Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Vízügyi szakszervezet: leállt
  2011-04-28 22:10:12, csütörtök
 
  Vízügyi szakszervezet: leállt az ár- és belvízi védekezés az országban
2011. április 28. 18:47

Leállította a Vidékfejlesztési Minisztérium az ár-, bel- és vízminőségi védekezéseket az országban a pénzhiány miatt - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Országos Szakszervezet csütörtökön az MTI-vel. A szakszervezet közleménye szerint a védekezések felfüggesztésére a minisztériumból küldött, belső körlevélben utasították a környezetvédelmi és vízügyi igazgatóságok vezetőit. Az intézkedést a védekezési költségek és a dologi költségfedezetek nagymértékű csökkenésével indokolták - tették hozzá a közleményben. Az MTI megkereste Tarró Pétert, a szervezet elnökét, aki a közölteken túl elmondta: a belső körlevélben az szerepel, hogy "a vidékfejlesztési miniszter jóváhagyásával" rendelték el a védekezések leállítását.

Az elnök elmondta azt is, hogy az anyagi helyzet miatt problémás lehet a dunai hajózó útvonalak kijelölése is. Ezt egyébként hetente végzik el a szakemberek, most pedig nincs elég pénz benzinre, így a feladatot elvégző hajók is leállhatnak - fűzte hozzá.

Az elnök szerint a 12 vízügyi igazgatóság közül van olyan, amelyiknél a bérek kifizetése jelent problémát, máshol pedig az áramot kapcsolhatják ki hamarosan.

A szakszervezet egyébként március közepén azt közölte az MTI-vel, hogy a költségvetési zárolás, a dologi kiadások csökkentése ellehetetleníti a környezetvédelmi és vízügyi igazgatóságokat.

A szakszervezet kimutatása szerint a zárolás a Vidékfejlesztési Minisztérium teljes költségvetésének 9,5 százalékát érinti. A miniszter döntése alapján a környezetügyi államtitkárság felügyelete alá tartozó szervezetek közül a nemzeti park igazgatóságoknál 44,6 százalékos, a környezetvédelmi, természetvédelmi és vízügyi hatósági szerveknél 37,4 százalékos, a környezetvédelmi és vízügyi igazgatóságoknál 44,8 százalékos a 2011. évi költségvetésük zárolása.

Az MTI megkereste a Vidékfejlesztési Minisztériumot is, de későbbre ígértek reagálást a szakszervezet közleményére.

MTI

http://gondola.hu/hirek/157252-Vizugyi_szakszervezet__leallt_az_ar-_es_belvizi_ve dekezes_az.html
--------------------------------------------------------------------------------- --------------------------



BEZZEG HOLOKAMU KÁRPÓTLÁSRA VAN PÉNZ!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ndex: a fertőzött településeke
  2011-04-28 15:18:52, csütörtök
 
  2011-04-27. 16:43
Index: a fertőzött településeken minden(!) nemcigány gyűlöli a korcsokat

No, mit olvasunk a mi áldott jó indexes Földes Andrásunk (róla lásd EZT) tollából Gyöngyöspata kapcsán a ,,Hogyan kerül Pintér Sándor a cigánysorra?" cikkében? Idézzük:

"Sehol, értsd egyetlen Gárda/Szebb Jövőért polgárőrök/Véderő/csendőrség által hiszterizált településen sem találkoztunk olyan nem cigánnyal, aki ne azt mondta volna: a cigányokkal nem lehet együtt élni, ha nem lennének, jobb lenne Magyarországnak."

Nos, ennyit arról, hogy szükségük van-e a cigányfertőzött települések lakosságának a Jobbik erejére - vagy éppenséggel (a Jobbiktól független) Véderőre. Vegyük még e mellé azt, hogy Hajdúhadházon, Gyöngyöspatán stb. az őslakos fehérek túlnyomó többsége (sőt, még néhány tisztességes, beilleszkedett roma is!) aláírta a gárdisták stb. helyben maradását kérő-követelő ívet. Mindenféle ,,ráhatás", kényszerítés nélkül (sőt!) Meg azt, hogy pl. Hadházon (is) a helybeliek szállásolták és látták el a gárdistákat, ingyen és bérmentve. Egészen biztosan azért, mert a pokolba kívánták őket.

Igen: ezeknek a településeknek a lakossága azért ,,náci", mert közelből látja, milyenek is a cigányok valójában. Ezért retteg tőlük, ezért gyűlöli őket, ezért kívánja azt, hogy takarodjanak el minél távolabb.

Nincsenek egyedül. A cigányproblémával mindig, mindenhol, mindenki ugyanígy járt. ,,Valamiért", miközben ,,távolról" nácizzák, rászístázzák a cigányokkal (jelenleg) együtt élni kénytelen országokat (bennünket, Szlotákiát, Csehországot, Romániát, Bulgáriát stb.), egyetlen nyomorult ország sem akarja befogadni őket, és a hozzájuk betolakodott orkokat meg rövid távon elüldözik, kipenderítik, de úgy, hogy még az amúgy mozlimbevándorló-védő és (emiatt is) nemzetellenes pártok is buzgón segédkeznek a génhulladék kilapátolásában. Pl. hadd utaljunk a szocdemek, ill. a Zöldek múltkori németországi ,,pálfordulására" - ők is az elsők között voltak, akik leszögezték, hogy semmi szín alatt nem segítenek az eltakarítandó patkányoknak. Vagy akár arra, hogy Kanada a világ legnagyobb munkaerő-importőre (évi kb. 400 ezer - ez nem vicc, tessék ITT ellenőrizni! - fő munkaerőt ,,hívnak be"), mégis, már pár száz cigánytól megrettent, és például Csehországgal szemben azonnal (újra) be is vezette a vízumkényszert. Vajon miért? Tán csak nem tudták előre, hogy ezekből a hulladékokból a büdös életben nem lehet embert faragni, dolgozó, értékteremtő, a hazájának hasznot hozó embert meg pláne nem, így még csak véletlenül sem számíthatnak arra, hogy a kanadai munkaerőhiányt velük enyhíthessék? De, persze, attól függetlenül Kanada továbbra is belepofázik a magyar belügyekbe és rászístáz bennünket keményen. (Mindezen kérdésekkel kapcsolatban kifejezetten ajánljuk EZEN cikkünk kedvencek közé tételét és tényanyagának vitákban történő felhasználását!)

Köszönjük mindennek a beismerését, Földes úr! Ezek után nehéz lesz azt bizonygatni, hogy a kutya se hívta a Gárdát a ,,fertőzött" településekre, meg hogy ott kifejezetten a ,,békeszerető", ,,antirasszista" többség akarata ellenére vannak jelen.

Más téma - de még mindig zsIndex. Talán mondanunk sem kell, nem ez az egyetlen rajvédő, Jobbik- és Véderő-gyalázó anyag, ami ma megjelent a lapon. A blogajánlóba például csak és kizárólag(!) kőkeményen magyargyalázó, cigányvédő anyagok kerültek ki. Talán a legdurvább a már a címében is sokatmondó, ITT található, egy olvasást (amiből ne hagyjuk ki a nagy többségében, kivéve pár lilaködös, de aztán rendesen helyretett rajvédőt, igen korrekt olvasói megjegyzéseket!) megérő ,,Magyarveszély".

Apropó, olvasói megjegyzések! Ma már többször is megemlítettük, mekkora képtelenség az, hogy egy négyfős csapat egymaaga, mindennemű esély (például sorozatlövő fegyverek) nélkül nekiront a húszszoros túlerőben levő cigányoknak. Mégis, a rajvédő sajtó (meg persze a ,,lincselés" és hasonló szavakat kínosan kerülő sündőrség) azóta is azt bizonygatja, hogy a here- és ujjleszakítós, koponyabetörős lincselés négy áldozata támadt rá a cigókra. Az előző cikk kommentjei között találtunk egy igen találót, ami szintén ezt tárgyalja - abszurd/ fekete humorral. Idézzük:

"Mai magyar valóság:
Megy négy ember az utcán, jön szembe nyolcvan. A négy közül az egyik megszólal:
-Srácok, verjük már meg őket.
-De sokan vannak...
-Nem baj, mi erősebbek vagyunk, meg ninjaképzést is kaptunk, különben is van airsoft pisztolyom, amit egy mozdulattal élesfegyverré tudok alakítani. (Kuruc.info: egyes rajvédő médiumok egyenesen azt hazudták-hazudják, hogy seperc alatt éles fegyverré alakíthatók a Véderő hatástalanított cuccai. Nos, ezeknek sincs sok közük a fegyverekhez - ha ez igaz lenne, akkor egyetlen egy hatástalanított fegyvert nem lehetne-szabadna eladni, mert újdonsült gazdájuk azonnal átalakítaná / élesítené...)
-De ha kijönnek a rendőrök, akkor ebből a fegyverből baj lehet.
-Nem lesz semmi gond, mert ha nagy a gáz, akkor intek a havernak, az jön a motorjával, és eltünteti a fegyvert. (Kuruc.info: utalás a cikkeinkben is szóvá tett, abszurd ,,elhajtott vele egy motoros"-témára) Nagyon jó motoros, simán behajt a nyolcvan ember közé, úgy, hogy nem üt el senkit, nem tudja megállítani senki, ráadásul olyan gyors, hogy mire észreveszik ,már olyan messze jár, hogy senki nem fog róla pontos személyleírást adni.
-Jó, akkor csináljuk!
Majd a négy ember ráront a nyolcvanra...."


http://kuruc.info/r/2/78205/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amire készülni kell!
  2011-04-28 12:23:02, csütörtök
 
  Amire készülni kell!


(A Jövőnk.info-n megjelent: 2009.12.09.)

Nem kívánok a jelen kormányváltozásokkal és napi politikai változásokkal foglalkozni, mert a nemzet és a jövőnk szempontjából semmi jelentősége nincs már. Múlt időben beszélhetünk róluk, még akkor is, ha 1-2 évig a helyükön lehetnek. A történelem forgatagában ez az idő olyan jelentéktelen, hogy kár rápazarolni a drága energiáinkat. Sok levelet, kérdést kapunk arról, hogy értjük azt, hogy eljön a vér és a vas ideje. Sokaknak ez sejtelmes próféciának tűnik, pedig nem az. Csak a történelmi tapasztalatokat és tanítóink tudását kell alapul venni, és ezekből egyszerű, világos következtetéseket lehet levonni. Nem percre pontosan megjósolni, hiszen vannak befolyásoló tényezők, de a folyamatok mindenképpen láthatóak.Mert ha feltesszük magunkban a kérdést, mikor következnek be a nagy változások, akkor megkapjuk a választ, amit sokan csak keresnek, de nem tudják megfogalmazni magukban. Akkor, amikorra valami guru megjövendöli? Nem! Amikor jön egy vezér és azt mondja, fegyverbe? Nem!

Akkor, amikor az idő megérik rá a lelkekben!

Ez az, amit nagyon sokan nem értenek, és tudatlanságuk (még ha nem is szándékos, de tudatlanság), meg türelmetlenségük rendszeres, a hatalom érdekeit szolgáló tettekre sarkallja őket, időnek előtte. Legyen az bármilyen jellegű fellépés, mindenképpen a hatalmat szolgálja, és a nemzetnek kárára van.

Ezt a emberekben érlelődő nagy, sorsdöntő (minden esetben vérrel, háborúkkal járó) változásokat hívta nagy tanítónk, Prohászka Ottokár úgy: A háború lelke. Ez még nem maga a változás, hanem a lélek felkészülése a nagy, küzdelmes időkre. Ha ez megérlelődik a tömegekben, mindegy, hogy miért, de a változások beindulnak. Elég egy szikra, egy kis ok, és megkezdődnek a folyamatok. Mindegy, hogy egy nő az ok, mint a trójai háborúban, vagy egy hanyatló uralkodócsalád idióta hülyegyerekének lelövése, mint az első világháborúban, de a változások, a háborúk megindulnak. A mi esetünkben azonban ennél sokkal jelentősebb változások lesznek, mert nem csak egyszerű harcokkal kell számolni, hanem egy korszakváltással is. Hiszen tudjuk azt, hogy a polgári világnak vége. Vége, mert minden olyan világrészben, ahol ez az uralkodó elv, a mai korszak igényeinek, kihívásainak megfelelni nem képes. Sehol sem! Észak-Amerika, Európa, Japán... Sehol sem képes már rendet tenni, szociális vívmányokért küzdeni, a népekért, nemzetekért tenni, tehát lejárt az ideje. Nem lehet megreformálni, jobbá tenni, kijavítani, mint ahogy a rohadt almát sem lehet újjá varázsolni. Egyszerű tény: vége!

Még csak kevesek értették meg a bennük munkálkodót, de sokkal többen vannak, akik már elindultak az úton, csak nem tudják, nem ismerik, nem értik, mi az, ami bennük készülődik. És akkor, mikor tömegesen ébrednek rá az emberek, és a körülöttünk zajló gazdasági, etnikai, erkölcsi bomlási folyamatok összeérnek, ezzel robbanásszerűen kezdenek zajlani az események. A délszláv háborúk kitörése előtt 1 évvel senki sem gondolt volna arra, itt nemsokára ezrek fognak elhullani véres háborúban. És rengeteg ilyen példát lehetne felsorolni.

Annak, hogy a háború lelke már munkálkodik a népben, szintén millió jelével találkozhatunk. Az emberekben vibráló állandó feszültség, harag, idegesség. Ebben az országban senki nem mosolyog. Ha az utcán járunk, láthatjuk, mindenki csak morog magában, mintha ecetet ivott volna, az autók vezetőinek szájáról leolvashatóak a káromkodások, szitkozódások. Őrjöngés, elmebaj, harag és idegesség mindenütt. Nincsenek vidám munkahelyek, ahol ismerősök találkoznak, mindenki csak panaszkodik. Mindez nem fogható csak a gazdasági válságra. Úgy jött ez nekik, mint egy falat kenyér az éhezőnek, most erre kennek rá mindent, pedig nem igaz. A gazdaságunk világválság nélkül is összeomlott volna. Máshol is vannak válságok, sőt, nálunk ezerszer nyomorultabb körülmények között is élnek emberek sokszor nálunknál boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet. Etnikai kérdés? Részben, de nem ez a fő hatás. A családok, az ismerősök, az ivócimborák között nincs gazdasági válság, mégis idegesség és harag van jelen mindenütt. Még a családi esték, a nyugodt nyaralások sem olyanok, mint régen. Ide is beférkőzik a nyughatatlanság, a háború lelke.

Mindenki érzi, hogy baj van. Valami nagy baj! Nem egyszerűen baj, hanem valami olyan rossz közeledik, hogy tömegek menekülnek a szándékos tudatlanságba. Nem akarnak tudomást szerezni a dolgokról, egyszerűen nem akarnak foglalkozni vele. Védekezőmechanizmusa ez az egyszerű embernek, de az eredménye tragédiába torkollik, mert felkészületlenül fog érni milliókat. Amikor mindez úgy feszít, mint egy tályog az ember fogínyén, amikor kifakad, akkor könnyebbül meg minden. Mint a nyári vihar előtt a nyomott, fullasztó levegő, ami csak vihar után könnyebbül meg. Oly sok minden gyűlt össze, hogy muszáj egy nagytakarítás! Évszázados mocskot kell kitakarítani úgy, hogy a polgári világrend ötszáz éves szemetét is el kell takarítani. Amikor egyre több emberben feszít ez, amikor egyre többen kívánják, akkor egyre több emberben érik meg a háború lelke, akkor egyre többen fogják kívánni a változást. Beszélnek róla, és egyre többen értik meg, nincs menekülés, a dolgok elébe kell nézni, és akkor vége. A háború lelke beköltözött az emberekbe, és csak a jelre vár. Akkor már nincs hová bújni a bűnösöknek, mindenütt leselkedik rájuk a nép, amely rámutat, és azt mondja: ,,Te vagy az oka, miattad vagyunk itt!" És eljött a vér és a vas ideje.

Súlyosbító tényező a jövőkép teljes hiánya. A családok egyre rosszabb körülményeik miatt bezárkóznak magukba, nem terveznek, hanem egyre inkább a vegetálásra építenek. A fiatalok a dorbézolásban, a diszkók mögötti bokrok között keresnek érthetetlenül primitív nemi gyönyöröket, semmi jövőképük nincs.

Súlyosbító tényezők még a nemzeti, vagy nemzetinek hazudott pártformációkban működő szervezetek. Ezek képviselői ugyanis egyértelműen kijelentették, azért működnek, hogy a nemzeti gondolkodásúaknak is legyen, amire szavazhatnak, ezzel megnyugtatva a lelkiismeretüket, hogy a szavazatuk nem veszett el. Éppen ez a baj. A lenyugtatott lelkiismeret nem háborog, nem sarkall szervezkedésre, nem bátorítja a lelket. Ezzel pedig a hatalom fennmaradását segítik elő, haldoklását húzzák egyre tovább és tovább! Soha nem lesznek hatalmi tényezők, semmire nem lesz befolyásuk, és semmit nem tudnak tenni a nemzetért, nem tudják megújítani, megreformálni a dolgokat. Csak lenyugtatják azt, ami pont hogy a motorja lehetne a nemzet kitörésének a szenvedésből.

Persze mindezzel tisztában van a másik oldal is. Több forgatókönyvet dolgoz ki arra, hogy hogyan vészelje át az elkerülhetetlent. Nem akarja ő a névleges hatalmat mindenáron megtartani, csak a tulajdonait, és a gazdasági vagyonát. Akkor idővel úgyis ő kerül újra a bársonyszékbe.

Ezért:

Kölcsönhalmazokkal igyekszik a népet sarokba szorítani, fenyegetve a törvénnyel (jól tudjuk, hogy egy sima felszólító levélnek is olyan a hangvétele, hogy az egyszerű ember teljesen összetojja magát. Mindez szándékosan).

Nemzeti szervezeteket hoz létre, amivel lefogja a nemzeti gondolkodású emberek tettrekészségét, tenni akarását. Rengeteg hazafiasságból táplálkozó energiát elpazarolva, és hatalmas mennyiségű pénz és egyéb érték megy veszendőbe, amivel a regnáló hatalmat tartja áttételesen életben a fent említett okoknál fogva.

Felkészíti az erőszakszervezeteit egy esetleges nagy népi megmozdulásra úgy, hogy megpróbálja megtartani a lépéselőnyt.

Radikális csoportokat hoz létre, amelyek meggondolatlan cselekedetekbe viszik bele a tenni akaró, türelmetlen embereket. Ezért nagyon nagy biztosíték, ha egy szervezet már régóta létezik, bizonyíthatóan megbízható személyekkel, mint például az MNA.

Szabadjára enged radikális nemzeti véleményeket egy kis fokig, sőt valószínű, hogy még a hatalmat is átadná ideiglenesen egy nemzetibb pártnak, mert ez is a saját hatalmi pozícióinak megtartását teszi lehetővé még egy rövid ideig. Ezt a rövid időt azonban a vagyon kimentésére fordítják, tehát nekik milliárdokat jelent.

Vagyonát kimenti külföldre, olyan vidékekre, amelyek kívül maradnak a várható válságövezeteken. Ez jelen pillanatban Kína, néhány stabilabb arab állam, valamint fél tucat nem fejlett, de stabilnak mondható afrikai állam. Vagyonát jórészben értékálló tárgyakba, eszközökbe fekteti, ezzel csökkentve a rendszer alapját képező befektethető tőkeállományt. Ez gyorsítja a felbomlást, de mellette az összeomlás biztos jele.

Hamis ellenségkép felmutatása. Ez esetünkben különösen kényes kérdés. Nem kívánok most Trianon kérdéskörével foglalkozni, az egy külön cikk tárgya lesz. A mi esetünkben a hamis ellenségkép adása a cigányság. Nekünk a cigányság nem ellenség. Nem azért, mert nem tesz eleget a magyarság ellen, hanem azért, mert különösebb erőfeszítések nélkül megoldódik a cigányügy Magyarországon pillanatok alatt, amint a folyamatok beindulnak. A mi ellenségünk az a cionista háttérhatalom, mely a cigányságot használja pajzsként maga előtt. Szándékosan ,,tolja" rá a magyarokra, remélve, hogy kirobbant valamiféle népi pogromot még időnek előtte.

Milliárdokat költ nemzeti szervezetekbe irányuló beépülésekre, valamint szintén milliárdokat nyel el az NBH dezinformációs irodájának fenntartása. Ez az iroda felelős a nemzeti szervezetek összeugrasztásáért, féligazságok, rágalmak terjesztéséért. Tagjai szinte kivétel nélkül zsidók.

Ezeket a jellemzőket minden ország nemzeti gondolatvilághoz tartozó embere látja, nem csak mi. Máshol is így van ez. A mi esetünkben azonban van egy különös plusz probléma, mégpedig az, hogy ez az ország kell a zsidóknak. A betelepülés folyamatos volt, némi hullámzással. Ez a zsidó nép évezredek óta ezt csinálja, olyan, mint valami hihetetlenül szemtelen parazita. Ha történelmüket megnézzük, amit egy ószövetségnek nevezett vicckönyvben firkáltak le és ezt összevetjük a környező népek megismert történelmével, akkor fény derül a zsidó viselkedés visszatérő jellemzőire. Állítólag mindenhová fogságba hurcolták őket, ahol elnyomott rabszolgaként éltek. Nagyjából annyira, mint ahogy most Európában is elnyomottak, legalábbis szerintük. Mert ezt halljuk állandóan, hogy őket elnyomják, sanyargatják... Meggyőződésünk, hogy ugyanígy voltak elnyomva Babilóniában, és Egyiptomban is. Nem, tisztelt olvasók. A zsidókat ismerve ez pont fordítva zajlott le. Ahol megindult a gazdasági fejlődés, ott egyből elkezdtek gyűlni a zsidók, mint a döglegyek a tetemre. Aztán több évszázados betelepülés és ármánykodás után elhajtották őket, mint ahogy ezt az egyiptomi sírleírások igazolják (Lásd: Ásóval a Biblia nyomában című könyvben). Az ószövetségben is találunk erre utaló megjegyzéseket (például: Mózesnek azért reklamál a nép, mert elrángatta őket a jómódból, a húsosfazekak mellől).

Tehát egyértelmű a zsidó viselkedési jellemző. És ezzel a nézőponttal nézve azonnal látható a zsidók hazátlanságának oka: Soha nem is volt nekik, mindig ott volt a hazájuk, ahova betelepültek. Legalább olyan vándornép, mint a cigány, csak rafináltabb, aljasabb, bosszúállóbb. Miért is bosszúálló? Mert minden ünnepe, minden, amit tudunk róla, a bosszúról szól. A bosszú pedig mindig az ártatlanok ellen irányult, különösen kihangsúlyozva a zsidó nép sátáni származását. Egyiptom esetében például az elsőszülött gyermek ellen. Remélem senki sem gondolja azt komolyan, hogy a halál angyala végigjárta a házakat, és elvágta a torkát minden elsőszülöttnek? A halál angyala maximum bűnösöket végzett volna ki, nem ártatlanokat. Ezeket a zsidók ölték meg bosszúból azért, mert el akarták üldözni őket Egyiptomból. Éppúgy, mint ahogy Németországgal bántak el 1945-ben. Erőszakolj, orosz katona! Törd meg a büszkeségét a német nőnek! Bombázd le a gyerekeket gyűjtő városokat! Nem kísérteties a hasonlóság? És mielőtt bárki azt hinné, hogy nem csinálnák meg újra a zsidók, akkor gondolkozzon el ezen:

Mindenkit kiforgatnak vagyonukból, uzsorások és tolvajok pénzelői. Betelepednek a hivatalokba, és ott nyerészkednek. Ezért Egyiptomból elkergetik őket, de utolsó bosszúként tömegesen elsőszülötteket mészárolnak le (7 csapás mese).

A babiloni ,,fogság" is ilyen módon telt el, írásaikban külön kiemelik, hogy sokan azonosultak az ottani élettel, vallással. Az új perzsa király, aki elfoglalja Babilóniát kirugdalja őket onnan (is), talán nem véletlenül. Egy új, virágzó birodalmat akar ott, valószínűleg hallott már a zsidókról.

A purim ünnep 70 000 nemzsidó lemészárlásának ünnepe.

Jézus születésekor szintén újszülötteket mészárolnak le tömeges méretekben.

EZZEL A VESZÉLLYEL CSAK NEKÜNK, MAGYAROKNAK KELL SZÁMOLNUNK, MIVEL EZ AZ EGYETLEN VIDÉK, AMIRE FENIK A FOGUKAT! Ha el akarjuk őket zavarni, akkor számolnunk kell efféle zsidó bosszúval, ami valószínűleg sokkal rosszabb lesz, mivel modern technikával rendelkeznek. Ezért különösen veszélyes, ha valaki homokba dugja a fejét, és nem vesz tudomást a dolgokról, mert őket felkészületlenül fog érni minden. Talán már érthető, mire képezik ki Magyarországon a 'makkabisokat', és miért van itt több ezer zsidó őrző-védő. Aki felkészülten várja, azt nem fogják meglepetések érni, lefeljebb ő okoz némi meglepetést a bibsiknek. Legyen azonban biztosíték egy ilyen zsidó fellépés arra, hogy ahol ilyen dolgokat elkövettek a zsidók, oda soha többé nem tértek vissza. Ez ugyanis a zsidó hattyúdal.

Tehát összefogva: Számolnunk kell egy nagy gazdasági rend felbomlásával. Számolnunk kell a polgári társadalom teljes szétzüllésével, intézményeinek működésképtelenségével. Számolni kell a magyar belső gazdaság teljes összeomlásával is, ezek következtében meginduló zavargásokkal, továbbá etnikai villongásokkal is a cigányok részéről, amely valószínűleg eszkalálódni (kiterjed nagyobb területekre) fog, majd a válaszcsapásokkal. Számolni kell a háttérhatalom erőszakos fellépésére a hatalmi szervek részéről a nemzeti vezetőkkel, szervezetekkel szemben. Ez súlyosabb problémák esetén nem fog csak a letartóztatásokra hagyatkozni, sokkal elképzelhetőbb egy szándékos likvidálási hullám. Rendeletek és kijárási tilalom, melyeket senki nem fog betartani, ezért számolni kell a teljes anarchikus állapotokkal. Mindezek tetejébe, mivel a zsidók eltávolítása egyértelmű cél, a zsidó gyilkosok fellépésével is számolni kell úgy, hogy elsősorban a bosszúhadjárat, tehát a családtagok, gyerekek lemészárlása, megbecstelenítése lesz a célja.

Ilyen jövőre kell felkészülnünk, és ez nagyon közel van. Azzal vádolnak, hogy ilyen jövőt akarunk (mert le merjük írni?). Nem! Mi nem akarunk ilyen jövőt, ezt a jövőt ők csinálták nekünk! Az EU recseg-ropog. A magyar gazdaság meghalt, csak és kizárólag a becsülettel dolgozók tenni akarása húzza még a létezését, valójában halott. Az etnikai problémák pattanásig feszültek. A hatalom felkészült, a zsidók sem kevésbé. Csak a magyarok nem felkészültek. Hiába érlelődik meg a háború lelke, az agyuk ellenáll ennek, mert félnek. És ezért a lélek felkészült, de a gyakorlatban felkészületlenek. Az elégedetlenség, az elnyomás, a kisemmizettség, a nyomorúság érzése pedig lassan megérleli a háború lelkét Magyarországon. Amikor pedig azt mondjuk, sorakozzatok fel az Arcvonal vagy az EMM mögé, mert ezekkel a szervezetekkel képviselt ideológiának a megtartó ereje felkészít benneteket, csak azért tesszük, mert nem akarunk egy újabb Trianonnal egyenértékű szétesést, vagy egy újabb zsidó átmentett hatalmat a nemzet nyakába. Látható, hogy súlyos gondokra kell felkészülni, melynek túlélésére csak egy szilárd szervezeti forma adhat esélyt.


Gyártó István - Jövőnk.info
2011. április 28.

http://www.jovonk.info/2009/12/09/amire-keszulni-kell
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kulcsár Attila mégsem sikkaszt
  2011-04-28 12:20:04, csütörtök
 
  Kulcsár Attila mégsem sikkaszthatott Bővebben a mai Magyar Hírlapban

"Előkerült" az első eljárásból és a vádiratból "kifelejtett" tőkepiaci szakértői vélemény, illetve a PSZÁF vizsgálati jelentése

Tegnap reggel, amikor Kulcsár megérkezett a bíróságra, tán még maga sem sejtette a fordulatot az ügyben

Tegnap délután igazi bomba robbant a Fővárosi Bíróságon a K & H-per megismételt tárgyalásán. Gimesi Ágnes tanácselnök bíró ugyanis ismertette a rendőrségi szakértői véleményt, amely az újdonság erejével hatott, mivel az első eljárás során ezt nem olvasta fel Varga Zoltán bíró. Ennek lényege az volt, hogy az elsőrendű vádlottnak, Kulcsár Attilának sem aláírási, sem rendelkezési joga nem volt a K & H Equitiesnél az ügyfélszámlák felett, következésképp teljesen kizárt, hogy a bróker sikkasztott volna. Ez fordulatot is jelenthet a vádban, amely sikkasztásról csalásra változhat, s járhat olyan következménnyel is, hogy a K & H Bank képviselőjének fel kell állnia a sértettek számára fenntartott padról.

,,Ebben az esetben - mondta lapunknak az egyik vádlott védője - a Betonút Rt.-ből és a mostani kilencedrendű vádlottból, Garamszegi Gáborból válhat sértett." A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) vizsgálati jelentése szerint - amelynek megállapításai szintén nem váltak a tárgyalás részévé - a brókercég mellett a banknál is alkalmazott Kulcsár munkaköri leírásában volt egy speciális pont, a ,,kapcsolattartás vezető politikai, gazdasági és közéleti személyiségekkel". Kulcsárnak erről közvetlenül kellett jelentenie a vezérigazgatónak, a harmadrendű vádlott Rejtő E. Tibornak. A PSZÁF szerint Rejtő ezzel kivonta Kulcsárt banki felettese, Zarnóczi Tibor vezérigazgató-helyettes ellenőrzése alól. 2001. július 3-án Kulcsár aláírásával egy e-mailt továbbítottak az Equities vezérigazgatójához, hogy a 069-es sorszámú ügyfelek - tehát Kulcsár kuncsaftjai - részére semmilyen értesítés nem küldhető, s ezt a rendelkezést Rejtő E. Tibor aláírásával ellenjegyezték. ,,A K & H bankcsoport által felkért két külföldi szakértő egybehangzóan megerősítette, hogy az e-mailen található aláírás minden kétséget kizáróan Rejtő E. Tibortól származik" - olvasható a PSZÁF jelentésében. Ez az e-mail tette formálisan is lehetővé a visszaélések elkövetését.

Kulcsár Attila vallomásában kifogásolta, hogy az ügyészség annak az Ernst & Youngnak a szakértői anyaga alapján emelt vádat, amely cég egyben a banknak és a brókercégnek is a könyvvizsgálója volt. A vád tárgyává tett értékpapír-átvezetések többségének lebonyolítására ügyfelei tudtával és írásos engedélyével került sor - mondta. A vádirat a tőkepiaci szakértő szakvéleményét bizonyítékként tüntette fel a vádirati felsorolásban, viszont a szakértők által kimutatott adatok hétmilliárd forinttal eltérnek a vádirattól, amelyben már 14 milliárd szerepel. Közölte azt is, hogy bár bűnösségét elismeri, ügyfelei 92 százalékban tudtak arról, hogy a számukra ígért extra hozamot milyen - a vádban érintett - tranzakciókkal érte el, sőt ennek lebonyolításában is részt vettek.

Az ügyfelek rendszeresen aláírták, tehát a saját kézjegyükkel látták el azokat a tranzakciós dokumentumokat, adás-vételeket, átvezetési iratokat, amelyek során más személyekhez vezettek át értékpapírokat - mondta tegnap az első eljárásban nyolc és fél évre ítélt vádlott. Utalt a fellebbviteli főügyész átiratára is, amelyben ez állt: ,,Kulcsár többször hivatkozott arra, hogy a pénzintézetekkel kötött írásbeli szerződéseken túl a nagyobb hozam elérése érdekében szóbeli megállapodásokat kötött az ügyfeleivel, akik így tisztában voltak azzal, hogy nem teljesen legális tevékenységet végez, és belenyugodtak abba. Nem történt meg ennek az állításnak az ellenőrzése sem. Nem tisztázták, hogy Kulcsár ügyfelei kötöttek-e különmegállapodásokat, és ha igen, azt miért tették."

Nagy Tamásné szakértő is megállapította, az átvezetésekkel kapcsolatos szerződéseket főként faxon továbbították. ,,A hozzájárulás szükségessége tehát eleve kizárta annak lehetőségét, hogy sajátomként rendelkezzek ügyfeleim pénzével" - vallotta Kulcsár.

Bán Károly

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/a_kulcsaritelet_alapjaiban_bukhat_meg_.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lefújt áldott állapotú nő és v
  2011-04-28 12:01:04, csütörtök
 
  Lefújt áldott állapotú nő és vasvilla

Thu, 2011/04/28 - 06:59

Bla-bla-bla-blaBla-bla-bla-bla

Feldúlta a gyöngyöspataiakat a településen kedden este történt tömegverekedés. Lesprézett várandós asszonyról, fejbe vert férfiról beszéltek az [origo] által telefonon elért helyiek. A településen kedd éjszaka tört ki lincselés a helyi cigányok és magyarok között.
Egri Nemzeti Rock Hetvege

Többen is indulatosan vagy feldúltan reagáltak az [origo] által telefonon elért gyöngyöspataiak közül az éjszakai eseményeket firtató kérdésekre. A Heves megyei településen legalább három ember megsérült, és többeket előállítottak, miután kedd éjszaka tömegverekedés tört ki a helyi cigányok és egy, a beszámolók szerint többek között a Véderő félkatonai tagjaiból álló csoport között.

Jelenleg megerősített rendőri készültség van Gyöngyöspatán, és ,,kellő számú" rendőr vigyáz a rendre - mondta az [origo]-nak a Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Elmondása szerint dél körül adnak bővebb tájékoztatást a lincselésről, így arról, hogy pontosan mi történt az éjszaka, hogy hány embert állítottak elő, illetve hogy használhatóak-e a település térfigyelő kameráinak felvételei.

Kovács Istvánné, aki az események helyszíne közelében lakik, remegő hangon azt mondta, hogy egész éjjel hallotta a rendőrség és a mentők szirénáit, és most is az utcán parkol egy kamerás rendőrségi mikrobusz. A nő reggel a templomban volt, ahol azt hallotta, hogy a cigányok ,,ütötték-verték a magyarokat", valakinek ,,vasvillával szétverték a fejét", a rendőrök pedig ,,a várandós asszonyt lesprézték", és elvitték a vejét.

A nő pontosabb információkat nem tudott mondani az éjszakai eseményekről, de arra panaszkodott, hogy a romák fenyegetőznek, és ő már fél kimenni az utcára. ,,Pintér Sándor úrnak kellene megvédeni minket" - mondta Kovács Istvánné, aki szerint a belügyminiszter, amikor a településen járt, meg sem hallgatta a magyarokat, de a cigányokhoz bement. ,,Kérjük a rendőrséget, meg aki csak tud, hogy védjen meg minket, ezt nem lehet tovább bírni (...) ezeket a cigányokat már nem lehet megnyugtatni" - mondta.

Az [origo] utolérte a rendőrök által lefújt nőt is, aki (természetesen - szerk.) elzárkózott a nyilatkozat elől, csak annyit mondott, hogy a rendőrök elvitték a vejét és a testvérét, és hogy telefonba nem mond többet az eseményekről. Többen is indulatosan utasították vissza az [origo] érdeklődését, egy középkorú nő például arra hivatkozva nem nyilatkozott, hogy ,,úgyse adnak igazat a magyarnak, kiforgatnak mindent". Volt olyan helyi is, aki csak a televíziós híradásokból értesült az eseményekről.

Éjszaka Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Mozgalom vezetője, illetve több helyi lakos is úgy nyilatkozott az [origo] helyszínen tartózkodó tudósítójának, hogy a Véderő, illetve a Betyársereg egyenruhásai fegyverrel fenyegették az Arany János utcában lakó cigányok családjait, akik kihívták a rendőrséget, majd kihasználva, hogy a rendőrök odamentek, a település másik részében, a Bem utcában kezdték kővel dobálni a cigányok házait. Itt megsérült egy 14 éves roma fiú, ezután alakult ki tömegverekedés.

Telefonon keresték Szíjjártó Péter miniszterelnöki szóvivőt, hogy Orbán Viktor tervez-e bármilyen intézkedést tenni az éjszakai események után, de a miniszterelnökség sajtóosztálya írásos megkeresést kért, melyre később ígértek választ.

A Heves Megyei Kormányhivatal vezetője, Horváth László szerint meg kell szüntetni a provokációt Gyöngyöspatán, bármilyen oldalról érkezzen is az. A kormánymegbízott megengedhetetlennek tartja, amit az éjszaka tapasztalt a faluban: a cigány polgárjogi aktivisták arról próbálták meggyőzni a helyieket, hogy szervezetten el kell hagyniuk az országot. Horváth László szerint látható egy olyan szándék is, hogy ezt a botrányt nemzetközivé dagasszák a kormány és az ország lejáratása érdekében.

(origo nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_04_28_lefujt-aldott-allapotu-no-es-vasvi lla
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éves mélypontjánál a foglalkoz
  2011-04-28 11:58:37, csütörtök
 
  Éves mélypontjánál a foglalkoztatás

Thu, 2011/04/28 - 10:05


Az idén január-márciusi időszakban 3 732 500 embernek volt munkája, jelentette a KSH csütörtökön. Ez csak 13 ezerrel több, mint az elmúlt tíz év mélypontját jelentő tavaly január-márciusi szint, és 11 ezerrel kevesebb, mint egy hónapja volt.
Egri Nemzeti Rock Hetvege

A munkanélküliség 11,6 százalékra nőtt, ez a mutató 1998 óta csak kétszer volt magasabb. Az egymilliós tervtől 123 ezres az elmaradás.

A KSH jelentése szerint az idei első negyedévben a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 732 500 fő volt, 0,4 százalékkal több az előző év azonos időszakinál. A munkanélküliek száma az egy évvel korábbinál 1,6 százalékkal kevesebb, nagyjából 8000-rel kevesebb, derül ki a KSH közleményéből. A munkanélküliség így is 11,6 százalékra nőtt, aminél csak tavaly ilyenkor - és egy hónappal később - regisztrálták az állástalanok nagyobb, 11,8 százalékos arányát.

A foglalkoztatottak száma az egy évvel korábbi, évtizedes mélypontot jelentő 3 719 300 főt meghaladta ugyan 13 ezerrel, azonban az előző adatközléshez képest tovább csökkent; akkor még 3 743 200 embernek volt állása. A csökkenő tendencia ötödik hónapja tart; akkor csaknem 3,828 millió embernek volt állása, mostanra nagyjából százezerrel kevesebbnek van.

A kormány által tavaly tíz évre ígért egymillió új munkahelytől ismét jóval távolabb kerültünk. A tavaly szeptemberben indított egymilliómunkahely-számlálónknak - gyakorlatilag a tíz évre szóló terv időarányosan teljesülését mutató trendvonalnak - havonta legalább 8333 fős növekedést kellene mutatnia. Miután azonban a foglalkoztatottak száma csökkent, az elmaradás az előző havi százezernél alig magasabb szintről 120 ezer fölé szökött.

A KSH közlése szerint vizsgált időszakban a 15-64 évesek körében a gazdaságilag aktívak (foglalkoztatottak, illetve munkanélküliek) közel ugyanannyian - 4 millió 191 ezren - voltak, mint egy évvel korábban. A 61,9 százalékos aktivitási mutató megegyezett az egy évvel korábbi értékkel, s mind a férfiakat, mind pedig a nőket az előző év azonos időszakában mérttel lényegében azonos aktivitási arány (67,8, illetve 56,1 százalékos).

A statisztikai hivatal gyorsjelentése szerint a 15-64 éves foglalkoztatottak létszáma átlagosan 3 millió 702 ezer fő volt. Ez 14 ezer fővel több az egy
évvel korábbinál, ugyanakkor 72 ezer fővel kevesebb - elsősorban a szezonális tényezők miatt - a három hónappal ezelőttinél (2010. IV. negyedévinél). A korcsoport 54,6 százalékos foglalkoztatási rátája az előző év azonos időszaki értékkel szinte megegyezett.

A 15-64 éves foglalkoztatott férfiak 1 millió 987 ezer fős létszáma 59,6 százalékos, a nők 1 millió 715 ezer fős létszáma pedig 49,9 százalékos foglalkoztatási rátát eredményezett. A 15-74 éves munkanélküliek száma 490 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 11,6 százalékos volt. A férfiakat 12, a nőket 11,1 százalékos munkanélküliség jellemezte.

Az előző év azonos időszakához képest a munkanélküliek száma, illetve a munkanélküliségi ráta csak minimálisan (a mintavételi hibahatáron
belül) csökkent. Az előző (tavalyi negyedik) negyedévhez képest azonban - a korábbi évek tendenciáihoz hasonlóan elsősorban szezonális okokból - mind a munkanélküliek száma, mind pedig a munkanélküliségi ráta jelentősen növekedett (az előbbi közel 28 ezer fővel, az utóbbi pedig 0,8 százalékponttal).

A munkanélküliek 16 százaléka a munkaerőpiacon csak kis létszámban jelenlévő 15-24 éves korosztályból került ki, és 26,8 százalékos munkanélküliségi rátájuk 0,9 százalékponttal volt alacsonyabb a 2010. január-márciusinál. A 25-54 évesek munkanélküliségi rátája 10,8 százalék volt, ami 0,3 százalékponttal alacsonyabb az egy évvel korábbinál. A munkanélküliek 50,1 százaléka egy éve vagy annál régebben keresett állást. A munkanélküliség átlagos időtartama 18 hónap, 1,8 hónappal hosszabb az előző év azonos időszakinál.

(Index)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_04_28_eves-melypontjanal-a-foglalkoztata s?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+atisztamagya rhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miféle Európa? Miféle Unió ez
  2011-04-28 11:56:43, csütörtök
 
  Szaniszló Ferenc: "Miféle Európa? Miféle Unió ez??" - KÖTELEZŐ!!

http://www.youtube.com/watch?v=csWULg8byTw&NR=1
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A demokrácia összeomlása felé
  2011-04-28 11:43:58, csütörtök
 
  A demokrácia összeomlása felé - üzenet sokaknak és keveseknek

(A Jövőnk.info-n megjelent: 2009.06.12.)

Továbbra is sok levelet kapunk olyan emberektől, akik megoldásnak tekintik a demokratikus rendszer játszmáiban való részvételt. A levelek témája a választások, a demokratikus út, a Jobbik. Figyelmen kívül is hagyhatnánk az érveléseket, a kérdéseket. Határozott véleményünk van, hol kezeljük ezeket a dolgokat, a hungarizmushoz közeli körökben sem vitatéma ez. Amiért mégis foglalkozunk ezekkel a megkeresésekkel, mert ezek az emberek, bár nem értik elutasító álláspontunkat, mégis keresnek minket. Érvelnek, kérdeznek, lelkesek. Jó magyarok, akik tenni akarnak. És figyelnek ránk. Ezúton tisztázzuk, kikhez kívánunk szólni, és miért nem vagyunk tekintettel arra, hogy a véleményünk esetleg sokaknak nem tetszik.

A választásokon a távolmaradásra buzdítottunk. Nem látjuk célravezetőnek a demokratikus játszmákban való részvételt, és nem támogatjuk a Jobbikot. Ezekkel kapcsolatban sok mindent leírtunk pár napja a jobbikosokhoz szóló nyílt levélben. Ezért most elsősorban arra szorítkozunk, hogy tisztázzuk a viszonyunkat, hozzáállásunkat a demokratikus nemzeti oldalt támogatókhoz.

A véleményünket, meglátásainkat ki kell mondanunk, ha tetszik ez másoknak, ha nem. Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy mi egyáltalán nem látjuk ilyen szépnek a jövőt, és nem hiszünk a könnyű útban. Nem hiszünk az elénk tolt, 'kézenfekvő' lehetőségben, és nem bízunk olyan körökben, amelyekben zsidók is részt vesznek. Az eseményeket összerakva mi egy olyan jövőképet látunk, aminek semmi köze a demokratikus nemzeti győzelemhez. Mi nem azt látjuk, hogy a 'szebb jövő elkezdődött', hanem azt, hogy az igazi baj itt áll a kapuban. Ezért nem hallgathatunk. Akkor sem, ha ez sokaknak - akik egyébként jóakaratú, igaz magyar emberek - nem tetszik.

Elöljáróban tisztázzuk a demokratikus utat járókhoz való hozzáállásunkat. A demokratikus játszmákban való részvételről a polgári társadalmi rend összeomlásának fényében már kifejtettük álláspontunkat. Ettől függetlenül nem kellene feltétlenül szemben állnunk egy olyan szervezettel, amelyik mégis nekivágna ennek az útnak. Feltéve, ha a párt következetesen védené ki az ellenséges beszivárgást, és nem öltene filoszemita arcot. Nem engedne a soraiba zsidókat, és nem gyakorolna szalon-gesztusokat a zsidók felé. A figyelmet akkor is fel kellene hívnunk arra, ahogy mi látjuk a jövőt. Mert ha nekünk lesz igazunk - megjegyezzük, az MNA jövőértékelései eddig minden esetben beigazolódtak -, és a tettre kész magyarokat teljesen felkészületlenül éri az összeomlás, akkor a nemzetnek vége.

Teljesen tisztában vagyunk vele, hogy az emberektől manapság az is teljesítménynek számít, ha berajzolják a keresztet a szavazólapra. Az is természetesnek tekinthető, hogy a szem elé tolt, 'kézenfekvő' megoldást, pártot választják. Azért sem ítélkezhetünk, ha még hisznek a demokráciában. Tudjuk, hogy igaz magyarok, és a legjobbat akarják. Ez azonban nem indok arra, hogy ne mondjuk ki amit látunk, azért, hogy a szimpátiájukat bírjuk. A legkevésbé sem lehetünk tekintettel a tömegek véleményére. Jelen helyzetben nem is őket kívánjuk megszólítani. Csak a leginkább tettre kész, gondolkodó emberekhez szólunk. Azokhoz, akik nem eszik meg feltétel nélkül a demokratikus maszlagot. A lakosság morális állapota, a hatalom csapdái, félrevezetése miatt jelenleg meg kell elégednünk azzal, hogy ezen kevesek figyelmét felhívjuk arra, ami jönni fog, és párhuzamosan figyelmeztetünk a kilógó lólábakra. Nem lehetünk tekintettel rá, hogy mindenkinek a kedvében járjunk. Pont elég, ha a gondolkodók, cselekvőképesek figyelnek ránk. A tömegek miatt nem aggódunk. Tudni kell, hogy a tömeg bármikor melléd állhat, ott nincsen következetes ragaszkodás eszméhez, szervezethez, akármihez. Ezért nem csinálunk problémát abból sem, ha mondjuk a Jobbik tagjainak, szavazóinak - az általunk is jó magyaroknak tartott embereknek - esetleg ellenszenves, amit kimondunk.

Azt sem várjuk, hogy a világosabban látó, tettre kész emberek rohanjanak hozzánk. Elég, ha gondolkodnak. És elég sokan figyelnek ránk. Ez esélyt ad arra, hogy ha beüt a villám, akkor nem lesznek elveszve az emberek. Mert ha úgy szakad ránk az ég, hogy mindenki a demokrácia kábulatában van, akkor baj van. És még így is fenn áll a kockázat, hogy abban az esetben is megvezeti a hatalom a jó magyarokat. Mert mindig könnyebb oda besorolni, amit elénk tolnak.

Alternatívát mi azoknak tudunk nyújtani, akik hajlandóak benézni a függöny mögé, és el tudják fogadni a fájó igazságot: nem ilyen egyszerű! A többinek majd a történelem nyújt alternatívát.

Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2011. április 28.


http://www.jovonk.info/2009/06/12/demokracia-osszeomlasa-fele-uzenet-sokaknak-es- keveseknek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pályaválasztás:: legyél te is
  2011-04-28 11:20:36, csütörtök
 
  Pro Hungaria
Sátánista szuperbuli ez kérem! Miközben már, közel 4 millió magyar ember él szegénységben!!!

Pályaválasztás:: legyél te is európai képviselő több mint 214 millióért

Thu, 2011/04/28 - 09:32

EU

Mennyit "keres" egy európai képviselő? Kevesen tudják a választ és még kevesebben azt, hogy 2011 március 3-án az Európai Néppárt (aminek miniszterelnökünk az egyik alelnöke) az Európai Szocialisták Pártjával együtt egy 1,500 EUR juttatásemelést (havonta) szavazott meg az európai képviselők számára.

Érdekes megjegyezni, hogy már tavaly is volt egy hasonló 1,500 EUR havi juttatásemelés, a jelenlegivel tehát tavaly óta havi 3,000 EUR-óval emelkedett az EP-képviselő juttatása. Most tehát, így néz ki egy EP-képviselő bére és juttatása:



* Havi fizetés: 7,957 EUR, azaz jelenleg kb 2,172,000 Ft . Ez évente kb 26,067,000 Ft .
* Ehhez még hozzájön 304 EUR naponta, ha a képviselő jelen van a plenáris ülésen (ami nem kötelező...), azaz naponta plusz 83,000 Ft . Mivel évente 60 plénáris ülés van, ez 4,980,000 Ft .
* Havi juttatás asszisztensek alkalmazására (4 asszisztensre van lehetőség): 19,709 EUR, azaz 5,380,000 Ft . Ez évente 64,567,000 Ft .
* Évi juttatás utazási költségekre: 60,000 EUR, azaz 16,380,000 Ft .
* Végkielégítés az 5 éves mandátum után (ezt "nyugdíjnak" hívják hívatalosan): 394,000 EUR, azaz 107,560,000 Ft .

Ha mindezt összeadjuk, az 5 éves mandátum végén 786,000 EUR, azaz 214,578,000 Ft a kis summa (270 Ft/EUR árfolyamon), amit felvehet egy európai képviselő juttatásaival együtt és ebben még nincs is benne a napi 304 EUR (azaz 83,000 Ft ), ami "jár" minden napi jelenlét után a plenáris üléseken, de a többihez képest, ez már ugye aprópénz. Persze, a magyar EP képviselő fizetése adóköteles Magyarországon (a juttatások már nem), de a nemrég bevezetett egykulcsos 16%-os szja adó aligha jelent többet, mint egy szúnyogharapást ilyen kaliberű jövedelem számára.



Mindezzel szemben, Magyarországon a felmérések szerint 3 millió ember él szegénységben, vagyis, a magyar társadalom egy harmada. De akár 3.5-4 millióról is beszélhetünk, ha ebbe a körbe soroljuk azokat is, akik a nyomor közvetlen fenyegetettségében élnek. Másfél millióra becsülhető ebből a csoportból azoknak a száma akik mélyszegénységben élnek, vagyis másfél millió ember ma Magyarországon a teljes kilátástalanság állapotába került és gyakran éhezik.

Az idén nem csak a képviselők havi juttatása emelkedett több mint 400 ezer forinttal (ami végre meghaladja a havi 5 milliót), hanem növekedett az éves keret is, amiből a képviselő elkényesztetheti magát a kimerítő munka után. Ugyanis, immár közel egy milliárd forint az a -tavaly még csak 700 milliós- évi keret, amiből a képviselő és családtagjai egészségügyi és fitnessz szolgáltatásokat igényelhetnek. Létezik az EP képviselők számára egy "Practical Guide to the Reimbursement of Medical Expenses" (vagyis "gyakorlati útmutató az egészségügyi költségek visszatérítéséhez"), amely bizalmas dokumentumnak számított ameddig most ki nem borította a bilit egy brit nemzeti képviselő. Eszerint, az EP képviselők és hozzátartozóik olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe grátisz, mint: plasztikai sebészet, fogyasztó, alakformáló és fiatalító kezelések, "limfatikus drenázsok" (méregtelenítő masszázsok) vagy akár termálfürdő látogatások. Emellett -sírni vagy nevetni?- a női képviselő férje számára az impotencia kezelése, valamint a Viagra költségei is téríthetők...

Vajon még hány ilyen titkos EP költségvetési keret létezik különböző egzotikus természetbeli juttatásokra? Bizonyára van még, hiszen például nemrég arra is fény derült, hogy 2009-ben közel egy milliárd forintba került az európai adófizetőnek az EP képviselők számára bérelt brüsszeli limuzinok. Van-e egyáltalán valami Brüsszelben, amit az EP képviselőnek a keservesen megkeresett gázsiből (jelenleg havi 2 millió és valamennyi) kell fizetnie és nem plusz juttatás formában kap meg? Hát nem egy csodavilágban élünk? Legalábbis persze, ami az EP képviselőket illeti.

források:
* http://www.origo.hu/nagyvilag/20090223-tpa-galvinjelentes-epkepvise...
* http://jslefebvre.wordpress.com/2011/03/04/les-deputes-europeens-se...
* http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-12645730
* http://euobserver.com/9/31918


(Szent Korona Rádió)

http://prohungaria.ning.com/profiles/blogs/satanista-szuperbuli-ez-kerem
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rasszista kamera tarrbélás f
  2011-04-28 10:21:21, csütörtök
 
  A rasszista kamera tarrbélás felvétele
Szerző: zero
- 2011.04.27. 23:01

Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség.

Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán:

V1:
"A hajnalig virrasztó romák szerint a Véderő és a Betyársereg nevű szervezet 15-20 tagja botokkal, fokossal, ostorral jelent meg cigánysorhoz vezető utcában, ahol a tömegverekedés kialakult."

V2:
"Eszes azt mondta, hogy nem volt semmiféle ünneplés, semmiféle fegyver, a Véderő egyik tagja ,,civilek" társaságban csak sétált a cigányok lakta utcán, amikor rájuk támadtak legalább százan, botokkal, karókkal."

Nos, az igazság megint (szokás szerint) félúton van, a részeg Alex nekiállt az utca közepén hugyozni, és hiába kérte a 3 társa, megindult a házak felé ... de "tömegverekedésnek" nem nevezném, a látottak után.

A térfigyelő kamera Tarr Bélásan, fekete-fehérben és meglepő módon hanggal rögzítette az eseményeket, így (szerencsére) a verekedés nem látszik, csak hallatszik, de az is éppen elég.

Bakker, a sötétben milyen gyorsak ezek a romák, pár másodperc alatt ott vannak, majd nincsenek ott.

Amúgy kurva félelmetes az egész, "kellemesek" az éjszakák vidéken, kutyavonyítás vegyítve az "üssed" és üssétek" ordibálással.

A rendőrök tényleg ott voltak 1 perc alatt a helyszínen, mi történt volna, ha csak 5 perc alatt érnek ki? Négy halott? És mi a helyzet ott, ahol éjszaka 1 rendőr ügyel 5 falura?

http://www.youtube.com/watch?v=vCSsmIKylC0&feature=player_embedded



http://vastagbor.blog.hu/2011/04/27/a_rasszista_kamera_tarrbelas_felvetele
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1502
  • e Hét: 7234
  • e Hónap: 18345
  • e Év: 171841
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.