Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Meghívó Szt. Korona Értékrende
  2011-06-14 23:52:56, kedd
 
  M E G H Í V Ó

Várunk minden tenni akaró embert,
2011. Napisten havának (június) 19-én
10 órától 18 óráig tartó,

a Szent Korona Értékrendet
- hagyományos társadalomszervezési rendszerünket -
felépítő, ismeretátadó Szerre.

Közvetíti:
Dr. Halász József

Helyszín:
Magyar Kultúra Alapítvány Székháza
(Budai Várban a Mátyás templom mellett)
Budapest, I. Szentháromság tér 6.
I. emelet, II. sz. előadóterem


Orosházi Ferenc Trianon napján meghirdette a Magyar Egység Napját Nagyboldogasszony Napja előestéjére, Új Kenyér havának (augusztus) 14. napjára. Minden magyar embernek végre látnia kell, hogy gondolkodási mód (paradigma) váltással létrehozott tényleges rendszerváltás létérdekünk. Mindannyiunk érdeke, hogy ez az esemény annak a folyamatnak a befejezése legyen, amit Vizeshétfőn (április 18-án) kezdtünk. Az Alkotmányozó Szerrel az egyetemes magyarság lélekben visszavette szabadságát. Ezzel elindult az alulról építkező önrendelkezésünk megteremtésének folyamata.
Ez felelősségteljes feladat mindannyiunk számára. Alulról, a településektől kell felépítenünk az elöljáró (tisztségviselő) és képviselő testületeket. Annak biztosítékát, hogy ez összehangolt tevékenység eredménye legyen, a Szent Korona Értékrend tábla (mátrix) rendszerű társadalomszervezési rendszere adja. Ennek váza és részbeni kidolgozása található meg a http://nemzetiegyseg.com/ honlap-címen.

Szeretettel kérek minden magyar embert, hogy adja meg magának a lehetőséget, hogy megismerje hagyományos társadalomszervezési rendszerünket, az emberiség megmentésének egyetlen gondolkodási módját, amely közvetítését a magyarság kapta a Szent Korona Értékrenddel. Ez a gondolkodási mód a családra épülve gondoskodik mindazokról a feltételekről, amelyek az aktívkorúaknak munkahelyet, a fiataloknak felkészülési lehetőséget, az időskorúaknak tapasztalataik átadásával biztosított tartalmas életet biztosít.
Ez a gondolkodási mód (paradigma) alapjaiban különbözik az emberiséget végveszélyhelyzetbe taszító gondolkodási módtól, ezért a Szent Korona Értékrend teljes paradigmaváltást jelent:
- Eszmei alapra vonatkozó gondolkodási mód (paradigma) váltás
Miért Szent Korona Értékrend és miért nem Szent Korona Tan? http://szkszhu.szksz.com/Alap1.doc, http://szkszhu.szksz.com/Alap1.pdf,
- Társadalom együttélésének szabályozására (jogra) vonatkozó gondolkodási mód (paradigma) váltás
(A társadalmi együttélés szabályrendszerének (jogrendszer) felépítése, Elöljáró és képviselőválasztás, - Jogalkotás, - Alkotmányozó Nemzetgyűlés) az EU-alapelvek és a szakrális alapú alkotmány alapelvei - http://szkszhu.szksz.com/Alap2.doc, http://szkszhu.szksz.com/Alap2.pdf,
- A szabadság feltételeire (gazdaságra) vonatkozó gondolkodási mód (paradigma) váltás
Miért konföderativitást megengedő szabadság és miért nem föderatív függőség? - ,
A gondolkodási mód váltó folyamatban mindenki megtalálja a küldetésének megfelelő tevékenységét!
Te saját családodban, falvadban, városodban, kerületedben kezdheted el a tisztulással és tisztítással összehangolva végzett Feltámadást!

A fentiek alapján e rendezvényen történő ismeretátadó-megbeszélésre tisztelettel és szeretettel várjuk a magyar szövetségek vezetőit, tagjait is, és egyben kérjük, hogy a fentiek alapján mozgósítsák e megbeszélésre a települések elöljáróit, a szakmai tagozatokban, kabinetetekben részt vevőket, a tagokat és a településeken élő, a saját sorsát meghatározni akaró, minden tettre kész magyar embert.
Visszajelzéseket várjuk: Perjés Andrea (06-20-39211-39, pandreaszksz@gmail.com) címére. Természetesen az idő rövidsége okán visszajelzés nélkül is várunk minden településről, határon kívülről és belülről, és a kerületekből érkező érdeklődő, tenni akaró embert. (A nap folyamán az étkezés önellátó (hozott illetve a közelben beszerezhető), módon történik. Ásványvíz és kávé a helyszínen rendelkezésre áll. Egyéb technikai dolgokat, a Szer megkezdése előtt ismertetjük.)
Most tenni annyi, mint Magyarnak lenni!

Kérjük a Meghívót kinyomtatva, kétoldalas szóróanyagként is továbbítani szíveskedjék!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csíksomlyói búcsú
  2011-06-14 23:47:32, kedd
 
  Őseink hitéhez méltóan védelmezni az életet.
2011/06/13 - 20:56 Szent Korona Rádió

Félmillió magyar zarándok érkezett az idén a Csíksomlyói búcsúba. A szabadtéri szentmisén Spányi Antal székesfehérvári püspök a hit melletti kiállásra, áldozatvállalásra és erkölcsi megújulásra buzdította a búcsú résztvevőit. Úgy fogalmazott: felelősséget kell vállalni egymásért, a nemzetért, a hitért és az egyházért.

A püspök homíliájában rámutatott: az utódoknak törekedniük kell arra, hogy méltók legyenek az olyan nagy elődökhöz, mint Szent István, Szent Imre, Szent László, Prohászka Ottokár, Bogdánffy Szilárd, Scheffler János és akárcsak ez utóbbiaknak, a mai embereknek is szembe kell szállniuk azzal, ami tűnhet modernnek, lehet hangzatosan csábító, de végül ártalmas, és nem az épülésükre, hanem romlásukra szolgál.

"A hitért harcolni kell, és a hitet védelmezni kell. Az embernek ki kell állni a hitéért" - mondta az ünnepi szentmisén elhangzott prédikációjában Spányi Antal. A székesfehérvári püspök beszédében értékeink, a család, a gyermek védelmére buzdította a jelenlévőket. "Az e világból fel kell emelnünk szemünket az Istenhez, Máriával együtt Jézusra kell tekintenünk" - szólt a tömeghez, hiszen mint fogalmazott, "őseink is Istennél keresték és találták meg a megtartó erőt, a megújulás lendületét és a kitartás erejét".

Nem a megfelelési kényszerre, igen a megújulásra és gyermekáldásra

Nem fogadhatjuk el a féligazságok, a hazugságok világát, nem tarthatjuk jónak a tolerancia hamis formáit, méltónak kell lennünk nemzetünk példamutató egyéniségeihez, a hitet kell élnünk úgy, ahogy azt az egyház tanítja - intette a jelenlévőket a székesfehérvári püspök. "Ápolni kell a családi kötelékeket, örömmel kell fogadni a gyermeket, védeni kell az életet a fogantatástól a természetes halálig. (...) Adja az Úr, hogy növekedjen a gyermekeket örömmel vállaló, szeretetben felnövekvő családok száma" - állt ki a gyermekvállalás fontossága mellett a szónok, aki szerint felelősséget kell vállalni egymásért, a hitért, az egyházért, hiszen az áldozatvállalás nem idegen a hitből élő embertől.

A ma lehetősége, az összefogás ereje képes új irányba állítani a magyarság sorsát, és megteremtheti annak lehetőségét, hogy a következő nemzedékeknek úgy adjuk át azt az örökséget, amit kaptunk, hogy ők többre jussanak. De ehhez el kell vetni az önzést - mondta a püspök -, és vállalni kell a felelős gondolkodásból fakadó áldozatot.

"Értékeket kell képviselni és érte kiállni, a hitről tanúságot tenni, a családot szeretni, a tiszta örömet megélni és megbecsülni, nagyvonalúan gondolkodni, erősnek lenni és eszmékhez igazodni, hivatásnak élni, elfogadni Isten hívását, összefogni, egyé lenni" - fogalmazta meg a ránk háruló feladatot Spányi Antal.

Spányi Antal hangsúlyozta: a felemelkedés feltétele az erkölcsi megújulás, ennek útját kell járniuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tudjuk mit akarunk, de az idegen önkényt visszautasítjuk

A püspök beszédében kitért az új magyar alkotmányra. Elmondta: a magyar nép nem kíván beleszólni más nép életébe, de a magyar nép is tudja, mit akar, és ő sem szorul arra, hogy mások kényszerítsék rá vágyaikat, akaratukat, akár félelmeiket.

"Így alkottuk meg a magyar alkotmányt, amelyben ki mertük mondani a házasság Istentől rendelt törvényét és az élet védelmét. Nem szabad félnünk, megijednünk, mert tiszta a szándékunk, nemes és jó az akarat" - mondta Spányi Antal.

A szertartáson mintegy félmillió zarándok vett részt, akik a Kárpát-medencéből és a világ számos pontjáról érkeztek. A prédikáció közben az idén is eleredt az eső, de a résztvevők a helyükön maradtak, példásan hallgatták végig a szentmisét.

(Székelyhon, MTI nyomán Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 2509
  • e Hónap: 11113
  • e Év: 47054
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.