Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Az egészségügy nem gyógyít
  2011-06-19 22:05:29, vasárnap
 
  1991-ben kerültem az egészségügy karmai közé, amikor apokalipszist kezdett el az idegosztálya a veszélyes betegeknek para és különféle börtön kísérettel, ekkor is kommunikációs bénítást kaptam, Cs.K. költő ismerősöm szerint krisztusi végzetem lett 33 éves koromban, bár soha nem foglalkoztam vallásossággal, az egész életem erről szól.

1995-ben lejárt a szociális járadékos rokkantsági, a főorvosnő, aki Balogh Gizella börtön orvos társával együtt cigányság közé fektetett be éjjelente, hogy fertőzést, tetveket kapjak, majd insulinnak kómázott reggelente, miközben megmotoztak, nincs-e a zsebemben csokoládé (én soha nem vettem még csokoládét a boltban) nem volt hajlandó fogadni, átküldtek dr. M. jungista pszichiáterhez, akinek megigértem, hogy fogok hozzá járni ambició terápiára a papírért, amit adott a pesti II-es fokú orvosi bizottságra. Ezt követően a zsidók csapásaival jártam, mindig újjal beszélgetésre, míg az Éva és a tudás versemhez értek 1995 Húsvét előtt 13 nappal, amikor a Túri Ferenc által berendezett csapások kíséretei felvonultak a szétment családi házban 13 napon keresztül. Dr. M. 13 nap múlva rendelt vissza magához, majd közölte, hogy be kell feküdnöm. Még a homlokomat is vizsgálta, ráncos-e, de én egyáltalán nem tudtam ráncolni.

Az Éva és a tudás ideje alatt leesett a fehér hó, hatalmas erők áldoztak meg emberként a született zsidó nép helyett, majd következett az egész Jeruzsálem elleni begyűjtés Nagy Anna szerepjátékos helyett rám, egyedül néztem szembe a zsidók valamennyi ellenségével.

A média értelmiség legyőzést hajtott végre, kommunikációsan bénított meg, ezért került sor a fülem összetörésére is. Egyansúlyzavarom van, többször kértem kivizsgálását, de csak hallás vizsgálatra küldtek, az orrsövény ferdülésem orrtörés miatt sem lett kezelve.

1997-ben tüdőtámadásom után hörögni kezdtem, gégészet helyett a pszichiátriára szállítottak be, ott az elfekvőbe zártak, majd egy olyan injekciót kaptam, amitől egyáltalán nem tudtam magamról, állapottartósító injekcióját én kaptam meg egy cigányasszonynak, vagyis ment az egészségügy végig az elmebetegek sorsán dr. M. óta ismétlésben.
Ekkor már M. Andrea sorsát és Medveczkyét is ismételték, lassabban pörgött a gondolatom a kelleténél, írták a zárójelentésre.

2005-ben dr. Tűzkő Judit osztályán életveszélyes gyógyszereket adott be nekem, mellette parkinsón és epilepszia gyógyszereket is, az elfekvőbe zártak a cigányság, fertőzött betegek közé.

Velem soha senki nem beszélgetett, egyedül a karmikus dr. D. Mónika közölte cinikusan, hogy most beszélget velem, aki dr. M. felesége volt. Lábaim 1997-ben valóban megsérültek, meg sem tudtam állni rajtuk, annyira remegtek, egy helyben topogtam, emelgetve őket, ezt honnan tudta Tűzkő Judit vasas csapás, akit orvossá tettek?

A média ernyővel beállítottjai, akikhez most a homokosok is csatlakoztak, ernyővel védekeztek a fejcsapások ellen, amit én kaptam meg 1986 óta folyamatosan, mert nem bírták elviselni azt sem, hogy mindenütt ötös tanuló voltam, szerettek és tiszteltek az emberek. Az egész forgószél Rákóczi tere Staller Ilonával együtt esernyő védelemmel van megrajzolva.

Ezelőtt hat évvel kificamodott a bokám a bérházban lakó hívó leányzó boka ficamja után. A vasgyári sebészeten egy cigány röntgenes közölte velem, hogy nem gipszelik be, mert nekem agyi eredetű a ficam. Nem értettem, honnan tudta, hogy nem strumám van, hogy olyan csapást kaptam a börtöntől, mely az agyamban van 1986-ban Csernobilkor?

Most hangszál polipom van, de T. Ilona nem volt hajlandó megműteni, kiabált rám, s én elvesztettem méltóságomat, nem vonultam ki onnan, hogy keressek más orvost, azóta eszem magam, mert nem bízom benne. Miért ítélt engem halálra az egészségügy, miért nem hajlandó beteg testrészeimet gyógyítani? Egy szőke asszisztensnő jött ki a kórházban a papírokért, kinek nem kellett bemutatkoznom, tudta a nevemet. Hogy bízhatnék így meg ezek után bárkiben, azt tesznek velem, amit akarnak?

Ilyen szakértők vannak a boszik és tanácsadók között, akik új világra várnak, aminek része már ember nem lehet:
"Hamarosan egy új szintre lép az emberiség, de éppen ezért pillanatnyilag az összedőlő torony állapotának előjeleit éljük és még ez csak a kezdet, csak tudni lehet, hogy megtörténik. Ki kell tartani és ápolni kell a szeretet kapcsolatokat. Hinni és bízni kell egy szebb jövőben. A gondolataink teremtő erővel bírnak! Ha sokan hiszünk egy új világban, akkor az megvalósul"

A derekam 1995-ben, amikor a freudista szabadköműves orvostól kértem segítséget egy nap alatt megdagadt, azóta duplája a réginek, megszállottságomat Liptai Klaudia a maffia helyett mutatta be a médiában.

Nincs nappalom, nincs éjszakám, hatalmas fájdalmak között élek, s már 1974-ben ember ellenes orvosok voltak az egészségügyben, akik mai napig praktizálnak. Kacsik Irénke volt apa ápolónője a belgyógyászaton második agyvérzése után, miután lebénult és nem tudott többé rendesen beszélni sem. Apa elvette feleségül, egy fél év múlva Irénke mellrákban meghalt. A testvére már akkor orvos volt, közölte, hogy minek ment hozzá emberhez? Bűn itt embernek lenni, mi már az utolsók vagyunk ebben a megyében, mindenki meghalt, aki nem karmikus, nem teremtmény volt.

Miskolc városa egy emberi családot hozott túsznak, egyet a Martintelepre, meg minket, így tartósították magukat, így lettek a szerepjátékosok túlélők, sorsukat elmeosztáyaikkal elhordoztatták, ellenük tenni senki semmit sem tud.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 201
  • e Hét: 2088
  • e Hónap: 4447
  • e Év: 56713
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.