Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Karmikusok betegségét kaptam
  2011-05-28 07:20:39, szombat
 
  Nagymamám háromszor kapott orrpolipot 26 éves kora körül, amikor a pszichografológiai karmikus népek megszülettek. Karmájukat hetven esztendeje terhelik rá emberekre, születésemkor egyből a sánta zsidókkal indítottak úgy, hogy megrántották a lábamat a bölcsődében.
Aki helyett nagymama polipot kapott, DIGÉP-ben dolgozott, majd felszámolása után rendőrnek ment, már nyugdíjba is vonult, karmájától megváltásra került, mint a többi ördögi és zsidó néptömeg.

Tegnap derült ki, hogy kommunikációs bénításom - mandula csonkítás pusztító csapással tályog után - hangszál polipom van, melyet öt esztendeje kaptam az egyik miskolci lakos helyett. Még a kartonozóban is idegen utcáról küldték fel a TAJ kártyámat, nem értette a gégeorvos, hogyan lehet az, hogy az én nevemmel más utcába írta a gép az adataimat. Sajnos az utca nevét elfelejtettem. Valószínűleg kommunikációs bénító lehetett az illető, hogy én megkaptam a csapását. Mikor fejezi be a város börtönével a lakosok helyetti csapásai sorozatát?

Anyámnak három éve volt hugyhólyag polipja. Találkoztam az egyik karmikus szülöttel nemrég, akinek ilyen betegsége van. Milyen életük lesz ezeknek a karmikus szülötteknek a következő születésük alatt, ki bünteti meg őket az ember áldozással megváltott csodálatosan leélt életük miatt?

A strumámat egy éve gyógyszerrel kezelik annak ellenére, hogy 1986-ban kaptam, mikor először bűnbe vittek angyalként az Időjelek testenyészeti szülötteinek sorsának végrehajtásakor, dr. Szlivka volt körzetti orvos és dr.: M. jungista pszichiáter elmondása szerint tudtam meg, hogy nem struma, később fedeztem fel az Időjelekben a rajzokat, akkor láttam meg a bagoly zsidókat, a fotómat, melyre rá van írva, hogy én voltam Bagoly Katalin 7 hónapos koromban már, hogy bizony ezek a testenyészetek elhordoztatták életüket, megváltották magukat a csapásaikból, melyek nekik lettek megírva. Hogy mondhatnám meg, hogy nem strumám van, olyan börtön csapás, mely reagál minden méreganyagra? A szám teljesen meg van rontva, dr. Marofka Eszter szerint a patológiai csapások be vannak tokozódva a fogaimba, ez a média csapása lett volna, ezért közvetítettek szinte őrjöngve. Ha nem veszem be ezek Xanax-ját, hatalmas nagyra nő a hasam, úgy nézek ki, mint egy kilenc hónapos terhes. Olyan Időjelek csapást kaptam, mely növekszik bennem még 1997-ben az elmeosztályoktól, azóta is mennek végig ismétlésben is sorsukon az orvosaikkal az élen, azt tesznek, amit akarnak, s még hosszú a listája az árnyékvilágnak, erdő, dzsungel, vadon népének, 1995-ig négyszer mentek végig az összes könyvön, beleértve a biblia szerint létrehozott apokaliptikus csapásokat, bábkirályokat és ezeknek osztogatnak jutalmakat is. 1991-ben más strumás rontással mentem be a II-es Idegosztályra, ahol annyi elektromos csapást kaptam karjaimba, fejembe, szívemre, hogy jéggel kellett hűteni a betegeknek a szívemet is, másnap reggelre nem tudtam beszélni és járni. A kórház orvosai akkor újabb apokalipszist kezdtek el csanyiki tartózkodásom után, mert kihívtam rájuk előtte az újságírókat.

Szenes Andrea formáját bogár alakzatként, de emberi külsővel 1993-ban rajzolták le a ZIZI Magazinban. Ismétlésekor az összes megjelent, s megírt 17 könyvanyagnyi írásomnak 1995-ben tüdőmet támadta meg népe, azóta horkolni kezdtem, mert Szenes Andrea horkolt. Az egész médiát így emelték a börtönnel születésem óta, lépegetve időben vissza a világ kezdetéig, egykori Zeusz szélesarcú leányának történetét, a mexikói Annás misztikus titkokat is többszörösen végrehajtották.
Az orvosi tudomány fejlődésével szemben állanak a börtön és elmeosztályok csapásai, az árnyékvilág, dögök, patológiák testi rontásai, vagy így képzelik el a jövő egészségügyét?
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 454
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 4700
  • e Év: 56966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.