Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Kohut Katalin: Miért?
  2011-03-31 13:49:10, csütörtök
 
 

Felejteni kell,
De minden reggel és éjszaka
Emlékeztet arra, mi dúl bennem,
Milyen torzszülött lettem.
Mikor tükörbe nézek,
Meghasonlok,
Ilyenkor a tükörnek
Össze kellene törnie,
Mert a régi harmónia
Keresi önmagát.
Azért tették tönkre -
Szólt a professzor '91-ben -,
Mert túl szép volt.
Hihetetlen bűnnel jöttem világra,
Hogy ennyi szenvedés
Lett osztályrészem!
Írni kellene, szépet, példázatosat,
Mint régen, de néma a szám
És megremeg a kezem,
Egyetlen kérdést ismétel
Összetört szívem: Miért?

csütörtök, 2011. március 31.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Betegség elviselésének mágiája
  2011-03-29 08:23:23, kedd
 
  Nani, te miért nem dolgozol? - kérdezte a nagyobbik unokám. Beteg lettem - válaszoltam neki. Milyen beteg? - kérdezett ismét. Sokféle betegséget szedtem össze. Bár hasznos lehetnék, szívesen dolgoznék én is, mint a többiek! Sokan bántanak azért, mert alárendelt helyzetben vagyok. - panaszoltam. Te ne tehetsz róla, hogy beteg vagy! - mondta határozottan.

Ez a beszélgetés pár hónappal ezelőtt zajlott le. A gyerekek másképpen látják a világot, a világban az emberek által elfoglalt helyeket, mint a felnőttek. Ami a felnőtteknek megvetendő, teher, az a gyerek által megértett, elfogadott állapot.

Milyen is a mindennapi betegség az ezotériában, mondhatni úgy, a mindennapok elviselésének mágiája?

Nem könnyű. Az éjszakához való készülődés is nehéz. Be kell venni a gyógyszereket, melyek ellen a szervezet élénken tiltakozik, mint minden méreganyag ellen. A betegségek egyetlen hatásos ellenszere létezik ma, a pénz. Ha van pénzed, megveheted a gyógyszertárakban, vagy másutt az egészségesebb vitaminokat, humánusabb, mellékhatások nélküli gyógyszereket. A szegényebbeknek a közgyógyra felírható, vagy a legolcsóbb gyógyszerek maradnak, melyeknek minden mellékhatása kijön, deformálódik a teste minden része.



A reggeli felkelés sem könnyű, reggel be kell iktatni egy kis időt arra, hogy elgondoljuk: ma is egy nap van, csak éjfélig tart, úgy kell élni, mintha minden nap az utolsó lenne, boldogan, könnyen venni bármilyen nehézséget. Bizony, az öröm is megvisel, ami nagyon ritka vendégként kopogtat be a házba. Fel kell rá készülni, mert a legyengült idegrendszer ugyanolyan nehezen uralkodik nagy öröm esetében, mintha bánat érné az embert.

Ezért szükség van a pozitív gondolkodásra, a jót és a rosszat egyformán elviselőre, hogy mindenhez úgy álljunk hozzá: ezt is könnyen megoldjuk, nincs lehetetlen helyzet, melyből ne kerülnénk ki győztesen. Ilyen leküzdendő terv a betegség is. Tiltakozik ellene a beteg minden része, a test egészséget kíván.

Keressünk gyógyítókat, akik feltöltik a sérült testrészeket, esetleg megtisztítják a rontásoktól a törések mentén? Hová forduljunk segítségért, hol keressünk?



Ne adjuk fel a harcot, melyet folytatunk, hiszen az embernek egyetlen élete van és ezt legjobb tudása szerint, illene élnie. Igen, illene. Mindenkit az a sors illet meg, amilyet bevonzott magának, mondják az ezoterikusok.

Küzdjünk a betegség ellen, nevessünk az emberekre, akikkel találkozunk, kérdezzük meg tőlük, hogy vannak. Az emberek törődésre várnak, annyira kevesen vannak, akik észreveszik azt, hogy figyelemre van szükségük.

Köröttem is változik a helyzet, amióta az ezotériával ismerkedem.

Megtanultam mosolyogni, s már könnyen megy, szinte magától jön. Mindenkihez van egy-két jó szavam, akivel csak találkozom.

Még gondolatban sokszor ellankadom, feladom a küzdelmet, azután elhessegetem a valóság tényeit, folytatom tovább a készülődést régi életemre, mintha csak félbe maradt volna, mintha kiestek volna ezek az évek, melyeket legszívesebben kitörölnék az emlékezetemből.



Nagyon sok rossz emberrel találkoztam, jósokkal, reikisekkel, mindenféle gonoszsággal. Köszönöm, hogy megtudhattam, vannak becsületes emberek, vannak, akik figyelnek rám és meg tanulhattam ismét szeretni. Szeretet nélkül az ember nem is él. A szeretet adja az erőt a létezéshez, az élethez, a nélkül üres az ember. Annyi tennivalóm akadna: személyes ügyemnek érzem az élővilág, az állatok helyzetét, a természetvédelmet, a jó és becsületes emberek védelmét. Remélem, egyszer még lesz rá módom, hogy ne csak szavakkal harcoljak értük!

A szív akkor a legboldogabb, amikor van kiért dobognia, van kiért örülnie. Az én szívem azt üzeni a világnak még mindig: szeretlek!
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Móricka különbözeti vizsgája
  2011-03-24 17:27:04, csütörtök
 
 
Egy tanítónő panaszkodik az igazgatónak:

Az elsős Mórickával alig lehet bírni! Mindent jobban tud. Azt mondja, hogy legalább olyan okos, mint a harmadikos nővére, és ő is harmadikba akar járni.

Nyugodjon meg - mondja az igazgató. - Ha tényleg olyan okos, akkor akár vizsgáztathatjuk is.

Ez meg is történik:

Másnap a kis Móricka a tanító nénivel együtt áll az igazgató irodájában.

Móricka, - így az igazgató. - Két lehetőséged van. Az egyik, hogy jól felelsz a kérdéseimre, és mától járhatsz harmadikba. De ha rosszul válaszolsz, maradsz az első osztályban, és rendesen viselkedsz.

Móricka buzgón bólogat.

Mennyi hatszor hat?- kérdezi az igazgató.

Harminchat - így a kisfiú.

Mi Magyarország fővárosa?

Budapest.

És így tovább teszi fel az igazgató a kérdéseit, Móricka pedig> mindegyikre jól felel.

Így szól az igazgató a tanítónőhöz:

Azt hiszem, Móricka tényleg elég okos ahhoz, hogy a harmadik osztályba menjen.

Én is tehetek fel néhány kérdést? - kérdezi a tanítónő.

Csak tessék.

Móricka, mi van nekem kettő, a tehénnek négy?

Lába - mondja a kisfiú némi gondolkodás után.

Mi van a te nadrágodban, ami az enyémben nincs?

Az igazgató csodálkozik a kérdésen, de Móricka már válaszol is: Zseb.

Mi az, amit egy férfi állva, egy nő ülve, egy kutya három lábon tesz?

Az igazgatónak tátva marad a szája, de Móricka máris felel:

Kezet nyújt.

Mi az, ami rózsaszín és kemény, amikor beteszed, és ragacsos és puha, amikor kiveszed?

Az igazgató köhögő rohamot kap, a kisfiú megvárja, míg vége lesz, aztán válaszol:

Rágógumi.

Jól van, Móricka - így a tanítónő.

- Még egy kérdés. Mondj egy olyan szót, ami B-vel kezdődik, S-sel végződik, és forrósággal és izgalommal jár.

Az igazgatónak könnyek gyűlnek a szemében, de Móricka diadalmasan

kivágja:

Bozóttűz-oltás!

Jól van, jól van! - nyögi AZ igazgató. - Felőlem akár negyedikbe

is mehet, vagy rögtön gimnáziumba! Az utóbbi öt kérdésre én rosszul válaszoltam volna!

És te???





 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Kohut Katalin: Égigérő fa
  2011-03-22 19:24:30, kedd
 
  Egyszer a kilencvenes évek közepén Rudolf Steiner gnosznikus könyve alapján megírtam az Égigérő fa történetét. Az írások tűz és víz martalékaként végezték. Nagyon sokat segítettek megismerni a Tarot kártyák történelmi hátterét. Rudolf Steiner könyvével párhuzamosan Szepes Mária Divináció Tarot kártyáin is végig haladtam, egy-egy kártyára egy hétig meditáltam, mindegyik jelentőségéről írtam verset, daljátékot, dalt, vagy ami éppen eszembe jutott róla.

Dóri és Jóni kalandjai kedvencemmé váltak, nemcsak azért, mert Atlantisz titkait is feltárta a két vándor egy másik daljátékban, melyből szintén csak részletek maradtak fenn. Nagy kincsek voltak, biztos vagyok abban, hogy minden embernek tetszenének, ha meglennének a hanganyagok teljes egészében.

Dóri a gnosznikusoknál az égigérő Szefirot fájánál, mely a Tarot 22 kártyájából áll a fizikai látható sík 11 kártyáját testesíti meg, míg Jóni a láthatatlan 11-et. Valóságban így van-e, nem tudhatom, ihletetten írtam a mese-történetet. Tény, hogy a kártyák megosztva kerültek elhelyezésre a fa két oldalára.

A Szefirot fájának arany levelei vannak, mindegyik levele gyógyításra alkalmas. Ágain helyezkednek el a kártyáknak megfelelő szerepek.





Míg Dóri az első fizikai kártya, a Mágus jelmezébe bújva előadja versikéjét arról, hogy az egyik végén sötét tudás, a másikon fehér van a Mágus varázspálcájának, addig Jóni az Akasztott szerepét próbálgatja. Az Akasztott kártyája nem is olyan veszedelmes, mint mások gondolnák, míg kihullik a szerepjátékos zsebeiből a pénz, igazi gazdagság gyűlik lelkében, olyan, melyet nem vehet el még a halál sem. Jóni átéli az Akasztott lényegét, s alig várja már, hogy átugorhasson a következő kártyára, hogy legyőzze valóságosan a haláltól való félelmét.

Kérdezi tőle Dóri:
- Nem félsz a haláltól, Jóni?
- Nem - kiabálja Jóni és belefekszik a koporsóba, mely a halotti hidat jelenti, a halálon átvezető utat az öröklétbe.

Közben Dóri a láthatóban átlép a Főpapnő kártyájára, s beleéli magát a kártya szerepébe.

Jóni tudja, hogy a halál nem tud ártani neki, hiszen a halálon átvezet az út a Mértékletességre.

Mindent pontosan megjegyez és megtanul, melyet tudni illik a mértéktelenségekről, úgy evésben-ivásban, mint bármi másban, hiszen ő már legyőzte a látható világban található kísértéseket, bár még eggyel találkozni fog, a következő kártya szerepével, az Ördöggel.



Dóri a harmadik kártya szerepét próbálgatja, beleérzi magát a Császárnő kártyájába, bár sok helyen Ízisznek is nevezik az egykori történelemből fenn maradt emlék hölgyét. Csodálatos verset is ír Íziszről, majd a Császár uralkodói pózát próbálgatja. Addig Jóni a láthatatlan világ vörös Ördögének kártyáját ugorja át hatalmas erővel, hogy még véletlenül se ártson neki ez a szerep, egyből a Toronyba kerül. Jaj, a Torony, aki alatt összedől, kezdheti a szerepeket elölről. Mi lesz, ha nem sikerül onnan tovább jutnia? Szerencsétlenségek, járványok, betegségek kísérik az égigérő Torony útját. Minden tragédia szinte a nevéhez van kapcsolva katasztrófákkal együtt. S míg így tanakodik, meditál, egyszer csak ott találja magát a Csillagon.
Dóri a látható világ Válaszút kártyájára kerül, itt egy ördögnő és egy angyal között kell választania. Melyiküket választja, melyikük tanácsait fogadja meg? Egyértelmű, hogy a nemesebbik, a tisztább felé hajol gondolatban is, nem lehet befolyásolni semmivel. Még vár rá egy nagy kísértés, a Diadalszekér fekete és fehér mágiája Szfinx erejével megfékezve. Egyszerre tartja mindkét erőt a kezében, nem szabad, hogy kiengedje kezei közül egyiket sem.

Jóni elszavalja a csillagról írt versét, mely a szeretet csillagáról szól, majd bizonytalan köd veszi körül, a Hold kártyájára ér. Nem szabad most tétovázni, erősnek kell lennie. Itt is ír egy versikét a Holdnak, mint éjszaka hölgyének és fohászkodik hozzá segítségért a rászorulóknak, arra kéri a Holdat, hogy küldjön egy kívánság-csillagot menedékül mindenkinek.

Ír egy mesét is arról, mi lenne, ha a Nap és a Hold összetalálkoznának az égen egyszerre. Nagyon sok mende - monda fűződik kettőjük találkozásához, többek között ez Ízisz egyik jele is, de egyiptomi tanulmányoknál, sőt Kínában is megtalálható együtt a Nap és a Hold együttállása pusztító erővel. Panni, az ezoterikusok minden szerepet kijáró kislánya szintén megformázta meséiben a Nap és a Hold találkozását.
Dóni a Diadalszekért megfékező erővel lépdel az Igazságra. Az Igazság kártyájához Justicia mérlege története tartozik a történelemben. Nem véletlen, hogy Justicia fejfedőjét hordják, a jogászok Justicia bűvös mérlegét tették ki igazság jeleként. Az igazságszolgáltatás régóta tisztában van a Tarot kártyák igazi történeteivel.



Jóni a Nap kártyájára lép és megírja dalát a Száműzött Napról, melyben Panni találkozik a rókával, farkassal és a varjúval, s együtt vigasztalják énekükkel a Napot, akinek segítettek elbújni az emberek elől, mert csak akkor veszik észre a hiányát, amikor már nincsen. Ha egyszer elrejtőzik előlük, örökre elszaporodnak az éjszaka kártevői, a bűnözés veszi át a Földön a hatalmat. Onnan a 20-as Ítélet következik, a holtak a trombitaszóra egyszerre támadnak fel minden jóval együtt. Ki tudja, hányszor kell trombitálni? Vajon hol találkoztam még ezzel a trombitaszóval?

Dóri Remete lesz, átéli az egykori történelemből két vándor egyikének szerepét, akinek gonosz bátyja okozta a remeteségbe kerülését. A két testvér kalandja sok filmest is megihletett. A Remete megvakult testvérét meggyógyítja, s a végén árulja el neki, hogy ki ő valójában, testvérbátyja szíve kemény marad, mint a kő. De mást is jelent a Remete, visszavonulást, felkészülést, erőgyűjtést. Jön nemsokára a Szerencsekerék kártyája, melyet fekete és fehér angyalok mozgatnak fel-alá. Egyszer fenn, egyszer lenn, mondogatják. Egyetlen ember sem élheti úgy le életét, hogy ne legyen igazságos a hely, ahol éppen él, s mindenkinek a sorsa olyan, mint egy létkerék, melyet feketék és fehérek is mozgatnak, tőlük függ, milyen sorsot kapnak a szülöttek a földön. El is éneklik közösen a dalát annak, hogy mágia kezében a nyereg, lehet-e zsarolni a létnek kerekét? A feketék erősebbek lennének? Csalnak egyesek a sors-csatában? Lehet, hogy nem igazságos a földi lét, a többet kap, akinek a szerencsekerekét feketék mozgatják, lendítik előre?

S míg Dóri a látható világ utolsó kártyájára lép a Szefirot fája egyik oldalán, az Erőre, melynek olyan ereje van, mint az üvöltő oroszláné, ereje elpusztítja a képzelet, s káromlás szörnyszülöttjeit, addig Jóni a Világ felszabadultsága után, mikor felkiált, hogy enyém a fél világ! Átlép a Bolond 22-es kártyájára. Már nem köti őt a Földhöz semmi, megszabadult a negatívumok béklyójától, akár a sziklaszirten is tovább lépdelne dalolva, nem fél a haláltól többé, tudja, hogy senki, semmi nem árthat neki a világon többé, mert már nem tartozik a világhoz.

Itt megállnak, s néznek felfelé az égigérő fa utolsó fizikai, s szellemi szerepében, ám Jóni megszólal:
- Nem, már tovább nem mehetünk, mert mi azt meg nem érthetjük, ésszel fel nem foghatjuk.



A szerepeket végig kijárták, megértették, hogy a bolond valójában mennyire erős, mennyire hatalmas, a világban látható dolgok, s javak felett áll, ő ért mindenkit, de őt csak kevesen érthetik meg igazán. Egyes vidékeken a világ Bolondját kis fehér kutyával a háta mögött ábrázolják, ahogyan mennek gondtalanul a szikla felé, nem félve a haláltól.

S itt egy fordításom a kis fehér kutyás világ Bolondjáról:

Silja Walter:
Kis fehér kutyám és én

Kis fehér kutyám jön velem,
S minden ajtón átmegyünk,
Keresünk téged, engemet
Könnyezve, fázva, s nem lelünk.

Körök a tavon: eső zuhog
És őrült forgásából
Gyűrűk futnak, s már nem tudom,
Kis kutyámmal hol járok.

Te nagy vagy. A világ széles,
S hova futnak az utak?
Ömlik, szakad egyvégtében,
S kutyám olykor felugat.

Nem talállak téged, s magam,
Mindezt te tetted velem,
Kutyám búsan néz, s arcomat
Csöpp orrára préselem.

Sokat segítettek a Tarot kártyák felismerni egyes történelmi helyzeteket, valamint csodálatos írások születtek a Tarot - jóga, meditáció ideje alatt. Javaslom mindenkinek, próbálja ki, minden héten egy kártyára meditáljon, írjon a lapok jelentéséről bármit valamilyen formában.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Ébredő játszótér egyházai
  2011-03-20 20:25:46, vasárnap
 
  Az Időjelek testenyészeti börtön szülöttjei születésem óta ismétlik a történelmüket, megmentve árnyékszülöttjeiket a nekik szánt sorstól. Így történt meg, hogy hintás kislány magyar pöttyös szoknyában én lettem a börtön Rákóczi téri M. Katalin, Kiskati helyett, akit a városból is kimentettek depressziós szülöttként szép életet adva neki ajándékba, s jelenleg évek óta a menhely elme ismétel Müller Péter Sziámi kezdetével Végh Antal könyvének, melyből berendezésre került börtön által a többi könyvben kiadott szereplővel együtt, s már cigányok veszik fel a könyvekből a neveket, előzőleg a termékenységi népeket is régi történelmek alapján mentették meg, emelték, egykori történelem alapján, melybe beírták magukat.

Az ébredő játszótér egyházai az elmeosztályokról egyházakat hoztak létre, felemelkedtek, fanatikusként engem marasztaltak el 2001-ben helyettük. Még II. János is a Hunnia egyik filméből lépett elő gömb alakú fényekkel, melyek a lelkeket jelentették.

A reformátusok a Sátán népét jelentették egykor, így is kerültek hatalmas alkoholista tömeggel megmentésre, sorsuk elhordoztatásával, csapásaik emberre tevésével kitermelésre, felemelésre. Hamis a Lutherre való hivatkozása a bálványimádást nem álló néptömegnek. Nagyon szép életet élnek, hatalmas szeretetben, megváltoztatott sorssal.

Én kétlem, hogy emberi családként az Időjelek testenyészetéhez tartoztam volna, hogy valamennyiük sorsát, még a ratkósokét is - a díjakból látni, mikor melyiknél járt a kormányt irányító hatalom - rám vetették, sőt angyalként is legyőztek a rajzok szerint.

Szégyen ez az egyházakra, szégyen, hogy hamis prófétaként a 19. század vallásainak felszámolása után is kiállnak különösen a Vörös Oroszlán antikrisztusi néptömegeként, de még a Makrancos Katából létrehozott Bapfista gyülekezetet is összeállították, még a négereknél is.
Az amerikai meztelenkedő zsidók sorsát 1990. óta emelik ismétlésben, hiszen itt vannak a szereplők könyvek és történelem szerint berendezve, ha mindegyiket felkutatnák, nagyon meglepődnének, hány ember marad az országban. Ahová nézek, mindenütt felvett nevesek, látletetek, börtön bűnözők, elmeosztály képviselői vannak, ezek sorsán halad végig a menhely 1995 óta ismételve az 1983-as évektől végrehajtott embertelenségeit.

Milyen madárformákkal ábrázolta a börtön az ébredő játszóterét az egyházaknak? Ez volt a kezdet 1958-ban, amit Bródy János írt meg a Mákostésztában.

Itt rendezték be az angol gumiszobákat, itt adták ki a könyveit az egész világnak, s haladtak sorban végig az elmeszülöttek névtárán, akiket ezért rendeztek be. Itt szövetkeztek a németekkel, itt kezdték a japán hintás gésás történelmet, itt van az engem kövér hunnak nevező társadalombiztosítás által emelt hatalmas hun rokonsága az Antológia humanásoknak, mint a kínaiak, cseremiszek. Végh Antal könyve szerint a tanárnő Ilona a pusztába kerül, ahol Simon Elek paraszt megveri és malacokat neveltet vele, végül a Kisz menekíti ki a faluból. A legyek lemásztak a falvédőről, hatalmas nagy médikus erővel bíró szenes tüdőre támadó csapattal rendelkeznek.
A börtön egyházai még űrhajóval is járnak, a menhelyiek így tartoznak hozzájuk, s ezt a hatalmat már régen tudhatják a magukénak, nemcsak a sötétkapus Belzebúb dögjei ugrálnak a börtön priccseken. Innen emelték Mexikó börtön népét, a barzilokat, keletet, törököket, tatárokat, örményeket..., kínaiakat végtelen szappantisztító sorozataival a médiának.

A bábkirályok megmentve, s mivel bábok az egyházak fejedelmei, sem gyakorlatban, sem elméletben semmit sem tudnak tenni a híveikért, bár hatalmas démoni ellenségük van, mint a létrehozott nikotin démonok, amit a HIT szekta ebből az utcából emelt vezetője is képvisel.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Villa Európa, vagy Való világ?
  2011-03-20 19:15:48, vasárnap
 
  1992-ben vásároltam Ausztriában két Erich Fried kötetet. Az egyikben egy kék könyvjelző-féle volt elhelyezve, rajta egy kis bajszos távcsővel felülről néző alak fényképe, talán ez a dalban a végtelen kommunista apokalipszist megíró Bródy János is megírta a Sárga Villamosban. Neki tart ez a közvetítés a média börtön elméje által, vagy a börtön által titkon meggyilkolt, megrontott, meggyalázott embereknek, vagy Magyarországnak arról, mit tettek?

Villa Európa népe 1936-os dátumhoz kötődik emlékezetem szerint, azóta közvetítenek a távcsöves csillagásznak a Maszkabálból, mely a végtelen labirintus egy kis részét jelenti csak az elmeosztályoknál, Katalinka piros ász kártya szereplővel együtt, akinek kilétét homály fedi, mint a vörös ruhás szemüveges minden Istentől elpörölésre kerülő sakk-kártya szereplőt is, a vörös asszonyt, aki helyett engem pörölnek minden régi halott és élő istentől születésem óta?

A Való világ az elmeosztályokkal a valóságot jelentő túlélőivel az apokalipszisnek Villa Európa mostani összetevőit mutatja, azt a jövőt, amit a vasfüggönyös kommunista az értéktelenek, cigányok, elmeosztályok, alkoholisták...kitermelésével és felemelésével létrehozott. Villa Európa itt van Magyarország közepén, nem Ausztriában, hiszen Ausztria is jól láthatóan a Habsburgokkal az élen a Mici Mackós elmeosztályokkal együtt az összes Rákóczi téri néptömeget kitermelte, történelmét az országnak megmásította, de nem véletlen, hiszen a cserépkori történelem szerint a Habsburgok eredete is csontvázjeles eredetű, börtön karmikus.

A cserepeim között szereplő forgószelet négyszer hajtotta végre a vasfüggönyös kommunista születésem óta, forgószél virág a jele, megtalálható a képtáramban, igaz, hogy kopottan. Berendezték 1983-ban a születésem óta ember gyilkossággal megmaradtakat, kitermelteket, párttitkárrá emelteket a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci Bertalan utcákba, köztük egy egész tíz emeletesre való "Bemegyünk a városba" játékos gárdát. Kezdetben volt a vaskommunista kitermeltje Pácinból Farkas Bertalan, a második, harmadik, negyedik, sőt most az ötödik forgószélnél már cigány Farkasokat termeltek ki emberek összezúzásával, mert a nagypán népe szerint a cigányságot és a keleti népet csak egy közös nagy áldozással lehet felemelni. Az utcák névtárain végighaladó börtönt a miskolci rendőrkapitányságon dolgozók is irányították pár évvel ezelőtt, mivel a rendőrség, mint infantilis fékezetlenségben szenvedő több munkahellyel rendelkező, strumás rontást kapó lett volna 1986-ban, azóta is megmaradottaknak számítanak a szöghajú ember áldozókkal együtt, akik nősülgetnek, házasodnak.

A Farkas csak egy a forgószél végtelen labirintusából, rengetegen laktak az említett két utcában, köztük aranydisznó is, akit ügyvéddé tettek, szép életet adtak neki, átcserélve sorsát az enyémre születésem körül még.

Nézzük a Horvátokat. Már Horváth úrnak szólíttatta magát a Németországban lakó egyik cigány szülött ember gyilkosságból emelkedve a nyolcvanas években. Azóta már Horváth Aladára is van a börtön elmének, a cigányság kitermelését tovább folytatják, amit megmutattak az ember gyilkosok Mónika Showjában is.

Mivel senki sem érti, hogy az utolsó emberi családokat gyilkolta le a média, jó lenne elmesélni név szerint, kik haltak meg, hogyan alázták meg az embereket, hogyan ujjongtak, amikor sikerült rontással, hatalmas szellemvilágos hipnózisos erővel bűnbe vinni őket, mintha angyalok lettek volna, s hogyan ujjong az elme média annak, hogy a magyar emberekhez áthozta a romániai bűnöző réteget, mint állítólagos magyarokat alkoholista leszármazottként főleg.

Jó lenne befejezni a forgószeleket, labirintusokat, sakk-kártya játékot, sakkot, amit Koós János idejében kezdtek el, hiszen a zöldasszony Sophia Loren, akinek 1986-ban idegösszeroppanásának kellett volna lennie már hetven éven felül van, bár SztMartin arany sakkártya szereplő él és virul, de Merline Monroe kék asszony meghalt, s még az elpörölés a vörös ismeretlen asszony helyett még mindig tart. Feltételezés szerint színésznő, hiszen valamennyi játékost kitermelték a médiába az elmúlt 53 esztendő alatt.

A születésem kezdetén emelt Vörös Oroszlán farizeusait, mint Eperjes Károlyt hatalmas nagy antikrisztusi néptömeggel, a rózsakeresztesekkel, szabadköművesekkel, akiktől 1995 óta pörölnek el engem, közvetítienek, üzengetnek nekik, bár ők is fekete kereszten hét rózsások, mint a kávésok, akik Szelep névvel kezdték a miskolci berendezésük szerint a tompalátó Időjelek szülöttel ismétlélt emelkedésüket. A kávésok könyvük szerint szentnek vallják magukat, Hagia Sophiára meditálnak, vagyis a kék ruhás hölgyre, Dávid ötágú csillag erejét keringtetve testükben, az emberszabágú ötágú csillagét. Az Annás szereplői a Vörös Oroszlánnak egymás után kapják a díjakat, a könyben megjósolt 1958-asokat, mint Friderikusz Sándort, Madonnát, Michael Jacksont híressé tették a többi augusztusi szülöttel együtt. Az én méhemet kihalatták, a Vörös Oroszlános Annák szülnek, sőt Madonna is nemrég akart gyereket szülni, miközben az ember gyilkos börtön média közvetít. Az antikrisztus egyik tagja, a pusztító, akinek a népe halottak neveit veszi fel, szintén a börtönből ered, népe csonkító, tombol. A rózsakeresztesek pondrós húsokat állítanak elő, ezeket emberekbe küldik, rákokat dobálnak egymásra, s amint egy elmeosztályi kommunista pszichopata, vagy másféle szereplő csapást kap, megtámadják az embereket, de már Kovács Erzsi egykori féltékenysége miatt is anyámat rontották meg, úgyhogy tombolt a családban akkoriban éjjel-nappal, míg emelték a médiát, akár Fábry Sándor irigység miatt engem ismétlésben már 1995 óta. Azóta mindenkit irigyellnem kell,akinek fürdőszobája volt, lakást újított, autót vezetett, hiszen a jogosítványokat emberek megbénítása árán szerezték meg. Senki nem ott van, ahol kellene lennie, mondta Orbán Viktor egyszer véletlenül, de ezt a sorrendet, hogy az értékteleneket beiskolázták, diplomássá tették, miután elmondták a mondatot, hogy semmihez sem értenek, megfordítani soha többé nem lehet, sem igazságot szolgáltatni a meghalt, tönkretett emberek felett.

A pusztító népe a genyózó hatalmas néptömeg az egész börtön hadsereggel, ezeket úgy, hogy nekem kellett félnem a rendőröktől születésem óta emelik, díjakat adnak át nekik. Ezek közé tartoznak az 1995-ös évtől díjakat kapottak is, köztük a homokosok, leszbik vannak hatalmas tömegben. Az 1956-osokat a börtönben meggyalázták a buzik. Ezt a Heti hetes médiája ember áldozással ismételte 1998-ban Sátán feleségeként pörölve el engem Gina Lolobrigia atlantiszi aranyhalakként mindenkitől. Gina sorsát születésem óta ismétlik, kezdték Molnár Babi Rózsával a boszorkányok közül. Ezek voltak az okkultisták.

Tehát a Való Világ szereplői jelentik Villa Európát, ezek az elmeosztály szülöttek jelentik a jövőjét Európának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Március 15 tizenkét pontja
  2011-03-13 16:48:57, vasárnap
 
  A Landerer & Heckenast nyomdában kiadott kiáltvány szövege:

,, Mit kiván a magyar nemzet.

Legyen béke, szabadság és egyetértés.
Kivánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését.
Felelős ministeriumot Buda-Pesten.
Évenkinti országgyülést Pesten.
Törvény előtti egyenlőséget polgári és vallási tekintetben.
Nemzeti őrsereg.
Közös teherviselés.
Urbéri viszonyok megszüntetése.
Esküdtszék, képviselet egyenlőség alapján.
Nemzeti Bank.
A' katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a' külföldieket vigyék el tőlünk.
A' politikai statusfoglyok szabadon bocsáttassanak.
Unio.

Egyenlőség, szabadság, testvériség! "

 
 
0 komment , kategória:  Ünnepek  
Kohut K.:Kereslek, kutatlak...
  2011-03-09 19:58:06, szerda
 
 

Mit rejt a város történelme, múltja,
Ki az, ki elszántan kutatja
Letűnt idők színhelyeit, embereit?

Megszületünk, tovaszáll az élet,
Majd meghalunk, a világ feketébb lesz,
Egyre sötétebbé válik minden kis zuga.

Miből lettünk, s hová tart utunk?
Voltunk síró csecsemők, s búcsúzunk
Naponta újabb barátoktól.

Olyan jó lenne gyerekké válni hirtelen,
S ahogyan a függöny ellibben
A széllel, egyszerre emberré nemesedni!

Emberi sors az enyém, ez járt nekem?
Ki szabta meg, milyen legyen az életem?
Szenvedés, kínok kínja, több, mint a fájdalom?

Szeretnék egy szellőnyi könnyebbséget,
Akarom ölelő szeretet-melegséged,
Egyetlen életem boldogsága hívogat.

Keresek, kutatok segítő két kezet,
Isteni teremtő szelíd szemed,
Hívlak jó barát, mentsd meg szívemet!

szerda, 2011. március 9.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Humor
  2011-03-05 19:53:43, szombat
 
 
- A lámpa dzsinnje vagyok! Parancsoljon asszonyom.
- Ó dzsinn, szeretnék ebben a pillanatban boldog lenni!
- Akkor miért a lámpát dörgölöd, te kis csacsi?

Egy nő elmegy a pszichiáterhez. A doktor szó nélkül leteperi, letépi a ruhát róla és jól megdugja. Miután a doki kész, így szól:
- Ez volt az én problémám. És mi az Öné?

- Kovács tizenkettő főtörzs, keresték a sakkszövetségtől.
- Na, ne mondja!
- De igen... Kerestek egy sötét parasztot.

- Na, ma kérek egy hétfogásos ebédet.
- Az miből áll?
- Egy hamburger, és hat korsó sör.

Főnök a titkárnőjéhez:
- Gizike, szexelni akarok magával !
- Oké főnök, levegyem a bugyimat ?
- Nem kell, de köpje ki a rágógumiját !

Átmegy a részeg a piroson, megállítja egy csinos rendőrnő.
- Ötezer forint lesz...
Csorgó nyállal méri végig a részeg a nőt.
- Érted egy tízest is adok... De mióta hordtok egyenruhát?

A részeg tátott szájjal bámulja a konnektort a kocsmában. Csuklik egyet, majd megkérdi:
- Mi az röfi, befalaztak?

A rendőr egy részeget akar igazoltatni.
- Miért fekszik itt az utca kövén részegen? - kérdi a rendőr.
- Hát, mert elvesz tettem - válaszol a részeg.
- Mit vesztett el?
- Mit, mit, hát az egyensúlyomat!

A főnök sétál az alkalmazottai között. Egyszer csak meglát egy henyélő srácot. Erre a főnök:
- Mondja, mennyi a fizetése?
- 60 ezer.
- Na itt van, fogja és menjen innen.
Kis idő múlva jön az egyik alkalmazott kezében egy ezressel és azt kérdi:
- Főnök, nem látta véletlenül a pizzafutárt?

Miniszterelnökök beszélgetnek, országukban hogyan kezdődik egy átlagmunkás hétköznapja.
Az amerikai:
- Nálunk egy munkás reggel bekap három lágy tojást, aztán beül a Cadillacjébe, és elindul dolgozni.
A svéd:
- Nálunk egy munkás megeszik reggelire hat tojásból készült rántottát, beül a Volvójába és bemegy dolgozni.
A magyar:
- Nálunk egy munkás ha felkelt, megvakarja a tojásait, felpattan a Csepel kerékpárjára, s bekarikázik dolgozni.

80 éves aggastyán elvesz egy 19 éves lányt. Nászéjszakán felmutatja három ujját.
- Ez azt jelenti, hogy háromszor fogjuk csinálni?
- Nem. Ez azt jelenti, hogy ezek közül választhatsz!

- Béla, ha úriember lenne, velem ezt nem csinálná!
- Mancika, ha úrinő lenne, tele szájjal nem beszélne!

- Figyelj Aranka! Egyet mondok, kettő lesz belőle...
- Ugyan Ubul. Tegnap kettőt mondtál, és egy se lett belőle!



Üdv:osijosi

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Hogyan segített nekünk Elvis?
  2011-03-01 18:46:53, kedd
 
  Érdekesség !

Elvis Presley jan. 8-án lett volna 76 éves. Ez a videó bemutatja , hogyan segített nekünk , magyaroknak , 1956 -ban.

http://www.komarlaszlo.hu/video/turkalo.htm

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 3091
  • e Hónap: 5450
  • e Év: 57716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.