Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Most viszont eljött az idő...
  2011-04-01 15:42:07, péntek
 
  Az utolsó levél

Az utolsó levelem írom ebben a formában. Ezután emberi arcom, nevem lesz. Vége a számítógépes szájtépésnek, fotel forradalmárkodásnak, a tettek következnek.

Az elmúlt években kölcsönösen megtanítottuk egymást arra, hogy jobb sorsra érdemes, nem a népek sorának végén szemlesütve kullogó, sok évezredes múltra visszatekintő, az emberiség alapkultúráját adó nemzet vagyunk.

Mára már tudjuk, hogy igaz történelmünket hosszú ideje módszeresen eltitkolták-eltitkolják, megmásították-megmásítják, olyanok, akik ugyan a mi nyelvünket beszélik, de idegenszívű emberek. Azokról beszélek, akik az elmúlt évszázadok alatt, és napjainkban is mindent elkövettek-elkövetnek annak érdekében, hogy magyarságunkat szégyellni valónak érezzük.

Napról napra kidühöngtük magunkat, fogainkat tehetetlen dühvel csikorogtatva, azt a sok gátlástalan aljasságot látva, ahogyan országunk javait, szinte teljesen ellopták. Ökölbe szorított kézzel figyeltük, ahogy egy szűk - magát elitnek tartó - réteg magának kisajátította, eltulajdonította értékeinket.

Könnyes szívfájdalommal, izzasztó gyomorgörccsel kellett tudomásul vennünk, hogy keservesen megkeresett jövedelmünk jelentős hányadát az államilag szervezett gengszterizmus, adónak nevezett sarc formájában elszedi. Ha az erőn felül befizetett adóforintjainkat, éppen nem saját, vagy pártja boldogulására költi kénye-kedve szerint a hatalom, akkor azokat a felelőtlenül felvett, és átgondolatlanul elköltött, eltékozolt, állami adósságokat fizeti vissza, amiből gyakorlatilag a nemzet többségét alkotó egyszerű állampolgárnak semmi haszna nem volt korábban.

Tudunk az aranyárban épülő autópályákról, hidakról. Tudunk a síkvidéken megépülő szükségtelen alagutakról, gigantikus völgyhidakról, tudunk a nemzetgazdaságot végletekig megterhelő, soha meg nem épülő metróról. Tudunk a beruházások kapcsán elfolyó, egyéni zsebekbe, pártkasszákba vándorló súlyos milliárdokról. Tehetetlenül szemléljük, mert a legkisebb ellenvélemény hangoztatására sem nyílik lehetőség, az írott és elektronikus média, százszázalékos idegen elkötelezettsége miatt.

Nem hallatszik messzire lelkünk tiltakozása, a mindenünkre rátelepedő, mindenünkből hasznot húzó, mindenünket elbitorló pökhendi, multinacionális karvalytőke, kiváltságai miatti bánatunk.

Hiába tudjuk, hogy a családokat ellehetetlenítő körbetartozások intézménye javarészt, az éppen regnáló hatalom gazdasági holdudvaraiból ered, tehetetlenek vagyunk ellene.

És sok, nagyon sok mindenről van még tudomásunk, amit egymás között elkeseredve megosztottunk, elpanaszoltunk már, százszor, ezerszer.

A tehetetlen düh, az elképzelés nélküli tenni akarás feszíti bensőnket régóta. Nem tudjuk, mit tegyünk, mikor, hogyan és kivel. Nem tudjuk, mi lenne a helyes út, és ha azt gondoljuk ráleltünk egyre, ami szerintünk helyes, nem tudjuk hova vezet.

Most viszont eljött az idő, elkövetkezett az a pillanat, amire évszázadok óta a tudatunk alatt vártunk. Az alkotmányozási bohózat kapcsán, végre törvényesen, békés keretek között kifejezhetjük egységesen akaratunkat.
Az Ősi Alkotmányuk, a Szentkorona Értékrendje jogfolytonosságának helyreállítása melletti közös kiállás a lehetőségünk. Életünk során az első, és bízvást kijelenthetem, az utolsó ilyen alkalom. Most válhat EGGYÉ a Nemzet. Most pendülhetünk egy húron, hogy közösen, egy akarattal, eljátsszuk a pártokrácia hatalmának hattyúdalát.

Ötszáz éve, Mátyás királlyá választása óta, az első olyan alkalom, amikor nem valami ellen, hanem valami mellett kell kiállnunk, és ezáltal nyerhetjük el a hőn óhajtott változást, a magyarság egységét. Szabadság harcaink törvényszerűen bukásra voltak ítélve, mert a fent álló rendszerek ellen, erőszakos eszközökkel kíséreltünk meg, változást elérni. Békés célért, erőszakkal, erőszak ellen, nem lehetett győzni. Mindig irreálisan nagy volt a külső, aljas, rossz-szándékú túlerő, és/vagy a szenvtelen közöny, amellyel a világ szemlélte küzdelmünket. Ennek a tételnek az igazát a történelem minden esetben bebizonyította. Elbuktunk. Eddig még mindig.

Nézzük, most mik a kilátások, mik lehetnek közös céljaink.

Hazánk pártokrácia uralmi intézménye alapján működő politikai rendszere, magyar érdekek mentén kifejtett "áldásos" tevékenységéről, ne ejtsünk szót. Annyiszor körbejártuk már. Ismerjük, lerágott csont. Tudjuk, teljesen mindegy milyen színbe öltöztetik a választások alkalmával fejünk tetejére ültetett hiénákat. Amíg a felettes irányító kiléte nem változik, semmi nem változik. Így a látszólagos helycserék után, az éppen aktuális "új kormány" is, az idegen érdekek kiszolgálója marad.

Mit adhat nekünk a Szentkorona Alkotmánya, milyen a rendszerének felépítése, működése?

Nagyon szakszerűtlen megfogalmazás lesz, csak ami egyszerű gondolkodású agyamtól kitelik.

Az első dolog, amit meg kell értenünk, az nem magyar ésszel, tulajdonképpen fel sem fogható. A Szent Korona jogrendszerében a Szent Korona ugyanis, nem AMI, hanem AKI. Azaz jogi személy. Ahhoz, hogy a további mondanivalóm értelmezhető legyen, ezt mindenképpen el kell fogadnunk.

1. Magyarország örökkön szabad.

Most a gyakorlatban nem az, és a legkevésbé sem akarják az új alkotmány tervezettel azzá tenni.
Ez a kitétel azt jelenti, hogy semmilyen kormány, vagy akár az Országgyűlés sem mondhat le az ország szuverenitásáról, önrendelkezési jogáról.
A jelenlegi alkotmány tervezet, többek között éppen ezt szegi meg.
Miért? Milyen önrendelkezés az, ahol nem az adott nemzet rendelkezik vám és adó árbevételei legjelentősebb hányadával, a saját pénzkibocsátás jogával, külpolitikai elképzeléseivel? Hogy csak néhányat említsek. Ezek szerint a bevételi oldalhoz majdnem semmi közünk, annak java része felett nem rendelkezünk. Csak az ellátó rendszerek működtetésébe nem szólnak bele Brüsszelből. Tehát ami pénzbe, költségbe kerül, afelett gáláns hanyagsággal eltekintenek. Oldjuk meg. Mondják ők.

2. Kárpát-hazában minden tulajdonosi jog, a Szent Koronát illeti.

Minden, ami a földön, föld alatt, levegőben megtalálható, beleértve a víz és az összes energiaforrásokat, még a szellemi találmányokat is, a Szent Korona tulajdona. Kizárólag a Szent Korona országának alkotó eleme, a Szent Korona tagja - vagyis az az egyén, aki a Kárpát-hazában született -, gyakorolhatja a birtokos jogait. Az Ő esetében, a birtoklás megegyező jogokat biztosít a tulajdon joggal.
(sajnos korlátozott képességeim miatt egyszerűbben nem tudom megfogalmazni)

Nem gyakorolhat tulajdonosi jogokat semmiféle KFT, Rt, vagy egyéb jogi személy mögé elbujtatott külföldi vállalkozás, mert csak - Magyarország esetében - magyar ember lehet birtokos. Fentiek alapján minden korábban elorozott értéket, jogszerint vissza lehet venni.

3. A Szent Korona minden tagját, egy és ugyanazon szabadság illeti meg.

Ennek a tételnek igaznak kellene lennie a legegyszerűbb értelmezésében, vagyis a törvény előtt, mindenki egyenlő. Vajon száz százalékig kijelenthető, hogy ez így van a mai bírói gyakorlatban?
Tágabb értelemben azt jelenti, hogy a Kárpát-hazában élő valamennyi nemzetiségre igaz kell, hogy legyen. A történelem viharos eseményei sajnos besározták valamennyi itt élő náció, másik nemzet tagjai ellen elkövetett cselekedeteit. Mindenki vétett a másik ellen, vitathatatlanul, letagadhatatlanul. Ezért olyan kihívóan küzdelmes feladat megfelelni annak az isteni kívánalomnak, hogy próbáljunk meg Mária Országában békében, harmóniában, egymás kölcsönös boldogulására, egymást segítve megélni. Borítsunk fátylat a múltra. Ami megtörtént, megtörtént. Változtatni nem lehet rajta. Kárpát-haza egysége csak abban az esetben valósulhat meg újra, ha végre felfogjuk, és elfogadjuk, hogy ez a terület más nemzeteteknek is a hazája. Ebben a szellemben kellene elöl járnunk, példát mutatnunk. Nem a gyenge megalkuvásával, hanem az erős eltökéltségével.

4. A Szent Korona tagjainak nem csak joga, hanem KÖTELESSÉGE (!) élni az ellentmondás és ellenállás jogával, ha annak szellemisége sérül.

Most igencsak sérül! Tehát? Megismétlem: KÖTELESSÉGÜNK ELLENÁLLNI!

5. A hatalom NEM alkotmányozhat. Pont. Ez az Alkotmányozó Nemzetgyűlés feladata.

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívását a hatalmon lévőktől ne várd. Ez a Te dolgod, az enyém, a miénk!

Ezek után lássuk, hogy nézhetne ki a Szent Korona Értékrend hatalmi struktúrája a gyakorlatban.

"A kör közepét hagyd üresen! Az Istené!"

Így szól atyai eleink bölcs intelme. Vagyis a legfelsőbb, megkérdőjelezhetetlen hatalom a Szent Koronáé. Illetve, ha a Jóisten küld a Korona alá megfelelő embert, akkor a királyé.
Tehát a legfelsőbb vezető kérdését elintéztük. Meg van a főnök. Státuszából fakadóan korlátlan hatalomra, diktatórikus berendezkedésre nem törhet, tehát, meg kell, hogy ossza hatalmát.

Kivel?

Mondjuk hét, tiszta szándékú, bölcs Magyar emberrel. Nevezzük őket a Hét Tisztaszívűnek, akik havi váltakozásban elnökölve határozzák meg a Haza ügyeinek főcsapás irányát. Ebben a rendszerben, ezen a szinten is, a hatalmi diktátum kialakulása kizárható.

A Parlament Felsőháza a végrehajtó hatalom. Tagjai kizárólag szakemberek. Magyar szakemberek. Jogtudósok, igaz történelmünk ismerői, gazdasági szakemberek a nemzetgazdaság minden ágából. Ők készítik el a törvényjavaslatok jóváhagyásra szánt tervezetét a Vének útmutatása alapján.

És mindezt ki hagyja jóvá?

A Parlament Alsóháza, ahol kizárólagosan - FIGYELEM! - negyvenedik életévüket betöltött anyák kapnának helyet. Olyan asszonyok, akik már megfelelő élettapasztalattal, kifinomult női ösztönökkel, bele,- rá,- és megérző képességekkel, továbbá a Haza sorsát illetően kellő elkötelezettséggel rendelkeznek.

El tudjuk képzelni, hogy egy csapat, jóravaló "hatlövetű házisárkány" megszavazzon egy olyan törvényt, ami nekik valamilyen okból nem tetszik? Kizárt! Lerágják a húst annak a "semmirekellő, senkiházi alaknak" az utolsó porcikájáról is, és kiszekálják a világból a törvénytervezet megalkotóját, ha valami nem úgy van a törvénytervezetben, "ahogy kell".

Van-e ennek a rendszernek buktatója? Nincs, mert senki nem sajátíthatja ki önös érdekből a hatalmat. Ha lenne király, akkor neki esetleg lenne esélye, ha akarná. Ebben az esetben, viszont az "elzavarási jog" érvényesül. A kör bezárult. Ez a Szent Korona Alkotmányának csodája. Ez szerint élhettünk addig, amíg külső erők által nem hagytuk megosztani, befolyásolni magunkat.

El kell fogadtatnunk Ősi Alkotmányunkat, mert így rend lesz. Nem mondom, hogy demokrácia, mert az nem egyenlő a renddel. Láthatjuk, mert erős rendetlenségben élünk. Ha ez a jelenlegi berendezkedés a demokrácia, akkor ez nem kell! Nekem legalább is biztosan nem.

Eljutottunk odáig, hogy van, amit meg szeretnénk valósítani, meg van, amit el szeretnénk érni.

Hogyan?

A fentiekben egyértelműen meg lett fogalmazva.

Alkotmányozó Nemzetgyűlés. Ez a megoldás. Egy helyen, egy időben, nagy-nagyon sokan lenni. Olyan sokan, hogy ne mondhassák a jelenlegi "hatalmasok", hogy csak egy elenyésző kisebbség akarata fejeződik ki a tiltakozó tömeg létszámából kiindulva. Ezért hát, el kell jönnöd, és értesíteni másokat is az eseményről. Most Te vagy a média. Te vagy a hírközlő eszköz, Te vagy az információs csatorna, a postás, az agitátor egyszemélyben.
Ne számíts hivatalos segítségre. Azt biztosan nem kapsz. Nem lesz média támogatottság, nem lesz semmilyen főcím értékű híranyag.
Várhatóan lesz viszont gúnyolódás, elbagatellizálás, ellen szervezkedés, és a megmozdulás sikeréért tevő, arcukat, nevüket felvállalók ellen vélhetően más is. Senki nem ígért olyat, hogy egyszerű, vagy könnyű lesz. A siker nem jön könnyen. A lehetőség adott, de tenni kell érte!

Úgy tartja egy régi, de örökéletű mondás, hogy: "gyáva népnek nincs hazája"

Nézz körbe! Nézz tükörbe! Vondd le a következtetést!

Vagy Te, azt mondod, hogy van? Akkor miért vagy zsellér, vagy már lassan az sem saját hazádban? Miért gondolkodsz azon, hogy ha elvégzed az egyetemet, akkor a világ melyik tájékán fogsz letelepedni a perspektíva nélküli jövőképed miatt?
Folytassam?
A világ legjobb termőföldjével rendelkező országban nincs a parasztnak megélhetése!
Nem folytatom, bár tudnám. Úgyis tudod, hogy igazam van.

Amennyiben ezt az Isten által felkínált lehetőséget mondva csinált ürüggyel kihagyjuk, mert nem érünk rá, valami borzasztóan fontos dolog miatt éppen, nem lesz jogunk soha többé panaszkodni. Semmiért! Azért, mert amikor tehettünk volna valamit, amikor itt volt az ideje, nem tettünk semmit. Az élet megadta nekünk, a soha többé vissza nem térő lehetőséget, hogy tegyünk a Hazáért, családunk jövőjéért, magunkért.

Ha eddig nem tudtad mi a feladatod, akkor most tudod. Mozgósítani, és ott lenni!
2011. április 18. koraeste. Budapest, Kossuth tér

Tudnod kell, a hivatalos média minden erejével ellene fog szegülni. Le akarja a kezdeményezést járatni. Azért, mert törvényes, azért, mert tudja, hogy ez uralmának a végét jelenti.

Reményeim szerint mindörökre. Ámen!

Ezek után meg lehet kérdezni, hogy jó, ez mind nagyon szép, de Te, mit teszel, mik a terveid a jövőben?

Először is elmondom, hogy mit nem akarok, illetve mi nem leszek, aztán azt, hogy mit teszek az ügy érdekében.

Ami biztosan nem leszek a Szent Korona hierarchikus rendszerében, az a főnök, merthogy az a Szent Korona.

Nem leszek a Haza bölcse sem, mert a Vének tanácsába, csak én magam, hétnél sokkal több igaz Magyart tudnék javasolni.

Nem leszek a parlamenti Felsőház tagja sem, mert maximum az egyenes fal felrakásához, annak bevakolásához, födém zsaluzásához, bevasalásához, betonozásához, vagyis házépítéshez értek. Szükség szerint, egy-két száz építőiparos ember munkájának összehangolása, megszervezése sem okoz megterhelő feladatot.

Nem leszek a parlamenti Alsóház tagjaként negyven éven túli anya sem. (ennek lehetősége, már a fogantatásom pillanatában eldőlt)

Akkor mégis mit szeretnék? Dolgozni. Becsülettel dolgozni, és munkám megérdemelt ellenértékét biztosan megkapni. Annak jövedelméből nyugodtan, a csekkek garmadájának befizetési kötelezettségeitől, görcsmentesen élni, családomat becsülettel ellátni, gyerekeimet felnevelni. Ennyi az igényem, nem több. Vagy ez sok? Mert ez jelen pillanatban nem adatik meg!

Én biztosan ott leszek április 18-án, a Kossuth téren, pedig messziről fogok jönni. A Vereckei hágótól hozom őseink szellemének erejét. A magyar határtól, a 4-es úton gyalogosan. Nem párt katonaként megbízásból, hanem önként, tiszta szívű, tiszta szándékú magyar emberként. Egyedül, de remélem nem magányosan.
Kezemben az angyalok által tartott Koronás Magyar Zászlóval, és a Szent Korona Zászlajával a következő útvonalon:
Záhony indulás
április 8 Kisvárda
9 Nyíregyháza
10 Újfehértó
11 Debrecen
12 Hajdúszoboszló
13 Püspökladány
14 Kisújszállás
15 Szolnok
16 Cegléd
17 Üllő
18 koraeste Budapest, Kossuth tér érkezés

Hiszem azt, hogy a Zászlónak sok magyar Hazafi vigyázó, óvó tekintete követi útját. Hiszem azt, ha az a kezemből a porba hullana a Zászló, lesz, aki felemeli azt, és eljuttatja időben a rendeltetési helyére.

Az útra egy fillér nélkül indulok. Úgy gondolom, hogy a Nemzet élő lelkiismeretét jelenítem meg. Ha éhezem, vagy szomjazok útközben, a Zászló lelke sír, meg persze az enyém is. Ha nem lesz hol álomra szenderednem, a Zászló fog bánatosan erőtlenül lógni, gyámoltalanul lengedezni. Hiszem, hogy nem így lesz! Éljük meg együtt a Szent Korona, Magyarságot pártokon felülemelkedő, egységbe forrasztó csodáját!

Tudom, a szívem mélyén érzem, hogy él még a büszke, mindent elsöprő erejű Magyar lélek! Hiszem, hogy a vígan csattogó Zászló kelméjének ropogását felerősítve, dörögve, dübörögve verik vissza a Kárpátok szent bércei, hogy egységbe szólítsák Nagyboldog Asszony népének, szittya fajtáját.

Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most, vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!

Igen csak régen voltak ennyire aktuálisak Petőfi nagyszerű sorai!

Magyar, ha a szíved is magyar, légy ott! Nem kell az állampolgárságodról igazolás bárhol is élsz a nagyvilágban! A jelenléted által kapod meg, teljes körű szavazati jogodat!

Ott leszel a Kossuth téren? Mert én igen, ha az Ég a Földdel összeér, akkor is!

Találkozunk Égen, Földön!
Utoljára, bajtársi üdvözlettel: a Hun Vérfarkas


"Vérrel, a vérért! ("NEM" Tiszti Kiadás)

Napi információ az útról és kapcsolattartás az alábbi közösségi oldalon lehetséges:

Akik Hisznek Magyarország Feltámadásában
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=100001956920134
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meghívó ma, 18 órai kezdettel
  2011-04-01 15:14:31, péntek
 
  SZÁNTAI LAJOS következő előadása

alkotmányunk és hagyományunk kérdéseiről

2011. április 1-jén pénteken (!) 18 órakor lesz

KORONÁZZUNK?
KIT? MIKOR? HOL? MIVEL?

Helyszín: Hagyomány Iskolája, Budapest, IX. kerület Mátyás utca 7. Pinceszín


Belépő-adomány: 500-1000 Ft (szándék és lehetőség szerint)
Szervező: A Magyar Múlt Megőrzéséért Egyesület
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Közindítvány
  2011-04-01 15:12:27, péntek
 
  TISZTELT ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ....... !

Tájékoztatom, hogy 2011. március 26-án, mintegy tizenkétezer főt képviselő 83 magánszemély részvételével tartotta meg a Második Országos Értekezletét a Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség.

A TAHSZ Második Országos Értekezlete a március 5.-i elsőhöz hasonlóan nemzeti imádságunkkal, a Magyar Himnusszal vette kezdetét, majd az alkotmányozásról, a történelmi alkotmányról szóló szakértői előadásokkal folytatódott. Az előadássorozat első szakaszát Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetsége örökös tiszteletbeli elnöke nyitotta meg, majd Szabó Sándor András, innovációs tanácsadó és Ludányi Horváth Attila, okleveles közgazdász és nyugalmazott diplomata foglalta össze az 1920-tól 1938-ig tartó alkotmányos jogfolytonosság helyreállítási folyamat tanulságait, napjainkig érvényes tanulságait.

A szünet után Dr. Szöllősi József, az Alkotmányos Jogfolytonosságot Helyreállító Nemzetgyűlés elnöke és Dr. Varga Tibor, jogtörténész vázolta fel az 1944. óta kialakult joghelyzet visszásságait. Az ebédszünet előtt még a Magyar Szociális Fórum által szervezett Szociális Kerekasztalnál tett felszólalásáról számolt be Dr. Boór Ferenc, a TAHSZ és a Fejér Szövetség szóvivője, majd az előre betervezett előadássorozatot Dr. Bakos Batu, a Magyarok Nagyboldogasszonyának Szent Korona Lovagrendje nagymestere előadása zárta.

Az előadók megerősítették, hogy a jelen súlyos helyzetben a Magyar Országgyűlésnek nem az alkotmányozás volna a feladata, hanem az alkotmánytalan (illegitim) állapot beismerésével az így kialakult nemzetidegen helyzet felszámolása. Elkerülhetetlen, hogy az országgyűlés - a széles társadalmi közreműködéssel felálló nemzetgyűlés megalakításáig - abban a törvényben, amelyet április 18-ig kíván véglegesíteni, egyértelműen kinyilvánítsa, hogy az utolsó alkotmányosan törvényes állapot 1944. március 18-án állt fenn Magyarországon. Az alkotmánytalanul törvénytelen (illegitim) helyzet felszámolásának érdekében az első lépése viszont annak kinyilvánítása kell legyen, hogy a Magyar Országgyűlés az 1944-ig fennálló, s azóta sem helyreállított alkotmányos Magyarországgal, az addig érvényesült történelmi alkotmányunkkal vállal jogfolytonosságot. Azaz, az alkotmánytalan (illegitim) alapjogi állapotot végre egyértelműen beismerve, azonban az ilyen körülmények között lefolyt választás alatt tett ígéretei és elért eredményei alapján született parlamenti többségével vállalt kormányzati felelősségéhez felnőve, a tényleges hatalom birtokában azon átmeneti jogszabályok megalkotását kellene sürgősen a törvényhozás napirendjére tűznie, amelyek az átmeneti időszakban is képesek megvédeni és megőrizni Magyarország függetlenségét, nemzeti tulajdonát, a magyar nemzetet, az állampolgárok élet-, sőt, létfeltételeit. Történelmi léptékű feladat ez, amely a társadalmi nemzetfenntartó erők képviselőinek, meghatározó jogainak tényleges elismerése nélkül nem megvalósítható.

Az értekezlet jelmondatát tovább erősítette minden előadó és minden hozzászóló:
,,Nem teremthető hagyomány abból, hogy amit törvénykeznek, az nélkülözze az alkotmányt,
s amit alkotmánynak neveznek, az nélkülözze az íratlan törvényt, a hagyományt!"

Az értekezlet a résztvevők hozzászólásai után - többek között - a következő határozatot hozta:
A TAHSZ újra felszólítja az Országgyűlést, hogy az értekezlet által 10 pontra bővített és teljes egyetértésben megfogalmazott - alábbiakban részletezett és összesen mintegy 20-25.000 főt képviselő több mint félszáz társadalmi szervezet által aláírt - Felhívását a házelnök a kézhezvételtől számított első nyilvános ülésnapon ismertesse, olvassa fel, majd adjon magyarázatot arra, hogy ezt korábban, az első Felhívás kézhezvétele után, március 22-én miért nem tette meg.

Székesfehérvár, 2011. március 31.

Tisztelettel:
Dr. Boór Ferenc, TAHSZ szóvivő (8000 Székesfehérvár, Udvardi utca 34.)



MÁSODIK ORSZÁGOS ÉRTEKEZLETÉNEK
Felhívása

1. Magyarországnak van Alkotmánya, mely hosszú évszázadokig, 1944. március 19-ig, a német megszállásig (de facto) hivatalosan is érvényben volt és (de jure) alapjogi értelemben érvényben is van.
2. Nem ,,alkotmányozni" kell, hanem a magyar nemzettestet védelmező történelmi magyar Alkotmányt kell helyreállítani.
3. Sem a végrehajtó hatalom, sem a törvényhozás (így jelenlegi kormány vagy országgyűlés) nem alkotmányozhat. Törvénytelenség jogot nem alapít.
4. Minden magyar érzelmű személyt, választott képviselőt, helyi közösséget, szervezetet, mozgalmat, nemzetfenntartó erőt történelmi Alkotmányunkat helyreállító szövetségek létrehozására hívunk.
5. Felszólítjuk a Magyar Országgyűlést, közjogi méltóságokat, közhatalmi ágak közszolgáit, hogy az Alkotmány és Törvény (alap-, fő-, sarkalatos törvény, ...) fogalmát megnyilatkozásaikban, indítványaikban és különösen a köztájékoztatásban egyértelműen különböztessék meg!
6. A jogfolytonosság értelmében a Magyar Országgyűlés törvényben állítsa helyre Magyarország történelmi alkotmányát!
Az országgyűlés abban a törvényben, amelyet a történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállítása céljából hoz, egyidejűleg helyezze hatályon kívül az 1949. évi XX. törvényt!
7. Amennyiben a Magyar Országgyűlés valóban helyre kívánja állítani a történelmi alkotmányunk jogfolytonosságát, akkor ki kell mondja, hogy az 1944. március 19. óta létezett politikai és alkotmányos rendszerek, így az 1989-90-ben megalakított rendszer is máig törvénytelenek, illetve az elmúlt bő 20 évet tekintve azt, hogy törvényességében nem megalapozott.
8. A Magyar Országgyűlés a jelenlegi, törvényességében megalapozatlan (illegitim) helyzetében egyet tehet, hogy megállapítja átmeneti és korlátozott jogkörű állapotát és tényleges hatalmi helyzetéből kinyilvánítja, hogy Magyarország visszatér ősei jogrendjéhez, az 1944. március 18.-i jogállapothoz, és kimondja az azóta napjainkig terjedő időszak minden köz- és magánjogi aktusának elvi érvénytelenségét.
9. A Magyar Országgyűlés külön jogszabályokban biztosítsa, hogy a széleskörű társadalmi részvétellel felállítandó közhatalom: az alkotmányozó nemzetgyűlés döntsön arról, hogy az elmúlt közel 67 éves időszak jogszabályaiból melyeket minősít a történelmi alkotmányunk alapelveivel - a Szent Korona Értékrendjével - összeegyeztethetőnek!
10. A Magyar Országgyűlés addig is átmeneti jogszabályokban biztosítsa a meg nem újuló természeti kincsek eladásának tilalmát, a nemzeti vagyon és közszolgáltatások nemzeti tulajdonba vételét, megőrzését és működtetését, valamint a magyar élet, nemzet, haza védelmében a szociális és létbiztonsághoz, munkához, lakhatáshoz és egészséghez való alapvető jogokat!
Követeljük, hogy e Felhívást, mint közindítványt, az átvételét követő első nyilvános országgyűlési ülésnapon a házelnök olvassa fel!

Agárd, 2011. március 26. (http://www.vimeo.com/21624251)



Aláíró szervezetek: 1956 Magyar Nemzetőrség, Áldott kéz 2000 NASZ, Alkotmányos Jogfolytonosságot Helyreállító Nemzetgyűlés, Balaton Sport Club, Családi Nevelésért Alapítvány, Egerszalóki Borvirág Férfias Dalárda, Fejér Mag Egyesület, Fejér Szövetség Mozgalom, Felvidéki Magyar Sziget, Forradalmi Nemzeti Bizottmány, Gárdonyi Bonsai Egyesület, Gazdaudvar Miskolc, Hun Fokos Szövetség, Hun Lélekközösség Pálos Rendháza, Hun-Kor Társadalmi Fejlesztő Egyesület, IJÁSZ - Igazságos Jogállamért Szövetség, Jog = Erkölcsi Minimum Baráti Kör Budapest, Konzervatív 56'-os Antibolsevista Szövetség, Közvagyon Résztulajdonosainak Polgári Jogi Társasága Szeged, Magna Hungarica irodalmi zenekar Baja, Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya, Magyar Hadigondozottak Szövetsége, Magyar Királyi Lovagrend, Magyar Mátrix Szövetség Föderáció, Magyar Múlt Megőrzéséért Egyesület, Magyar Nemzeti Gárda, Magyar Nemzeti Gárda Pártolói Köre, Magyar Szent Korona Alapítvány, Magyar Történelmi Családok Egyesülete, Magyarok Nagyasszonyának Szent Korona Lovagrendje, Magyarok Szövetsége Heves Megye, Magyarok Szövetsége Kőbányai Mozgalom, Magyarok Szövetsége Óbudai Baráti Kör, Magyarok Szövetsége Szolnok, Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete, Magyarok Világszövetsége Piliscsabai Szervezete, MARTA - Margitosok a Történeti Alkotmányért Baráti Kör, Nagykovácsi gróf Tisza István Nemzeti Kör, Nemesi Rendi Mozgalom, Nemzeti Koordinációs Testület, Nemzeti Társaskör, Nobilitas Carpathiae Társulás Érsekújvár, Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom, Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, Székely Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület, Szent Korona Szövetség, Szent Korona Társaság Elnöksége, Szilágyi Erzsébet Független Nőegylet, Történelmi Vitézi Rend, Trianon Társaság Fejér Megyei Szervezete, ZeNeDe Egyesület, Nemzeti Hírháló Egyesület, Magyar Nemzeti Bizottság 2006
és (szerkesztő) aláíró magánszemélyek: Arcson Rafael, Bakos Batu Dr.,Balogh János Dr., Bene Gábor Dr., Berencsy László, Betty Smith, Boór Ferenc Dr., Budai György, Budai Györgyné, Csiszer Lóránt, Csiza Csaba, Dankó Éva, Dankó János, Dienes Erzsébet, Dobrova Éva, Elekes Tamás, Erdős Tamás Dr., Farkas I. József Dr., Feil Krisztián, Fetzer János, Fóris Béla, Fórizs Eszter Dr., Fórizs József, Fülöp Adél Dr, Gazdicskáné Bazsik Lenke, Gligor Kovács Csilla, Gőbl György, Gyenes Péter, Hagymássy Irma, Horváth György, Horváth József, Horváth Sándor, Horváth Tibor és neje Horváth Tiborné, Hummel Gizella, Hurai Ági, Hurai Erzsébet, Ifj Kovács Károly, Ignácz Antal, Ináncsi József, Iványi Sándor, Janits Béla, Kántor Ilona, Kardos Gábor, Kasziba Gyuláné, Keöves Györgyné Zsuzsa, Kincsesné Salca Mária, Király Zoltán, Kiss Imre vitéz, Kollár Lajos Dr., Kovács János, Kovács Károly, Körmendi Anna, Krashó János, Krupla Zoltán, Laczkó János, Lévai Regina, Ludányi Horváth Attila, Makk Imréné, Marsiné Komor Anita, Molnár Géza, Mondok Imre Károly, Nagy Jánosné, Nagy Zsuzsanna, Németh Zsolt, Novák Ádám, Nyáry János, Peleskei László Dr., Pentelényi Tamás Dr., Penzer Simon, Pozvari Éva Dr., Práznovszky Miklós Dr., Ráczné Fodor Éva, Rigetiné Simon Irén, Sajó Mária, Sajó Victor, Simáki Rita, Szabó László, Szabó Sándor András, Szabóné Kaiser Edina, Szalontay Béla, Szántó Csaba, Szent-Andrássy Jenő vitéz, Szőts Béla, T. Kovács Erzsébet, Tálos Géza, Tamás Erzsébet Dr., Tőke Csaba, Tury-Nagy Attila, Vájer Etelka, Vajta Dénes, Váralljai Csocsán Jenő Dr., Vásárhelyi Éva, Vásárhelyi József, Vattay Szabolcs, Vavrek József, Vesztergombi-Pentelényi Kinga, Vörösváczky Csaba Szilárd vitéz, Zéher Andor László, ... és még sokan mások, akik folyamatosan csatlakoznak a Felhívásához.
Címzettek: A Magyar Köztársaság Elnöke (Köztársasági Elnöki Hivatal, Sándor-palota, 1014 Budapest, Szent György tér 1., Postacím: 1536 Budapest, Pf. 227); Magyarország Miniszterelnöke (Miniszterelnöki Hivatal, 1357 Budapest, Pf. 6., E-levél: orbanviktor@orbanviktor.hu); Miniszterelnöki Hivatal (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 1055 Budapest, V. Kossuth Lajos tér 4. Postacím: 1357 Budapest Pf. 2); Az Országgyűlés Elnöke (Országház, 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3., Postacím: 1357 Budapest, Pf. 2., kover.laszlo@parlament.hu); Az Alkotmánybíróság Elnöke (Magyar Köztársaság Alkotmánybírósága, 1015 Budapest, Donáti u. 35-45., Postacím: 1535 Budapest, Pf. 773.); A Magyar Országgyűlés Alkotmány-, és Igazságügyi Bizottsága (Országház, 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3., Postacím: 1357 Budapest, Pf. 2., aib@parlament.hu), Dr. Baka András Bálint, a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának, Országos Igazságszolgáltatási Tanácsának Elnöke (1055 Budapest, Markó utca 16., Postacím: 1372 Budapest, Pf. 438., elnok-lb@legfelsobb.birosag.hu, hivatal@oith.birosag.hu), Dr. Polt Péter, a Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyésze és a Legfőbb Ügyészség (1055 Budapest, Markó u. 16., Postacím: 1372 Budapest, Pf. 438., lu@mku.hu, info@mku.hu), A FIDESZ-MPSz Elnöke (Fidesz Központi Hivatal, 1088 Budapest, Szentkirályi u. 18.); A JOBBIK Elnöke (Jobbik Magyarországért Mozgalom, 1113 Budapest, Villányi út 20/a); A KDNP Elnöke (KDNP Központi Iroda, 1078 Budapest, István u. 44., 1. emelet 14.); Az LMP Elnöke (LMP központi irodája, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 37. 1. em., Postacím: 1386 Budapest, Pf. 959); Az MSZP Elnöke (MSZP elnöksége, 1066 Budapest, Jókai u. 6., elnok@mszp.hu); Fejér Szövetség Titkársága (8000 Szfvár, Udvardi u. 34.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
88 éves ember levele...
  2011-04-01 15:07:30, péntek
 
  "Egy 88 éves magyar ember írása"

Gyurcsány Ferenc
Országgyűlési képviselő úrnak
1357 Budapest
Kossuth Lajos tér 1-3. sz.


Levelem megírását az Ön és párttársainak egyre minősíthetetlenebb parlamenti magatartása provokálja. Az Ön pártját, az MSZP-t, melynek támogatottsága a biztos választók körében mindössze 10-15 % körül mozog, a méltatlanviselkedésük alapján ki kellene zárni a magyar Parlamentből.
Önök hazaárulók!
Árulják a hazát, karrierért, hatalomért, pénzért, meggyőződés nélkül, elvtelenül, gátlástalanul,
önző érdekből, kizárólag a vad kapitalisták érdekei szerint.
Megcsúfolják a párt nevét: ,,Magyar Szocialista Párt" melyben Önök, mint tagok sem nem magyarok, sem nem szocialisták, csak a saját zsebük érdekében HAZAÁRULÓK!!!
Perc emberek, minden tisztesség, becsület nélkül, nemzet és gazdaságrontók, és mérhetetlenül korruptak.
Ország rontásuk a 2002. évi parlamenti választással kezdődött, amikor szégyenteljes csalással jutottak be a parlamentbe. Csalásukat azzal bizonyították ország, világ előtt, hogy a szavazócédulákat bezúzták.
Ezután következett Medgyessy Péter, aki letagadta D-209-es ügynökségét, nyilvánosan, a parlament teljes tagsága előtt.
Ezt az embert Ön Gyurcsány Ferenc, mint kampányfőnök, a felesége Dobrev Klára, mint kabinetfőnök támogatták.
A ,,TÁMOGATÁSUK" nem sokáig tartott, pedig még sportminiszteri kinevezést is kapott Medgyessytől. Azután hálából, megpuccsolta Medgyessy Pétert, és 197 szavazattal megerősítve, - ha a 10-15 % körüli szavazótábort vesszük alapul, akkor kb. 800 ezer embernek kellett volna szavazni, - beleült a miniszterelnöki székbe.
Ezzel elkezdődött a nemzet - és gazdaságrontó tevékenysége.
Nemzet rontásának első cselekedete az volt, amikor az ,,öregecskedő feleségeket le kell cserélni" elhíresült mondásával dicsekedett. Önnek is, de a párttársainak is tudnia kellene, hogy a nemzet legkisebb sejtje a ,,CSALÁD", de ha a család beteg, beteg a nemzet is.
Párttársai tiltakozás nélkül tűrték, segítették a nemzet rontást. Tűrtek azzal is, ahogy Önnel együtt megtagadták, 2004., de c. 05.-én a határon kívül, a szülőföldjükön élő magyar testvéreinket.
Pökhendisége a 2004 dec. 03.-án a TV nyilvánossága előtt, Durai Miklós, Tőkés László és a Délvidékről Ágoston Urakkal szemben, igen picire zsugorodott, de nem tanult belőle.
Miniszterelnökként egymás után ripacskodott, pl. az arab focistákról, akiket terroristáknak nevezett. Aztán bornírt dolognak nevezte a népszavazást. Bemutatta a hattyú táncot, tehenet fejt a nyilvánosság előtt, és nem utolsó sorban a Nagy Imre szobornál feltett kérdése, ,,Imre Te mit csinálnál?"volt az igazi bornírtsága.
A fentieknél nem kisebb ripacskodás, a saját maga védelmében bevezetett kordonozás, amivel a Kossuth térről kizárta a magyar állampolgárokat.
A 2006. évi választások előtt, az SZDSZ-el együtt végig hazudták a választási kampányt.
Mivel a választások után kiderültek a hazugságok, az hogy a magyar gazdaság a csőd szélén áll, elmondta Őszödön a híres beszédét, melyben lekurvázta az országot.
Párttársai, sajnos, ekkor is ellenkezés nélkül falaztak.
Brüsszelben sem volt szerencsés.
Az Ön által benyújtott, az ország konvergencia programját Joaquin Almunia hamisnak minősítette.
Tehát, kormányával, hazug konvergencia programot állított össze.
Önnek nem volt szerencséje Nikolas Sarkozy Úrral sem. Az Ön által javasolt 4 pont ismertetését az elnöklő Sarkozy Úr, szó szerint, a következőképpen utasította el: ,,Miniszterelnök Úr! Még senki nem hallott olyat, hogy a beteg akarja gyógyítani az orvost. Ne az akarjon nekünk tanácsot adni, aki saját gazdaságát elkúrta."
Sarkozy Úrnak igaza volt!

Már 2004. dec. 07.-én keltezett, Önnek írott levelemben figyelmeztettem, a következőkre.

Idézet a levélből:

,,Megbocsájthatatlan, bűne elődjének, Medgyessy Úrnak, és Önnek, a magyar nemzetfenntartó rétegének, a vidéken élő parasztságnak a tönkretétele. Rendezetlenné vált a hazai tejágazat, a sertéságazat, a baromfiágazat gondja. Beengedik Magyarországra a hamisított tejet, a méreg anyagot tartalmazó fűszer paprikát. Nem védték le a Tokaji Bort, Pálinkát, mint Hungarikumot. Jöhet ide fertőzött baromfi, tojás. Újabban Dániából vásároljuk a választott malacot. Cseh országból halat, Kínából silány méz érkezik Ezek a legkirívóbb esetek, de mi lehet még, amiről nem tudunk? Kérdezem még, ki fogja megtéríteni a termelőknek a HAJDU-BÉT okozta 15 milliárd kárt?
Ön az eddigi tevékenységével bebizonyította saját magáról, hogy nem magyar, csak magyarul beszél, szívtelenül csak a saját zsebére." (Eddig az idézet)

Leveleimre, a benne lévő kérdéseimre soha nem válaszolt.

Még sportminiszterként, Mesterházy Attilával együtt, belekeveredett a Zuslág ügybe. Máig rejtély, honnan került elő az a bizonyos 50 millió forint?
Az is kérdés, a Kulcsár ügyben ki az a Gyurcsányi?
Sukoró ügye már az Ügyészségen van, a szabálytalan földcsere miatt, ami az állam számára, 1.3 milliárd forint veszteséget jelent.
Az ország tönkretétele miatt le kellett mondania a miniszterelnökségről, később az MSZP párt vezetéséről is.

A kétes úton szerzett vagyona miatt, Ön is várhatja a kivizsgálást a bíróságtól.
Mit szól a párttársainak a mérhetetlenül korrupt magatartása miatti sorozatos lebukásokhoz?
Ezek után joggal merül fel a kérdés, milyen,- illetve van-e,- erkölcsi alapja ahhoz a magatartáshoz, amit a parlamentben, és azon kívül, tisztességtelen módon gyakorol embertársaival szemben?
Párttársaival együtt folytatják a nemzet rontó tevékenységüket, megszegik esküjüket azzal, hogy nem vesznek részt, bojkottálják az alkotmány tárgyalását. Vagyis, hazaáruló módon, semmilyen közösséget nem vállalnak a magyarsággal, megtagadják a hazát.
Szövetkeznek azzal az LMP-vel, melynek vezetője Schiffer András, aki 2010 novemberében még úgy nyilatkozott, hogy: ,,Gyurcsány Ferenccel demonstrálni olyan, mint rókákkal védeni egy baromfitelep érdekeit."

Schiffer András és társai, Az Önökhöz való csatlakozással, elárulták megtagadták, pártjuk célkitűzését, azt, hogy lehet más a politika, és ezzel együtt megtagadták a magyar hazát is.

Mindezek után arra kérem Önt, képviselő Úr, hogy párttársaival együtt, mondjanak le a képviselőségről, ne rontsák tovább a hazát és annak gazdaságát.
Mondjanak le még azért is, mert az MSZP, az 1917-ben, Szentpéterváron, Lenin által megalapított kommunista pártnak késői leszármazottja, melynek nevében és érdekében, Európában, Ázsiában, több mint 100 millió embert kivégeztek.
Kivégzések Magyarországon is történtek.
Elrendelőik: Kun Béláék, Rákosi Mátyásék, Kádár Jánosék.
Arról, hogy a Lenini kommunista párt nevében hogyan beszélt Szamuely Tibor 1919. április 20.-án, húsvét vasárnapján, idézek a beszédből.
,,A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletáriátus eddigi győzelme nem került különös áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér omoljon. A vértől nem kell félni. A vér acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt, hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, amely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát."

Ehhez a véleményhez nincsen hozzáfűzni való.
Legfeljebb annyi, hogy Gyurcsány Ferenc, a ,,magyar" miniszterelnök, és az MSZP akkori titkára Hiller István, még a 21-ik században is, megkoszorúzták ennek a vérszomjas ,,ember?"-nek a sírját.

A levelemben leírt TÉNYEK alapján, az ország jövője érdekében, több, nagyon fontos kérdés is felmerül.

A helyesen elítélt náci eszmék mellett miért működhetnek még mindig, szabadon, büntetlenül a kommunista eszmék?
Miért több a nácizmus alatt kivégzett 6 millió ember, a kommunisták 100 millió főt meghaladó emberáldozatánál?
A Kun Béláék, Rákosi Mátyásék, Kádár Jánosék idején kivégzett, meghurcolt, bebörtönzött, gulágokon éhen halt magyar emberek százezreiért, mikor lesz felelősségre vonás, Magyarországon?
Meddig tűrhető még annak az 58 fős, MSZP-s képviselőnek az arcátlan, nemzet rontó, esküszegő, az egyes személyek elleni támadása, és az ország külföld felé történő HAZAÁRULÓ lejáratása?
Javasolom, az új alkotmányban kiemelten szerepeljen a nemzet védelme, minden külső és belső támadás ellen, a támadók megfelelő büntetésével.
Az új alkotmányban kőbevésett követelmény legyen a tisztesség, a becsület, az emberség, a család védelme, minden magyar állampolgárra vonatkozóan!

Az Önnek szóló levelemet, mellékleteivel együtt, kapják: mesterházi Attila, Vona Gábor, Schiffer András, Lázár János, Lendvai Ildikó, Szili Katalin, Harrack Péter országgyűlési képviselők.


Debrecen 2011-03-28.

Szakácsi Jánosné dr.
4032 Debrecen
Thomas Mann u. 45.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 38 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 368
  • e Hónap: 8972
  • e Év: 44913
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.