Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A félelem megbénít
  2011-02-16 15:26:27, szerda
 
  Félni egy egész életen keresztül hogy lehet?

Kezdetben féltem anyámtól a Vörös Oroszlán istállós kislány gyermek Szencis kezdetével a magyar nyelv miatti apokalipszist végrehajtóknak, majd a börtön és a Rákóczi tér miatt a rendőrőktől, a bolondok és az elmebetegek helyett az orvosoktól, miközben őket emelték. Minden karmikus szülött az elmeosztály keretében született meg, ez Borsod teljes lakosságát jelenti jelenleg, mivel az embereket megáldozták az egészségügyi elmebörtönnel az élen és a maffiákkal maguk helyett.

Rettegtem a volt férjemtől, aki patológiaként megszülettetett alkoholista volt, mert a tört orrú zsidók helyett összetörte az orromat, a fülemet, a fejemet, a bal arcüregemet Tina Turnert ért ütés miatt, mert Tina a Katalin névmagyarázó kötetből került létrehozásra és sztárrá tételre, immár rock-nagymama, olyan régen tart már a világ zöld Medeia tündöklése a zsidó nagypán halál-ezoterikájából, melynek rendetlen halak szülöttje M. A. énekesnő, akinek hatalmas szellemvilága van, mely megmentette őt első férjétől és megbosszulta a rajta esett sérelmet, bár énekli, hogy emberhez méltó sors az övé Toldy után ötven évvel.

Napjaim félelemben telnek, a félelem belém ivódott. Mentem ebédért, egy csapat alkoholista állta utamat, olyanok, akik bárkit leütnek egy szál cigiért, vagy pénzért. Másnap két hatalmas kutya jött velem szemben, tegnap egy cigányasszony szaladt utánam az utcán, alig tudtam beugrani a háztartási boltba. Ma meg itt van a hó, az újabb ok félelemre. Négy éve megtanultam félni a jégtől és a hótól is. Egyik fóbiája után Borsodnak - halad végig az elme már a cigányság ismétlői mellett a fóbiásain is születésem óta négyszer, vagy már ötödször is ismételve sorsukat -. Pataki Attilát, Demjén Rózsit átcserélték az emberekre, ez csak az egyik volt a szárnyas betétes seregnek és a Rákóczi téri bűnözőknek, akik előző életükben lopásból éltek. Most már bizományit is üzemeltet, pedig de felkiáltottak, amikor felment Pestre annak idején. Most már az egész karmikus börtön a Rákóczi térrel kivonult innen, már csak az elmebetegeken halad végig az egészségügy viháncoló orvosi karával. Már a buri csatákat is letudták ismétlésben a berendezett Burikkal, őket elhelyezték megcsonkításom mellett szociális otthonokba, különösen Ózdon.

Ma csirkehús leves volt ebédre. Lenyeltem a levesbe került csontot. Nagyon rossz volt. Pár pillanatig azt gondoltam, most végem van, majd ledugtam az ujjam a torkomon és kiköhögtem a csontdarabot. Megkönnyebbültem.

Meddig lesz riadt, félelemmel teli az életem, mikor fog megelégedni Borsod megye az emberi áldozat kínzásával médiájával és börtön kormányával együtt?
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1062
  • e Hét: 3384
  • e Hónap: 9625
  • e Év: 61891
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.