítésű kőzetek csoportját nevezték turmalinnak, a piros köveket rubelitnek. Igen sok színben fordul elő, talán éppen színpompája miatt kevés biztosan tudunk róla, hiszen gyakran összekeverték más, hasonló kövekkel.

Hamar felfedezték, hogy dörzsöléssel feltöltődik, és a hamut magához vonzza. Ezért több országban nevezték hamuszedőnek. Még 1847-ben Breithaupt minerológiai könyvében is azt olvashatjuk, hogy a turmalin bonyolult összetételű szilikát, gyakran húsz alkotóelemet is tartalmaz. Egyik jellegzetessége, hogy különböző irányokból nézve, különböző színű. Előfordulhat az is, hogy amíg egyik oldaláról átlátszó, addig a másik oldaláról átlátszatlan.

A rubelitet a Mars bolygóhoz és a Skorpió jegyéhez kapcsolják. Megtisztítása után a Napon vagy ametisztrögök között érdemes feltölteni.

A gyökér-csakrán át serkenti a szervezet vérellátását; a májon és a lépen keresztül méregtelenít; szabályozza a vércukorszintet; erősíti a véredények falait; elixírjét vérmérgezésnél, a vérsejtek szabályozására, fehérvérűségre, ízületi gyulladásra isszák.

A női bajok gyógyítója, energiájával támogatja a nemi szervek működését; menstruációs panaszokra, nemi betegségre a nadrágzsebben hordjuk.

Hasznos a szervezet hormonháztartásának átállásánál, a változás korában és a terhességnél. Akik régóta gyermekre vágynak vagy gyenge a csontvázuk, hordjanak rubelit hasláncot.

A rubelit erősíti az immunrendszert, nyakláncként véd a fertőző betegségek és a káros sugárzások ellen.

Nyirokmirigy-gyulladásra a malachittal együtt ajánlott. Olivinnel párosítva haj-, bőr- és körömerősítésre javasolt. A rubelit a szív-csakrán át erősíti a szívet, erre a célra hosszú nyakláncként, medálként alkalmazhatjuk, vagy masszírozhatjuk vele a szív-meridiánt.

A rubelit a szív megszépítője, segítségével bepillanthatunk az érzelmi életünk mélyébe, s néha be kell látnunk a hidegségünket, a passzivitásunkat, a szorongásaikat, a félelmünket, a bosszúságunkat, hogy lelki sebeink okozója mi magunk vagyunk.

Elfeledteti velünk az eddig történt érzelmi csalódásokat, akaraterőt ad, hogy örömteli, boldog életet élhessünk, és soha többé ne akarjuk érzelmeinket eltitkolni, hanem inkább mutassuk ki a bennünk lévő szeretetet. Szívünk kapuját először önmagunk felé nyitja meg, érzékennyé tesz, mert aki nem becsüli, nem szereti önmagát igazán, az másokat sem képes.

A rubelit az odaadás szimbóluma is, a gondoskodó szülői szeretet rezgését, az önzetlen segítséget és a szolgálatot juttatja eszünkbe. Megvilágosítja életünket, felismerteti velünk az érdekbarátságokat, a megjátszott szeretetet.

Cselekvővé tesz, s bármilyen mélyponton lennénk, segít a céljaink kitűzésében és azok átvizsgálásában, fokozza a figyelmünket.

Vedd a kezedbe ezt a szeretettől izzó, tüzes követ! Gondolatok és érzések kavarognak benned, keresed a szerelmet, s nem találod? Mit jelent neked az a másik ember, mit vársz el tőle, s te mennyit adsz magadból? Szeresd hát először önmagad, majd áraszd szét a szíved rózsaszín szeretetét, akkor a rezgésed meg fogja találni párját.

Forrás: balintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 85 db bejegyzés
e év: 1671 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2846
  • e Hét: 11628
  • e Hónap: 43114
  • e Év: 247815
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.