Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Ez pedig az agybaj fokozása:
  2011-02-13 21:00:56, vasárnap
 
  Választójogot adna a gyerekeknek Szájer József

Választójogot adna a 18 évnél fiatalabb gyerekeknek a fideszes Szájer József. A szüleik szavazhatnának helyettük. Szerinte egyelőre sehol nincs ilyen a világon, mégis bele kellene kerülnie az új alkotmányba, mert így a politikusok jobban figyelnének a gyerekes családokra. Február végéig kérdőívet kap mindenki, amiben például a gyerekek választójogával kapcsolatos kérdésre is lehet válaszolni.

Tavaly a gyerekek szülei ugyanúgy szavazhattak, mint a gyereket nem nevelő felnőttek. Az új alkotmányban azonban szavazati jogot kaphatnak a 18 évnél fiatalabbak, vagyis a szüleik helyettük is szavazhatnának. A fideszes Szájer József, aki részt vesz az új alkotmány előkészítésében, támogatja az ötletet.

A kormány nemzeti konzultációt kezd az új alkotmányról. 12 kérdésre várják a választ, ebben szerepel például, hogy járjon-e szavazati jog a gyerekek után? Február végéig mindenki magkapja a kérdőíveket, máricus közepéig várják a válaszokat.

A korábban szocialista, most független politikus, Szili Katalin is tagja a 12 kérdést kidolgozó testületnek. Szerinte az a cél, hogy erről a fontos kérdésről a lehető legtöbb helyről kapjanak visszajelzést, és a társadalom elmondja a véleményét.

Az MSZP szerint ez a 12 kérdés csak kommunikációs trükk, egy figyelemtelterelés. Azt mondták, hogy a jelenlegi feltételek között nem vesznek részt az alkotmány előkészítésében.


tv2.hu/tenyek/cikk/valasztojogot-adna-a-gyerekeknek-szajer-jozsef


***

A legnagyobb baj, amikor senkik képzelik Istennek magukat. Micsoda
összeállítás ez az alkotmányozó (??)bizottság!!! (Szájer, Szili, Pozsgai,
Járai)
Pártalapon módosítanak alkotmányt. Felhábororító! Most meg semmitmondó
kérdéseket küldenek ki 100 milliókért!!
Nem egy alkotmányozó nemzetgyűlést kellene összehívni? Ezt a cirkuszt meri
Orbán és bandája nemzeti konzultáciának nevezni?

Ezzel etetik a népet, mint a nemzet összefogását. Hamarosan CIGÁNYVILÁG
lesz hazánkban (nem elég még, ami van!). Nemcsak a gyerekeknek, de
hamarosan a magzatoknak is választójogot adnak. Pfujjjj!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fagyhalál - a kormány szerint
  2011-02-13 19:37:54, vasárnap
 
  Fagyhalál - a kormány szerint nincs szükség szükségintézkedésekre



Civil kurázsi
A kormány elhárította a Magyar Szociális Fórum életmentő csomagtervét arról, hogy a tömeges fagyhalál feltartóztatása érdekében kormányrendelettel kötelezzék a hatóságokat a veszélyeztetett emberek látogatására és ellátására, s bocsássanak a hajléktalanok rendelkezésére fűtött vasúti kocsikat, helyiségeket - tűnik ki a Nemzeti Erőforrások Minisztériumának a Hírextra hírügynökségnek adott válaszából.


A NEFMI értésre adta, hogy véleménye szerint a szociális ellátó rendszeren nincs különösebb javítani való, bár elismerte, hogy nem tökéletes. ,,A saját lakásban bekövetkező fagyhalál megelőzéshez minden - az adott településen - érintett szervezet és a lakosság hatékony együttműködésére van szükség... A kihűlés szempontjából legkiszolgáltatottabb hajléktalan emberek ellátásának megszervezése közel két évtizedes múltra tekinthet vissza, amelynek következtében mára - ha a rendszer nem is tökéletes - jól szervezett" - írták.
A Magyar Szociális Fórum szervezője elfogadhatatlannak tartja a kormány Hírextrának adott válaszát olyan körülmények között, amikor már 350 embertársunk fagyott meg. Simó Endre emlékeztetett arra, hogy az elmúlt négy hónapban 162-en fagytak meg saját fűtetlen otthonukban és a szabadban, további kb. 180-an pedig kórházba szállításuk után.
A kormány nem kezeli súlyának megfelelően a fagyhalált. Félő, hogy a szükséghelyzetnek, és az előttünk álló újabb hidegnek nem megfelelő magatartás további életekbe fog kerülni. Ezt nem csak a Magyar Szociális Fórum, hanem a magyar társadalom nagy többsége is tűrhetetlennek tartja, és szükségintézkedéseket követel a szükséghelyzetben az élet védelmében - szögezte le Simó.

Civil Hírügynökség
Dátum: 2011. February 13.


**********


Ez aljasság! Sok ember nem önhibájából került az utcára.Igen,kötelességünk figyelemmel lenni ezekre az emberekre.Mi lesz itt még?!!!
Sok kispénzű ember nem tudja fizetni a rezsit, most kevesebb lett a fizetésük, és a kormány intézkedése nyomán, három hónap türelmi időt lecsökkentették kettőre.

Mi lesz?
Egyre több értékesíthető lakás, és több hajléktalan az utcán...
Áprilisban sokan utcára kerülnek.Szomorú!A rezsi a csillagos ég!Élelmiszer,liszt szintén.Mi lesz itt? ...nagyon megszivtuk.megkaptuk!

A sok ateista hívő miatt, keresik a messiást, és azt hiszik az ostobák, hogy Orbán Viktor az, gondolkodni meg elfeledve, megeszik azt az ostyát, amit kapnak egy csepp vízzel.

Pedig kenyeret ígért nekik, borral.

De hát a magyar már rég nem a tudás nép, és elfeledte, hol lakik a magyarok Istene..

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fáber Károly: A valóság
  2011-02-13 19:28:06, vasárnap
 
  Fáber Károly: A valóság

2011. február 13., 17:38

Lehet itt vitázni médiatörvényről, meg nyugdíjpénztárról, vagy alkotmányozásról, az alapvető bűn, hogy a rendszer még mindig fennáll, és szedi áldozatait. Az egykulcsos adórendszerben úgy, hogy a minimálbérek nem emelkedtek jelentősen, már minden 120.000-Ft alatti jövedelemmel rendelkező megtapasztalhatta, hogy továbbra is a kispénzűeknek kell hozni az áldozatot. Ebben a hónapban legalább 4-5 ezerrel kevesebb került a családi kasszákba jövedelmekként.



Arról már ne is beszéljünk, hogy mennyivel lettek rosszabbak az életkörülmények, ha csak a 4 %-os bér és nyugdíj emelést vesszük, és hozzá hasonlítjuk a minimum 6-8 %-os rezsi áremeléseket, de veszteséget okoz a dolgozók többségének a kötelezően bankszámlára utalt jövedelmekből levonásra kerülő, a bankadóztatások miatt megemelt kártyahasználati díj, és a különböző tranzakciók díjai. Jól látható, hogy a magát rendszerváltónak hazudó kormányzat esze ágában sincs rendszert váltani, csupán szemfényvesztő módon retorikailag illúziót kelt, mintha történne valami, igazából viszont továbbra is az elnyomó globalista kizsákmányoló bankarisztokrácia érdekeit szolgálja minden erejével. Érik az idő, hogy végre elsöpörjük a gazembereket, de ehhez nem ártana az elnyomottaknak ráébredniük, összefogás nélkül csak a további rabszolgasor biztosított.



faber.eoldal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A megfeleléskényszer 12 pontja
  2011-02-13 14:41:02, vasárnap
 
  A megfeleléskényszer 12 pontja


2011. február 13. 12:09
Hunhír.info

Az új alkotmány előkészítésével kapcsolatban tizenkét kérdésből álló kérdőívet küld a választókorú állampolgároknak a napokban a nemzeti konzultációs testület - jelentette be vasárnap a fideszes Szájer József, a bizottság vezetője és a korábban MSZP-s, jelenleg független parlamenti képviselő, volt házelnök, Szili Katalin, a testület egyik tagja.

A kérdőíven arról kérdezik az emberek véleményét: az új alkotmány csak az állampolgári jogokat vagy a kötelezettségeket is deklarálja-e; korlátozza-e az állam eladósodását; vegyen-e védelem alá olyan közös értékeket, mint a család, a munka, az otthon, a rend és az egészség; járjon-e szavazati jog a kiskorú gyermekek után; engedjék-e a gyermeknevelés költségeinek megadóztatását vagy sem; az új alaptörvény vállaljon-e kötelezettséget a jövő nemzedékek után.

A testület arra is választ vár, hogy az új alkotmány fejezze-e ki a határon túl élő magyarsággal való nemzeti összetartozás értékét; védje-e a Kárpát-medence természeti sokféleségét; védje-e fokozottan a nemzeti vagyont; csak átlátható gazdasági hátterű társaságok számára legyen-e nyitva az állami forrásokhoz való hozzájutás; a bíróságok számára legyen-e mód a tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabására; továbbá szankcionálják-e a parlamenti bizottságok előtt való meg nem jelenést.

Hunhír.info kommentár:
Az ilyenre szokták mondani, nesze, semmi, fogd meg jól!
Megosztás Anyaország Küldje el ismerősének Könyvjelzőbe Nyomtatás
Hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.



lobogo - 2011.02.13. 14:29
Zolitestvér?Szerinted ez tényleg azt jelentené,hogy 18éven aluli kokerók is szavazni tudjanak?



salew - 2011.02.13. 14:25
Lassan,de eléri "forradalmi"kormányunk,hogy felébred a sok narancsbirka is ...már egyre többtől hallom,nem erre szavaztam.. egyre jobban rájönnek,mennyire leszarják viktorék az egész népet, hiába a nemzeties stílus, szisztematikusan a MAGYARSÁG ellen dolgoznak,ők meg élik a gondtalan luxus életet,közben százezrek vesztik el otthonukat, kerülnek teljesen reménytelen helyzetbe,de mindez nem számít..!Végülis, a cigók egy biztos szavazóbázis,csak nem tudom 15 év múlva mondjuk már lovari v.mi a f... nyelven kell majd tanulni nekünk is ,mert mi leszünk kisebbségben!!??




lobogo - 2011.02.13. 14:23
az én környezetemben mindenki fidszes!A választáskor nagy volt a szájuk,majd így viktor meg úgy!Na most lapítanak,mert vikotor mindenkit hülyének néz!Ugye?Bank fronton,cigány-bűnözés fronton,minden egyéb területen..semmi nem változott!!!355ft-os benzin?,Hát ezek szemetebbek a szemétnél!!és igen,tényleges életfogytiglan??Ezek hülyék??!!A halál-büntetést,azt állítsák vissza!!És a rohadt kurva anyját ennek a tetű lázárnak,járjon biciklivel a mocsok,vagy húsz éves ladával,mi is azzal járunk mert nem jut jobb!!Mivel ér az a rakás szar többet mint az átlag dolgozó MAGYAR!



foka1 - 2011.02.13. 13:55
Írjátok le minél többen a választ, hadd vegyék már észre mennyi is az a kétharmad.

Aki nem veszi a fáradtságot, hogy a véleményét leírja , elküldje az mi a lófütyköst írogat itt??? Íráskényszere van?


zolitestvér - 2011.02.13. 13:17

"Halvány fingjuk nincs arról hogy miről pofáznak"

Dehogynem tudják! Pont ezért.

Szerintem meg végképp be kell fejeznünk ezt a szavazgatósdit. Vagy van számunkra értelme?



szemtanú - 2011.02.13. 13:31
Max. a postaköltség viselésében működhetnek közre zömmel funkcionális analfabéta tömegek és nem az alkotmányozásban.



zolitestvér - 2011.02.13. 13:17
Mi az hogy járjon e szavazati jog a kiskorú gyermekek után.Most ez valami februári tréfa, vagy mi a fasz? Mit képzel a fidesz?Halvány fingjuk nincs arról hogy miről pofáznak, de ha meg van és tudják akkor pedig.... 14 évesen a kormos szarzsáknak már van hogy porontya van.16 évesen meg már tuti két gyereke. Mit akar a fidesz azt hogy olyan szarzsákok szavazzanak olyan dologokról amiről halvány fingjuk sincs?Mit tesznek ezek le az asztalra a nevüket sem tudják leírni rendesen, nincs szakképesítésük,nem tudják mi a munka.És nem is igen érdekli őket /tisztelet a kivételnek/ Kiskorúként már három szutyokkal rendelkeznek, mire elérik a választókorú állampolgárságukat akkor nekik alapvető joga lesz az hogy szavazzanak a számtalan szutyok után?De miről szavazzanak?Arról, hogy pumpolhassák az örökkévalóságig eltartóikat?Vagy mi a faszról szavazzanak? Hogy a hányásba kell ezt a fideszes baromságot értelmezni? Ha C-vitaminunknak mondjuk 9 szutyokja van akkor az kilenc szavazatot fog érni, vagy hogy a lófaszba kell ezt értelmezni? Nem semmi lesz ha ilyen szellemi topronyokon múlik az ország sorsa. Hihetetlen.


Lidércfény - 2011.02.13. 12:21
Had érezze csak az a szerencsétlen birka választópolgár, hogy a véleménye mennyire fontos! Legyen ő is részese az alkotmányozásnak. Istenem!

Névtelen Senki - 2011.02.13. 12:19
Motoros: az nem baj, ha nem túlzottan vékony, de semmiképpen ne legyen fényes felületű, mert akkor alkalmatlan arra a célra, amire való.


motoros - 2011.02.13. 12:16
Remélem a kérdéseket jó vékony papírra nyomtatják...



http://hunhir.info/?pid=hirek&id=37630
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pocok és kígyó után is járna e
  2011-02-13 14:34:18, vasárnap
 
  Pocok és kígyó után is járna extra szavazat

2011. február 12., szombat

Zsolt és Peti nagyon jó barátok



Semjén Zsolt a hajdúszoboszlói wellnessközpontba kihelyezett kormányülésen vetette fel az ötletet.
Házikedvencek és egyes kerékpárok után is járna szavazat Szájer József egy újabb kezdeményezése szerint. A fideszes politikus a hajdúszoboszlói wellnessközpontba kihelyezett kormányülésen vetette fel az ötletet.

,,A kisállattartás, de főleg a pockok helyzete javulna, minden párt programokat készítene a kerékpározás megkönnyítésére, a terráriumok eladásának növelésére. Hárommillió új szavazat nem elhanyagolandó." - foglalta össze Szájer. A tervezet komoly ellenállásba ütközött a kereszténydemokraták részéről, ám Semjén Zsoltot végül meggyőzte az érv, hogy Peti nevű pitonja így voltaképpen rá szavazhatna.

A tervezetre reagálva Iveta Radiocová szlovák miniszterelnök bejelentette: ha a szavazati jogot a magyar állam a határon túlra is ki akarja terjeszteni és állampolgársággal is járna, a szlovák pockok és kiskutyák elveszítik a Szlovákiában tartózkodás jogát, a bicikliket pedig áttolják a hidakon.

A viták még folynak, hogy mi történjen a Budapesti Állatkertben. Hanga Zoltán szóvivő tájékoztatása szerint míg az elefántok inkább konzervatív, a makákók és a mókusmajmok egyértelműen a liberális-szociáldemokrata irányzatok elkötelezettjei. Nem ez osztotta meg azonban a legjobban a honatyákat: az LMP és az MSZP leginkább azt kritizálta, hogy a törpék ezentúl csak háromnegyed szavazatot kapnának, így négyfős csoportokban kellene voksolniuk.


http://hircsarda.hu/1-politika/17449-pocok-es-kigyo-utan-is-jarna-extra-szavazat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Moszkvai ingatlanügy: beszámít
  2011-02-13 14:32:25, vasárnap
 
  Moszkvai ingatlanügy: beszámítottak egy Moszkvicsot
2011. február 11., péntek


A magyar államnak hétmilliárd forintos kárt okozó moszkvai ingatlaneladás nyomozásakor kiderült: a kár kisebb, mert a vételárba beszámítottak egy Moszkvicsot és hat rekesz vodkát is, göngyöleggel együtt.

Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkár, Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezetője és Székely Árpád volt moszkvai nagykövet a kihallgatásukon elmondták: az ügyletet többen, több szálon és több lépcsőben bonyolították. Részt vett benne például hat moszkvai ingatlanközvetítő is, akik elég magas százalékkal dolgoztak. Emellett a vevő is alkudott, és végül a vételárba beszámították a Moszkvicsát és két hamis Rolex karórát, amely ugyanúgy az állam tulajdonát képezi mint a vételár, és jelenleg a Szent Korona alatt, a párnán őrzik őket. Emellett barterban intéztek hat rekesz Vodkát, amely szintén a magyar államra szállt, és Révész Máriusz itta meg belőle az utolsó üveget, mielőtt előállt volna a gyerekesek plusz voksolási jogával.

Ezekkel az értékekkel együtt az okozott kár jóval hétmilliárd forint alatt van: legalább egymillióval. Székely Árpád elmondta: ő mindenkor a magyar nemzetet szolgálta, és ha szolgálatait nem is ismerik el, szeretné, ha legalább a Szent Korona alatt őrzött kér Rolex karórát egyszer viszontláthatná Szent István csuklóján.a Szent Jobb-körmeneten.


http://hircsarda.hu/3-gazdasag/17421-moszkvai-ingatlanugy-beszamitottak-egy-moszk vicsot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár lemondott az Audijáról
  2011-02-13 11:55:49, vasárnap
 
  2011. február 11. | 13:27
Lázár lemondott az Audijáról




A költségvetésnek milliókat spórol meg Lázár János, aki lemondott Audijáról, és nem tart további igényt semmilyen szolgálati autóra. Erről a hódmezővásárhelyi polgármester és a Fidesz frakcióvezetője a siófoki frakcióülés után beszélt. Lázár nagyra értékeli a sajtó törekvéseit.


Havonta 600 ezer forintjába került az adófizetőknek Lázár János gépkocsijának bérlése. Lázár a Fidesz frakcióvezetőjeként és hódmezővásárhelyi polgármesterként egy több tízmillió forintba kerülő (egyes hírek szerint 40 milliós) autóval járta városa és Budapest közötti utat.

A gépkocsi költségei havonta további 300 ezer forintba kerültek. Lázár azzal indokolta a gépkocsit, hogy biztonságos és őt a hódmezővásárhelyiek 70 százalékos támogatással választották meg.

Az autójáról kiderült, hogy lézeres sebeségmérő-blokkoló is van rajta. Siófoki sajtótájékoztatóján Lázár bejelentette, nem tart további igényt az autójára, két héten belül leadja.

Megköszönte a sajtónak, hogy transzparenciára törekszik a költségtérítés, a családtagok és a munkaeszközök tekintetében. A társadalom számára elfogadhatóvá kellene tenni a politikus munkájának ellentételezését és hogy normális munkaeszközöket biztosítanak számukra, kérte a sajtót. A Fidesz ugyanazt kapja, amit ő adott a szocialistáknak, tette hozzá, és még annyit mondott, az autót két héten belül leadja és a továbbiakban nem tart igényt szolgálati autóra.

A frakció azt javasolja, hogy április 18-án, ne pedig április 25-én, húsvéthétfőn döntsön parlament az új alkotmányról - mondta Lázár, aki szerint az ellenzéken múlik most az alkotmányozás sorsa, nyitottak minden javaslatra, ami tőlük érkezik.

Beszélt arról is, hogy a magzati törvényről vonatkozó jelenlegi szabályozáson nem kívánnak változtatni. A határon túliak szavazati jogát a választójogi törvényben kívánják rendezni. Az oktatási és egészségügyi stratégia végett a frakció meghallgatta Hoffmann Rózsa és Szócska Miklós államtitkárokat. A végleges döntést a kormány hozza meg, ezt követően alakítja ki álláspontját a frakció.

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=823054
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hivatalban marad az egyiptomi
  2011-02-13 11:48:43, vasárnap
 
  Hivatalban marad az egyiptomi kormány, s máris a zsidókat nyugtatgatja
2011. február 12. 21:18:48

A lemondott egyiptomi államfő, Hoszni Mubarak által felállított kormány egyelőre hivatalban marad, és tiszteletben fogja tartani a Kairó által aláírt nemzetközi egyezményeket - tájékoztatott szombaton közleményében az egyiptomi fegyveres erők legfelső tanácsa.

A testület újabb közleményét a tanács szóvivője olvasta fel az állami televízióban. A nemzetközi egyezmények tiszteletben tartására vonatkozó szándék nyilvánvalóan vonatkozik az Izraellel aláírt 1979-es békeszerződésre is, amely sorsa kérdésessé vált Mubarak távozása után. Mubarak személyét ugyanis biztosítéknak tekintették arra, hogy Egyiptom betartja a szerződést.

A hadsereg legfelső tanácsa tudatta, hogy szavatolni kívánja a békés hatalomátadást "szabad, demokratikus rendszer keretében, amely lehetővé teszi egy megválasztott polgári hatalom számára az ország irányítását egy demokratikus, szabad állam felépítése érdekében".

A közlemény nem szól arról, hogy január 31-én felállt kormány meddig marad hatalmon, és mikor tartanak választást. Hoszni Mubarak pénteken mondott le, és adta át a hatalmat a hadsereg legfelső katonai tanácsának. A katonai testület szombati közleményében vázolta fel első elképzeléseit az átmeneti időszakra vonatkozóan.

A tanács közölte, hogy meg kell őrizni az ország stabilitását és vívmányait. Arra szólította fel az egyiptomiakat, hogy működjenek együtt a rendőrséggel, mert az a nép érdekeit szolgálja. Létre kell hozni "a barátság és az együttműködés légkörét", a rendvédelmi szerveknek a népet kell szolgálniuk - áll a közleményben.

(MTI)


http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=78367
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegények az emberek
  2011-02-13 11:18:42, vasárnap
 
  Szegények az emberek

barikad.hu
2011, február 13 - 11:11


Ezt rögtön Lázár Jánostól, a Fidesz frakcióvezetőjétől tudtuk meg és ezzel egyet is kell értenünk.
Cikk Front kép - 280x185:

Ezt rögtön Lázár Jánostól, a Fidesz frakcióvezetőjétől tudtuk meg és ezzel egyet is kell értenünk.

Az emberek szegények, elsősorban persze nem azért, mert egy polgármester-frakcióvezető több tízmilliós autóval furikázik, hanem az elmúlt évtizedekben történtek miatt.

Nem kell messzire menni, például a privatizáció miatt, amelynek keretében ,,nagy sikerrel" értékesítettük az élelmiszeripart, a vegyipart, az energiaipart, a bankszektort, a közszolgáltatások nagy részét. Ennek következtében százezrével kerültek utcára az emberek, vagy menekültek különféle módszerekkel különféle szociális-és nyugellátási formákba. Most láthatjuk, hogy mennyire hiányoznak azok az állami bevételek, amelyek alapját azok a vállalati nyereségek képezik, amelyek számolatlanul hagyták -hagyják el az országot.

A jelenlegi kormány helyesen ismerte fel, hogy az irdatlan állami kiadást jelentő szociális ellátásból legalább az emberek egy részét vissza kell terelni a munkaerőpiacra, de úgy tűnik, ehhez az áttöréshez inkább a statisztika tudományát hívja segítségül. Churchill óta tudjuk, hogy melyik statisztikának kell igazából hinni, de még ő sem gondolt olyan kreatívan kitalált nemzeti közmunkaprogramra, amely a kevesebb támogatott közmunkásból, sokkal több támogatott közmunkást fog az év végéig- statisztikailag - kimutatni. Reméljük az egymillió új munkahely alatt nem a 4 órás, államilag támogatott, az éhhalálhoz éppen elegendő jövedelmet adó, évente egyszer megpályázható munkahelyet értették.

Úgy látszik azonban mindez kevés, sőt a jó statisztika is kevés ahhoz, hogy kolbászból legyen a kerítés.

Szerencsére azonban a frakcióvezető úr a helyén van, és rögtön tudja is az egyik megoldást. Ez nem más, mint például a gazdaságos TESCO, amely rögtön kéznél van, ha valahol sok a szegény ember.

Az az üzletlánc, amelyet a hírek szerint éppen csődeljárás fenyeget, amelyik jogtalanul bocsátja el azokat szakszervezeti vezetőket, akik a végtelenül kizsákmányolt munkavállalókat próbálják megvédeni a munkaügyi-és munkavédelmi bírságokkal sújtott multinál.

Ahol az igazi ünnepnap nem a szabad vasárnap, hanem az automatizált pénztárak bevezetése és ahol a szegény magyar emberek megvásárolhatják a szűkös pénztárcájuknak még megfelelő árú szlovák élelmiszert.

Tényleg szegények az emberek.


Bertha Szilvia

barikad.hu

http://barikad.hu/szeg%C3%A9nyek_az_emberek-20110213
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szöveges matematikai feladvány
  2011-02-13 11:14:16, vasárnap
 
  Szöveges matematikai feladvány a választási törvényen ötletelő agyhalottaknak

2011.02.13. 10:21

"A siófoki háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen Szájer József kezdeményezésére ismét elővették a gyerekek után járó plusz szavazat ügyét. (...) a választójogi módosítási javaslat a 18 év alatti gyermeket nevelő családok felnőtt tagjait juttatná gyermekenként egy plusz szavazathoz."

Ez így már önmagában is csodálatos, de a derék honatyák figyelmét felhívnám egy speciális esetre. Íme:

A 14 esztendős L. Eszmeralda a választások két fordulója között fogja világra hozni második gyermekét. Az édesapja, L. Gáspár Sátoraljaújhelyen, az édesanyja, L.-né L. Szamanta Kalocsán tölti börtönbüntetését, a közügyektől mindketten el vannak tiltva. Kérdés: hány szavazati jog jár a 14 esztendős L Eszmeralda után, ki jogosult helyette szavazni az első, illetve a második fordulóban, és hányszor?

http://szebbjeno.blog.hu/2011/02/13/szoveges_matematikai_feladvany_a_valasztasi_t orvenyen_otletelo_agyhalottaknak?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=twitt er&utm_campaign=blhshare

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 664
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 10161
  • e Év: 163657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.