Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Mosoly zóna.......
  2011-04-04 15:23:35, hétfő
 
  Vigyázni kell az ismeretséggel!

--------------------------------------------------------------------------------



Egy kisvárosban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egy idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle:

- Takács néni, ismer engem?
Mire a hölgy:

- Persze, hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom, kiábrándultam belőled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze, hogy ismerlek.

Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen. Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte:
- Takács néni, ismeri a védőügyvédet?
- Hát persze. A védőügyvédet is gyerekkora óta ismerem. Gyenge jellem, italos természetű, senkivel sem tud normális kapcsolatot teremteni és mint ügyvéd, egyike a legrosszabbaknak az országban. Hogy el ne felejtsem, ő is csalja a feleségét méghozzá három nővel, az egyik a maga felesége, ügyész úr... Igen, ismerem.

A védőügyvéd sokkot kapott. Erre a bíró magához kérte az ügyészt és az ügyvédet, és nagyon halkan így szólt hozzájuk:
- Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytől, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy
börtönben fog megrohadni.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-04-04 15:05:39, hétfő
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Vágyakozás hatja át.

Óramű - precizitás, pontosság, technika, lélektelen mechanizmus

A pontosság és technika együttese. Aprólékos precizitást jelez ez a kártya, arra hívja fel a figyelmed, hogy a lényeg sokszor a legapróbb részletek legmélyén rejtőzik, olyankor csak a józan elmélet számít. Az idő olyan folyamat, ami az órával együtt, de tőle függetlenül is létezik, ám csak az óra teszi mérhetővé, láthatóvá. Amíg meg nem ismered a természetét, nem tapasztalhatod meg az időn kívüli létezést. Az óramű az idő természetének megismerésére figyelmeztet. Arra, hogy az idő uralható, s hogy folyása érzéseink szerint relatív, az óramű szerint azonban abszolút. Itt nincs helye a megérzéseknek, csak a tények számítanak. A ráció kártyája.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek a józan, érzésektől mentes döntések meghozataláról szól. A párkapcsolatban élők számára figyelmeztetés a részletekre, az együtt töltött idő megbecsülésére. Azt mondja, töltsetek egymással minőségi időt!

Ezt mondja neked:

Alkotókedved vezessen, de dönts józanul. Tanulj a hibákból.
Most jött el az ideje, hogy kihasználd a technika adta előnyöket. Ha azt hiszed, techniki antitalentum vagy, akkor ma van a napja, hogy ezen változtass. Ismerkedj mélyebben számítógépeddel.
Mindig legyen időd végiggondolni a lehetőségeket.
Erre is gondolj: Hallgasd ezt a spirituálét: ,,Órám lejárt, tova tűnt az életem, / Száz hű barát kinn az ültetvényeken, / Ott várnak rám, ahol minden szép és jó..." Állítsd ba a házban az összes órát, hogy mind ugyanazt a pontos időt mutassák.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 116 db bejegyzés
e év: 874 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 464
  • e Hét: 1774
  • e Hónap: 6734
  • e Év: 51941
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.