Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Ezoteria és a titkos személyis
  2011-04-10 12:27:15, vasárnap
 
  Asztrológia - A nyolcvanas évektől foglalkoztam asztrológiával. Nagyon sokat segített megismerni az embereket, akiknek külsejéről meg tudtam állapítani, milyen jegyben születtek. Találkoztam bikákkal, buja primitív és nem primitívekkel, akiket a művészet vonz inkább, felismertem az intellektuális ikreket, a hazudósokat felfelé álló orral főleg, melyre régebben azt mondtuk, hogy beesik az eső.

Szerettem a magasabbrendűbb halakat, mert emberbaráti szeretetről árulkodtak, de a primitívek között nagyon sok az alkoholista, rosszindulatú, irigy, rendetlen. A szép mérlegeket, magnetikus szemű skorpiókat, különösen a hölgyeket egyből megismerem, de a férfiakkal bajban vagyok. Tudom, hogy régebben a rendőrök és a bűnözők között sok skorpió volt, úgy látszik e két végletet, szívesen képviselik. A precíz, tiszta, szorgalmas szüzek is jól felismerhetőek, az elegáns oroszlánok, akik vezető pozíciókat töltenek be főleg, szintén. A rákok, bakok is külön megfigyelés tárgyát képezték. A vízöntő tudományos fantáziájú gyerekek érdekesek voltak számomra.

1993-ben egy évig vezettem egy egri gyerek magazinban gyerek horoszkóp rovatot, mely főleg a szülőknek szólt, hogyan bánjanak gyermekeikkel.



Érdekes volt megtanulni a horoszkóp jegyek megfelelőit, ugyanúgy, mint az asztrológiát. Nagyon sokat tanultam és értékes tapasztalatokra tettem szert.

Maria Duval asztrológiai jóslata 1992 - A Nők Lapja hirdetést adott fel, Mária Duval mágusnő elkészíti asztrológiai jóslatunkat. A biztonság kedvéért elküldtem a fotómat is, ami éppen akkor jelent meg az újságban a Tovább című versem mellékleteként, mert a születési aszcendensem nem ismertem, csak annyit tudtam, hogy föld-kutya évében március 7-én születtem.

Megkaptam rövidesen a kidolgozott csodálatos asztrológiai elemzést, melyhez mellékeltek egy háromkívánságos mágikus varázsábrát ábrázoló talizmánt is, ezt a gyerekek, munka, gyógyulás felirattal a párnám alá helyeztem.

Ön művész, a szerelem Önnél nagybetűkkel íródik. Értékelni fogják az ésszerűség határán belül. Gyerekeinek szükségük van Önre, s akármit gondol, vagy mond, Önnek is, nem tud elmenni. Erős pontjai: érzékiség, nyelvtudomány, informatika. Csak kommunikációra ruházzon be! Anyagiakban a szalmaláng bármikor fellobbanhat, Siker, világhírnév várható. Ebből megtudtam, hogy művésznek születtem. Ezt az asztrológiát megelőzően mondták nekem, hogy kezdjem el vezetni az álmaimat.



Álmok és megfejtésük - Öt éven átvezettem naponta az álmokat, rengeteg megtörtént esetet dolgoztak fel, olyanokat, melyek szüleimmel, s velem függtek össze, összerakhattam belőlük életem zátonyra futásának körülményeit. Rengeteg színes jósálom volt közöttük, a szimbolikák alapján írtam meséket, verseket. Álmomban több hírességgel találkoztam, volt, akivel repülőn utaztam, volt, akivel vonaton, űrhajón.
Az álmok segítettek feldolgozni életemet, választ adtak minden kudarcomra, melyek általában külső hatások voltak.

Grafológia - Kétfajta grafológiát ismertem meg. Egyik a sima grafológia, melyet alkalmaznak mindenfele. A grafológia megmutatta, hogy harmonikus, egyenes jellem vagyok, semmiféle öröklött, vagy bármiféle rossz tulajdonság nem található bennem. A Szepes Mária Pszichografológiája ezt alátámasztotta, melyekben démonikus elemek által megszállt emberek, ismert művészek, államférfiak aláírása látható rögeszmés szörnyek, vonalak formájában. A pszichografológia segített felismerni egyes emberek rejtett perverzióját, agresszióját a későbbiek folyamán, melyek az arcon is látszanak, hiszen az arc a jellemünk tükre.

Tenyéranalízis - Kézlenyomatot vettem le a kezemről, ez alapján elemeztem nemcsak az én tenyeremet, hanem mindenkiét, aki megengedte. Tenyere alapján meg tudtam állapítani, milyen típusú emberrel állok szemben, hány házassága, gyereke várható, milyen hosszú élete lesz gátakkal, vagy azok nélkül és mely tudományokban tehetséges.



Nekem minden dombom fejlett, matematikától kezdve mindenhez értettem, ezt alátámasztotta, hogy nemcsak zenéből, énekből, magyarból, hanem matematikából is tantárgy kiváló tanulója voltam azelőtt. Volt egy vonal, melyet nem tudtam hogyan elemezni, amit Ízisz vonalnak írt meg a grafológia, melynek jelentését még nem ismerték.

Gyerekeim kezét is elemeztem, a nagyobbiknak kimondottan kereskedői érzéket láttam a tenyerében, a kisebbiknek kommunikációs képességeket.

A nagyobbik kereskedő is lett, a kicsi bemondói, vagy ehhez hasonló hivatása nem sikerült, de segített a tenyéranalízis feltérképezni, melyikünknek mihez van tehetsége.

A pozitív gondolkozással való találkozás hatott rám. Agykontrollt végzett emberekkel ismerkedtem meg, megtanultam tőlük, hogy mindennek az okát kell megkeresni, s hogyan dolgozzam fel a rossz történéseket.

Szerettem volna még a Reikit és az agykontrollt megtanulni, hogy a nehézségeket könnyebben le tudjam küzdeni, s megtisztuljon a szervezetem
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 2237
  • e Hónap: 4596
  • e Év: 56862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.