Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Hagyó Miklós beájulna
  2011-05-23 20:32:52, hétfő
 
  Hagyó Miklós beájulna

Zakatol a vonat, utazik az állomás,
Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.
Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!

Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek megkeseredik szájában a rágatlanul garatra tolt negyedkilós falat, és egy Nokiás dobozzal ütemesen kongatja nyakán a víztornyot: te szentkoronás Atyaisten, micsoda pitiáner pancserok voltunk ezekhez képest.

Kibontakozni látszik a trend, hogy mi kell ma Magyarországon állami, közpénzből finanszírozott építőipari pályázatok elnyeréséhez. Szakértelem? Meglévő erőforrások, esetleg referenciák? Frászt. Kezdetnek támogasson a pályázó cég olyan "jelképeket" teljes mellszélességgel, mint a Puskás Akadémia, és Overdose. Ha ez megvan, akkor máris lehet pályázni mondjuk a Margit híd felújítására, lehet feltornázni a keretösszeget egészen a csillagokig, majd bújócskát játszva lehet el nem számolni a közpénzzel ízlés szerint. Aztán, ha a hídpénzt már kifizettük, a kormányváltáson is túlestünk, akkor jöhet a vasútépítés mámora.

A Közgépnek megtérülni látszik az a sok jó, amit a nemzeti jelképek támogatásába beletoltak. A jó kapcsolatoknak köszönhetően ma már nem kell sokat vacakolni, ha egy vasútépítésre kiírt pályázaton csak harmadikok lesznek. Elég felhívni a főbaktert a piros vonalon, hogy nahelló, gond van a kréta körül, emeld meg a keretösszeget 24,3 milliárddal, mert csak.A főbakter emeli is nyomban a saját kezével, szignózza a határozatot, kész picsa meleg málé, a többieknek lehet hazamenni. Innentől nincs akadálya, hogy a nemzeti együttműködő építsen vasútvonalat összesen 161,7 milliárdért, és az állam, mint beruházó a többi pályázatot érvénytelennek nyilvánítsa, teljes joggal. Még csak az kéne, hogy olyan cégek jussanak nyeregbe, akik se a focit, se a lóversenyt nem támogatják. Hová jutna ez az ország és ez a kormány mecénások nélkül?
Mondjátok, ez a személyre szabott pályázat és a frissen betolt plusz 24,3 milliárd már annak a spórolós, államadósság csökkentő programnak a része, amit meghirdettetek a Széll Kálmán Tervben? Tudjátok, arról a 15+35 milliárdról beszélek, amit a MÁV-on igyekeznétek megtakarítani. Ez már az? Vagy az majd csak később jön? Csak azért kérdem, mert szeretjük ám az ilyen netuddki tulajdonosi körrel rendelkező közpénzpancsolókat, és kenyéradóikat is. Kaya Ibrahimba, az Ezüsthajóba és a Happy End-be belebuknotok már sikerült.

Miből gondoljátok, hogy a Közgéppel ez majd most másképp lesz?

http://varanus.blog.hu/2011/05/23/hagyo_miklos_beajulna
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kenyai megbízottat küldött haz
  2011-05-23 18:08:28, hétfő
 
  2011-05-23. 17:35
Kenyai megbízottat küldött hazánkba az ENSZ, hogy toleranciára tanítsa a rasszista magyarokat

Magyarországon tájékozódik a héten az ENSZ rasszizmussal, etnikai diszkriminációval és idegengyűlölettel foglalkozó különleges megbízottja; Githu Muigai hétfőn megbeszélést folytatott Hóvári János államtitkár-helyettessel.

A kenyai, aki megtanítja majd toleranciára a cigányterror áldozatait

A külügyi tárca közlése szerint a világszervezet különleges jelentéstevője kettős céllal érkezett Magyarországra: egyrészt tájékozódik a magyarországi helyzetről, másrészt ismertetni kívánja a "társadalmi toleranciát erősítő és az integrációt előmozdító modelleket".
A Külügyminisztérium globális ügyekért felelős helyettes államtitkára ismertette a különmegbízottal Magyarország "roma integrációval kapcsolatos nemzeti és nemzetközi kezdeményezéseit", illetve céljait. Áttekintették a "roma közösség" társadalmi helyzetét, az ezzel kapcsolatos nehézségek összetett hátterét is.
A kenyai származású Githu Muigai hétfőtől péntekig tartózkodik Magyarországon; hivatalos látogatásán többnapos vidéki látogatást tesz, helyi civil szervezetekkel, polgármesterekkel, a rendőrség, illetve az ügyészség képviselőivel találkozik.
A Roma Sajtóközpont értesülése szerint a világszervezet jelentéstevője személyesen akar informálódni a magyarországi cigányok helyzetéről; Gyöngyöspatára, Hejőszalontára, Hajdúhadházra, valamint Ózdra, Hódmezővásárhelyre és Pécs környékére utazik el, hogy megismerkedjen a cigányság helyzetével (a cigányok által terrorizált magyarság helyzete természetesen nem érdekli). A különmegbízott csütörtökön és pénteken további konzultációkat folytat az illetékes minisztériumok vezető tisztviselőivel, és tárgyal Balog Zoltánnal, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárával.
Az MTI értesülése szerint az ENSZ-raportőr pénteken számol be a sajtónak magyarországi látogatásának tapasztalatairól.
Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága 1993-ban hozta létre a rasszizmussal, etnikai diszkriminációval és idegengyűlölettel foglalkozó különleges megbízotti tisztséget, amelyet a jogász és egyetemi tanár Githu Muigai 2008 óta tölt be.

(MTI nyomán)


http://kuruc.info/r/2/79499/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már a vasútfelújítás a tuti bi
  2011-05-23 18:07:12, hétfő
 
  Már a vasútfelújítás a tuti biznisz

Szerző: zero
- 2011.05.23. 09:01

Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal, valószínűleg sosem fogjuk megtudni, pedig ha én tökös kormánybiztos lennék, aki a hét 168 órájában az elszámoltatás lázában ég, minden bizonnyal a Csillag-Kóka-Strabag-Szekfű vonallal kezdeném, már eleve a sok gyanús ügy, és az 1000 milliárdos összeg miatt. Persze, ha Dávid Ibolyának volt igaza, akkor a Fidesz bolond lenne elővenni ezeket az ügyeket ... és látjuk, mennyire nyomoz a Fidesz az autópályapénzek után.

Még mindig nem tudjuk, hogy valóban kaptak vissza pénzt az autópálya építésekből a pártok?
Még mindig nem tudjuk, hogy ki döntött arról, hogy a Kőröshegyi völgyhidat meg kell építeni?
Várjuk, hogy kiderüljön, hogy mi az igazság az M6-os autópálya 40 milliárdba került 8 km-es szakaszával, azzal a csodálatos négy alagúttal?
(Mellékesen: Múlt hétvégén voltunk Szekszárdon, az M6-oson mentünk. Szürreális egy élmény volt, előttünk nem ment autó, mögöttünk nem volt autó, szembe alig jöttek, az autópálya parkolóban csak mi álltunk, olyan csend volt, hogy hallhattuk a madárcsicsergést. A Walking Dead 2. évadját le lehetne forgatni az autópálya lezárása nélkül. Bár ez másnak is feltűnt már. A hivatalos forgalomszámlálási adatok szerint az M6-os forgalma csak ötöde a többi autópálya forgalmának (11 ezer jármű/nap vs. 53 ezer jármű / nap). Jó biznisznek tűnik.)

Mivel sok műtárggyal felszerelt autópályákat nem nagyon terveznek építeni, így új bizniszt kellett keresni, és úgy néz ki, sikerrel meg is találták: vasútfelújítás.

Az nem hír, hogy a Magyar Vasút ezer sebből vérzik, ezek közül az egyik fő probléma a meglévő vasúti pálya állapota. (Pécs-Budapest 226 km, IC, 3 óra menetidő. Nyíregyháza-Budapest 270 km, IC, 3 óra menetidő.) Jelenleg a 160 km/órás sebesség is távoli álom, így a kormány EU-s pénzek felhasználásával több vasúti szakaszt is fel kíván újítani, többek között a Budapest-Székesfehérvár és a Szajol-Püspökladány szakaszt. Mind a két esetben ki van már írva a közbeszerzés, ám márciusban előbb a Budapest-Székesfehérvár vonalra szánt 119,2 milliárd forintos keretet toldották meg 15,6 milliárddal, majd a múlt héten a Szajol-Püspökladány vonal felújítására előirányzott 137,4 milliárdot növelték meg 24,4 milliárd forinttal. Mindkét projekt a Közlekedés Operatív Program (KÖZOP) része, 85% EU-s pénzből.

És ki növelte meg és hogyan?



A beérkezett ajánlatok magasabb összeget tartalmaztak a kiírásban szereplőnél, és hogy ne legyen érvénytelen a közbeszerzés, Orbán egyszerűen hozzácsapott 15 és 24 milliárd forintot az árhoz.

Budapest-Székesfehérvár: 67 km, 134,8 milliárd forint, 2,01 milliárd ft / km.
Szajol-Püspökladány: 67 km, 161,8 milliárd forint, 2,41milliárd ft / km.

A Tárnok-Székesfehérvár szakaszt a SZCKM-2008 Konzorcium újítja fel, tagjai a Szentesi Vasútépítő Kft., Swietelsky Vasúttechnika Kft., a Közgép Zrt. és a Kelet Út Kft. (A Szentesi Vasútépítő Kft. a Strabag tulajdonában áll.)

Infó:
"Kőkemény" kartellben való részvétel miatt 7 milliárd 178 millió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal 2010 nyarán. A jogsértő vállalkozások a feltárt bizonyítékok szerint 2004. november 29-i találkozójukon általános piacfelosztó megállapodást fogadtak el. A megbírságolt cégek: a Colas-csoporthoz tartozó Colas Zrt. 1,5 milliárd Ft, a Swietelsky- csoporthoz tartozó MÁVÉPCELL Kft. 2,1 milliárd Ft, a MÁV MTM Rt. f.a. 178 millió Ft, a STRABAG-csoporthoz tartozó Szentesi Vasútépítő Kft. 3,4 milliárd Ft versenyfelügyeleti bírságot köteles megfizetni."
A MÁVÉPCELL Kft. = Swietelsky Vasúttechnika Kft. ...

A fenti kormányhatározat megjelenése után két nappal ki is hirdették a Szajol-Püspökladány szakasz felújításának nyerteseit.

1. Szajol-Kisújszállás: nyertes a SZ-K-2011 Konzorcium (Közgép és Swietelsky Vasúttechnika).
2. Kisújszállás-Püspökladány: nyertes a K-P-2011 Konzorcium (Közgép, Swietelsky Vasúttechnika, Szentesi Vasútépítő).

Először a Szajolt Kisújszállással összekötő vonalszakaszon korszerűsítik a vasúti pályát, míg az építkezés második szakaszában Kisújszállástól Püspökladányig vezető síneket cserélik le a teljes alépítménnyel együtt. A harmadik ütemben a felújított pályaszakasz kapja meg az új biztosítóberendezéseit, és megújul a teljes felsővezeték rendszer.

Most jönnek az érdekességek: A NOL szerint mind a két közbeszerzésen a Közgép vezette konzorcium csak a 3. helyet szerezte meg, de a Közgépes konzorciumok kivételével minden pályázó ajánlatát érvénytelennek minősítették, összeállítóikat pedig kizárták a versenyből. Ráadásul a Közgép mind a két esetben az előzetes kiszámított mérnökárnál nagyobb összeggel nyert.

Ugye-ugye ... ha nincs Orbán Viktor mentőöve. De vajon hogyan fogják ezt a lépést megmagyarázni az EU-nak?

Az első kérdés mindjárt fel is merül az egyszeri, adófizető dolgozó állampolgár fejében: ki tudja értelmesen elmagyarázni és megindokolni, hogy 67 km vasútvonal FELÚJÍTÁSA hogyan kerülhet többe, mint 67 km ÚJ autópálya megépítése?



A Közgépről az Origo írt egy szép nagy cikket "Közgép és a Fidesz kapcsolata" címmel, ebből idéznék:

"2004-ben még alig 1,8 milliárd forint volt a nettó bevétele, ami a következő évben már 7,5 milliárdra ugrott, 2008-ban megközelítette a 20 milliárdot, tavaly pedig alulról súrolta a 40 milliárdot. (...)

Az utolsó ismert tulajdonos a Left & Left Hungary befektetési részvénytársaság, ugyanakkor ennek a vállalkozásnak a háttere is homályos. Többségi tulajdonosa ugyanis egy szinte azonos néven (Left & Left International Inc.) az amerikai Delaware államban bejegyzett cég. Az ottani, offshore-cégekre jellemző jogi szabályok miatt gyakorlatilag lehetetlen megtudni, hogy ki a társaság tulajdonosa. Feltehetően időközben a Left & Left Hungary is kiszállt a Közgépből, a 2007-es üzleti beszámolójához leadott vagyonleltárban ugyanis már nem szerepel az, hogy lenne részesedése a Közgépben.
A nyilvánosan hozzáférhető adatbázisokból tehát nem derül ki, hogy kik a jórészt állami megbízásokból évi több tízmilliárdos forgalmat lebonyolító Közgép tulajdonosai. Vannak azonban arra utaló jelek, hogy az utóbbi években is szoros kapcsolata lehetett a vállalattal Nyerges Zsolt."

Nyerges vásárolta meg 2010 áprilisában Fellegi Tamás fejlesztési miniszter részesedését az Infocenter nevű médiacégben. Róla a Figyelő írt egy szép hosszú cikket.


"Vannak, akik azt javasolják, hogy az új magyar alkotmány közbeszerzésben való részvételt, illetve, állami támogatást csak olyan gazdasági társaság számára tegyen lehetővé, amelynek tulajdonosi szerkezete átlátható. Ön mit gondol? - Nemzeti Konzultáció, 2011. február."




A Közgéppel pedig akkor találkoztunk először, amikor a Strabaggal és a Hídépítővel együtt megnyerték a Margit híd felújítását 30 milliárd forintért.

Pár pikáns adat:
A Közgép felügyelőbizottság elnöke, Petykó Zoltán az uniós pályázatokat felügyelő Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetője lett. Schváb Zoltán, a Közgép építési igazgatója a Fellegi Tamás által irányított Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára lett.

Nem Fidesz-közeli:


http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2011/05/k%C3%B6zg%C3%A9p1.jpg



Végül pedig kettő adat, hogy mennyit lehet leakasztani a vasútfelújításból:

1. A vörösiszap-katasztrófa súlyosan megrongálta a Székesfehérvár-Szombathely vasúti fővonal Devecser és Kolontár között fekvő szakaszának 876-os és 891-es szelvények közötti részét. 1500 méter vasúti pálya rongálódott meg, és kb. 2 km szakaszt kellett újjáépíteni. Ezt a MÁV megtette, mindössze 14 nap (!) alatt, részletek itt.
A MÁV beperelte a MAL Zrt.-t, és ebből az derült ki, hogy a MÁVGÉP Kft. 272 millió forint plusz áfa díjért építette újjá a 2 km vasúti pályát.
1 km így 136 millió forint + áfára jön ki ... hát nem érdekes?

2. Horvátországban is újítanak fel vasútvonalat, mégpedig a Križevci - Koprivnica szakaszt. Érdekesség, hogy ott is a Switelsky nyert, de a 28,5 km-es vonalat 188 millió kunából építik újjá. 1 kuna 36 forint. Ezek szerint a 28,5 km 6,7 milliárd forint, 1 km így 237 millió forintra jön ki ....
Jelenleg ezen a szakaszon csak 60 km/ órával mehetnek a vonatok, az átépítés után 140 km/ órával közlekedhetnek a vonatok, kivéve a hegyi szakaszokon, ahol 100 km/ óra lesz a megengedett sebesség. No igen, ott még hegyek is vannak, ami nem mondható el a Szajol-Püspökladány térségéről.

Vajon ki újít fel korrekt áron vasútvonalat: a MÁV saját magának, a horvátok, vagy a Közgép vezette csapat?

http://vastagbor.blog.hu/2011/05/23/autopalyaepites_helyett_vasutfelujitas_a_tuti _biznisz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy szociális konzultáció dile
  2011-05-23 17:42:13, hétfő
 
  Egy szociális konzultáció dilemmája; avagy mit válaszoljak Orbán Viktornak?
2011.05.23 |

Országos hírek

A minap mindannyian levelet kaptunk. Én is. A feladó nem más, mint Magyarország miniszterelnöke; Orbán Viktor. És a levelet kézhez véve tudják, hogy mi volt a legelső gondolatom? - Úristen! Ennyi pénzünk van?! Most, amikor a gazdaság haldoklik? Most, amikor a rendvédelmi dolgozók és tűzoltók nyugdíjára sem telik? Most, amikor az egészségügyre végképp nincsen anyagi keret? Most, amikor az önkormányzatok csődben vannak? Most futja a Parlament díszkivilágítására, a mentőkocsik sárgára festésére, a mentősök számára új logó tervezésére, a tűzijátékok garmadájára és telik konzultációs levelek küldésére több millió magyar ember részére? Tényleg ennyi felesleges pénzünk van?

Úgy tartják, hogy egy üzletember számára csak az első millió előteremtése a gond, a többi már jön magától is. Nos, ugyanez a megállapítás igaz az ember gondolataira is. Másodjára már az villant be, hogy milyen hatalmas reklámfogás ez a konzultációs levél, mert azt a téves képzetet kelti az emberben, hogy fontos a véleménye az irányadó körök számára. De vajon tényleg fontos? Vagy csak úgy tesznek, mintha az lenne? Vagy az is lehet, hogy a kérdések mögött valamilyen sötét, hátsó szándék húzódik meg?

A magyar ember ugyanis gyanakszik akkor, ha adni akarnak neki valamit. Gyanakszik akkor is, ha mondani akarnak neki valamit. De akkor gyanakszik csak igazán, ha kérdeznek tőle valamit, mert már azt sem hiszi el! Ez az érzés annyira beleitta magát szervezetünkbe, hogy a magyar ember már zsigerből gyanakszik, ugyanis a gyanakvás már beépült a DNS-be is. Volt rá ok. A politikai evolúció hatására egy új alrassz jött létre a Kárpát-medencében; a gyanakvó magyar ember! Tehát mint ezen alrassz tagja, azt mondom, vegyük csak elő Orbán Viktor kérdéseit és elemezzük őket!

A konzultációs levél 10 kérdésből áll, melyekre előre gyártott válaszok is vannak, a megkérdezett ezek közül választhatja ki a számára legszimpatikusabbat. Egy kérdés alatt 3- vagy 4 válaszlehetőség szerepel. Vegyül előre az utolsót, idézem; - Nem tudom megítélni a kérdést! Engem az érdekelne, hogy ; 1. Miért kérdez bárki bármit attól az embertől, aki semmire nem tud választ adni, mert nem tudja megítélni a kérdést? 2. Ha valaki nem tud válaszolni, akkor miért küldi/küldené vissza a konzultációs papírt, vagy vesz/venne részt a továbbiakban e-mailes konzultáción? Ez a választási lehetőség tehát megint a kies hazánkban olyannyira megszokott logikátlanságot példázza. Teljesen felesleges volt a papírra nyomtatni. Miért? Mert aki nem tud, vagy nem akar hozzászólni, az úgysem küldi vissza a szóban forgó levelet. Ennyi, és nem több...

Felmerül még az a kérdés is, hogy honnan tudom; a kielemzett eredmény valóban a válaszadók többségének véleményét tükrözi? Nos ezt vagy elhiszem, vagy nem, mindenki saját maga dönti el. Túl mindezen azonban alaposan elgondolkoztam a kérdéseken, ugyanis nekem úgy tűnt, mintha maguk a kérdések sugallnák számunkra a "helyes" választ, és hogy minden jóérzésű magyar ember csakis egy lehetséges választ jelölhet be a felsoroltak közül. De vajon tényleg az a helyes válasz? Vagy ismét csak egy beugratós kvíz-verseny szereplői vagyunk? Elemezzük ki csak egy kicsit a kérdéseket!

1. Vannak, akik szerint be kellene vezetni Magyarországon a "védett kor" intézményét, mert aki 55 éves elmúlt és elveszíti munkáját, annak most alig van esélye újból elhelyezkedni. Mások azt mondják, nincs szükség a védett kor bevezetésére. Ön mit gondol?

Első pillantásra valóban jól hangzik a "védett kor" kifejezés. Nyilván mindenki azt szeretné, ha idősebb korban - amikor a dolgozó már lassan kiöregszik - ne bocsáthassák el a munkahelyéről alapos indok nélkül. De ha ezt a választ jelöljük be, akkor valóban a kívánt eredményt kapjuk? Vagy éppen az ellenkezőjét? Mert mi lesz az 55 év alatti dolgozókkal? Bármelyik munkaadó alapos indok, fegyelmi nélkül kirúghatja, mert nem védett korú? Lehet, hogy ide vergál ez a kérdés? Majd a válasz alapján szülnek nekünk egy a "munkavállalók érdekeit védő" törvényt, amely kimondja, hogy 55 éves kor alatt bárkit, bármikor lapátra lehet tenni? És mi lesz, ha valakit 54 évesen bocsátanak el és sehol nem fogják alkalmazni, nehogy védett korú dolgozó legyen? Hol fog egy 55 éves munkát kapni, amikor még a fiataloknak sincs? Vagy csak az éhezők, a nincstelenek számát fogják gyarapítani? Ha viszont a másik lehetőséget választjuk, mely szerint nincs szükség a "védett kor" fogalmának a bevezetésére, akkor nem magunk alatt vágjuk a fát? Nos ez a dilemma!

2. Vannak, akik azt javasolják, hogy az állam szorítsa korlátok közé a közműszolgáltatók (víz, szemét, csatorna, gáz, villany, távfűtés) magánérdekeit; ne engedje, hogy extraprofitot szedjenek be és emiatt megfizethetetlenné váljanak a rezsiköltségek. Mások szerint az államnak nem szabad beavatkozni a közműszolgáltató magánvállalatok árképzésébe. Megint mások azt mondják, csak azokat védje az állam a közműdíjak emelkedésétől, akik erre rászorulnak. Ön mit gondol?

Ismét egy remek kérdés, amely eleve egy önmagát ellehetetlenítő paradoxon! "Közműszolgáltató magánvállalatok"! Ugyanis a lényeg pontosan az - ami már a kifejezés nevében is benne van - hogy "közmű". Ebből logikusan következik, hogy normális ország az ilyenfajta szolgáltatásokat nem adja ki a kezéből, és főképp nem idegeneknek. De úgy látszik ez már veszett fejsze nyele! Rátérve azonban a lehetséges válaszokra, csak azt tudom mondani, hogy ki az az őrült, aki azt szeretné, hogy a rezsiszámláit ne tudja kifizetni? Tehát ez a válasz a helyes? Vagy az, hogy csak a rászorulókat védje az állam? De ki fogja eldönteni, hogy ki a rászoruló? Ön, vagy Én? Ugyan már! Ezt nem kérdezték tőlünk! De ha ezt a lehetőséget választjuk ismét előtör belőllünk a zsigeri gyanakvás. Ki lesz rászoruló? Vajon ez is olyanfajta humbug lesz, mint a gázártámogatás, ahol olyan alacsony limitet adtak meg a gázfogyasztás tekintetében, hogy - morbid humorral élve - csak annak jár, akinek nincs is bevezetve a földgáz? Aki meg véletlenségből azzal fűt, az adja le a havi fizetését a gázszolgáltatóknak, vagy ha még annyit sem keres, akkor szívjon gázt és megoldódik minden problémája? A harmadik válasz, mely szerint az "állam ne avatkozzon be a közműszolgáltatók árképzésébe" egyenlő a lassú öngyilkossággal. Az árak a csillagos égbe emelkednek és jön a fizetésképtelenség, a foglalás, az árverezés, hajléktalanság, s mint tudjuk a hajléktalan probléma legjobb megoldása az, ha kitiltjuk őket a fővárosból, így aki "hontalan lesz", mehet az erdőre, mezőre nyulakat kergetni.

3. Vannak, akik azt javasolják, hogy az ország segély helyett inkább munkalehetőséggel segítse a munkanélkülieket. Mások szerint a segélyezés a megoldás a munkanélküliség problémájára. Ön mit gondol?

Ez megint csak egy olyan kérdés, amire nem létezik egyfajta válasz. Nyilvánvaló, hogy elsősorban munkahelyek teremtésével kellene megoldani a helyzetet. De ha ezt a pontot választom, nem szüntetik meg teljesen a munkanélküli segélyt? Így is már csak három hónap! És aki ledolgozta az életét, és önhibáján kívül, mondjuk leépítés miatt, veszíti el állását és nem talál másikat, az haljon éhen? A társadalom emberekből áll, és emberi kötelesség segítséget nyújtani, azoknak, akikkel ilyesmi történik. A logika is ezt diktálja, hiszen mi is kerülhetünk hasonló helyzetbe! Ja! Hogy Orbán Viktor egymillió új munkahelyet ígért? De mit is ígért pontosan? Egymillió új munkahelyet! Csak ennyit mondott, nem többet! De vajon mit jelenthet ez a mondat? Ennyi fog megszűnni, vagy ennyi munkahely fog szabaddá válni, ha a kormány intézkedései következtében egy millió ember meghal, nincstelenné lesz, kizárják a társadalomból? És a másik lehetőség; csak a segély? Amikor már az államkassza nem képes fedezni őket? Amikor tudjuk, hogy egész néprétegek élnek a különböző segélyekből? A válasz tehát összetett lenne - a közmunkával egybekötött munkanélküli segély - amely viszont a konzultációs lapon nincs is felajánlva mint esetleges lehetőség.

4. Vannak, akik azt javasolják, hogy több nyugdíjat kapjanak azok, akik gyermeket vállaltak és neveltek föl, mert az is teljes értékű munkavégzés. Mások szerint éppen elég az, hogy a gyermekvállalás költségeit mostantól nem lehet megadóztatni. Ön mit gondol?

Igaz! Az anyukák valóban tudják, hogy egy gyermek nevelése egy életen át tartó munkavégzést jelent! De ha támogatom őket, akkor valóban azok kapják majd az emelt nyugdíjat, akik nem megélhetési gyermekvállalásból élnek üzletszerűen, hanem azok, akik a természettől belénk oltott jogos kívánságnak, ösztönnek engedve azért nemzenek utódokat, hogy azokat becsülettel, tisztességre tanítva felneveljék? Mi erre a garancia? Ön mit gondol?

5. Vannak, akik azt javasolják, hogy az állam a szociális segélyt a rászorulóknak ne pénzben, hanem alapvető szükségleti cikkekben (pl. élelmiszer) adja. Mások szerint a szociális segélyt továbbra is pénzben kell folyósítani a rászorulók számára! Ön mit gondol?

De vajon az alapvető szükségleti cikkek alatt mit értenek a példaként felsorolt élelmiszeren kívül? Netán ide tartozik a gáz, a villany, a víz is? Hiszen a rászoruló nyilván rezsi-számláit sem képes kifizetni, tehát egy élelmiszer csomaggal nincs kisegítve, mivel az pontosan ugyanannyit érne, mint a halottnak a búcsúcsók!

6. Vannak, akik szerint a deviza alapú lakáshitellel rendelkezőknek állami segítséget kell nyújtani, hogy ne kerüljenek ki az utcára. Mások szerint az államnak nem kell segítséget nyújtani senkinek, aki nem tudja fizetni az adósságát. Ön mit gondol?

Nos, kedves kérdező! Én azt gondolom, hogy természetesen minden állampolgárnak joga ahhoz, hogy adott esetben az állam meg is védje őt! De valóban meg is fogja védeni? Vagy csak azt mondja, hogy igen, de közben nem tesz semmit, csak ujjal mutogat a devizahitelesekre, hogy; - Látjátok!? Miattuk vannak a megszorítások! Hát ezért kell nektek többet fizetni! Na igen! Megint előbújt a zsigeri gyanakvás!

7. Vannak, akik azt javasolják, hogy ismét lehessen fölvenni deviza alapú lakáshitelt, mert az elmúlt évek történései alapján mindenki tisztában van a kockázatokkal. Mások szerint veszélyes lenne feloldani a deviza alapú lakáshitelek tilalmát, mert újra ugyanaz történne, ami korábban. Ön mit gondol?

-Atyaúristen! Ez most komoly? Az előző, a 6-os után 7.-ként ilyen kérdést föltenni!

8. Vannak, akik szerint a gyógyszergyárak lobbiját meg kell törni, mert sok milliárdot vesznek ki az emberek zsebéből. Vannak, akik szerint a drágább gyógyszert erőltetik rá a betegekre saját extraprofitjuk érdekében. Mások szerint nincs szükség arra, hogy a gyógyszergyártókkal szemben az állam föllépjen. Ön mit gondol?

Hmmm. Így igaz. A gyógyszergyártók valóban több milliárdot vesznek ki a zsebünkből és valóban a drága gyógyszereket erőltetik ránk. De ha arra szavazok, hogy az állam ezt megszüntesse, akkor nem az lesz-e a végeredmény, hogy majd olcsó ócskaságot erőltetnek rám, ami semmire sem jó? Ismerjük a mondást! Olcsó húsnak híg a leve! Vajon ez a gyógyszerekre is igaz lesz? Rendben van. A horribilis gyógyszerárakat valahogy limitálni kellene. De nem az lenne a leghelyesebb megoldás, ha tiltás helyett az alternatív módszereket, a gyógynövény-kivonatokat, az egészséges életmódot és étkezést, a sportot, a testmozgást támogatnánk? Sőt nem csak támogatnánk, de megfizethetővé is tennénk? Hiszen nagyon jól tudjuk, sokszor indokolatlanul, felesleges készítményeket írnak fel nekünk, csak azért, hogy pörögjön az a mókuskerék! Aztán a mellékhatásokról nem is kell beszélnünk! Ezek sokszor súlyosabbak az eredeti betegségnél. A gyógyszer mellékhatására el kell kezdenünk szedni egy másik gyógyszert, majd még egy másikat és így tovább! A végén az egész patikát megesszük, megisszuk! Tudják mi a különbség egy nyugat-európai országban élő és egy magyar nyugdíjas között? Hát először is 20 év. Már ami a külsejét, a fizikai kondícióját, a ruházkodását illeti. A másik differencia az, hogy míg a nyugat-európai idősek a nyugdíjukat egzotikus nyaralásokra költik, addig a magyar nénik, bácsik éhbérnek megfelelő "nyögdíjukból" gyógyszert vásárolnak!

9. Vannak, akik szerint az egyéni számla alapján kiszámolt nyugdíj megállapításánál elsősorban a munkával eltöltött éveket kell figyelembe venni. Mások inkább a jövedelem arányában állapítanánk meg a nyugdíjat. Ön mit gondol?

Azt hiszem nagyon igazságtalan dolog lenne, ha az emberek kizárólag a jövedelmük után kapnák a nyugdíjukat, hiszen egyértelmű, hogy ebben az esetben kizárólag a magas jövedelműek; elsősorban honatyáink, milliomos üzletemberek kapnák a legnagyobb összegeket, míg az a Mári néni, aki egész életében keményen és éhbérért dolgozott, nyugdíjasként is csak nélkülözne. De ugyanolyan igazságtalan lenne az is, ha mondjuk egy jól fizetett és értékes szakember - mint pl. egy atomfizikus vagy egy tudós - kizárólag a munkában töltött évek számai alapján lenne honorálva. A megoldás ismét az arany középút, ám erre már nem kaptunk jogosítványt.

10. Vannak, akik szerint az oktatási rendszert úgy kell átszervezni, hogy az állam közpénzből azokat a képzéseket támogassa elsősorban, amelyekkel valóban el lehet helyezkedni. Mások szerint az oktatást nem kell a valós gazdasági igényekhez igazítani! Ön mit gondol?

Hmm. A kérdés első része valóban jogos kívánság! Csakhogy - és itt jön a bibi - nekem erről rögtön Pokorni Zoltán televíziós bakija jut az eszembe, aki szerint a balneológia (gyógyvíztan) bálnatenyésztést jelent! Szóval kedves kérdező! Tudja mit? Inkább ne igazítson sehová semmit! Jobban járunk!

Eme kis eszmefuttatást summázva tehát, megint csak a kiindulási pontnál vagyunk. Azaz ismét csak nem tudom, mit válasszak! Mit válasszak? Segítség emberek! Mit válasszak?! Mit válaszoljak Orbán Viktornak?!

- warrior -


http://torokbalint.jobbik.hu/content/egy-szoci%C3%A1lis-konzult%C3%A1ci%C3%B3-dil emm%C3%A1ja-avagy-mit-v%C3%A1laszoljak-orb%C3%A1n-viktornak

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szaniszló a Fidesznek: Az elsz
  2011-05-23 17:35:14, hétfő
 
  Szaniszló a Fidesznek: Az elszámoltatást elmulasztó MDF-nek hajdan 40%-a volt - ma egy sincs


http://www.youtube.com/watch?v=R1i0YUZJZm0&feature=player_embedded

http://szebbjovo.hu/node/7880
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Várszegi főapát színvallása:tö
  2011-05-23 17:30:07, hétfő
 
  Várszegi főapát színvallása: történelmünk visszataszító mítosz, Trianon magunknak köszönhető, amiért elnyomtuk nemzetiségeinket
2011. május 23. 16:18
Hunhír.info

varszegi-asztrik.jpgAkiknek még netán kétséges Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát hovatartozása, felhívjuk figyelmüket magyarságunk iránti undorát minden korábbinál határozottabban kifejező színvallására, mely szerint ,,kollektív amnéziában" szenvedünk: történelmünk visszataszító mítosz, Trianon magunknak köszönhető, amiért elnyomtuk nemzetiségeinket.

,,A magyarok olykor mítoszokat ápolnak, legendákat gyártanak, vagy visszataszít módon aktuálpolitikai célokra használják föl a történelmet. Ugyanez vetődik fel Trianon megítélésével kapcsolatban is. A magyarok kollektív amnéziában, emlékezetkiesésében szenvednek. Amikor el kell mondanunk, hogy a magyar nemzet élete nem mindig a mai - akár területi - körülmények között folyt, ugyanakkor azt is el kell mondanunk, hogy nemzeti nagyjaink gyakran helytelen nemzetiségi politikát folytattak. Olyan folyamatokról van szó, bármennyire fájdalmas is ezt tudomásul venni, amelyek mérges gyümölcseit ma esszük. Nem fogadható el egymás leértékelése, rosszabb esetben az egymásnak feszülés magyarok, szlovákok, románok és mások között." Legnagyobb fájdalma azonban az, hogy miután ,,a kommunista ideológia évtizedekre elfojtotta a nemzeti tudat egészséges artikulálását, majd olyan vákuumot hagyott maga után, amelyben nem maradt más, mint a korábbi nacionalizmus gondolati és érzelmi világa."

Aligha szükséges kommentár mindehhez, legfeljebb annyi, hogy színvallása az Apostoli Szentszék könyvkiadója, a Szent István Társulat gondozásában jelent meg tavaly Elmer István vele készült interjúkötetében (A hely szerelmese), annál a kiadónál, amely 1847-ben mellesleg kizárólag ,,jó és olcsó" könyvek megjelentetése céljából alakult, az ilyen könyvek kiadásával mai feladata viszont az, hogy a régi jó recept szerint a múltat végképp eltörölje, kivéve persze azokét, akikhez származásánál fogva a főapát tartozik.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=41231

*****************************

A főapát NEM MAGYAR ???
Hát ????
Akkor mi? Mert rólunk első személy harmadik esetben beszél: ők (mármint a magyarok).
Minden véleménye egy hatalmas nulla (nem! kettő nulla!)
Buta eszmefuttatás az egész és egyben ellenséges a nemzettel szemben!
Azt ajánlom ennek a főapátnak, hogy pakolja be a kofferét, és mihamarébb távozzon ismeretlen helyre!
Még lehet belőle Izraelben vagy az USA-ban jó rabbi.
Aki hagyja, hogy ilyen ember foglalkozzon a keresztényekkel, maga is a Sátán papja!
Tudjuk, hogy ki az!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegedi Csanád a Facebook cenz
  2011-05-23 15:44:35, hétfő
 
  Szegedi Csanád a Facebook cenzúrájáról
2011.05.23 |

Ep-képviselőink hírei
Közlemény

Ossza meg ismerőseivel!

Tisztelt Facebook Tartalomszerkesztők!

Az Európai Parlament képviselőjeként mélységesen megdöbbent és aggaszt az Önök minapi lépése, mellyel korlátozzák a szólás szabadságát azáltal, hogy letiltották a kuruc.info weboldalt a közösségi portálukról.

Szeretném felhívni szíves figyelmüket, hogy a kuruc.info az egyik legolvasottabb magyar hírportál, illetve a legolvasottabb konzervatív és hazafias híroldal, melynek látogatottsága a Google statisztikája szerint eléri a napi 80 ezer és havi egymillió egyedi olvasót. Csak magán a Facebookon közel 30 ezer követője van, ami által a második legnépszerűbb magyar híroldal. A tényfeltáró hírportál 2006 eleje óta működik, s mint ilyen, azóta folyamatosan eleget tesz az összes vonatkozó jogszabálynak.

Ezúton emlékeztetem Önöket az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló Európai Egyezmény 10. cikkére, amely rögzíti a véleménynyilvánítás szabadságát, és az alábbiakat mondja ki: ,,Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a véleményalkotás szabadságát és az információk, eszmék megismerésének és közlésének szabadságát országhatárokra tekintet nélkül és anélkül, hogy ebbe hatósági szerv beavatkozhasson."

A fentiek tükrében az Önök minapi döntését - amellyel letiltották a kuruc.infót a Facebook oldaláról, s amely által a felhasználókat megakadályozzák abban, hogy "tetszikeljék" vagy akár privát üzenetben (!) továbbítsák a kuruc.info oldal linkjeit - a szólás- és véleményszabadság súlyos megsértésének tartom.

Korábban az Európai Parlamentben már felemeltem a szavam a kuruc.info védelmében, és azért, mert a Magyarországon hatalmon lévő kormány megpróbálta korlátozni a polgári szabadságjogokat a botrányos médiatörvénnyel is.

Amennyiben a Facebook nem állítja helyre és tartja tiszteletben a polgári szabadságjogokat, hasonló módon kénytelen leszek az Európai Parlament ülésén szót emelni ezen alapvető emberi jogok védelmében.

Mindazonáltal remélem, hogy csupán valami félreértésről lehet szó - eddig ugyanis meg voltam győződve arról, hogy a Facebook egy politika felett álló intézmény, melyet én is fontos kommunikációs eszköznek tekintek. Éppen ezért bízom benne, hogy mint a világ legnépszerűbb közösségi portálja, az Önök cége megteszi a szükséges lépéseket a felhasználói szabadságjogok biztosításához.

Tisztelettel:

Szegedi Csanád, az Európai Parlament képviselője, a Jobbik alelnöke

jobbik.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BŰNÖK ÉS TÖRVÉNYEk
  2011-05-23 15:37:45, hétfő
 
  BŰNÖK ÉS TÖRVÉNYEK


2011. május 20. péntek, 10:22

BŰNÖK ÉS TÖRVÉNYEK

Életünk patakja bűnök és törvények partjai mentén folyik el, valljuk be akarva akaratlanul többször is beléjük ütközünk, tilos területekre tévedünk. Ki többször, ki kevesebbszer véti el a normákat, amelyek betarthatatlanoknak is bizonyulnak sok esetben.

Miért van ez így, mi volt előbb a bűn vagy a törvény? Jól megválaszolnia talán lehetetlen is embernek e kérdéseket, de érdemes elmélkedni rajtuk, hogy elviselhetőbbé tegyük életünk.

Pál apostol szerint, amíg nem volt törvények addig bűnt sem követhettünk el, hiszen nem volt mércéje tetteinknek. Logikus gondolat és igaz is! Az Édenben nem volt bűn ezért törvény sem kellett. Csak egyetlen kérés volt a Teremtő részéről az emberpár felé, amit persze tekinthetünk törvényerejűnek is. Ezt sem sikerült betartani, - tudom, nekem sem sikerült volna- így szabad utat kapott minden, amit a bűnnek kell tartanunk, mert csak önzés, gonoszság, igaztalanság vezérli és elkövetőjének sem szerezhet valódi örömet, boldogságot. Ám nem volt mihez képest bűnnek mondani mindazt, ami az volt, hiszen törvények sokáig ez után sem voltak még és csupán az erő és vágyak alapján működött a világ, az erősebb vágyai voltak az elvárt, betartandó normák. Aztán kaptak törvényt az emberek Istentől, egyszerűt, csak Tíz Parancsolatból áll nem többől.

Ismerjük el, ennél ma sem kellene több. Ha ezeket betartanánk, teljesen szükségtelenné lennének a magunk általunk alkotott törvénytömegek. Hova jutottunk e téren, hogy már a törvényeket is törvénnyel kell védeni, a nemzeti jogokat nemzetközikkel kel sakkban tartani! Jól jelzi a bajokat az is, hogy a törvények már nem főként az emberek érdekeit, erkölcsi normáit védik, hanem a devianciát, az ügyeskedést és a hatalom birtokosait. Nem elfogadható az a tényállás, hogy a jog és igazság két külön kategória, emberi voltunk kérdőjeleződik ez által meg, ezért tegyünk ellene, ha még oly reménytelennek tűnik is! Legalább önmagunkkal el tudunk így számolni, és ami sokkal fontosabb, talán Istennel is.

Peternics Mihály

http://talpramagyar.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=113%3 Abnoek-es-toervenyek&catid=1%3Afriss-hirek&Itemid=1
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belharc a Jobbikban
  2011-05-23 15:35:43, hétfő
 
  Belharc a Jobbikban

2011. május 23. hétfő, 10:58 Szerkesztőség


Az utóbbi időben töretlenül nőtt a Jobbik népszerűsége, de a büntető törvénykönyv módosítása visszavetheti a párt népszerűségét. Az egyenruhában masírozók akár két év börtönt is kaphatnak. A párt vezetői most keresik a jogi kiskapukat, hogy a gárdisták megint utcára vonulhassanak. Továbbá Morvai Krisztina egyik nyilatkozata nagy vihart kavart a párton belül.

A büntetőtörvénykönyv módosítása a Jobbikhoz közeli gárdisták ellen készült, miután Gyöngyöspatán összecsaptak a véderősök és a helyi cigányok. A Jobbik profitált a gyöngyöspatai eseményekből, bár az összecsapások már az ő népszerűségüknek is ártott. A Medián által készített legfrissebb felmérése szerint a Jobbik szavazóinak tábora nőtt.

Amint újra lehetővé válik a gárdisták vonulása, akkor a párt újra beveti őket. Addig is a Jobbik minél több lakossági fórumot és fogadóórát szervez, hogy így tartsák fenn a kapcsolatot a vidéki emberekkel. A jövőben több szociális témával szándékoznak foglalkozni, ezzel meg tudják fogni a leszakadó Fidesz-szavazókat.

Morvai nyilatkozata

A Jobbikon belül újabb belső konfliktus van kialakulóban. A tavalyi év végén robbant ki a mérsékeltebb (Vona Gábor) és a radikálisabb (Gaudi-Nagy Tamás, Hegedűs Lóránt) erők közötti háború, ami év elején lezárult. Viszont újabb feszültség borzolja a párt belső köreit. Morvai Krisztina EP-képviselő a köztelevízióban arról beszélt, hogy a jövőben nem kellene használni a cigánybűnözés szót.
ITT HIRDETHET!

Párton belül mindenkit meglepett a kijelentés, ugyanis előzetesen Morvai nem tájékoztatta erről a párt vezetését. Vona Gábor nem mer szembeszállni Morvaival, mert a választók körében nagy befolyással bír. Többen a konfrontációra bíztatják, de Vona tart Morvai népszerűségétől. Bár nincs a párt elnökségében, de akár egy önálló párt alapítására is képes lenne, bár ennek kicsi a valószínűsége. Morvai Krisztina az EP-választásra rengeteg szavazatot hozott, az országgyűlési választásra már kevesebbet, az utóbbi időben pedig inkább csak visz. A párton belül alacsony a támogatottsága, de a frakción belül Gaudi-Nagy Tamás és Zagyva Gyula őt támogatja. Előbbi azért, mert vele járja az országot, utóbbi pedig Budaházy György miatt, aki mellett Morvai rendszeresen kiáll.

Toroczkai befolyása csökkent

A Jobbik belső erőviszonyai keveset változtak az utóbbi időben. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomból (HVIM) ismert Toroczkai László szerepe csökkent. Valószínűleg azért, mert a HVIM taglétszáma stagnál, közben a Jobbiké nő, emellett Toroczkai ,,médiabirodalma" is ingatag lábakon áll, ellentétben a Jobbik körüli médiával. A radikálisabb irányvonalat képviselő jobbikosok is úgy vélik, hogy zárni kell a nyíltan antiszemita és rasszista szervezetekkel szemben. A pártnak Gyöngyöspatán fellépő Véderő nevű szervezet akciója sokat ártott, pedig nem is álltak kapcsolatban velük, kivéve a Véderő vezetőjével, Eszes Tamás egykoron a Magyar Gárda egyik vezetője volt.

De nem csak Morvaival gyűlhet meg Vona Gábornak a problémája, hanem a vidéki szervezetekben egyre erősebb az elégedetlenség amiatt, hogy a gyatra teljesítményt nyújtó budapesti jelöltek listáról bejutottak a parlamentbe, miközben a jó eredményeket leginkább a keleti megyékben induló politikusok hozták.

Több törésvonal rajzolódott ki a párton belül az utóbbi időben. A választásokon egy egységes, homogén párt benyomását keltették, de a választások után megkezdődtek a helyezkedések, áskálódások. Nemsokára kiderül Vona Gábornak sikerül-e az irányítást megtartani, illetve a párt népszerűségét továbbra is fent tudják-e tartani?

http://www.bombahir.hu/hirek/jobbik-belharcai


NA EZÉRT KÉNE EGY VEZÉR,AKI RENDET TESZ!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: Küldd tovább a levelet,
  2011-05-23 15:06:57, hétfő
 
  Orbán: Küldd tovább a levelet, vagy baj lesz!


2011. május 23., hétfő

Ezúton hívjuk fel a lakkosság figyelmét, hogy ha nem szeretnének kéretlen cicás és egyéb fotókat kapni Orbán Viktortól, akkor ne írják rá az e-mail címüket a nemzeti konzultációs kérdőívre!

Orbán Viktor levelére, melyben több pontban is a lakosság véleményét kéri, már igen sokan válaszoltak, és a második oldal alján az e-mail címüket is megadták. Tőlük tudjuk, hogy a feldolgozott levelek alapján Orbán Viktor újabb és újabb leveleket küldözget nekik, ezúttal már díjtalanul, e-mail formájában.

Az Orbán által elküldött e-mailek között szerepel a 94 bölcsesség szép tájakkal című PowerPoint-prezentáció, a Haverokkal a Vereckei-hágón nevű fénykép-összeállítás, egy cicás kép a ,,Nagyon cuki" aláírással, valamint egy lánclevél, miszerint egy 13 éves perui kislány új lábakra gyűjt, mert a régieket már megunta, és 10 centet kap a Google-tól minden továbbküldött levél után, és aki nem küldi tovább a levelet, azt szerencsétlenség fogja érni.

Belső informátorunk megtudta, hogy a Kormányhivatalban már előkészítették a péniszhosszabításos és az iráni feleség-keresős e-maileket is, és már csak néhány napot kell várni a miniszterelnök kézjegyével ellátott, új, szuperbiztos Facebook-vírusra.


http://hircsarda.blog.hu/2011/05/23/orban_kuldd_tovabb_a_levelet_vagy_baj_lesz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 371 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 761
  • e Hét: 3863
  • e Hónap: 14974
  • e Év: 168470
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.