Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Egy asszony az éjszaka közepén
  2011-02-22 22:21:07, kedd
 
  "Egy asszony az éjszaka közepén arra ébred, hogy nincs mellette az ágyban a férje.

Felkel, kimegy a hálószobából, és látja, hogy a férfi ott ül a konyhaasztalnál egy üveg Whisky mellett és bánatos arccal bámulja a falat.

Kortyol egyet a poharából, majd kitöröl egy könnycseppet a szeméből.

- Mi baj van, drágám? Miért nem alszol ilyen késő éjjel? - kérdezi a feleség.

A férj felnéz:

- Emlékszel, amikor elkezdtünk járni, és még csak 16 éves voltál?

- Igen, emlékszem.

- És arra, amikor az apád rajtakapott minket a kocsija hátsó ülésén?

A nő leereszkedik a férje mellé egy székre:

- Igen, édesem, erre is emlékszem.

- Aztán a fejemhez nyomott egy fegyvert és azt mondta: "Vagy elveszed a lányomat,vagy gondoskodom róla, hogy 20 évre börtönbe kerülj!"

- Igen, rémlik valami.

- feleli halkan az asszony.

- Na,...hát éppen ma szabadulnék!"
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A líbiai belügyminiszter átáll
  2011-02-22 22:13:48, kedd
 
  A líbiai belügyminiszter átállt a tüntetők oldalára
2011. február 22. 21:39

A líbiai belügyminiszter bejelentette, hogy átállt a tüntetőkhöz, és támogatja a "Február 17. forradalmat" - közölte kedden az al-Dzsazíra arab hírtelevízió. A tévé egy amatőr videofelvételt közvetített, amely Abdel Fattah Junesz al-Abidi belügyminisztert íróasztalánál ülve mutatta, amint felolvassa a nyilatkozatát, és sürgeti a líbiai hadsereget, hogy csatlakozzon a néphez és annak "legitim követeléseihez".

MTI



http://gondola.hu/hirek/155119-A_libiai_belugyminiszter_atallt_a_tuntetok_oldalar a.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Költségtérítés-trükköző a fő-a
  2011-02-22 20:24:28, kedd
 
  Költségtérítés-trükköző a fő-alkotmányozó


Gulyás Gergelynek 29 évesen nincs kiemelkedő jogi gyakorlata, mégis ő a fő-alkotmányozó. A fidesz.hu-n elérhető önéletrajza szerint a következő helyeken "publikált": Magyar Szemle, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap. A "komoly" publikációk mellett mondhatnánk, hogy biztos inkább a gyakorlatban jeleskedett, de azt kell látnunk, hogy 27 éves koráig annál az NHGT ügyvédi irodánál tevékenykedett, amelyben apja is tag volt. Képviselő is csak ebben a ciklusban lett, így törvényhozási gyakorlata se minősíthető kiemelkedőnek.


Tudás? Tisztesség? Tapasztalat?

A relatív tapasztalatlanságot azt gondolnánk, hogy valamifajta morális sziklaszilárdság ellensúlyozza, hiszen ha egy technikailag jól működő alkotmányt cserélünk le, annak nyilván szimbolikus oka kell(ene) legyen. Nos, hát ebben még kevésbé látjuk Gulyás Gergelyt jeleskedni. Ma ugyanis a következő hírrel találkoztunk:

"Gulyás Gergely Vas megyei fideszes (ott)honatya ugyanis úgy vesz fel havonta 626 ezer forint választókerületi pótlékot, hogy tősgyökeres budapestiként két fővárosi lakással is rendelkezik. A fiatal képviselőt csupán pártja, a Fidesz ejtőernyőzte Vas megyébe, Gulyás Gergely 2010 májusa óta tehát több mint hatmillió forintot vett fel indokolatlanul az adófizetők pénzéből."

Próbáltunk Gulyás Gergellyel kapcsolatban bármilyen Vas megyei aktivitást találni, de se Vas megyei forrásaink nem tudtak ilyenről, se az interneten nem leltünk ilyesmit. A Fidesz (neki mandátumot hozó) április 11-ei győzelmi ünneplésén sem jelent meg Szombathelyen. Még arra se vette a fáradtságot, hogy a Fidesz Vas Megyei Facebook-csoportját tetszikelje.

A havi 600 ezer gondolom azért jól jön neki. Elvégre komoly feladat az alkotmányozás.

http://egyenlito.blog.hu/2011/02/22/koltsegterites_trukkozo_a_fo_alkotmanyozo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Papcsák és a közösségi háló
  2011-02-22 20:19:03, kedd
 
  Papcsák és a közösségi háló


" az én nagyanyám és az ön nagyanyja két asszony volt. Itt Magyarországon ez már elég alap a rokonságra, feltéve, hogy a vélemények s az érdekek azonosak."

Ha Mark Zuckerberg tényleg elhiszi magáról, hogy a világon ő ért legjobban közösségi hálózat építéséhez, akkor becsapja magát. A mindenkori zuglói önkormányzatnál segédinas lehetne maximum, és csodálkozástól kistányérnyira kerekedett szemekkel vajazhatná a kenyeret vastagon. Facebook, haver? Gyere Zuglóba tanácsadónak, ha keresni akarsz!

A sokat megélt zuglóiakat nagyon már nem lepheti meg semmi. Az önkormányzattól közpénzt kitalicskázó bizalmasok látványa olyan megszokott itt, mint kutyaszar a járdán. Csak utóbbi ha nem is sokkal, de picivel gusztusosabb náluk. Az előző ciklus polgármestere Weinek Leonárd fennakadt a Hunvald-Gál tengelyen, és hozzájuk hasonlóan hűtlen kezeléssel gyanúsítják. Csak? - tehetjük fel a kérdést, ha eszünkbe jut: a kerület sacc/kb 500 milliót költött uralkodása alatt tanácsadói szerződésekre, természetesen haveri, komasógori körök nélkülözhetetlen tanácsait igényelve.

Kétes dicsőség, hogy a Zuschlag ügy másodrendű vádlottja, Lados István is a kerület "gyermeke", ahogy a 14. rendű vádlott Kemecsei Árpád is önkormányzati képviselő, és a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. divízióvezetője volt. Zuschlag ügyben tett beismerő vallomása még mindig meghallgatható.

Nincs mit csodálkozni azon, ha a történtek után a kerület lakosai valami másra vágytak a közpénzrablók után. Pláne, ha Orbán Vezér összeszorított ökle, az elcsórt közpénzek visszakövetelője, Papcsák Szeretemzuglót Ferenc jelentkezett be a polgármesteri posztért. Vágod? A szélbe szórt tíz-százmilliók után az elszámoltatási kormánybiztos lesz itt az Istencsászár, és a letépett trezorkilinccsel fogja hülyére verni azokat, akik indokolatlanul és pofátlanul lehalászták a zuglói költségvetést.

A hozzám hasonló szkeptikusokkal együtt hittük is ezt, meg nem is. Az elszámolás oldaltól függetlenül nem erőssége a hazai politikának, az elszámoltatási szemfényvesztés meg üres kormányzati cirkusz maradt mindig a látszatra fogékony tömegnek. Nagy hangzatos nekibuzdulás, és csúfos, csöndes vég, ahogy az esetünkben az 500 milliós szerződések kivizsgálásával lett. A BRFK lezárta az ügyet, Papcsák ide vagy oda. Ezen nem sokat segít, hogy sikerült megtalálnia a leghülyébb és legröhejesebb tanácsadói szerződést és strómant Doduglo Pável személyében.

Most pedig nem csak azzal kell szembesülnünk, hogy az elszórt félmilliárdra hideg vizet ihat a kerület, hanem azzal is, hogy Ököl Feri nagyjából ott folytatja a hagyományokat, ahol elődei abbahagyták. Ez valami zuglói átok lehet, hogy a frissen alakult önkormányzati vezetés 53 tanácsadói szerződést kötött rokonokkal, haverokkal, és visszafoglalkoztatja az összes, most újakra cserélt egykori Fideszes önkormányzati képviselőket. Részletek az ügyet kirobbantó Várnai László LMP-s képviselő blogján, és a hvg.hu-n elolvashatóak.

Mi meg gondoljunk bele, hogy valóban ezt akarta ez a kerület, vagy akár az ország? Papcsák közösségi hálója impozáns, de a világon semmiben nem különbözik az SZDSZ-MSZP koalíciós elődökétől.
Mi lesz a következő? Nokiás és whiskey-s doboz után jön a narancsos rekesz meg a banános láda? Mert az már 4 hónap után elég világos, hogy elszámoltatás az lófasz se lesz, a kérdés annyi: ti mennyit szándékoztok adni testvéreknek, gyerekeknek, szülőknek, vidéki haveroknak a közösből? Gondolom Budai Gyula el van foglalva a filozófusokkal, - mégis könnyebb a 82 éves Heller Ágnest baszogatni, mint az egyszervolt Párt Öklét - és elkerülte a figyelmét ez az eset. Neki nem furcsa, hogy Papcsák szerint úgy sikerült "megörökölni" a szerződések egy részét, hogy azok kivétel nélkül az önkormányzati választások után születtek.

Te, Feri, belegondoltál már mi történt volna, ha a Bosnyákos kitelepüléseken nem elmúlnyócévezel meg elszámoltatsz, hanem fésztúfész belemondod ezt a téged megszólító kerületi polgárok arcába cetliért kuncsorgás közben? Feltenném a kérdést: most bele tudsz nézni az emberek szemébe pislogás nélkül? - de nem jársz te a kerületiek között annyit, hogy valós válaszra számíthassunk.

http://varanus.blog.hu/2011/02/22/papcsak_es_a_kozossegi_halo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szauna
  2011-02-22 20:10:41, kedd
 
  Szauna


Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő

hangot hallanak.

Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat.

A többiek kérdően néznek rá:

Ez a személyhívóm volt - mondja - Nekem egy mikrochip van a bőröm alá

ültetve.

Néhány perccel később telefoncsengést hallanak.

A második férfi a füléhez emeli a tenyerét.

Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:

- Ez az én mobiltelefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.

A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit. Kimegy a

szaunából, át a mosdóba.

Mikor visszatér, egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek

csodálkozva néznek rá.

- Na, mi van?

- Kaptam egy faxot.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Impotens Európa
  2011-02-22 19:56:11, kedd
 
  Impotens Európa

E-one 2011.02.21. 00:04

Az EU felszólítja Moamer Kadhafi rendszerét, hogy tartózkodjon az erőszak alkalmazásától, a békés tüntetők megtámadásától - mondta Martonyi János az EU külügyminisztereinek képviseletében, és nem haragudhatunk rá ezért a rettenetes mondatért, mert ennél többet nem tehetett. Szóval szégyellheti magát az egész EU vezetése, hogy ennyit tudunk csinálni.

Egy tengerrel arrébb, pár száz kilométerre az EU határától, épp próbál néhány tízezer bátor ember demokráciát csinálni, amit elvileg a mi kis uniónk a világon minden más rendszernél jobbnak tart. És mi minden, amit ilyenkor lehet innen csinálni? Felszólítjuk Kadhafit, hogy ne legyen erőszakos. Persze, azt. Majd lenyugszik. Ennyi erővel ha bármelyik EU-polgárt elhagyja a barátnője/pasija, szólítsák fel, hogy béküljenek meg. Mondjuk az egészségügyi miniszter. Na, annak lenne kábé ugyanennyi haszna.

Talán lépni kellett volna korábban. Nem hallgatólagosan elfogadni a líbiai helyzetet évtizedekig. Nem hagyni, hogy Kadhafi és családja békésen elbratyizzon Olaszországban.

És persze jól mutatja az egész, miért nem működik az EU rendesen. Ennyit tudunk, saját ügyeinkben is. Jó hosszan eltanakodni minden apró problémán, és a végén kőkemény odavágásként kiadni egy nyilatkozatot, hogy ejnyebejnye. És amíg impotensként viselkednek a vezetők, addig nem kell csodálkozniuk, ha annak is nézik őket.


http://gulyas.blog.hu/2011/02/21/impotens_europa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A líbiai diktátor szócsöve a m
  2011-02-22 19:54:44, kedd
 
  A líbiai diktátor szócsöve a magyar nagykövet

barikad.hu
2011, február 22 - 19:21


Marton Béla számára Kadhafi szavai a mérvadóak. A kormány ezzel nem ért egyet, de nem is tesz ellene. A Jobbik eltávolítaná a posztkommunista komisszárokat.


Magyarország líbiai nagykövete számára Moammer Kadhafi diktátor szavai a mérvadóak. A kormány ezzel nem ért egyet, de nem is tesz ellene. A Jobbik szerint el kell távolítani a kommunista időkből itt ragadt politikai komisszárokat - barikad.hu összefoglaló

KadhafiMarton Béla, Magyarország tripoli nagykövete az MTI-nek ma többek között azt nyilatkozta, hogy a líbiai forradalmi események kapcsán, hogy ,,abból célszerű kiindulni, amit a hivatalos kormányzat mond: a keleti országrész szeretne elszakadni, és az al-Kaida (nemzetközi terrorszervezet) vezetésével egy iszlám államot létrehozni." A nagykövet a több száz halálos áldozattal járó utcai harcokat is igyekezett bagatellizálni, valamint a tiltakozók tömegét huligánoknak beállítani, amikor azt mondta: ,,Nem az volt jellemző, hogy több ezer ember gyűlt össze egy helyen, hanem kisebb, főleg fiatalokból álló csoportok járták az utcákat, autógumikat gyújtottak fel, törtek-zúztak, közben Allahot és az iszlámot éltették." Mint ismert, a hetek óta zajló tüntetések a hétvége óta váltak országosan elterjedtté, sajtóértesülések szerint a mai nap Moammar Kadhafi elnök parancsára a tömeget vadászrepülőgépek bombázták.

A barikad.hu a Külügyminisztérium sajtóosztályán afelől érdeklődött, mennyire tartja szerencsésnek a kormány, hogy a magyar nagykövet egy hatalmának végóráit élő diktátor kommunikációját visszhangozza; illetve hogyan egyeztethetőek össze Marton Béla szavai Martonyi János külügyminiszter és Németh Zsolt külügyi államtitkár álláspontjával, akik az EU-hoz csatlakozva elítélték a Kadhafi-rezsim erőszakos fellépését, ,,szabadságmozgalmaknak" nevezvén az észak-afrikai lázadásokat. A minisztérium sajtófőnökétől azt a választ kaptuk, hogy a 2009-ben Bajnai Gordon által kinevezett líbiai nagykövet nem a kormány álláspontját képviseli, és megszólalásai nem tekinthetők politikai nyilatkozatnak. Kérdésünkre, hogy mennyire tesz jót Magyarország külföldi megítélésének, hogy annak nagykövete - szinte példa nélküli módon - kiáll a líbiai diktátor hazugságai mellett, azt a választ kaptuk: Marton Béla nyilatkozatai nem annyira súlyosak. Arra is kíváncsiak lettünk volan, hogy az esetnek lesznek-e személyi következményei, ám erre kitérő választ kaptunk.

A barikad.hu az eset kapcsán megkérdezte Gyöngyösi Mártont, a parlament külügyi bizottságának jobbikos alelnökét is, aki szerint a líbiai nagykövet megnyilatkozása jól mutatja a Külügyminisztérium állományában uralkodó állapotokat. ,,Régóta várat magára a minisztérium állományának átvilágítása, és a kommunista időkből ottfelejtett politikai komisszárok eltávolítása. Egy nemzeti érdekeken alapuló külpolitika paradigmaváltást nem lehet őskövületekkel végrehajtani, akik sem a saját hazájuk érdekeihez, sem a kirendeltségi helyükön zajló sorsfordító eseményekhez nem tudnak méltó módon viszonyulni." - nyilatkozta a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Bencsik János

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Totális megfigyelés a köztiszt
  2011-02-22 19:52:55, kedd
 
  Totális megfigyelés a köztisztviselői szférában


Teljes ellenőrzés alá kerülnek a kormány- és köztisztviselők. Megfigyelés alá vonhatják a dolgozókat, titkosszolgálati eszközökkel gyűjthetnek adatokat róluk egy tavalyi törvénymódosítás alapján.

Valami viszont nem egészen kerek, nincs rendben a törvény. Ugyanis az ellenőrzés alá vonandó személyek hozzájárulását kérik saját megfigyelésükhöz. Azzal a kitétellel, hogyha ezt nem írják alá, elvesztik a munkahelyüket.

A titkosszolgálati megfigyelést eddig a bíróságnak kellett engedélyeznie, ma már közvetlenül az ügyészség rendelheti el.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai már megkapták a beleegyező nyilatkozatot (ultimátumot). A szakszervezet tiltakozik - és azt tanácsolja a dolgozóknak, hogy írják alá. Ahelyett, hogy általános engedetlenséget hirdetne, és az aláírás kollektív megtagadására szólítana.

Az indoklásban a korrupció felderítése szerepel. Valójában a jakobinus diktatúra épülésének egy újabb lépésével szembesülhetünk - megbízhatósági vizsgálatokat folytatnak. Retteg a rendszer.


Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2011. február 21.

http://jovonk.info/2011/02/21/totalis-megfigyeles-koztisztviseloi-szferaban

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU Szájer kezével írja a m
  2011-02-22 19:39:28, kedd
 
  Takács András: Az EU Szájer kezével írja a magyar �alkotmányt�

Dátum: 2011. February 20. Sunday, 14:53

Jegyzet

A Fidesz alkotmányozási eljárása, önmagában hordozza a politikai legitimitás megkérdőjelezését, társadalmi elfogathatóságát, főleg akkor, amikor tudvalevő, hogy olyan ember kezébe adják az irányítást, aki elkötelezett EU-hívő és nem idegen tőle a balliberális, kozmopolita eszmerendszer.




Olvasom Morvai Krisztina legutóbbi, könnyekkel küszködő kifakadását Szájer József és az EU szociáldemokrata frakcióvezetőjének (Martin Schulcz) bratyizásáról szóló közleményét. Végig hallgattam a Pázmány Péter Jogi Egyetemen, múlthéten tartott öt párti alkotmányozási vitát, ahol Salamon László hozzászólásából kiérződött, hogy az ,,alkotmányozási folyamat" új irányával vannak fenntartásai.

A háromtagú alkotmányszövegező bizottság elnökeként Szájer József fogja irányítani a munkát. Salamon László hiába tagja a bizottságnak, hiszen Gulyás Gergely Fideszesként nyilván Szájer elképzeléseit fogja támogatni.

Az, hogy egy Európai parlamenti képviselő vezeti az alkotmányszövegét előkészítő bizottságot, az önmagában hordozza annak a feltételezésnek a jogosságát, hogy az EU meghatározó politikai erői jelentős befolyással lesznek a most készülő magyar ,,alkotmányra".

A Fidesz alkotmányozási eljárása, önmagában hordozza a politikai legitimitás megkérdőjelezését, társadalmi elfogathatóságát, főleg akkor, amikor tudvalevő, hogy olyan ember kezébe adják az irányítást, aki elkötelezett EU-hívő és nem idegen tőle a balliberális, kozmopolita eszmerendszer.

Nyilvánvaló, hogy a Fidesz el akarja kerülni az alkotmányozással kapcsolatos európai szintű macerát, nem akarja magát kitenni a médiatörvényhez hasonló és még intenzívebb támadásnak, ezért már előre leegyezteti a vitás pontokat és olyan megfogalmazásokat fog alkalmazni az ,,alkotmány" szövegezésekor, amit az Európai Unió is elfogadhatónak tart. Taktikailag ki akarják iktatni a szocialisták várható támadásainak uniós támogatottságát. Ennek érdekében hajlandók akár ,,kutyába is lemenni".

Ne legyenek kétségeink a Fidesz-féle alkotmány kompatibilis lesz a lisszaboni-szerződéssel, ami ugye nem a magyarok érdekében született. És ha figyelmesen elolvassuk Szájer 12 kérdését, és a megadott lehetséges válaszokat, akkor még inkább felmerül a kérdés: Kinek a játékosa Szájer?



2011,02,20.

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4248
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért érdemel kötelet a fides
  2011-02-22 19:37:17, kedd
 
  Egy Kasza irás kiváltotta LEVELEZÉS
2011. február 21. 21:31:26

Miért érdemel kötelet a fidesz??

http://nemenyi.net/lib/gall/egyeb/kovhaz-kotel.jpg


* Mert ölbe tett kézzel nézi, ahogy az idegen érdekeket képviselő MSZP-SZDSZ galeri egymás után csalja el a választásokat
* Mert ő maga is csalás-gyanús ügyekbe keveredett a ferencvárosi időközi választásokon
* Mert 2006-ban megelégedett a szavakkal
* Mert az izraeli Likud testvérpártja
* Mert nem ítéli el az izraeli agressziót Gázában
* Mert Mikola István is érintve volt a kórház privatizációban
* Mert Szabó György izraeli állampolgár, a Fidesz parlamenti képviselője nem ítéli el a gázai mészárlást
* Mert Hankiss Ágnes fideszes EP-jelölt szavazatával választották meg az SZDSZ-MSZP jelöltjét a Magyar Rádió élére
* Mert a Fidesz önkormányzati szinten sem képes távol tartani magát a korrupciós és telekspekulációs ügyektől
* Mert folyamatosan szélsőségesezi a tőle jobbra lévőket, de azért a szavazataikat köszöni szépen, elfogadja
* Mert nem szélsőségesezi folyamatosan a magyarellenes és valóban szélsőséges SZDSZ-t
* Mert hagyta, hogy Gyurcsány kimagyarázza az őszödi beszédet, ­ megmagyarázza a megmagyarázhatatlant
* Mert birtokolja az önkormányzatok többségét, mégsem képes ­ még helyi szinten sem ­ megakadályozni a kormány ámokfutását
* Mert képtelen volt egységesen NEM-et nyomni a költségvetésre
* Mert elmulasztotta a kommunisták elszámoltatását
* Mert elmulasztotta a kommunista nómenklatúra kipenderítését az önkormányzatok hivatalaiból
* Mert eladta a rendszerváltást
* Mert nem tesz semmit a cigánybűnözés ellen, sőt, az MSZP-hez hasonlóan hasznot húz a leszakadó rétegek nyomorából
* Mert a fideszes képviselők képtelenek arra, hogy sorsdöntő kérdéseknél mindannyian jelen legyenek a Parlamentben
* Mert olvasatlanul írták alá a lisszaboni szerződést
* A lista nem teljes! Ha Ön szerint hiányzik valami a felsorolásból, kéjük írja meg szerkesztőségünknek, hogy kiegészíthessük a listát, annak érdekében, hogy minél teljesebb képet kapjunk a Fideszről.

Kiegészítések:

* Mert a 90-es években aktív szerepet vállalt a létező jobboldali pártok felszalámizásában
* Mert a 98-as választási nyerés és kormányzás következtében kimutatta foga fehérjét az FKGP-vel való viszonyáról
* Mert 98-as be nem tartott választási ígéretük: felülvizsgáljuk a privatizációt!
* Mert 2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, mert kisebbik rossznak ítélte meg a szociál-liberális kormány felállását, mint hogy a "szélsőséges" MIÉP a Parlamentben maradhasson
* Mert a 2005. évi kettős állampolgárság megszavazásának élére akkor állt oda, amikor már a Magyarok Világ Szövetségének aláírásgyűjtése visszafordíthatatlanná tette a népszavazás kiírását
* Mert 1999-ben, mikor lehetőség lett volna az ősi magyar föld szerb megszállás alóli felszabadítására, akkor ők a kisujjukat sem mozdították
* Mert Rogán antimagyar módon elbontatta az ereklyés ország zászlót
* Mert nem lehet egyértelműen behatárolni, hogy milyen ideológiát képvisel, túl sok pálforduláson ment keresztül megalakulása óta (talán csak kommunistának nem definiálta magát, de még az is eljöhet)
* Mert ugyanúgy folytatta kormányzása alatt az állami vagyon elherdálását, a földjeink külföldi kézbe juttatásának előkészítését
* Mert 1990. június 4-én, amíg a többi képviselő lehajtott fejjel emlékezett egyperces néma felállással a trianoni békediktátumra illetve annak áldozataira, frakciójuk tiltakozásul kivonult az ülésteremből
* Mert Deutsch Tamás, Rogán Antal, Csintalan Sándor, Pokorni Zoltán, stb. sokféle jelzővel illethető, de nemzeti érzelműnek még véletlenül sem
* Mert külpolitikáját az orosz-fóbiás, Amerika(ezáltal izrael)-rajongó Németh Zsolt és csapata viszi egyoldalúan félre
* Mert mára már túl sok érdekember csapódott hozzájuk
* Mert az Orbán-kormányban volt az eddigi kormányok közül a legtöbb volt MSZMP-káder
* Mert még mindig az un. "kollégiumi mag" uralkodik a pártban, akik tisztes polgári foglalkozást életükben nem végeztek (iskolából a parlamentbe)
* Mert szégyenszemre nem találtak méltóbb köztársasági elnököt, mint Kun Béla leányági unokája
* Mert Orbán Viktor, II. János Pál pápa látogatásának hírére enyhén szólva nem ujjongott, azóta viszont lelkes templomjáró lett
* Mert az általa uralt médiákban ugyanolyan durva ferdítést, elhallgatást kap a nemzeti oldal, mint a liberál-bolsevik túloldalról
* Mert a "rossz nyelvek" szerint Deutsch Tamás baráti körben, kissé becsípve így fogalmazott az 1998-as választások után:"Jól bevették ezt a polgári maszlagot!" 2010-ben is ezt fogja mondani, de a polgári jelző kiegészül a nemzetivel, ha hagyjuk.
* Mert a gazdákat visszatartotta a megmozdulástól a MAGOSZ-on keresztül
* Mert a fideszes Körmendi Ékes Judit által vezetett ORTT beleegyezett az RTL Klub koncessziója visszavonásáért indított per megszüntetésébe közvetlenül a jogerős ítélet kihirdetése előtt
* Mert ha a MIÉP nem akadályozza meg, akkor a Fidesz-kormány a 2000-es évi zárszámadásban megszavazta volna, hogy Magyarországon lottó játékot ne csak az állami Szerencsejáték Zrt. szervezhessen, hanem bárki - akár izraeli vállalkozók is
* Mert ígérete ellenére nem kötötte a székelyek autonómiájának megadásához Románia felvételét az EU-ba
* Mert otthagyta 2006 október 23-án az Astoriánál hallgatóságát, amikor azt lőni kezdte a gyurcsányi rendőrség és eliszkolt a páncélozott autójában
* Mert nem tartottak saját megemlékezést tavaly október 23-án
* Mert visszavonták tavaly szeptember 26-ra meghirdetett Hősök terei rendezvényüket Gyurcsány tanácsára
* Mert először támogatták a Magyar Gárdát (lásd a Demokrata főszerkesztő fideszes Bencsik András alapító tagságát), majd Tom Lantos tanácsára elhatárolódtak tőle
* Mert Orbán Viktor két pofont ígért be a Magyar Gárdának
* Mert megvonták a Magyarok Világszövetségétől a támogatást
* Mert a Orbán kormány idején fogadták el a felsőoktatásban bevezetésre került Bolonyai rendszert, ami lezüllesztette a világhírű magyar oktatás színvonalát!


Soroljam még?

Én kiadót keresek a FIDESZ elmúlt 20 éves politikáját bemutató kötetemre.
A címe: Magyarország az ,,új többség országa".

Iványi Sándor protestáns közíró
a szent korona alázatos szolgája
Debrecen

Forrás: Iványi Sándor

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal&AID=0&Direkt=78979

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 904
  • e Hét: 4668
  • e Hónap: 8413
  • e Év: 161909
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.