Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
További nyugdíjas kedvezmények
  2011-06-09 20:00:20, csütörtök
 
  További nyugdíjas kedvezmények


A kormány azt tervezi, hogy a nyugdíjkérdés fokozatos megoldására
a 65 évnél idősebb magyar állampolgárok július 1-től átmehetnek a
piroson, január 1-től pedig csak a piroson mehetnek át.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár ellenzi Lázár javaslatát
  2011-06-09 19:39:04, csütörtök
 
  Lázár ellenzi Lázár javaslatát?


"Az országgyűlés hétfőn kora este elfogadta a Lázár János és Balsai István fideszes politikusok által jegyzett azon alkotmánymódosítást, amely kimondja, hogy a jövőben egyszerű törvénymódosítással - amelyhez nem kell kétharmados többség - megvonhatják a korhatárt be nem töltött nyugdíjasok nyugdíját." (Napi Gazdaság).

Az eset kapcsán találtunk egy Lázár nyilatkozatot:

"A Fidesz sajnálatosnak tartja a 140 somogyi rendőr idő előtti nyugdíjba vonulását, leszerelését.

Az évek óta anyagi gondokkal küzdő rendőrök lépése egyértelmű üzenet a kormány számára: a hivatásosok élet és munkakörülményei, az állományban a jövővel kapcsolatos bizonytalanság indokolttá teszi az elkeseredett emberek lépését. A rendőri állományban egyértelművé vált, hogy a Gyurcsány-kormány megélhetési válságba taszítja az embereket. A rendőrök a megszerzett jogaik elvesztésétől tartanak, attól, hogy Gyurcsány Ferenc kormányának elképzelései szerint nem mehetnek 25 év szolgálat után jól megérdemelt pihenőre.



A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség a somogyi rendőrök lépését olyan jelzésnek tekinti a kormányzat felé, amely megmutatja, hogy a rendőri állomány egzisztenciális ellehetetlenítésével a kormány működésképtelenné teheti a rendvédelmi szervezeteket. Attól tartunk, hogy a somogyi rendőrök példája nem lesz egyedi, s több száz elkeseredett hivatásos követheti őket országszerte.




Kérjük a rendészeti minisztert, hogy a hivatásosok nyugdíjazásával kapcsolatos szigorítási elképzeléseit az állomány megnyugtatása, a rendőrség működőképességének fenntartása érdekében vonja vissza.

Lázár János
Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
Védelmi Kabinet vezetője"

Fidesz.hu, 2006. december

Hát kell ezt a lézersebességű véleményváltozást bármivel kommentálnunk?

http://egyenlito.blog.hu/2011/06/07/lazar_ellenzi_lazar_javaslatat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Exkluzív interjú Réthelyi Mikl
  2011-06-09 19:09:39, csütörtök
 
  Exkluzív interjú Réthelyi Miklóssal az új Himnuszról

2011. június 9., csütörtök

A Nemzeti Erőforrás Minisztériuma még az évzáró ünnepségek előtt megújíttatta a Himnuszt. Megkérdeztük a miniszterurat, mi volt a baj a régivel.

HírCsárda: Miért volt szükség a Himnusz zenei alapjának megváltoztatására?

Réthelyi Miklós: Számtalan szakmai indokot fel tudnék sorolni, de nyilván ön is tudja, hogy kétharmadunk van. Miért pont ezt ne változtattuk volna meg? Na ugye. Én először kapásból le akartam cserélni a kedvenc Boney M nótámra az egészet, de aztán abban maradtunk, hogy ragaszkodjunk az eredeti szöveghez és zenéhez, és csak olyan pontokon változtassunk, ahol szakmailag feltétlenül szükséges.

Melyek ezek a részek?

Hát először is, Himnuszunk túl lassú volt. 120 bpm alatt nem nagyon készülnek manapság ütős felvételek, úgyhogy felpörgettük kicsit Erkelt. Az egész kapott egy bólogatós zenei alapot, pár igencsak zsíros beattel. Bekerült a közepébe egy tört ütemű kiállás is, a dubstep most nagyon megy, de úgy van megcsinálva, hogy pár év múlva majd lehessen cserélni valami másra. Végül a sorok végeit jól megpakoltuk scratchekkel, hogy még fiatalosabb legyen. Beleraktunk egy nagyon jellegzetes hangmintát is, mert a mash up is nagyon menő dolog, de ez már tényleg legyen meglepetés! Most inkább ez az elektromos vonal megy, de később tervezünk egy metal verziót is A-ra hangolt gitárokkal, rengeteg blastbeattel, és egy Rubcsics Ricsi szólóval.

Erre az alapra jön aztán rá a kórus?

Természetesen a kórust is lecseréltük. Az új Himnuszt a minisztérium dolgozói nyomták fel, aztán rátoltuk az autotune-t, és kész. Így megfelel a mai trendeknek, és sokkal vidámabb is lett a dal.

Ha jól tudjuk, nem csak a zenén, hanem a szövegen is változtattak.

Ez így van. Természetesen a fontos részek sértetlenül maradtak, ugyanakkor úgy döntöttünk, hogy a töltelék szavakat lecseréljük, hogy itt is legyen egy kis modernizálás. Így eltűnt a szövegből többek között a meg, a bal, a ha, az akit, és a rá is, helyettük olyan trendi, fiatalos szavak kerültek be, mint a mizu, a lájk, a zsír, a party, a gáré, vagy éppen Orbán Viktor. Remélhetőleg eltűnik végre a hullaszag, ami eddig körbelengte a magyar Himnuszt. Mi most adtunk a népnek egy igazán ütős dalt, reméljük a rádiók játszási listáin is egyre feljebb kúszik majd! Már a klipet is tervezzük hozzá, SP fogja rendezni, és lesz benne minden, ami egy ilyen modern fiatalos klipbe kell, partiszemcsik, pingvin, táncosok, minden. Jó lesz, na!

http://hircsarda.blog.hu/2011/06/09/exkluziv_interju_rethelyi_miklossal_az_uj_him nuszrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyíltan lázít a rendőrök ellen
  2011-06-09 18:28:50, csütörtök
 
  Nyíltan lázít a rendőrök ellen a Fidesz sajtója


Immár nyíltan ellenséges megatartást tanúsít a kormány a rendőrökkel szemben. A Fidesz sajtója a szembeállítás jegyében a rendőrök ellen lázít. Ellenségként mutatja be őket a nép felé, a rendőrök felé pedig azt kommunikálja, hogy a társadalom nem támogatja őket.

A Magyar Hírlap produkciójáról most számoltunk be. Itt az újabb gyöngyszem. A Polgári Hírszemle Facebook oldalán a 2006-os események képeivel igyekszik az embereket a rendőrök ellen uszítani. Gyakorlatilag átveszik a nemzeti radikálisok álláspontját, akik szintén partnerek ebben. A 2006-os eseményekről mind akkor, mind azóta, többször leírtuk a véleményünket. A történéseket ugyanúgy a hatalom irányította, mint ahogy igyekszik most is manipulálni.

Az újbóli elemzés helyett egyetlen kérdést tegyünk fel: mit gondolnak a Fidesz és körei, ha öt évvel ezelőtt a rendőrség (alternatíva híján) nem védi meg az államhatalmat, a felbőszült tömeg nem lógatta volna föl őket is Gyurcsányék mellé? Nincs különbség közöttük. És ezt tudja a nép is, a rendőrök is.

Bánfalvi Béla - Jövőnk.info
2011. június 09.


http://www.jovonk.info/2011/06/09/nyiltan-lazit-rendorok-ellen-fidesz-sajtoja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EZT AKARTA A 2/3-ad
  2011-06-09 18:21:54, csütörtök
 
  Szijártó is megerősítette: nem csak a rendvédelmi dolgozók nyugdíjához nyúlnak hozzá

Orbán után Szijártó Péter is beismerte, hogy a nyugdíjrendszer átalakítása nem csak a rendvédelmi szektort érinti. Szijártó a Duna Televízió keddi Közbeszéd című műsorában, ismételt kérdésre bökte ki: a nyugdíjrendszer átalakítása az egész országot érinti.

Nyilván nem arra gondolt, hogy emelni fogják a nyugdíjakat... A kormány az embereknél lévő utolsó tartalékokat préseli ki. Senki nem lesz kivétel. A megosztó propaganda szerint persze a többség nem támogatja a rendőrök törekvéseit. A sajátját viszont majd kétségkívül fogja. Akkor lehet majd magyarázni meg mellébeszélni!

Bánfalvi Béla - Jövőnk.info
2011. június 09.

http://www.jovonk.info/2011/06/09/szijarto-megerositette-nem-csak-rendvedelmi-dol gozok-nyugdijahoz-nyulnak-hozza
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Koltay Gábor és Eperjes Károly
  2011-06-09 18:20:53, csütörtök
 
  Koltay Gábor és Eperjes Károly nem kell a Fidesznek, Alföldi viszont igen!


Azonnali hatállyal felmentette Koltay Gábort a József Attila Színház megbízott ügyvezető igazgatói tisztségéből Tarlós István főpolgármester szerdán - közölte Csomós Miklós, a területért felelős főpolgármester-helyettes.


Az indoklás szerint megrendült a városvezetés bizalma a megbízott ügyvezető igazgatóban. A fővárosi önkormányzat rövidesen közleményt ad ki az ügyben.

Mint ismeretes május végén Forgács Pétert választotta a Győri Nemzeti Színház igazgatójává megyei jogú város közgyűlése. A győri közgyűlés kulturális bizottsága egy-egy órában hallgatta meg Eperjes Károlyt és Forgács Pétert, akik a Győri Nemzeti Színház igazgatóira posztjára pályáztak. A testület az utóbbit javasolta a pozíció beöltésére.

A bizottság Eperjes Károly pályázatát formai hibák miatt kizárásra javasolta, mivel a színész nem jelölte meg, mekkora fizetést szeretne színházigazgatóként.

Az elutasított színész akkor egy közleményt adott ki: ,,ezt a nyilatkozatot a becsületem, becsületünk nevében kötelező megtennem." A színész leírja, hogy a hírekkel ellentétben pályázatának valódi elbírálási aránya nem 7:1, hanem minimum 6:3. Eperjes tudomására jutott ugyanis, hogy a Győri Nemzeti Színház szakszervezetének és közalkalmazotti tanácsa küldötteinek szavazatát, valamint Béres Attila az Operett Színház főrendezőjének támogatását is elnyerte.

Érdekes, hogy a magát nemzeti konzervatívnak valló Fidesz a két közismerten jobboldali gondolkodású színészt ,,kigolyózta". Míg a devianciát a színpadra vivő, egy újságíró nővel szemben trágár kifejezéseket használó Alföldi Róberttel nincsen semmi problémája.


Címlap


Koltai reagált a közgyűlés megkésett üzenetére


Koltay Gábor eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: azonnali menesztését megdöbbenéssel vette tudomásul, hiszen több mint két hónapja keményen dolgozott a színház jövőjéért, abban a szellemben, amelyet a fenntartó egyértelmű márciusi bejelentésével egyetértve társulati formában képzelt el.

"Őszintén remélem, a történtek nem azt jelentik, hogy a színházat mégiscsak bezárják, vagy más formában kerül hasznosításra az épület" - írta Koltay Gábor.

Csomós Miklós kultúráért felelős főpolgármester-helyettes tájékoztatása szerint a megbízott ügyvezető igazgató felmentésére azért került sor, mert megrendült benne a városvezetés bizalma.

Mint az MTI-nek elmondta, megbízott ügyvezetőként Koltay Gábor fő feladata a válságmenedzselés volt. "Koltay Gábor azonban átlépve hatáskörén nem csupán a régi társulattagok szerződését hosszabbította meg, hanem új szerződéseket is kötött" - mutatott rá a főpolgármester-helyettes, utalva arra, hogy ezzel nemhogy nem stabilizálta, de vélhetően rontotta is a színház pénzügyi helyzetét a megbízott igazgató.

Csomós Miklós szerint Koltay kényszerhelyzetbe hozta a fővárost, ez rendítette meg a bizalmat iránta. "Koltayra nem haragszom, de elfogadhatatlan, hogy nem egyeztette lépéseit a fővárossal" - hangsúlyozta a főpolgármester-helyettes.

Hunhír.info kommentár:
Koltai talán maga sem gondolta végig, hogy egy Csomós nevezetű nem vág vissza a cionisták által fasisztának titulált Wass Albertért.

HunHír.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rendőrök szembeállítása a né
  2011-06-09 11:53:59, csütörtök
 
  A rendőrök szembeállítása a néppel


A hatalom a megszokott ,,oszd meg és uralkodj" elvet alkalmazza az elégedetlenkedő rendőrökkel szemben is. Egyrészt igyekszik ellentéteteket szítani a rendőrök között, egymástól elválasztani a különböző szakszervezetekhez tartozókat. Beszámoltunk már arról a suttogó propagandáról is, a TMRSZ-t és Szima Juditot igyekeztek rossz színben feltüntetni a rendőrök között.

Párhuzamosan pedig a szembe akarja állítani, el akarja választani a rendőröket a néptől is. Ezt 2006-ban eredményesen megtették, mikor is hasonló megmozdulások voltak várhatóak többek között a rendvédelmi dolgozóktól is. Akkor a hatalom által megkreált és irányított tv-ostrommal ezt sikerrel el is érték - az eseményeket át nem látó nemzeti radikálisok számára azóta is hivatkozási alap a rendőrök ellen.

Az erkölcsi sík felé (Fotó: tmrsz.hu)

Most szintén arra törekednek, hogy különválasszák a rendőröket a néptől. Nemrég egy állítólagos közvélemény-kutatás eredményeit tették közhírré, miszerint az emberek 70 százaléka egyetért a kormány nyugdíjreformjával, azaz nem támogatja a rendőrök tiltakozását.

Ez a ,,közvélemény-kutatás" meglehetősen átlátszó és álságos. Csak pár hónapja nyúlták le a magánnyugdíj pénztári tagok befizetéseit, nemrég pedig elkottyantották azt is, hogy a rendőrök után a többi nyugdíjas is sorra fog kerülni. Elég valószínűtlen, hogy ezzel annyira egyetértene a nagy többség...

További próbálkozás volt a szembeállításra, hogy a TMRSZ legutóbbi demonstrációján a történéseket politikai síkra próbálták terelni - ami valóban a társadalmi szimpátia elvesztését eredményezte volna. Ezt a provokációt a szakszervezet határozottan visszautasította. Első körben jól vizsgáztak a politikai álnokság útvesztőjében.

A nép többi részét ugyanígy sújtják/sújtani fogják a problémák. A szociális küzdelemben ezért kétségtelenül egymás mellé sorolódnak. De ha továbbmegyünk, és az erkölcsi kérdéseket vetjük fel, különösen közös az érdek! Márpedig a következő lépcsőfok az erkölcsi küzdelem lesz.

A hatalmi próbálkozás átlátszó, és eddig sikertelen. Ha rajtunk múlik, így is marad.

Bánfalvi Béla - Jövőnk.info
2011. június 09


http://www.jovonk.info/2011/06/09/rendorok-szembeallitasa-neppel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valamitől nagyon tart a kormán
  2011-06-09 11:35:18, csütörtök
 
  Valamitől nagyon tart a kormány - Vajon honnan jöhet a veszedelem?
2011. június 09. 06:45
Hunhír.info

Elrendelte a kormány Polt Péter kiemelt személyi biztosítását. A legfőbb ügyészt - a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről szóló jogszabály értelmében - Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára részesíti ideiglenes védelemben a kabinet, a Köztársasági Őrezred útján.

A rendelet értelmében állandóan védett vezető az állam-, és kormányfő mellett (őket a Terrorelhárítási Központ védi) az Országgyűlés, az Alkotmánybíróság, és a Legfelsőbb Bíróság elnöke. Mások csak abban az esetben részesülhetnek a kormányőrség védelmében, ha az őrezred a veszélyeztetettség-értékelés alapján ezt javasolja vagy más okból válik szükségessé. Az ideiglenes védelem indokoltságát a Köztársasági Őrezred havonta vizsgálja, ennek alapján hosszabbítják vagy szüntetik meg az őrzést.


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=41913
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidóság újra a cionista vez
  2011-06-09 11:34:23, csütörtök
 
  A zsidóság újra a cionista vezetők áldozatává válik

http://www.jovonk.info/2011/06/09/zsidosag-ujra-cionista-vezetok-aldozatava-valik

Az izraeli nemzetvédelmi miniszter és a Moszad korábbi vezetője is figyelmeztette Netanyahut, hogy abban az esetben, ha a rezsim támadást indít Irán ellen, azonnal több mint ezer rakéta csapódik be Izrael központi részein, és ez napi rendszerességgel folytatódna. Márpedig a hírszerzés vezetője nyilván rendelkezik a megfelelő információkkal az iráni katonai potenciálról.

A Moszad korábbi főnöke úgy fogalmazott, hogy egy Irán nukleáris létesítményei elleni légitámadás a legnagyobb hülyeség lenne, amit csak el tud képzelni, és arra figyelmeztetett, hogy bármilyen, ehhez hasonló lépés azonnal kirobbantana egy regionális háborút, amiben az iráni rakétatámadások csak kezdetet jelentenék.

A múlt hónapban több iraki forrás is azt állította, hogy izraeli vadászgépek Irak fölött gyakorlatoznak és bombázásokat hajtanak végre az Irán elleni atomlétesítmények lerombolásának előkészületeként.

Többek is figyelmeztették a kormányt, mert tartanak tőle, hogy az elnök kapcsolathálójába tartozó személyek puszta felelőtlenségből figyelmen kívül hagyják mind a hírszerzés, mind pedig a Washington által rendelkezésükre bocsátott adatokat, és hirtelen felindulásból megindítanak egy támadást az iráni nukleáris létesítmények ellen. Netanyahu ezt követően a Moszad korábbi főnökét csak árulónak és szabotőrnek nevezte, így mivel az apokaliptikus-messianisztikus érzelmek Izraelben jóval erősebben jelentkeznek, mint a világon bárhol, és Netanyahu az ilyen körökben körponti szerepet tölt be, könnyen lehet, hogy Izrael hosszú és erőszakos léte hirtelen felindulásból elkövetett kollektív öngyilkossággal végződik.

Június elsején Netanyahu rendezte meg "Jeruzsálem Újraegységsítésének" 44-edik évfordulójának ünnepségét a telepesek szélsőségesen messianisztikus rabbijainak központjában. A rendezvényen a miniszterelnök külön dicséretet mondott a főleg nem-zsidók legyilkoltatásáról híres rabbiknak, akik királyként üdvözölték az Egyesült Államokban tett "látogatásából" visszatért Netanyahut, mert az sikeresen elérte, hogy Washington ne engedjen a palesztinok követeléseinek. Májusban tett látogatása alkalmából visszautasította Obama felhívását a csapatok 1967-es határokra való visszahívására, mert az amerikaiak már adtak elég támogatást ahhoz, hogy a cionista erők mindenhol jelen lehessenek a meghódított területeken.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2011. június 09.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi az igazság vajon ?!?!
  2011-06-09 09:21:50, csütörtök
 
  Mi az igazság vajon ?!?!






MILYEN "FORMÁCIÓ" IS AZ AZ LMP?

Nem árt tudni!

LMP (valódi nevükön: Liberálisok Magyarországi Pártja, a Lehet Más a
Politika csak beetető név volt). Jellemző az a nemzetközi
diplomáciában páratlan eset, hogy az Egyesült Államok nagykövete még a
választás estéjén felkereste őket abból az alkalomból, hogy bejutottak
a Parlamentbe.



Körvonalazódik az LMP igazi arca is, kérlek küldjétek tovább minél
több embernek.

- Az LMP alapítója, listavezetője, Schiffer András (1971). 1989-ben
egyik tagja volt a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új
Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az
Ifjú Szocialisták mozgalmának. 1996-ban lett a Társaság a
Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa, valamint 2004 és 2008 között
ügyvivője volt. Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a
Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt
főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer János 1994-2006 közötti
MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró,
politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki
Tanácsának első elnöke.

- Szabó Tímea (Budapest, 1976) magyar politikus, a Lehet Más a
Politika és a Humanista Párt közös listájának vezetője. A Szegedi
Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd később a Harvard
Egyetem jogi karán tanult. 2004 elején csatlakozott a Magyar Helsinki
Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot. A
Magyar Helsinki Bizottság adta ki minden évben a hazai menekültek
sanyarú heylzetéről és a Magyarországon évről-évre fokozódó
idegenellenességről, rasszizmusról és antiszemitizmusról készült
jelentéseit, amin a nemzetközi sajtó aztán csámcsoghatott...

- Az EP lista harmadik helyén levő Várady Tibor, a Humanista Párt
elnöke, a mindannyiunk számára szép emlékeket idéző Tarka magyar
felvonulás és számos más erőszak- és megkülönböztetés-ellenes
megmozdulás főszervezője, és az Amnesty International munkatársa...

- a lista 5. helyén Rauschenberger Péter van, (Schiffer Andrással
együtt) a Védegylet munkatársa, 1994-től 10 éven át az egykori
nagykanizsai szdsz tagja.

- Szintén az LMP EP listáján szereplő Lovasi Andrást, Schiffer András
barátját, a Kispál és a borz együttes frontemberét idén március 15-én
Kossuth-díjjal tüntette ki a kormány.

- Richard Field amerikai üzletember, ingatlanvállalkozó (Park city
project) volt az egyik (nyilvánosságra hozott) főtámogatója az LMP
kampányának.

- Az LMP kampányarcai között ismert ex-SZDSZ-esek is feltűntek:
Spitzer Gyöngyi Soma, Para-Kovács Imre, vagy Hajós András. Az ő nevük
is fémjelezte annak idején a "Budapestnek Demszky kell" kampányt pl.

- Az LMP kampányfőnöke, Karácsony Gergely korábban a szabad demokrata
Horn Gábor kampánystábjában dolgozott.

- Etikai vizsgálatot indított az SZDSZ Kóka János ellen, mert a párt
közleménye szerint a frakcióvezető az ajánlószelvények gyűjtésével és
a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika
(LMP) kampányát. Az SZDSZ frakciójának munkatársai, "Balogh Erika és
Kátai Gábor voltak az összekötők az LMP és Kóka között".

Az LMP 228 pontból álló választási programját átböngészve, abban az
egyház és a nemzet szavak 0-szor fordultak elő benne, míg a közösség
és a család szavak 6-szor illetve 4-szer, de nem mint a társadalom
értékhordozó alapsejtjei, hanem mint költséghelyek, a személy pedig
2-szer, de csak mint a liberális demokrácia vívmányainak jogosultja.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 350 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.