Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Meddig vártok még?
  2011-02-25 18:19:22, péntek
 
  Meddig vártok még?

2011. 02. 24. csütörtök. - 13:13

Miközben hazánk és egész Európa a liberális mocsokban tengődik, felvetődik a kérdés, meddig tarthat még ez az állapot. Mikor fognak végre az "alvók" felébredni? Akik eddig csukott szemmel jártak, mikor nyitják már ki a szemüket? Azok, kik eddig a fülüket befogták, mikor fogják meghallani az igazságot? Természetesen ezekhez a dolgokhoz az kell, hogy egy bizonyos folyamat elinduljon, bizonyos folyamat a társadalom kisebb - majd az idő előrehaladtával - nagyobb részében. Ez a folyamat pedig nem más, mint amit egy szóval lehet jellemezni, és ez az egy szó egyszerű jelentésénél fogva talán a legvilágosabban foglalja össze minden Európáért és Magyarországért küzdő ember elsődleges célját: Harc. Ez a szó a mai liberális agymosásban butított tömegeknek olyan csúnyán hangzik, annyira negatív, hiszen ezek a tömegek a beletörődés és a kényelem mellett tesznek hitet, ahelyett hogy Isten és a Nemzet lenne számukra elsődleges. De ez csupán a tömeg, mely a posványba ragadva hánykolódik és már szinte öntudatlan.

Mi, hungaristák a belenyugvás és a kényelem helyett Harcot hirdetünk! Harcot hirdetünk Istenért, Hazánkért, Családunkért és Fajtánkért! Ez nem jár sem kényelemmel, sem a többség elismerésével. Jelenleg kisebbség vagyunk, az utca embereinek sorából kilógunk, de nem feltűnési viszketegségtől hajtva és nem érdekből. Ennek oka az ideológia, amit vallunk, és aminek terjesztésére harcot vállaltunk, és aminek köszönhetően üldöztetésben van részünk. A mi Harcunk a Magyarság Harca ‒ ha mi elbukunk, elvész a Nemzet. A Győzelmünk viszont a Nemzet győzelme is. Habár mi fekete báránynak számítunk a liberalizmus koreszméjében és nem fogadjuk el, ez nem jelenti azt, hogy testvéreinket sem fogadnánk el; hiszen harcunk célja az, hogy velük is megláttassuk az igazságot. Nem várunk érte semmit, hiszen ez kötelességünk, és mindenki más számára is, aki az igazságot látja. Sok ember van sajnos azonban, aki magát nemzetiszocialistának mondja, de mégsem csinál semmi olyasmit, ami elvárható lenne tőle. Egyrészt azért, mert nem meggyőződéses emberekről van szó (főleg olyanok, akiket csak a szubkultúra érdekel), s akik igazából a Célt se látják világosan. Másrészt azért, mert sokan lusták vagy félnek. Ezeknek az embereknek el kéne dönteniük magukban, hogy elkötelezik-e magukat a Hungarista Mozgalomban való részvételre és segítik a harcunkat, elkezdenek-e dolgozni az ügyért. A helyzetünk jobb nem lesz az idő előrehaladtával, inkább csak rosszabb, mint látjuk az utóbbi időkben. Egyre több az idegenfajú bevándorló, egyre nehezebb a megélhetés! Ez nem fog megváltozni a reménykedéstől, koncertezéstől vagy attól, hogy egyes emberek tudják csak az igazságot, de azt mégsem terjesztik. Mozgalmunkban képeznie kell magát mindenkinek, mind szellemi, mind fizikai téren, ugyanis e két síkon folyik a küzdelem, egy élet-halál harc a népünkért! Ti, akik tudjátok az igazságot, de mégsem kötelezitek el magatokat és a kényelmet választjátok; és Ti, akik oly sokszor hangosan üvöltöztök harcról meg mozgalomról, meddig vártok még?

Sok ember van, aki - ha teljesen nem is, de részben - már ébredezik. Ők azok, akik már nem hisznek el mindent a zsidó szennylapoknak és a TV híradók bohóckodásainak. Ők azok, akik tudják, hogy a cigányok és a magyarok nem egyenlőek. Ők azok, akik belefáradtak már a demokratikus rendszerben való hitbe és csalódtak a liberalizmus vívmányaiban. Észreveszik, sejtik, hogy valami nincs rendben. Ezek az ébredezők egyre többen vannak ‒ ők azok, akiket harcunkba elsődlegesen be kell vonni. Meg kell ezekkel az emberekkel láttatni a Célt.

"Örök igazság, hogy a célnak elsőnek kell lennie az elhatározásban, bár utolsónak a megvalósulásban." /Tudós-Takács János/

Amint a Cél világos lesz azok számára, akik csukott szemmel járnak, vagy meghallják azok, akik befogják füleiket, és az igazság felébreszti az alvókat, közelebb fogunk állni ehhez a Célhoz, mint eddig bármikor az utóbbi időkben. Itt lenne az ideje, hogy végre higyjetek Ti, akik már sejtik, hogy van jobb ennél a rendszernél! Ti, akik egy jobb világról álmodoztok, tudnotok kell, hogy a sok rémhír, félrevezetés és rosszindulat ellenére: nem mi vagyunk a gonoszak! Tudjátok meg, hogy mi értetek harcolunk, de Harcunkban Ti is részt vehettek, ha csak nem a megalkuvás és a kényelem útját választjátok! A döntés a Ti kezetekben van. Hivatalosan csak a Fidesz, a Jobbik, az MSZP és az LMP közül választhattok ‒ de mind ugyanazt jelenti. Vagy választhattok egy illegalitásba kényszerült világnézetet is, ami viszont nem hamis, de küzdelemmel járó útat ígér. Az idő telik... Meddig vártok még?

"Addig nem lesz magyar föltámadás ‒ pedig azért élünk, hiszünk benne, és nem is volna érdemes élni másként ‒, ameddig lelkileg olyanná nem válik a nemzet, hogy nem a megalkuvásnak, hanem a kitartásnak az útját választja." /Tudós-Takács János/

Georgius - Kitartas.hu

http://kitartas.mozgalom.org/publikaciok/meddig-vartok-meg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kommunizmus áldozatainak eml
  2011-02-25 18:12:47, péntek
 
  A kommunizmus áldozatainak emléknapja... szembeköpve

Ha csak felületesen szemlélnénk az ügyet, ha nem figyelnénk nagyon a részletekre, akkor akár azt is mondhatnánk, hogy csak véletlen, hogy nincs mögöttes szándék a történtek mögött. Azonban ismerve a honi állapotokat, ismerve az abszurdisztáni hétköznapokat szerintem bizton állíthatjuk, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság tegnapi bejelentése nem a véletlen egybeesés kategóriájába tartozik. Az maga egy kórkép, ami pontosan bemutatja azt a mérhetetlen pofátlanságot és aljasságot, ami ebben az országban a bíróságok ténykedését jellemzi.

Mint köztudott ma, február 25-én van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Az országgyűlés 2000. június 13-án hozott törvényt arról, hogy ezen a napon Kovács Béla, a Független Kisgazdapárt főtitkárának 1947-ben történt jogtalan letartóztatásának napján emlékezünk azokra az áldozatokra, akiket meggyilkolt, akiket meghurcolt, akiknek az életét ellehetetlenítette a kommunista diktatúra.

Kovács Bélát 1947. február 25-én tartóztatták le a megszálló szovjet katonai hatóságok. Szovjetellenes kémkedéssel és ellenkormány alakításával vádolták, amiért 1951-ig magyarországi és ausztriai börtönökben őrizték, majd 1952-ben a Szovjetunióba vitték, s bírósági tárgyalás nélkül 25 évi kényszermunkára ítélték...

De a történelmi visszatekintésből ugorjunk vissza a mába és ízlelgessük a legfrissebb hírt, amit a hírportálok tegnap, az emléknap előestéjén tettek közzé: ,,Az Alkotmánybírósághoz fordult a Biszku-ügyben eljáró Budai Központi Kerületi Bíróság. Az 1956-os forradalom utáni megtorlások idején belügyminiszterként tevékenykedő Biszku Bélával szemben, a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt indult eljárást az Alkotmánybíróság határozatáig felfüggesztette a bíróság. A Fővárosi Bíróság sajtótitkárságán a Független Hírügynökség kérdésére nem árulták el, hogy miért fordult a hatóság az Alkotmánybírósághoz."

Ez ma Magyarországon a független bíráskodás. Ez ma Magyarországon az igazságszolgáltatás.

Egyszerűen döbbenetes.

Vajon mi lehet az az ok, ami miatt a bíróság úgy érezte, hogy az ügy alkotmányossági keretek feszeget? És mi lehet ebben annyira titkos, hogy még meg sem mondják, hogy mi miatt gondolták, hogy ez így lenne?

Biszku abban az emlékezetes Duna tévés interjúban ahol kijelentette, hogy a megtorlás idején hozott halálos ítéleteket nem koncepciós eljárásoknak, hanem igazságosnak és jogszerűnek tartja, ahol az 1956-os forradalmat ellenforradalomnak, nemzeti tragédiának nevezte, a hatályos szabályozás szerint törvénysértést követett el.

Milliók látták a felvételt, milliók döbbentek meg a cinikus szavakon. Mi lehet ebben a nem egyértelmű?

Vajon, ha valaki a holokausztot vonta volna hasonlóan nagy nyilvánosság előtt kétségbe, az is ilyen megítélés alá esne? Az is élvezhetné utána még az életet egy rózsadombi villában, több százezer forintos nyugdíjjal a kezében? Akkor is lenne az eljáró bíróság által beterjesztett alkotmányossági kifogás az eljárással szemben?

Vajon miért nem tűnik fel egyik narancsos képviselőnek sem, hogy mi folyik a bíróságokon? Miért nem tűnik fel senkinek, aki döntéshelyzetben van, hogy ezen változtatni kéne, hogy az egész bírói grémiumot szét kéne zavarni, mert az minden csak nem független?

Milyen ország az, ahol a kétharmados felhatalmazással kormányzók, a naponta elszámoltatást mantrázó hatalmon lévők, nemhogy a jelenkor politikai gazembereit nem képesek felelősségre vonni, de még a történelem egyértelmű bűnöseit sem képesek a vádlottak padjára ültetni?

Lassan nem telik el úgy hét, hogy ne lenne valami felháborító, a társadalom többségének igazságérzetével szembemenő ítélet. Mégsem történik semmi sem. A 2006-os eseményekkel kapcsolatos semmiségi törvény ugyan kis gyógyírt jelent majd a jogtalanul meghurcoltaknak, de az nem foglalkozik azokkal a bírókkal, ügyészekkel és rendőrökkel, akik részt vettek a jogtalan ítéletek meghozatalában. Pedig teljesen egyértelmű és bizonyítható, hogy hazudtak, hogy szándékosan elfogult ítéleteket hoztak. Ugyanolyan egyértelmű a bűnösségük, mint Biszkunak. Mégsem indul majd egyetlen eljárás sem ellenük.

Vajon meddig kell még várni, hogy a bíróságok kérdésében is történjen valami? Minek kell még megtörténnie, hogy a kormányzat lépjen az ügyben?

Persze most sokan mondhatják azt, hogy a bíróságok függetlenek a kormányzattól, hogy egy normális országban egyik nem lehet ráhatással a másikra. De azért azt mindannyian tudjuk, hogy ez nem teljesen igaz, főleg most nem, amikor olyan felhatalmazás van, amivel bármi megváltoztatható.

Mielőtt valaki félreértene.

Nem azt szorgalmazom, hogy a bíróságok ne legyenek függetlenek a kormányzattól, de igen, legyenek. De ami most folyik az se nem független, se nem elfogulatlan. Az egyszerűen gyalázat, ami mindenképpen változtatásra szorul.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2011/02/kommunizmus-aldozatainak-emleknapja.htm l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Berzsenyi Dániel már százhetve
  2011-02-25 18:03:32, péntek
 
  Berzsenyi Dániel már százhetvenöt évvel ezelőtt felismerte, kik népünk ,,legveszedelmesebb vesztegetői"


2011. február 24. 13:53

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

berzsenyi-daniel-szobra-nikan.jpgSzázhetvenöt éve, 1836. február 24-én hunyt el a somogyi Niklán (az 1776. május 7-én a vasi Egyházashetyén született) Berzsenyi Dániel, ódaköltészetünk klasszikusa, akire ezúttal elfeledett, ma is rendkívül időszerű tanulmányára való figyelemfelhívással emlékezünk.

Temetésén pályatársa, Helmeczy Mihály olvasta fel Kölcsey emlékbeszédét, amelyben így búcsúzott tőle: ,,A költő a miénk, e nemzeté marad végiglen, e nemzeté, mely neved és dicsőséged szent örökség gyanánt bírja.". Ennek az örökségnek részei sajnálatosan elfeledett tanulmányai is, különösen ,,a magyarországi mezei szorgalom némely akadályairul" írt (1833).

1808-tól haláláig niklai birtokán maga is gazdálkodó volt, így alaposan ismerte ,,az emberiség legnagyobb és leghasznosabb", mégis elfeledett és megvetett osztálya, a földművelő nép életét: Széchenyihez hasonlóan keserűséggel töltötte el a pórnép körében mindennapos zsiványság és tolvajlás, a ,,bitang" birtokainkon uralkodó ,,pusztító rendetlenség", a sok gyülevész korhely cseléd, és főként az, hogy ,,majd minden birtokos bor- és húsáruló zsidókat tartván, a sok korcsma által a nép erkölcse felette romlik, s az ily húsárusok által számtalan lopott marha levágatik, holott eléggé tapasztaljuk azt, hogy az ily zsidók többnyire csak orgazdák s a népnek legveszedelmesebb vesztegetői. Tisztelet, becsület a becsületes zsidóknak, de meg kell vallani, hogy a szegény falusi zsidók többnyire oly egészen demoralizált népcsalók és orgazdák, hogy azokat a nép között megszenvedni, vagy még azokkal bort és húst árultatni csupa veszedelem, mert így éppen alkalmat adunk nekik az orgazdaságra, s lehet félni, hogy így azok napról napra szorosabb szövetségbe keveredvén zsiványainkkal, azokat még oly rablásra is vezetik, milyenről azok gondolkodni sem tudtak volna, melyre pedig nálunk már vagynak is példák."

Úgy látszik, ő már akkor rádöbbent, mekkora veszélye az emberiségnek ,,a hamis emberszeretet, mely midőn a gonoszoknak kedvez, a jókat bünteti".

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=38085
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy-Britannia és az USA szánd
  2011-02-25 17:33:12, péntek
 
  Nagy-Britannia és az USA szándékosan destabilizálja a Közel-Keletet


Az angliai miniszterelnök elismerte, hogy Nagy-Britannia közvetlen szerepet játszott a Közel-keleten uralkodó helyzet kialakításában a saját népüket elnyomó diktátorok támogatásával.

David Cameron a kuwaiti parlamentben nyolc vezető angol fegyvergyártó cég vezetőjével közösen tett látogatása alkalmával elismerte, hogy országa támogatta a közel-keleti diktátorokat. A miniszterelnök elmondása szerint a most a Közel-Keleten zajló forrongások bizonyítják, hogy Anglia és az USA nagyot hibázott azzal, hogy az ottani rendszereket támogatta. Bár főleg ,,emberjogi" szempontból beszélt erről, tudható, hogy a nyugati rendszer valójában az országnak eladott korszerű fegyverzetek jövőbeli sorsa és más gazdasági tényezők felől aggódik. A miniszterelnök elmondta, Nagy-Britannia és más nyugati államok folyamatos támogatást nyújtottak Mubaraknak. Több Perzsa-öböl környéki rezsimet is támogattak, cserébe azért, hogy azok majd elkezdjenek lépéseket tenni egy demokratikus államformába való átmenetre, és a jövőben a nyugati államok szövetségesei legyenek. ,,Ez rossz döntés volt, és visszafelé sült el."

A miniszterelnök elmondása szerint egy demokratikus Közel-Kelet Nagy-Britannia és minden nyugati állam érdeke, mert ez az ő biztonságukat is növeli. A kuwaiti parlamenttel kapcsolatban megemlítette, a fegyvergyártó cégek ügyvezető igazgatói elsődleges szempontnak azt tekinteték, hogy a termékeiknek új piacot találjanak. (Ez a demokráciaépítés brit stílusa.)

A miniszterelnököt több nemzetközi cég, a BAe Systems, a Quinetiq and Thales, a Cobham Group, az Ultra Electronics, a Rolls Royce és más cégek vezetői követték az útra, mivel az ő segítségüket ajánlották fel, hogy így egy demokratikus blokkot hozhassanak létre a Közel-Keleten. Úgy tűnik, Cameron elsődleges célja, hogy a legmodernebb fegyverrendszereket adja el bizonyos arab államoknak, mivel a Nyugat csak a hadiipar aránytalan túlpörgetésével tud kilábalni a gazdasági válságból, és így egy újabb globális háborúval az USA is visszaszerezhetné monopolhelyzetét a világgazdaságban.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2011. február 23.


http://jovonk.info/2011/02/23/nagy-britannia-es-az-usa-szandekosan-destabilizalja -kozel-keletet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újkori gyarmatosítás 21 pontja
  2011-02-25 17:19:36, péntek
 
  Újkori gyarmatosítás 21 pontja


Dátum: 2011. February 24. Thursday, 10:33

Tények és dokumentumok
Mottó: Ne feledd! - a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha tudja, hogy a gazdaállattal maga is elpusztul.

---------------
A társadalmi, politikai, gazdasági folyamatok nem önmaguktól keletkeznek, azokat valakik eltervezik és vannak, akik végrehajtják. Az eltervezett gyarmatosító folyamatok sikerét a tények igazolják. A látó és hazaszerető emberek ezt felismerik.

A gyarmatosító, népirtó erők tagadják e romboló folyamatok tudatosságát, és a mögötte lévő erők, személyek létét, hiába állítják, hogy mindez egy összeesküvés elmélet csupán, a tények makacs dolgok! Bármit mondjanak a "hivatalosak", a magyarok ellen tudatos és eltervezet népirtás folyik, míg az országot gyarmati sorba taszítják.

/TA/



Karikatúra: http://negymadar.blog.hu

Egy öreg talmudista az alábbiak szerint adja tovább a nagy titkokat:


1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.

2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.

3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni.

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, mégpedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet az őslakósok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy - nem mi általunk vezérelt - csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, mégpedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő média támogatással, jogerősen elítél.

5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről.

6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.

7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.

8. Fontos, hogy az egészségügyben, az oktatásban, a közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Az annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet tudatát kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.

9. A közhivatalokban elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi érdekünk.

10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy probléma körön, és nem fognak annak analizálásába.

11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkretettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nép között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk.

12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell.

13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a mi embereink fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell lehetetleníteni.

14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartása. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közmű hálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.

15. A gyógyítás természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.

16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk: ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban a hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.

17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell - megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal - építeni.

18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő testvéreink számára.

19. A semmire való, deviáns etnikumot ragyogóan fel lehet használni az őslakósok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a társadalom vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a kisebbságet részesítsd előnyben.

20. A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedüllétet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét.

21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát mindenáron meg kell szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy az őslakos se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Nem engedheted!



http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4252
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Avagy mivel hülyítik a magyart
  2011-02-25 17:17:05, péntek
 
  szerző: Elek Attila

Hol a pénz?

Avagy mivel hülyítik a magyart.


A Független SZABAD EURÓPA nem titkolt célja a jelenlegi pénzügyi világrend elnyomása elleni küzdelem. Első lépésként az a feladatunk, hogy a felhívjuk a figyelmet a rendszer ellentmondásaira és elérjük azt, hogy a pénzügyi kérdések társasági témák legyenek, beszéljenek, vitatkozzanak róla az emberek. A megoldás, amiből többféle is van, csak ez után jöhet. Addig ugyanis, amíg az emberek nem értik a pénzügyi rendszert, addig nincs megoldás, hanem marad az újkori (pénzügyi) rabszolgaság.

Végre! Kövér László végre kimondta, hogy az ország legnagyobb problémája a felvett kölcsönök után fizetendő kamatteher. Konkrét számot is mondott, a következő 4 évben 2500 milliárd forintot kell fizetni csak a kamatokra! Hoppá!

Kövér László végre kimondta, a kamatteher az ország legnagyobb problémája


A SZABAD EURÓPA (www.szabadeuropa.com) már évek óta ezt szajkózza. Végre Kövér is rájött. Az persze más kérdés, hogy Kövér már megint belső ellentétek szítására használja fel ezt is. Ő ugyanis csak azért mondta el ezt az adatot, ami egyébként 20 éve nyilvánvaló, hogy az előző 8 év kormányzását szapulja és kifogásokat keressen a Fidesz mostani töketlenkedéseire.

Mi a cél? Mit szeretne a magyar ember! Hát azt, hogy több pénze legyen. Azt gondolom, hogy teljesen jogos elvárás, hogy ha egy osztrák ember dolgozik 8 órát becsülettel, és keres vele 2000 euro-t (560 ezer forintot), akkor a magyar ember, aki ugyanolyan becsülettel ledolgozza ugyanazt a munkát, lehetőleg hasonló összeget keressen, ne mondjuk csak 300 eurot (84000 forintot). Különös tekintettel igaz ez, azért, mert már nem az van, mint régen, hogy igen-igen az osztrák azért keres többet, mert hát náluk drágább az élet. Nem, már nem, sőt. A cukor, az áram, a benzin, a kenyér, a ruha, minden ugyanannyi a sógoroknál, vagy olcsóbb, mint nálunk. Csak, akkor fogunk közelíteni hozzájuk, ha több pénz marad az embereknél.

Igen ám, de hogyan lehetne több pénz az embereknél? Hol az a pénz, amit megtermelünk? Azt ugyanis rögtön felejtsük el, amivel leértékelnek és etetnek minket, hogy mi magyarok nem termelünk annyit, mint a nyugati országok. Dehogynem, sőt sokkal többet. A magyar emberek többsége sokkal többet és jobban dolgozik, mint nyugati embertársa, vagy legalábbis nem dolgozik kevesebbet és rosszabbul. Csak belénk akarják verni, hogy nyugi majd lesz pénz, de csak majd 20-30 40 év múlva. De könyörgöm, mi most dolgozunk, most jönnek a sárga csekkek! Most kell kaját venni a gyereknek, tankolni, fizetni a lakáshitelt.
Több pénz kell, hogy legyen az embereknél! Ezt felismerték a mindenkori magyar kormányok is. Nézzük mit tettek a helyzet javítása érdekében.
2002 Medgyessy kormány. Medgyessy Péter és a szocialisták azzal nyerték meg a 2002-es választást, hogy a magyaroknak több pénzt ígértek. Megkezdődött a ,,jóléti rendszerváltás". Igen ám, de honnan lehetne pénzt venni az ígéretek betartásához? Mivel 2001-ben az Orbán kormány - engedve a külföld nyomásának - lemondott a forint nyomtatás jogáról, pénzt már csak és kizárólag kölcsönből lehetett szerezni.

Medgyessy Péter: Emberek, én betartottam az ígéretemet, adtam 50% béremelést, 13. havi fizetést és 13. havi nyugdíjat. Igaz kölcsönből, de a fidesz is megszavazta!

A világot uraló pénzügyi körök biztosították Medgyessyt, hogy finanszírozzák terveit. Magyarul, adnak kölcsönt! Igen ám, de annak ugye vannak kamatai, amiről most Kövér beszélt. Az un. 100 napos programot 50% közalkalmazotti béremelést, 13. bért, 13, havi nyugdíjat, kalaplengetve magszavazta a Parlament a kormányzó MSZP-SZDSZ koalíció és az ellenzékben duzzogó FIDESZ is. Mindannyian tudták persze, hogy ennek az intézkedésnek pár éven belül komoly kamatterhei lesznek, a következmények ismertek!

A Fidesz 2010-ben új elgondolással akar az embereknél több pénzt hagyni. Adócsökkentéssel. Egykulcsos adó! 38-ról ill 17 százalékról egységesen 16%-ra csökkentették a személyi jövedelem adót. Ezen túlmenően családi adókedvezményt is bevezették. Az más kérdés, hogy eközben eltörölték az adójóváírást, ami meg ugye így, adóemelés. Közben megfeledkeztek róla, hogy nem kommunizmusban élünk, ahol az állam mondja meg kinek mennyi a fizetése és mivel sok kisvállakozás örül, hogy életben van, nem ám, hogy béreket emeljen, jött a pofára esés és az ígéretek ellenére (mindenki jól jár) sokaknak nemhogy nőtt, hanem csökkent a fizetése.

Orbán nem érti, hogy miért nem örülnek az emberek az egykulcsos adónak. Nem fogja fel, hogy az emberek 90%-a olyan kategóriába esett, melyben nem adózott 38%-t. Így most nekik lehet, hogy kevesebb a pénzük. Orbán nem tudja, hogy az emberek szegények!

Orbán szidja a szocikat (baloldal, amikor tehette mindig rárontott nemzetére), Kövér rájött, hogy az általuk is megszavazott 100 napos program után uzsorát kell fizetni, Gyurcsány szidja Orbánt, vagyis a magyar magyar torkának esik, a nép meg eszi. Eközben a világ pénzügyi irányítói, szivarfüstös szobákban elégedetten dörzsölik markukat és mulatnak rajtunk magyarokon, és szedik továbbra is a sápot.



A pénzt ugyanis nem Gyurcsány, nem Orbán tünteti el. A pénzügyi elnyomók persze kihasználva a politikusokat, akiket kijátszanak egymás ellen, és a kezükben lévő médián keresztül kezünkbe adják a ,,megoldást". A pénz ellopták! Ezzel elterelik magukról a figyelmet és nyugodtan folytathatják az ország kiszipolyozását. Ül otthon a magyar és elhiszi, hogy azért nincs pénz, mert Zuschlag, Hagyó, Hunvald, Kulcsár stb. ellopta. Megy a cirkusz! Budai kormánybiztos vizsgálódik, a szocik és a szadesz körül, mint annak idején Keller, a Fidesz után.
Ha összeadjuk az összes lopást BKV-stól, Hagyóstól a nokiás dobozzal, Hunvalddal, és összejön, mondjuk 300 millió forint. De legyünk nagyvonalúak szorozzuk be 100-zal , mert ugye amit nem látunk. Ez már 30 milliárd forint!!! Tudják mennyi ez? Semmi, amikor az uzsorásoknak évente(!) fizetjük ennek az évek alatt ,,ellopott" összegnek a 20-szorosát, 600-700 milliárd forintot, csak a kamatokra.

Hiába keresi meg a magyar a pénzt, kimegy az országból a kamatokon keresztül. Ami itt maradna, az sem lesz sokáig a magyar ember zsebében, mert nem egy másik magyarnál költi el. Sokan szidják a multikat, hogy kiviszik a nyereségüket az országból. Azzal semmi baj nem lenne! A baj az, hogy a kereskedelmi a multi a mindennapi pénzünket viszi ki. Az a - osztrákokéhoz képest pl. - szégyenletesen kevés pénz, amit fizetésnek hívunk és amit megkapunk 3-án, már másnap idegen országokban van. Amikor tankolunk az oroszokat hizlaljuk, amikor eszünk, akkor a pénz nagy részével nem magyar gazdákat támogatunk. Így marad üres az országkassza, amit következő harmadikáig a újra feltöltünk kölcsönökkel.

A magyar ember robotként viszi a pénzét a külföldiek zsebébe. Be vagyunk programozva!

Amíg mi egymást kommunistázzuk, meg fasisztázzuk addig a háttérben röhögnek rajtunk. Aki már nem is politizál azt leültetik a TV elé és megy a ,,szórakoztatás". Barátok közt, Bajnokok Ligája, MegaSztár, X-faktor, Valóvilág, 40 milliós Játszma, Dr. House, Dr. Csont, NCIS, helyszínelők és egyéb ,,izgalmas" műsorokkal folyik a magyar agymosása.

És működik! Valós kérdéseket nem teszünk fel! Csak szidjuk egymást és acsarkodunk egymásra. Pedig az ellenség nem belül van! De amíg hagyjuk magunkat megvezetni, hagyjuk, hogy a magyar Orbán szidja a magyar baloldalt és a magyar liberálisokat, addig amíg a magyar Gyurcsány magyar embereket lefasisztázhat, addig, amíg párthívek magyar embereket lekommunistáznak, addig, amíg magyar ember másik magyar embert lehazaarulóz és ne adj Isten akasztana, addig, amíg egymást gyűlőli a magyar ember, addig nincs esélye a magyar nemzetnek.



Álljon itt egy régi történet a tanulság kedvéért. Van mit tanulnunk... Önmagunk értékelését leginkább!!! Egy ismerősömtől kaptam.
"Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges eszközök beszerzését.
Persze bizonyítani akart, és összeállította a listát, amit izgatottan vitt a bemutatásra.
Az igazgató vetett rá egy pillantást, majd elmondta, az úgy rossz, ahogy van, lehet újraírni.
Az értetlen arcot látva, jóindulatúan elmagyarázta:
Először meg kell nézni, hogy a városban gyártják-e ezt a cikket?
Ha igen, meg kell venni, mert az a legolcsóbb, hiszen a város lakóinak munkát biztosítunk
és a későbbi minőségi problémák kizártak.
Ha nem, meg kell nézni, hogy a tartományban készítenek-e ilyesmit, mert ez a második legolcsóbb,
minőség vitára itt sem kell számítani.
Amennyiben a tartományban nem készül, megnézzük, hogy Svájc területén előállítják-e a terméket.
Ha igen, jöhet. Végül felmerül a kérdés: mi a teendő akkor, ha nem gyártják Svájcban?
Ekkor hátra kell dőlni és behunyt szemmel, (esetleg egy rövid szunyókálás után)
pihent állapotban azon lehet elgondolkodni, hogy egyáltalán, kell nekünk ez a sz*r?"
Figyelem, magyarok, pedagógusok, és figyelem szülők és nem utolsó sorban kedves politikusok!
Ezt a hozzáállást tanítsátok minden családban, óvodában, iskolában, egyetemen!!!
Ennyi kell ahhoz, hogy örökre kilábaljunk mindenféle gazdasági krízisből...

Ehhez persze pénz kell, hogy ne kelljen szerencsétlen magyarnak a kínai sz*rt megvennie és a külföldi kajamaradékot.


http://www.youtube.com/watch?v=YrjO6l5M02E&feature=player_embedded


http://www.szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&honnan=Nemzeti_Hirh alo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Gyurcsányi” bukás
  2011-02-25 08:40:01, péntek
 
  2011-02-25 07:35
,,Gyurcsányi" bukás várható Írországban

Az utóbbi 80 év legnagyobb átalakulása történhet meg a pénteki írországi választáson, ahol könnyen lehet, hogy az eddigi vezető kormánypárt csak a harmadik helyet szerzi meg. A politikai rendszer teljes átalakulásának oka a két és fél évvel ezelőtt kezdődött gazdasági válság, amelynek révén több százezren váltak munkanélkülivé, és a korábban ,,kelta tigrisként" emlegetett országot csak az IMF és az EU mentette meg a teljes összeomlástól.



Az európai államok többségével szemben Írország politikai életében nem okozott törést a második világháború, mivel a szigetországot egyik nagyhatalom sem szállta meg. Az ország politikai és pártrendszerének szempontjából az Ír Szabad Állam 1921-22-es létrejöttéhez kapcsolódnak az alapvető törésvonalak, amelyek az Európai Unióhoz való csatlakozással bizonyos szempontból elhalványultak. Igazi szociáldemokrata párt, vagy a nagy létszámú agrártársadalmat összefogó agrártömegpárt sem jött létre a nemzeti problematika dominanciája következtében. A másutt oly fontos társadalmi-gazdasági törésvonal nem vált pártszervező elemmé, mert az Ír Köztársaságot a ,,falusi Írország" alkotta, a fejlettebb rész Észak-Írországban maradt. Két nagy, máig meghatározó ,,rendszerpárt" jött létre: a Fianna Fail (FF) és a Fine Gael (FG). Mindkettő nemzeti konzervatív pártként alakult, a különbség köztük az 1921-es szerződéshez való viszonyban volt.


http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=364935
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2011.02 2011. Február 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 2613
  • e Hónap: 19406
  • e Év: 152323
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.