Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Néhány sor a globálnyikságról
  2011-06-01 22:31:10, szerda
 
  Gavallér János: Néhány sor a globálnyikságról


Sorba állnak még mindig mind, pedig már nem jut mindenkinek zsíros állás, még mindig nem értik, hogy elmúlt a múlt. Ma már nem elég a ,,hűség a párthoz, hűség a néphez" frázisfricska hangsúlyozása, sőt, kevés a talpnyalás, a júdásglobálnyikok még mindig hiszik, hogy elég a hajbókolás, a tesze-tosza mismákolás. Itt vagyunk tehát mi magyarok, a párttitkár elvtársak elkényeztetett fiaiknak birodalmában, akik egész életük során mindent megkaptak a jóságos apukán keresztül a hatalomtól, egy valamiért cserébe és ez az egy valami, a lelkiismeret tagadása, azaz a hazugság: Egy hazugságra épített birodalom a csereeszközre, a pénzre épített társadalom.



Hogyan magyarázható az, hogy úgy helyeznek ki hitelt, adnak a gazdaság résztvevőinek lehetőséget beruházásokra, hogy a rendelkezésükre sem álló csereeszköz mennyiségét határozzák meg, amiért viszont jogalapot kapnak a leendő haszon elkobzására. Mégis, milyen világ az, ahol a kivitelező a haszon nagyobbik részéről lemond, csupán a csereeszközmozgást felügyeletét ellátó bankrendszernek nevezett szervezet javára? Az állam, legalábbis a demokratikus kapitalizmus keretein belül működő államok, átadták a valóságos hatalmat a bankoknak. A bankok határozzák meg, hogy egy-egy ország mekkora nagyságrendű csereeszközzel rendelkezhet, mert amennyiben gazdasága a pénzoligarchiák által felállított kereslet kínálat mérlegserpenyőjét kibillenti, akkor a tőzsdék, pénzkivonással, korrekciót hajtanak végre. Nos, ennek a bankkormányzásnak engedelmeskednek az országok globálnyikjai.



Egy olyan régi törvényszerűség az elkötelezés általi akaratbénítás, hogy a társadalmak egyedei már észre sem veszik a behálózás pillanatát, csak élvezik minden előnyét - a következmények figyelmen kívül hagyásával-, a tálcán kínált hitelrabszolgaságnak. A bankok a júdásglobálnyikok részére minden földi kényelmet, mennyei egzisztenciát biztosítanak, cserébe csupán azt várják el, hogy olyan törvényeket alkossanak, amelyek a bankkarám kerítését még erősebbé teszik. Azaz a magántulajdon féktelen burjánzása, egy bizonyos meg nem határozható idő után, eljuthat arra a szintre, ahol az egészséges élet kizárólagos egzisztenciális joggá válik (A jelenlegi egészségügyi szolgáltató rendszer már ebbe az irányba viszi a társadalmat.). A magántulajdon szabad szerveződése, a részvénytársaságok, tehát csak akkor és úgy szolgálhatják az emberiséget, ha vagyonuk korlátok közé szorítva, ellenőrzés alatt áll. Mivel bármilyen gondolat, eszme ellenpólus nélkül, a megsemmisülés birodalmába repíti a tézist, ezért létezni kell antitézisnek, hogy értelme, színe legyen, működőképessé váljon. Összhangba az emberi élettel, a magántulajdon hatalomgyakorlása csak akkor és úgy hozható, ha az állam, olyan korlátok közé tudja szorítani a magántulajdont, ahol a csereeszköz fölött nincs befolyása, azaz a magánbankrendszer a kapitalista állam végét is jelentheti, ha továbbra is önnön érdekmotiváltsága szerint kívánja érvényesíteni erőfölényét.



A világ változása megköveteli az ember változását is, így a jognak feltétlen szolgálnia kell az igazságosságot, mert a jogállam már-már felszámolja a társadalom igazságérzetét, épp ezért szükséges - az ember lélekegyensúlyának fenntartása érdekében- a magántulajdonok között mutatkozó különbségek egyre kisebb szintre való zsugorítása. Mivel kampánypolitizálásba megy lassan a demokrácia gyakorlása és a kampányok költségvonzatát a pénzoligarchiák állják, így a társadalom érdekérvényesítő ereje eltörpül, lényegét veszti a demokratikus hatalomgyakorlás. A ,,négy év diktatúra, egy nap demokrácia" oly mértékben rongálja az egyén teljesítő képességét, hogy képtelenné válik humán-minőségének megfelelni. Churchill szerint: ,,A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban." Itt az ideje, hogy emberarcú társadalmi berendezkedés lépjen a társadalmak ideaeszmény valóságába.



Az igazi társadalmi elemzések nem hallgathatják el, hogy a fejlett kapitalista, úgynevezett jóléti államok, a gyarmatosítás által, vagyis más nemzetek kifosztása, természeti kincseinek elkobzása által váltak a világ meghatározó erőtényezőjévé. Minden mellémagyarázás helyet újra idézném Churchillt: ,,Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."

Azaz, a megfoghatatlan pénzoligarchiák által tematizált közélet, egy alapjaiban hamis, a média által generált közfelfogás prostituáltjaként fetreng a demokráciában. Az egyén segélykiáltásai, a Hyde park szónokok sarkán száll a semmibe.



2011. 05. 31.



Forrás: Gavallér János
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán szerint leváltunk az IMF
  2011-06-01 22:08:38, szerda
 
  Orbán szerint leváltunk az IMF-ről - Szerintünk meg a rabszolgái vagyunk
2011. június 1. 00:25:35

Még meg van a póráz!

A miniszterelnök a kormány elmúlt egy évi munkáját értékelte a Millenárison. Orbán közölte: bebizonyosodott, hogy saját magunkra érdemes hallgatunk, és nem szabad várnunk senkinek a jóváhagyására vagy ellenkezésére. Mi nem is várnánk, de neked várni kell. Különben úgy jársz, mint Haider.

A kormányfő szerint külföldről érkeznek majd még kritikák, dühödt támadások és harcias felszólítások is az új alaptörvény, vagy a most készülő sarkalatos törvények, vagy éppen a gazdaságpolitika miatt, ám "nekünk higgadtan, udvariasan, rezzenéstelen arccal és egyenes tekintettel csak annyit kell mondanunk: ez nem a ti dolgotok, ez a magyarok dolga".Ha ez így lenne, királyság lenne hazánk, nem gyarmat.

Orbán Viktor azt mondta: senki ne akarjon beleszólni abba, hogy mi milyen úton megyünk tovább.

Eredményként értékelte a bankadó bevezetését, azt hogy szerinte leváltunk az IMF-ről, az alkotmányozást, a vállalkozók támogatását és a kettős állampolgársági törvényt is. Orbán Viktor szerint az új alaptörvény fogja megvédeni a magyarokat. Hozzátette: az a kormányzati tevékenység ami elegendő volt az elmúlt egy évben, az már a következő években nem lesz elég.

Hunhír.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=83438

[Vissza] Forrás: hunhir.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Őfelsége, I. Viktor évértékelő
  2011-06-01 21:42:25, szerda
 
  Őfelsége, I. Viktor évértékelő beszéde - töprengés, értelmezés.
2011. június 1. 11:26:13

2011. május 31. Fantasztikus nap! Gazdasági fordulat címmel a FIDESZ konferenciát tartott és ezen többek között Őfelsége I. Viktor, a kormányfő is felszólalt, beszédet mondott. A beszéd kivonatosan megjelent a fidesz.hu honlapon, ahol a beszéd egésze is meghallgatható a videón. Ide másoltam, aki minden hangra kíváncsi, ám hallgassa meg:

Mi pedig maradjunk a honlapon összegzett gondolatoknál, mert azok tömören tudatják velünk Őfelsége gondolatait. Felütése a következő:

,,Elegünk volt a múlt kudarcaiból, hogy csak azok járnak jól, akik trükköznek és ügyeskednek, de dolgozni nem akarnak - fogalmazott Orbán Viktor a Gazdasági fordulat című, a kormány első évét értékelő konferencián. A kormányfő emlékeztetett, tavaly hazánk szövetséget kötött arra, hogy bármilyen ellenféllel szemben megküzdenek azért, hogy Magyarországot felemeljék."

Valóban, mindannyiunknak elege van a kudarcokból, elege van abból, hogy azok járnak jól, akik trükköznek, azok mellé áll a kormány, akik öregeket fosztanak ki, vernek agyon, de dolgozni nem akarnak. I. Viktor az utóbbiakat valahogy kifelejtette a gondolataiból. Majd meglátjuk, hogy miért.

Hogy az országban heti öt napi munkából nem lehet megélni? Van akinek heti 60 órásból sem lehet. De nem azért, mert a heti öt napi - azaz 40 óra - munka oly kevés lenne, hanem azért, mert olyan körülmények uralkodnak az országban, hogy a dolgozó akármennyit is dolgozik, csak annyi jövedelmet kap, hogy még éppen éhen ne haljon. A multié a plusz jövedelem. Extraprofit - ha pontosabbak akarunk lenni, bár I. Viktor ezzel kapcsolatban így fogalmazott:

,,Mindenkinek meg kell barátkozni a gondolattal: nem fizethetünk életerős embereknek korai nyugdíjat, nem fizethetünk munkaképes embereknek segélyeket, amikor temérdek elvégzetlen munka van. Mi senkit sem hagyunk az út szélén, mindenkinek kínálunk munkát, de nem fogadhatjuk el tovább a visszaéléseket, a pazarlást, az extraprofitokat, a spekulációt."

Hm. Mintha a 'nem hagyunk senkit az út szélén' gondolatot már hallottuk volna. Ez többféleképp is értelmezhető. Leginkább az II. Orbán-kormány egy éve alapján úgy értelmezzük - tekintve a mondat elejét is! - hogy az országot kényszermunkatáborrá alakítjuk, mert 'temérdek elvégzetlen munka' van, mert az értékteremtéshez minden kézre szükség van. Hiszen I. Viktor még jól tudja a marxizmus alaptételét: értékteremtő a munka! Csak hát a XX. században a műveletlen, az írni-olvasni nem képes ember munkájára már nem igen lehet építeni. Ki is jelenti I. Viktor, hogy aszongya:

,,az oktatás, a szakképzés, innováció és tudástőke felhalmozásának területén még nem sikerült áttörést elérni" ... ,,márpedig minden XX. és XXI. századi gazdasági siker alapja az "oktatási ugrás" volt"

- és közben Őfelsége kormánya sorban zárja be az iskolákat. Őfelsége korábban kijelentette, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem verseny, üzleti tevékenység. Ezt a szellemet képviseli a hajdani oktatási miniszter úr is, aki ugyan nem tagja a kormánynak, de a parlament oktatási bizottságában kellő erénnyel képviseli a neoliberális szemléletet, blokkolja a keresztény alapú oktatási elképzeléseket. Oktatási ugrás? Hová? A szakadékba? Jánosy Ferenc szerint a nem termelő beruházásokkal arányos egy ország nemzeti jövedelmének emelkedését jelentő trend meredeksége. A kormány hová ruház be?

Közvetlen a fentieket az alábbi érdekes kijelentéshalmaz előzi meg:

,,Miközben leszámoltunk a neoliberális korszak elméleti alapvetéseivel, még nem építettük fel a nem liberális gazdaságpolitika XXI. századi tervezési-koordinációs kereteit és gyakorlatát - fogalmazott a kormányfő. Orbán Viktor aláhúzta: a legsürgetőbb feladat, hogy a nemzetgazdasági szintű tervezést és koordinálást vertikálisan, horizontálisan és területileg egyaránt kiépítsük. Ezen múlik a kormány és az ország gazdaságpolitikájának sikere."

Ühüm, leszámoltak a neoliberális elméleti alapvetéseivel - csak hát az oktatásban kapaszkodnak abba. De ami érdekesebb, hogy 'nemzetgazdasági szintű tervezést és koordinálást' vizionál Őfelsége. Mint az átkosban, ahol 'gyémánt keményen' bebizonyosodott, hogy még állami tulajdonú vállalatokkal sem lehet megvalósítani a nemzetgazdasági tervezést, de a hazánkba betelepedett napi profitot maximáló, az állami közösbe alig, vagy semmit be nem adó multinacionális vállalatok tömegével még kevésbé. Vertikálisan? Horizontálisan? Területileg? Kiépíteni? Mit? A központi 'irányítást' - parancsuralmi rendben? Akkor, amikor a drótot két helyen is rángatják: Brüsszelben és Tel Avivban? Hogy aztán Amerikáról már ne is elmélkedjünk. Ugyan Őfelsége kijelentette:

,,ezért vagy bele se kezdtünk fontos dolgokba, vagy belekezdtünk, és ha valakinek nem tetszett Berlinben, Brüsszelben vagy Londonban, akkor hagytuk magunkat elbizonytalanítani, és lemondtunk róla".

Ugyan a sajtóhírekben a városok előtt Amerika is szerepelt, de ne legyünk nagy igényűek, ne morfondírozzunk esetleges utólagos cenzúráról, maradjunk a lényegnél.

Ha eddig oly nagy hatékonysággal engedelmeskedtek eme három város hangjának, akkor ezek után nem fognak? Vagy csak egynek engedelmeskednek: Tel Avivnak? Hiszen a Likud testvérpárt igényei azért szépen áttörtek Őfelsége kormánya első éves tevékenységén. Sem a korábbi légtérsértés, sem a lakóparkokhoz való terület felvásárlás, sem a hiteseknek adott kedvezmények (lásd Lázárét Hódmezővásárhelyen) nem nagyon utalnak a függetlenségre. Vagy a terv onnan érkezik és a kormányzat elsődleges feladata annak áterőltetése, megvalósítása lenne? Ki tudja?

,,A miniszterelnök beszédében hangsúlyozta, a saját problémáinkat a magunk módján kell megoldani, akkor is, ha ez nem esik egybe mások érdekeivel."

Hát igen, esetleg erről van szó. Ha Őfelsége a hazai cigányságot és zsidóságot képviseli, akkor keményen kiállhat azok érdekei mellett - ahogy eddig is tette - még ha ez a kiállás éppen a magyarok érdekeivel nem esik egybe. Merthogy bizony, gyakran nem.

A gazdasági fordulatról ezt olvashatjuk:

,,Magyarország képes arra, hogy a gazdasági siker esélyét a politika, az állam és a kormányzat működésén keresztül határozza meg. Akkor fordul új irányba a gazdaság, ha fordulat történik a gazdaságpolitikában. A gazdaság önmagától nem hajt végre fordulatot, az államnak kell először másképpen működnie a gazdaság területén - fogalmazott a kormányfő. Akciótervek, arányos adórendszer, új nyugdíjrendszer, új költségvetés, Új Széchényi Terv, Széll Kálmán Terv, magyar munkaterv - mindezek együttes hatására megtörtént a gazdaságpolitikai fordulat. A miniszterelnök szerint áttértünk egy új gazdaságpolitikai képletre, mely úgy hangzik: növekedés+munka=pénzügyi egyensúly."

Nem kétséges, igaz, hogy az államnak a gazdaságpolitikában meghatározó szerep jut. Ez az állam létének az alapkövetelménye. A társadalom az állam vezetésére olyan embereket helyez - elvileg - akik a társadalom érdekei szerinti gazdaságért megteszik a megfelelő intézkedéseket. Az adók begyűjtése is elsődlegesen azt a célt szolgálja, hogy a társadalom közös érdekei megfelelőképpen érvényesüljenek, legyen védelme, legyen egészségügye, legyen a jövő nemzedék megfelelő oktatása és legyenek meg azok a körülmények, ami az országon belül az értékteremtést lehetővé teszik, az értékeket védik.

Igaz az is, hogy a gazdaság önmagától nem hajt végre fordulatot. A FIDESZ azért kapott olyan mértékű felhatalmazást a társadalomtól, amit kapott, mert az előző kormányzat politikája társadalomölő volt, a társadalom érdekei ellen ment. Fordulatra szükség van. Csak nem mindegy, hogy az milyen irányú.

A felsorolt 'tervek' ugyanis még nem intézkedések. Az arányos adórendszer egy ennyire lerobbantott országban nem föltétlenül szolgálja a köz érdekét. A Széll Kálmán-terv viszont hatalmas megszorító rendszer. Elvonás elvonás hátán, és abból még nem látszik, hogy miként és honnan kerülnek elő azok az értékek, melyek az államadósság kamatain felül azok mértékét is csökkentik mindamellett, hogy a gazdaság motorjaként is szolgálnak.

A gondolatmenet végén az új képlet meg egyenesen mellbevágó, mondhatnám egy lenini tétel megfelelője. Ám de a növekedésnek mi az alapja, mi az új értékteremtés lényegi összetevője? A munka. Akkor miként lehet a növekedés mellett a munka a pénzügyi egyensúly fontos összetevője? Egy jogász számára talán elfogadható egy ilyen képlet, de aki számolni tud - már pedig a mindennapi életben az létfeltétel - annak ez a képlet eget verő baromság. A marxistáktól lehetett hasonló fogalmi zagyvaságot hallani pl. az említett lenini tételt: szövetkezés + villamosítás = kommunizmus. Vagy úgy kell az egyenletet érteni, hogy a termelő munka plusz kényszermunka fedezi az ellopott értékeket és ezzel segíti a pénzügyi egyensúly elérését, megtartását? Majd Őfelsége eldönti.

Érdekes a következő gondolat is:

,,... a mai zavaros világrendben senkinek nincs több tudása, mint nekünk, ezért érdemes végre saját magunkra figyelnünk. Összeomlóban egy régi világrend; semmi okunk rá, hogy azoknak a romok alá szorul megmondó embereknek a tanácsaira figyeljünk, akik egyrészt élenjárók voltak az összeomlás felé vezető úton, másrészt ma is a romokhoz próbálnak ragaszkodni..."

Sok igazság van benne. Mondjuk nem egészen az, hogy 'senkinek nincs több tudása, mint nekünk', de ha abban az értelemben vesszük, hogy a nemzetünkről, országunkról és a nekünk magyarokat jelenti, akkor elfogadható. Az is elfogadható, hogy a mai világrend zavaros. Persze, hogy az, hiszen a régi, a helyi nemzeti közösségeken alapuló világrendet igyekeznek lerombolni és a helyére állítani a globálist, nemzetek, családok nélkül, az egyforma egyedekre alapozva, olyannyira egyformákra, hogy már a biológiai nemben sem különbözhetnek - ahogy Madách a falanszter jelenetében megsejtette. Hogy mennyire így van mutatja, hogy a kormány mily keményen védi az aberrált színházigazgatót és pökhendi, erkölcstelen, közszeméremsértő rendezéseit. Magyarán mondva odafigyel azon megmondóemberek tanácsaira, akik itteni szavai szerint éppen a romok alá szorultak. Mindezt az igaz keresztényi szerénységgel és mértéktartással, ahogy a beszéd végén megfogalmazta:

,,A gyarlóság beismerése, az egészséges újrakezdés képessége, a saját jelentéktelenségünknek a tudata a Teremtőhöz és a nemzet közösségéhez viszonyítva. Mindez alkalmassá tehet bennünket a mértéktartásra, és a helyes arányok betartására, és így méltóvá a kormányzásra. Úgy legyen."

Őfelségének a Teremtőhöz való viszonyítása - még ha kicsinységét is emeli ki - kissé bizarr. A nemzet közösségéhez viszonyítottat azonban nem lehet érezni. Hol vannak a helyes arányok? Hol van a nemzeti közösség többségének érdekei szerinti politizálás? Hol vannak azok az intézkedések, amelyek efelé vinnék a nemzetet? Az, hogy az adósság csökkentését elsődlegesnek tartja, az rendben van, az a nemzet érdeke is, de a megoldás módja nem föltétlenül. Maga a cél sem föltétlenül a nemzet érdeke, hanem lehet az, amit a 'senkit nem hagyunk az út mellett' is értelmez: az ország felvásárlóinak működőképes, értéket teremtő rabszolgákra van szüksége. Azok érdekeit károsan érinti egy mélyen eladósodott ország! Előbb gazdaságilag ki kell pucolni, aztán jöhetnek az új honfoglalók, a dolgos kezekkel fenntartott jólétbe.

Vagy mégsem? Merthogy ez olvasható:

,,A magyar gazdaságpolitika még mindig veszélyzónában van".

Igen, csak nem kizárólag az eladósodása miatt, hanem bizonyára sokkal inkább a társadalom életkedvének viharos lerobbanása miatt. Amikor az orvosok tömegesen külföldre akarnak távozni, amikor Debrecen utcáira diplomásokat vezényelnek közmunkára, amikor a lakosság a saját otthonát képtelen fönntartani, amikor a bankok érdeke még mindig elsődlegességet élvez az általuk tönkretettekkel szemben, akkor Felség! valami nem igen áll harmóniában a beszédével! Mert pl. ezt hallhattuk:

,,A megerősödő vállalkozásokon keresztül az adórendszer átalakításának befejezésével, a jelzálog- és devizahitelesek kimentésével, a közmunkaprogramokkal, a rezsiköltségek befagyasztásával javítani tudjuk a családok, a dolgozók és a nyugdíjasok jövedelmi helyzetét"

Mégis, ami a 'nép, az istenadta nép' 'kunyhóiban' érezhető, elhangzik, az bizony más. A devizahiteleseknek dobott 'mentőöv' valójában nem nekik, hanem a bankoknak dobott mentőöv, mert a milliós csőd esetén - különösen, ha az néhány hónap alatt jelentkezik - a teljes lerablás nem megoldható, nem nyerik vissza a 'befektetett' összegre jutó nyereséget, ők is megrendülnek. A közmunkákra fordított pénz meg kevesebb, mint ami a segélyre, vagy munkanélküli ellátmányra fordítódott volna, így az érintettek a kevesebb pénzért kötelezően munkát is végeznek majd. Aztán a rezsiköltségeiket hiába fagyasztja be a kormány, a csökkent jövedelemből azt fizetni sem lesznek képesek.

,,Szerénység, szolgálat, visszafogottság és gyémánt keménységű eltökéltség" - mondja I. Viktor.

Jó lenne látni! A gyémánt keménységű eltökéltséggel még találkozhatunk, különösen, amikor a részükről jóval a választások előtt bevállalt ígéretük végrehajtásáról van szó, amikor is a tőlük jobbra álló politikai képződménnyel szembeni elutasító lépéseket, a gárdának adott pofonokat emlegetették. Mert ez az egyetlen, amit igyekeznek teljesíteni is, de a ballib urak elszámoltatását már nem szorgalmazzák olyannyira. Szerénység? Persze érthető, ők már összekaparták maguknak a vagyonkájukat és Őfelsége hittáborában lévők szerint ők értékesek, mert akinek semmije sincs, az annyit és ér. Amennyit a szolgálatuk is.

Cser Ferenc

Forrás: Cser Ferenc

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=83450
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó világi összeesküvés?
  2011-06-01 21:37:57, szerda
 
  Zsidóság és cionizmus - sorsforduló előtt


Zsidó világi összeesküvés?

A liberálisok, zsidók szerint antiszemita rágalom, a nemzeti, szélsőjobboldali körökben nagyjából tényként kezelt alaptétel a zsidó világi összeesküvés léte. Az egyik oldal szerint semmiféle összeesküvésről, de még csak zsidó hegemóniáról szó sincs, a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei mind hazugság, a Talmud tartalmáról hallgatnak, és a zsidók politikai és gazdasági túlsúlya csupán a véletlennek, illetve azok képességeinek és érzékeinek tudható be. A másik szélsőség minden zsidót összekötő, stabil és egységes összeesküvést feltételez.

A tisztánlátás kedvéért nem árt, ha tisztában vagyunk a helyzettel. Világi összeesküvés, zsidó hegemónia, józsidók. Tekintsük át a kérdéseket, mert csapdákat rejt a témakör. Nem lehet elnézőnek és könnyelműnek lenni, de az is hiba, ha túlbecsüljük az ellenséget.

A liberális, antiszemitizmust kiáltó tagadással nem is foglalkozunk. Ez pont azoktól jön, akik kétségkívül sárosak. A céljuk pedig az, hogy a nyilvánvaló emberiség elleni bűncselekményekkel szembeni tiltakozást fajüldözésnek minősítve lejárassák. Mindemellett a téma vizsgálata nem mellőzheti a faji kérdéseket.

A zsidóság gazdasági, politikai és egyéb kulcsfontosságú területeken egyértelműen túlsúlyban van. Az érdekek érvényesítését illetően nyugodtan beszélhetünk hegemóniáról. Mielőtt összeesküvésről, háttérerőkről beszélünk, szögezzünk le egy fontos dolgot, mely némiképp más megvilágításba helyezi az egészet, szinte másodlagossá teszi a kérdést. Ugyanis annál a kérdésnél, hogy a zsidó túlsúly, illetve hegemónia képességek vagy összeesküvés révén alakult ki, van egy sokkal fontosabb szempont. Mégpedig az a kérdés, hogy a rendelkezésre álló pozíciókkal hogy élnek, mire használják a lehetőségeiket? Ha a zsidó hegemónia az emberiség javát szolgálná, ha univerzális vezető népként az emberi faj boldogulásán és a többi rassz nyugodt és békés életlehetőségein dolgoznának, valószínűleg senkit nem érdekelne, hogy dolgoznak a háttérben, sőt akár erre kiválasztott népként is tekintene rájuk az emberiség. Ha önmagukra így tekintenek, akkor viszont a felelősségük óriási, mert visszaéltek ezzel, nem az emberiségért, hanem kizárólag saját hasznukért dolgoztak. Háborúk, melyből ők profitálnak, a népekre kényszerített romboló eszmék, abortusz és egyéb módon elkövetett népirtás, igazságtalan törvények, kizsákmányolás és a népek elnyomása. A zsidó hegemónia semmi jót nem hozott!

Innentől fogva az összeesküvés kérdésének - pontosabban annak mértékének - vizsgálata nem abból a szempontból érdekes, hogy jogos-e az ellene való küzdelem. Hanem hogy tisztában legyünk az ellenség erejével, és a kockázati tényezőkkel.

Az egység mítosza

Az írás terjedelme nem engedi, hogy részletesebb elemzésbe menjünk bele arra nézve, hogy a túlsúly illetve hegemónia kialakulásában mennyire játszottak szerepet adottságbeli képességek, illetve hogy mikor és milyen módon kezdődtek a háttérbeli szervezkedések, titkos társulások, összeesküvések. A lényeg, hogy háttérerők, a nyilvánosság elől rejtve dolgozó társaságok vannak, pont úgy, mint az ismert nemzetközi hatalmi szervezetek, pl. IMF. A titkos társaságok sem maradtak teljesen titkosak, például a szabadkőművességről a bevallott célok mellett is lehet tudni kevésbé nyílt tevékenységről is. Nyilván vannak olyan csoportok, társaságok is, melyek teljes homályban működnek.

A zsidó világi összeesküvésről, a titkos társaságokról és általában a zsidóságról saját dokumentumaik ismertetése (Talmud, Cion bölcseinek jegyzőkönyve) mellett a múlt század első felében rengeteg tanulmány született, magyar nyelven is. Ezek a ma reneszánszukat élő kiadványok abban az időben fontos felvilágosító szerepet töltöttek be, hogy népek ráébredjenek, valami nem stimmel a zsidóság körül. Ellenségképet adtak, de mai szemmel (különösen a nemzetiszocializmus elvesztett szabadságharca után) fel is nagyították azt. Központosított világi összeesküvésről, egyként érző és gondolkodó népről alakítottak ki egy képet, ami ma szinte legyőzhetetlennek mutatja a világhódítókat.

Némiképpen ellene fogunk beszélni az ősöknek, de ezt a képet meg kell, hogy törjük. Vannak a zsidó népnek jellegzetes faji tulajdonságai, van összetartása. Vannak felsőbbrendűséget hirdető, kifejezetten gyűlölködő és megdöbbentően embertelen vallási tételeik. Vannak titkos szervezetek, és mint említettük, egyértelműen van túlsúlyuk, van zsidó hegemónia. Egy valami azonban nincs: egységük.

Tévedés azt hinni, hogy a zsidó nép egésze részese valami nagy összeesküvésnek, mely egységes falanxként legyőzhetetlen közösséget alkot. Ugyanakkor az is botorság lenne, ha figyelmen kívül hagynánk a zsidóság erős faji identitástudatát és összetartását.

Felejtsük el a legyőzhetetlen, egységes ellenség képét! Ilyen nincs! Tudni kell, hogy a zsidóság egyáltalán nem egységes. Vallási, faji, világnézeti, politikai, érdekbeli megosztottságok egyaránt vannak. Az ortodox zsidó elutasítja a neológ zsidó ,,vívmányait", jó részük pedig egyszerűen ateista. A fajtiszta zsidó lenézi a félzsidót. Az eredeti cionizmus eszmének köze nincs a maihoz. Különböző titkos társaságok léteznek, melyek saját érdekeiket képviselik, például a különböző rítusú szabadkőműves páholyok sem egy irányba mennek. Tehát koránt sincs egységes zsidóság. Még csak azzal a zsidó hegemóniával (vagy inkább annak módszereivel) sem feltétlenül ért egyet minden zsidó, mely ellen élethalál harcot vív a világ.

Faji szolidaritás

Meglehetősen túlfantáziált dolog lenne azt gondolni, hogy minden egyes zsidó beavatott részese valami gigantikus összeesküvésnek. Ugyanakkor az úgynevezett kis zsidók nyilván sikerként élik meg vezető rétegük hatalmi helyzetét, és adott helyzetben szolidaritást vállalnak azzal, azaz hallgatólagosan beleegyeznek tevékenységükbe - annak ellenére, hogy amazok akár fel is áldozzák őket, ha érdekeik úgy kívánják. Természetesen adódhat olyan helyzet is, amikor inkább megtagadnák a közösséget - főleg amikor a helyzet világossá válik, és fajtestvéreik vesztésre állnak.

A faji szolidaritást viszont soha nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Előfordulhat, hogy zsidók jó oldalra állnak (ugyanis még egyszer hangsúlyozzuk, nem faji, hanem erkölcsi háborúról van szó), akár elszántan is kardoskodhatnak a többséggel szemben (pl. holokauszt revizionisták), ám egy adódó döntéshelyzetben (ha zsidó és nem zsidó érdek között kell választani) szinte mindig a faji szolidaritás győz (Reiner-jelenség), a nem teljesen zsidó származásúak esetében is.

Ezért utasítjuk vissza a nemzeti oldal józsidóit, és minősítjük cionista érdekűnek a zsidó származásukkal tisztában lévő és azt felvállaló személyeket befogadó szervezeteket. Annak ellenére, hogy ezek a (fél)zsidók nem feltétlenül cionisták. De nem megbízhatóak, adott helyzetben győzedelmeskedő faji szolidaritásuk veszélyes lehet. Ennél tisztább a helyzet még azokkal is, akik zsidó érdekeket képviselő szervezetek tagjai, mindenki tudja, hányadán áll.

A józsidó kérdést eszerint kell kezelni. Nem lehet kategorikusan kijelenteni azt, hogy egy zsidó ne lehetne jó szándékú, vagy akár ne lehetne jó ember. Azonban figyelembe kell venni bizonyos emberi és faji (népi) tulajdonságokat. Mi alaptételként kezeljük például, hogy minden zsidó hazudik. (Nem véletlenül hiányzik a tízparancsolatból pont a hazugság tilalma.) Ez olyan faji/népi jellemtulajdonság, mint például a cigányok hajlama a lopásra, vagy a mediterrán népek vérmérséklete. Lehetnek kivételek, de általánosságban jó a népi tulajdonságokat szem előtt tartani. (Volt olyan félzsidó olvasónk, aki nyíltan beszámolt a belsejében folytatott harcokról az öröklött tulajdonságokkal.)

Nem minden cápa eszik embert, de attól nem fürdünk cápákkal. Ugyanígy fenntartással kezelünk minden állítást, ami zsidótól jön. A jóakaratú zsidókkal a fent említett erős faji szolidaritás miatt ugyanez a helyzet. Tegyük hozzá, hogy ez az erős faji tudat nem egy negatív tulajdonság. Az pedig a legtermészetesebb emberi késztetés, hogy mindenki a sajátjainak (családjának, népének) érdekeit védi, azt helyezi mindenek elé. Ennek tagadása akkora képtelenség, amit maguk az ezt hirdető liberális zsidók sem hisznek el.

Sorsforduló előtt

Ezért a zsidó érdekeket képviselő, azt megjelenítő csoportokat teljesen természetes jelenségként kell kezelnünk - bár már ma még ezek nem válnak el a cionista köröktől. Pontosan ez lesz majd a zsidó körök és általában a zsidóság vízválasztója. Sorskérdésük lesz, hogy meg tudják-e különböztetni a zsidóság érdekeit a cionizmus érdekeitől? Ez idáig a kettőt lehetett egyként kezelni (de súlyos hiba volt), a már zajló fordulatokat szemlélve azonban ez végzetesen rossz helyzetértékelés lenne azok részéről, akik zsidóként valóban a zsidó közösségek érdekeit képviselik. Ez újabb tragédiát hoz a zsidóság egésze számára - amit a leginkább bűnös réteg ezúttal sem bánna.

Tudjuk - közvetett és közvetlen jelzésekből tapasztaljuk - hogy a zsidóság józanabbul gondolkodó része látja a zajló folyamatokat. Igyekeznek felmérni azok következményeit, és lehetőségeiket. Pozícióik megőrzésére, de a puszta túlélésre is. Tudják, hogy nagy a baj.

A zsidóság vezető (cionista) rétege már elkeseredett harcot vív a hatalom megtartásáért - őket a zsidóság sorsa, mint olyan, igazából nem érdekli. A népek között elszórva élő zsidó közösségek számára viszont akár a túlélés és az újabb népi tragédia elkerülése lehet a tét. Koránt sem biztos, hogy a két érdek azonos lesz.

A teret vesztő cionizmusnak a mai formában leáldozott. Gyakorlatilag haláltusát vív, amivel okozhat még károkat az emberiségnek - a zsidóságnak is. Utolsó utáni próbálkozás lesz, hogy a harcot elvesztve magukra húzzák a győztes mezét (óriási veszteségek után). Ezért szorgoskodnak az úgynevezett nemzeti pártok második vonalában. A hatalom ilyen átmentése a kis zsidóknak persze nem biztos, hogy olyan jó lesz. Minden további nélkül be fogják őket áldozni bűnbakként. Persze vesztes helyzetben ugyanezt tennék, ahogy tették a második világháború során is, új fegyvert és összetartó erőt kovácsolva ezzel a jövőre.

Tehát a zsidóság józanabb, nem cionista része nincs könnyű helyzetben, ha kiutat keres. A cionizmus nemzeti színekbe csavart vagylagos hatalomátmentése során bűnbakok lesznek. Vagy a cionizmussal együtt elsöpri őket a népharag. Ami a küszöbön áll, az véres történelmi forduló lesz, amit meg fognak szenvedni a népek. A zsidók is.

A jövő

Enyhülést csak az hozhat, ha minél hamarabb helyreáll a rend. Nem valami rendszerűség, és pláne nem a korábban fennálló rend. A természetes rend, az isteni és emberi alapértékekre építve, melyet kemény kéz tart fenn. Mindenkinek az érdeke, hogy a rend alapú erő kerekedjen felül, méghozzá minél előbb. Nem az átmentett cionizmus sajátjait feláldozó álsága, de nem is nemzeti és faji indulat bosszúhadjárata. Az új világ alapja a világosan látó, érző, de indulatmentes, kemény, de igazságos erő érvényesülése lesz.

Ez a zsidó hegemóniát végleg fel fogja számolni, és eltörli a cionizmust a föld színéről. Ha a zsidóság a hatalmához ragaszkodik, akkor vége. Ha újabb történelmi tragédiáját akarja elkerülni, akkor ez az egyetlen esélye.

A zsidóság józanabb része jelenleg hezitál, és keresi a túlélés módját. A fent vázolt lehetőség számukra még mindig súlyos, eszük ágában sincs azt támogatni. Nem is tehetnék meg, hisz a szóban forgó irányzat teljes mértékben aszemita. Nem bízik a zsidókban, támogatásukat sem fogadná, ráhatásuk pedig egyáltalán nem lehet. Ennek ellenére talán már sokan sejtik, hogy a sorsuk rajtuk múlik majd.

Az ország sorsa tulajdonképpen szintén e két vonal között fog eldőlni. Az eddigi világrendet képviselő zsidókon és az új rendet hozó hungaristákon (az adott történelmi helyzetben a magyar érdeket képviselők) kívül más meghatározó tényező nem lesz. Hazánk további sorsáról magunk kívánunk gondoskodni. A zsidóság további sorsa pedig nagyban saját közeljövőbeli döntéseiken múlik.

János Pál - Jövőnk.info
2011. június 01.


http://jovonk.info/2011/06/01/zsidosag-es-cionizmus-sorsfordulo-elott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megkezdődik Görögország zsidó
  2011-06-01 21:24:58, szerda
 
  Megkezdődik Görögország zsidó gyarmatosítása

Mi különbözteti meg a cionista zsidó gondolkodást, az emberi gondolkodástól az üzlet terén? Az EMBER-nek nevezhető emberek alapvetően megélhetést keresnek. Legyen az egy bolt, egy szálloda vagy panzió, akár egy műhely, vagy ha sok megrendelése van, akkor egy üzem. Némely iparághoz már gyár kell, például ha valaki eljut oda, hogy motorkerékpárt vagy autót gyártson. Ez már nem is szokott egy embernek sikerülni, hanem összetársult cégek tudták megvalósítani. Így volt régen.

A cionista zsidó ezzel szemben egész másképp vélekedik. Ő nem akar gyártani, nem akar semmit megcsinálni, hanem gyártatni, terveztetni, szóval semmi teljesítmény, csak pénz. Minél több. Nem elég, hogy van egy gyáram, egy cégem, egy szállodám, hanem folyamatosan a több kell. Nem számít mi hozza a pénzt, mibe fekteti be, a lényeg: hozza a pénzt.

Alapvetően a cionista gazdasági gondolkodás arról szól, hogy folyamatosan befektetek. A gumigyáros szállodaláncot hoz létre, majd repülőgép alkatrészeket kezd gyártani. Vagyis, semmihez sem ért, csak üzletel másokkal. Kihasználja mások szaktudását. Nincs már szakma, nincs benne a gyárban a vezetés szintjén a tudás. A tudás nem érték, hanem piaci termék lett. Az ember szellemi szintje fölé helyezkedett a pénz.

Régen ugyanis mindenki tudta, egy gyár azért gyárt revolvert, mert a gyár tulajdonosa mestere szakmájának. Ma a vezetések szintjén az erkölcstelen, semmitérő léhűtők ülnek, akik semmi mást nem tesznek, mint faji befolyásukkal visszaélve egymás között szerzik az üzleteket.

Ezeknek az lelkiismeretlen üzletelőknek többek között most éppen a görög tengerpart a cél. Az EU egy hatalmas átvágás! A cél, mindenre rátenni a kezet, népekre, anyagbázisra, nyersanyagokra, idegenforgalomra, és mindenre, amire csak lehet. Ma Magyarországon körbe lehet nézni hány MAGYAR cég van, hány bánya van igazán magyar kézen, hány ásványvízüzem magyar. Szinte a nullával egyenlő. Természetesen a zsidó cégeket nem számítom magyarnak.

Szóval az EU nagy átvágásának sikerült elérni, hogy a görög gazdaság odáig jutott, egyetlen fedezete maradt, az eladható ingatlanok. Az EU már jelezte, ebből kívánja fedezni az újabb mentőcsomag visszafizetését! No csak, ennyit arról, eladható lesz-e a magyar termőföld! Ha nem lépnek be az EU-ba, akkor ez az egész nincs. Nálunk sem lenne feleannyi gond. De a vezetés az elmúlt 20 évben úgy táncolt, ahogy fütyültek nekik. Antall, Orbán, Gyurcsány, mindegy, egykutya mind.

Ráadásul az EU teljességgel rá akarja tenni a kezét a görög államvezetésre, megszűnne az önálló gazdasági irányítás. Ezzel Görögország már teljesen megszűnt EU tagállamként önálló ország lenni, és EU gyarmattá válik (érdekes, hogy ez is magyarországi szabadkőműves körökből szivárgott ki, de oroszországi hírekben jelent meg másfél éve).

Senkinek se legyen kételye afelől, hogy Horvátországot miért akarják beléptetni az EU-ba. A cél az Adria kiváló idegenforgalmának megszerzése. Már alig várják, hogy a horvát tengerpartot fölvásárolják és befektessenek a wellnes, ingatlan, szálloda, turizmus, 'Sukoró bizniszbe' (a cionisták igényeit legszervilisebben teljesítő magyarországi vezetés számára ezért fontos Horvátország EU csatlakozása). Mert nekik semmi nem elég. Mindig csak több és több kell. Multicégek és konszernek. Ez a zsidó cionista szellemiség. Minél nagyobb a befektetés, annál több a pénz, annál nagyobb a befolyás és a hatalom. Beteges megalománia. De szerencsére ez a mocsok az, amely most már recseg-ropog.

Görögország már jelezte, bármilyen mentőcsomag csak akkor jöhet be az országba, ha nem lesznek további megszorítások. Kit érdekelnek a megszorítások? A befektethető ingatlanok, megszerezhető javak kellenek, persze nulla áron.

A népek sorsa az önrendelkezés kérdése. Ha nincs, az a nép elnyomott és rabszolga. Mindegy, hogy az elnyomás a puskák csöveiben, vagy a törvénykönyvekben van. Magyarország sorsa is ugyanezen forgatókönyv szerint működik. Itt vagyunk, de mégsem, lassan megtűrtként a saját hazánkban. Ideje gondolkodni, és elkezdeni cselekedni.

Mi tenni kívánunk az ellen, hogy ne szolgaként kiszolgáltatva éljünk. Ez a mi jövőnk.

Kemény Gábor - Jövőnk.info
2011. június 01

http://jovonk.info/2011/06/01/megkezdodik-gorogorszag-zsido-gyarmatositasa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bill Gates elszólása: Védőoltá
  2011-06-01 21:00:45, szerda
 
 

Bill Gates elszólása: Védőoltásokkal a túlnépesedés ellen

Dátum: 2011. June 01. Wednesday, 18:02

Publicisztika
Bill Gates 2010. februárjában egy TED rendezvényen prezentációja során az alábbi kijelentést tette:
"A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni."


Bárki bármit is mond, a földi lét legfőbb istene a pénz! Így hát akinek van, az istent játszhat. Bill Gates korunk egyik leggazdagabb embere, és szinte bármit megtehet. A fenti kijelentés súlyát növeli, hogy komoly érdekeltséggel bír a gyógyszeriparban. Jogunk van feltételezni, hogy (véletlenül) egy belső információt "kotyogott" ki. Egymilliárd ember egészségügyi beavatkozások által szándékosan előidézett halála vagy meg nem születése a népirtás legújabbkori módszere! Szemléltetésképpen: ha csak 1%-kal csökken a népesség szaporodóképessége, az az össznépesség tekintetében milliókat jelent - Bill Gates azonban nagyobb számokkal dobálózik!

http://www.youtube.com/watch?v=WUJMR3BUm2s

Napjainkra látjuk, hogy az oltások számának növekedésével egyre korábban és egyre nagyobb számban fordulnak elő krónikus megbetegedések. Ennek hosszú távú következményei borítékolhatók. Mivel a krónikus megbetegedések az immunrendszer hibás működésére vezethetők vissza, ezért előhírnökei a súlyosabb, emberi életet megrövidítő betegségeknek (diabétesz, rák, stb). Az immunrendszer hibás működése szorosan összefügg a szaporodóképesség csökkenésével is! Az egész emberi létezést koordinálja. Az immunrendszer maga az élet! A védőoltásokkal ezt a finomra hangolt "műszert" vesszük célba. Fontos megemlíteni, hogy az egyre gyakoribb autista megbetegedések is ezt a tendenciát erősítik, mivel ezek az emberek többszörösen halmozott immunológiai betegséget hordoznak, minek következtében az átlagosan várható életkoruk (az immunkárosodás mértékétől függően) 30-40 évre korlátozódik. A szaporodás esélye többnyire kizárható, illtve kontrollált eszközökkel elfojtott.
A természet minden immunológiai betegséget és beteget hibás működésként azonosít. A rosszul működő láncszemet mihamarabb cserélni kell, az életciklusát lerövidíteni, teret, illetve esélyt adva az új és egészségesebb egyedeknek.

Az immunbetegségeket egyfajta "új pandémiaként" görgetjük magunk előtt: gyermekeink gyermekei és majd az ő gyermekeik azok, akik már halmozott immunológiai, sok esetben genetikai károsodásokkal fognak megszületni... A lombikprogram, mint reproduktív szolgáltatás is a természetes szelekció kiiktatása - úgy is fogalmazhatunk, "raktunk vele még egy lapáttal a tűzre"!
(A gyermekáldás mindenkit megillet az életben. Ha nem megy másképp, akkor marad a mesterséges út. A fenti gondolatsor a természet helyes működésére hivatott felhívni a figyelmet.)
Az okfejtés filozófiai és világnézeti szemszögből is vizsgálja a kérdéskört.

Az egymilliárd akkora szám, hogy a fasizmus és a kommunizmus összesen sem termelt ki ennyi halottat (kommunizmus?70 millió � fasizmus?30 millió)! A fegyvernem és az ellenségkép is megváltozott. Néhány milliárd ember egyszerűen útban van. De kiknek?

A világ erőforrásait az össznépesség nagyjából 5%-a birtokolja. A népesedés problémáira megoldás lenne, ha ezek a források egyenletesen oszlanának el. A helyzetet úgy lehet a legjobban jellemezni, hogy a szűk kisebbség feléli a többség elől a közös tulajdont. Amikor a természeti javak kiosztásra kerültek, még nem létezett pénz. Éppen ezért az, hogy most mindent pénzben számolunk, egy hibás, torz világkép. Ezekhez a forrásokhoz minden népnek joga van! A jelenlegi állapotot huzamosabb ideig nem lehet fenntartani, mivel igazságtalanságra épül. Az előnyösebb pozícióban lévő erők megpróbálják konzerválni a helyzetet, mely ideig-óráig sikerülhet, de hosszú távon nem. Ezzel a kijelentéssel egy kicsit magunk ellen, magyar emberek ellen is beszélek, hiszen (a látszat ellenére) mi is ehhez a szűk körhöz tartozunk. Senki sem tekintheti magát a másiknál különbnek ezen a bolygón! A természet be is iktatott egy biztonsági korlátot a rendszerbe, belekalkulálva lényünk tökéletlenségét, é s hogy ne konzerválódjanak ezek az erők huzamosabb ideig. Ezt az önszabályzó rendszert halálnak hívják. A természet így biztosítja a folyamatos megújulás és fejlődés lehetőségét világunkban. Az, hogy hol van az a határ, amikor már az egész faj fennmaradását veszélyezteti egy-egy szélsőséges, profitéhes csoport terjeszkedése, azt jelenleg nem tudjuk megmondani. Amit viszont már tudunk, hogy a felelőtlen vakcinálás nyomot hagyott az emberi DNS-ben (rengeteg állati RNS-DNS jutott a véráramunkba), melyet a jövő nemzedékei is magukkal fognak cipelni! A fejlődő ország népei nem hiába fogadják kettős érzelmekkel a fejlett világ orvosainak módszereit. Ők azt vallják, hogy az oltásokkal a szaporulatot próbálják csökkenteni! Erre lehet példa a polio oltások tömeges visszautasítása az afrikai kontinensen. Érdekes, hogy a természeti népek megérzései mennyire jól működnek!

Bill Gates hangneméből kiderül, hogy szavait nem holmi elejtett poénként kell érteni; mondandóját "véresen" komolyan gondolta. Az elhangzott szám felülmúl minden eddigi népirtást vagy katasztrófát, amit az emberiség valaha is elszenvedett!

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a történelmi idők emberei alacsonyabb morális szinten éltek, mint napjainkban. Ha a felszínességen túl egy kicsit mélyebbre ásunk, láthatjuk, hogy ez a megállapítás nem igaz. A régi idők emberei másképp viszonyultak a természet erőihez, egymáshoz és a halálhoz is. Az ellenséggel való leszámolások, (főleg a hétköznapi embereknél) többnyire szemtől szembe zajlottak. Manapság nem ezt látjuk! Az alattomosság, az erkölcstelenség soha nem látott mértékeket öltött. Ritka az az ember, aki bátran a szemünkbe néz! A módszer, ahogy a vakcinákat bevezetik a piacra - politikusokat, orvosokat, híres embereket felhasználva, nem ritkán félrevezetve őket -, hátsó szándékot enged sejtetni. A gyártók a tájékozatlanságra építenek! Könnyű elhitetni bármit is egy olyan termékről, amiről az illető gyakorlatilag semmit sem tud (sajnos az orvosok döntő többsége sem ismeri kellő mélységben az oltóanyagokat). Elég néhány hangzatos, a valóságot elferdítő szlogent e lhinteni, és máris meg lehet győzni a többséget az ügy érdekében!

Bill Gates kijelentése, úgy látszik, nem lépte át a média ingerküszöbét - legalábbis a magyar sajtó nem érezte fontosnak, hogy beszámoljon ezekről a súlyos szavakról. Sokan hisznek az emberiség megritkítását célzó összeesküvés-elméletekben. Bill Gates és az őt takargató média most egy újabb csontot hajított őeléjük.



*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Pfizer és Sanofi védőoltások letiltva Japánban
2011 március 08., kedd 18:21 Natúr Hírek BigPharma

A japán egészségügyi miniszter felfüggesztette két gyermekeknek szánt védőoltás használatát, miután négy kisgyermek pár perccel az oltás beadása után meghalt. Mivel mindkét szer kapható Magyarországon is, nem ártana ha az anyukák megismernék a védőoltások nem várt mellékhatásait is.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy tavaly Ausztráliában tiltották be az influenza oltást, miután kiderült, hogy láz, hányás és görcsök kísérik a beadását.

Korábban mi is írtunk arról, hogy csupán a H1N1 ellen adott védőoltás egymagában alkalmas volt arra, hogy 700%-al megnövelje a vetélések számát és ha ezt egybevetjük azzal, hogy a terhes nők felét sikerült annyira megijeszteni, hogy beoltassák magukat, akkor látható, hogy több ezer meg nem született gyermek írható hazánkban ennek az egy oltási kampánynak a számlájára.

Szinte már krimibe illő az a gondolat, hogy ez nem egyszerű figyelmetlenség a hatóságok részéről, hanem előre megtervezett gyilkossági kampány. Ha ezt én állítanám, most mindenki elkattintana innen és a józan eszében bízva soha vissza sem jönne a Natúr Hírek oldalaira. De hadd keserítsem el. Ez nem az én gondolatom, hanem a védőoltás üzletbe dollármilliókat invesztáló Bill Gates megoldása a túlnépesedés problémájára. Egy előadásában a következőt mondta:

"A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni." Ez 1 milliárd ember!

Aki megnézi az előadásról készült felvételt, láthatja, hogy nem elszólásról vagy tévedésről van szó. A Microsoft elnöke, aki nem utolsó sorban az egyik legnagyobb egészségügyi befektető, a védőoltásokban a népesedés megállítását látja.

Prevenar a Pfizertől és Act-HIB a Sanofitól

Egy baktérium által terjesztett agyhártya-gyulladás és tüdőgyulladás megelőzése érdekében adott oltásról van szó az első esetben, és egyetlen baktérium (Haemophilus influenzae) elleni oltásról a második esetben. Az elsőből négyet, a másodikból hármat kap meg a gyermek, jellemzően 2, 4, és 12 hónaposan.

Az elsőből 3,6 milliárd dollár (720 milliárd forint) bevétele volt 2010-ben a gyártójának a Bloomberg szerint. Egyetlen oltóanyagból, egyetlen év alatt. Nem kis üzlet ez.

Nem véletlen, hogy a gyártó cég szóvivője Victoria Davis azonnal nyilatkozott és azt állította, hogy "nincs ok-okozati összefüggés az oltások és a halálesetek közt, de a cég alaposan értékeli a jelentett eseteket, és szorosan együttműködik az egészségügyi hatóságokkal."

Némi ismerettel rendelkezünk már az ilyen együttműködésekről. Lehet, hogy pár millió dollárt be kell dobozolni és eljuttatni azoknak a szakértőknek, akik majd kivizsgálják, hogy a halálesetek véletlenek voltak és lehet folytatni az oltást, mert az veszélytelen. Ezzel egy időben pár másik szakértő arról nyilatkozik minden médiában, hogy mennyire veszélyes az a baktérium, ami ellen be nem oltatni a gyermekünket felér egy bűncselekménnyel.

A szülők pedig ott állnak a gyermekorvos előtt és azt gondolják, hogy nincs más mód egy baktériummal való küzdelemben, mint a védőoltás. Talán még az orvos is ezt gondolja, amennyiben az agymosás rá is hat. Elfelejti, hogy létezik egészséges táplálkozás, hatékony immunrendszer, d-vitamin, stb...

A Pfizertől egyébként sem áll messze a lódítás, amikor el akarnak adni egy gyógyszert írtunk erről korábban már: Pfizer gyógyszerhamisítás

Hogyan működik egy vakcina?

Mit gondol Ön? Bill Gates számításai az egy milliárd oltással eltüntetett emberről reálisak, túlzóak, vagy alul becsültek? Hogy segítsünk választ adni, összefoglaltuk, mik a védőoltásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő egészségügyi aggályok:

1. Degeneratív betegségeket okozva lassan, de biztosan 10-30 év alatt ölik meg az embereket. Ez az egyik legjobb tulajdonságuk, mert ki gondolná 30 év elteltével, hogy egy védőoltás késői mellékhatásától szenved.
2. Csökkenti a termékenységet és ezáltal a születési arányt. A cikk elején említett kutatási adat a H1N1 vakcina és a csecsemőhalandóság témájában fényesen igazolja, hogy ez a hatás létezik.
3. Növeli a halálozási arányt egy jövőbeni járvány alkalmával. Amennyiben valakinek az immunrendszerét lerontjuk, még ha átmenetileg is egy védőoltással, akkor simán megbetegszik egy újabb vírustól vagy rezisztens baktériumtól. Azt fel sem merjük tenni, hogy ez utóbbit akár szándékosan is el lehet ereszteni a védőoltás kampány végeztével. Ez már olyan krimihangulatot keltene. Minden esetre ez nem nekünk jutott eszünkbe, hanem egy kutató orvoscsoportnak és az eredmény megdöbbentő volt: több mint duplájára nőtt azok közt a H1N1 fertőzések aránya, akik kaptak szezonális influenza elleni oltást, mint azok közt, akik nem.

Ezeket logikusan összegezve úgy gondoljuk, nem is lehetetlen védőoltásokkal szabályozni a lakosság számát. Most kísérleti szakaszban van ez a dolog. Akiknek ez a céljuk, tesztelik az embereket több szempontból is.

Mire mit reagálnak? Mit kell nekik mondani vagy mutatni, hogy rohanjanak az oltásért? Mit kell és mikor beléjük oltani, hogy úgy betegedjenek meg, hogy ne lehessen összefüggésbe hozni az oltással? És mennyit hajlandók ezért fizetni?

Arra mi sem jöttünk még rá, hogy miért épp a csecsemők és a kismamák a fő célpont. De azt látjuk, hogy őket a legkönnyebb rábeszélni a védőoltásra. Mire egy baba hazaér a kórházból, életének negyedik, ötödik napján már túl esett két tucat védőoltáson.


Bokány Lajos - vedooltas.hu 2011 március 18


Forrás: Viboud C, Simonsen L. Does Seasonal Influenza Vaccination Increase the Risk of Illness with the2009 A/H1N1 Pandemic Virus?


http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4365
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A segílyt azt megszokták, azt
  2011-06-01 18:24:34, szerda
 
  A segílyt azt megszokták, azt szeretik, nem a közmunkát...
2011. június 01. 17:19
Hunhír.info

Olcsóbb és egyszerűbb az önkormányzatoknak segélyt fizetni, mint közmunkát szervezni. Holott az Orbán-kormány eredeti célja éppen ennek az ellenkezője volt a közfoglalkoztatás reformjával. A szándék és a tett azonban időközben különvált.Így jelenleg jobb üzlet az önkormányzatoknak az esetenként 80-85 százalékos állami támogatást élvező segélyt kifizetni, mint az ennél jóval nagyobb önrészt igénylő közmunkaprogramot megszervezni.

Még egyet is érthetnénk a nol.hu-val, ha nem feledkezne meg bizonyára véletlenül a legfontosabb kérésről. A cigányság élősködő rétege szerint a segíly, az jár, meg kötelező adnia a tanácsnak, de dógozzon a rák, a nem egy munkahiányban tisztességgel megőszült élősködő.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=41620
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy boltos magyaráz az inasána
  2011-06-01 18:21:17, szerda
 
 
- Egy boltos magyaráz az inasának:


- Egy boltos magyaráz az inasának:

- Az ember nem azzal csinál üzletet, amit a vevő akar, hanem azzal, amit

azon kívül elad neki.

Rögtön megmutatom a következő vevőnél.

Bejön egy nő:

- Jó napot, egy speciális függönymosószert kérnék.

- Parancsoljon. És itt van hozzá egy flakon üvegtisztító.

- Minek az üvegtisztító?

- Ha már a függönyök tiszták, akkor az ablakoknak is ragyogniuk kell!

- Teljesen igaza van, köszönöm szépen!

A boltos az inasához:

- Na látod, így kell ezt csinálni, most te jössz.

Bejön egy nő:

- Jó napot, egy doboz tampont kérek.

Az inas kirakja a tampont az asztalra - és mellé rak egy üvegtisztítót.

- De hát nem kértem üvegtisztítót, minek az?

- Most úgysem tud dugni, legalább van ideje ablakot pucolni...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Brutálisan lép fel a NAV a kkv
  2011-06-01 18:20:06, szerda
 
  Brutálisan lép fel a NAV a kkv-kal szemben

bulletNyomtatásbulletKüldés e-mailben MTI bullet 2011. június 01. 05:40
Frissítve: 10 órája
Huszonkétezer vállalkozásra tett lakatot április végéig az adóhivatal a számviteli beszámoló hiánya miatt - írja a Magyar Nemzet.

Szakértők szerint a hatóság két-három év alatt akár százezer társaságot is kirostálhat, főként az építőiparból és a kereskedelemből. Tavaly óta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vonja kérdőre azokat a vállalkozásokat, amelyek nem készítik el számviteli beszámolójukat, azaz nem adnak számot gazdálkodásuk eredményéről.

Az irat hiánya komoly következményekkel járhat, akár a mulasztó társaság törlését is maga után vonhatja. A kilátásba helyezett szankció ellenére mégis sok vállalkozás feledkezik meg a dokumentum elkészítéséről.

Az adóhivatal az állami adatbázisokat veti össze, így szerez tudomást arról, mely cégek nem küldték meg a beszámolót a határidő leteltéig. Eddig 125 ezer cég kapott hatósági felszólítást a mulasztás miatt, ez azt jelenti, hogy a társaságok közel harmada nem tartotta be a rendelkezéseket.


http://hirszerzo.hu/profit/20110601_adohatosag_bezart_kkvk#utm_source=20110531_cz omba_felnottkepzes_tamop&utm_medium=Flyer&utm_campaign=hirszerzo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 350 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.