Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Édesanyád
  2011-05-01 21:28:42, vasárnap
 
 
Édesanyád

Ha édesanyád szeme
Nem úgy lát, mint egykor,
Ha édesanyád lábát
Megtörte az aggkor,

Akkor nyújtsd a karod,
Ne hagyd őt magára,
Neked kell kísérned
Utolsó útjára.

Minden kérésére
Adjál néki választ,
Türelmes légy véle
Akkor is, ha fáraszt.

Ha nem ért meg téged,
Magyarázd el újra,
Mikor már nem kérdez,
Keserű az óra.

Adolf Hitler, 1923
.
http://kitartas.mozgalom.org/friss-hirek/adolf-hitler-edesanyad
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az a zsidós boldogság
  2011-05-01 21:18:51, vasárnap
 
  Az a zsidós boldogság


II. János Pál pápa boldoggá avatása szép nagy ceremóniával zajlott le. Hosszas éneklés, szép ruhák, pompa. És azok a nyilatkozatok... az előző pápa kiemelkedő érdemeként említették, hogy testvérnépnek nevezte a zsidóságot. Ezután egy magyarországi rabbi nyilatkozott a pápa munkásságáról, megelőzve minden más egyházi nyilatkozót.

Azután térül-fordul az ember, és a rádió közli, hogy az izraeliek mennyire aggódnak az egyiptomi határnyitás miatt. Szépen éreztetik, hogy egyre veszélyesebb nekik az a környék, és összevetve az itthoni zsidóreklámok tömkelegével, holokauszt-megemlékezésekkel (ma is volt egy, és ezt nagyon fontos volt megemlíteni a rádióban), a zsidók propagandája érezhetően erősödik. A brit királyi család fele köztudomásúlag zsidó, a másik fele csak félig (szabadkőműves). Tehát a zsidó királyság (zsidó királyság a brit álam, ha a királyi család zsidó, ezt könnyű belátni) is gyönyörűnek szánt propagandával ünnepeltette magát. Nem lett tökéletes az ünnepség, a politikai-társadalmi feszültségek miatt kilógott a lóláb és a paták. Mindenesetre néhány királyságban gondolkodó ember nem árt, ha elgondolkodik rajta, hogy a zsidókból könnyen lehettek királyok a történelemben, és hogy amikor a mostani magyarnak tartott királyjelöltekről beszélünk, nem is olyan nagy képtelenség, ha zsidóknak tartják őket. Nem idegen tőlük a szerep, itt az élő példa.

Ott lóg a levegőben a kérdés: vajon mi célt szolgál mindez? Amikor már sok európainak - a mi esetünkben magyarnak ennie sincs mit, és a cigányság által a zsidók polgárháborús helyzetet hoznak létre. Még a zsidó betelepülési tervet sem fogják fel sokan, hát még azt, ami ezzel jár.

Tessék felkészülni a földre szállt Pokolra.

Tálas András - Jövőnk.info
2011. május 01.


http://www.jovonk.info/2011/05/01/az-zsidos-boldogsag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó embervadász terroristá
  2011-05-01 21:17:18, vasárnap
 
  A zsidó embervadász terroristák befenyegették Magyarországot?
2011. május 01. 20:21
Hunhír.info

Csütörtökön kezdődik meg a zsidó embervadászok parancsára a koncepciós kirakatper egy magyar, hadfi, dr. Képíró Sándor ellen. Az agg embernek valószínűleg csak az "róható fel". hogy a zsidók által annyira gyűlölt szervezet, a csendőrség tagja volt. A zsidó ávós hóhérok kölkei hazánk ellen uszítanak minden következmény nélkül, a mai napig kiemelt nyugdíjat élvező, még a földi levegőt rontó zsidó kínzólegények közben élvezik a gondtalan öregkorukat.
HunHír (Szolgai-pólók)

Szíria, Ausztria és Litvánia is azok között az országok között van, amelyek nem léptek fel a náci háborús bűnösökkel szemben - közölte Simon Wiesenthal embervadász zsidó terrorközpont.

A zsidó embervadászok szerint ezek az országok vagy ,,jogi (elévülés), ideológiai korlátok miatt nem nyomoznak a náci háborús bűnösökkel gyanúsított személyek után", vagy pedig a ,,jogi lépéseik kudarcot vallottak a vizsgált időszak alatt - a politikai akarat, vagy pedig a megfelelő forrás, szakértelem hiánya miatt".

Ebbe a kategóriába került besorolásra Szíria, Ausztria, Litvánia, Svédország, Norvégia, Kanada, Észtország, valamint Lettország.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=40493
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Régen az volt fasiszta aki irt
  2011-05-01 21:16:19, vasárnap
 
  Régen az volt fasiszta aki irtotta a zsidót. Ma az fasiszta akit írt a zsidó... változik a világ..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Makai: minden cégnél 20 százal
  2011-05-01 20:35:05, vasárnap
 
  Makai: minden cégnél 20 százalékban romákat kéne alkalmazni

2011. május 01. vasárnap, 17:01 Szerkesztőség


A Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) elnöke szerint az állami magánvállalatoknak 20 százalékban romákat kellene alkalmazniuk.

Makai István úgy fogalmazott, hogy a foglalkoztatás fontos alapja a romák integrációjának, ezért lenne szükség erre az intézkedésre. Mint mondta, ez csökkentené a feszültségeket a társadalomban, valamint segítene a cigányoknak kijutni a szegénységből.

Makai kiemelte, hogy ahhoz, hogy a romák sikeresen beilleszkedhessenek a munka világába, a megfelelő szakképzéseken túl szükség van az önkormányzatok, gazdasági és civil szervezetek szoros együttműködésére.

Az elnök szerint ha az állami cégek és a magánvállalatok minimum 20 százalékban alkalmaznának romákat, akkor a cigányok könnyebben illeszkednének be a társadalomba, és a lakhatási problémáik is megoldódnának.

http://bombahir.hu/hirek/makai-minden-cegnel-20-szazalekban-romakat-kene-alkalmaz ni
**********

OSZT HA NINCS ERKÖLCSIJE,MAJD LŐ EGYET A BUCSUBAN!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éljen Május elseje!
  2011-05-01 20:25:16, vasárnap
 
  Éljen Május elseje!

Oly korban életem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel tölt, nem csak parancsra,
s míg balhitekben hitt és fetrengett részegen,
röhögött az elméjét borító kényszerképeken.

Ez a kicsavart Radnóti vers jutott eszembe a mai napról. Igen, oly korban (is) éltem én e földön, mikor a munkásosztály legnagyobb ünnepe volt a majális. Dehogy a munkát, a tavaszt, az újjászületést ünnepelték, sokkal inkább saját magukat. Sör-virsli-vurstli, oké, jobb helyeken gulyáságyú, alkohol hektoliter számra, természetesen mindez ingyen, ez jelentette az ünneplést.

Szülővárosomban nagy hagyománya volt a majálisnak. A kohászat, a gépgyár, az összes állami építőipari vállalat, a csokigyár, az akkor még jelentős munkásállománnyal bíró belkereskedelmi és vendéglátóipari vállalatok mind kötelességüknek érezték vendégül látni a melósokat. A Csanyik-völgyet elborították a katonai sátrak, a szakszervezetek osztották a kaja-pia jegyeket, a klapecok szórakoztatásáról helyi érdekeltségű vendégművészek igyekeztek gondoskodni, míg szüleik mulattak vadul.

Az ácsolt asztalok mellett hétköznapokban babos kendőben robotoló asszonyok meséltek egymásnak a Zsóry fürdős élményekről, a cseszkóból átcsempészett kék-piros gumimatracról, és fintorogva utálták ki maguk közül a burzsujt, aki tavaly SZOT beutalóval Balatoni nyaraláshoz jutott. Decensen iszogatták a császárkörte likőrt és az Éva vermutot, egy évre letudva ezzel a középosztálybeliek vagyunk, sej -álmát.

A férfiak ilyen hülyeséggel nem foglalkoztak. Hogyisne, mikor ingyen van a kaja és a sör? Ők némi alapozás után focizás címén előbb rojtosra rugdosták egymást a Munkahelyi SE színeiben, majd ki aljasodik le a földhöz közelebb versenyt nyomtak kora estig, hogy legyen elég hányásos kép a brigádnaplóba. Gyerek fejjel is érdekes volt nézni minden évben, hogy a népművelő külsejű tarisznyarákot mennyire megverték, ahogy kiszédült a száján a polkaszinó hívószó. Ő egy ilyen elkötelezett és meg nem értett értelmiségi lehetett, aki a párttitkár elvtárs utasítására igyekezett picsa részeg kohászokból, bányászokból decensen szórakozó jómunkásembereket faragni, miközben róla mintázhatták volna a reménytelenség szobrát. A csóka akkora volt derékban, mint egy vájár felkarban, mégis kockára tette testi épségét az eszméért és a pártért.

Este otthon várt mindenkit a nap fénypontja, a Felvonulók kérték kívánságműsor, Szegvári Kati nénivel. Csak Hofi meg valami magyar nóta legyen, esetleg azok a fiatalos izék, a maroknádi vagy mi a lófasz, Markos-Nádas, izgult a többség. A kötelező műsorelem balett/opera részeknél az ötödiken lakó Bakondi bácsi ordításától zengett a lakótelep: Na menjen a gecibe Katika! Ilyet munkás ember nem kér magáról, az hétszenccség! Há'mutassa má' a táblát, hunnan gyűttek ezek?! Mer'a'magyar operábúl csak a Simándy Jóskát élteti! Hazám-hazám, te mindenem, a krinolint neked köszönhetem!

Így zajlott a mulatság a hetvenes-nyolcvanas években, ami nagyban hozzájárult a legvidámabb barakk imázs kialakulásához. A majális volt az állami vállalatok éves céges bulija, amin keresztül a Kádár rezsim megsimogatta a rabigások buksiját. A melós meg örült, hogy egy nap az évben érte van, róla szól akkor is, ha pontosan tudja: látszat vidámság ez a pártállam kirakatában.

http://www.youtube.com/watch?v=l0odClFpefE&feature=player_embedded


http://varanus.blog.hu/2011/05/01/eljen_majus_elseje_2050
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigánybűnözők szabad kezet k
  2011-05-01 20:15:49, vasárnap
 
  A cigánybűnözők szabad kezet kapnak a kormánytól
2011. május 01. 19:45
Hunhír.info

Csak a rendőrséggel kötött írásbeli együttműködési megállapodás alapján kezdhetné meg és végezhetné tevékenységét a polgárőrség annak a törvénymódosító javaslatnak az értelmében, amit pénteken nyújtott be a parlamentnek az Emberi Jogi Bizottság.
HunHír (Szolgai-pólók)

A módosító javaslat szerint a polgárőrök csak a helyi szervezet működési területén, és kizárólag helyi polgárőr szervezet tagjaként végezhetnék munkájukat. A működési terület a helyi polgárőrség székhelye, a területen kívül a polgárőrség csak akkor járhatna el, ha ezt írásbeli megállapodásban rögzíti a rendőrséggel, a katasztrófavédelemmel, a Nemzeti Adó és Vámhivatal vámszervével, a környezet - és természetvédelmi szervekkel, a hivatásos önkormányzati és az önkéntes tűzoltóságokkal vagy a mezei- és természetvédelmi őrszolgálatokkal.

A polgárőrségről szóló 2006-os törvény a korábbinál egyértelműbben rögzítené, hogy a polgárőr nem viselhet rendvédelmi szerv vagy más hatóság tagjának egyenruhájához hasonló vagy jogszabályba ütköző formaruhát, de hatósági jellegre utaló, megtévesztésre alkalmas egyéb jelzést vagy címet, rendfokozatot sem.

Ha a polgárőr megszegné a rá vonatkozó törvényt, akkor a szabálysértésekről szóló törvény ugyancsak benyújtott módosítása alapján 150 ezer forintig terjedő pénzbírsággal vagy akár elzárással is büntethető lenne, erről az illetékes bíróság döntene. Ugyanígy lenne szankcionálható, ha valaki nyilvános helyen olyan, a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenységet végez, amelyre jogszabály egyébként nem jogosítja fel.

A törvényjavaslat indoklásában a többi közt az szerepel, hogy a jogállam nem engedheti meg magának, hogy a közbiztonság fenntartására vonatkozó állami monopóliumot civil szerveződések állami kontroll nélkül, a hivatalosság látszatát keltve végezzék. Az ilyen jelenségek visszaszorítása, és szankcionálhatósága valamint a köznyugalom erősítése miatt szükséges a közbiztonsági tevékenység törvényi szabályozása - olvasható a törvényjavaslat indoklásában.

Hunhír.info kommentár:
Már itt is a kézzelfogható eredménye a cigányok pozitív diszkriminációjának. Szétvert mentők, kocsma, magyarok.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40490

*********************

Fantasztikus kormányprogram:
- a nemzet politikai megosztásán kívülk etnikai megosztás is - közben a háttérben, míg az életünk védelmével vagyunk elfoglalva, kiforgatnak bennünket mindenünkből és elveszik a hazánkat, kaftános kézre juttatják, a felvásárlókéba!
Kijátszanak bennünket egymás ellen és közben elpusztulunk!
Éljen a Forradalmi Kormány!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Óriási balhé Dabason - „
  2011-05-01 20:09:21, vasárnap
 
  Óriási balhé Dabason - ,,Hagyományőrző" cigányok szétvertek egy kocsmát, többen megsérültek
2011. május 01. 19:16
Hunhír.info

ciganybanda.jpgSzétvertek egy dabasi kocsmát a cigányok vasárnap, miután előző nap a kocsmáros pénztárcáját eltulajdonították és a kocsmából kitiltották őket. (Képünk illusztráció.)
HunHír (Szolgai-pólók)

Szombaton egy két cigány meglopott egy dabasi kocsmárost, aki az eset után kitiltotta a szórakozóhelyről a tolvajokat. Az érzékeny lelkű cigányok azonban ebbe nem nyugodtak bele, s másnap több tucatnyian tértek vissza szamurájkardokkal, baseball-ütőkkel felfegyverkezve, hogy sérelmüket megtorolják. A kocsmát szétverték, a vendéglátóipari-egységből ekkor a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület helyi tagjaitól kértek segítségét, akik ki is érkeztek a helyszínre, azonban a cigányok nem ijedtek meg. A cigány - kb. 80 fős- társaság a polgárőröknek is nekirontott, úgy tudjuk, hogy az egyesület három tagját orvosi ellátásban kellett részesíteni, egyiküket a kórházban ápolják.

A Hunhír.info értesülései szerint a helyszínre kiérkező kb. 20 rendőr nem intézkedett. Szemtanúk elmondása alapján úgy tudjuk, annak ellenére, hogy az elkövetőket megmutatták a kékruhásoknak, azok nem mertek fellépni a cigányokkal szemben. Egy idő után azt mondták, hogy nem találják az elkövetőt, és egyébként is átadták a Pest megyeieknek az ügyet.

A kocsma környékén 100-200 ember gyülekezik. Az esetleges fejleményekről a Hunhír a későbbiek során beszámol.


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40488
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az nem konzultáció, amikor meg
  2011-05-01 19:57:36, vasárnap
 
 
Szociális ,,konzultációt" kezdeményez Orbán - már a válaszok is megvannak

Már arra sem vigyáznak, hogy legalább a demokrácia látszatát megőrizzék. Az nem konzultáció, amikor megmondják mit gondoljunk...
Sun, 2011/05/01 - 16:56

Újra konzultálÚjra konzultál

Szociális konzultációt indított útjára a kormányfő - ezt Orbán Viktor egy közösségi portálon, videóüzenetben jelentette be vasárnap. ,,Kézhez fognak kapni egy levelet, amely egy kérdőívet is tartalmaz és arra kérem önöket, ezt gondosan olvassák el, töltsék ki, és küldjék vissza" - fogalmazott Orbán.

Orbán Viktor az állampolgároknak küldött levelében 10 kérdést tesz fel, amelyek - mint mondta - a mindennapi életünk szempontjából a legfontosabbak. A kormányfő három kérdést idézett videóüzenetében a leveléből, ezek a munka világát, az oktatást érintették.

,,Vannak, akik szerint be kell vezetni Magyarországon a védett kor intézményét, mert aki 55 éves elmúlt és elveszíti a munkáját, annak most alig van esélye újra elhelyezkedni. Mások azt mondják, hogy nincs szükség a védett kor bevezetésére. Ön mit gondol?" - idézte a kormányfő a levelét. Egy másik kérdésben azt veti fel, hogy vannak, akik azt javasolják, hogy az ország segély helyett inkább munkalehetőséggel segítse a munkanélkülieket, míg mások szerint a segélyezés elegendő megoldás a munkanélküliség problémájára.

Vannak, akik szerint az oktatás rendszerét úgy kell átszervezni, hogy az állam közpénzéből azokat a képzéseket támogassa elsősorban, amelyekkel valóban el is lehet helyezkedni, míg mások szerint az oktatást nem kell a gazdaság igényéhez igazítani - fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor emlékeztetett: nemrég egy alkotmányozási konzultációt indított útjára. A miniszterelnök megköszönte az akkori segítséget, mondván, a visszaérkezett válaszok alapján úgy érzi, igazán jó alaptörvényt sikerült alkotni, amely biztonságba helyezi minden magyar ember jövőjét.

A mostani kezdeményezésében olyan kérdéseket tesz fel a kormányfő, amely a mindennapi életünk szempontjából a legfontosabbak: ,,munka vagy segély; hogyan legyen több munkahely; mire tanítsák a gyermekeinket az iskolában; mi legyen a rezsivel; vagy hogyan és miképpen segélyezzük azokat, akik segítségre szorulnak".

Orbán Viktor hangsúlyozta: a döntés felelősségét nem háríthatja át, a döntést a magyar parlament képviselőinek, a kormánynak, a miniszterelnöknek kell meghozni, de - hangsúlyozta - mindig van olyan szempont, olyan sajátos látószög, választói bölcsesség, amivel a döntéshozók nem feltétlenül rendelkeznek. Ezért sokat segítenek az állampolgárok, ha támogatják a döntéshozók munkáját azzal, hogy elmondják a véleményüket - hangsúlyozta a kormányfő, aki izgalmas és fontos kérdéseknek nevezte a levelében jelzett felvetéseket.

Május 1-jei videóüzenetében a kormányfő arról is beszélt, hogy ez a nap fontos ünnep, s talán azoknak a szívéhez áll a legközelebb, akik munkából élnek. Azoknak, akik korán kelnek, munkába sietnek, és hisznek abban, hogy becsületes munkáért becsületes bért kaphatnak, és ennek segítségével tarthatják fenn a családjukat, nevelhetik sikeresen és sikeres emberré Két felforgató!Két felforgató!gyermekeiket. Hozzátette: a nyugdíjasokról sem szabad megfeledkezni, mivel a nyugdíjukat nem ajándékba kapják, hanem az munkájuk jól megérdemelt gyümölcse.

Nem ehhez a hírhez tartozik, ám mivel igyekszünk azt eldugni, itt említjük azt meg. Munkás Szent József ünnepén Eőszöddy Böszme arról visítozott - ezzel üzenve Kétharmados és Kéthetes Viktornak, hogy május elseje a küzdelem és a harc kezdetének napja, és hogy most kezdődik a háború, s majd elfelejtettük, a tömeggyilkos spanyol bolsevikek jelszavát is felelevenítette, hogy ne feledjük kikkel állunk szemben: ,,¡No pasarán!" Ők a republikánusnak álcázott bolsik - mi ezt eddig is tudtuk.

A történelmű hűség kedvéért: De, áttörtek!
Spanyolország ma még mindig királyság.

A szégyenpárt éppen aktuális szégyenelnöke mondanivalóját idézni is felesleges. Lényege az volt: le kell váltani Orbán Viktor rendszerét - azaz még egy önálló ötletre, egy blikkfangra sem futotta szegényes fantáziájú, unalomig ismert sablonoktól hemzsegő beszédében.

(mti nyomán Szent Korona Rádió)


http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_05_01_szocialis-konzultaciot%E2%80%9D-ke zdemenyez-orban-mar-a-valaszok-is-megvannak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
HOGy LEHET AZ, HOGY AZ ÍRÁSTUD
  2011-05-01 19:48:21, vasárnap
 
  MÁJUS 1 - PÁPÁK A SÁTÁN SZOLGÁLATÁBAN
HOGY LEHET AZ, HOGY AZ ÍRÁSTUDÓK NÉPE
NEM JEGYEZTE FEL JÉZUS CSELEKEDETEIT ÉS SZAVAIT?

Húsvéti cikkünkhöz kapcsolódó hozzászólás

Jézus feltámadásával foglalkozó kutatásokat az elején kell kezdeni és nem a végén, ugyanis egyetlen tudományos érv sem szól a feltámadás mellett. Az üres sír látványa egyáltalán semmit sem bizonyít. Épp erről írta a viláhírű svájci pszichiáter Carl Gusztáv Jung (1875-1961) a Jésus analízise után: " Az első szemtanúk vallomásaiban csupán az üres sír látványa a megegyező. Minden más eltér és ellentmondó. Azt kell, hogy mondjam: nem történt semmiféle feltámadás. Egy mítosz az egész." Vannak a Vatikánnak is magasan képzett tudós papjaik, akikkel vitakozni annyit jelent, mint Sztalinnak vagy Rákosi Mátyásnak elmondani a kommunizmus múltját, jelenét és jövőjét az akkori korban. A judeokereszténység minden jel szerint a nyugati civilizáció hanyatlásávával eltünik a kloákába. Nem hamarább, mert egymással összenőttek mint a fagyöngy. Ennek az elzsidósodott nyugatnak szüksége van hazug pápákra, akik ügyes szemforgató módon támogatják őket. A jelenlegi és az elődje bizony a Sátán szolgálatába szegődött. De kezdjük az elején. A kereszténység 2000. évfordulóján megszólalt minden néven nevezhető valláskutató, történész és teológus. A legismertebbek tudományos konferenciákon találkoztak. Lapok közölték e találkozók anyagát. Az ellentétek ellenére megegyeztek abban, hogy Jézus nem született Betlehemben és nem tartozott Dávid családjához ellentétben az újszövetségi állitással. Az írásban állított ürügy, hogy Máriának és Józsefnek adóösszeírás miatt kellett Judeába menniök hazugság, mert ilyen adóösszeírás sohasem történt, hisz az egész birodalom vándorolhatott volna összevissza. Adóösszeíró irnokokat küldtek ki a helyszínre, akik elvégezték a munkájukat. A hazugságot azért ékelték be az Újszövetségbe, hogy Jézus születését Dávid családjához kössék. Nade, kik tették ezt? Dávid háreméből rengeteg utód származhatott és 1000 év elteltével egyetlenegyenek sem vezették le a származását. Ebben teljesen egyértelmû volt a konferenciák résztvevőinek a véleménye. A próféciákból egyetlenegy sem teljesedett be és a fenti módszerekkel hamisították visszafelé és próbálták hitelesíteni a hazugságokat. Tehát mindjárt az elején egy hatalmas hamisítással és hazugsággal indult a "Szent" Újszövetségi Szentírás. Mit várhatunk az utána következő időszaktól? Keveset foglalkozunk azzal, hogy kik voltak az evangélisták? Épp ideje felelevíteni az elfásult agyakat. Máté apostol arámi nyelven írt evangéliuma elveszett és a görög fordítás szerzője ismeretlen. A kutatók erős Lukácsos és Saulos stílust véltek felfedezni rajta, de egyben biztosak, hogy az apostolok másolták egymást, csupán az a kérdés, hogy ki kit másolt? Márk és Lukács apostol nem tartozott Jézus tizenkét apostola közé és jóval később, talán 10-15 év elteltével kapcsolódtak a mozgalomhoz. Amít leírtak, azt mások elbeszélése alapján tették. Legközelebb állt hozzájuk a csaló Saul, hisz Lukács egész időszak alatt mellette tartózkodott. A szervezet a Szanhedrinon (zsidó Főtanács) keresztül működésbe lépett. Nagyon érdekes, hogy Saul elbeszéléseiből származik, hogy kiknek jelent meg Jézus a Golgota után és nem az érintettek szájából. Ezeknek a meséknek a hitelessége egyenlő a nullával. A rómaikat egyáltalán nem érdekelte, hogy Jézus feltámadt-e vagy sem, mert ebben az időpontban tucatjával kóboroltak önjelölt messiások Izrael útjain. A rómaiaknak a három keresztre feszített halála egyenlő volt az útszéli csavargók halálával. Az is megkérdőjelezhető, hogy a zsidók őrséget állítottak a sírhoz, hisz szinte biztosra vehető, hogy Jézus nem kiabálta: "Meghalok a kereszten, de harmadnapra feltámadok!" Ez a sírőrizet megint egy későbbi betoldás a nagy szerkesztők által. Nagy a hallgatás Jézus 12-30 éves kora közötti időszakról is. Hova tüntették el ezt a 18 évet a szerkesztők? Annyira tudják, hogy miként ment végbe a szeplőtelen fogantatás, háromkirályok stb., de hirtelen elfelejtik az után következő időszakot. Itt bizony már a Biblia - detektívek hasukat szokták fogni a röhögéstől. A szerkesztők kifogytak a hazugságokból és nem tudtak beékelni újabb isteni csodákat a hosszú 18 éves időszakba. Egyesek fontosnak tartják Jézus utolsó szavait a keresztfán. Van belőlük háromfajta variáció. Megfigyelhető, hogy még ismert valláskutatók is kiválasztanak egyet és elcsámcsognak rajta. A többi kettő nem érdekli őket. Ugyan ki hisz ezeknek a sarlatán Sauloknak. Az első keresztények nem voltak egységesek, hisz az un. Ebjoniták (ebioniták) egyidősek voltak a Jakab apostol által vezetett keresztényekkel. Ez a szekta nem ismerte el Jézus isteni mivoltát és évszázadokig tartották magukat. Jakab apostol csapata is erős zsidós beütést mutatott, ha hihetünk Saulnak, aki beszámolt a jeruzsálemi találkozókról. Az első konfliktusok a rómaiakkal Rómában keletkeztek, amikor az ott megalakult zsidókeresztény szekták egymás között elkezdtek marakodni. Erről beszámolt a római állampolgár zsidó Jozefusz Flaviusz történetíró. A kereszténység térhódításának egyik fontos indítóoka - ellentétben más vallásokkal -, hogy beigérte ill. behazudta a túlvilági boldogságot és egyenlőséget. Ez a mese rendkívül kedvezett a jogfosztott rabszolgáknak és minden elnyomottnak. A pogány Nagy Konstantin császár rendeleteit nem keresztény ideológiai v. vallási alapon hozta, hanem hatalmi érdekből - állítja minden történész, hisz csupán a halálos ágyán volt hajlandó megkeresztelkedni. Nem hagyhatjuk figyelmen kivül, hogy miféle gondolkodásmóddal rendelkezett a ókor és középkor embere. Analfabétizmus, hiszékenység, és csodavárás jellemezte a lelkivilágukat. A papok és farizeusok azt hitettek el velük, amit akartak. Ma is vannak szép számmal, akik rendületlenül várják a világ végét és hisznek a repülő csészealjakban. Ezeknek a lelkinyomorék alakzatoknak a létszáma sokkal kiterjedtebb volt a régi időkben. Hová tüntek napjainra a csodák? Összefoglalva elmondhatjuk, hogy az Újszövetség szerkesztése zsidókeresztény érdekek szerint ment végbe. Mindent nem tudtak meghamisítani, hisz az lehetetlen volt. Több keresztény valláskutató és egyházi személy kifejezte már, hogy a jelenlegi kereszténység nem Jézus, hanem Saul munkája. Abban igazuk lehet, hogy Jézus nem alapított semmiféle vallást. Jézus tanított és a kereszténységet az utána következő korok alakzatai alapították a saját érdekeik szerint. Így lett belőle judeokereszténység. A dolgok megértéséhez nem szükségesek agymosott, magasan képzett teológusok. Az igazság megértéséhez elegendő a józan paraszti ész is, de sokaknál ez is hiányzik. (olvasónktól)

Hogy lehet az, hogy az írástudók népétől egyetlen sor sem maradt fenn Jézus életéről, haláláról és halála utáni századról? Kivéve a római történetírót, Flaviust, aki viszont megtagadta fajtáját, hogy a római felsőbb körökbe kerüljön. Hogy lehet az, hogy a mostani pápát is Szent Péter trónjának utódaként emlegetik és nem Szent Pál trónjáról beszélnek? Hogy lehet az, hogy Jézus halála után Saul rabbi kéziratai mind egy szálig pontosan megmaradtak, csak Jézusról nem maradt fenn semmi hiteles beszámoló. A rádió mai hírében kiemelték, hogy II. János Pál pápa "testvéreinek" nevezte a zsidókat, a római zsinagógában tett látogatása alkalmával. Vajon ha Wojtila érsek fogait a zsidóávó kiverte volna és a szájába vizeltek volna, akkor mire emlékezne? Ugyanis ezt a zsidóávósok magyarok ezreivel tették és akkor még a többi borzalmakról nem is szóltunk. Pedig Wojtilának tudnia kellett a zsidóbolsevizmus összes borzalmairól. Auschwitzba menetrendszerűen ellátogatott - ami egy gyógyszanatórium volt a szovjet gulágokhoz képest - , de Szibériába nem tett tanulmányutat....


http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2011/05/majus-1-papak-satan-s zolgalataban.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 371 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.