Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
A nemzeti tömegek kezelésének
  2011-05-02 21:51:31, hétfő
 
  A nemzeti tömegek kezelésének kérdése


(A Jövőnk.info-n megjelent: 2009.10.04.)

Olvasóink, híveink sokszor fordulnak hozzánk kétségbeesett kérdésekkel, mit lehet tenni a nemzeti érzelmű tömegek felrázása, harcba állítása érdekében. Szervezőink is sokszor ütköznek olyan problémába, hogy az elvileg nemzeti érzelmű, magukat tettre kész hazafinak tekintő emberekkel nem tudnak mit kezdeni, sokszor meg sem értik, miről beszélünk. A nemzeti tömegek megelégednek a választások adta lehetőségekkel, lelkesednek egy felülről levezényelt tüntetés eseményein, koncertek, vásárok látogatásában merül ki a cselekedet.

Az általános hanyatlással megindult egy nemzeti ébredési hullám is. Sok olyan dolog - jelképek, zene, eszmeiségek - melyek pár éve még extrémitásnak számítottak, mára egyre elfogadottabbakká válnak. (Más kérdés, hogy azoknak, akik annak idején 'szésőségesekként' viselték a ma elfogadott jelképet, beszéltek elhallgatott kérdésekről, mára a Nagy-Magyarország felvarró és a cigánykérdés taglalása a legkevésbé lényegi dolog.) A már konspirálás nélkül szervezhető koncertek népszerűek, a választásokon eredményesen lehet szerepelni nemzeti szlogenekkel.

Ezt előrelépésnek lehet tekinteni, ugyanakkor tudni kell, hogy több veszélyt is hordoz magában, és fokozottabb cselekvést követel a látóktól.

Változnak az idők. De ahogy változik az általános felfogás, úgy változnak a széleken elhelyezkedők kihívásai, taktikái is. A széleken nem az elavult jobboldal-baloldal felosztást kell érteni. (Példának okáért a baloldali Munkáspárt jóval közelebb áll a nemzethez, mint a jobboldalinak nevezett Fidesz.) A szemben álló felek az istentelen, zsidó szellemiségű nemzetidegen erők, a másik oldalon pedig az Isten oltalma és vezetése alatt álló, nemzetben gondolkodó hazafiak arcvonala. Óriási hiba azt hinni, hogy a rossz oldal kimerül egy szocialista kormányban, és a baloldalra korlátozódik. De az is tévedés, hogy az Igazság megtestesülése az általános nemzeti vonulat, a jobb érzésű tömegek, és a karikába rakott X-ek a fegyverek.

Ha nem ragadunk bele ilyen általánosságot jelentő szemléletbe, könnyen átláthatjuk a szélek reakcióit a fokozatos eltolódásra. Naiv tévedés azt hinni, hogy a jobbra tolódásra a sötétség képviselői baloldali reakciót adnak! Nem! Alkalmazkodnak, felveszik a nemzetiszín palástot. Pártjaikat átfestik (jó példa erre a Fidesz, akit születésekor az SZDSZ kisöccseként ismerhettünk meg, aki kivonult a parlamenti Trianon-emléknapról, aki legnagyobb eredményeinek a hazafiak elnyomását tartotta), betagozódnak a nemzeti szervezetekbe, maguk is ilyeneket alakítanak, élére állnak annak, amit nem tudnak megállítani. A végeredmény pedig: ugyanazok az elnyomók, más szlogennel! A csapda pedig ott van, hogy ezt a jobbra tolódó tömegek nem képesek átlátni, és győzelemként ünneplik meg az újabb átverést.

A másik oldalon elhelyezkedő erők épp ezért nem tespedhetnek bele a nemzeti ébredés eufóriájába. A felelősségük nő. Nekik át kell látni, amit a frissen ébredtek tömegei képtelenek. Át kell látni az eltolódás adta új helyzetet, értékelni kell a történéseket, figyelni, merre mutatnak a folyamatok, és fokozottan dolgozni - mert a kor többet követel tőlük!

Az eltolódás fokozódásával mind veszélyesebbé válik a gonosz erők taktikázása, és egyre nő a jók felelőssége. Közben nő a kockázat, és fokozódik a feszültség. Mindez a széleken elhelyezkedő, egymással szembenálló erők végső összecsapásáig tart.

Hogyan kezelendő a kettő között húzódó tömeg? (Most csupán az ébredező nemzeti tömegekről beszélünk.) Először is ismernünk kell a tömegeket, azok általános és speciális jellemzőit, pont úgy, mint a fent leírt folyamatokat.

Tudni kell például, hogy a tömeget nem észérvek irányítják, hanem érzelmek. Tudomásul kell venni, hogy épp ezért a tömegek megvezethetők. Azt is látni kell, hogy a befolyásolásra a hatalomnak jobbak az eszközei - és láthatóan működnek is. A cselekvőkészséget mérlegelve jelen esetben számolni kell a kényelemszeretettel, lustasággal is. Ebből két dolog következik: ezt a széles réteget folyamatos, tudatos munkára nem lehet rávenni. Továbbá az alkalmankénti érzelmi-indulati alapú megmozdulások könnyen vonhatók az eszközökkel bírók (jelen helyzetben a hatalom) irányítása alá. Mindezt figyelembe kell vennünk, amikor a nemzeti táborról beszélünk.

A tömeg kezelésének alapelvei:

- Az érzelmi irányítottság miatt felesleges a tömeget győzködni, főleg észérvekkel.
- A tömeg 'ideológiai' tényezője az általános jobbratolódás. Azt, amit mi ezen túl látunk, nem biztos, hogy ők meg fogják érteni, el tudják fogadni. Felkészültségük kisebb, ezt figyelembe kell venni a beszélgetések során.
- Mindezek mellett sem lenézni nem kell őket, sem ellenségesen kezelni. Jó szándékú emberekről van szó, potenciális toborzóbázisunk, sokan közülük még közénk vagy mögénk sorolhatnak.
- Jelenleg a tömeget illetőleg célunk a tovább látó, felkészültebb emberek felénk fordítása, tisztánlátásuk erősítése, lehetőség szerint beillesztése a rendszerünkbe.

Akit elkeserít a nemzeti tömeg kényelmes állapota, egyet tehet: tessék kiválni a tömegből! Tessék készülni, ne érjen váratlanul az összeomlás! A jó szándékú tömeget sem kell leírni, még bármilyen szerepük lehet! A legtöbb pedig azokon múlik, akik kilátnak a tömegből! Felelősségetek van! Munkára!


Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2011. május 02.

http://www.jovonk.info/2009/10/04/nemzeti-tomegek-kezelesenek-kerdese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Keményen megalázták a Jobbikot
  2011-05-02 21:47:12, hétfő
 
  Keményen megalázták a Jobbikot a Parlamentben


Lázár János, a Fidesz vezérszónoka komoly szóbeli csapásokat osztott ki a Jobbiknak a mai parlamenti ülésnapon. A téma természetesen Gyöngyöspata volt. Lázár cinikusan olyan ,,kemény fiúknak" nevezte a Jobbikhoz közel álló gyöngyöspatai önkéntes rendfenntartókat (vagyis a Betyársereg és a Véderő tagjait), akik önmagukat sem voltak képesek megvédeni, miközben alapvetően ,,rendet tenni" érkeztek a településre. Végül ezeket a kemény fiúk szerepét játszó egyenruhásokat a rendőrségnek kellett kimenteni a településről, olyan verést kaptak a helyiektől - hangzott el Lázár szavaiból.

Parlamenti eseményekről általában nem szokásunk beszámolni, annyira lényegtelennek tartjuk az ott folyó műcirkuszokat. Most azért teszünk kivételt, mert az eset komoly tanulsággal szolgál, amiből tanulni kellene a Jobbiknak (ám valószínűleg mégsem fog). És félreértés ne essék, nem kárörvendésből íródik jelen cikk sem, hiszen azért mégiscsak cigányok aláztak a föld alá magyarokat, ami nekünk egyáltalán nem esik jól, sőt. De a felkészületlen, hűbelebalázs módjára végrehajtott akciókat mégsem hagyhatjuk szó nélkül, mert mindezzel a nemzeti oldalnak sokkal többet ártottak, mint amennyit használtak. Ráadásul ezzel valahol bennünket is arcul ütöttek, mint magyarokat.

A mai parlamenti ülésnapon Lázárnak sajnos teljesen igaza volt, aki rutinos felkészültséggel ütötte le a magas labdát és 150%-ban kihasználta a Jobbik porba alázásának lehetőségét. A hadaró, nagyszájú, polgári hangoskodó viselkedése és mondandója nekünk sem esett jól, de ami igaz, az igaz.

Üzenjük a magányos hősöknek, hogy az egyenruhák varázsa lejárt. A cigányok rájöttek, hogy a benne lévő, ittasan vizelő ,,rendfenntartó" arca könnyedén cipóra verhető. Eddig volt hatásos a blöff. Ideje lesz nektek is taktikát váltanotok. És odafigyelni azoknak az írásaira például ezen a honlapon, akik hazafias nézeteik és tetteik miatt már komoly börtönéveket, hónapokat kaptak mind az előző, mind pedig a mostani rendszerben. És összehasonlíthatatlanul nagyobb tapasztalatuk van a tiéteknél, még akkor is, ha nem tűnik annyira divatosnak, amit csinálnak, írnak, mondanak.

Csobánczi Csaba - Jövőnk.info
2011. május 02

http://www.jovonk.info/2011/05/02/kemenyen-megalaztak-jobbikot-parlamentben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lelövik a bin Laden imitátorok
  2011-05-02 21:44:30, hétfő
 
  Lelövik a bin Laden imitátorokat és parodistákat is

2011. május 2., hétfő

Kyle Broflovski a Southparkból pedig úgy kommentálta az esemémyeket: ,,Baszki Osi kifingott! Rohadékok!". Reakciók Osama bin Laden lelövését követően a világban.


Több standupos, parodista és sitcom színész is menekül az USA-ból miután híre ment, hogy Osama bin Laden lelövését követően hajtóvadászat indult az őt utánzók után is. Biztonsági szakértők szerint ennek az lehet az oka, hogy a CIA mégsem biztos benne, hogy az igazi Bin Ladent lőtték le, és a szkeptikusok is gyanakodnak, ami mondjuk nem meglepő. Bár egyes források szerint DNS vizsgálat is igazolta, hogy az igazi terrorista vezért lőtték le, sokan azt nem értik, hogy mihez hasonlították bin Laden DNS-ét. Titkosügynökök titokban nyálmintát vettek bin Laden szájából egy csomag vattával, vagy megszerezték egykori gyakornokának spermafoltos ruháját, esetleg beépített urológus-ügynökök vizsgálták a prosztatáját?

Hollywoodban sem egyértelmű örömmel fogadták a Osama bin Laden lelövésének hírét. Kyle a South parkból úgy kommentálta az eseményeket, hogy ,,Baszki Osi kifingott! Rohadékok!". A sorozat készítői most kénytelenek új főgonosz után nézni a sorozatban, valószínűleg Kula bá'nak szakállt kell majd növesztenie. Achmed, a halott terrorista szóvivője Jeff Dunham útján közölte, hogy ,,Silence! I kill you".

A világban ugyanakkor félelem is tapasztalható a bin Laden megölését követően beígért atombombák felrobbantása miatt. Fehér házi források szerint Obama elnök már beszélt Jack Bauerrel, így valószínűleg ez a kérdés holnapra

http://hircsarda.blog.hu/2011/05/02/lelovik_a_bin_laden_imitatorokat_es_parodista kat_is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik elhatárolódott az elh
  2011-05-02 21:43:15, hétfő
 
  A Jobbik elhatárolódott az elhatárolódástól


A Jobbik egyre jobban belebonyolódik az általa megkevert kulimászba, immár saját magával vív nyilatkozatháborút - amiben vesztésre áll. Több szövetséges elárulása után a gyöngyöspatai megfutamodásuk és a szövetséges csoportok cserbenhagyása feltette az i-re a pontot, érezhetően megingatva híveik bizalmát.

A Véderőtől majd a Betyárseregtől való elhatárolódás után Dúró Dóra nyilatkozatában közölte, tulajdonképpen nem is határolódtak el. A magyarázat: nem ejtették ki az elhatárolódás szót.

,,Természetesen nem határolódtam el a Betyárseregtől..." - Csak kijelentette, hogy annak nincs köze a Jobbikhoz.

,,Múlt héten, a Véderővel kapcsolatos sajtótájékoztatómon sem használtam a (elhatárolódás - szerk.) kifejezést..." - Csak a ,,nincs közünk hozzá" klisé mellett egyenesen ellenlábasnak nevezte a szervezetet, sőt, annak fideszes hátterére célozgattak.

A szövetségeseiket cserbenhagyják, a híveiket meg teljesen hülyének nézik!


Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2011. május 02.

http://www.jovonk.info/2011/05/02/jobbik-elhatarolodott-az-elhatarolodastol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szaddamot, Hitlert és Kim Dzso
  2011-05-02 21:40:48, hétfő
 
  Szaddamot, Hitlert és Kim Dzsong Il-t is elfogták Oszama mellett

2011. május 2., hétfő

Egy pakisztáni panoptikumon üthettek rajta az Egyesült Államok speciális egységei vasárnap este.


A kezdeti eufória után gyanús lett, hogy Elvis, Jimmy Hoffa és Adolf Hitler is előkerült a bunkerként kialakított épületből, ráadásul Oszama bin Laden videoüzentben gratulált az akcióhoz. Obama elnök szerint külön siker, hogy újra elfogták Szaddam Husszeint, akit már egyszer kivégeztek, de a választás évében ez még plusz szavazatokat hozhat neki a kevésbé tájékozott amerikaiak körében.

Ezzel egy időben Líbiában végeztek Kadhafi pedikűrösével, fodrászával és stylistjával is, amitől azt várják, hogy a diktátor feladja a harcot, mivel nem tud megjelenni nélkülük a nyilvánosság előtt. A célzott gyilkosságokat Obama elnök hagyta jóvá a CIA feketelistájáról, amelyről egyes információk szerint 1,5 millió dollárért bárkit kihúznak.

Hazánk is közreműködött a nagyszabású akcióban és katonáink hat másik Oszamával végeztek Afganisztánban, Pakisztánban és egy péceli tanyán.

http://hircsarda.blog.hu/2011/05/02/szaddamot_hitlert_es_kim_dzsong_il_t_is_elfog tak_oszama_mellett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BTK. SZIGORÍTÁS - MSZp, LMP: I
  2011-05-02 21:29:38, hétfő
 
  BTK. SZIGORÍTÁS - MSZP, LMP: IGEN, JOBBIK: NEM



Megszavazta az Országgyűlés a büntető törvénykönyv (Btk.)szigorítását a félkatonai szervezetek féken tartására. A T. Ház ugyanis négyötödös többséggel elfogadta a házszabálytól való eltérést.

A sürgősségi tárgyalásra a kormánypártok mellett az MSZP és az LMP is igent mondott - csak a Jobbik képviselői szavaztak nemmel.

Az Orbán-kabinet a gyöngyöspatai tömegverekedés után terjesztette be a törvénymódosítást. A javaslat szerint 3 év szabadságvesztés is kiszabható a magukat rendfenntartó erőknek képzelő egyenruhás alakulatok tagjaira.
A jogszabály a kihirdetését követő napon hatályba lép -, felszámolhatják az ,,egyenruhás bűnözést", és meggátolhatják, hogy egyesek másokban félelmet, riadalmat keltve masírozzanak le-föl különböző, egyenruhának látszó viseletben Magyarországon.


http://www.magyarhirlap.hu/index.php?akt_menu=16&hir_id=223739&r_id=5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért rögzít hangot egy térfig
  2011-05-02 21:27:27, hétfő
 
  Miért rögzít hangot egy térfigyelő kamera?
Szerző: zero
- 2011.05.02. 15:01

Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott már be a rendőrség különböző bűncselekmények kapcsán, de hangja bizony egyiknek sem volt. Itt viszont olyan jó minőségben rögzítette a hangot, hogy a több házzal messzebb elhangzott szavak is tisztán érthetőek voltak ... hogy is van ez pontosan, tisztelt rendőrség?

Ma a TASZ hivatalosan is az adatvédelmi biztoshoz fordult:


"A gyöngyöspatai térfigyelő kamera kiszivárogtatott felvételből kiderül, hogy a rendőrség hangfelvételt is készít, holott erre nincsen törvényi felhatalmazása.

1. Országszerte több ezer kamera pásztázza a közterületeket. A kamerás térfigyelés a személyes adatok védelméhez fűződő jogunkat, a magánszféránkat korlátozó bűnmegelőzési és bűnüldözési eszköz, amely kizárólag törvényi felhatalmazás alapján lehetséges. A rendőrségi törvény kizárólag képfelvétel készítését engedélyezi a térfigyelő kamerák használatakor, hangfelvétel készítése kirívóan súlyos jogszabálysértés.

2. A személyes adatok védelme nem korlátozhatatlan jog, azonban az alkotmányos jogkorlátozás feltétele, hogy az elérni kívánt cél és a jogkorlátozás súlya összhangban legyen egymással. A bűnmegelőzés és hatékony bűnüldözés legitim jogalkotói célok, de ezekhez képest nem arányos a mindenkire megkülönböztetés nélkül kiterjedő hangrögzítés.

3. A Gyöngyöspatán készült felvétel azért ad különösen okot az aggodalomra, mert a távolról rögzített képi anyaghoz képest a hangrögzítés nagyon jó minőségű, tisztán kivehetőek azok a részek is, amikor nem kiabálnak. Amennyiben a sűrűn bekamerázott területeken ilyen színvonalú technikai eszközökkel figyelnek meg bennünket, akkor teljes magánéletünket - amely nem csak a lakásunkban zajlik - nyomon követheti a rendőrség.

4. Nem mellékes szála az ügynek, hogy a képfelvétel is jogellenesen került ki a rendőrségtől, a nyilvánosságra hozatal személyiségi jogokat sért. Joggal merül fel a kérdés, hogy a térfigyelő kamerákkal készített felvételek biztonságát milyen hatékonysággal szavatolja a rendőrség, hány esetben továbbítanak ehhez hasonló képi anyagot illetéktelen személyek részére. A felvételek kizárólag a bűncselekmények eredményes felderítését szolgálhatják, a büntetőeljárásról való tájékoztatás során sem lehetséges a felvételeket nyilvánosságra hozni.

,,Az utcán zajló beszélgetéseink rögzítése a magánszféra és a megfigyeléstől mentes cselekvési szabadság drasztikus korlátozását jelenti. A TASZ az Adatvédelmi Biztoshoz fordul, és kérjük, hogy folytasson le vizsgálatot az ügyben." - mondta Hüttl Tivadar, a TASZ adatvédelem és információszabadság programvezetője.


Kíváncsian várjuk a vizsgálat eredményét ... azt tudjuk, hogy a biztos úr keresztülhúzta a Google tervét, hogy végigfotózza Budapest utcáit ... vajon ehhez mit fog szólni?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi legyen a rezsivel, és más é
  2011-05-02 21:21:52, hétfő
 
  Mi legyen a rezsivel, és más értelmességek
Szerző: laspalmas
- 2011.05.02. 13:15

A tegnapi munka ünnepe alkalmával a Miniszterelnök Úr mindenki, de különösen a partneri nyomda megelégedésére egy új, munkahelytámogató intézkedést jelentett be.

A nemrég lecsengett, potom 500 millió forintba kerülő alkotmányozási kérdőív után Orbán Viktor most Szociális Konzultációt indított el. Erről tegnap értesülhettünk egy, a Facebook-oldalára feltöltött, gondosan megkomponált videóból. Háttérben babakocsis családok a játszótéren, elöl a papírokban lapozgató miniszterelnök.


http://www.youtube.com/watch?v=a6XoDwFmB58&feature=player_embedded


"Talán emlékeznek rá, hogy nemrégen egy alkotmányozási konzultációt indítottam útjára. Köszönöm az akkori segítséget, a visszaküldött válaszok (920ezer a 8 millióból - a szerk.) alapján úgy érzem, igazán jó alaptörvényt alkottunk, amely biztonságba helyezi minden magyar ember jövőjét.

Most olyan kérdéseket fogok Önökhöz intézni, amelyek a mindennapi életünk szempontjából a legfontosabbak: munka vagy segély; hogyan legyen több munkahely; mire tanítsák a gyermekeinket az iskolában; mi legyen a rezsivel; vagy hogyan és miképpen segélyezzük azokat, akik segítségre szorulnak.

Kézhez fognak kapni egy levelet, amely egy kérdőívet is tartalmaz, és arra kérem Önöket, hogy gondosan olvassák el, töltsék ki, és küldjék vissza. Természetesen én is tudom, hogy a döntés felelősségét nem háríthatom át. A döntést a magyar parlament képviselőinek kell meghozni, a magyar kormány tagjainak, és a miniszterelnöknek kell meghoznia. De mindig van olyan szempont, olyan sajátos látószög, választói bölcsesség, amellyel a döntéshozók nem feltétlenül rendelkeznek. Ezért higgyék el, sokat segítenek nekünk, ha elmondják a véleményüket.

Izgalmas és fontos kérdések ezek, mindennapi életünket határozzák meg. Idézek közülük néhányat - tíz kérdést küldök majd egyébiránt Önöknek.

- Vannak, akik szerint be kell vezetni Magyarországon a védett kor intézményét, mert aki 55 éves elmúlt és elveszíti a munkáját, annak most alig van esélye újra elhelyezkedni. Mások azt mondják, hogy nincs szükség a védett kor bevezetésére. Ön mit gondol?

- Vannak, akik azt javasolják, hogy az ország segély helyett inkább munkalehetőséggel segítse a munkanélkülieket, míg mások szerint a segélyezés elegendő megoldás a munkanélküliség problémájára.

- Vannak, akik szerint az oktatás rendszerét úgy kell átszervezni, hogy az állam közpénzéből azokat a képzéseket támogassa elsősorban, amelyekkel valóban el is lehet helyezkedni, míg mások szerint az oktatást nem kell a gazdaság igényéhez igazítani. Vajon Ön mit gondol?"



Háááát..... alighanem most nagyobb lesz a válaszadási aktivitás, ekkora hülyeséget már nem lehet szó nélkül hagyni. Aki látja/megkapja a csodás új kérdőívet, azonnal küldje el nekünk!


http://vastagbor.blog.hu/2011/05/02/mi_legyen_a_rezsivel_es_mas_ertelmessegek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erőt, egészséget!
  2011-05-02 21:18:28, hétfő
 
  Erőt, egészséget!

- 2011.05.02. 09:01

Több hete országos fókuszban van Gyöngyöspata, az oda kivezényelt rendőrökkel együtt. Azt hinné az ember, hogy ha már reflektorfénybe kerültek, akkor nem szenvednek hiányt semmiben, hiszen nem hiányzik egy újabb blama Pintér Sándoréknak ...

A TMRSZ rendőrségi szakszervezet azonban nem úgy találta, hogy minden rendben lenne: a kivezényelt rendőrök elmondták, hogy "fejenként 4 szelet kenyeret és hozzá 1 doboz májkrémet valamint 1 doboz dzsemet kapnak, amely 12 órás szolgálatra kevés, ráadásul nagyon hiányzik nekik a meleg étel. A Készenléti Rendőrségen dolgozók minden nap 3 bagettet kapnak, ami különféle töltelékkel van megtöltve. Ennek a minőségére ugyan nem panaszkodtak, viszont hiányolták a meleg ételt. Vannak akik 2-3 hete minden szolgálatban ezt kapják, ők többnyire már meg sem eszik azt."

Lehet, hogy jobb lett volna, ha Gyurcsány Ferenc inkább ennivalót vásárolt volna - a rendőröknek. Nem hiszem, hogy a rendőrségi szakszervezet feladata lenne az állomány ellátása.


" ... a szakszervezet vezetésével történt egyeztetés után 2011.04.28-án az egyik gyöngyösi Pizzériából rendeltünk annyi frissen sült pizzát, és kávét, melyet 2 fordulóban szállítottunk ki a kollégáknak szakszervezeti tagságukra tekintet nélkül, melynek összegét a TMRSZ fizette ki.
Szégyen, hogy a rendőrellenes kormányzat irányította rendőri vezetés ténykedése a több milliárdos forráselvonás miatt már nem tudott kiterjedni arra, hogy az éjjel nappal a rendet fenntartó kollégák ne olyan mennyiségű és minőségű ellátmányt kapjanak, amelynél még egy ingyenkonyhán is különbet kapnának. (...)

Április 29-én telefonon kerestek bennünket, hogy a Gyöngyöspatán lévő újonnan szolgálatba lépő kollegák is érdeklődtek, hogy a TMRSZ tudna-e segítséget nyújtani abban, hogy meleg ételt kapjanak.
A TMRSZ ismételten intézkedett arra, hogy az akkor szolgálatban lévő közel 100 fő rendőrnek megrendelésre kerüljön egy tál meleg étel.

A TMRSZ segítséget kért és kapott a Gyöngyöspatai Önkormányzat Alpolgármesterétől és a helyi Óvodától, amiért ezúton is köszönetünket fejezzük ki. Így került arra sor, hogy a helyi óvodában megfőzettünk közel 100 adag csikós tokányt tésztával. Az ételt, a műanyag tányérokat és evőeszközöket, a szalvétát, a kenyeret, az ásványvizet és a műanyag zsákokat az önkormányzat buszával szállítottuk a Gyöngyöspatai Rendőrőrsre, ahol az óvoda alkalmazottjaival közösen ki is adagoltuk azt az éhes (éhező?) kollégáinknak, remélhetőleg a megelégedésükre.

Sokan hangoztatták hogy nagyra értékelik a TMRSZ gondoskodását, és elismerő szavakkal köszönték meg a segítséget, illetve panaszolták, hogy az összes szakszervezet közül csak a TMRSZ volt jelen segítő szándékkal az árvízi mentéskor, és most is.

Április 30-án és május 01-én a továbbra is fennálló nyomorúságos ellátmányra figyelemmel, kollégáink kérésére mindkét napra szintén közel 100 főre rendeltünk meleg ételt: 30-án párizsi sertésszeletet rizzsel, savanyúsággal, május 01-én pedig pörköltet tésztával, savanyúsággal. Tekintettel arra, hogy hétvégén az óvoda zárva van, így egy helyi étteremben készíttettük el az ételt."


Éhesek:

http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2011/05/n01.jpg

Sanyi bácsit nem érdeklik az emberei? Ahogy a tavalyi árvíznél, vagy októberben Kolontáron sem?

http://vastagbor.blog.hu/2011/05/02/erot_egeszsget
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem felgyújtották a purdét, cs
  2011-05-02 21:06:21, hétfő
 
  Nem felgyújtották a purdét, csak rámelegedett a lopásra
2011. május 02. 20:32
Hunhír.info

Egyből harsogták a blibsik, hogy felgyújtottak rászista bűnözők egy ártatalan ksi cigány fiúcskát Szolnokon. Természetesen az egész megint a cigányfolklór, a nagy mese. A purdé valamiért egy vagon tetejére mászott fel, aztán ott szenvedett égési sérüléseket. Lehet, hogy vonzotta a áramot.


Szerencse, hogy tényleg nem valamim balhé áldozata lett a csaknem cigánypecsenye, mert akkor megint beindult volna a cigány lincs-kommandó. Most majd legfeljebb a kórházat verik szét a rokonok.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40522
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 371 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3789
  • e Hét: 9521
  • e Hónap: 20632
  • e Év: 174128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.