Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Elvették a szeretetet, mindent
  2011-05-02 09:16:24, hétfő
 
  Engem nem szabad volt szeretni az anyámnak, míg az elmeosztályok, Hunnia börtön, bolondok és menhely cigánysággal tisztult és emelkedett. Az infantilisok elmondták, mi történt a családdal születésem előtt, milyen nevekkel jelölték meg az elmeosztályokat, melyeket én természetesen nem értettem. Babik, Ildikók, Erikák, Mariannák, Katalinok, Gabik, Ágnesek mind a börtön elme emeltjei emberek megáldozásával, Papp nevek mellett ezekkel jelölték meg környezetüket.

Nem engedték, hogy születése óta apja és anyja miatt megterhelt magyarként megírott anyám szeressen engem, ahányszor családjukban érte valami őket, már támadtak is, vagy bármiféle rossz tulajdonságuk volt. Megrontott anyám idegbeteg volt, mikor én megszülettem, infantilis maradt apja halála óta, majd Benkő Sándor nagybátyja nevével kezdték előlről rajtam anyám sorsát 1995-ben, bár folyamatosan haladtak körben a rajtunk megtartottak két utcáján, az újhelyi Révész és a miskolci Bertalan utcákon, mely a fideszről, a cserepekről nevezetes, a Braun Barna Katalin név alatt megmentettek tartoznak hozzájuk a Talmudból..

Anyám nagyon sok rosszat követett el ellenünk, meghurcolásaival, jelentgetéseivel, rendőri, gyámügyi jelentgetéseivel együtt. 1975-ben, amikor Pestre mentem állást keresni, hogy ne üldözzön férjhez, azt kiabálta a szomszédba költözött Sz. Katalin (Kiskati Ébredő játszótér hintás kislányának az anyja) és T. Mari Rákóczi tériek sorsát ismételve, hogy mi felmentünk Pestre kurválkodni. Már Katinak három gyereke volt, mint mindegyiknek, aki belülünk él szép életet, belőlünk emelkedett.
Egyszer azt írtam a bíróságnak, hogy öcsém betegsége az, hogy soha nem szerette az anyja (még Lendvai Ildikót is öcsémen emelték kőszegi tanárnő mondata szerint, mert az apja mindig más nőkkel járt, ezért az elmeosztály Lendvai miatt az öcsémet tette tönkre, fejét rengeteg támadás érte, mert Lendvai nem tudott rendesen koncentrálni). Anyám ezt követően azt írta nekem, hogy átkozott álnok kígyó, azt kívánom, hogy átkozott és beteg legyél mindaddig, míg meg nem tanulod, mi az anyai tisztelet. A Rákóczi tér most is megalázza. Nemrég Bódisz, a kommunista vezetővé emelt karosi paraszt ajánlatot tett neki arra hivatkozva, hogy Kiskati is úgy kapott állást, hogy vele szexuális kapcsolatot létesített.

Anyám megrekedt gyerekszintjét 1995 óta ismétli a menhely, mint ahogyan Kobold utalt is arra Mülller Péter Sziáminak, hogy mit csinálnak. A menhelyi Kati Oláh Ibolya nevével ismétlik a Fejezetek a szexualitás könyvéből című könyv alapján egykor ember áldozással emelt maja, bozótnéger, termékenységi népek. Izrael, arab, szocialista, viktóriánus, nudista, freudista, jungista...szülöttek sorsát, most a cigányságot írták be a termékenységi könyvbe, melyek születésem óta embereket áldoznak a Pszichografológia alapján és azon kívül is saját emberjogi bizottságokat hozva létre Furmann Imre felemelkedése óta (börtön) a Kelet és cigányság tisztító sorozatukból.

Az egészségügy elvette tőlem a gyerekeimet, meggátolta a továbbtanulásukat, a cigányság helyett kocsmába vitték őket dolgozni napi 16 órában a pszichiátriára berendezett cigány boltosok sorsának ismétlése után, majd az alkoholisták, kávésok és cigisek jöttek a rendetlenekkel, UFÓ-sokkal.

Az egészségügy azt vizsgálta 1990-ben, hogyan viselkednek az emberi gyerekek, ha az anya kórházba kerül, de már strumás Időjelek eleven rontásával Mary Zsuzsa helyett 1986-ban összezúzott teljesen. Ekkor már nemcsak a halak szülötteket emelték, hanem az alkoholistákat is az árnyékszülöttek közül, diplomássá tanítva utódjaikat.

Anyám gonosz lett, olyan gonosz, aki mindent kiforgat, összeférhetetlen természetével tönkre tesz mindenkit maga körül. Arat körülötte a halál és a prosztata más rákos betegségekkel, infarktussal együtt, ezek a kíséretei születésem előttől, hiszen már az apját is így zúzták össze, s így vette fel a nevét Benkő Dániel is más média szereplővel együtt, ezért hajtottak végre forgószeleket a városban, hogy megszüntessék a történelmét az embereknek, ahonnan neveiket vették.

Elvették tőlem a tiszteletet, rám uszították a szülővárosomban a férfiakat, megaláztak úgy, ahogyan a világon senkit sem a médiába került zenészek és börtön színészek, valamint Miskolc város lakosai miatt, beleértve a debreceni biblia játékosainak sorsát is Debrecenből és környékéről, minden könyvben megjelent személyekkel együtt.

Gyurcsány már látleletként jött létre anyám idegbetegségéből, ezért csúfolják őt idegbetegnek. Sok látleletem van nekem is, még az alacsony vérnyomás is megszületett.

Magyarország börtöne és elmeosztályai a már hatósági helyekre került személyekkel kihalatja az embereket, megáldozta őket maga és csapásai helyett. Ilyen szégyen, amit magyar népként fognak egykor elkönyvelni, még soha nem létezett a földön és ilyen förtelem.

Míg Orbánék a Talmud apokalipszisét, Lévai néven egykor forgószelet hajtottak végre többször is egymás után, most Lévai már nem alkoholista, mint a kommunista időben volt, hanem hívőként van jelen berendezett utcájukban.

A tompalátás az Időjelekből a Rákóczi térhez 1972-ben született meg. Folyamatosan támadtak engem miatta, annyira, hogy a talmudos élővilág bal szemem rontása után nem engedtek gimnáziumba, az egész Rákóczi tér így emelkedett, váltak diplomássá. Ők a nyomorultak egy részét képezik. 1980-ben ültem a gimnázium első padjában, s nem tudtam szembe nézni a tanárral, mert a bal szemem körül körben feszültséget éreztem. Ekkor a tompalátása az Időjeleknek tanult tovább így, nekem a sorsát hordanom kellett. 1995-ben diplomázott le, miközben a bolhacsillagként ugrálókkal az égen a jungistákat mentették ki a Fejezetek a szexualitás története című könyvből ismét, amit annak idején Lendvaival kezdtek. Így kerültem én ambíció terápiára a római egyházas V-né helyett a Tatárdombról. A jungistáknak elmélete is volt, a kiválasztott asszony, melyet C.D. Jung ki is dolgozott. Hatalmas emelkedést hajtottak végre a jungistákon, az igazi gazdagság és többi Müller helyett bezúzott írásom alapján a hívőkön, akik az Ébredő játszótér bábkirályaiként lettek megmentve a KFT táncdalfesztiválos Bábu vagy előadása óta.

Eltelt hetvenöt és ötvenhárom év a Kékes televíziós kezdete óta a médiának. Gina Lolobrigida Új Évás atlantiszi halakat megmentették a sorsától, Sophira Lorent is, a Pszichografológiai bardot éjszakája képviselőjét, Brigitte Bardotot, Woody Allen helyett kiadott könyve borítójának megfelelően daraboka törték elektromos külső behatással figyelmetlenné téve engem pár éves koromban a térdeimet, könyökömet, kerékpárommal együtt. Már ezt a hetven esztendőt nem lehet semmissé tenni, hiszen csodálatos életet és olyat éltek valamennyien, ami nem járt volna nekik.
Vörös Oroszlánt adnak elő a médiával, mely könyvnek minden szektáját, zsidóját, alkémiás szülöttjét megmentették Johannás kezdetükkel születésem óta minden Anna berendezettjükkel, még Adam Cadmon is Adamis Anna lett. Egyszer vége lesz az apokalipszis megmentettjeinek, ha máskor nem, akkor, mikor én eldeformáltan, gyalázatosan meghalok, feltéve, ha a menhely az elmeosztályokkal és a börtönnel megengedi.

Jó lenne kivizsgálni a rengeteg visszaélést, ember áldozási tor ünnepét a médiának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 2322
  • e Hónap: 8563
  • e Év: 60829
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.