Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Színes bikinik hűsölnek
  2011-07-21 18:56:59, csütörtök
 
 




SZÍNES BIKINIK HŰSÖLNEK


Színes bikinik hűsölnek - nyárba egy kis tél, vagy télen egy kis nyár

Nekem még sosem jutott az eszembe térdig érő hóban bikinire vetkőzni, mint ahogy nyáron sem húzok bundakabátot!

De ezek a lányok tényleg jól néznek ki!







 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Hat piszkos titok, amit nem mondanak el a nők...
  2011-07-21 18:47:45, csütörtök
 
 




HAT PISZKOS TITOK, AMIT NEM MONDANAK EL A NŐK


1. Bizony, nemcsak a férfiakkal fordul elő, hogy kifelé kacsintgatnak egy kapcsolatból. A különbség csak annyi, hogy a nőknél a hűtlenség fő oka, hogy érzelmileg sivárnak tartják jelenlegi helyzetüket. A megkérdezett nők 32 %-a állította azt, hogy megcsalta már kedvesét és legtöbbjük azért, mert nem érezte magát elég kívánatosnak otthon.

2. Az örök probléma: a nők 5% a minden együttlétnél, 16%-uk pedig minden másodiknál színleli az orgazmust, de ezt természetesen titokban tartják. A férfiak többsége ugyanis továbbra sem érti meg, hogy míg nekik a sex nem létezik csúcspont nélkül, addig a nők számára ez egyáltalán nem olyan természetes dolog.

3. Tartja a kapcsolatot az exével, - a megkérdezett nők háromnegyede ismerte be, hogy valamelyik közösségi oldalon tartja a kapcsolatot volt partnereivel. Ez önmagában még nem lenne olyan nagy probléma, de akadnak olyanok is, akik flörtölnek is az exekkel és minderről mélyen hallgatnak.

4. Más férfiakról fantáziál, - nehogy azt higgyük, hogy csak a férfiak szoktak fantáziálni sex közben. A gyengébbik nemmel is előfordul, hogy partnerük helyett más férfin jár az agyuk az ágyban. Egészen pontosan 38% -a vallotta be, hogy másról is fantáziál sex közben.

5. Érdekes adat, hogy a nők 25% -a hetente többször, 23% -a pedig havi rendszerességgel "nyul" magához, sőt 30%- uk egyedül is szokott pornófilmet nézni, Jó hír, hogy ez csak növelheti a férfiak önbecsülését: a nők ugyanis annál többször önkielégítenek, minél többször szeretkeznek. Ha otthon jó és gyakori a sex, többször akarják egyedül is élvezni.

6. Nem izgul fel, -minden kapcsolatban eljön a pillanat, amikor a kezdetinél kevesebbszer sexelnek a párok, de a nők 42% -val már előfordult az is, hogy egyáltalán nem izgult fel a partnerére. A leggyakoribb oka ennek a korábbi rossz sex, a kis pénisz és - nem meglepő módon - a nem megfelelő higiénia.







8 DOLOG, AMIT BIZTOS ELTITKOL A NŐ!


Nos, igen - vannak dolgok, amiket a párunk nem fog az orrunkra kötni, feltehetően sosem. Mi az, amiről a nő nem beszél?

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban a nők nem érzik úgy, hogy a teljes igazságot kell mondaniuk - a párjuknak. Főként azért, mert rosszul esne neki, de az is lehet, hogy csupán nem szeretnének ennyire kitárulkozni előtte. Mi az a 8 dolog, amit szívesebben titkol el a nő? Íme az első négy.

- Több férfival aludt együtt, mint amennyit bevall: 3 nőből egy nem a valódi számot osztja meg a kedvesével. A hölgyek hajlamosabbak a múltban történt dolgokat megtartani maguknak. Ha valóban az igazat akarjuk hallani, egy őszinte beszélgetéssel kezdődő estén hozakodjunk elő a saját múltunkkal, akkor talán ő is többet elárul a sajátjából.

- Ha megcsalásról van szó: a hölgyek 7 százalékban a rossz szex miatt, 19 százalékban azért csalják meg a párjukat, mert már nem szerelmesek, 17 százalékban azért, mert valami izgalomra vágynak, és 28 százalékban azért, mert újra szexisnek és érzékinek akarták érezni magukat! A számok magukért beszélnek.

Az is kiderült, hogy abból a 32 százalékból, aki megcsalta már a férfit, 68 százalékuk nem mondta el neki a hűtlenséget.

Észre lehet venni, ha egy nő már nemigen érdeklődik a párja iránt. Nem érzi szükségesnek, hogy tetsszen neki, több időt szeret egyedül tölteni, nem flörtöl már vele. Vegyük észre a jeleket!

- Eltitkolja, ha nem jött az orgazmus: a nők 48 százaléka játszott már el orgazmust, valódinak 52 százalékuk vallotta azt. Egy 2009-es felmérés szerint a nők 63 százaléka, ha nem élt át orgazmust, nem is kezdeményezte továbbiakban a szexet. 29 százalékuk egyáltalán nem kívánta. Gond van, ha azt látjuk, nem is érdekli igazán a szex.

Sok nő azért játssza el az orgazmust, mert unatkozik; azt szeretné, hogy a partnerének jó legyen; vagy az őt szeretné megkímélni az igazságtól, miszerint neki nem is jó. Ha úgy véljük, hogy valami nincs rendben, arról mindenképp beszélni kell. De ne akkor és ott, az ágyban!

- A nő eltitkolja, ha tartja a kapcsolatot exével. Néhány levéllel évente nincs gond. Ha azonban az érdeklődés gyakoribbá válik, kezdhetünk gyanakodni.

Manapság a közösségi oldalakon sokkal hajlamosabbak vagyunk barátnak felvenni egy az ex-kedvesünket, és bizonyos esetekben ennek lehet is következménye. Gyanús lehet, ha gyorsan bezár egy oldalt, vagy abbahagyja a netezést, becsukja a laptopot, amikor a férfi belép a szobába.

Az ellenőrizgetéssel nem sokra megyünk; a nő még óvatosabbá válik. Ha úgy érezzük, hogy túl sokat kommunikál az ex-szel, inkább kérdezzünk rá nyíltan. Vagy játsszuk el, hogy mi vagyunk hasonló szituációban, és mit írunk vissza egy exnek, aki beszélgetni akar velünk.




 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2011.06 2011. Július 2011.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 435 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 12251
  • e Hónap: 34739
  • e Év: 212614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.