Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Közel 500 milliárddal nő a hiá
  2011-06-10 21:25:27, péntek
 
  Közel 500 milliárddal nő a hiány a Mol-pakett megvásárlása miatt

2011. június 10., péntek, 16:41

Módosítja a kormány az idei költségvetési törvényt. Az ár fix 1,88 milliárd euró, ha a forint gyengébb lesz a tranzakció zárásakor 265 forintos euróárfolyamnál, akkor 500 milliárd forintnál is többe kerül a pakett.


Benyújtotta a kormány az idei költségvetési törvény módosításáról szóló
törvényjavaslatot
a parlamentnek. A rövid, az indokolással együtt mindösszesen háromoldalas módosításra a Mol-részvények megvásárlása miatt van szükség.

Május végén
jelentette be
Orbán Viktor kormányfő, hogy a magyar állam megveszi a Mol 21,2 százalékos részvényhányadát az orosz Szurgutnyeftyegaztól. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő veszi meg ténylegesen a pakettet, ehhez azonban parlamenti felhatalmazás kell, ezt szolgálja a mostani törvénymódosítási javaslat.

Az oroszok 1,88 milliárd eurót kapnak a Mol-részesedésükért cserébe, ebben állapodtak meg Orbánékkal. A most benyújtott javaslat 498 milliárd forintot tartalmaz, ez 265 forintos euró-forint árfolyammal számolva adja ki az 1,88 milliárd eurós vételárat. A dokumentum viszont úgy fogalmaz, hogy ha az árfolyam változik az augusztus végéig lezárandó tranzakcióig, akkor a forintban mért vételár 498 milliárdnál több is, meg kevesebb is lehet. Ha több lesz, annyival többet kell fizetni az oroszoknak, ha kevesebb, annyival több marad az államkasszában.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egy most meg nem nevezett pénzintézetnél euróbankszámlát nyit, arról fizeti majd ki az orosz céget.

A Mol-ügylet az államháztartási kiadásokat megnöveli, így korrigálni kell a kiadási főösszeget és a hiányelőirányzatot is. Így, ha a parlament elfogadja a kormány előterjesztését, úgy a pénzforgalmi hiánycél az eddigi 687 milliárddal szemben 1184 milliárdra tolódik fel.

A kormány azt kommunikálta a bejelentéskor, hogy nem nő a hiány a tranzakció miatt. Ez részben igaz. A magyar módszertan szerint - ahogyan a benyújtott törvényjavaslat is mutatja - emelkedik a hiány. A befektetők számára fontosabb, trükközésre kevésbé alkalmat adó uniós módszertan szerint viszont a költségvetési deficit nem nő, mert az állam készpénzért cserébe részvényvagyont kap, ezzel az állam vagyona nem változik, csak annak formája.

A részvények vételárának ellenértékét a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) kapott hitel fel nem használt része fedezei. A közel 500 milliárd forintot a kormány a Magyar Nemzeti Banknál tartja, várhatóan innen fogják a kiválasztott banki számlájára utalni az eurómilliárdokat.







A cikket az alábbi címen találja az [origo]-ban:

http://origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110610-kozel-500-milliarddal-no-a-hiany-a-mo lpakett-megvasarlasa-miatt.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rokkantpénzeket nyúlt le a fid
  2011-06-10 21:09:18, péntek
 
  Rokkantpénzeket nyúlt le a fideszes polgármester?

barikad.hu

2011, június 10 - 19:10


Vádlottként idézték be Kisléta fideszes polgármesterét a Pesti Központi Kerületi Bíróságra az egyenlito.blog.hu oldalra feltöltött dokumentum szerint. Állítólag rokkantpénzekkel nem tudnak elszámolni.

Az Egyenlítő TV Blog birtokába került dokumentum tanúsága szerint Madácsi Imrét, Kisléta fideszes polgármesterét 2011. június 14-re "jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt" vádlottként idézték a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.

Az internetes portál forrásai szerint a település százmilliós nagyságrendben kapott állami normatívát rokkantak foglalkoztatására, de az összeggel nem tudott elszámolni. Az idézéssel kapcsolatban megkeresték Kisléta fideszes polgármesterét is, de Madácsi egyenlőre nem reagált.

nol.hu - barikad.hu


http://barikad.hu/rokkantp%C3%A9nzeket_ny%C3%BAlt_le_fideszes_polg%C3%A1rmester-2 0110610
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A korkedvezményes nyugdíj...
  2011-06-10 21:08:30, péntek
 
  A korkedvezményes nyugdíj...


2011. 06. 10. péntek. - 17:41

A "pofám leszakad.." ahogy mondani szokás pestiesen. Egy újabb fregoli, amire most aztán mindent rá lehet aggatni, mint az agyonmosott ruhát.

"Buszsofőrök miatt késhetik le a tüntetést a mozdonyvezetők. Ha a buszsofőrök és a mozdonyvezetők a közös sztrájkhoz tüntetést is szerveznek, át kell gondolni, hogy hogyan érnek oda egymás nélkül...." olvasom a ma reggeli hírt az egyik helyen. Hát most már azok is belépnek az új divatú kavalkádba?

Tévedés ne essék, a kormány a tetten érhető gazemberségeivel olyan, amilyen. Már régen ki kellett volna takarítani azt a Nagy Házat, de alaposan. Az elégedetlenségnek, a jogos észrevételeknek először hangot adó rendvédelmiek teljes joggal és vita nélküli indulattal kezdték a legújabb kor mostani kampányát. Aztán amint tudjuk, csatlakozott az egészség(?)ügy, a pedagógusok képviselete, most meg jönnek a buszsofőrök.

Nekem más a bajom ezzel, és hiszem, nem vagyok egyedül. Olyan ez, igazi jó magyar "túlsó oldalra átesős" ló példáján, mint az egyházi ünnepek. Azok is arra jók nem egy esetben, hogy itt az ürügy: nem kell nyitva tartani az üzletet, ergo: egy-két nappal több amikor nem kell dolgozni. Tisztelet a kivételnek, de a nagyobb aránynak csak ennyi, és nem több. Nem kell a hivatás, a választott szakma egyébként kötelező elvégzendőivel törődni, mert ugye ünnep van, munkaszünet van most meg majd éppen sztrájk van...

A buszsofőrök.. Na igen. Amikor az "alacsony bérek" kapcsán tették szó szerint élhetetlenné a főváros hétköznapjait, akkor szolidaritásért kuncsorogtak. Ami miatt sztrájkoltak, az az összeg már akkor meghaladta nem egy honfitársunk havi keresetét. Akkor is, azóta is nagy részük számára (és ez elég szomorú) ez a munka, ez a hivatás csak valami vicces tevékenység. A sokszor szándékos cammogással, a megállókban otthagyott kismamákkal vagy öregekkel, a krumpliszállító stílusú nemtörődöm vezetéssel, az egyes esetekben másik, kisebb járműveket szándékosan ijesztgető módon előadott vezetési stílust mindannyian ismerjük.
"Ki nem szarja le, bammeg?..." hallatszott ki valamelyik nap a résre nyitott ajtón a kelenföldi végállomás épületéből. Na, a cikkíró ezt érzi valahogy őszintébbnek a most előszedett gondjaiknál.

Tetszik vagy nem, a teljesítés, a tapasztalatok szabják meg néha a közösség kritikai szintjét. Hasonlóan a fentiekhez mennyire ismerős az egészségügyi dolgozók szintén nagy százalékának "csakazértse" szemlélete. A sok esetben bunkó és kíméletlen középkáder magatartás, a "majd megtanul vele élni" orvosi hozzáállás azokkal szemben akik rászorulnak, akik igen sok esetben éppen szenvednek kínjaiktól: szintén ismerős. Mindez miért? Mert arra a kaptafára itt is olyan sok mindent rá lehet húzni. "Meg vagyunk sértve, mert ennyibe vesznek bennünket, keveset keresünk..." és a többi. Ideológiát a legkönnyebb gyártani ahhoz, aminek a lényege: ne kelljen tisztességesen dolgozni. Végezni azt a munkát, aminek a megtanulását azért valahol egy egész ország adóforintjai, részben egyfajta közadakozásnak is köszönheti a doktor vagy a nővérke drága...

Folytassam? Ugye hogy felesleges? A rendőrök egy része is szívesebben babrálgat el egy-egy turulos, vagy Nagy-Magyarország póló kapcsán, mint hogy Aranyláncos Kolompár Gusztáv zsebeibe nézegetne bele tüzetesebben.

Talán a tűz ellenfelei, a lánglovagok azok, akiket nemigen érhet kritika. Ők bizony ma is megtesznek mindent az ősi ellenség elleni harcban. És ami a vérlázító: életüket, egészségüket kockáztatva nap, mint nap azért a nyolcvan- kilencvenezernyi forintért havonta. Ők joggal emelik fel a szavukat. Őket valóban talán a legcinikusabb módon használjuk ki. Igen, így. Ormányunk is és mi is... Mert elvárjuk, követeljük tőlük, amit tenniük kell, egy szemernyit sem törődve azzal, hogy mi ezért a fizetség.

És itt a példátlan cinizmus, ami kollektív is egyben : Az ő mindennapi gondjaikra, valós problémáikra ráépülve, azt a legpimaszabb apropóként felhasználva
majd holnap talán közterület-felügyelők, vagy éppen az utcaseprők, aztán a bolti pénztárosok is csatlakozni fognak. Hogy mihez? Elsősorban a sztrájkhoz. Aminek a soha el nem érhető végeredménnyel szemben egyetlen igazi nagy jellemzője van: nem kell dolgozni átmenetileg...

Hangsúlyozom, az alapgondok, a mozgatórugói ennek az egésznek valósak és indokoltak. Azt a Nagy Házat kéne kipucolni első lépésben. És ebben oroszlánrésze lenne azoknak, akik a sztrájkbizottságokat, mozgolódásokat szervezik, vezetik.
Illetve vezetnék. Papírforma szerint. A nagy sztrájkok, demonstrációk történetéből tudjuk, hogyan is szokott ez lenni. A legjobb esetben, ki tudja persze milyen kivívott egyéni haszon arányában, ezek a vezetők elcsendesednek, visszalépnek, vagy akár egy ideig még a szerepüket játszva tovább: elaltatnak, lecsendesítenek...

És a Nagy Mókuskerék forog tovább.

Ha már a vezető szó említésre került... Részlet egy másik mai postabontásból:

"Ki még nem vetted észre azt, hogy nincs magyar érdekképviseletünk, kormányunk, hadseregünk, rendőrségünk, de még jövőnk sem!(...) megélhetési magyarkodók és elmebeteg hazaáruló rongyemberek adják ki magukat magyarságunk vezetőinek, irányítóinak...."

Kemény szavak ezek, az eredeti még inkább az, de ugyebár nem izgatunk közösséget ha csak nem lenne muszáj. Az idézet második részének szavai dobolnak fülemben, ahogy hangosan olvasom újra és újra. Valóban... ha majd egyetlen hiteles valakit mutat nekem valaki a "nagy népnemzeti oldal" prominensei közül, akkor igen nagy tisztelettel és kellő alázattal meg is követem azt.

De addig? Amíg az ujjak egy sajtótájékoztatón az ujjnyi vastag aranylánc póló alá dugdosásán matatnak, amíg arról szól a történet, hogy közeledvén a nyár egyik legnagyobb (és bitang jó hasznot is hozó) rendezvénye: nosza csináljuk a megmozdulásokat fokozottabban, hadd növekedjen a népek kedve...; amíg a börtönbe kényszerült honfitársaink apropóján lassan az ajkai üveggyár nem győzi a befőttes edények gyártását némi tarhálás biztosítására - na addig nekem ne "fesse magát" senki...

Ügyesen szónokolni, szép beszédeket mondogatni (amelyeknél a "necces" mondatok végét akár a közönség szájába is lehet adni) vagy képviselőként a tüntetések vagy akár a kilakoltatások alkalmával "meglátogatni a népet": nagyon látványos PR-húzás. De ennél többre hogyan is jutunk ezekkel?

Egy képviselőnek nem meglátogatni kéne a népet vagy "együtt lenni vele" pár percig, hanem eljárni, küzdeni az ő érdekében! Benne van a szóban. Képviselni a bajokban, kifosztás miatt nyűglődőket. Nem pedig a legjobb esetben csak passzivitással, de végeredményében kollaborálni, együttműködni az ellene folyó gyalázatban...

Az Aranyat Tojó Tarsoly, a menórával ékített kereszténység, a Nemzetinek Trendi Lenni mozgalmakhoz most új fogalom: a Nagy Nyugdíjháború is csatlakozik. Mindennapjaink pedig ugyanúgy telnek valójában. Az egyre nehezebben megfizethető kenyér, a mindennapok nyomora pedig marad az egyre szélesebb réteg osztályrésze jó ideig még.

Miért is?

Mert képtelen tenni (vagy talán nem is akarja igazán) ellene. Más nem maradván osztályrészéül, hogy néha már azért tényleg sérti a fülét az a sok förtelmes cinizmus és hazugság... Amivel csak egy a gond: fájó dobhártyáért, "fül-sérelemért" nem adnak kenyeret a boltban. A boltban, amelynek a pénztárosai már fontolgatják, hogy nekik is csatlakozniuk kellene valamiféle demonstrációhoz

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/korkedvezmenyes-nyugdij
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borztámadás
  2011-06-10 19:44:00, péntek
 
  Borztámadás

Súlyos szerepzavarban van Orbán Viktor és kormánya, valamint udvari sajtójának cikk írója, Torkos(borz) Matild. A Magyar Nemzetben megjelent Bohócforradalmárok című cikkben az író a tüntető rendőrök radikális megnyilvánulásain szörnyülködik, végül arra a következtetésre jut, hogy a fenyegetőzőket le kellene szerelni, úgymond a köznyugalom érdekében. A köznyugalmat egyáltalán nem a szociális helyzetükért, és egyre inkább erkölcsi kérdésekért is tüntető rendőrök veszélyeztetik, és nem ők váltak méltatlanná a hivatásukhoz. Sokkal inkább azok a kormányok, akik az elmúlt húsz évben kiszolgálták a gyarmatosítókat, most pedig Palesztinát csinálnának hazánkból.

Különbséget tenni köztük felesleges, még akkor is, ha ők szívesen mutogatnak egymásra. Ezúttal is. Annak idején az MSZP a Fideszt vizionálta a tüntetők mögé, most fordítva. Ennek ellenére mindenki tudja a lényeget: egy kutya (borz) kölyke mindkét szarházi banda.

Itt nem a rendőrök a lázadók, hanem a kollaboráns kormányok - egytől egyig! Dezertőrök, mert elhagyták a magyar népet, és idegen érdekek szolgálatába szegődtek. Nem árt átgondolni továbbá, hogy a kormány önmagában semmilyen erőt nem képvisel (!), pláne nem a rendőrséggel szemben. Csupán néhány öltönyös bábfigura - szemben a fegyveres erőkkel.

A kormány és vazallusainak hangvétele olyan ostoba pökhendiségről tanúskodik, mintha ezek fel sem fognák a helyzetet. Bohóckormány! Olyan hangvételt engednek meg maguknak, mellyel csak siettetnek egy esetleges rendőri-katonai hatalomátvételt, vagy forradalmat.

Csak mellékesen jegyezzük meg, hogy az emlegetett puccsal még jól is járnának, mert az gyors, stabil helyzet. Viszont ha forradalomig érik a dolog, akkor az sokkal durvább és brutálisabb lesz, mint '56. A rendőrök pedig ebben az esetben elemi érdek szerint mindenképp a változás oldalán fognak állni, mert nyilván nem kívánják a felkoncolt ávósok szerepét magukra venni.

Kérdés, hogy kinek szánták ezt a bárgyú értekezést. A radikalizálódó társadalmat különösebben nem fogja meghatni, hogy békésebb tüntetéseket szeretnének (?), virágokkal és lepkékkel, ,,Légyszí, ne mááá" transzparensekkel. Gyalázkodás és erőszak? Ez folyik ebben az országban 22 éve! A nemzetietlen, nemzetidegen kormányok minden rendelkezésükkel meggyalázták az országot, a nemzetet, a szabadjára engedett bűnözéssel pedig féktelen erőszakot szabadítottak a népre. Ezt pedig pont a rendőrök tudják a legjobban. Nap mint nap tapasztalhatták az ellenkezőjét annak, hogy javul a közbiztonság, nincs cigánybűnözés, a törvény fenntartja a rendet, stb.

Az említett cikk kétségbeesett következtetésként kijelenti: "már nem csupán az úgynevezett szerzett jogaikért küzdöttek, hanem ennél többet is szeretnének elérni". Még szép! A szociális jogokért való (érthető) harc fokozatosan magasabb szintre lép. A kormány és sajtójának ez egyszerűen az ellenük való radikális fellépést jelenti. A nemzet számára viszont az erkölcsi forradalom kibontakozását.

Természetesen ismét bevetik a jól ismert szembefordító taktikát. Mondván, hogy az emberek más stílust várnának el (valóban, a többség már akasztana!), ez nem kelt együttérzést, a társadalom túlnyomó többsége nem az ő pártjukon van, elutasítja a követeléseiket, stb. Hivatkoznak a megrendelt kétes hitelű közvélemény-kutatásra is. (Halkan jegyezzük meg, hogy akik elleneznék is a korkedvezményes nyugdíjakat, pont a radikális, a szociális kérdéseken túllépő megnyilvánulások miatt fognak a rendvédelmisek mellé állni.)

A pofátlanság nem ismer határokat: ,,komoly társadalmi támogatottság áll a kormányzati törekvés mögött", sőt ,,a nép akaratát hajtják végre". Anyátokat!

Bánfalvi Béla - Jövőnk.info


2011. június 09.

http://jovonk.info/2011/06/09/borztamadas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hódítás új szakaszba lépett
  2011-06-10 19:38:03, péntek
 
  A hódítás új szakaszba lépett - A hatalomnak már nincs szüksége a magyar rendőrökre


Ezért próbálják rájuk kenni a hódítók bűneit

A kisrendőrök, akár az átlag rendvédelmisek, ugyanúgy a nép fiai, mint az egyszeri munkások, alkalmazottak. Ugyanolyan gondokkal, problémákkal. Ugyanúgy devizahitelekkel küszködnek, és számla adósságokkal, ugyanúgy hónapról hónapra élnek. Ugyanúgy ki fogják lakoltatni őket, mert a testület ugyan nem biztosít nekik sem lakást, sem tisztes megélhetést adó fizetést, - sőt még a szerzett juttatásaikat is elvették az évek során - de még csak a munkájuk biztonságos végzéséhez szükséges feltételeket sem tudják biztosítani. Ráadásul a testület nem védi meg saját rendőreit sem, a végrehajtók fosztogatásától!

És mindezek tetejébe kollektív bűnösnek akarják feltüntetni őket az emberek szemében. Mert az a hatalom célja, hogy szembeállítsa a magyar rendőrt a társadalommal.

De nem szabad elfelejteni: a zsidó kommandók és kollaboránsaik 2006-os és egyéb bűneit, nem lehet rámosni az átlag magyar rendőrökre! Mindenki tudja már, hogy a legagresszívabb rebiszes egységek között sokan nem is beszéltek magyarul. Sőt a héber parancsnyelv is volt, némely csapatoknál.

Magyar rendőr nem veri a magyar öregasszonyt az utcán! (Aki mégis, az nem MAGYAR rendőr, csak egy kollaboráns!)

Sőt, azt is tudja mindenki, hogy izraeli mesterlövészekkel voltak tele a háztetők. Akik nemcsak a túlzottan aktív, netán az önmagát éppen felfegyverező tüntetőkre vadásztak, hanem éppúgy figyelték a rendőri erőket is! Szándékukban állt rövid úton kilőni azt, aki valamilyen módon nem az előre meghatározott koncepció alapján viselkedett volna.

És az is mindenki előtt nyilvánvaló már, hogy az, aki a legpofátlanabbul elhazudta a Rebiszben szolgáló egyes verekedő hordák bűneit - mert voltak kétségtelenül -, az a legaljasabb askenazik egyike, aki valaha is szolgált a Magyar Rendőrség kötelékében. Nem véletlenül tüntette ki az SZDSZ-es hasonszőrű polgármester. Azt a Gergényi Pétert, aki a saját rendőr kollégáinak is hatalmas károkat okozott, - mind anyagi, mind erkölcsi tekintetben egyaránt.

Tehát a 2006-os rendőri túlkapások jó részét bizony nem a magyar rendőrök, hanem a magyar rendőrruhába öltözött idegen, többnyire izraeli zsoldosok, és magyarnak már nem nevezhető eltorzult lelkületű kollaboránsok végezték el.

De ezeknek semmi közük nincsen Magyar Rendőrséghez! Ahhoz a testülethez, mely erején felül teljesítve megpróbálja útját állni az anarchiának, melyet a cionista hatalom generál immáron hosszú ideje, s amely egyre jobban elharapódzik az országban. Így próbálván indokot teremteni az idegen csapatok (Európai Csendőrség, NATO, - Black Water - amerikai privát fegyveres biztonsági szolgálat, - vagy az IDF -Israeli Defense Force) expedíciós kommandóinak nyílt bevetéséhez az országban.

De bizony bárhogy is próbálják a végeredményben a néppel és a hazával érző rendőrséget (hisz különben nem lenne rendőr) a magyarsággal szembeállítani - nem fog sikerülni.

A mostani tiltakozásokban bizony a rendőrök képviselik a népet is, a nyugdíjakért folyó harc a többiek nyugdíjáról is szól!

Mert hiába próbálja a hatalom a magyar rendőröket szembefordítani a néppel, van egy dolog, amire nem számított. Ez pedig az, hogy a rendvédelmisek már nemcsak a saját korkedvezményes nyugdíjukért harcolnak, hanem minden veszélyes szakmát űző dolgozó korkedvezményes juttatásaiért. Ugyanúgy a mozdonyvezetőkért, a buszvezetőkért, az egyes vegyipari szakmák életveszélyes vegyi anyagokat kezelő dolgozóiért, vagy a 40 éves korukra öregemberré váló bányászokért, - és minden olyan szakma dolgozóiért, ahol a munkások komoly egészségi és pszichikai megterhelésnek vannak kitéve.

És bármennyire is nem tetszik ez egyeseknek: a demonstráló rendőrök a jelenlétükkel és küzdelmükkel az idegen hódítás ellen is fellépnek!

Mert itt már az ország végső elfoglalása folyik idegen erők és népek által, s ebben a helyzetben nincs helye magyar és magyar közti ellentétnek. Nincs helye a megosztó pártoknak (sem az MSZP-nek, sem a Jobbiknak, sem pedig az LMP-nek, - a Fidesznek és KDMP-nek, meg végképp nem). Sem pedig a politikai jobb és baloldalnak. Itt csak az idegen behatolás van, a kollaboráns helycsináló hatalommal és kormánnyal együtt,- s a másik oldalon pedig a magyar nép áll.

A 2006-os nemzeti ellenállás józanabb aktivistáit is ott láthattuk az Árpád-sávos zászlókkal a rendvédelmi tüntetésen, akik nem szólaltak fel, csak jelenlétükkel fejezték ki szolidaritásukat, esetleg talán éppen azon a rendőrök mellett, akikkel 5 éve még szemben álltak. De mint már írtam, a helyzet azóta teljesen megváltozott. Felül tudtak emelkedni saját magukon a pusztuló nép egészének érdekeit nézve. És erre a szemléletre nagyon nagy szükség van.

A hódítás új szakaszba lépett. A hatalomnak most már nincs szüksége a magyar rendőrökre, mert az ország lassan már a nevében sem magyar. A már részben betelepült és folyamatosan gyarapodó, s rövidesen egyre nagyobb számban megjelenő agresszív idegen telepesek és az őslakosság között kirobbanó konfliktusok kezelésében már nem akarnak bevetni magyar anyanyelvű, magyarul gondolkodó rendőröket, hisz egyértelmű hova állnának a kitörő összecsapásokban.

A népellenes, többnyire idegenekből és idegenszívűekből álló magyarverő egységek átalakultak, és most terrorelhárítónak nevezik magukat. Államilag (Sic!) kiemelt juttatásokkal és fizetésekkel állnak ugrásra készen.

Terroristának bélyegeznek mindenkit, aki ellent merészel állni kormány nemzetvesztő és népnyomorító politikájának. Melynek legfőbb eleme az ország teljes kifosztása (az örökös adósságfizetés által - pedig már sokszorosan kifizettük) és az idegen hódítás befejezése a betelepítések által. Mely egyben a magyar nép kiirtását, de legalább a kiűzetését jelenti a saját hazájából.

A hódítók és a velük kollaboráló cionista hatalom ellensége már mindenki, aki magyarul beszél és a kifosztott néppel érez. Legyen az szakszervezeti aktivista, vagy egyszerű szimpatizáló tüntető, mozdonyvezető, munkás, alkalmazott, vagy tűzoltó, bv-s vagy rendőr.

Ez a föld az otthonaival, vizével egyetemben, másoknak kell. És ők meg akarják semmisíteni, de legkevesebb elűzni mindazokat, akik eddig itt éltek. Legyen az paraszt, diák, asszony férfi és gyermek - foglalkozásra való tekintet nélkül.

Ezért kell felülemelkednetek önmagatokon, s kiállni és összefogni azokkal, akik nemet mernek mondani, mernek ellenszegülni, akik demonstrálnak, tüntetnek, akik felemelik a fáklyát és ébren tartják ezzel a nép ellenállásának lángját...


Fáklyás felvonulás 2011.05.06. from AudieTerra on Vimeo.

Fort András - Jövőnk.info - Szabad Riport Tudósító Iroda

http://www.jovonk.info/2011/06/10/hoditas-uj-szakaszba-lepett-hatalomnak-mar-ninc s-szuksege-magyar-rendorokre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hagyót hagyják - megszűnt a há
  2011-06-10 19:12:42, péntek
 
  Hagyót hagyják - megszűnt a házi őrizet
2011. június 10. 17:03
Hunhír.info

borton250.jpgMegszüntette Hagyó Miklós házi őrizetét pénteken a Fővárosi Bíróság (FB). A jogerős döntéssel megváltoztatták a Pesti Központi Kerületi Bíróság korábbi ítéletét, amely három hónappal - de legfeljebb augusztus 23-ig - meghosszabbította a házi őrizetet.

A volt szocialista főpolgármester-helyettest a BKV-ügy kapcsán egyebek mellett bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással gyanúsítják.

A Fővárosi Bíróság szerint tévedett az elsőfokú bíróság abban, hogy továbbra is fennállnak a házi őrizet fenntartásának feltételei - olvasható az FB honlapján.

A volt szocialista főpolgármester-helyettest tavaly május 14-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették; mentelmi jogának megszűnése után tavaly május 26-án helyezték előzetes letartóztatásba. Hagyó Miklóst február végén engedték ki az előzetes letartóztatásból, azóta házi őrizetben volt.

A gyanú szerint Hagyó közvetlenül vagy közvetítőin keresztül utasításokat adott a BKV egyes vezetőinek arra, hogy a cég számára szükségtelen szerződéseket kössenek, például a HÉV utastájékoztató rendszerével, tanácsadással, kommunikációs tevékenységekkel összefüggésben.

Tavaly augusztus végén Hagyó Miklóst zsarolással is meggyanúsították: a hatóságok szerint 2008-ban főpolgármester-helyettesként arra utasította Balogh Zsoltot, a BKV akkori megbízott vezérigazgatóját, hogy adjon át neki évente 15 millió forintot.

Hunhír.info - MTI

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=41969


Ennyit a forradalmi kormányról. Kinyalhatják a seggemet!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zanzahimnusz. Ti tényleg ennyi
  2011-06-10 07:38:13, péntek
 
  Zanzahimnusz. Ti tényleg ennyire hülyék vagytok?

A fülkeforradalom nem ismer lehetetlent.

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter szerdán levelet írt az összes magyarországi közoktatási intézménynek, melyben azt javasolja, hogy az iskolákban az évzáró ünnepségeken ne a Himnusz és Szózat jól ismert tradicionális dallamai hangozzanak fel, hanem egy új, ,,könnyebben énekelhető változat", amit szerinte a ,,diákok majd jobban szeretnek, és könnyebben énekelnek".

A tárca sajtóközleménye szerint a miniszter bízik abban, hogy a magyarság összetartozását hirdető, jelképes erejű zeneművek a minisztérium honlapján most elérhetővé tett változatai ,,népszerűek lesznek, az együtt-énekléssel pedig emelik majd az oktatási intézmények ünnepi pillanatainak fényét." [az új verziókért katt a linkre]

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez valami vicc, annak jelezném, hogy tényleg nem az. Ez ma Magyarország. Ez ma a valóság. [az eredeti hírért katt IDE]

A Himnuszt lassan 170 éve a legnagyobb tisztelet mellett énekeljük úgy, ahogy azt Erkel Ferenc megzenésítette. Eddig Rákosi Mátyás elvtárspajtáson kívül senki nem reklamált. Ő annak idején Illyés Gyulát és Kodály Zoltánt akarta rávenni arra, hogy írjanak egy újat, de Kodály a felkérése csak annyit mondott: ,,Minek, jó a régi!"

Mostanság azonban új idők járnak. Most már le lehet zanzásítani, most már le lehet butítani a két legfontosabb nemzeti imádságunkat azzal az elképesztő indokkal, hogy az a többség számára nehezen énekelhető.

Viktor, ti tényleg ennyire hülyék vagytok? Most már eljutottunk oda, hogy a kétharmados gőg teljesen felülírja a józan észt?

Tényleg azt gondoljátok, hogyha lebutítjátok a dallamokat, akkor csak ezért majd többen fogják azt énekelni? Aki magáénak érezte, az mégha kicsit hamisan is, de énekelte eddig is, aki meg nem, az nem fogja ezután sem. Az pedig hol van előírva, hogy egy tömeges éneklés alkalmával minden hangnak 100%-ban tisztán kell csengeni?

Vajon az nem jutott még egyik minisztériumi okostojásnak sem az eszébe, hogy az ünnepi hatást pont a művek zenei szépsége és nehézsége okozza? Hogy lehet ilyen elképesztő indokkal belebarmolni a legfontosabb nemzeti jelképekbe?

És mi jöhet ezután még?

Legközelebb majd az lesz a minisztériumi verdikt, hogy a szöveget ki kell osztogatni mindenkinek, mert a gyerekeknek nem kell majd tudni fejből a bonyolult versszakokat? Aztán következőre már szöveg sem kell, elég, ha csak dúdolásszák a dallamot?

Aztán ha a Himnusszal és a Szózattal végeztettek, akkor jön majd a magyar zászló? Azt megváltoztatjátok egyszínűre, mert úgy könnyebb lesz azt megjegyezni a diákoknak?

Mondja már meg valamelyik fidesz-szimpatizáns, hogy milyen nemzeti kultúrpolitika az, ahol a kormányzatnak az nem okoz problémát, hogy a Nemzeti Színház élén egy deviáns igazgató, egy egészen sajátos közel-keleti ízlésrendszert reprezentál magyar kultúra gyanánt, ahol egy tollvonással lezanzásítják a Himnuszt?

De érdekelne a válasz arra a kérdésre is, hogy milyen nemzeti oktatáspolitika, egyátalán milyen ország az, ahol kormányzati szinten nem arra törekednek, hogy a gyerekeknek megtanítsák elénekelni a Szózatot, hanem inkább a silánysághoz igazítják a legfontosabb értékeinket?

Egyszerűen döbbenetes, hogy megint mi folyik ebben az országban.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2011/06/zanzahimnusz-ti-tenyleg-ennyire-hulyek. html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 350 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.