Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Isten vár rám
  2011-04-05 22:32:30, kedd
 
  Jézus ezt tanítja: "Vonulj el, és imádkozz!"

"Őrhelyemre állok, odaállok a bástyára..."(Hab.2:1)


Ha szeretnénk Isten látása szerint élni életünket, folyamatosan hallanunk kell Isten felől. Hinnünk kell abban, hogy küldetésünk felé haladásunk egyik feltétele az, hogy naponta hallunk Isten felől. Ez nem csak egy kellemes bővítménye életünknek, ez szükséges ahhoz, hogy betöltsük küldetésünket.

Habakuk próféta azt mondja: "Őrhelyemre állok, odaállok a bástyára..." Ez annak egy kifejezése, hogy "Egyedül leszek Istennel."

Nem számít, hogy hol vagy egyedül Istennel, csupán keresned kell egy helyet. Én történetesen kint szeretek lenni. Amikor a gyerekeim kicsik voltak, építettem egy kis "imakertet" a házunk mögötti domboldalon, ahova elvonulhattam, és Istenre összpontosíthattam.

Egy csendes helyet kell választanod. Egy helyet, ahová szokásszerűen elmehetsz, hogy találkozz Istennel. Tedd különlegessé és egyedivé.

A Biblia azt mondja Jézusról: "Ő azonban visszavonult a pusztába, és imádkozott." (Lk. 5:16). Ez Jézusnak szokása volt, és a te életedben is azzá kell válnia. Amit most tanítok neked, azt nem csak egyszer fogod megtenni.
Ez olyan dolog, amit ezentúl naponta kell végezned életed végéig.
Ha szeretnéd meglátni Isten tervét az életedre nézve, és szeretnéd hallani az Ő hangját, akkor naponta kell vele találkoznod.

Ez azt jelenti, hogy erre az időre megszabadulsz a telefontól, és annyi zavaró tényezőt távolítasz el, amennyit csak tudsz.
Jézus azt mondja: "Te pedig amikor imádkozol, menj be a belső szobádba, és ajtódat bezárva imádkozzál Atyádhoz titokban; Atyád pedig, aki látja, amit titokban teszel, megfizet neked." (Mt.6:6)

Az igazság az, hogy nem te vársz Istenre, hanem Isten vár rád.

Isten találkozni szeretne veled. Azt szeretné, hogy te is úgy ismerd őt, mint ahogyan Ő is ismer Téged. Ha ezt nem érted meg, igen ritkán fogsz Istenhez fordulni vezetésért. Nincs olyan területe az életednek, ami ne érdekelné Istent. "Ne aggódjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? - vagy: Mit igyunk? - vagy: Mit öltsünk magunkra? ... a ti mennyei Atyátok pedig tudja, hogy szükségetek van minderre." (Mt.6:31-32)



Daily Hope by Rick Warre * Napi Remény
Link



 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Bagamér nagyközség
  2011-04-05 12:28:54, kedd
 
 

Bagaméri református templom * Dicsőség Istennek,hogy újjászülethetett
ez a számomra értékes épület,ahol gyerekkoromban 4 évig Harangozó lehettem Édesapámmal.

Testünk Isten Lelkének a temploma :) Ha újjászületünk akkor van örök életünk !

"A Bagamérba érkező emberek először a falu közepén fekvő homokdombra épült
református templom tornyát pillantják meg."

SZÜLŐFALUNK BAGAMÉR

Képeken emlékeink Link
Link





 
 
0 komment , kategória:   BAGAMÉR   
Az erő titka veszélyes időkben
  2011-04-05 10:16:31, kedd
 
  Link Az erő titka a veszélyes időkben

Dávid valami mély dolgot mond itt Krisztus egyházának. Lényegében azt mondja:

Minden igazi erő az Úrhoz való közelségből ered. Igazában erőnk nagysága arányos Krisztushoz való közelségünkkel."

Szóval modhatjuk, hogy minnél közelebb vagyunk Jézushoz annál erősebbek leszünk. Ténylegesen, minden erő amire valaha is szükségünk van és lesz, a titkos, személyes imaéletünkből ered.

A Szentírás mondja, ha csak egyszerűen közeledünk Istenhez, Ő is közeledni fog hozzánk. És hozzá való közelségünk naponta fogja megújítani erőnket. Ez az Őbenne való rejtőzés fog megőrizni minket sátrában, amiről Dávid beszél a 31-ik Zsoltárban.

Ismeretes, hogy az ördög rettenetesen fél az Úr jelenlététől életünkben. Még annak gondolatától is reszket, hogy a hívő Jézus közelében él. És amikor a démoni sereg látja, hogy Jézushoz imádkozunk és a mennyei Atyánk közelébe húzódunk, a pokol el kell hogy ismerje: Az Úr ezzel a hívővel van. Isten jelenlétében van. Mit tehetünk most ellene?"

Vakoknak kell hogy lennünk, hogy ne lássuk az itéletet, mely most Amerikára és az egész világra jön.
Ezért Sátán mindent megtesz ami hatalmában van hogy elrabolja tőled az Úr jelenlétét. És ezért próbál mindent, hogy lelkünket leszögezze a jövő aggodalmaival.

Egyszerűen, lelkünk ellensége ki akarja szívni minden erőnket. Mindent használni fog, még jó" dolgokat is, hogy visszatartson minket a Jézus jelenlétében töltött időtől.Tudja, hogy Krisztussal töltött időnk még a nehéz időkben is biztosíték lesz arra, hogy mindenféle félelemet és aggodalmat is képesek legyünk legyőzni.



 
 
1 komment , kategória:  Jesua HaMassiah  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 70 db bejegyzés
e év: 805 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1095
  • e Hét: 3434
  • e Hónap: 7235
  • e Év: 68536
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.