Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Egység és mellérendeltség
  2011-04-16 12:28:21, szombat
 
  Egység csak egészséges mellérendeltségből, igazságra alapozott következetes egyetértésből eredhet.

A TAHSZ agárdi Második Országos Érekezlet által elfogadott 10 pontos Felhívást, mint Közindítványt a múlt héten tértivevényes levélben juttattuk el a közméltóságokhoz.

Látva és okulva abból,
- ahogy sikertörténetként számol be Szájer József arról az idétlenségről, amit kérdőív formájában követtek el,
- s hogy a közbeszédben összevissza beszélnek alkotmányról és alaptörvényről,
- hogy elhatárolódnak attól, amire alapozott első választás eredményével vállalnak jogfolytonosságot, sőt,
- az egész alkotmányként bevezetendő törvényüket is arra alapozzák zárórendelkezésükben,
- hogy egy szó sincs arról, hogy bármilyen törvényt is hatályon kívül helyeznének, sőt
- úgy tekintik magukat, mint akik jó úton, a történelmi alkotmánnyal jogfolytonos úton haladnak,
- s hogy az általános vitát lezárva folytatják menetelésüket Európa első olyan alkotmányának megfogalmazásában, amely nyíltan vállalva gyarmattá teszi Magyarországot és nincstelenné a magyar népet az államadóssággal, amit az elmúlt évtizedek alatt halmoztak fel.

A nagy "forradalmi" szöveg lassan már a múlté lesz. S most a "nemzeti", a "Szent Korona" és "keresztényi" szavak és kifejezések lejáratása következik azzal, hogy a törvényeikben a legnagyobb hatalom a Magyarországtól "független", 9 évre választott Magyarnak, Nemzetinek nevezett Bank elnöke lesz a tervezetben. No igen: az idő pénz, a pénz pedig hatalom, a hatalom mércéje pedig az idő (a kör bezárult)


A TAHSZ alapító szervezői nevében most azzal fordulunk hozzátok, hogy

ELJÖTT ANNAK AZ IDEJE, HOGY ÁLLANDÓ ÉRTEKEZLETTÉ ALAKULJON A TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYUNKAT HELYREÁLLÍTÓ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS ÉRTEKEZLETE.

Ahogy elejétől kezdve hirdettük, mi nem adhatjuk fel ezt a közjogi küzdelmet, bármit is hoz meg törvényként az általunk el nem fogadott, illegitim Parlament.

Közjogi HARCra szólítunk Benneteket, amelyben
Hazánk Alkotmányos Rendje a Cél!

A TAHSZ célja mostantól kezdve az kell legyen, hogy az alkotmányos rendet természetes úton állítsa helyre. A TAHSZ tehát mindaddig nem oszolhat fel, míg munkáját, önként vállalt feladatát be nem fejezte, azaz míg nem állt helyre Magyarország történelmi alkotmányára alapozott jogrendje.

Ennek értelmében, habár mindenki részvételére számítunk továbbra is, aki csak megteheti, azonban a Harmadik Országos Értekezlet már, mint küldöttértekezlet jön létre szigorúan a székiség elve alapján (a többség nem szavazza le bármiben a kisebbséget, a későbbi csatlakozás mikéntje, mint a TAHSZ szövetséges rendszer része továbbra is mindenki számára önkéntes vállalás ... majd az értekezleten esik szó erről is részletesen egy előadásnyi időben):

1. azok kaphatnak biztosan szót, akik a csatolt nyilatkozatot kitöltve küldik vissza április 14.-éig,
2. azok a magánszemélyek lehetnek tagjai az állandó értekezletnek, akik a helyszínen erről a közösségi képviselőkkel együtt nyilatkozatot tesznek,
3. a közösségek, szervezetek a mellékelt csatlakozási nyilatkozatot aszerint töltsék ki, ha eddig még nem tették meg, hogy a közösség megnevezésén kívül a közösség 10 ponttal egyetértő és aláíró csatlakozói is aláírják az íveket, ugyanis a későbbi, április 16. utáni TAHSZ Országos Értekezleten a tervek szerint már mindenkinek aszerint lesz szavazati joga, ahány név, azaz felhatalmazás szerepel a csatlakozási íveken,
4. a csatlakozási nyilatkozatot az országos szervezetek a területi vagy alacsonyabb szintű szervezeteikkel töltessék ki úgy, hogy egy csatlakozási nyilatkozaton szereplők köre ne haladja meg a megyei szintet, azaz egy képviselő a TAHSZ Értekezlet tagjaként legfeljebb egy megyei közösséget képviseljen (pl. MVSZ megyei szervezetei, MSZ helyi közösségei, ... köztünk nincs helye a pártoskodásnak, azaz a más keretek közötti szerveződés itt nem kötelezhet senkit sem együtt szavazásra, főként hogy szavazás helyett mindaddig a teljes egyetértést keressük, amíg csak lehetséges, de azért részlet kérdésekben biztos, hogy szavazásra is szükség lesz)
5. a Harmadik Országos Értekezleten csak jelenléti vagy csatlakozási ív kitöltésével vehet részt mindenki, azaz névtelenül senki sem.

Az értekezlet négy fő szakaszból áll majd.

1. szakasz: felkért előadók előadásai és a TAHSZ eddigi tevékenységének összefoglalása
2. szakasz: a TAHSZ értekezlet határozatainak megfogalmazása (két pontban, amellyel 12 pontra teljesedik az eddigi 10 pont, mely a TAHSZ-ban szövetségre lépők alapelveiként működnek tovább, minthogy egyetlen pontja sem veszítette még hatályát.
3. szakasz: a TAHSZ állandó országos értekezletének tagjainak (magánszemélyek és közösségi képviselők) megbízóleveleinek ismertetése, elfogadása, aláírása és szóvivők, országos és területi szervezők megválasztása a következő országos értekezletig tartó megbízatással.
4. szakasz: a TAHSZ Állandó Országos Értekezlet megalakulásának ünnepélyes kinyilvánítása, a megbízólevelek hitelesítése és átadása

Az értekezletre a következő ismert személyeket kívánjuk felkérni, mint
- nagyobb lélegzetű 10-15 perces előadókat: Rácz Sándor, Dr. Tóth Zoltán József, Dr. Bene Gábor, Dr. Bogár László és a TAHSZ nevében Dr. Boór Ferenc és mint
- kisebb lélegzetű 5 perces hozzászólókat: Dr. Patrubány Miklós, Dr. Varga István, Dr. Zétényi Zsolt, Dr. Szőllösi József, Dr. Papp Lajos, Dr. Szántai Lajos, Dr. Varga Tibor, Dr. Bakos Batu, Bethlen Farkas, Dr. Morvai Krisztina, Dr. Gaudi Tamás, Kondor Katalin, Ludányi Horváth Attila, Hegedűs Lóránt, Jelenszky István

Ne okozzunk egymásnak csalódást! Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség! Ezt bizonyítja az alig két hónapja indult kezdeményezés, amit a TAHSZ több tízezres egyetértő serege megvalósítani kíván és amiért napról-napra és hétről-hétre tesz közösen, együttes erővel országszerte, nem csupán Budapesten.

Csatlakozási ívek és jelentkezés és Állandó Értekezleti Tagságra (munkára):
atahsz.titkar1@gmail.com vagy atahsz.titkar2@gmail.com vagy atahsz.sajto@gmail.com
Határidő: 2011. április 14. éjfél

Egy pillanatra se feledjük, hogy nem kevesebb, mint


H A Z Á N K A L K O T M Á N Y O S R E N D J E A C É L!

Ezért összefogni, ezért küzdeni érdemes!
Készüljetek és találkozzunk minél többen

2011. április 16-án, szombaton 10 órakor
a TAHSZ HARMADIK ORSZÁGOS ÉRTEKEZLETÉN
BUDAPESTEN, A MAGYAROK HÁZÁBAN
legközelebb!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Túszul ejtett oktatás
  2011-04-16 11:12:01, szombat
 
  Orbán Viktor nem fogadta el Hoffmann Rózsa új oktatási tervét. A kifogások között szerepelt az is, hogy nem vonta be a programkészítésbe az érintetteket.
Ez mind nagyon dicséretes lenne Orbán Viktor részéről, csakhogy, nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a magát szociaqlistának és liberálisnak HAZUDÓ oktatáspolitikusok olymértékben rátelepedtek a magyar oktatásügyre és a kulturális életünkre, hogy nincs az a JÓ OKTATÁSI PROGRAM, amit meg lehetne "vitatni" vagy akár megvalósítani az ő egyetértésükkel!

Ezúton tájékoztatom Orbán Viktor miniszterelnököt és Hoffmann Rózsa okt. államtitkárt, hogy Pálinkás József korábbi oktatásért felelős miniszter - nagyon jó - oktatási törvényét sem vitatták meg a kádári dagonyában szocializálódott iskola igazgatók, hanem gondosan eltették azt valamelyik íróasztal fiókban...!!!!

Addig, míg olyanok garázdálkodhatnak Budapesten a nemzet színházában igazgatóként, mint Alföldi Róbert és olyanok igazgatják a jövő tanárait képző főiskolákat, akik elsikkasztják a legjobb oktatási (felnőttképzési) projekteket is, mint az 1998-as Felnőpttképzési Atlasz elkészítését a Német Népfőiskolai Szövetség...és ezt az intézményt kiszolgáló - a magát liberálisnak hazudó - egyetemi és főiskolai oktatók, addig kár keménykedni Orbán Viktornak, vagy bárkinek...- sajnos!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két évet kért két hetet kapott
  2011-04-16 10:56:23, szombat
 
  Két évet kért, két hetet kapott Hoffmann Orbántól

Orbán Viktor visszadobta az oktatási államtitkár felsőoktatási törvénykoncepcióját. Hoffmann Rózsa állítólag majdnem sírva fakadt a kormányülésen, majd két évet kért a javításra, de csak két hetet kapott.
Szakmai körökben katasztrofálisnak tartják az új felsőoktatási koncepciót. De nemcsak nekik, a miniszterelnöknek sem tetszik. Sajtóhírek szerint Orbán Viktor mindössze ötletek halmazának tartja Hoffmann Rózsa tervezetét, ami ráadásul egyáltalán nem tükrözi a kormány szándékát. A miniszterelnök a legutóbbi kormányülésen két órán át kritizálta az államtitkár munkáját.

A miniszterelnök vissza is dobta Hoffmann tervezetét. A stop.hu internetes portál egyik forrása szerint Hoffmannt senki sem védte meg a koncepció társszerzői közül. Az államtitkárt állítólag a sírás kerülgette.

A miniszterelnök egyes sajtóhírek szerint azt sem tartaná az ördögtől valónak, ha összesen három állami egyetem maradna, a többi oktatási intézmény fennmaradását, avagy bezárását pedig eldönthetné a piac. Hoffmann Rózsa két évet kért a javításra, de Orbán Viktortól csak két hetet kapott.

atv.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 38 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 715
  • e Hét: 2425
  • e Hónap: 11029
  • e Év: 46970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.