Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
Emelik a gázolaj adóját?
  2011-04-10 20:52:20, vasárnap
 
 
Emelik a gázolaj adóját?
barikad.hu
2011, április 10 - 18:35


Miközben az autós fórumokon viszonylag gyakran találkozni azzal az ötlettel, hogy a magas üzemanyagárakat az adóterhek mérséklésével foghatná vissza a kormány, az EU-bizottság a gázolaj adójának emelését javasolja.
Cikk Front kép - 280x185:

Miközben az autós fórumokon viszonylag gyakran találkozni azzal az ötlettel, hogy a magas üzemanyagárakat az adóterhek mérséklésével foghatná vissza a kormány, az EU-bizottság a gázolaj adójának emelését javasolja. Igaz, több gazdasági és pénzügyminiszter ezzel nem ért egyet.

Az Európai Bizottság a jövő héten előterjeszti javaslatát a dízel üzemanyag adójának emelésére, azonban az EU gazdasági és pénzügyminiszterei közül többen ellenzik ezt a szigorítást.

A német gazdasági miniszter, Rainer Brüderle azt mondta a Bild am Sonntag című lapnak, hogy "alapvetően nem helyesli" az adóemelést, és így - az újság értelmezése szerint - közvetve értésre adta, hogy a német kormány alkalmasint megvétózna egy ilyen próbálkozást.

A luxemburgi pénzügyminiszter, Luc Frieden a hét végén, az EU gazdasági és pénzügyminisztereinek gödöllői tanácskozása közben azt mondta az AFP hírügynökségnek, hogy az efféle terveknél nem szabad megfeledkezni "a szociális dimenzióról". Szerinte figyelembe kell venni, hogy "az emberek sokfelé kénytelenek autóval járni a munkahelyükre, és ezért nagyon elővigyázatosan kell bánni bármiféle gyors áremeléssel".

Az EU-bizottság javaslata várhatóan arra szól majd, hogy a számos tagországban alacsonyabb dízeladót arányosítani kell a többi üzemanyag adójához, figyelembe véve az energiatartalmat és környezetterhelést is. Ilyenformán, előzetes értesülések szerint, a dízel üzemanyag legalacsonyabb adója 17 százalékkal meghaladná a benzin adóját - írta az APA hírügynökség.

Amint szintén Luc Frieden elmondta újságíróknak, "még egy kis ideig" magasak lesznek az üzemanyagárak - nem utolsó sorban az atomenergia körül kiújult viták miatt -, és az áremelkedés ellen a szabadpiaci spekuláció visszaszorításával is küzdeni kell. A miniszterek Gödöllőn megállapodtak abban, hogy fel kell figyelni "a pénzügyi befektetők növekvő befolyására a nyersanyagpiacokon", és "javítani szükséges a nyersanyagok határidős piacának átláthatóságát". A francia gazdasági, pénzügy- és ipari miniszter, Christine Lagarde erről azt mondta az AFP-nek, hogy "jó szabályozásra van szükség, amely korlátozná a pénzügyi befektetők pozíciószerzését" a piacokon.

A miniszterek a hét végén felhívták az Európai Bizottságot, hogy tegyen javaslatot a szabályozásra.


napi.hu - barikad.hu


http://barikad.hu/emelik_g%C3%A1zolaj_ad%C3%B3j%C3%A1t-20110410
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ablaktörlő már van, de hol az
  2011-04-10 18:01:54, vasárnap
 
  Ablaktörlő már van, de hol az ablak?


NaplóEgy korábbi írásom jutott eszembe a most firtatott Cosma-gyilkossággal kapcslatban, mert megint nem a lényeggel törődnek, ugyanúgy, ahogy a cigánygyilkosság kérdésében sem. Elevenítsük fel a külső forrásból kapott információkat, hogy segítsünk a rászoruló amatőröknek!

,,Cozma-ügy/ Veszprém
1. A cigók behajtó-pénzért mentek (Miért? Az micsoda? Ja, hogy több rendőr is ott volt mindeközben? Akkor értem már. Osztalék járt nekik is, vagy csak asszisztáltak ahhoz, hogy simán menjen a tulaj kifosztása!)
2. Sportolók véletlenül keveredtek bele (Véletlenek nincsenek!)
3. A gyilkosság után 2 órával, 3 fő menekült (2 férfi, 1 nő és a kocsit a nő vezette. Ekkor lépték át a határt. (A gyorsreagálású REBISZ negyed órán belül Bp-ről bárhová kiér, ahol a zsidók-cigányok gárdistát látnak)
4. A körözési parancs csak 6,5 órával később lett kiadva. Reménykedtek az elfogásban! (A bíróságot eszük ágában nem volt elérni, pedig gyalog 4 másodperc a kapitányságról is, de egy őrmester mégsem kérhet elfogató narancsot!)
5. Természetesen egyből agyonlövik őket /ha utolérik/! (Ha-ha-ha! Egyezkedni, pénzt kunyerálni...a zsidók így szokták és csak legvégül, mikor már nincs mit kiköhögni, aztán jön az exekjusön.)
6. A tett után 4 órával az osztrák tiroli hegyivadász alakulat megállásra BÍRT 2 db forgalomra veszélyes (ámokfutó, lövöldöző) gépkocsit. (Hegyivadász, nem kiscserkész alakulat, vagy az In-kal!)
7. A másodikban 2 db. főhadnagy ült + 1 rendőrségi (belső elhárítási százados). (Mi a szösz?
8. Közben elgázolták az őket CSENDBEN megállítani kívánó tiroli tartomány RENDŐRprefektusát (KEZE, LÁBA ELTÖRT)! Féltek, hogy a cigók bíróság előtt rávallanak, a Maffiától pénzt húzó BÍRÓ+JOGÁSZ (ÜGYÉSZ)+RENDŐR fejesekre! (Hú ezek komoly vádak! Szerencsére nem én mondtam, hanem egy szakértői társaság, akik tudják, miről van szó. Én laikusként csak annyit mondhatok, hogy igazuk lehet!)
Az üldözési parancsot BENCZE adta ki! Drazsé magánéleti okok miatt nem volt elérhető (Ezt tartsa tiszteletben! Ez még neki is kijár!)

EURÓPAI UNIO felé kérdés! (Milyen unió? Zsidó-maffia-unió? Akkor már értem!)
A Magyar kormány (bekvártélyozott zsidó csürhe) alkalmazottai rendőrségi akciót folytatnak 1 DB. szuverén tagállam területén. (A csürhe miatt tiltakozom! Szerintem csak bagázs!)
1. Ezen személyek fegyvert használnak! (Gyakorolják csak, hátha egyszer visszafelé is elsül.)
2. Tisztelt BRÜSSZELI -RÜHES ZSIDÓ SŐPREDÉK/ Uniós urak +családtagjaik! A 9.2-s Tiszti MEGÁLLÍTÓFEGYVER ellen még nincs VAKCINA-a-a! (Na ezek kemény szavak! A rüh atka ellen a linimentum scabicidum emulzió hatásos ellenszer, de a gonoszság ellen nem hat ez sem. Brüsszel egyébként tényleg egy zsidó főhadiszállás, orgia központ. Szerintem le kellene véletlenül vakcinázni a bagázst, he ez nem tetszik nekik, de nem ciánnal, hanem strichnynnel, hogy ne szenvedjünk tőlük sokáig. Humánus megoldás és legalább nem marad radioaktív sugárzás utána! Szólok az ottani főszakácsnak, hátha tehet valamit az ügyben! Nyugi, csak tréfáltam, mint Kuncze! Ez amolyan ,,gyerekcsiny".
Cozma-ügy most! (És mindörökké, mert a többi ügy is így néz ki! A cigánygyilkosságok is megérnek egy pár belső elhárításos történetet.)
SZARZSÁK, STRICI BÍRÓ további 200 ? tanú kihallgatását rendelte el!! A lényeg: Időhúzás! (A szerzsák kicsit erős kifejezés, de ahogy a TEMPO-s ügyekből és saját okulásom kapcsán átéltem, rájuk fér egy kis purgálás. Mit szólnátok a karóba húzáshoz, de nem amolyan SZDSZ-es liberális módon! Majd a Jóisten lerendezi!)
JAVASOLJUK, hogy Vlagyivosztokig MINDENKIT HALLGASSANAK KI! Így biztosítva lesz a rühes bírók+jogász és rendőrmaffia + vádlottak természetes, aggkori VÉGELGYENGÜLÉSBEN múlnak ki!
BENCZE ebben az ügyben csúcsformáját hozta! (A koszorús költő-géniusz primusz!)
Drazsé, szétbontva, látogatás és csoki címén (bon-bon) 26 milliót nyúlt le a kasszából!!! Az osztrák ürge egy fűszálat sem kapott!!! (Drazsé, Drazsé, hát szép dolog bon-bont adni drazsé helyett? Add magad!)
Amennyiben BENCZE elvtárs jó hírnevét sértve érzi, jogában áll BEMUTATNI!!
SEGÍTÜNK!!
AUSTRIA /OESTERREICH/ WIEN Kárstner Strasse 46. Reisebüró a CIA keleti ügynöksége volt.

Összefoglalva:
1. A magyar elhárítás emberei idegen ország területén fegyveres akciót hajtanak végre. (Mossad?)
2. Este 7-kor mind ők + a tettesek osztrák fogdákban csücsülnek.
3. A bíró az elfogatási parancsot (hálóingben, papucsban) este 8.30 körül adja ki!
4. Az, hogy nem lett kolosszális nemzetközi diplomáciai botrány, köszönhető az osztrákok jóindulatának.
5. Ezt az ügyet ez a ,,vadbarom" Bencze hozta össze. Ennek van személyiségi jó hírneve?!
6. Lendvay Ildikó igencsak le lehet agyilag rongyolva, ha ebből akar minisztert. (Nem lett, de ennek köze lehet ahhoz, hogy erősen ki van kezdve!) Báár! Agyilag passzol Mesterházy-hoz."

Na ennyi volt ez a szösszenet! Bencze, lehet menni az ügyészségre hisztizni. Ügyészek, ti meg mehettek, amíg van lábatok, mert ezek után csak az a kérdés, hogy ki és milyen mértékben van benne milyen maffiakörben. Még hogy bűnszerkesztett bűnszervezet? Egy góc vagytok ti a magyar nemzet testén és lelkén, amit ki kell metszeni és lenyeletni a Tel-Avivi holokausztozó MAZSIHISZ-es nagynénikétekkel!
Mivel agyatok nem sok van, ezért észhez sem térhettek, de itt az eredménye. Jön a többi ügy is. Hogyan kéritek tálalni? Macesszal, vagy anélkül?"
Az ember nagyon feledékeny, ezért úgy vezetgetik az orránál fogva, ahogy hagyja, mert leszoktatták a gondolkodásról. Belátom, elég nehéz újra ráterelni az ÚT-ra, de nem lehetetlen.

A bemelegítő kör után lássuk a mai gyorshíreket:
Izrael hisztizik a Szíriának szállítandó P-800-as rakéták miatt, amivel a CAHAL hajóit mind egy szálig leszedhetik - ahogy ők nevezik a szíreket - a ,,terroristák". Közben az ENSZ főtitkárnál is panaszkodnak, mind a fürdős kukta, hogy a HAMAS gázai tevékenysége és annak foszfor-bombái miatt. A kis hazugok! Meg kell nézni, hogy puha -e a pisze nózijuk! Közben 10 milliárd dollár értékben rendeltek meg az USA-ból 20 db. F-35-ös vadászgépet, amit 2015-ig kell leszállítaniuk. Közben a belső feszültség is növekszik, mert az arabok ultimátumot nyújtottak be a hazug terrorista zsidajainak, hogy még egyszer leülnek tárgyalni velük, de aztán ennyi volt.
A fegyverkezés és a terrorral való fenyegetőzés csak a a kezdete a háborús előkészületeknek. Vatikán is beindult és az angolszász zsidó-szabadkőművesekkel direktben tárgyal, mert ölég nagy a baj, ha már ,,hegy megy Mohamedhez"! Azért figyelitek a tendenciát? A zsidó-betelepülés központja Budapest és ennek főbábja Olstein. Miután tárgyalt Vetikánnal, most pedig Schmitt volt nála, miközben az EU-elnökségre készül az ország zsidajainak apraja és haszidja és keresi a régi nemességgel a kapcsolat és alkotmányozik, trianonozik, bankrendszert ,,reformál", ,,adóztat" és egyeztet a grúz és azeri, román, görög, olasz zsidóvezérelt kormányokkal, s Radikovával megbeszéli, hogy nyilatkozza már azt, hogy Magyarország megfelel az EU -elnökség betöltésére, most a Papa kerekedik fel a pászta-botjával, hogy tovább görgesse Tel-Aviv terveit, annak ellenére, hogy Párizsban eltökélték, hogy a cigány-kérdésből belháborút robbantanak ki. Tessék már nekem megmagyarázni, hogy akkor most Rotschild, vagy Rokkerferi van a toppon a háború előkészítésében. Kétesélyes a dolog, mert jövő tavaszra, éppen az EU-elnökségünkre esett volna az Irán elleni akció, ami valójában egy globális támadás lett volna, hogy Oroszországot, Kínát is belerángathassák cionék a fekete levesbe és a Magyarországra ,,menekült" státuszban onnan érkező zsidókat az már készenlétben lévő magyar családoktól elárverezett lakásokba, felépített lakótelepekre és katonai bázisokra ,,importálhassák". Ehhez hozzá segít az időjárás-befolyásolással előidézett élelmiszer-drágulás és hiány okozta, betervezett hiánygazdaság, amely az eddigi látszatjólétnek végleg beteszi a kaput és az eladósodott családoknak a végső döfést megadhatja. Az üzemanyag ára és a deviza árfolyamának megállíthatatlan emelkedése mellett azért remekül megy a politikai porhintés a Parlamenti elmegyógyintézetben. Alkotmányozásban kér és kap segítséget a kettős állampolgár zsidókkal teletömött szabadkőműves cirkuszi páholy. Ugyan miért is kell az az alkotmány olyan sürgősen, meghivatkozva a Szent Koronát és a nemzetinek mondott szervezeteket és azok képviselőit a nagy nemzeti konszenzus hazug látszata alatt bedolgozásra bírva nevüket venni az illegitim zsidó rezsim újabb ,,forradalminak és nemzetinek" kikiáltott legitimizálásához, a kettős állampolgárságúvá tett kazárok és az illegálisan, alkotmányba ütköző módon kiárusított, elprivatizált magyar föld új tulajdonjogának megerősítéséhez. Nem az a baj, hogy ezt már néhányan látjuk, hanem az, hogy a sok magát magyar nemzetinek mondó jó ember is csak szimpla tájékozatlan és nagyon sötét ezekben a valódi kérdésekben, miközben nem akarja tudomásul venni, hogy a mellette ülő szabadkőműves ügynök sugallatait hajtja végre, amikor szívét és minden tudását beleteszi az új alkotmány-terveztebe. Gyerekek, először az országot kell visszavívnunk és majd utána alkotmányozni, nem pedig a zsidónak írni és elfogadtatni vele a magyar Szent Korona Alkotmányát! Nehéz ezt felfogni! Ha igen, akkor sajnálom és nyugodtan konstatálom, hogy cionéknak igaza van abban, hogy sikerült a nemzetet annyira elbutítani, hogy gondolkodásra már a jeles példányai közül is kevesen képesek!
,,A mindennapi kenyérért való küzdelem arra kényszeríti a gójokat, hogy befogják szájukat és alázatos szolgáink legyenek. Ügynökök, akiket sajtónknál alkalmazunk a gójok köreiből, utasításainkra mindent meg fognak tárgyalni, aminek közvetlenül, hivatalos formában történő közlése hátrányos lenne számunkra, közben pedig mi - szép nyugodtan az így támadt vita lármája közepette - meg fogjuk hozni és végre fogjuk hajtani azokat az intézkedéseket, amelyeket akarunk, s azután mint befejezett tényeket a nyilvánosság elé tárjuk. Senki sem merészeli majd az egyszer megtörtént döntés visszavonását követelni, annál kevésbé, mert azt az előző állapothoz képest javulásnak fogjuk beállítani... A sajtó pedig azonnal új kérdésekre fogja irányítani az emberek figyelmét (nem tanítottuk az embereket arra, hogy állandóan valami új után kívánkozzanak?). Ezeknek az új kérdéseknek megtárgyalására rá fogják vetni magukat azok az ostoba fajankók, akik még most sem akarják megérteni, hogy leghalványabb fogalmuk sincs azokról a dolgokról, melyeknek megtárgyalására vállalkoznak. A politika kérdéseit senki más nem fogja fel ésszel, mint azok, akik már korszakokon át irányították a politikát: annak létrehozói." Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve 13. jegyzőkönyv: Link
A teljes mű olvasása minden magyar számára kötelező, mielőtt bármiben is véleményt merne nyilvánítani, összefüggéseket a parlamenti homokozó szintjén megvitatni! A szbadkőműves cion-zsidó ügynökök ott vannak minden ilyen ,,nemzeti" összejövetelen és irányítják, terelik a szót, majd a veszélyes elemekről jelentenek, és aktívan segítenek azok kikapcsolásában. Engem nagyon zavar már ez a ,,farkasvagság" az áldozati bárányok részéről, mert most éppen a farkasoknak kínálják fel önként a szűrüket! Manapság ez már nem csak dilettantizmusra, hanem ostobaságra utal, de kezdeni nem tudok vele sokat, mert gondolkodni mindenki maga képes, ha képes! Ahhoz pedig nem a részletekben kell elveszni, hanem az egésznek a MIÉRT-jét megérteni! Az alkotmány kérdése ebben a rendszerben számunkra olyan lényeges kérdés, mint a gépkocsin az ablaktörlő-lapát. Itt őrizzük a legjobb, leghatékonyabb ablaktörlőnket, amely arra szolgálna, hogy még a legnagyobb művi esők, viharok alkalmával is lehetőségünk legyen a megfelelő irányba manőverezni az autót. A baj csak az, hogy nincs hozzá gépjárművünk, ezért most jönnek Kohn-ék és elkésik tőlünk, s megengedik, hogy egy ideig még a platón ülhessünk annak a szerkezetnek, amit korábban az udvarunkból, tőlünk loptak el! Fel lehet ezt fogni? Ha igen, akkor azt is, hogy nem lehetetlen akarok, amikor azt mondom, hogy készüljön már fel mindenki a harc bármely formájára, ami ránk vár! Politikailag a helyzet megoldhatatlan, rendszert váltani nem lehet a jelenlegi helyzetben. Nem lehetetlent akarok, hanem a lehetségest, mert a lehetetlent azok akarják, akik a részletekbe vannak belebonyolódva és a zsidó ennek örül, mert mindenkinek adott egy gumicsontot, hogy ezen rágódjon, amíg ő a rablását és nemzetirtását véghez tudja vinni. Sajnálom, ha valaki még ott tart, hogy nem képes elszakadni a szájába adott szavaktól és fontosságának tudatában az Orbánozós, Fideszezős és Boross Péter és mögöttes ős-zsidó MDF-es körök (valójában szabadkőműves cionista világösszeesküvők) hálóját azért nem látja, mert még mindig elméletnek tartja a gyakorlatot. Ideje lenne már felébredni végre és körülnézve élesíteni a fegyvernek látszó elmét!

· postaimre - 2010 09 17


http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=380
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánnak elege lett Semjén vad
  2011-04-10 17:45:58, vasárnap
 
  Orbánnak elege lett Semjén vadászügyeiből

2011. április 10., vasárnap

A miniszterelnök lapunknak elmondta, hogy betelt nála a pohár, és nem hajlandó tovább tűrni, hogy az ország fontos ügyeinek kezelése helyett Semjén Zsolt nagy vadászt játszik.

"Romokban az ország, ez a ministránsfiú meg énekesmadarak kilőhetőségéért kampányol! Agyam eldobom haver!" - csattant fel munkatársunknak Orbán Viktor a telefonban. Jó szokásához híven miniszterelnökünk ismét a legegyszerűbb és legférfiasabb módját választotta helyettesének megrendszebályozására: lekevert neki egy nyaklevest, amiről természetesen képet is küldött nekünk. Ez volt az utolsó csepp a pohárban:

http://m.blog.hu/hi/hircsarda/image/orbanbuntet/semjenzsoltpredator.gif



http://hircsarda.blog.hu/2011/04/10/orbannak_elege_lett_semjen_vadaszugyeibol








 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olaszliszkai vérbosszú?!
  2011-04-10 17:44:22, vasárnap
 
  Olaszliszkai vérbosszú?!


Helybeliek és rokonok szerint Kóka Jenőnek az olaszliszkai lincselés miatti "vérbosszú" miatt kellett meghalnia, ugyanis az áldozat az Olaszliszkán agyonvert tiszavasvári tanár apjának közvetlen munkatársa volt, ezért szemelhették ki célpontul.
2011. április 10. 15:42

Családtagok az MTI-nek arról is beszéltek, szerintük nincs mindenki a vádlottak padján, aki közreműködhetett a gyilkosságban. A tiszalökiek körében köztiszteletben álló 54 éves roma férfi, Kóka Jenő 2009. április 22-én este fél 10 körül éjjeli műszakba indult volna a tiszavasvári gyógyszergyárba, ahol két évtizeden át gépkezelőként dolgozott, amikor házából kilépve egyetlen lövéssel kioltották életét.

Főnöke az Olaszliszkán meglincselt Szögi Lajos apja volt, s mint azt a Szabolcs megyei kisvárosban élő rokonok elmondták, úgy vélik, egy helybeli "tippadó" ezzel kelthette fel a férfi iránti figyelmet. Az ügy további érdekessége, hogy a Pest Megyei Bírságon zajló büntetőperben Kóka Jenő sértetti képviseletét Szögi Lajos apjának személyes kérésre Helmeczy László látja el, aki az olaszliszkai ügyben rekordösszegű kártérítést harcolt ki az elhunyt családjának.

A romák elleni, hat halálos áldozattal járó, összesen kilenc helyszínen történő támadássorozat elkövetésével négy debreceni, neonáci eszméket valló férfit gyanúsítanak. A vádirat szerint saját kezükbe akarták venni a romákkal szembeni igazságszolgáltatást, és tervüket nagyban befolyásolta a 2006. október 15-én Olaszliszkán történt bűncselekmény, ahol a helybeli cigányok saját gyermekei szeme láttára agyonverték egy tanárt, mert azt hitték, autójával elsodort egy kislányt.

Kóka Jenő családtagjai - akárcsak a tatárszentgyörgyi áldozat apja - biztos abban, hogy "külső segítséget" kaptak a most bíróság előtt álló férfiak, ezért még ma is félnek. Emlékeztettek: a gyilkosság után 50 milliós nyomravezetői díjat tűztek ki, mégsem adták fel az elkövetőket. Több szakértői vélemény, valamint a negyedrendű vádlott vallomása is azt erősítette: négynél több embernek lehetett tudomása a bűncselekményekről, így támogatók, megrendelők vagy akár további tettestársak is lehetnek még szabadlábon.

A támadás előkészületeit az április elején és közepén készült fotók is mutatják: az egyiken a halálos lövés leadásával vádolt Kiss Árpád Kóka Jenő háza közelében látható autóvezetés közben.

Az özvegy, aki a gyilkosság után Tiszaeszlárra költözött lánya családjához, az MTI tudósítójának felidézte: a gyilkosságot megelőző hetekben munkából hazatérő férjét magukat rendőrnek kiadó, csuklyát viselő, fekete ruhás férfiak lakása közelében igazoltatták. Ez nagyon gyanús volt számukra, felötlött bennük a romák elleni támadássorozat, a hozzájuk közeli piricsei és a nyíradonyi lövöldözés és a másfél hónappal korábbi tatárszentgyörgyi gyilkosság. Azzal nyugtatták magukat, nekik nincsenek ellenségeik, sem tartozásuk, nem ártottak senkinek. A vád szerint Kóka Jenő éppen rendezett életvitele miatt lett kiszemelt célpont, megölésével a cigányságot akarták ellencsapásra kényszeríteni.

A tiszalöki gyilkosság a támadássorozatban több szempontból is fordulópontnak számított: a szerződéses katonaként Koszovót is megjárt, a katonai titkosszolgálattal is szoros kapcsolatban álló Csontos István ebben a támadásban vett részt először: ő fuvarozta a Kiss testvéreket település közelébe. Őt aznap éjjel igazoltatták is a rendőrök, és bár több gyanús dolog volt autójában, elengedték. A férfi a gyilkosság után társaiért ment, de menekülés közben egy földúton elakadtak, ezért felhívták munkaadójukat, Kiss Árpád korábbi szeretőjét, F.-né Ny. Évát, segítsen kimenteni őket. Az asszony - aki tanú a büntetőügyben - értük ment, saját autóján elvitte a Kiss testvéreket Debrecenbe a fegyverekkel együtt, majd visszavitte őket az elakadt járműhöz, és egy traktorossal kiszabadíttatta az elakadt autót. A rendőrség ugyan hónapokkal később, de ezzel a telefonhívással jutott el az elkövetőkhöz, mert ezt a készüléket használták Galgagyörkön, majd négy hónappal később Kislétán.

Az MTI rendőrségi és ügyvédi forrásból megtudta, a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az egyik gyanúsítottól lefoglaltak egy olyan, több tízmillió forintot érő mesterlövészpuskát, amelyből csak 2-3 darab lehet az országban, de ez a fegyver nem szerepel a vádiratban. Az ügyészég szerint a támadásokhoz használt fegyvereket, köztük a tiszalöki gyilkosságban bevetett golyós puskát egy besenyszögi vadásztól rabolták el.
MTI


http://gondola.hu/cikkek/75960-Olaszliszkai_verbosszu__.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Schmitt Pál portréja kerülhet
  2011-04-10 17:37:27, vasárnap
 
 
Schmitt Pál portréja kerülhet az új Alkotmány borítójára


2010. október 27., szerda

Ez így már nem trendi, lecserélik inkább

Magyarországon új alkotmány készül, aminek tartalmi elemeiről, sarkalatos kérdéseiről szinte minden nap olvashatunk a sajtóban. Többek között a preambulum körül alakult ki vita, a Hírcsárdához nemrég eljuttatott információkból azonban kiderült, hogy az alkotmány fizikai megjelenési formáját már szép csendben megtervezték. Ez azért fontos, mert az új alaptörvény rendkívül erős képi világgal és a Fideszhez erősen kapcsolódó szimbólumrendszerrel készül majd el, amely jelképek közül így akár több is jogforrási szintre emelkedhet.

A látványtervből kiderült, hogy az új alkotmányhoz készül majd egy pre-preambulum is, ami azonban nem szöveget fog tartalmazni, hanem egy úgynevezett pörgetőfüzet lesz: az első 30 oldalt gyorsan átlapozva egy integető Orbán Viktort lehet majd látni, aki így üdvözli majd az alaptörvény olvasóit. Az alkotmány lapjai egy narancs képével lesznek majd vízjelezve, és természetesen a másik két közjogi méltóságra utaló képi elemek is feltűnnek majd. Az országgyűlés elnökének, Kövér Lászlónak stilizált arcképe lesz majd a díszpont az oldalszámok két oldalán, míg a köztársasági elnök, Schmitt Pál portréja a borítón jelenik majd meg.

Az új alaptörvénynek természetesen a külseje is impozáns lesz, a narancssárga műbőrkötés frontborítóját az Orkotmány felirat mellett az államcímer díszíti majd, míg hátuljára Schmitt Pál vadi új arcképe kerül majd. A kezdeti tervek szerint először a rendkívül jól sikerült, közszeretetnek örvendő playboy-os fotósorozat egyik darabja került volna a hátlapra, végül azonban egy új, klasszikus igényű, festett portrét készítettek az államelnökről, melyet a Playboy képekhez hasonlóan először itt a Hírcsárdán lehet megtekinteni:

http://m.blog.hu/hi/hircsarda/image/201010/mona-schmitt.jpg

http://hircsarda.blog.hu/2010/10/27/13356_schmitt_pal_portreja_kerulhet_az_uj_alk otmany_boritojara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felkészülnek a Beözönlésre
  2011-04-10 17:31:23, vasárnap
 
  Felkészülnek a Beözönlésre

Igazi befogadó Magyarországot akar a Fidesz. Indulhatnak a szomjazók, az izraeli sivatagból...

Balog Zoltán a Fidesz országgyűlési képviselője, igazi befogadó országot akar. Hogy Szent István mit értett ez alatt, azt tudjuk, mikor országunk határai több körülöttünk élő nemzet határaival voltak egyenlőek.

Most viszont, a saját határai közé zárt Magyarországnak semmi szüksége rá, hogy befogadó ország legyen!

A cionista konferenciákról, zsidó gyűlésekre ide-oda vándorló politikusnak csúfolt kollaboráns, ne akarja megmondani a magyaroknak, hogy Magyarország milyen legyen, mert ahhoz ő itt egy senki!

Nem tett semmit a népért, csak uszítani tud, Gyöngyöspatán, Hejőszalontán felhergelni a cigányokat, sértegetni az egyszerű kifosztott magyar embereket.

Mintha ezekben a falvakban bármi érdemleges is történt volna, az egymásra huzakodáson és fröcsögésen kívül, - de nekik csak ez a jó!

Erre mintegy válaszul Balog az EU parlament cigányvédő javaslatait reklámozza, mintha azok megoldanának bármit is.

Kikről is beszél ez? Csak nem a hódítókról, és az ő szövetségeseiknek megnyert cigány csoportokról?

Persze, hogy a magyar nép gondjai számukra semmit sem jelentenek! A munkanélküliség, a jogfosztottság, a kifosztottság, a bizonytalanság, a magyarok otthonainak elárverezése.

Ezek a kérdések sem az Unióban, sem pedig a Fideszben senkit sem érdekelnek. Itt csak a kisebbségek, a zsidók, meg a cigányok bajaival lehet foglalkozni. Talán nem is véletlenül! A magyarok a bajaikkal pedig menjenek a Sóhivatalba! - Legalábbis szerintük!

Egyre jobban körvonalazódik az, egyre jobban látja a magyar nép is, hogy mit is jelent, úgynevezett, "befogadó országnak" lenni. - EGY MÁSODIK PALESZTINÁT!

Magyarország befogad sok-sok izraeli zsidó bevándorlót, kezdődik az "Alija" a Kárpát-medencébe, és ez rövidesen igazi BEÖZÖNLÉSSÉ válik!

Befogadunk az arabok által elkergetett sok-sok izraeli zsidót, kiknek a cigánymaffia tagjai a legjobb szövetségesei lesznek, - aztán a politikai, gazdasági, és a már említett alvilági maffiák hajcsár kezében rabszolgákat csinálnak a magyarságból.

És ezt rövidesen el is kezdik. S ezzel együtt lehull, a Fideszről az álarc, s megmutatja igazi gonosz arcát. Annak a hazug kígyónak az arcát, melynek a magyarság a saját hazájában egy senki, neki csak az idegen betelepülők, s az ő jövendőbeli hatalmukat biztosító kollaboránsok számítanak. Nyelve mint a kígyóé, kétágú, mást mond, mint amit gondol. Szavai mint az édes méreg. Elkábítja a nemzetet, hogy aztán halálra marhassa...


Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda
2011. április 10.

http://jovonk.info/2011/04/10/felkeszulnek-beozonlesre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak egyenruha nélkül demonstr
  2011-04-10 17:28:44, vasárnap
 
  Csak egyenruha nélkül demonstrálhatnak a rendvédelmiek

A belügyminisztérium megtiltotta az egyenruha viselését a Fegyveres és a Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége április 16-i rendezvényén, ezzel felülbírálva a szolgálati törvényt, mely parancsnoki engedéllyel biztosítja az egyenruha viselésének lehetőségét.

A hatalom számára nyilván kellemetlen, hogy a rendvédelmi dolgozók is kifejezik elégedetlenségüket. Ezért törekszenek csökkenteni a megmozdulások résztvevőinek számát, és azok látványosságát, igyekezve a nagy demonstratív szakmai megmozdulásokat kis civil rendezvényekké lefokozni.

A rendvédelmi szakszervezetek jól ismerik a hatalom módszereit, így felvetették, hogy az egyenruha viselésének tiltása teret nyit a provokációs kísérletek előtt.

Ha most még meg is elégednek a demonstrációk akadályozásával, a jakobinus hatalom így biztosítja magának a lehetőséget, hogy a későbbiekben tovább fokozódó elégedetlenségi megmozdulásokat provokációs műveletekkel lehetetlenítse el, illetve siklassa ki.


Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2011. április 10.

http://jovonk.info/2011/04/10/csak-egyenruha-nelkul-demonstralhatnak-rendvedelmie k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ami mindmáig nem tananyag: a f
  2011-04-10 17:27:54, vasárnap
 
  Ami mindmáig nem tananyag: a felvilágosodás kozmopolitizmushoz, a nemzeti hagyományok lebecsüléséhez vezetett hazánkban is
2011. április 10. 14:10
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Kazinczy-Ferenc.jpgMindez köszönhető Kazinczy Ferencnek, Martinovics Ignácnak és a tizennyolcadik századvégi tengernyi szabadkőműves röpiratnak, melyek legtöbbször egészen nyíltan hirdették a világpolgárságot, a kozmopolitizmust, a nemzeti hagyományok lebecsülését, mi több, a ,,vallások egyenjogúsítása" címén a zsidóság emancipációját. Ez derül ki egyértelműen az 1846. február 10-én Marcaltőn született és 1933. április 10-én Budapesten elhunyt kitűnő magyar jogtudós, Concha Győző könyvéből.

Mindez mindmáig nem tananyag, ellenkezőleg, nincs tankönyv, mely ne hódolattal emlékezne Kazinczyról és a Martinovics-összeesküvés tagjainak ideológiájáról. Pedig aki fellapozza 1885-ben a Franklin Társulat kiadásában ,,A kilenczvenes éves reformeszméi és előzményeik" címmel megjelent, az Attraktor Kiadó gondozásában újra hozzáférhető irodalomtörténeti vázlatát, megdöbbentő kép tárul eléje: alkalmi tollforgatók, szabadkőműves ügyvédek, politikusok a humanizmusról, tudomány- és vallásszabadságról, jogegyenlőségről elmélkedtek, valódi céljuk azonban a keresztény hit-és erkölcstan, az egyházi és társadalmi rend forradalmi úton való felszámolása volt.

Elég ennek szemléltetésére a könyvében felsorolt példákból egy is. Nagyváthy János (1755-1819), Festetics György gróf gazdasági főtanácsadója, az első rendszeres magyar mezőgazdasági kézikönyv (A szorgalmas mezei gazda, 1791) szerzője a trón-és oltárdöntögető Martinovics Ignác szolgálatába lépett, és már nem mezőgazdasággal, hanem politikával foglalkozván (emiatt Festetics gróftól elhidegülvén), 1790-ben egy negyven oldalas névtelen röpiratot tett közzé (A Tizenkilenczedik százban élt Igaz Magyar hazafinak örömórái), amelyben értetlenségét fejezte ki, amiért még mindig üldözik a tőlünk csak szakállával és nyelvével különböző szegény, ügyefogyott, üldözött zsidóságot, amely kizárólag azért ,,csalárd, huzavonó, tolvaj", mert mi ,,a Boldogság minden forrását bedugjuk előtte"!

Tehát mindig mi vagyunk a kirekesztők, sohasem ők. Ezt hirdetik mindmáig, Nagyváthytól a magyar kultúrán csak a bőgatyát és a fütyülős barackot értő Landeszmann Györgyön át a ,,sz@rból jött mélymagyarok"-tól hidegrázást kapó Spiró Györgyig.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=39806
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húsz éve halt meg Csengey Dén
  2011-04-10 17:23:25, vasárnap
 
 
Húsz éve halt meg Csengey Dénes.

Olyan tény ez, ami a maga szikár tömörségével követeli, hogy felidézzük a sírnál elmondott beszédek végső fordulatát: ,,Emlékét megőrizzük!"

Már csak az lehet a kérdés, megőriztük-e.





Könnyű volna rámondani az egyértelmű igent. Hiszen 1998-tól évente adják át a Csengey Dénes szellemiségét és szociális érzékenységét őrző és megvalósító Kárpát-medencei alkotóknak a Csengey Dénes-díjat. Emlékére Nemzetközi Csengey Dénes vers- és prózamondó versenyeket rendeznek. Kevés? Elég?

A Szekszárdon született írót az egyik tokaji írótáborban ismertem meg közelebbről. Hosszan sétáltunk a városban, feszült volt, írói gond­jait sorolta, esztétákat megszégyenítő lelkesedéssel beszélt a vágyott szépségről s arról, mit tehet az író, ha magyar. Mit, hát mit. Ír. (Mondtam neki, körülbelül.)
Aztán a tanácskozáson előkapott a zsebéből egy addig gondosan rejtegetett papírlapot, és felolvasta Csurka István, akkoriban szilenciumon lévő író üzenetét.
Csurka mondatait közösséggé izzító egyetértéssel adta elő, s ha színházban lettünk volna, felállva kellett volna megtapsolnunk Csurkát is, Csengeyt is, de a taps zajára nem emlékszem. Inkább a szervezők gondterhelt arcát látom magam előtt, a bennük felvetődő aggodalmat: nem lesz baj ebből?

Talán ekkor, ebben a pillanatban dőlt el, hogy Dénesből, a szenvedélyes íróból előtört a leendő politikus.
Érdekes lenne elolvasni, hogy milyen mértékben sokasodtak meg róla a titkosszolgálati jelentések. Személye ,,látókörbe kerülésével" a rendszer szinte maga állította politikai pályára Csengey Dénest. Nem érdekelte, hányan, kik s mit jelentettek róla, gondolom.
Ismerte a kommunista hatalom szerkezetét, de vakon bízott a benne összesűrűsödött néplélek mindent elsöpörni képes erejében.
Ez az erő tette hitelessé azt az egyszerű mozdulatot, ahogy - jelképesen - a nép számára lefoglalta a ,,királyi" televíziót.
S a Magyar Televízió urai reszketni méltóztattak. Őt a változtatás reménysége éltette.
Vágya egy sokat idézett mondatba sűrűsödött: ,,Európába, de mindahányan...!"
Most éppen az Európai Uniót elnököljük, de vannak magyarok, akik mindent megtesznek Európában azért, legutóbb Svédországban B. úr, hogy lejárassák Magyarországot. Ilyenkor felettébb nehéz megóvni Csengey nemzetegyesítő, nemzetépítő igéinek épségét, tisztaságát, méltóságát.

Voltunk elegen, akik hittük, hogy az első szabadon választott kormány megalakulásával tényleg megkezdődhet a rendszerváltozás.
Hogy minden úgy lesz, ahogyan Csengey Dénes megálmodta magának és nekünk.
Csengey mostanság ötvennyolc éves volna. Keserű ember lenne? Vagy újra tettrekész?
Az emlékét őrző olvasóktól várom a választ.


2011-04-08

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4308
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nemnövekedés diszkrét bája
  2011-04-10 17:17:23, vasárnap
 
  A nemnövekedés diszkrét bája
2011. 04. 9. szombat. - 14:42

A gazdasági növekedést megkérdőjelezők táborának ismert képviselője Serge Latouche francia közgazdász. Könyve nemrég jelent meg magyarul a Nemnövekedés diszkrét bája címmel. Nézetei egyre többek számára szimpatikusak. Kedvenc jelmondatai: dolgozz kevesebbet, vásárolj kevesebbet, fogyassz kevesebbet; a pénz nagyon jó szolga, de nagyon rossz úr!

Szerinte a termelésnek és a fogyasztásnak ez az állandóan növekvő jellege csak a nyugati kultúrára jellemző, és arra is csak az elmúlt háromszáz évben. A modern társadalomban azt hisszük, hogy a növekedés korlátlan, pedig a valóságban, egy véges világban elképzelhetetlen a végtelen növekedés. Azt hisszük, a GDP jellemző a gazdaságra, de a gazdaságba minden beleszámít, még a környezetszennyezés, és a szennyezés által okozott károk helyreállításának költsége is.

Serge Latouche hangsúlyozza, hogy a XIX. századi Európában született meg ez a gondolat, az, hogy a GDP-vel a jólétet, a boldogság szintjét is jellemezni lehet. A boldogság azt jelenti, hogy mind többet és többet fogyaszthatok. Úgy látja, ki kell törni ebből az ördögi körből. Fel kell tenni a kérdést, mi a fontosabb, a javak halmozása vagy az élet minősége. A növekedés társadalmában meghatározó tévhitnek tartja azt, hogy mindenáron uralni kell a természetet, hogy egyre többet kell dolgoznunk, hogy többet fogyasszunk. Szerinte a gazdagságnak a nem kereskedelmi formáit kell előtérbe helyeznünk, ilyen az emberi kapcsolatok, a családi, baráti kapcsolatok gazdagsága. Más szempontból pedig csökkenteni kell az ökológiai lábnyomunkat, a természet kizsákmányolásának mértékét, mert a termőföld is véges. Ha az össznépességet és a Föld használható felületének nagyságát összevetjük, azt látjuk, hogy most emberenként 1,8 hektárt használunk, pedig az élet fenntarthatóságát szem előtt tartva csak 1,4 hektárt vehetnénk igénybe. Tehát jelenlegi életmódunkkal már 30 százalékkal meghaladjuk a fenntartható szintet.

Serge Latouche-nál a helybeliség központi kérdés, azt vizionálja, hogy politikailag autonóm biorégiók, urbanizált falvak eszméket cserélnek egymással, de anyagot és pénzt csak keveset. Az élelmet, energiát északon állítanák elő, a délt meghagynák fejlődni, hadd találja meg a saját pályáját. Meggyőződése, hogy tiltani kell a reklámot, és be kell fagyasztani a nagyszabású műszaki-tudományos innovációt.

Egy nemrég az origo.hu-n megjelent interjú a francia közgazdásszal:

- Növekedés nélküli gazdaság - az ön által kidolgozott elmélet szerint ez a jövő. De hogyan fog kinézni a növekedésmentes társadalom? Kis helyi közösségekben termelgetjük az élelmiszert, ruhát szövünk magunknak, és soha nem utazunk sehova? Nagyjából egy ilyen világ képe rajzolódik ki a könyvéből.

- Egyelőre még nem tudjuk, milyen is lesz pontosan a növekedés nélküli társadalom. Az biztos, hogy a jelenlegi folyamatos növekedésre alapozott rendszerrel szakítani kell, mert ez nem fenntartható. Az is biztos, hogy az a társadalom sokkal lokálisabb lesz, kisebb méretű vállalatok lesznek, kevesebb hulladékot fogunk termelni. Kevesebbet is fogunk utazni, mivel nem lesz elég kőolaj. De azért sem fogunk nagy távolságokra utazni, mert a kis helyi közösségek miatt nem lesz szükségünk arra, hogy rövid időn belül sok helyre eljussunk. A helyi termelés miatt pedig szállítani is kevesebbet kell majd.

- Akkor ez maga lesz a kőkorszak.

- Nem, ez nem azt jelenti, hogy kőkorszaki körülmények között fogunk élni, az a rendszer is lehet majd nagyon szofisztikált, de minden kisebb méretű lesz, és mindenből kevesebb lesz. Vagyis kevesebb haszontalan, de több jobb minőségű dolog vesz majd minket körül.

- Könyvében azt írja, hogy ebben a növekedés nélküli rendszerben nagyobb lesz a foglalkoztatottak aránya. Hogyan valósul meg, hogy egy kevesebbet termelő és fogyasztó rendszerben többen dolgoznak, mint most? Ezek szerint szinte mindenki dolgozni fog, de naponta csak néhány órát?

- Kevesebbet fogunk dolgozni, másképpen, és megosztjuk a munkát. Jelenleg mindenki egyre többet dolgozik, ami jelentős stresszt okoz, miközben egyre nagyobb a munkanélküliség. Ezt meg kell változtatni. A nemnövekedés koncepciója szerint kevesebbet dolgozunk, hogy értékesebb életet élhessünk.

- A könyvében az ökoszocializmust említi, mint a jelenlegi rendszer lehetséges alternatíváját. Miért nem elég a környzettudatos ökokapitalizmus? Szépen, fokozatosan minden vállalat elkezdené beépíteni a kiadásaiba a külső gazdasági hatások költségeit, a termékeik egyre drágábbak lennének, mi pedig kénytelenek lennénk egy kicsit kevesebbet fogyasztani.

- Ne kerülgessük a forró kását! A kapitalizmussal szakítani kell, mert egyszerűen, amire épül, a folyamatos felhalmozás logikája, hosszú távon nem tartható. Amikor arról beszélek, hogy ki kell lábalni a kapitalizmusból, akkor nem arra gondolok, hogy teljesen meg kell szüntetni a piacokat, a pénzt, vagy mindent államosítani kell. Amit fel kell számolni, az a kapitalizmus szelleme. Megértem, hogy vannak negatív jelentései a szocializmusnak Magyarországon, ezt el is kerülhetnénk azzal, hogy ökodemokráciáról beszélünk. Olyan azonban, hogy ökokapitalizmus, biztos nincs. Azzal még mindig megőriznénk azt a logikát, hogy a természeti erőforrásokat termékekké alakítjuk, miközben tönkretesszük a környezetet. Hiába adunk el környezettudatos termékeket, attól még a logika ugyanaz marad, hogy adjunk el egyre többet. Hiába adunk el környezetkímélő autókat, ha abból is egyre többet adunk el, az ugyanúgy növelni fogja a rombolást. Amikor azt mondják, hogy zöldkapitalizmus, akkor éppen át akarnak verni. Olyan egyszerűen nem létezik.

- Hogyan működne az ön által felvetett bioregionális pénzrendszer, illetve a regionális monetáris rendszerek?

- A legjobb és legideálisabb megoldás az lenne, ha át lehetne alakítani az egész bankrendszert, és születtek is biztató kezdeményezések, mint például a kooperatív bankok Franciaországban, de a kezdeti biztató működés után mindig visszaalakultak hagyományos működésű bankokká. Jó lenne, ha a klasszikus bankrendszert át lehetne alakítani regionális, kooperatív bankrendszerré. Nagyon szeretem azt a mondást, hogy a pénz nagyon jó szolga, de nagyon rossz úr. A pénz közjószág, ezért nem lenne szabad olyan felügyelőre bízni, mint a jelenlegi pénzügyi közvetítői rendszer.

- Azt írja a könyvében, hogy a fogyasztói társadalom rákfenéje a reklám, a hitelezés és a termékek rövid élettartama. Ez azt jelenti, hogy a növekedés nélküli világában az első kettő nem létezne, a terméket pedig a lehető leghosszabb élettartammal terveznék?

- A termékek hosszabb élettartamának megvalósítása valóban az egyik legfontosabb dolog nemcsak ökológiai szempontból, hanem az állampolgárok iránti tiszteletből is. Semmi értelme annak, hogy 2-3 évente lecseréljük a használati tárgyainkat. Technológiailag kivitelezhető lenne, hogy egy mosógépet egy generáció használjon végig. A hitelezést nem lehet egyik pillanatról a másikra megszüntetni, de mindenképpen vissza kell szorítani a mértékét. A reklámokban a hangsúlyt pedig az eladásösztönzés helyett az információátadásra kell helyezni, és szabályozni kellene, hogy a cégek, mondjuk, csak az árbevételük egy százalékát költhetik marketingre. Teljesen fölösleges globális reklámokra költeni: minek üdítőt reklámozni egy olyan embernek, aki finom helyi bort ihat?

- Ön szerint mikor omlik össze a világgazdaság, ha nem terjed el a növekedéstagadó filozófia?

- A rendszer nem egyik pillanatról a másikra fog összeomlani, ez az összeomlás azonban már elkezdődött. De nálam felkészültebb szakértők már sokszor megbecsülték ezt az időpontot. Az olyan jelentések mint a Római Klub harmadik jelentése, a Pentagon jelentései vagy a Bilderberg-csoport már adott előrejelzést a globális problémák kumulálódásának lehetséges időpontjáról, amit nagyjából 2030 és 2070 közé tesznek. Én 2050-et mondanék. A biológiai sokszínűség csökkenése, a klímaváltozás és ennek következményei, mint például az éhezés, vagy a környezeti katasztrófák fokozatosan rágják szét a rendszert. Tehát mindenképpen eljutunk valamiféle nemnövekedéshez, a kérdés az, hogy tudatosan és békés úton felkészülünk-e erre, vagy kaotikusan, beláthatatlan következményekkel érünk el odáig.

(mr1 nyomán Kitartás.hu)

http://kitartas.mozgalom.org/friss-hirek/nemnovekedes-diszkret-baja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.