Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Utak váltakoznak
  2011-04-18 22:32:26, hétfő
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!MINDEN KEGYELEM

Az ember gyakran változik
Néha égbe száll és álmodik
Máskor porban csúszik, alig jár
És mindene fáj.

Jól csak az Isten látja őt,
Ki kézben tartja az időt,
Múltat, jelent és jövőt
Együtt lát...

Utak váltakoznak, fény, mélységes éj
De minden kegyelem, minden kegyelem, ne félj!

Füle Lajos Link
Link






Link Klára oldala
 
 
1 komment , kategória:  ISTEN DÍCSÉRETE  
Krisztus él bennem
  2011-04-18 09:41:42, hétfő
 
  "Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek." Máté 11,28

Mindannyiunk számára ismerősek az élet nehéz terhei: családi konfliktusok, kudarcok, csalódások, magányosság, depresszió, hogy nem tudunk magunkon uralkodni bizonyos helyzetekben, hogy néha úgy érezzük, nincs értelme annak, amit csinálunk, vagy úgy általában az egész életünknek. Néha még keresztény emberek is átélnek hasonlókat, és azt kérdezik maguktól, hol vannak a Biblia csodálatos ígéretei, hol van a korábban átélt öröm és szabadság, miért inkább teher, mint áldás, hogy Istennel járnak.
Hisszük, hogy amit Isten megígért és megvalósított az evangélium üzenete szerint, az szilárd valóság. Van válasz, megoldás, és szabadság az élet terhei között, lehet hiteles és felszabadult hívő életet élni, de annak is megvan az oka, ha ez nem sikerül. Alapítványunk sokféle módon igyekszik bemutatni azt az ÉLETET, amit Jézus Krisztus megszerzett a számunkra, és nekünk ajándékozott. Igyekszünk együttműködni és segíteni embereket, családokat és gyülekezeteket, hogy egyre jobban megismerjék és átéljék ennek az ÉLETNEK az áldását, szabadságát, győzelmét, és hatékonyan tudjanak másokat is hozzásegíteni mindehhez.
"Krisztussal együtt kereszre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem." Galata2,20

Grace Ministries Alapítvány
Link



 
 
1 komment , kategória:  Kapcsolatok  
Számítasz Istennek
  2011-04-18 08:17:38, hétfő
 
  "Amikor Jézus odaért, felnézett, és így szólt hozzá: "Zákeus, szállj le hamar, mert ma a te házadban kell megszállnom." Ekkor sietve leszállt, és örömmel befogadta. Akik ezt látták, mindnyájan zúgolódtak, és így szóltak: "Bűnös embernél szállt meg."
(Lk. 19:5-7)

Feltűnt már, hogy mindig az keverte bajba Jézust, hogy bűnösökkel evett? Mindig összeakadt a bajsza a vallásos emberekkel, mert mindig rossz társasággal látták.

El tudod képzelni, hogy a bloggerek mit össze nem írkálnának ma Jézusról, ha Zákeussal, egy korrupt politikussal vacsorázna? A társasággal elkövetett botlások a legfelkapottabb kritizálható témák manapság.

Gyakran kapok vádló szemrehányásokat amiatt, hogy kikkel töltöm az időmet. Azért vagyok ezekkel az emberekkel, mert evangélista vagyok. Az a célom, hogy hidat építsek a saját szívem és a hitetlenek szíve közé, a szeretet hídját, amit Jézus tud használni, hogy elérje őket.

Jézus a betegekért, a megtörtekért és a bizonytalanságban élőkért jött a földre, akiket a hívők figyelmen kívül akarnak hagyni. Azért jött, hogy betöltse az ő legnagyobb szükségüket a szeretetével.

Az egyik legnagyobb szükségünk az életben, hogy biztonságban érezzük magunkat, hogy értékesnek érezzük magunkat, hogy érezzük, hogy elfogadnak. Emiatt két dolgot teszünk folyton: értékelünk és hasonlítunk. Állandóan ezt csináljuk tudatosan és tudatalatt is. Megítéljük önmagunkat négy világi szempont szerint, amik nem is számítanak:

-Megjelenés. Hogy nézek ki? Az általános felfogás szerint minél szebb vagy, annál fontosabb és értékesebb vagy.
-Gazdagság. Ha sok mindenem van, akkor biztosan többet is érek.
-Siker. A díjaid, hírneved és kinevezéseid alapján méred, mennyit érsz?
-Elfogadottság. Hányan kedvelnek? Mennyire vagyok népszerű?

Az a probléma ezzel az értékrenddel, hogy nem stabil. A szépség múlik a korral; a vagyon elértéktelenedik; valaki felülmúlja a sikereidet; és soha nem fog mindenki kedvelni.

Kutatások kimutatták, hogy hajlamosak vagyunk arra alapozni az önbecsülésünket, hogy mit gondolunk, az életünkben a legfontosabb ember mit gondol rólunk. Tehát javaslom, hogy legyen Jézus Krisztus a legfontosabb ember az életedben, mert ő mindig megmondja neked az igazat.

Az egyetlen szilárd alapja az lehet az önértékelésednek, hogy felfogod, mennyit érsz Istennek. Mikor úgy látod önmagad, ahogy Isten lát téged, az átformál.

Daily Hope by Rick Warren * Napi Remény
Link





´Ha levert vagy, vedd a Bibliádat, és vonulj egy félreeső, csendes helyre az óceán partján vagy egy tó közelében, a városi parkban vagy a falu melletti erdőben! Ülj le, olvasd a Bibliát, és maradj kettesben Istennel! Nincs jobb depresszió elleni szer, mint az Istennel való beszélgetés és közösség.

/Rick Warren/ *
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 70 db bejegyzés
e év: 805 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3286
  • e Hét: 7513
  • e Hónap: 18566
  • e Év: 79867
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.