Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Saját magukkal kivételeznének
  2011-05-27 21:55:59, péntek
 
  Saját magukkal kivételeznének Orbánék

Hírszerző bullet 2011. május 27. 15:18
Frissítve: 6 órája
A hivatalos álláspont szerint a kormány a korrupció visszaszorítására törekszik a közbeszerzésekben, ugyanakkor az új közbeszerzési törvénytervezet elegánsan kihagyja a politikai pártok frakcióinak beszerzéseit a közbeszerzési törvény hatálya alól.

Közbeszerzés nélkül lehet majd eladni az iskolákat
4,2 milliárd takarításra közbeszerzés nélkül?
Péntektől Fellegi ellenőriz minden közbeszerzést
"Luxuszsarukat" szerel fel a BM közbeszerzés nélkül


Bár az új közbeszerzési törvénytervezethez írt összefoglaló szerint ,,az új törvény nagy hangsúlyt fektet a visszaélések és a korrupció visszaszorítására", szép számmal vannak benne olyan passzusok, amelyek - finoman szólva - nem éppen ezt a törekvést támasztják alá - mutatott rá a Közbeszfigyelő című blog.

Ami a leginkább szembetűnő, hogy a politikai pártok frakcióinak beszerzései kikerülnek a közbeszerzési törvény hatálya alól.

Mint arról korábban beszámoltunk a fejlesztési tárca honlapjára felkerült az új közbeszerzési törvénytervezet, amit június elsejéig lehet véleményezni. A dokumentumból kiderül, hogy tovább bővül a mentességet élvezők köre, a közbeszerzés megkerülésére.
Jóval kevesebb ügyre láthatunk majd rá

A tervezet kiterjeszti a hirdetmény közzététele nélküli - nyilvánosságot nem biztosító - eljárás alkalmazási körét is, építési beruházás esetén például 150 millió Ft-ig, ami nem éppen a visszaélések és a korrupció felszámolása irányába tett határozott lépés.

A törvénytervezetből emellett kiderül az is, hogy valamennyi eljárásnál lehetővé teszik a hirdetmény közzététele nélküli eljárás alkalmazását, ahol az árubeszerzés vagy a szolgáltatás becsült értéke nem éri el a 25 millió forintot. Ilyen eljárások indításáról már nem kell értesíteni az ellenőrzést végző Közbeszerzési Döntőbizottságot. Legalább három ajánlattevőt kell felhívni ajánlattételre, és "lehetőleg olyan gazdasági szereplőknek kell ajánlattételi felhívást küldeni, amelyek mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak (kkv) minősülnek".
Gyanús fogalmak

A törvénytervezetbe emellett több homályos megfogalmazás is belekerült a Közbeszfigyelő szerint, feltehetően néhol nem teljesen véletlenül. Ugyanakkor az egész tervezeten érzékelhető az egyszerűsítésre törekvés is, ami pozitív változás az eddigi túlbonyolított közbeszerzési törvényhez képest.

A tervezet leggyengébb pontja a közbeszerzési tanácsadók szerint az ajánlatkérő által ,,szabadon kialakított eljárás", ami feltehetően a kormány deregulációs szándékát tükrözi, azonban ez a közbeszerzésben a tapasztalatok alapján nem nagyon szokott működni. Ha ugyanis az eljárás részletes szabályai nincsenek pontosan lefektetve, az ajánlatkérők előszerettel kezdik majd a törvény olyan alapelveinek feszegetését, mint a verseny tisztasága vagy az esélyegyenlőség, és a történet vége nagy eséllyel egy rakás döntőbizottsági eljárás lesz.

Az egybeszámítás szabályai tekintetében pedig a jogalkotó - a törvény többi részével ellentétben - mintha szándékosan homályosan szeretett volna fogalmazni.

A tervezet szerint a részekre bontás tilalma értelmében az ajánlatkérőnek egybe kell számítania azon hasonló árubeszerzések vagy szolgáltatás-megrendelések, valamint a funkcionálisan egybetartozó építési beruházások értékét, amelyekkel kapcsolatban a beszerzés megkezdésére egy naptári éven belül kerül sor. Itt azonban probléma adódhat a ,,hasonló árubeszerzések" értelmezésével.

A részekre bontás tilalma egyébként azt jelenti, hogy lehet ugyan egymással összefüggő beszerzésekre több szerződést is kötni, de a szállító kiválasztása során, minden egyes esetben, az összeszámított érték szerinti eljárásrendnek megfelelően kell a közbeszerzést lefolytatni.

A tervezet másik érdekes pontja szerint a felek nem módosíthatják a szerződést, ha a módosítás ,,a szerződés gazdasági egyensúlyát a nyertes ajánlattevő javára változtatja meg". Itt azonban várhatóan komoly gondot okoz majd a gazdasági egyensúly pontos meghatározása a vitás ügyekben.

http://hirszerzo.hu/profit/20110527_uj_kozbeszerzesi_torveny#utm_source=hsz_daily &utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2011_05_27&utm_content=norma l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikor, kik, kiket is lőttek a
  2011-05-27 08:29:45, péntek
 
  Mikor, kik, kiket is lőttek a Dunába: mi a sábeszeseket, vagy ők minket?
2011. május 26. 23:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

lenin-fiuk-aldozatukkal-pozolva250.jpgBitó László néphazugságbeli, a ,,Szálasi-vészkorszak diabolikus nacionalizmusá"-t kárhoztató gágogására válaszul nem árt végre tiszta vizet öntenünk a pohárba és kissé körüljárnunk, mikor, kik, kiket is lőttek a Dunába: mi a sábeszeseket vagy ők minket?

1944-1945 fordulóján szerinte halomra lőtték őket a Dunába a ,,vészkorszak" démonjai, a ,,szomszédom szomszédjának szomszédjától hallottam" című meseregény prológusához igazodva, mi azonban nem szorulunk e műfaj remekeire, nekünk elég maga az igazság is, vagyis ha az 1919-es sábeszuralom áldozatai közül azokat idézzük, akiket ők viszont valóban belelőttek a mieink közül.

Íme néhány példa erre az elsősorban Váry Albert vizsgálóbíró, koronaügyész-helyettes ,,A vörös uralom áldozatai Magyarországon" és Gabányi János: ,,Mártírjaink" című forrásmunkája alapján a jeles magyar katolikus teológus, Luzsénszky Alfonz ,,A zsidó nép bűnei" című történelmi tanulmányából.

»1919. április 20-án végezték ki Budapesten Dobsa Miklós 19 éves zászlóst a ,,Lenin-fiúk". Húsvét vasárnapján apjával a Duna-korzón sétált, amikor igazolásra szólították föl. Minthogy szerencsétlenségére igazolványát elveszítette, a vörösök bevitték Schön-Goldberger politikai megbízott elé. Dobsa védekezése közben véletlenül mosolygott s ezért levitték a pincébe, össze-vissza verték a karját, állkapcsát eltörték, azután agyonlőtték s hulláját a Dunába dobták.

A vörös uralom utolsó gonosztettei közül ki kell emelnünk a legbrutálisabbat, Fery Oszkár csendőraltábornagy, továbbá Borhy Sándor és Menkina János csendőrezredesek legyilkolását [április 22-én - Ifj. T. L.]. Névtelen följelentésben ellenforradalom szervezésével vádolták meg a derék tiszteket. Három napig vallatták őket, mialatt hozzátartozóik minden követ megmozgattak, azonban még Romanellinek [utalás a Dunába lövőkkel leszámoló Guido Romanelli (1876- 1973) olasz alezredesre - Ifj. T. L.] sem sikerült megtudnia, hol tartják őket fogva. Háromnapi kínzás után éjnek idején egy Mozdony utcai pincében akasztották fel őket a vízmelegítő csőre. A kötelet maguknak kellett a nyakukra tenni s még azután is kínozták, pofozták, szurkálták őket, holttestüket pedig teherautóra rakták s bedobták a Dunába. A tettesek közül Cserny József, Schőn-Goldberger Gábor, Groó Géza, Mészáros Sándor, Lőbl Mór, Steiger János, Papp Sándor, Küvér Lajos, Max Miksa, Bonyháti Tibor, Kakas Ferenc, Csomor Gábor, Neumayer Géza és Löscher Márton életével lakolt a gaz gyilkosságért.

Április 23-án éjjel Budapesten Cserny József különítményes nyolc budai polgárnak túszként való letartóztatásával bízta meg egyik legvérengzőbb segédjét, Lázár Andor 25 éves sábeszes terroristát. A nyolc túsz közül csak négyet találtak otthon s ezért féltek, hogy Cserny nem lesz munkájukkal megelégedve. Két túszt tehát, a két Hollán Sándort agyonlőtték s holttestüket a Dunába dobták. Cserny ezért megdicsérte őket s cigarettával kínálta meg.

Május 3-án Budapesten Bodnár Gyula ácsmestert elhurcolták s meggyilkolták, hulláját a Dunába dobták. A tettesek közül kettőt kivégeztek.

Június 18-án Sarud községben Kovács Jánost lőtték agyon, június 10-én a fővárosban Effinov Grigory és Jukelsohn Isay ukrán tiszteket Kun Béla egyenes parancsára elfogták, levezették őket a Duna partjára, levetkőztették, kezeiket összekötözték és miután köveket akasztottak nyakukba, beledobták őket a Dunába.«

Ki tudja, hány hasonló eset történt, annyi azonban így is bizonyos, hogy a sábeszesek valóban a bűnátruházás bűvészei, vagyis saját bűntetteiket mindig másokra ruházzák át, mint a tolvajok, akik azokra haragszanak, akiket megloptak.


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=41391
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tomcat verte le a makogó, fize
  2011-05-27 07:25:42, péntek
 
  Tomcat verte le a makogó, fizetni nem akaró fekát?
2011. május 27. 06:56
Hunhír.info

Önbíráskodás miatt vette őrizetbe a rendőrség az ismerte bloggert, P. Tamást, alias Tomcatet - tudta meg a Blikk.

Információik szerint a seggfejet, Fekete Pákót verte meg a Markó utcai bíróság előtt, úgy, hogy az énekest mentő vitte el. Úgy tudjuk, az ügy hátterében egy félmilliós tartozás állt. Az összeget a bíróság meg is ítélte P. Tamásnak, ám Pákó nem tudott fizetni.Mert nem kap elég lóvét a makogó gigabunkó.

Ezért szerdán negyed kettőkor kérdőre vonta a bíróságról kijövő énekest a blogger, a vitát aztán verés követte. A feka rögtön az V. kerületi rendőrségre futott, ahol feljelentette bántalmazóját. P. Tamást este állították elő lakásáról a rendőrök.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=41393
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsos diktatúra Nagykőrösö
  2011-05-27 07:06:38, péntek
 
  Narancsos diktatúra Nagykőrösön - Önkényesen megvonták a jobbikos képviselő tiszteletdíját
barikad.hu

2011, május 26 - 13:43


Dénes Dénes, a Jobbik nagykőrösi önkormányzati képviselője arról tájékoztatta a barikad.hu-t, hogy a csütörtöki testületi ülésen a fideszes többség szavazatával önkényesen megvonták a képviselői és bizottsági tisztelet díját, mert a Jobbik Nagykőrösi szervezetének honlapján egy átalakított városi címert használnak.

A nagykőrösi jobbikos elmondta: a választási kampány idején kapott egy levelet dr. Czira Szabolcs polgármestertől,hogy vegyék le a város címerét, mert jogtalanul használják azt. Ezt akkor meg is tették, s a címert átalakították. Ez az átalakított címer azóta is megtalálható a honlapon és nem zavart senkit sem. A múlt héten Dénes Dénes egy újabb levelet kapott a polgármestertől, hogy szüntesse meg a törvénytelenül használt címert.

A mai testületi ülésen napirend előtt illetve az interpellációk között a Jobbik önkormányzati képviselője olyan kérdésekkel foglalkozott, ami a helyi Fidesznek nagyon nem tetszett. Ilyen volt például a munkahelyek létesítésének, az elszámoltatás, a cigányok betelepítésének valamint a multiknak adott kedvezmények kérdése. Ezt követően Nagy Balázs képviselő indítványára megszavazták, hogy a képviselői és bizottsági tagságért járó tiszteletdíját megvonják.

Dénes Dénes természetesen tiltakozott az eljárás miatt és jelezte, hogy az Országgyűléshez fog fordulni, ám a helyi kiskirály, dr. Czira Szabolcs polgármester -aki tagja volt az MSZMP-nek,az SZDSZ-nek,majd Kisgazda lett, most pedig fideszes - azt mondta, hogy a tiszteletdíj felfüggesztése mindaddig tart, amíg a címert el nem távolítják a honlapról.

Hunyadi Gábor, a Jobbik Jogsegélyszolgálatának vezetője a barikad.hu kérdésére, miszerint jogos-e ez az eljárás elmondta: a képviselő tiszteletdíjának megvonása mindenképpen jogtalan. A város címerét valóban csak engedéllyel lehet használni, s a polgármester eljárást kezdeményezhet a jogtalan használó ellen - jelentette ki, majd hozzátette: mivel egy átalakított címerről van szó, semmilyen szabályt vagy törvényt nem sértett a nemzeti radikális politikus.

K.E - barikad.hu


http://barikad.hu/narancsos_diktat%C3%BAra_nagyk%C5%91r%C3%B6s%C3%B6n_-_%C3%B6nk% C3%A9nyesen_megvont%C3%A1k_jobbikos_k%C3%A9pvisel%C5%91_tiszteletd%C3%ADj%C3%A1t- 20110526
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Udvari kegyenc: Alföldi maradh
  2011-05-27 07:03:12, péntek
 
  Udvari kegyenc: Alföldi maradhat - N1 híradó
barikad.hu

2011, május 26 - 23:21

http://www.youtube.com/watch?v=oDFikHlIWPk&feature=player_embedded


- Udvari kegyenc -- A Fidesz kormány ragaszkodik Alföldi Róberthez.
- Üzenet Párizsból - Orbán Viktor arról győzködi a magyarokat, hogy mondjanak le egyhavi fizetésükről, illetve nyugdíjukról.
- Koncepciós per - Megdőlni látszik a vád a Képíró Sándor elleni kirakatperben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormányzati rasszizmus a fehér
  2011-05-27 07:01:08, péntek
 
  Kormányzati rasszizmus a fehérek ellenében, a cigányok javára

Thu, 2011/05/26 - 16:51


Volner János budapesti sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet arra, hogy a kormány faji alapon próbál különbséget tenni a munkavállalók között.

A Jobbik megütközéssel hallotta, hogy Farkas Flórián bejelentése szerint a kormány faji alapon próbál különbséget tenni a munkavállalók között, mivel kifejezetten cigányokat szeretne munkához juttatnia magyar munkaerőpiacon.



Volner János emlékeztetett arra, hogy a kormányzat foglalkoztatáspolitikai erőfeszítéseit eddig látványos kudarcok kísérték, jelenleg Magyarországon mindössze 13 ezerrel nőtt a munkahelyek száma a KSH legfrissebb adatai szerint a tízéves mélyponthoz képest. A Jobbik frakcióvezető-helyettese kiemelte azt is, hogy a választások előtt kilátásba helyezett munkahelyteremtő kormányzati programok meghirdetése is várat magára.

A jobbikos politikus elfogadhatatlannak tartja azt is, hogy Farkas Flórián szavai szerint a kormányzat csak azért szeretne munkához és lakáshoz juttatni cigány embereket, mert ez alanyi jogon jár nekik. Magyarországon az építőipar mélyponton van, a 2004-2005-ös lakásépítési teljesítménynek jelenleg mindössze negyede valósul meg. Így teljességgel érthetetlen, ezt hogyan valósítaná meg a kormány, hiszen akkor az összes Magyarországon épülő lakást- a jelenlegi teljesítmény alapján- cigányoknak kellene juttatni. Nem tudni, milyen alapon végez megkülönböztetést a kormány, hiszen faji alapon a cigányokat juttatja elsőbbséghez és előnyhöz a magyar lakossággal szemben. Az uniós megfelelési kényszeren kívül semmi egyéb nem állhat ezeknek az intézkedéseknek a hátterében- mutatott rá Volner János.

A politikus felhívta a figyelmet arra is, hogy különösebb bizakodásra a munkaerőpiac helyzetével kapcsolatban márcsak azért sincs ok, mert , bár a kormány négy év alatt 400 ezer új munkahely megteremtését ígérte, ötödik hónapja csökken a munkahelyek száma Magyarországon és nem látható a kormány megoldása a problémára. Az adópolitikai átrendezések, a felső jövedelemkategóriába tartozók adókulcsainak csökkentése azt mutatja, hogy nem valósult meg az a munkahelyteremtő, gazdaságélénkítő hatás, amit a kormány elvárt.

Látható, hogy Magyarországon az első öt hónap alatt nem teremtődtek munkahelyek, a magyar gazdaság teljesítménye pedig számottevően nem volt képes növekedésre.

Mai úgyszintén az a hír is, hogy a jobbikos képviselő a mai napon a rendőrség segítségével visszakapta az egy hónapja a Belügyminisztériumnál a kocsijából eltulajdonított telefonját. Az elkövetők kilétéről az eredményes nyomozás érdekében a rendőrség egyelőre nem adott ki bővebb tájékoztatást.


(Barikád)

http://prohungaria.ning.com/profiles/blogs/ez-a-cionliberalis?xg_source=facebooks hare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alföldi darabjaiból betegsége
  2011-05-27 06:59:56, péntek
 
  Usztics: Alföldi darabjaiból betegsége és magyargyűlölete köszön vissza
barikad.hu

2011, május 26 - 09:40


Usztics Mátyás, a Nemzeti Kamara Színház alapító igazgatója exkluzív interjút adott a barikad.hu-nak még decemberben. Aktualitása miatt ismét közzé tesszük.

A direktor szerint, ha Alföldi Róbert Belgrádban teszi egy szerb darabbal ugyanazt, mint Budapesten a János vitézzel, akkor testi épsége a mai napig nem lenne biztonságban. Usztics Mátyás portálunknak kijelentette, a Nemzeti Színházban játszott darabok Alföldi Róbert saját torzságának visszatükröződései.


Mi a véleménye arról, hogy magyar darabot eredeti tartalommal nem játszanak a Nemzeti Színházban? Eltorzítva, különböző deviáns elemekkel megtűzdelve, vagy teljesen átalakítva jelennek meg klasszikusaink a színpadon. Alföldi pinceszínházat csinált a magyar nemzet színházából?

Az, aki botrányos körülmények között kinevezte, ezért nevezte ki. Már az első nyilatkozatokban világossá vált, hogy ,,egy szemtelen és vitatkozó színházat " fog működtetni az akkori miniszter, Hiller István ölben dédelgetett kedvence. A torzítás, a darabok eltorzítása, Alföldi saját torzságának visszatükrözése.

Alföldi Róbert nevéhez fűződnek olyan, a jó ízlést messzemenően sértő előadások, amelyek különböző devianciákat, például pedofíliát, homoszexualitást, emellett magyargyűlöletet népszerűsítenek. Hogyan ítéli meg ezt a szemléletmódot?

Mivel Alföldi ellene van mindennek, ami harmónia és szépség nem lep meg. A saját betegsége, és beteges magyargyűlölete köszön vissza, a választott és az ilyen módon színre vitt darabokból. Pavel Zavada, aki szintén nem szereti a magyarokat, de jól él belőlük, és aki a legutóbbi bemutatónak, a Magyar ünnepnek szerzője, azért is gusztustalan, mert könyveit nagy példányszámban jelentették meg eddig itthon és magas állami kitüntetéseket is kapott értük. Most levette álruháját, és az igaziban jelentkezett a Nemzeti Színházban. Zsák a foltját megtalálja.

Véleménye szerint a Nemzeti Színháznak milyen normák szerint kellene működnie?

Úgy, ahogyan boldogabb országok nemzeti színházai működnek. Mivel a nemzet teátrumai, így elsősorban a nemzeti, irodalmi értékeket kell bemutatniuk mindenütt. Hazai és világirodalmi klasszikusokat kell műsoron tartani, ahogyan azt a bajor, a francia a szerb, a horvát, vagy a román, litván színházak teszik. Ha mondjuk, Belgrádban történne irodalmi nemzetgyalázás, úgy, ahogyan a János vitézzel történt Budapesten, nem hiszem, hogy a rendező rendőri kíséret nélkül elhagyhatta volna a színház épületét. Testi épsége a mai napig nem lenne biztonságban.

Alföldi szóbeli megállapodást kötött - amitől később visszatáncolt - a Budapesti Román Kulturális Intézettel, hogy megtarthatják december 1-jén ünnepi előadásukat és állófogadásukat a Nemzetiben. Pont a magyar nemzet színháza adott volna helyet Nagy- Románia megalakulásának évfordulós ünnepének ünneplésére. Erről az ügyről, mi a véleménye?

Ez a gesztus pontosan illeszkedik azoknak a fülledt botrányoknak a sorába, amelyekkel eddig operált a Nemzeti Színház vezetése. A színészekre nézve pedig igen nagy kár, és súlyos tehertétel, mert a külső szemlélő számára úgy tűnik, hogy a színházban mindenki ezt akarta, a társulat és az igazgató egyaránt. Holott a pokolba kívánja minden társulati tag az ilyen igazgatót. A helyzetük azonban nem egyszerű, és mert kiszolgáltatottak, nem tehetik meg, hogy szót emeljenek az ilyen ügyek miatt. Sem ők, sem a műszaki vagy irodai dolgozók. A Román Kulturális Intézet pedig maradjon a falain belül, és ott ünnepeljen, ha van mit!

Merre tart a magyar kultúra? A kormányváltás után ugyanaz a balliberális, kulturális presszió folytatódik, mint a korábbi években?

Még korai lenne ítéletet mondani az új kultúrpolitikáról. Az ,,örökség", amit átvettek, a felmérhetetlen sikkasztások a színházakban, alapítványokban és egyebütt, nyilván lassítják a változásokat. Hogy ezek mikor válnak érzékelhetővé, nem tudom megmondani. Az egyik jele mindenféleképpen az lesz, amikor a Magyar Rádiót nem MR1-nek, vagy MR2-nek hívják majd. Ez az elmebeteg elnevezés, vagy az erről szóló döntés nyilván azért született a korábbi szdsz-es rádióelnök regnálása idején, hogy ne kelljen kiejteni azt a szót, hogy magyar! Igaz nem is volt magyar, a Magyar Rádió. Ám eléggé elgondolkodtató az a tény is, hogy az új rádióvezetés első napján nem ment hivatalos körlevél a szerkesztőségek és a munkatársak felé, miszerint mostantól újra úgy hívják a Magyar Rádiót, hogy Magyar Rádió és nem MR!

Sinkovics Szilvia - barikad.hu



http://barikad.hu/usztics_alf%C3%B6ldi_darabjaib%C3%B3l_betegs%C3%A9ge_%C3%A9s_ma gyargy%C5%B1l%C3%B6lete_k%C3%B6sz%C3%B6n_vissza_-_%C3%BAjrat%C3%B6ltve-20110526
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tárgy : Segély kérés :)
  2011-05-27 06:58:12, péntek
 
  Tárgy : Segély kérés :)


Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a
kutyámnak.A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak
szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és
nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásértés egy
csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen
embereket molesztál, koldul, ételt lop éshalvány elképzelése sincs arról, ki az
apja...

Hétfőn mehetek a pénzért...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 371 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.