Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Iskolai látogatás
  2011-01-24 20:18:47, hétfő
 
  Az iskolában kihirdetik, hogy Orbán Viktor bácsi meglátogatja őket, addig gyűjtsék össze, hogy milyen jó dolgok történtek velük és ezt szeretnék elmondani.
Pistike jelentkezik és elmondja, hogy nekik nagyon jó, mert otthon 10 kutyakölyök született és mind Fideszes!
A tanító néni teljesen odavan, hogy hú.. ezt feltétlen el kell mondani Viktor bácsinak.
Viktor bácsi megérkezik, felteszi a kérdést, hogy na gyerekek milyen jó történt nálatok?
Pistike jelentkezik és elmondja, hogy 10 kutyakölyök született náluk és abból 5 Fideszes van! Viktor bácsi csodálkozva megjegyzi, úgy hallotta, hogy a múlt héten még mind a 10 kölyök Fideszes volt. Pistike:
- Igen, de azóta ötnek kinyílt a szeme!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Kinek jelentem a világot?
  2011-01-24 17:43:22, hétfő
 
  Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot!" Márquez, Gabriel.

A sírás fojtogat, ahányszor ezzel az idézettel találkozom. Mindig gyereknek érzem magam ilyenkor, akit a saját anyja bánt, megaláz minden pillanatban. Talán ennek köszönhető, hogy nem tanultam meg nem-et mondani, mindig belül őrlöm magam, miután egy-egy beszélgetés valakivel lezajlik, hogy ismét nem tudtam nem-et mondani, de veszélyes helyzetekbe is kerültem emiatt különösen 1986-tól, de a férjhez menésem is ennek volt köszönhető. Popper Péter mennyire ismerte a gyerekkori megszégyenítéseket és ezek következményeit. A szexuális lexikonjában az egész vas-függönyös népcsoport nemi perverzióit megírta, köztük vannak természetesen a Sátán homoszexuális, perverz, fajtalankodó népei.
Elgondolkozom azon, hogyha az Antikrisztus elevenítette fel egykor a Jézus hitet, a fekete Annások hozták létre a báb-Krisztusokat, akik ismét királyköszöntőre gyűltek össze Miskolcon, a fekete karmikusok városában, ki ellen hozta létre a Sátán boszorkányokból, fertelmesekből álló csapatát? Miként emelkedik a Sátán népe születésem óta minden elmebetegével a játékosoknak megszületetettekkel együtt? Még a gitár virtoúz is emiatt van kigúnyolva, ők a túlélők, akik emberek megáldozásával maradtak meg a lelküket eladó árnyékszülöttek, elmeosztályok mellett.

Határozatlan lettem M.I. Halak táncosnő helyett, amikor éppen a vallások által létrehozott meséken haladtak végig, köztük a Mici Mackós könyvön is, a benne lévő Új Mici Mackós Kovácsokkal együtt.
Mi köze van Ausztriának hozzájuk, hogy biztos kézzel nyúlt az elme teretményeihez és termelte ki őket?

Én soha nem jelentettem senkinek sem a világot, engem soha senki nem szeretett, aki igen, az meghalt rövidesen, mert a róka halál csuklyás népének sorsát hajtják végre többek között születésem óta megmentve a csuklyás népét a jövőnek a többi bábbal együtt.

Gyerekeim a Rákóczi tér anyái miatt nem szeretnek és tisztelnek. Éppen a napokban mondta az egyik Rákóczi téri karmikus szülött, aki helyett anyám fogait kiszedték annak idején, s az orvosok azt mondták, a gyerekek vitték el a fogait - igen a pók népének gyerekei -, hogy ő barátnője volt a lányának. Ekkor eszembe jutott nemrég meghalt nőgyógyásza a városnak, szintén Halak szülött volt, aki már megkérdezte a páciensétől azt is, hogy van. Pszichológusként is rendelt, párszor elvittem hozzá a nagyobbik lányomat, mert ellenálló lett velem szemben egyrészt az apja hatására másrészt azóta, amióta strummás iszonyatot kaptam a nyakamba és a fejembe és viselkedésemet időnként nem tudtam kontrollálni. Mint kiderült, az Időjelek testenyészeti árnyékvilágának csapásait kaptam meg, s valamennyi elmeosztályi cigányét, melyeket közös nagy áldozásban emelnek kelet népével együtt az okkultisták a Pszichografológia könyv tanúsága szerint születésem óta. A meghalt nógyógyász mondta, legyünk barátnők.
S. Ilona simontornyi elmeosztályának emelése ismételten 1986-os rontásuk megismétlésével 1997-ben következett be, egyúttal a cigányság helyetti megáldozásunkat ismételte az egészségügy elmeosztály orvosokkal az élen. Ki tud szembeszállni velük, hiszen ők vannak már minden fontosabb pozícióban? A nagyobbik lányom szeme összeszűkült 1986-ban, úgy nézett ki, mint S. Ilona lánya, akinek az lett volna a karmája, hogy a lánya beviteti az elmeosztályra. A börtön keresztül húzta az emberi életeket, szabályszerűen megszüntette őket, s közvetíti a médiából tetteit.

Házi bácsit a hegyközi romák végezték ki, miután elköltöztünk tőle, ekkortól a hegyközi cigányságot iskolázták, emelték, végig emberek áldozásával. A Pszichografológiai okkultisták könyvét, mely a Nagy-Pánnak tulajdonított, nagybetűkkel kellene hirdetni az egész világon.

Én nem lehettem egyszemélyben a világa senkinek, s már ilyen sors és deformációk, rontások után elképzelhetetlen, hogy valaha is bekövetkezik.
Most is műtétem volt. A méhembe a szomszéd Rákóczi téri miatt 1995-ben kaptam a kórházban valami iszonyatot, ami szabályszerűen bomlasztja, sorvasztja a méhemet, mert én tehettem róla, hogy a pók népével házasodott. Egy cigánynő helyett klimaxoltatott az egészségügy, valamint azért, hogy meg ne szüljem az emberi, ének tudással rendelkező gyermekem egy normális férfitól. 37 éves voltam,amikor kislánynak nevezve Panni sorsát kezdték el egyik írásom alapján, aki találkozik a rókával, farkassal, varjúval, majd folytatták az összes cserepemmel mindazon egyház bábkirályaival, akiket megmentettek nagy feszületüktől Ébredő játszótér címen és a természeti népekkel. Legtöbb jele fekete kereszten vörös rózsa.

Nem tehetek mást, csak sírásra görbült szájjal nem veszek tudomást erről az idézetről és elkönyvelem, hogy én nem jelentem a világot senkinek és soha nem is jelentettem. Engem csak bántani lehet, megsérteni, megalázni, kínozni, engem azért születtettek meg, hogy szenvedjek az egész világ helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 517
  • e Hét: 2839
  • e Hónap: 9080
  • e Év: 61346
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.