Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Az állig felfegyverzett zsidó
  2011-04-21 21:06:08, csütörtök
 
  Az állig felfegyverzett zsidó magánhadsereg nem böki a kettős mércés Pintér orrát
2011. április 21. 18:36
Hunhír.info

Pintér Sándor belügyminiszter szerint megfelelő jogi válasz készül a Jobbik által Tiszavasváriban megalapított szervezet ügyében. Ezt a belügyminiszter csütörtökön Kalocsán, a büntetés-végrehajtási intézetben tett látogatása után jelentette ki.

Pintér Sándor belügyminiszter szerint megfelelő jogi válasz készül a Jobbik által Tiszavasváriban megalapított szervezet ügyében. Ezt a belügyminiszter csütörtökön Kalocsán, a büntetés-végrehajtási intézetben tett látogatása után jelentette ki.
A jogi válasz előkészítése folyamatban van, ennek megfelelően kormányrendelet vagy törvény szükséges ahhoz, hogy az ilyen jellegű törekvéseket, ami az állami főhatalom gyakorlását magán- vagy pártkézbe próbálja vonni, megakadályozzuk - mondta a belügyminiszter az MTI kérdésére válaszolva. Pintér Sándor utalt arra: a Belügyminisztérium törvénytervezetet és rendelettervezetet készített elő.

Szerdán megalakult a Jobbik által csendőrségnek nevezett szervezet Tiszavasváriban. A jobbikos vezetésű szabolcsi városban tartott rendezvényen Vona Gábor, a Jobbik elnöke beszédében történelmi jelentőségűnek nevezte a szervezet megalakítását, hangsúlyozva, hogy a csendőrséget nem a rendőrség ellen, hanem annak kiegészítésére hozták létre.

Hunhír.info kommentár:
Az állig felfegyverzett, az állami főhatalom gyakorlását a gyurcsányista politikai erők közreműködésével totálisan átvevő, titkosszolgálatként is funkcionáló zsidó magánhadsereg, az In-Kal nem zavarja Pintért. Hiszen első emberük Lasz György is beismerte 2006-ban, hogy beépültek a tv-ostromlói közé, és más radikális szervezetekbe. Ezt szabad, Pintér úr?

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40246
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kósa Lajos online pókerezett a
  2011-04-21 21:02:13, csütörtök
 
  Kósa Lajos online pókerezett a debreceni szuperszámítógépen

2011. április 21., csütörtök

Kósa Lajos az új szuperszámítógép segítségével online pókeren fialtatja a debreceni önkormányzat pénzét.

Az mostanáig eltitkolt szerencsejáték rövid idő alatt óriási hasznot hozott a városnak. A szuperszámítógép olyan gyors, hogy a felütéseket 1 perccel hamarabb mutatja a képernyőn, mint az megtörténne. A polgármester eddig 4 millió eurót kártyázott össze.

A verhetetlennek hitt Gus Hansen a Provident Zrt. központjában nyilatkozott: ,,Van valami Cívis Louie nevű versenyző, aki 3 óra alatt darabokra szedett a neten." Kósa egy hete minden éjjel játszik. ,,Az egész úgy indult, hogy a polgármester úr gyorsan le akarta tölteni a Sátántangó 7 órás pornóváltozatát, a Sátánkankót, mert ment valami teázásra..." - meséli Ficzere Döme, projektgazda.

Az esetet követően Kósa annyira megkedvelte a gép gyorsaságát, hogy egy 14 órás Duke Nukem hálózati játék után rákapott a pókerezésre. Összesen egyszer kapott ki egy Brck Obma nick-kel játszó felhasználótól, aki a NASA egyik gépén keresztül egy váratlan all in-nel elnyerte az aznapi nyereményét.


http://hircsarda.blog.hu/2011/04/21/kosa_lajos_online_pokerezett_a_debreceni_szup erszamitogepen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mandarinok korszaka: Nem tudtá
  2011-04-21 20:44:45, csütörtök
 
  2011-04-21. 18:32
Mandarinok korszaka: Nem tudták megvenni, ezért megfosztották törvényes pozíciójától az ózdi jobbikos képviselőt

Az ózdi Fidesz korábbi fenyegetéseit beváltva, a mai napon visszahívta a Jobbik külsős bizottsági tagját, Janiczak Dávidot, azért mert publikációiban felhívta a figyelmet a Fidesz-KDNP viselt dolgaira.
Az ózdi alapszervezet közleményében kijelentette: a Fidesz ózdi vezetése 2011. április 18-án hozott döntésével üzent a Jobbiknak, hogy fogja be a száját. A fideszes többségű testület ugyanis úgy döntött: bizonyos személyeket kizárnak az önkormányzati munkából. A mai napon pedig úgy határoztak: Janiczak Dávidot, a Jobbik külsős bizottsági tagját visszahívják.
A Jobbik elítéli azt, hogy azért lehetetlenítsék el a képviselőtestület egyik tagjának munkáját, mert publikációiban felhívta a figyelmet a pártszövetség városvezetésében elkövetett csalárdságairól, választópolgáraik faképnél hagyásáról, mellyel a vezető elit és rokonsága anyagi helyzetét a szükségesen túl is támogatja közpénzből, míg a szegénységben szenvedő választópolgáraiknak hátat fordítottak. Janiczak Dávid ellenzéki politikusként korrektül végezte munkáját, mindig a nemzet és a városlakók érdekeit szem előtt tartva - húzták alá.
Az ózdi Jobbik felhívta a figyelmet arra, hogy tudomásuk van arról, hogy Vitális István kabinetvezető és Fazekas Zoltán alpolgármester már novemberben megfenyegették, hogy amennyiben a Jobbik nem lesz csendes partnerük, úgy visszaveszik a külsős bizottsági helyeket. Természetesen egy jobbikos sem azért vállalta a haza szolgálatát ebben a tisztességtelenül berendezett politikai életben, hogy megfutamodjon egy ilyen fenyegetés hatására, így Janiczak Dávid sem.
A mai napon határoztak Molnár László visszahívásáról is, aki az Ózdi Vízmű Kft. felügyelőbizottságának külsős jobbikos tagja volt. Ennek oka az, hogy a város hamarosan megkapja pályázaton nyert 3 milliárd forintos vízmű korszerűsítési támogatását, melyet így kizárólag a Fidesz-KDNP és holdudvara kezelhet mindenféle ellenőrzés nélkül. Tapasztalatból tudhatja mindenki, mit jelent ekkora közpénz kontrollálatlan felhasználása - tájékoztatott a szervezet.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Ózdi Alapszervezete elítéli a Fidesz-KDNP városvezetésének és a Fidesz helyi elnökségének döntését, mellyel semmi beveszik a szabad véleménynyilvánítást és szólásszabadságot. A Jobbik továbbra is kiáll a magyarok, a városlakók, a választópolgárok érdekeinek képviselete mellett, folytatja a tájékoztatást minden elérhető médiumon keresztül, és nem hagyja, hogy az ,,érinthetetlen többség" szabadon, sötét lepel mögé bújva garázdálkodhasson.
Janiczak Dávidot szerint azért szabták ki ezt a "büntetést", mert fel merte hívni a figyelmet többek között arra, hogy a városvezetők maguknak busás jutalmat adnak, miközben Ózd csődközelben van, sőt, a polgármester saját feleségének kreált egy pozíciót. Janiczak aláhúzta: nem félnek, s a továbbiakban is kimondják az igazságot, mert az igazság szabaddá tesz.
(Barikád nyomán)



http://kuruc.info/r/26/77959/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bátor gondolattal játszanak a
  2011-04-21 20:42:44, csütörtök
 
  2011-04-21. 18:24
Bátor gondolattal játszanak a portugálok: kilépnének az euróövezetből

A vezető portugál gazdasági lapban eljátszottak a gondolattal: mi lenne, ha a kisebbik félszigetország kilépne az euróövezetből? A spanyol ABC talált egy 101 éves nénit a szocialisták jelöltlistáján.
jornaldenegocios.pt, diarioeconomico.com, publico.clix.pt - Portugália
A portugál gazdasági lapban sorra jelennek meg a fontosabbnál fontosabb hírek a mentőöv ügyében. Az egyik csütörtöki elemzés emlékeztette az olvasókat, hogy két éve még fel sem merült az euróövezetből való kilépés kérdése, de a görögök megsegítése óta egyre gyakrabban gondolkoznak el rajta. A Jornal de Negócios vázlatos helyzetelemzése viszont azt a véleményt sugallja, hogy a kormány, ha lehet, ne folyamodjon ehhez az eszközhöz.
Tudniillik ha csak a családok helyzetét veszik figyelembe, akkor tömegesen mehetnek csődbe, ráadásul a megszűnő állami vállalatok miatt is főleg őket sújtaná a munkanélküliek számának emelkedése. A családok jövedelme is csökkenne, tehát a vásárlóerő is megsínylené az euróövezetből való távozást. Az állam helyzetéről nem is beszélve, mert megugrana az adósság mértéke és a költségvetési hiány is, sőt többet kellene fizetni az euróban felvett hitelekért is, ez is elég nyomós ellenérv a kilépés ellen.
Az EU finn gazdasági biztosa, Olli Rehn üzent a portugál mentőövet vasárnap óta ellenzőknek is: május 16-ig kell dönteniük a mentőövről. De nemleges válasz esetén kilátásba helyezte, hogy ,,viselniük kell döntésük minden következményét". Három parlamenti párt közben befejezte a tárgyalásokat az EU, az IMF és az EKB trojkájával, a három baloldali pártot - a kommunistákat (PCP), a trockistákat (BE) és a környezetvédőket (PEV) - kivéve, mert ők nem voltak hajlandók szóba állni velük.
Meglepetésre a Marktest közvélemény-kutató mérései alapján másfél hónappal a június 5-ére kiírt előre hozott választások előtt az ügyvezető kormányt alkotó szocialisták (PS, 36,1 százalék) ha csak kevéssel is, de megelőzték az eddig biztosan vezető jobbközép szociáldemokratákat (PSD, 35,3). Néhány hete a PSD még hét ponttal vezetett az általa március 23-án megbuktatott José Sócrates kormánya előtt, de még a kereszténydemokratákkal (CDS/PP) együtt sem tudott volna abszolút többséget szerezni. Pedro Passos Coelho, a PSD elnöke ennek ellenére tartós privatizációkat javasolt a mentőöv megajánlásáért cserébe.
abc.es - Spanyolország
A konzervatív spanyol napilap meglepetést talált a 2004 óta kisebbségben kormányzó, május 22-én tartandó helyhatósági és részleges tartományi választásokra készülő szocialisták jelöltlistáján. Ugyanis az egyik galíciai provincia Pontevedra Cuntís nevű, félreeső falujának lakosa, a már 101 éves Josefina Villaverde Fontela kora ellenére ismét indulna a szocialista párt (PSOE) jelöltjeként, ezúttal listavezetőként. 2007-ben is indult volna, de a 13. helyről nem sikerült bekerülnie a képviselő-testületbe. Az anyóka nem kifejezetten a jelöltlista húzóembere, de kétségtelen, hogy a legtapasztaltabb - szögezte le a lap helyi tudósítója. Josefina Villaverde a válság ellenére biztosra veszi, hogy megnyerik a választást, de szeretné támogatni pártja helyi szekciójának főnökét, hogy megmaradhasson körzeti posztján.
(MNO)


http://kuruc.info/r/8/77958/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiadták a parancsot a zsidók:
  2011-04-21 20:28:34, csütörtök
 
  2011-04-21. 17:08
Kiadták a parancsot a zsidók: Fel kell számolni a csendőrséget!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elfogadhatatlannak tartja, hogy a jobbikos polgármester által vezetett Tiszavasvári önkormányzata "úgynevezett csendőrséget" kíván létrehozni. A cionista szervezet azt követeli a kormánytól és a Belügyminisztériumtól: haladéktalanul tegye meg azokat a törvényes lépéseket, amelyek megakadályozzák a csendőrség felállítását Tiszavasváriban (ebben egy kicsit elkéstek - a szerk.); annak esetleges megalakulása esetén az ügyészségnél tegyenek feljelentést, hogy a csendőrséget mielőbb oszlassák fel.

Fülöp Erik polgármester és a csendőrök

Egy modern országban erőszakot kizárólag az állami szervek alkalmazhatnak, a törvények által meghatározott keretek között, és csak alkotmányos célok érdekében - hangsúlyozta a Mazsihisz, azt sugallva, a csendőrség is erőszakot kíván alkalmazni, ami természetesen nem igaz. Mint írták, "az államtól független helyi erőszakszervezet felállításának terve sérti az általános jogelveket, és sérti a parlament által elfogadott, hamarosan hatályba lépő alaptörvényt is".
"Magyarország kormánya nem engedheti meg, hogy fegyveres magán-, vagy önkormányzati hadseregek jöjjenek létre, olyanok, amelyek egy kifejezetten rasszista jellegű ideológia alapján megfélemlítik a lakosság egy részét, és ezzel elősegítik a faji gyűlölet terjedését, a társadalmi szegregációt" - hazudják a zsidók, miközben nagyon jól tudják, hogy a csendőrségnek - sajnos - nincs semmiféle fegyvere. Mellesleg pedig leleplezik a saját hazug fogalomtárukat, kimondva: a rasszizmus, gyűlöletterjesztés és szegregáció szavak azt jelentik (és akkor használatosak), hogy elkapják a bűnözőket...
A Mazsihisz persze arra is kitért, hogy a tiszavasvári önkormányzat által "életre hívni kívánt" "erőszakszervezet" elnevezése a magyar történelem legsötétebb időszakát idézi fel. "Azt a fegyveres testületet, amely mindvégig hű kiszolgálója volt a német megszállás után a kormányzó által kinevezett független magyar kormány őrült terveinek", amely több mint 600 ezer magyar - többségében zsidó - ember meggyilkolásához vezetett - hazudják a holokauszt-iparosok.

(MTI nyomán, kép: Hírszerző)

http://kuruc.info/r/2/77957/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egyetlen közösség, melynek
  2011-04-21 20:25:38, csütörtök
 
  2011-04-21. 07:41
Az egyetlen közösség, melynek javult a helyzete OV hatalomra kerülése óta


Nekik jobb lett - nekünk nemNem félnek már a budapesti zsidók - Köves Slomó és Feldmájer Péter szerint is "alábbhagyott" az antiszemitizmus Magyarországon - írja a Heti Válasz.
A zöldekhez közelálló Die Tageszeitung (taz) napilap a budapesti zsidókról készített riportot a mai számában. A lap szerint Magyarországon "igen erős az antiszemitizmus": főleg a választások előtt élt a Fidesz ilyen retorikával (!!). A lap tudósítója szerint amikor a magyar közéletben a kapitalisták vagy a szocialisták ellen ágálnak - amely fogalmak a magyar köznyelvben sajátos módon összeolvadtak -, mindenki tudja, hogy "mire gondolnak": a zsidókra.
"A választások előtt sokkal rosszabb volt" - nyilatkozza Köves Slomó ortodox rabbi az újságnak, és vele ért egyet Feldmájer Péter, a Mazsihisz vezetője: "amióta Orbán van hatalmon, a hangulat jelentősen javult" - mondja.
A lap persze gunyorosan állapítja meg, hogy Feldmájer talán azért nem akar "rosszat mondani" Orbánról, mert szervezete anyagilag függ a kormánytól.
Mindazonáltal a taz szerint az antiszemitizmus témája azért is veszített a jelentőségéből, mert, a MIÉP-pel ellentétben, a "Jobbik gyűlölete inkább a romák ellen irányul" - olvasható a Heti Válasz csütörtöki számában.
(Híradó nyomán)

http://kuruc.info/r/2/77921/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A terrorelhárítók figyelik a k
  2011-04-21 20:16:21, csütörtök
 
  2011.04.18. 07:22
A terrorelhárítók figyelik a kommentezőket?


Az ATV Start vendége Dániel Péter, ügyvéd.

http://atv.hu/videotar/20110418_a_terrorelharitok_figyelik_a_kommentezoket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bosszú népe 1919-2007
  2011-04-21 12:10:28, csütörtök
 
  Bosszú népe 1919-2007


http://www.youtube.com/watch?v=YVd8o9v6FMw
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1475
  • e Hét: 4577
  • e Hónap: 15688
  • e Év: 169184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.