Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A fene sem akart kapitalizmust
  2011-01-30 23:18:46, vasárnap
 
  Nem a kapitalizmusra szavaztunk 1990-ben!

Olvasom az álságos nyilatkozatokat, amelyekkel televan mostanában a média minden csatornája - jobbról, meg balról is...

Ezekben a véleményekben mind-mind olyan gondolatok vannak megfogalmazva hazánkról- problémáinkról, melyeket úgy írta, mondta, nyilatkozta a kigondolója, mintha arról a rettenetes PAKTUMról az életben nem is hallottak volna, mintha soha meg sem kötötték volna Antall Józseffel az élen!!! Egyedül Boross Péternek volt annyi "bátorsága", hogy 2003-ban leírja (Antall József halálának 10. évfordulója kapcsán) hogy jó volt megkötnie azt a PAKTUMOT és hogy a FÉLISMERET, meg a TUDATLANSÁG nem tudta ebben megakadályozni!!! Itt lehet az újságcikket elolvasni:
http://furaila.xfree.hu/212714

Csakhogy ezzel a FÉLISMERETTEL és TUDATLANSÁGGAL szavazott a nép a régi-új képviselő jelöltekre 4, azaz négy választáson, ami nem volt más, mint a szocializmusnak hazudott egypárti diktatúrában jól bevált SZAVAZÁS!!!

Mennyi munka és anyagi költségráfordítással juttattuk a parlamentbe, vagyis törvényhozó helyzetbe a - FÉLISMERETEK és TUDATLANSÁG jegyében - képviselő jelölteket??!!!

Dávid Ibolya azt nyilatkozta 2006-ban, hogy kiépültek a demokrácia intézményei az elmúlt 16 évben!!! Ő is - meg akikkel lepaktáltak - azóta is demokráciának hazudja az elmúlt 20 évet!!! Pedig, szó nem volt itt demokráciáról!

Milyen demokrácia az, amelyikben egy olyan PAKTUM szerint politizálnak, hoznak törvényeket, melyet titokban, a MAGYAR NÉP TUDTA NÉLKÜL KÖTÖTTEK MEG??? Milyen demokrácia-intézmény az, amelyikben még most is [az MSZMP- egypárti diktatúra és jogutódja, az MSZP} kompetensei - ugyanúgy és ugyanazokat kontraszelektálva, mint az előző rendszerben - gyakorolhatja a bürokratikus hatalmat?

Csakhogy, "hála" annak a rettenetes PAKTUMNAK, az újnak hazudott politikai hatalom képviselői is - törvényhozó helyzetbe kerülve - kettős nyomás-prés alá vehették Magyarország lakosságát! Míg az előzőnek tartott, szocialistának hazudott hatalmi "elit" a SZU-tól és később a szétesése után az orosz és ukrán maffiózó hatalomtól kapta a támogatást, addig az új hatalmi elit (MSZP, MDF, SZDSZ) a nyugati pénz-olligarcháktól....
Csakhogy mindkét hatalmi elitnek addig van LÉTJOGOSULTSÁGA a törvényhozásra, míg vannak akik rájuk szavaznak. Azért ez az iszonyú harc a szavazópolgárok kegyeiért. Azért a tengernyi hazugság (az igazság elhallgatása)....

Ebből a szempontból végtelenül elkeserítőnek tartom a pesterzsébeti helyzetet!
Itt, semmilyen nemzetinek tartott "fejtágításnak" nincs befogadója!!!!
De nem is lehet ezen csodálkozni, hiszen itt bezártak minden felnőttképző intézményt, dolgozók iskoláit és a vasas munkások által épített- valamikori "MUNMKÁSOTTHON", a CSILI is piacosított kulturális rendezvényeknek helyt adó intézmény lett. Olyan a programajánlója, mint egy árlap...
Itt aztán konzerválódtak a bolsevik demagógiát oktató tanárféleségek, mint parlamenti- és önkormányzati képviselők.

A kerületi utódpárt, az emeszpé elnökasszonya is azt vágta az arcomba legutóbb az orvosi rendelőben, hogy: "Kapitalizmust akartatok, akkor most mi a gond?"

Hát, az a gondom, hogy a fene sem akart kapitalizmust!

Sokkal inkább meg akartunk szabadulni a magukat szocialistának hazudó egypárti diktatúra intézményekre, a magánéletünkre rátelepedő- hatalmukkal visszaélő függetlenített kisz- emeszempé- és szakszervezeti titkáraitól. Nekünk munkásoknak, elegünk lett abból, hogy mindig a nadrágszíj meghúzást ajánlgatták, miközben a vezetők meg dőzsöltek az anyagi javakban!!! Azt akartuk, hogy hagyjanak végre dolgozni és legalább olyan jó pénzért, mint ahogy - ott a rothadónak hazudott - nyugati országokban dolgoznak a munkások!!!

.-.-.-.-.-.-.-

Direkt előkerestem egy 1990-ből való MDF-es kampány-szöveget és bemásoltam a képtáramba. Itt meg lehet nézni:

http://furaila.xfree.hu/213604

Jól látható, hogy egyetlen szóval sem említik a "KAPITALIZMUST", amire mi állítólag szavazhattunk volna. Sokkal inkább bíztunk abban az ígéretükben, hogy:

"Mi igazságot akarunk szolgáltatni a meghurcoltaknak ... a jog szellemében." "...a nemzetnek mindenki tehetségére, tudására szüksége van, ezért csak az érdemteleneket akarjuk eltávolítani..." "Mi nem a népet akarjuk leváltani, hanem a népet megnyomorító rendszert akarjuk megváltoztatni... "

Készakarva sem lehet erre a programra ráfogni, hogy a kapitalizmust ajánlgatta volna a népnek!!! Pont ellenkezőleg... Ebből logikusan következik, hogy meg sem fordult a fejünkben az a "rothadó" kapitalizmus, amikor 1990-ben- itt a Bp. XX. kerületében is MDF-es többségű önkormányzat alakult és az országgyűlésbe is MDF-es képviselőt juttattunk!

Csakhogy, kiderült az MDF-ről is, hogy HAZUDOTT és mindaz, amivel kampányolt csak az egyszerű nép megtévesztésére, a hatalom megszerzésére irányult!!!

-.-.-.-.-.

Eszembe jut 2007. októbere a Kossuth téren, ahol előadtuk kb 50 embernek a Gyurcsány pokolra jut című népszínművet. Egy idős hölgy azt mondta:

"Szégyelljék magukat, hogy itt hangoskodnak!!! Mintha nem maguk akarták volna a kapitalizmust!!"

Ez az asszony sem tudja (honnan is tudhatná?) hogy 1989-BEN MEDGYESSY ,,Petike"-je azt a kétségbeesett kijelentést tette az egyik MSZMP KB ülésen, hogy úgy áll a helyzete az országnak, BE KELL JELENTENI MAGYARORSZÁG FIZETŐKÉPTELENSÉGÉT!!! Tessék mán belekukkantani ezekbe a jegyzőkönyvekbe, melyeket szintén bemásoltam a képtáramba:

http://furaila.xfree.hu/140848

Nahát, hogy mit nem olvashatunk ezekben a jegyzőkönyvekben???? Majd leesne az álla a sok nyögdíjas pesterzsébeti szavazónak, ha meglátná!!! Igaz is, miért nem hozzák nyilvánosságra ezeket a JEGYZŐKÖNYVEKET? Miért kell még 20, keservesen eltelt év után is a "félismeretek" és a 'tudatlanság" alapján szavazgatnunk HAZUGSÁGGAL kampányolókra?

Szeretném, ha tudatosulna végre minden írástudóban, hogy:

NEM A KAPITALIZMUSRA SZAVAZTUNK 1990-BEN!

Nagyon sokat ártanak Magyarországnak és a benne élőknek az ilyen tudatlan hangadók! De a legtöbbet a tanult szakemberek, akik még most is a nyugati pénzeszsákokra mutogatnak, mint minden bajunk okozóira!!! Mintha nem kellettek volna az ország kiárusításához azok a politikusféleségek, akik gátlástalanul megtették azt!!??

De leginkább azok ártanak mindannyiunknak, akik még mindig úgy tartják be a PAKTUM 20 pontjában megfogalmazottakat, mintha nem is aszerint cselekednének!!!

VÉGTELENÜL FELHÁBORÍTANAK EZEK A BŰNBAKKERESŐ NYILATKOZATOK "TANULMÁNYOK", mert a valós problémáinkról, nemzeti tragédiáinkról, sorskérdéseinkről terelődik el a figyelmünk... és mindaddig, míg örökösen határon kívülre mutogatnak, addig ezek a politikusféleségek újra és újra - folyamatosan hazudhatnak és megtehetik, mert évtizedekig ezeket a HAZUGSÁGOKAT tanították az iskolákban, mint az egyetlen "IGAZSÁGOT"!!!

Az sem véletlen, hogy pont ebben a kerületben nem találtam egyetlen-egy felnőttképzési intézményt sem 1998-ban, amikor a diplomamunkám témájául ezt választottam!!! Itt a bizonyíték arra, hogy a tudatlan ember a legmanipulálhatóbb... Itt még mindig ugyanazok a megmondók és ugyanazzal a hazugságáradattal, amivel 66- illetve 54- és 20 évvel ezelőtt manipulálták a hiszékenyeket...

A mi kerületünkben olyan jóhiszemű szegény emberek élnek, akik Gyurcsány mamájának gyűjtési akciót akartak rendezni, amikor a milliárdos Gyurcsány Ferenc arról mesélt könnyes szemekkel, hogy neki milyen szegény az anyukája, aki a kicsi lakásában fagyoskodik, mert nincs pénze a fűtésre!!!

ITT abba is hagyom a felsorolást, mert talán egyenlőre ennyi is sok lehet egy értő olvasó számára.

Bóna Mária Ilona
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 715
  • e Hét: 2425
  • e Hónap: 11029
  • e Év: 46970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.