Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Virág-hinta és a hölgy
  2011-04-14 14:36:35, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Szép napot: 3 képen
  2011-04-14 14:33:57, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Dupla kép: Szép napot
  2011-04-14 14:31:10, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Virágzanak a növények a tópart
  2011-04-14 14:27:51, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Egy hölgy a függöny mögött
  2011-04-14 14:25:25, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Szép legyen a napod!
  2011-04-14 14:22:41, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Sexy de arc nélkül!
  2011-04-14 11:51:15, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
  2011-04-14 11:48:37, csütörtök
 
 

 
 
1 komment , kategória:  köszöntés  
Palacsinta,másféle töltelékkel
  2011-04-14 11:46:39, csütörtök
 
  Évi palacsintája
A szokásos módon vanília ízű pudingporból krémet főzünk, amelyet kis kockákra vágott vegyes gyümölcsbefőttel elkeverünk. Az édes tésztából sütött palacsintákat megtöltjük és forró diómártással áthúzva tálaljuk.

Fahéjas palacsinta
Az édes tésztából sütött palacsintákat fahéjas porcukorral megszórjuk és összehajtogatva, forrón tálaljuk.

Gesztenyés palacsinta
A készen kapható gesztenyemasszát áttörjük. Tejszínnel, 2 cl rummal habosra keverjük. Az édes tésztából sütött palacsintákat a krémmel megtöltjük. Háromszögletűre hajtjuk, porcukorral meghintve tálaljuk.

Gundel palacsinta
A darált diót porcukorral, kevés tejjel, mazsolával, reszelt citromhéjjal elkeverjük és lassú tűzön, állandó keverés mellett felfőzzük. Az édes palacsintatésztából készült palacsintákat a krémmel megtöltjük, háromszögletűre hajtjuk. A palacsintákat rumos csokoládémártással áthúzzuk és forrón tálaljuk
 
 
0 komment , kategória:  receptek  
Süssünk palacsintát!
  2011-04-14 11:43:26, csütörtök
 
  Diós palacsinta
A darált diót porcukorral, kevés tejjel, 2 cl rummal, mazsolával, reszelt citromhéjjal elkeverjük, és lassú tűzön állandó keverés mellett felfőzzük. Az édes palacsintatésztából készült palacsintákat a krémmel megtöltjük, feltekerjük, porcukorral meghintve tálaljuk.

Énekes palacsinta
A tojássárgáját vaníliás porcukorral, pár csepp rummal habosra keverjük. Az édes tésztából sütött palacsintákat a krémmel megtöltjük. Négyrét hajtva, porcukorral meghintve tálaljuk.

Epres palacsinta
A tisztított epreket 4-5 percig forró cukros vízben főzzük, majd jól lecsurgatjuk. Az édes tésztából sütött palacsintákat az eperrel úgy töltjük meg, hogy a gyümölcsöket óvatosan szétnyomkodjuk. A palacsintákat hengerformába göngyöljük, nagyon gyengén kivajazott tűzálló tálba helyezzük, 1 dl tejszínt aláöntünk, és néhány percig forró sütőben sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
 
 
0 komment , kategória:  receptek  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 837 db bejegyzés
e év: 8628 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 812
  • e Hét: 9386
  • e Hónap: 25786
  • e Év: 147659
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.