Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
A cigánybűnözők mellé álltak O
  2011-03-20 21:49:44, vasárnap
 
  2011-03-20. 20:40
A cigánybűnözők mellé álltak Orbánék Gyöngyöspatán

"Két hét alatt rendet tettünk" - mondta még nyáron Pintér Sándor diadalittasan. Azóta sok hónap eltelt, a helyzet mit sem változott: sok településen, így Gyöngyöspatán is rettegésben éltek az emberek. Nem, nem a sváb vagy örmény kisebbség okozott gondot.
A jobbikosok úgy gondolták: elég a szavakból, a tettek mezejére lépnek, járőrözésbe kezdtek. Hogy mi lett ennek az eredménye? Következzék egy részlet az Origo cikkéből: "A cigányokon kívül az [origo] által megkérdezett helyiek közül valamennyien örültek annak, hogy a polgárőrség a faluban tartózkodik. "Az utóbbi időben rendszeressé váltak a lopások a cigányok részéről, állandóan rettegek, ha meghallom, hogy ugatnak este a kutyák" - mondta egy 29 éves férfi, aki nem messze lakik a cigányok által lakott résztől. Szerinte mióta Gyöngyöspatán vannak a polgárőrök, visszaesett a bűnözés, és a cigányok nem is nagyon járkálnak az általuk lakott utcákon kívül. "A polgárőrség a megoldás, olyan szintű a változás, hogy azt fel sem tudom fogni. Ha ilyen maradna az élet, teljesen jó lenne itt"" - tette hozzá a helyi lakos.
Az ott élők tehát kivétel nélkül örültek a Szebb Jövőért Polgárőrség megjelenésének. Pintér és rendőrsége cserbenhagyta őket - ám még most sem azzal vannak elfoglalva, hogy helyreállítsák a rendet, nem erre dolgoztak ki akciótervet, hanem a Magyar Gárda után a jobbikos polgárőrök felszámolását tűzték ki célul.
A cigánybűnözők ellen nem, a polgárőrök ellen viszont fellépnek
"A Gyöngyöspatán is járőröző polgárőrökhöz hasonló szervezetek tevékenységének megállítására kap megbízást Pintér Sándor belügyminiszter - az [origo] információi szerint ez dőlt el azon a pénteki találkozón, amelyen Orbán Viktor a cigányság helyzetéről tárgyalt a romaügyekért felelős államtitkárral és az Országos Roma Önkormányzat vezetőjével" - írja az Origo. Pintéréknek az nem jutott eszükbe, hogy, ha helyreállítanák a közbiztonságot, akkor a kutya sem lenne kíváncsi a jobbikos polgárőrökre...
Orbánék a rendet helyreállító polgárőrökkel, a helyi magyarok akaratával szemben lépnek fel. Itt fontos megjegyezni, hogy a helyiek nyomást gyakoroltak a polgármesterre, aki engedvén a nép akaratának végül elismeri és támogatja a Szebb Jövőért Polgárőrség munkáját Gyöngyöspatán. Jól látható: aki a Fideszre szavaz, az nem a rendre, hanem a káoszra és a cigánybűnözés további virágzására szavaz. Orbánék lassan egy éve vannak kétharmaddal kormányon, az EU soros elnökei, lazán megoldhatták volna a helyzetet - ha merték és akarták volna.
A Fidesz cigány képviselője: meg kell állítani a félkatonai szervezeteket
Farkas Flórián az [origo] érdeklődésére azt mondta: a találkozó után arra kérték fel Pintér Sándor belügyminisztert, hogy dolgozzon ki akcióprogramot a helyzet megoldására. Farkas szerint ennek foglalkoznia kell a kistelepülések biztonságával is, de a hangsúly a félkatonai szervezetek megállításán van. Ehhez csak annyit tennénk hozzá, hogy aki még nem olvasta, annak mindenképp ajánljuk Farkas Flórián múltjáról szóló cikkünket: A sikkasztó Farkas Flórián többször is megjárta a sittet, végül köztársasági kegyelemben részesült - az ügyet 30 évre titkosították.
A Fidesz másik cigány képviselője, az EP-ben csücsülő Járóka Lívia az eset kapcsán pedig így fogalmazott: "nagyon fontos, hogy semmifajta bohócszervezetek ne vegyék át a magyar rendőrség feladatát."
Csak arra lennénk kíváncsiak, vajon a gyöngyöspatai lakosok szemébe nézve is meg mernék ismételni a fentieket? Tartunk tőle, hogy az ott élő, tisztességes munkában megőszülő, idős magyar néni a botjával kergetné el Járókát és a többi fideszest az ilyen megnyilvánulások után.

Saltib - Kuruc.info, Origo nyomán

http://kuruc.info/r/35/76168/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyugaton is második erő a Jobb
  2011-03-20 21:47:21, vasárnap
 
  Nyugaton is második erő a Jobbik: 21 százalék Zalaegerszegen
2011.03.20 |

Ossza meg ismerőseivel!

A zalaegerszegi időközi önkormányzati választáson egyedül a Jobbik tudott számottevő erősödést elkönyvelni, a nemzeti ellenzék ugyanis az októberi eredményhez képest mintegy 8 százalékkal növelte támogatottságát. Az is kiderült, hogy a magyar emberek továbbra sem bíznak a szocialistákban, így újabb helyszínen tudta megelőzni őket a nemzeti párt, megszerezve a második helyet.

A választáson nemcsak a Jobbik Magyarországért Mozgalom látványos megerősödése szembetűnő, hanem a Fidesz óriási, húsz százalékos visszaesése is egyértelmű üzenet a narancsos kétharmadnak: szavazótáboruk napról napra apad.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője


http://jobbik.hu/rovatok/v%C3%A1laszt%C3%A1si_h%C3%ADrek/nyugaton_is_m%C3%A1sodik _er%C5%91_a_jobbik_21_sz%C3%A1zal%C3%A9k_zalaegerszegen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Schmitt Pál-hasonmás garázdálk
  2011-03-20 21:43:49, vasárnap
 
  Schmitt Pál-hasonmás garázdálkodik hazánkban


Az eredeti köztársasági elnöktől csak helyesírásában különböző imposztor garázdálkodik hazánkban, erősítette meg a KEH vasárnap reggel.


"A dublőr tavaly szerptemberben a Paprika csárdában bukkant fel, és hagyott hátra lejárató üzenetet, kifigurázva a köztársasági elnök Úrat." - mondta el a KEH szóvivője Schmitt Aladár Pál Gergely Pál, a köztársasági elnök nemrokona. A hasonmás egyébként megszólalásig, pontosabban első írásig, hasonlít Schmittre, de a helyesírása sokkal rosszabb.

Jelenleg vizsgálják, hogy az ál-Schmitt hol bukkanhatott még fel. "Hasonló az ügy Kiss Ernő dandártábornok úr hasonmásáéhoz, aki viszont vizelési szokásaiban tért el a dandártábornok úrtól. A hasonlóságra alapozó elkövetési módok miatt azonban nem kizárható, hogy ugyanazon elkövetőről van szó." - tette zárójelbe a logika szabályait Pintér Sándor belügyminiszter.

Egyre több a hasonmást leleplező bizonyíték érkezik szerkesztőségünkbe is, például egy tölgy képe a Normafáról, amibe egy szív van belevésve, "It jártam, Schmitt Pál, álamfő" szöveggel, vagy egy grafiti a Filatori gát HÉV megállótól "Ki a kiráj, Schmitt Pál!" taggel.

A rendőrség nagy erőkkel, általános iskolai magyartanárok bevonásával nyomoz. Az viszont kizárt, hogy magát az elnököt vessék alá helyesírás tesztnek.

Hírcsárda
Dátum: 2011. March 20. Sunday

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=75773
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az álszent: Lázár János, mint
  2011-03-20 19:56:08, vasárnap
 
  Az álszent: Lázár János, mint református presbiter

"Amit Ön a Református Egyházban művel szégyen, méltatlan a presbiterséghez. Szomorú amiért tisztséget kapott az egyházban." - (Üzenet Lázárnak a "Városatyák" honlapon 2010 június 4.-én)

Szinte mindenkinél kiverték a biztosítékot Lázár János legutóbb nyilvánosságra került szavai. Melyben többek között a szegényeket lenéző kijelentéseket tett, mondván: Akinek "nincs semmije, az annyit is ér".

(Ugyanezt a lenézést és megvetést tapasztaljuk a HIT szekta hozzállásában és megnyilatkozásaikban.)

A nyilvánosságra került felvétel szerint; Lázár nem különösebben viseli szívén a devizahitel-válság miatt vagy más okokból, önhibájukon kívül bajba került honfitársai sorsát.

"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."

(Tegyük hozzá, hogy olyan ember véleménye, aki az életében még nem kerül közvetlen kapcsolatba semmiféle értékteremtő munkával! Mert bizony a pénzforgatás nem az!)

A polgármester ezt követően még ecsetelte, hogy aki ügyesen manőverezett az elmúlt évek árfolyam ingadozásai közepette, az jól is járhatott - egyben reményét fejezte ki, hogy a családfő ügyessége következtében kisfia húsz év múlva "jó partinak" fog számítani a hódmezővásárhelyi lányos anyák körében.

Nos, elég nagy baj az országnak, hogy a kormánypárt frakció vezetőjének lelke ilyen lelketlen, erkölcstelen és anyagias posványban fetreng, - de ami a legfelháborítóbb, hogy Lázár János, álláshalmozó, hódmezővásárhelyi polgármester, országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezetője, a Kereszténydemokrata Néppárt tagja, - aki hatalmas luxus audián száguldozott az országúton, a pökhendi politikus, - nemcsak közéleti, hanem egyházi funkcionárius is!

Mégpedig 2006-tól a képünkön látható Hódmezővásárhelyi Ótemplomi Református Egyházközség presbitere!

Alább ezt írja az egyházban betöltött funkciójáról a "Városatyák - Tiszta politika" (sic!) honlapon.

"A református presbiterré választásom elfogadását családom és városom hosszú múltra visszatekintő hagyományai befolyásolták annak szellemében, hogy a munkámból adódó lehetőségeket kihasználva minden tőlem telhetőt megtegyek az evangélium szellemében a hitélet ébresztése, élesztése és fejlesztése, valamint a nemzeti haladás szolgálata érdekében. Szeretném a Református Egyház iránt érzett elkötelezettségemet a valódi keresztyéni értékek melletti kiállásommal megerősíteni."

Vessük csak össze Lázár elhangzott szavait, az egyházzal kapcsolatban leírtakkal: ..."akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." - És akkor még egyszer: "A református presbiterré választásom elfogadását családom és városom hosszú múltra visszatekintő hagyományai befolyásolták annak szellemében, hogy a munkámból adódó lehetőségeket kihasználva minden tőlem telhetőt megtegyek az evangélium szellemében a hitélet ébresztése, élesztése és fejlesztése, valamint a nemzeti haladás szolgálata érdekében. Szeretném a Református Egyház iránt érzett elkötelezettségemet a valódi keresztyéni értékek melletti kiállásommal megerősíteni."

Nos ez eléggé sántít nem? Az egyik szöveg bizony nagyon üti a másikat. Melyik hát az igaz? Gyanítjuk, hogy az első, és bizony ennek fényében nagy bajok vannak Lázár Jánossal. De ezek a bajok nem ma kezdődtek. Idézünk a fenti honlap egyik hozzászólásából: "Amit Ön a Református Egyházban művel szégyen, méltatlan a presbiterséghez. Szomorú amiért tisztséget kapott az egyházban." - (Dániel 2010 június 4.)

És a legnagyobb gond, hogy Lázár szavai arról árulkodnak, hogy nemcsak számításból és önző egyéni érdekből lett politikus, hanem számításból vallásos, s tölt be funkciót A REFORMÁTUS EGYHÁZBAN.

Ám, hogy Lázárnak mi is lehet a valódi célja a saját gyarapodásán kívül? Arról beszéljen a másik fotónk, mely bizony nem a református templomban készült.

És, hogy Lázárról mi a véleménye a Városatyák honlapon hozzászólóknak? Akiket már az sem érdekel, hogy a hozzászólásukkor a honlap rögzíti az IP címüket is!

Lássunk néhány érdekes véleményt Lázár Jánosról:

Csuti Törpe: Ön nem méltó az ember ,csak a politikus megnevezésre. Lenézi akikből ön olyan jól él lassan húsz éve. Javaslom vonuljon vissza a közéletből, mindenkinek jobb lesz,még a Fidesznek is.

Csóri: Lázár úr lehet hogy szegények vagyunk de becsületesek. Dolgozunk mintazálat de önök ellopják

Anonim: Lázár, kelj fel és....hord el magad!

Anonim: Örülünk, hogy Ön ekkora sikereket ért el, amiért ekkora arccal, ekkora lábon élhet. Így nagyon remélem Lázár "úr" bőszen küldözgeti az sms-t a ValóVilág című műsor telefonszámára, segítve a hátrányos helyzetű éhező gyerekeket! Sajnálatos és a mai világ szégyene, hogy Ön politikus lehet.

Anonim: Szégyen ez az ember. Amekkora pökhendi, jobb lett volna már az Audis botránynál, és az ahhoz kapcsolódó hódmezővásárhelyi felszólalása alkalmával eltávolítani a politikából.

El lehet menni kapálni, vagy gyárba, szalag mellé három műszakba, kedves Lázár úr! Ott is lehet próbálkozni tisztességesen "kapargatni". Ja, vagy akkor a kis Boldizsár nem lesz "jó parti"? Így meg vélhetően még nagyobb arca lesz, mint az apjának. Aztán ezek a "belepottyanunk a jóba" gyerekek általában elég csúnyán szokták végezni (alkohol, drog stb.). Hajrá!

És a többi, és a többi...

A többi érdekes hozzászólást meg lehet tekinteni ezen a honlapon:

www.varosatyak.hu -

És, ha netán ezt az oldalt időközben törölnék, akkor is megtekinthető archív képtárunkban, ITT >>

Jó böngészést, Álszent Lázár viselt dolgai között!

Garbolczy János - Szabad Riport Tudósító Iroda
2011. március 20.


http://www.jovonk.info/2011/03/20/az-alszent-lazar-janos-mint-reformatus-presbite r
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választási botrány! közpénzen
  2011-03-20 19:46:12, vasárnap
 
 
Választási botrány! közpénzen sértett kampánycsendet a Fidesz Zalaegerszegen?
barikad.hu
2011, március 20 - 17:59


Állítólag a Polgármesteri Hivatal egyik mobiljáról indult az sms lánc.


Közpénzen sértett kampánycsendet a Fidesz Zalaegerszegen?

"A 13 órás adatok szerint a részvétel kritikus, mindössze 300 fő a 4.700-ból! Kérjük, hogy mindenki segítsen, telefonáljon, SMS-ezzen, menjen személyesen, stb. Minden segítségre szükség van! Hajrá Kertváros! Köszönettel: FIDESZ, KDNP, Nemzeti Fórum, polgári körök."


Ezzel a szöveggel és aláírással kaptak ma - a kampánycsend alatt - sms üzenetet a zalaegerszegi Kertváros választópolgárai, ugyanis a városrészben időközi önkormányzati választást tartanak reggel hat órától este hétig. Információink szerint az sms-ek a Fidesz vezette önkormányzat egyik mobiltelefonjáról érkeztek, ami egyébként az egyik fideszes alpolgármester szolgálati telefonja is. A helyi választási bizottság éppen ezekben a percekben ülésezik, hogy döntést hozzon az ügyben, az azonban szinte biztosra vehető, az üzenetek közpénzen jutottak el a választókhoz.

barikad.hu


http://barikad.hu/v%C3%A1laszt%C3%A1si_botr%C3%A1ny_k%C3%B6zp%C3%A9nzen_s%C3%A9rt ett_kamp%C3%A1ny_csendet_fidesz_zalaegerszegen-20110320
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az elkerülhetetlen búcsú a dem
  2011-03-20 19:37:22, vasárnap
 
  Az elkerülhetetlen búcsú a demokráciától
2011. 03. 20. vasárnap. - 15:21

1789-et írunk, a helyszín Franciaország. Útjának indul egy eszme, melyet eddig csak földalatti rejtekeikben élő alkotóik ismertek. Céljuk az volt, hogy felforgató munkájuknak köszönhetően több évszázadra álomba ringassák Europát és azokat az államokat, ahol teret nyer alkotásuk. Szabadság! Egyenlőség! Testvériség! - kiáltották, és innentől emberek tömegeit vezették meg, akik saját problémáikra láttak megoldást ezekben az egyenként nagyszerű jelentésű, de együtt megvalósíthatatlan gondolatokban.

Azt hitték, ez gyógyír lesz a nyomorúságukra, de csak ezután jöttek rá, hogy tévedtek, és az igazi zsarnokság csak ezután következett. Az egyenlőségnek köszönhetően az addig káros és haszontalan emberek is állampolgárok lettek, és a nemzet teljes jogú tagjai. Akkor kezdődött a rémálom, 1789-ben, de az európai emberek jóhiszeműsége és züllöttsége okán a mai napig tart Európa igazi sötét kora. A liberalizmus megfertőzte az embereket, és csak ennek köszönheti a létét. Elhiteti a szabadságot velünk, és azt, hogy van választási lehetőség. De igazából választani csak két dolog között lehet: maradsz-e ebben a rendszerben, részt veszel a gépezetben, mint egy fogaskerék, melyet egy másik hajt, ő tőle függ mit csinálsz, vagy másik úton indulsz el. Mindenesetre a demokratikus diktatúra nem lesz elnéző és figyeli azokat, akik nem a liberális korszellem, hanem más eszmék követői, figyeli azokat, akik az igazságot tudják és terjesztik is. A szabadság valójában rabság, az egyenlőség jelszava pedig az Európától faji és vallási tekintetben idegen elemek beözönlését jelenti. Sötétek a felhők a világ felett.

Néha azonban a legnagyobb viharban is pár fénysugár áttör a sötét felhők közt. De ezek nem a Dantonok, Churchillek, vagy Orbánok. Nem a jellemtelenek közül kiemelkedő, de náluk is betegebb és jellemtelenebb férgek, akiket a rendszer saját nagyjainak állít ki. Ők minden fénysugár eltakarásán fáradoztak, vagy fáradoznak a mai napig, hogy élni tudjanak, mert csak ebben a rendszerben tudnak megélni az ilyen élősködők, csak az ő érdekük hogy fennt maradjon. Az igazi fénysugarak azok, akiket a rendszer a legnagyobb gonosztevőnek kiált ki: Szálasi, Hitler, Mussolini.

Pedig csak utána kell néznie az embereknek, igazából ki is öletett halomra ártatlan embereket. De sajnos az emberek addig sem jutnak el, hogy gondolkozzanak. Készen eléjük tesz dolgokat a rendszer, és ők ezt kérdés nélkül elfogadják! A vírus ellen, amit úgy hívnak hogy demokrácia, nincs sok ellenállás az emberekben. Megtörte az erkölcsöket is, és azt súgja: légy minél erkölcstelenebb és feljebb juthatsz. Arra nevel, hogy gázolj át embertársaidon, ugyanakkor arra is, hogy ami idegen, az milyen szép, de ami hagyomány, annak nincs helye ebben a "modern" világban. És persze elnézőnek kell lennie a "másokkal" (vagyis bevándorlókkal, zsidókkal, cigányokkal és buzikkal), de nem a másként gondolkodókkal (vagyis a "nácikkal") szemben.

Mi több, alkalmazkodjon, esetleg házasodjon, vagy csak simán csináljanak gyereket az idegenfajúkkal, ha éppen nem lesz homokos. De mint tudjuk, ez így mégsem igaz, amíg a buzik parádézhatnak az adónkból és védik őket a rendőrök, addig nekünk a város szélére, kiszorítva, tiltásokon keresztül kell megemlékeznünk igazi hősökre. Mert a valódi európai ember adott ilyet a világnak. De ma csak az igazából tehetségtelen, és csak a semmirekellők által választott Martin Luther Kingeknek, Bajcsy-Zsilinszky Endréknek, és a "Holocaust áldozatainak" van emléknapja. Ebben a rendszerben megtehetik azt a bűnözők, hogy "sztárok" legyenek. Itt nyitva van a kapu az összes olyan dolog előtt, ami ellen évszázadokig harcolt Európa. Az európai emberek szépen kiássák a sírját kontinensünknek. Az alvó Európa nyakához egyre szorosabban nyomják késüket a rajta kívül élő erők, és csak lassan, vagy egyáltalán nem ébredezik, pedig meg kell magát védenie, hiszen ezt más nem teheti meg.

Európa mindig akkor volt a legnagyobb bajban, mikor testvérháborúk dúltak, de most az áruló jelenti a legnagyobb gondot. Az az áruló, mely a liberalizmus által lett néptárssá és állampolgárrá. Tudja ő is jól, hogy a demokrácia nem működik. Tudják azok is, akikhez erőszakkal "importálták" sok kivégzésen és romboláson át. Tudja mindenki. Mégis van képük azt hangoztatni, hogy ennél működőbb rendszer nincs. De hazudnak, ahogy hazudtak mindig, és ahogy hazudni fognak addig, míg össze nem zúzzuk az építményüket. Ezért fontos nekünk az igazság, a legapróbb részlet is. Azért fontos, mert a tetteiknek magyarázatot hazugságokkal adnak, és adtak mindig. És az összes hazugságukat csak újabb szemfényvesztéssel fedik el, viszont ha a rendszer alapjából az első darab megsemmisül, vele az egész szertefoszlik.

1789-ben a hazugság rendszere elkezdett terjedni, és uralma alá vonni egy békés szándék látszatával a világot. De a káoszból hamarosan kiemelkedett egy Napóleon. Később, 1922-ben, majd 1933-ban és 1944-ben ismét voltak akik megálljt parancsoltak a liberalizmusnak és torz testvérének, a kommunizmusnak. Ezekben az időkben soha nem látott és valódi öröm volt százezrek arcára írva, akik a nemzetiszocializmust ünnepelték. Nem mások nyomására, nem pénzért. Azért tették, mert tudták, és érezték hogy ez helyes. Látták, hogy a maffia amit a liberálisok nem bírtak sem kezelni, sem megállítani, azt a fasiszták pár év alatt elintézték. Látták, hogy a romokban heverő Németország hogyan lesz birodalommá. Látták, hogy a fejlődés minden eddiginél gyorsabb és biztosabb. Dolgozhattak, és a megkeresett pénzük mellé nagyobb fizettséget is kaptak: megbecsülést. Látták az emberek Magyarországon, hogy egy üldözött mozgalom betartotta a szavát, és azt amit évekig hirdetett. És látni fogják, ahogy Europa romjai közül újra kiemelkedünk és eljön a Rend korszaka. Ameddig becsületes ember élni fog e földön, az tudja, hogy a liberális demokrácia egy vicc. Amint ez valakiben világossá válik, az rá fog jönni arra, hogy számára a búcsú a demokráciától elkerülhetetlen.

http://kitartas.mozgalom.org/publikaciok/az-elkerulhetetlen-bucsu-demokraciatol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megdöbbentő felvételek a Japán
  2011-03-20 19:03:54, vasárnap
 
  Megdöbbentő felvételek a Japánban dúló cunamiról és földrengésről

http://szebbjovo.hu/node/7166
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János ne ossza kasztokra
  2011-03-20 15:06:07, vasárnap
 
  Lázár János ne ossza kasztokra a társadalmat!
2011.03.20 |

A Jobbik szánalmas magyarázkodásnak tartja a luxusaudik és költségtérítések királyának sajtótájékoztatóján elhangzottakat. A nemzeti ellenzék szerint a jegyzőkönyvekből is kiderül: nem a megélhetési politikusokra, hanem a tisztességes munkából, s nem ügyeskedésből élő szegény emberekre tett lenéző, gőgös, elitista kijelentéseket, amely ráadásul kasztokra osztja a kétkezi munkásokat, értelmiségieket, s a képviselőket. Az egy külön kérdés, kit nevezünk megélhetési politikusnak. A Jobbik szerint ebbe a kategóriába inkább a négy év alatt számla nélkül 18 millió forintos költségtérítést felvevő, S8-as luxusaudikhoz vonzódó, többszörösen álláshalmozó polgármester-képviselők tartoznak.

A Jobbik a gazdagok pártjának számító, s a rendszerváltást másodszor is elsikkasztó Fidesszel, valamint a tolvajok pártjának számító MSZP-vel szemben megalakulása óta azt vallja, hogy a közélet alakításában minden tisztességes embernek joga van szerepet vállalni. Ez igaz a vagyontalan vagy alacsony keresetű emberekre is, akiknek napi megélhetését is veszélybe sodorják a lassan megfizethetetlenné váló élelmiszer- és üzemanyagárak, rezsiköltségek és hiteltörlesztések.

Továbbra is nyitott a kérdés, mindezek után alkalmas-e a Kóka János nyomdokaiba szegődött Lázár János, hogy a "politikusok kasztjából" a kisemberek érdekeit képviselje.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár Jánosnak üzenem
  2011-03-20 15:05:37, vasárnap
 
  Lázár Jánosnak üzenem

2011-03-20 09:24:48, vasárnap

...arra a kijelentésére, hogy: "...aki nem vitte semmire az életben, annak az élete annyit is ér."

http://www.youtube.com/embed/3OX-J01QHjQ

Hogyan lehetséges, hogy Lázár János nem tud arról, hogy a recskihez hasonló haláltáborokban kiszenvedettek utódai a mai napig semmit nem tudhatnak rokonaik szenvedéseiről és arról, hogy miattuk volt egész életükben a negatív megkülönböztetés (diszkrimináció) az osztályrészük még 1990 után is!!!

Hogyan lehetséges, hogy soha semmiféle kárpótlásban nem részesülhettek ezek az utódok, akiknek akár feleségként, akár menyasszonyként, akár a gyermekükként titkos gyászban és a társadalom peremére szorítottan kellett leélniük az életüket?

Mert nem csak a recskihez hasonló haláltáborok lakóinak jelentett és jelent a mai napig priuszt, hanem az utódaik számára is.


Ez a legálságosabb bűn, amit elkövethetnek velünk: UTÓDOKKAL szemben!!!


Ki kell végre mondani, hogy a kommunista eszmék jegyében is milliókat irtottak ki a világ számos országában, köztük Magyarországon is!
Ráadásul, ez a népirtás nem egy-két évig tartott, hanem évtizedekig. 1956-ig sikerült likvidálniuk, illetve "átnevelniük" kommunistáéknak - bolsevik mintára - az "osztályidegennek" kikiáltott "burzsuj-reakciós elemeket".

Az 1956-os forradalom és szabadságharc utáni megtorlással, pedig végleg megsemmisítették a polgári demokráciáért, az emberi szabadságjogokért harcolókat. Mert, akit nem akasztottak föl, hanem életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek - az, ha megélte a szabadulást - valójában soha többé nem lehetett szabad!!!
Halálraítélt, belső-emigránsként kellett meghalnia, mint számkivetettnek!!!

Mi lett a sorsuk családtagjaiknak?

Ugyanaz, mert a magyar családok és családtagok is BELSŐ EMIGRÁNSKÉNT kellett, hogy tengessék az életüket, mert a politikai diktatúra kidolgozta és "sikerrel" alkalmazta velük szemben a negatív megkülönböztetés (diszkriminációs kontraszelekció) minden formáját.

Ennek jó példája a mindenki számára ismert aczéli hármas "T", melynek fokozatai a "t"iltom, "t"űröm, esetleg "t"ámogatom voltak. Aczél György ugyan nem volt kultuszminiszter, de mint az MSZMP KB kulturális ügyekért felelős vezetője, sikerrel alkalmazta évtizedeken keresztül a kontraszelekciót az oktatásban, és a kultúra minden területén. Hogyan tehette, ha nem is ő volt a kultuszminiszter?

Ez csakis egyféleképpen válhatott valóra...hiszen az 1990 előtti EGYPÁRTI DIKTATÚRA olymódon telepedett rá az egész magyar társadalomra, hogy minden gyárban, üzemben, intézményben működött egy "alapszervezete" - amelyiknek többnyire függetlenített vezetői - tagjai voltak a vállalati, v. intézményi vezetőségnek.
Ez azt jelentette, hogy a "cég" igazgatója semmiben nem dönthetett a függetlenített kisz- párt- és szakszervezeti titkár nélkül!!! Csakhogy, sem igazgató, sem kisz- párt- és szakszervezeti titkár nem lehetett csakis párttag.
Ennek a hatalmas apparátusnak a bérét és infrastrukturális hátterének létrehozási- és fenntartási költségét (irodák és berendezései) valamint alkalmazottai bérét a "dolgozó nép" termelte meg. Ezen dolgozókba beléjük sulykolták iszonyatos propagandamunkával, hogy az ő érdekükben gyakorolják a HATALMAT!

A "t"ámogatandók csoportjába tartozók ezt el is hitték és rájuk, főleg a szavazataikra a mai napig bizton számíthattak és számítanak az utódpárt politikusai is. A hatalomnak "csak" azokkal volt/van gondja, akik a "t"iltás és "t"űrés negatív diszkriminációs csoportjába tartoztak. Nos, miattuk kellett kitalálni és létrehozni a munkásőrséget, melynek a feloszlatásakor 60.000 tagja volt! Rájuk is bizton számíthatnak a mai napig!

Az 1980-as évek végére olymértékben felélte ez a hatalmas pártapparátus a dolgozó nép által megtermelt javakat, hogy már bért sem tudtak számukra fizetni, csak úgy, hogy hitelt vettek föl, méghozzá attól a "rothadó-kapitalista" nyugattól! Ez olyan válságba sodorta Magyarországot, hogy az MSZMP KB üléseken (a korabeli jegyzőkönyvek tanúsága szerint: http://furaila.xfree.hu/140848 )már ilyenek hangoztak el, mint pl. az

1989. jun. 23-24-i ülésen:
"...Ami a gazdaságot illeti, mindnyájan tudjuk, hogy Magyarország ma gazdasági értelemben szuverenitása nagyobbik részével már nem rendelkezik. A világ számos, SULYOSAN ELADÓSODOTT ORSZÁGÁHOZ HASONLÓAN, A GAZDASÁGI LÉT VAGY ÖSSZEOMLÁS NAPI DELMMÁJÁVAL KÜZD. Ebben a helyzetben nem csupán az politikai kérdés, hogy el tudjuk-e kerülni a fizetésképtelenséget.../1101 GRÓSZ KÁROLY/"

Vagy pl.: szeptember 1-i ülésen:
"...a devizatartalékok "lesujtóan" alacsony színvonalon vannak. Ezek tulajdonképpen azon a határon mozognak, ami már BIZTONSÁGUNKAT VESZÉLYEZTETI, SULYOSAN VESZÉLYEZTETI ... Úgy gondolom, hogy rendkívül mértékben megnövelheti problémáinkat, ha FIZETÉSKÉPTELENSÉGET KELL BEJELENTENI KÜLFÖLDÖN... /1584 MEDGYESSY PÉTER/
...De azt ne felejtsük el hozzátenni, hogy 1971 ÓTA MEGVÁSÁROLTUK A LÁTSZÓLAGOS POLITIKAI NYUGALMAT ÉS AZ ÉLETSZÍNVONALAT, méghozzá KÜLFÖLDI FORRÁSOKBÓL VÁSÁROLTUK MEG, és ENNEK ÁRÁT FIZETJÜK MOST, és FIZETJÜK MEG A KÖVETKEZŐ ÉVEKBEN /1616 HORN GYULA/"

És, milyen megoldásokat találtak ki saját maguk és pártjuk számára? Mert arról szó nem volt ezeken az üléseken, hogy mi lesz Magyarországgal és a benne élőkkel: a "dolgozó néppel"?!


Íme 1-2 ötlet az 1989. jun.23-24-i, valamint a szept. 1-i ülésről:

"A sajtóval, televízióval, rádióval kapcsolatban... mindnyájunk számára teljesen nyilvánvaló, hogy akié a tömegkommunikáció, azé a hatalom, legalábbis a hatalom gyakorlásának fantasztikus hatása... /1140 SZILÁGY Tibor/
Én azzal értek egyet, hogy a GAZDASÁGPOLITIKA AMIT FOLYTATUNK, GYÖKERESEN HIBÁS VOLT, ELVETÉLT és nekünk újat kell kialakítani... /1171 HORN GYULA/"

szept.1.:
"...Teljes bátorsággal verhetjük-e vissza a párt vagyoni dolgaival összefüggő vádakat... nem a párt tagságának a pénzéről van csupán szó, ha arról lenne szó, nem lenne gondunk, azzal sem, HOGY HOGYAN ÉS HOVÁ DUGDOSSUK... /1488. RAJKI Sné/
...használja ki a Közp. Bizottság, és nyilván az ezzel foglalkozó szervezete mindazt a törvényes lehetőséget, amellyel bizonyos fokú védettséget biztosít a nem tulajdonában lévő ingatlanjainak. Ugye a védettség az úgy alakul ki, hogy beviszem egy kft-be, a kft elmegy egy másik vegyes vállalkozásba, ne adj isten még külföldi tőke is érdekelt benne, és VÉGÜL EL LEHET TÜNTETNI ...(1495 IVÁNYI P)"


Miközben, AKIK AZT HITTÉK, HOGY ELJÖTT VÉGRE A VALÓDI VÁLTOZTATÁS LEHETŐSÉGE, éjt- nappallá téve munkálkodott ezért, mégsem jutott szóhoz... Márpedig, aki helyi szinten ,,labdába sem rúghatott", az országos feladatoknak még csak a közelébe sem kerülhetett.
Ezen elkötelezett és elhivatott emberek ma már visszavonultak ,,emigrációjukba" és azóta is folyamatosan keresik a rendszerváltás kudarcának okát.

Majd, amikor kiderült a D-209-es tsz-ügynökről, ami...?
Az emberek elkezdtek kombinálni és jogosan!
Sokan emlegettek egy bizonyos paktumot, amiről Boross Péter így nyilatkozik:

"...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

Köszönöm a visszaemlékező Boross Péternek az MDF-Fórum 2003. decemberi, 5. számában megjelenő mondatot! Ez az egy mondat adott magyarázatot egy sor, azóta is érthetetlen történésre!

KIK AKADÁLYOZHATTÁK MEG 1990 UTÁN IS A NEHÉZSORSÚAK KOMPETENCIÁHOZ JUTÁSÁT? KIK AKADÁLYOZHATJÁK MEG FOLYAMATOSAN A MAI NAPIG, HOGY A NEHÉZSORSÚAK BÁRMIT TEHESSENEK A HAZÁJUK ÉS A BENNE ÉLŐK - KÖZTÜK A SAJÁT - SORSÁNAK JOPBBARAFODÍTÁSÁÉRT??????????????

Kinek állt érdekében, hogy a NEHÉZSORSÚAK jobbító és változtató szándékaikat ne tudják érvényesíteni?

Elsősorban a kádári suttyom-terrort megvalósító titkosszolgálati hálózatot működtető titkosszolgálati vezetőknek. Nekik volt a legfőbb okuk arra, hogy ne legyenek elszámoltatva, mint a németeknél pl. a Stázi...

Így fordulhatott elő, hogy a titkos-szolgálatokat működtető vezetők megtarthatták hatalmukat és az 1990 előtti "tudás", valamint az "ismeretek" birtokában, sikerrel privatizálják át a társadalmi (állami) vagyonokat a magánvagyonukat gyarapítandó magánvállalkozásaikba. Ugyanakkor, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhettek és (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és "tudás" adta előnyeikkel!


Ők azok, akik mindenkinél jobban tudják, hogy ki az, akit el ,,kell" lehetetleníteni, aki elől - saját magánvagyonuk és hatalmi kompetenciájuk megtartásának érdekében - el "kell" zárni minden lehetőséget! Mindebből következik, hogy nem is annyira a "kis" MEGBIZOTTAK ártalmasak, hanem a MEGBÍZÓIK! Azok: a milliárdossá vált egyének, akik továbbra is "szolgálatban" tarthatták és tartják a jól bevált - zsarolással és minden más aljas - módszerekkel a megbízottakat - többnyire nem "hivatalosan", hanem mindenféle bujtatott un. fedő- állásokban elhelyezve az élet minden szintjén és területén őket.

Napjainkban is jelen vannak MÉG a CSALÁDOKBAN is(!) és rátelepednek a magánéletünkre, BLOKKOLVA MINDEN TEVÉKENYSÉGÜNKET!!!. Van, ahol olyan mértékben, hogy még magánélete sem lehet annak, aki szembe mer helyezkedni velük... Ezért, "kellett" olyan tragikusan hiábavalóvá váló módon, éjt-nappallá téve dolgozniuk a pártoktól függetlenül is tevékenykedő, jó-szándékú, valódi rendszerváltozást akaróknak!


Ezért is fordulhatott elő, hogy oly sokan nem vitték semmire, de azt visszautasítom, hogy erről csakis ők/mi tehettünk, tehetünk és emiatt nincsenek emberi értékeink!!!
A NEHÉZSORSÚAK NEM TANULHATTAK INTÉZMÉNYESEN TOVÁBB! NEKIK SOHA NEM VOLT ELÉG JÓ A KÁDERLAPJUK AHHOZ, HOGY AZ ÖSSZEKUPORGATOTT, A 2. ÉS 3. GAZDASÁGBAN MEGTERMELT KIS PÉNZÜKBŐL BEFIZETHESSENEK EGY LAKÓTELEPI LAKÁSRA... HOGY KIÉRDEMELJÉK AZ AKKORI EGYETLEN BANKTÓL AZ OTP-TŐL A KÖLCSÖNT!!!!


És, ha valaki mégis lakást, otthont, családot akart a NEHÉZSORSÚSÁGA ELLENÉRE IS, akkor PROSTITUÁLNIA kellett magát egy, a MINDENKORI HATALOM által TÁMOGATOTT, JÓ KÁDERLAPPAL RENDELKEZŐVEL... Csakhogy, attól fogva soha többé ki nem kerülhetett ebből a prostitucióból!!!

Az ilyen kapcsolat által megszerzett lakásból soha NEM válhatott OTTHON!

Az ilyen "házasságból" származó gyermekek SOHA NEM ÉLHETTÉK ÁT AZ IGAZI CSALÁDHOZ TARTOZÁS ÉRZÉSÉT!

Az ilyen kapcsolatban a nehézsorsú prostituált fél SOHA NEM LEHETETT - és nem is lehet - EGYENRANGÚ- ÉS JOGÚ partnere a MINDENKORI HATALOM által TÁMOGATOTT "házastársának"!!!!!

És, ami a LEGTRAGIKUSABB A NEHÉZSORSÚ SZÜLŐ SZÁMÁRA: MEG KELL, HOGY TAGADJÁK GYEREMEKEI, HA ÉRVÉNYESÜLNI SZERETNÉNEK!!!!.

Az történik ugyanis, ha mégis kiállnának nehézsorsú szülőjük mellett, akkor azzal fel kell vállalniuk azt a KESERVES SORSKÖZÖSSÉGET, aminek a következménye a LÁZÁR JÁNOS ÁLTAL IS EMLEGETETT "ÉRTÉKTELEN" EMBERSÉG... Tehát, mint szülő is ellehetetlenül és "incstelenné" "ÉRTÉKTELENNÉ" válik a NEHÉZSORSÚ EMBER...


Egy diktatúrában a negatív megkülönböztetést elszenvedők olyanok, mint a jogfosztott rabszolgák, akik jogokkal fölruházottságuk ellenére SEM TUDTAK ÉLNI JOGAIKKAL!!!
EZEN NEHÉZSORSÚAKNAK ADÓSA MARADT AZ 1990 UTÁNI - mindenkori - POLITIKAI HATALOM ÉS ÚGY TŰNIK, HOGY a fideszes kormányzással VÉGLEG a hatalom LIKVIDITUMAIVÁ VÁLNAK.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliárdos értékű budai ingatl
  2011-03-20 13:52:07, vasárnap
 
  Milliárdos értékű budai ingatlant szerezhet meg követelése fejében a közétkeztető Hungast.

2011-03-19 19:11:17, szombat

Milliárdos értékű budai ingatlant szerezhet meg követelése fejében a közétkeztető Hungast. A Fideszhez kötődő cégcsoport Pest megyével csatázik.

Az ötvenes évekig zárda, majd pártiskola, később tüdőgyógyintézet működött a Budapest egyik legelegánsabb részén, a Tárogató út-Széher út-Szerb Antal utca által határolt másfél hektáros ingatlanon, amely szakértők szerint még válság idején is milliárdos érték. A tulajdonos Pest megyei önkormányzat által fenntartott Szent Rókus Kórház Budagyöngye-részlege működött itt 2007-ig, az őrzött ősfás park - rajta a kórházépületekkel - azóta parlagon hever. Az ingatlan tulajdoni lapjára március elején széljegy érkezett: a Hungast Kereskedelmi Kft. kéri jelzálogjoga bejegyzését.

A kérelem a megyei közgyűlés február végi határozatán alapul, amely szerint a megyei fenntartású középiskolákba és szociális intézményekbe egy 2008- kelt szerződés alapján ételt szállító kft 2011. augusztus végéig haladékot biztosít a megyének a tavaly év végén esedékes 471 millió forint és kamatai megfizetésére, miközben a tulajdonos ,,szabadon rendelkezhet" az egyébként is eladásra szánt ingatlan felől. Ha a határidőig pályázaton nem sikerül vevőt találni, közösen gondolkodnak majd ,,az ingatlan értékesítésének további lehetséges módjáról" - írta Szűcs Lajos (Fidesz) közgyűlési elnök a HVG birtokába jutott előterjesztésben.

A megállapodás feltétele volt - mondta a HVG-nek Kérfalusi Attila, a Hungast ügyvezetője -, hogy a megye az idén januártól esedékes számlákat határidőre fizesse, ám ez nem történt meg: március közepéig további 324 milliós adósság halmozódott föl. Így a teljesített, de ki nem fizetett szolgáltatások értéke megközelíti a 800 millió forintot. Ezért fordulhatott elő, hogy március elején leálltak az ételszállítással a középiskolákba, a napokban pedig a szociális intézményekbe is (összesen 34 intézménybe szállítottak hatezer adag ételt). ,,Az utolsó hetekben a készleteink terhére teljesítettünk, de a raktárak már üresek. Beszállítóktól a velük szemben fennálló tartozásaink miatt nem rendelhetünk, dolgozóinknak nem tudtunk bért fizetni" - sorolja az ügyvezető. Kérfalusi mindennek ellenére nem kérdőjelezi meg az önkormányzat jóhiszeműségét, s bízik a megállapodásban, bár - ismeri el - a tárgyalások megfeneklettek: a megye tízmillió forintos részletfizetési ajánlatát nem tudják elfogadni. Mint mondja, lejárat után sem szeretnének élni a jelzálogjogukkal, inkább a pénzüket szeretnék.

Annak idején a Hungast tette az egyetlen érvényes ajánlatot a fideszes vezetésű Pest megye közbeszerzési pályázatán - tájékoztatta a HVG-t az önkormányzat szóvivője. A sándorfalvi cégcsoport (lásd ábránkat) szolgáltat székhelyén, Dunaújvárosban, Siófokon, Enyingen, Somogy megye néhány intézményében és Esztergomban is. Kérfalusi szerint kisebb csúszások előfordulnak itt-ott, de a Pest megyei helyzet példátlan. A gondok tavaly nyáron kezdődtek, így ez nem látszik a kft hozzáférhető legfrissebb, 2009-es mérlegén. Az még kiemelkedő évet mutat: a saját tőke 33 millióról 116-ra, a bevétel 235 millióról 1,35 milliárdra, az eredmény 27 millióról 93 millió forintra emelkedett. Most viszont gyülekeznek a felhők Pest megye határain túl is. Esztergom szintén adósuk, ami összefügghet a helyi politikai csatározásokkal is. Elődjétől, Meggyes Tamástól (Fidesz) a független Tétényi Éva polgármester kaotikus gazdasági helyzetet örökölt, miközben a Hungast-csoport Meggyes kegyeltjének tűnik. A helyi ,,ételhordó" kft-be cégén keresztül beszállt az önkormányzat is, ráadásul a közétkeztetési szerződést az után kötötték az akkor Egomgastnak nevezett vállalkozással (azóta Hungast Esztergom), hogy a tulajdonosok másik cégével a város már bejáratott kapcsolatban volt.

A Hungast-tulajdonos György Tamás érdekelt volt korábban az Esztergomban - és még számos, túlnyomó többségében fideszes irányítású településen - fürdőt építő Aquaplus Kft.-ben, amely jelenleg unokatestvére, György Zoltán tulajdona. Az újabban az alternatív energia felé fordult Aquaplus alapította a jelenleg György Zoltán érdekeltségében álló Aqua Holding nevű céget, amelyben egészen tavaly nyárig tulajdonos volt Bánki Erik, a Fidesz dél-dunántúli regionális igazgatója. A Szeretgom esztergomi honlap annak idején azt szellőztette meg, hogy a párt imázsát megtépázó Meggyest a központ kifejezetten Bánki felügyelete alá helyezte, és ez ellen az északon illetékes pártigazgatónak, Molnár Ágnesnek - aki György Zoltán iskolatársa volt a szegedi Radnóti Gimnáziumban - sem volt kifogása. Bánkinak mindenesetre köszönhet egyet-mást a dél-dunántúli balneológia is: alighanem neki is volt szerepe abban, hogy a pártközpont tavaly év elején szétzavarta az Aquaplus ottani beruházását támadó siklósi Fidesz-alapszervezetet.

Az önkormányzati megrendelésekkel kistafírozott cégcsoport szolgáltatása ellen ugyanakkor nem merült föl kifogás - sem hivatalosan, sem a HVG-nek név nélkül nyilatkozó intézményi alkalmazottak szerint. Pár száz forintért jó minőségű ételeket (húst és gyümölcsöt is) kaptak a diákok és a gondozottak, a konyhások szakszerűek voltak és együttműködőek. A Hungast nem csupán a közétkeztetésre szánt önkormányzati pénzt kapta meg, az ételek árának nagyjából a felét a szülők/gondozók fizetik. A Pest megyei gyerekek egyébként jelenleg is kapnak ebédet: általában egy másik közkonyhán (például helyi kórházban, egyházi intézményben) vagy saját készítésben. Nagyobb gond, hogy úgy tűnik, Keller László (MSZP) volt közpénzügyi államtitkárnak, megyei képviselőnek volt igaza, amikor néhány hete a megye csődjéről nyilatkozott, az eladósodást mondva felelősnek. Azóta kitört a közétkeztetési botrány, majd a tankönyves vállalkozók is jelezték: a megye szeptember óta nem fizette ki a leszállított könyveket.

Rádi Antónia
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 420 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 4648
  • e Hónap: 15759
  • e Év: 169255
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.