Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Hová kerülnek a kilakoltatotta
  2011-02-06 20:59:33, vasárnap
 
  Hová kerülnek a kilakoltatottak?


A kormány közlése szerin nem hagyják, hogy bárki az utcára kerüljön a kilakoltatási moratórium április 15-i lejártával. Ezt a kijelentést többször megerősítették már.

Azonban ha odafigyelünk a szavakra, szó sincs arról, hogy a bajba került hitelesektől nem veszik el a házaikat, nem kell elhagyniuk az otthonaikat. Nem kerülnek az utcára - ennyi a kijelentés, nem több. Hogy ez mit takar, miként kívánják megoldani a problémát, arról nem esik szó. Semmi konkrét információ nincs, mondván, összetett kérdésről van szó.

A kilakoltatási moratóriumot nem lehet a végtelenségig húzni, a tartozásokat nem lehet semmisnek tekinteni. A bankok várják a pénzüket, a kintlévőségeket be fogják hajtani, hajtatni. Azonban a tömeges és hirtelen kilakoltatások nem állnak senki érdekében, sem gazdaságilag, sem politikailag. Az áron alul elárverezett ingatlanok nagy száma lenyomná az ingatlanpiac árait, a tömeges lakásvesztés pedig óriási szociális és politikai gondokat okozna.

Nem az otthonok megtartása, hanem az azokat elvesztők kezelése jelent kihívást a kormány számára. Szóba jöhet, hogy egy részük a továbbiakban bérlőként maradhat saját lakásában (vagy egy másik elkobzott kisebb ingatlanban), szigorú fizetési feltételek mellett. A többieket úgynevezett szociális lakásokban, esetleg ,,szociális" telepeken helyezhetik el, például valamelyest felújított laktanyákban. A körülmények eleinte viszonylag jók lesznek, némelyik ilyen ,,intézményt" (gettót) mintaszerűen fogják kialakítani, kirakatba állítva. A telepek aztán fokozatosan elfelejtődnek, lecsúszásuk, elszegényedésük, szó szerint gettósodásuk már a közfigyelmen kívül fog zajlani.

Mindezt úgy fogják tálalni még az érintetteknek is, hogy a felelős és szociálisan érzékeny kormány nem hagyja el őket, szívén viseli sorsukat, segítő kezet nyújt nekik. Mindezt nagy pátosszal, a referenciaépületek televíziós bemutatásával, az otthonaikból kiebrudaltak hálakönnyeivel színezve. Mindeközben pedig az üresen maradt házakat csendben elfoglalják az Izraelből és a Kaukázusból érkező új magyar állampolgárok. Már amit nem gyújtanak fel búcsúzóul a kevésbé naiv és eléggé elkeseredett őslakók...

Százezrek lesznek így ,,nem kilakoltatva"...


Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2011. február 06.

http://jovonk.info/2011/02/06/hova-kerulnek-kilakoltatottak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kisebbségi terroristák robbant
  2011-02-06 20:49:34, vasárnap
 
  Kisebbségi terroristák robbantották fel a házat Győrben



2011. február 06. 19:37

Hunhír.info



A rendőrségi és a tűzszakértői vizsgálat is megerősítette, hogy a győri Szarvas utcai robbanást bűncselekmény előzte meg. Alkatrészeket szereltek le az elkövetők, akik közül négyet előzetes letartóztatásba helyeztek.



A réz gázcsapot 2500 forintért adták el egy fémgyűjtőnek, a robbanással pedig 45 milliós kárt okoztak, és megsérült három tűzoltó is. A bérlakásokat fenntartó Győr-Szol Zrt. szerint vissza kell szorítani az egyre nagyobb méreteket öltő gáz-, áram, és vízlopások számát.



Hunhír.info - hírtv


Ha gárdistának látszó személy követte volna el ezt a cselekményt még telaviv is visszhangzana. Vagy Brüsszel.Két hét alatt kétszer loptak kábelt BP-Szolnok szakaszon kábel barátaink. Mi lesz majd akkor ha tömegszerencsétlenséget fognak ezek okozni a baromságaikkal? Ki tartja majd a hátát miattuk? kunce? mohácsi? kolompár? Ki fogja tartani a hátukat ezek miatt a nemnormális baromállatok miatt? Ki? Nehogy itt is rasszistázzanak meg fasisztázzanak már a nyomorut jogvédő meg fajvédők!Mert ugye ezek azért lopják a köztulajdont mert annyira rasszista kirekesztőek a törvényeink. Amik ugye olyan rasszisták hogy mindent megengednek nekik!Bezzeg akin gárdista gúnya van azt aztán a pintér rohamosztagosok nem kímélik. Komolyan kérdem! Milesz ha olyan tömegszerencsétlenséget okoznak ezek a nyomorult állatok mint ami anno Szajolban történt? Mi lesz majd akkor? Hol lesznek a jogvédők majd akkor hol? Lesz majd itt is vizsgálódgatás mint a WB nál.De addig valakiknek meg kell halniuk.



http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=37413
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szellemvasútként funkcionál az
  2011-02-06 20:31:56, vasárnap
 
  Szellemvasútként funkcionál az MSZP-s sikertörténet



Belföld

Közel 8,5 milliárd forintot bukhat az állam a szocialista kormányok egyik sikerberuházásaként említett Győr-Gönyű kikötő vasúti fejlesztésein. Brüsszel még 2005-ben ítélt jelentős összeget a pályaszakasz kiépítésére, a vágányokon azonban a két éve történt átadás óta nincs forgalom. Mivel az unió kikötötte, hogy a beruházásnak meg kell térülnie, fennáll a veszélye, hogy vissza kell fizetni a fejlesztésre elnyert pénzt.


Nosztalgiavonattal ünnepelték a pályaszakasz átadását 2008 szeptemberében a Győr-Gönyű kikötőben. Molnár Csaba akkori MSZP-s államtitkár európai sikertörténetként értékelte a nyolcmilliárdos uniós fejlesztés megvalósulását.

- Győr-Gönyű feliratkozott Európa szállítási és kereskedelmi térképére. Egy olyan kikötőt hozunk létre, ami vízen, vasúton és közúton egyaránt elérhető, és abban bízunk, hogy Magyarország legnagyobb, úgynevezett intermodális kikötője lesz - mondta 2008 szeptemberében a szocialista Molnár Csaba.

Az MSZP-s sikertörténet mára kudarcba fordult. A pályaszakasznak üzemeltetője sincs, szellemvasútként funkcionál. A vasúti vágányokat parkolásra használják, ráadásul az egész pályaszakaszt őriztetni is kell, mert különben lehet, hogy megsérülnek a vágányok.

A kikötői áruforgalom növekedését elsősorban a vasúttól várnák a szakemberek, ehhez azonban nemcsak üzemeltetőre volna szükség, de arra is, hogy az iparvágányt a gazdaságosabb szállítást biztosító tarifavégponttá minősítsék át.

- Évente két-három irányvonatot raktunk meg, de ezeket csak azért lehetett gazdaságosan működtetni, mert a raktárban lévő árukat vitték el vasúton, és nem hajón - mondta a hírTV-nek a Győr-Gönyű Kikötő Zrt. vezérigazgatója, Pintér Ákos.

A kikötőben 20 millió euróból gyártócsarnokot épített dán cég is sérelmezi, hogy a vasúti áruszállítás beindítása a korábbi ígéretekkel ellentétben évek óta húzódik.

- A hússzorosát fizetjük azért, hogy nem a kikötőben, hanem Győrben kell a vonatokról teherautókra pakolni. Egy új partnerünk is igényelte volna a közvetlen vasúti összeköttetést, ám hiába vannak itt a vágányok, nem tudtuk a kérését teljesíteni - mondta Jörgen Svenstrup vezérigazgató.

Molnár Ágnes fejlesztési és koordinációs államtitkár szerint a gönyűi nem az egyetlen problémás uniós projekt az elmúlt évekből.

- Ellenőrzések sorozatát kapjuk az Európai Unió különböző bizottságaitól. Minden alkalommal egy újabb hiányosság kerül feltárása - nyilatkozta a hírTV-nek Molnár Ágnes.

Arról, hogy mikor tisztázódhat a vasúti pálya tulajdonjoga, és mikorra fogadhatják el az üzemeltetői pályázat kiírását, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél későbbre ígértek választ.

hírTV

Dátum: 2011. February 06.

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=73786
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ronald Reagan 100!
  2011-02-06 20:30:35, vasárnap
 
  Ronald Reagan 100!



2011. február 6. 12:42

Reagan nem csak az Egyesült Államok legjobb XX. századi elnöke volt, hanem hitet adott országának. És világszerte minden jobboldalinak.

,,Reagan-re ma is úgy emlékezik az amerikai jobboldal, mint aki nem kivételes tudásával, esetleg gazdasági szakértelmével, vagy éppen külpolitikai érzékenységével fordította meg országa helyzetét, hanem személyes varázsával. Arról van ugyanis szó - és ezért volt képes Reagan a politikai választóvonalakat áthágva majd' minden amerikai embert megszólítani -, hogy Reagan bátran hívott fel az Amerikai Álom újrateremtésére, a Vietnam-szindróma elfelejtésére, és ezzel hitet adott országának. Jövő-orientált optimizmusa páratlan szimbiózist alkotott az amerikai múlt és a hagyományok iránti tiszteletével. Ez a hozzáállás szintén nem kevés tanulnivalót ad minden nemzet konzervatívjainak.



Reagan elnöksége elsősorban az amerikai republikánusoknak ad erőt. Úgy tekintik ugyanis, hogy vele tetőzött be az '50-es évek elején kibontakozó konzervatív reneszánsz, hiszen amit Russell Kirk és William F. Buckley nemzedéke a hidegháború elején szellemi síkon elkezdett, az a kormányzati szférában a kétpólusú korszak végén valósult meg. A kapcsolódási pontok igazolják is ezt: Buckley és Kirk egyformán támogatta Barry Goldwatert az 1964-es elnökválasztáson, aki mellett televíziós nyilatkozatban állt ki ugyanekkor Reagan. A Johnson-nal szemben elbukott kampány volt az, amely paradox módon megalapozta az amerikai jobboldal politikai diadalmenetét, ez pedig 1966-ban Reagan kaliforniai kormányzóvá, két év múlva Nixon elnökké választásához vezetett. Vietnam, a Watergate-botrány és a demokraták időleges népszerűsége egy időre ugyan visszavetette a republikánusokat, de a '80-as években beérett a harminc évvel korábban elkezdett munka. Reaganből két ciklusra elnök lett, amely egybe esett az első neokonzervatív nemzedék szellemi kibontakozásával és a történelem leggonoszabb utópikus kísérletének bukásával.


Reagan nem volt értelmiségi, mint Wilson és nem volt ideológus, mint Roosevelt, sem illuzionista, mint Obama. Republikánus kollégáihoz képest bátrabb volt, mint Eisenhower, kevésbé volt cinikus, mint Nixon és sokkal okosabb mint Bush II. Filmszínészként, kormányzóként és elnökként is saját képességeire, egyszerű és tiszteletreméltó elveire, valamint a valóság tiszteletére épített. Jellemző módon Fehér Ház-béli dolgozószobája falán két kép függött: Churchillé és Calvin Coolidge elnöké, búcsúbeszédében pedig úgy fogalmazott adminisztrációjáról, hogy »Reagan-forradalomnak nevezték, de én sokkal inkább tartom egy nagyszerű újrafelfedezésnek. Mégpedig visszatalálásként a józan észhez.«"


http://mandiner.hu/cikk/20110206_ronald_reagan_100
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gázszámla
  2011-02-06 19:42:58, vasárnap
 
  A gázszámla


2011/02/06

Ma megérkezett gázszámlám és a látvány sokkolt a végösszeg miatt. Egész egyszerűen forráshiányossá váltam azonnal, vagyis nyugdíjas kiadásaim a gázszámla végösszegének köszönhetően meghaladták bevételeimet.

Feladhatom, eddigi büszkén vállalt eredményeimet, mely szerint bankszámlámon ugyan egy fillér nincs, de legalább elmondhattam milliókkal szemben, hogy tartozásom sem volt eddig , mert sikeresen betartottam édesanyám intelmeit: “addig nyújtózkodj, fiam mindig, ameddig a takaród ér!"

Körbehívtam telefonon barátaimat, ismerőseimet ugyanazok a válaszok, mindenkinek eddig ismeretlen nagyságú sárga csekk érkezett gázszámláján. Persze utólag könnyű okosnak lenni, de én azok közé tartoztam a valamikori kormánypárt tagjai közül, akik az első pillanatban minden rendelkezésükre álló eszközzel azért küzdöttek, hogy az állam ne vonuljon ki a stratégiai szolgáltatásokból és ne adja oda nemzetünket kizsigerelő multiknak a nemzedékek verejtékes munkája által fölhalmozott vagyont. Hiába volt minden, MDF-es társaink beledöngöltek minket a betonba és az egyik végeredmény a sárga csekkek érkezése nemzetpusztító és emberi élethez méltatlan körülmények közt élők millióinak elnyomorító következményeként.

Nagy érdeklődéssel várom hogy a “tudatos fülkeforradalmár szavazók" januári és februári számláik kézhezvétele után, még mindig kitartanak vajon választottjuk támogatása mellett?

Mert nem demagógia azt gondolni, hogy a bolsevizmus negyven éves, utódjaik és a liberalizmus húsz éves nemzetrombolása következtében elpusztított nemzetépítő középosztály lenullázása után zsigerekből és érdekeiket megfogalmazni nem tudó, a rendelkezésre álló információk tudatos homályban tartása miatt szavazni csak többségében ösztönösen képes választópolgárok jó helyre adták szavazataikat, a kétharmados felhatalmazásukkal.

Izgatottan várom a Sanda-Ipszosz és erre szerveződött társai megrendelőinek kérésére történő felméréseit majd tavasszal, hogy a bankhitelek által továbbra is sanyargatott milliókhoz csatlakozó szolgáltatók tevékenysége következtében földönfutóvá válók százezrei hogyan gondolkodnak majd a fülkeforradalomról.

Mikor lesz végre olyan nemzeti kormányunk, mely bátran nemet mond a nemzetünket sanyargató multiknak és háttérhatalmaknak, ajtót mutatva végre a haszonlesőknek és kezébe veszi végre a valódi nemzeti érdekek alapján nemzetünk sorsának irányítását, valódi jövőképet mutatva e sokat szenvedett Nemzetnek?!

Reiner Péter, 2011.02.05.

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/02/06/a-gazszamla/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor kiderült, mit ért Orbán
  2011-02-06 19:34:49, vasárnap
 
  Amikor kiderült, mit ért Orbán szabad választás alatt

Hírszerző összeállítás bullet 2011. február 06. 17:27


Véget ért a nagy nyugdíjmizéria, több mint 102 ezren maradtak a magánnyugdíjpénztáraéknál. A kormány elsöprő sikernek nevezte, hogy a tagok 96,8 százaléka az államot választotta Orbán megfogalmazása szerint szabad akaratából. Az IMF beszólt, Matolcsy pedig visszaszólt. A Hírszerző heti összefoglalója a legfontosabb gazdaságpolitikai történésekről.

Véget ért hétfőn a nagy fejtörés a nyugdíjról, végül 102 019-en döntöttek úgy, hogy a magánnyugdíjpénztáruknál maradnak. A legtöbben Budapesten a Fiumei úton (28 723), illetve a Visegrádi úton (17 151) és a Váci úton (15 178). A fővároson kívül Győr-Moson-Sopron megyében voltak a legaktívabbak a kasszatagok, legkevesebben Nógrádban (1202) nyilatkoztak.
A kormány hiszi, ez a szabad választás


Hogy mennyire nehéz volt a döntés, azt az is jelzi, hogy az utolsó napon annyian nyilatkoztak a nyugdíjbiztosítóknál, mint az első három héten összesen. Hétfőn ugyanis egész nap kígyóztak a sorok, a budapesti Fiumei úti kirendeltségen még a sorszámosztó automata is elromlott. Az utolsó nyilatkozó éjfél előtt öt perccel adta le a maradáshoz szükséges papírokat.

Nem meglepő módon a kormány óriási sikernek könyvelte el az akciót. Ezt először a nyugdíjvédelmi kormánybiztos jelenttette ki, majd egy nappal később maga a miniszterelnök tartott váratlanul sajtótájékoztatót. Orbán Viktor azt, hogy a pénztártagok 96,8 százaléka az állami nyugdíjrendszer mellett döntött egy lapon említette a kétharmaddal és az elsöprő önkormányzati választási győzelemmel. Mint mondta, ,,példátlan volt az összefogás a nyugdíjrendszer megmentésére", majd kifejtette azt is, hogy az emberek szabad akaratukból és nem zsarolásból hozták meg ezt a döntést.

Orbán Viktor szerint ugyanis volt választási lehetőségük a pénztártagoknak, ezt támasztja alá szerinte az, hogy 3 százalékuk kitartott a kasszájuk mellett. ,,A 3 százalék pont arra elegendő, hogy azt tudjuk mondani, volt választási lehetőség. Kétségkívül nehéz kondíciók között kellett dönteni, de lehetett dönteni. Mindenkinek meg volt a lehetősége, hogy felnőtt ember módjára válasszon".

A kormányfő szerint ezzel nem állt meg a nyugdíjrendszer reformja, ám azt, hogy megszűnt a hárompilléres rendszer, véglegesre vehető, és ezen szerinte még az Alkotmánybíróság sem változtathat. "Kár azt az illúziót kelteni", hogy bármilyen módon, akár alkotmánybírósági ítélettel a jelenlegi helyzet megváltoztatható lenne. Ez egy végleges rendszer, kétpilléres a magyar nyugdíjrendszer, és "biztosak lehetnek abban, hogy a magyar nyugdíjrendszer egy kétpilléres nyugat-európai nyugdíjrendszer lesz" - jelentette ki.
Hamarosan kiderül, kinek mennyi a reálhozama

A 3 ezer milliárdos megtakarításból a pénztárak számítása szerint 350-400 milliárd forintnyi vagyon is maradhat náluk, így körülbelül 4-8 kassza maradhat talpon. Bába Julianna, a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke szerint mindez áprilisra fog kiderülni, ám mint a Hírszerzőnek nyilatkozta, az már szerinte biztosra vehető, hogy a szektorban ezrek veszíthetik el a munkájukat.

A pénztárak állítása szerint a kasszatagok 70 százaléka reálhozamot ért el. Nekik február 28 kell a pénztárukat felkeresni, hogy a befizetéseik reálhozamát és a többnyire a munkáltatók által befizetett tagdíjkiegészítést felvehesse. Ezeket az összegeket a tag kérésére önkéntes pénztárba vagy az állami nyugdíjrendszerbe is utalhatják. Amennyiben az önkéntes pénztárakba utaltatja, maximum 100 ezer forintos összegig 20 százalékos adókedvezményre jogosult.
Az IMF beszólt, Matolcsy visszaszólt

A nyugdíjpénzek államosítása azonban nagyon nem tetszik az IMF-nek. A Nemzetközi Valutaalap csütörtök este tette közzé országjelentését, amelyben keményen bírálta a magyar kormány intézkedéseit. A szervezet szerint Magyarországnak a középtávon fenntartható államháztartás beállítása jelenleg a legnagyobb kihívás. Az országjelentés a Nemzeti Eszközkezelő Társaságról is tartalmaz információkat, a koncepció úgy tűnik, augusztus óta nem változott. A Hírszerző nyár végén írta meg elsőként, hogy a kormány rég elfelejtette azt a grandiózus tervet, amelyet a választások után felvetetettek: hogy az állami eszközkezelő átveszi a hiteleket, és cserébe visszabérelhetik a bajba jutottak saját lakásukat.

A terv három lépcsőből állna: az első körben a bankoktól várják azt, hogy ajánlják fel a kölcsönök átstrukturálásának különféle módjait. Ha ezután az adós ismét nem fizetővé válik, akkor a pénzintézet állami garanciát kérhet a szerződés újabb átalakításának költségeire. Ha e két kísérlet sem segít, akkor az önkormányzaté lenne a lakás, majd bérbe adná az adósnak. A nemzeti eszközkezelő a második és harmadik "pillért" fogja felügyelni, bár ennek szervezete még megalakításra vár.

Ahogy az várható volt, Matolcsy György kiosztotta az IMF-et, kemény hangú közleményében bírálta a szervezetet. Meglepő módon viszont nem szólt be az Európai Uniónak. Olli Rehn, az EU gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa is levélben fordult a magyar kormányhoz, a biztos többek között arra kéri a kabinetet, hogy mihamarabb közölje vele azokat a tartós és konkrét reformlépéseket, mivel a bizottság olyan "költségvetési fejleményekre" lett figyelmes, amelyek lehetséges, hogy "nem egyeznek meg" az uniós ajánlásokkal.

A trükközésre való utalás ellenére a gazdasági miniszter meglehetősen kedélyes levélben válaszolt, a szokásos panelek mellett egyetlen érdemi momentum, hogy 100 ezerrel kevesebb új munkahellyel számol már a kormány 2014-ig.
Titkos áramáremelés

Az országjelentés és a pénzügyi biztos levele egyébként bizonyítéka annak a felfokozott várakozási hangulatnak, amely a piacokat jellemezte a héten. Egyelőre optimistán fogadták Orbán harmadik csomagjáról szóló nyilatkozatokat, igaz, annak tartalmáról még mindig keveset tudni. Mindössze annyit, hogy a nyugdíjrendszert, a közösségi közlekedés kedvezményeit, a gyógyszerkasszát és a segélyezési rendszert fogja érinteni, és főleg kiadáscsökkentő intézkedésekből fog állni. Az Index ugyanakkor a hét közepén azt írta, hogy a bevételnövelő intézkedések között jó pár adófajta bevezetése vagy éppen megemelése is szerepel. Terítéken van a lap információi szerint a Bajnai-kormány által tavaly megszüntetett egészségügyi hozzájárulás visszaállítása is.

A héten egyébként az is kiderült, hogy Fellegi Tamás a legnagyobb titokban megemelte hat százalékkal az áram árát február elsejétől. Mindez csak azután derült ki, hogy megjelent a Magyar Közlönyben, a miniszter és a kormány azóta sem magyarázta meg az áremelést, a Hírszerző is többször érdeklődött erről.



http://hirszerzo.hu/profit/20110204_heti_osszefoglalo#utm_source=hsz_weekly&u tm_medium=email&utm_campaign=newsletter2011_02_06&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már nyíltan fasisztázhat, újny
  2011-02-06 19:30:19, vasárnap
 
  Már nyíltan fasisztázhat, újnyilasozhat a szocion eszkimó

2011. február 06. 17:13
Hunhír.info

zsinagoga.jpgEgy hete a Jobbik elnökének, majd pártszolgálatos emberének nyilatkozatával kezdetét vette a 2011-es újnyilas politikai évad. Az MSZP kezdeményezi az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának azonnali összehívását, Vona Gábornak, a Jobbik elnökének nyíltan rasszista és antiszemita nyilatkozatai miatt- közölte a szocionok magukfajta gyűlöletkeltője, Nyakó István.

Szerdán reggel pedig a közszolgálati televízió vendége volt Vona Gábor, ahol "Vona nemzetvezető bediktálhatta a nézőknek a nyilas kézikönyv alapvetéseit" és "a Fidesz által totálisan felügyelt csatornán multizott, zsidózott, cigányozott" - olvasható az eszkimó származású gyűlöletbohóc közleményében.

Hunhír.info kommentár:
Az MSZP eszkimója által újabb fasiszta, üldözendő viselkedésformával ismerkedhettünk meg, ami természetesen az életfogytig tartandó szabadságvesztés büntető kategóriájába tartozik. Vona multizott, ezért az eszkimó szerint minimum le kell vágni a fejét. Mindenesetre, ha a Jobbik ezért nem vonul iszonyú mozgósítással az MSZP bűnbarlangja elé, akkor lehúzhatja a rolót. Ez a kajmán gyűlöletmester ugyanis nemcsak Vonát, a pártját sértette meg halálosan, hanem azokat a százezreket, akik a Jobbikra voksoltak.


Hozzászólás

zolitestvér - 2011.02.06. 19:01
Így van ahogy a kommentár mondja. Menjük a judebolsevikokhoz , ütközzünk meg velük végleg. Lesz ami lesz..


Mama - 2011.02.06. 18:57
Ezt a zs-kategóriást jól nyakon kell vágni aztán elzavarni az országból.
A régi szép időkben az ilyeneket kiutasították az országból.


prisoner - 2011.02.06. 18:46
zsidóbérenc.föl kell jelenteni.mit fog vele tenni a nagyon de nagyon független ügyészség és a csöppet sem kommunista fartövű bíróság?


hunfi - 2011.02.06. 18:43
Nem ertem, miert nem kapjak el a jo miskolciak valahol ezt a sotet allatot egy kis "fejtagitasra"ugy, mint ahogy szellemi- es szovivos orokoset, a szinten ket elemis torok barmot?! Csak lehiggadna a nyuves egy kicsit...
Komolyra forditva a szot: egy igaz nemzeti kormany tundoklese alatt ezeknek a senkiknek keves megnyilvanulasi lehetoseg jutna hanyatthomlok bormentesuk babras elfoglaltsaga kozepette.
Ez az ido marpedig inkabb elobb, mint utobb el fog jonni, latva a zsidesz "szarnyallasat"!
Adjon az Isten szebb jovot!


tomcat - 2011.02.06. 18:20
Kötelet a nyakára. Aztán majd pénzfeldobással eldöntjük, hogy a másik vége a lámpavasra megy vagy a Csepel vonóhorgára.


foka1 - 2011.02.06. 17:57
Ki ez a Nyakó ?? Csak nem az a hazug utazásiköltségtolvaj??? Feleségestől hazudozott 16-18 milliókat felszedve?? Ki törődik ennek a dumájával?? Van a maszopban két alkesz, a Szanyi , meg a Nyakó akiket előhúznak ha hülyeséget kell dumálni !

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=37407
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszatértek az ötvenes évek -
  2011-02-06 19:02:49, vasárnap
 
  Visszatértek az ötvenes évek - A kommunista utódpárt ismét nácizik
2011.02.06 |

Mai nyilatkozatával ismét rárontott a magyar nemzetre az 1956-os és 2006-os sortüzeket irányító kommunista utódpárt. Megint bebizonyította: a magyar érdekekkel ellentétben a multinacionális nagytőke, az értékpapírcsalásban bűnösnek talált izraeli ingatlannepperek és a vidéki Magyarország életét megkeserítő cigánybűnözők oldalára állt. Az emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságot valójában ezen, jelentős részben az MSZP regnálásának köszönhető problémák megoldása érdekében kellene összehívni.

Az a kommunista utódpárt, amely hősként, felszabadítóként ünnepli a Magyarországot végigpusztító, nőket megerőszakoló szovjet hordát, kommunista utódpárt, amely 23 millió román beözönlésének rémképével vett rá embereket, hogy megtagadja magyar nemzettestvéreit, amely a szaúdi labdarúgó-válogatotton keresztül az egész arab világot terroristának állította be, amely a nyolcvanas évek óta folyamatosan eladósította az országot, majd ezt meghamisított adatokkal el is titkolta az emberek elől, az ne állítsa be magát a gyengék, elesettek valamint a demokrácia védelmezőjeként! Helyette inkább sűrű bocsánatkérések közepette húzza meg magát!

Még nem tudni, hogy a köztudottan pártszakadás előtt álló MSZP melyik utat választja: visszatér az egyszer már megbukott marxista gyökerekhez vagy börtönfrakciója révén szabadságvesztésük letelte után folytatják az ultraliberális vonalat. Bármelyik is legyen, a Jobbik küzdeni fog ellene.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője



http://jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/visszatertek_az_otvenes_evek_-_a_kommunista_ut odpart_ismet_nacizik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jól fizet a diktátorság
  2011-02-06 14:29:05, vasárnap
 
  Kiderült:Ekkora a köztársasági elnök vagyona-Kinek a nevén van?

Jól fizet a diktátorság

B. E.
- kronika@hetivalasz.h
2011.02.06. - 05:10


40-70 milliárd dollárra becsülik a Mubarak család vagyonát. Ingatlannal rendelkeznek Londonban, Párizsban, New Yorkban, Dubaiban, Frankfurtban, Los Angelesben.

Az Egyiptomi Köztársaság harminc éve hatalmon lévő elnöke családjának vagyonát 40-70 milliárd dollárra becsülik. Összehasonlításképpen Amerika leggazdagabb emberének, Bill Gatesnek 2010-ben 54 milliárd dollárja volt. Az évi átlagjövedelem Egyiptomban 2160 dollár.

Egyiptomi házak és üdülőkön kívül ingatlannal rendelkeznek Londonban, Párizsban, New Yorkban, Dubaiban, Frankfurtban, Los Angelesben. Los Angeles-i házuk a Beverly Hills-i luxus Rodeo Drive-n van. Fiának, Gamalnak az otthona London legelőkelőbb negyedében található.

A pénz nagy részét külföldi - svájci, angol - bankokban tartják, befektetéseik vannak szállodákban szerte a világon. A vagyon alapját még katonatisztként, a hadsereg szerződéseiből alapozta meg, majd 1981-ben elnökké történt kinevezésekor szétosztotta felesége és két fia között. - véli az ABC amerikai televíziós csatorna, majd hozzáteszi, az állami szerződések a család magánvagyonát növelték. ,,A rezsim tele volt korrupcióval, a közforrások a személyes anyagi gyarapodást szolgálták" - állítja az ABC .

A londoni Guardian szerint a közel-keleti országok nagy része megköveteli a nemzetközi befektetőktől, hogy a vállalkozások 51 százalékát helyi üzletemberek tulajdonában hagyják. Ez a szám Egyiptomban mindössze 20 százalék, mégis hatalmas nyereséget hoz minden kockázat nélkül politikai és katonai vezetőknek. Politikai befolyás nélkül ugyanis nincs üzlet. ,,Minden külföldi üzleti befektetéshez támogató kellett, és Mubarak elég magas rangban volt ahhoz, hogy minden ajánlatból vagy alkuból hasznot húzzon" - írja a Guardian.

http://hetivalasz.hu/kronika/jol-fizet-a-diktatorsag-35270

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Martonyi a cigányok befogadásá
  2011-02-06 14:12:14, vasárnap
 
  Martonyi a cigányok befogadásáról és az Iszlám mellett szólalt fel

2011. február 6. 10:45:44

Halvány lila gőze nincs a magyar-cigány helyzetről Martonyinak, de ennek ellenére megint a befogadásról prédikált.

Európa nem akar beavatkozni egyetlen ország belügyeibe sem, de mindig ott van, ahol a segítségére szükség van, hogy támogassa az alapvető értékeket és elveket - mondta a szabadkőműves Martonyi János ámítva a hallgatóságát.

A fényképes interjút online kiadásának címoldalán közölte szombaton a Global Times (GT) című kínai napilap. A minisztert a magyar EU-elnökség kapcsán kérdezte Budapesten Peter Murphy. ,,Hatalmas feladat, történelmi kihívás, lehetőség és felelősség egyszerre" - húzta alá Martonyi, aki 2011-et ,,Közép-Európa évének" nevezte, utalva arra, hogy az idén Magyarország, illetve Lengyelország osztozik az elnökség feladatán.

A miniszter szerint a siker annak a világos üzenete lesz, hogy: ,,Közép-Európa érett". Martonyi az uniós elnökség prioritásai között említette a gazdasági kormányzás megerősítését szolgáló hat jogszabály vitájának lefolytatását, és elsődleges célnak nevezte, hogy ezeket még a magyar elnökség alatt elfogadják. Magyarország (?) erősen támogatja a nyugat-balkáni országok (Török, Izrael) integrációját az unióba, Horvátországgal az élen ( Az előbbivel rádiónk már kifejtette a véleményét, az utóbbival [Horvátország] talán mi is egyet érthetünk, hiszen ez az ország még eddig nem tett nekünk rosszat, nem ártott nekünk.)- erősítette meg hazánkat kiszipolyozó államot támogató Martonyi, s kijelentette: ,,jó esélyt" lát arra, hogy a tárgyalások Horvátországgal lezárulnak az idei első félév végéig, s a lengyel elnökség idején már sor kerülhet a dokumentumok aláírására is. A bővítés fontos szerinte, mivel a szavahihetőség üzenetét hordozza a világ és elsősorban más jelöltek, illetve pályázó országok számára - idézi a minisztert a kínai hírügynökség tudósítója.

,,Az alapvető cél az európai integráció teljessé tétele. Egyelőre még nem tartunk ott, ez még egy befejezetlen ügy" - hangoztatta a magyar miniszter. Hozzátette: ,,Ha Európát valóban teljessé és szabaddá kívánjuk tenni, a feladatot be kell fejeznünk. A jövőben a Nyugat-Balkán valamennyi országának csatlakoznia kell." Természetesen Izraellel egyetemben, hiszen a terepet már előkészítették számukra!

"Törökországnak jobb helye lesz Európán belül"

Martonyi Törökország EU-tagságának magyarországi támogatásáról beszélt még egyszer kiemelve. Mint mondta - meggyőződése szerint jobb Törökországot Európán belül tudni, mintsem azon kívül. Ezen a területen a magyar elnökség szeretne törökökkel egy lépéssel előrébb jutni - tette hozzá.

Az interjú foglalkozik az ,,Európa legnagyobb etnikai kisebbségét", a cigányokat érintő közös európai stratégia kérdésével is.
,,Élnek szegény emberek ebben az országban, akik között elsődlegesen talán ott vannak a cigányok, de a népességen belül nagy számban találhatók nem cigányok is, akik ugyancsak segítségre szorulnak" - magyarázta Martonyi. ,,Ezért gondolom, hogy a roma integráció kérdését szélesebb összefüggésbe kell helyezni, amit mi úgy hívunk, hogy társadalmi befogadás" -mondta a cigánybűnözést nem ismerő állandóan befogadásról beszélő Martonyi. A befogadáson túl többet kéne nyújtani, nem pedig ezt hangoztatni állandóan!
Valamint a bűnözés megfékezéséről kéne szólni (az Új Magyar Gárda vegzálása helyett), utána jöhet a befogadásról való beszélgetés.

Arra felvetésre, hogy Románia és Bulgária márciusi schengeni csatlakozásával kapcsolatban Franciaország és Németország kifejezte ellenzését, a magyar külügyminiszter azt mondta, bízik abban, hogy Magyarország segítheti egy kompromisszum elérését, s ígéretet tett arra, hogy mindent megtesz azért, hogy a két ország mielőbb bekerüljön a schengeni övezetbe. A feltételeket természetesen elhanyagolva (pl. magyar autonómia).

A keleti partnerség májusi második csúcstalálkozójával kapcsolatban a magyar diplomácia vezetője azt hangoztatta, hogy a budapesti csúcs lendületet kíván adni az együttműködésnek. A külügyminiszter kitért arra is, hogy az EU szoros figyelemmel követi az észak-afrikai, különösen az egyiptomi eseményeket.

,,Az EU-nak igen határozott földközi-tengeri politikája van. (A történések) közvetlen hatással vannak ránk, érintenek bennünket, és miközben nem akarunk beavatkozni egyetlen ország belügyeibe sem, Európa mindig ott van, ahol a segítségére szükség van, hogy támogassa az alapvető értékeket és elveket" - szögezte le az Izrael barát Martonyi János külügyminiszter a kínai hírügynökségnek adott interjújában.

(MTI nyomán Szent Korona Rádió)

Forrás: Szentkorona Radio

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=78161
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.