Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Alfa-Omega Keresztyén Fórum
  2011-09-20 18:55:40, kedd
 
  Kik vagyunk?

Megannyi keresztyén felekezetekből kovácsolt össze minket az Úr. Számunkra igazán fontos az egység és éppen ezért a fontos dolgokban való egyetértést tartjuk szem előtt.

Megtalálhatsz bármikor minket a Fórumon szöveg formájában, hang általi beszélgetésekben a Szerdai imaalkalmakon és a Szombati közösségi összejöveteleken. Személyesen pedig a fórumozók találkozóján! Csatlakozz Te is a családias Testvéri közösségünkhöz!

Alfa-Omega Keresztyén Fórum
Link





Link Link Képeslapok / Igés flash (angol)
 
 
0 komment , kategória:  Alfa-Omega Keresztyén Közösség  
A főpapi ima
  2011-09-20 18:42:50, kedd
 
  Ima az apostolokért

6.Kinyilatkoztattam nevedet az embereknek, akiket a világból nekem adtál. A tieid voltak, s nekem adtad őket, és megtartották tanításodat. 7.Most már tudják, hogy minden, amit nekem adtál, tőled van. 8.A tanítást, amit kaptam tőled, továbbadtam nekik. El is fogadták, s ezzel valóban elismerték, hogy tőled jöttem, és elhitték, hogy te küldtél engem.
9.Értük könyörgök. Nem a világért könyörgök, hanem azokért, akiket nekem adtál,
10.mert a tieid - hiszen ami az enyém, az a tied, s ami a tied, az az enyém -, és én megdicsőültem bennük. 11.Én nem maradok tovább a világban, de ők a világban maradnak, én meg visszatérek hozzád. Szent Atyám, tartsd meg őket a nevedben, akiket nekem adtál, hogy egyek legyenek, mint mi. 12.Amíg velük voltam, megőriztem őket a nevedben, akiket nekem adtál. Megőriztem őket, senki más nem veszett el közülük, csak a kárhozat fia, így beteljesedett az Írás. 13.Most visszatérek hozzád, ezeket pedig elmondom a világban, hogy örömöm teljesen az övék legyen. 14.Átadtam nekik tanításodat, de a világ gyűlölte őket, mert nem a világból valók, amint én sem vagyok a világból való.
15.Nem azt kérem tőled, hogy vedd ki őket a világból, hanem hogy óvd meg őket a gonosztól.
16.Hiszen nem a világból valók, amint én sem vagyok a világból való.
17.Szenteld meg őket az igazságban, mert hiszen a tanításod igazság.
18.Amint te a világba küldtél, úgy küldöm én is őket a világba.
19.Értük szentelem magamat, hogy ők is szentek legyenek az igazságban.

Ima a hívókért

20.De nemcsak értük könyörgök, hanem azokért is, akik a szavukra hinni fognak bennem. 21.Legyenek mindnyájan egyek. Amint te, Atyám bennem vagy s én benned, úgy legyenek ők is eggyé bennünk, hogy így elhiggye a világ, hogy te küldtél engem. 22.Megosztottam velük a dicsőséget, amelyben részesítettél, hogy eggyé legyenek, amint mi egy vagyunk: 23.én bennük, te bennem, hogy így ők is teljesen eggyé legyenek, s megtudja a világ, hogy te küldtél engem, és szereted őket, amint engem szerettél. 24.Atyám, azt akarom, hogy akiket nekem adtál, ott legyenek velem, ahol vagyok, s lássák dicsőségemet, amelyben részesítettél, mivel már a világ teremtése előtt szerettél. 25.Én igazságos Atyám! A világ nem ismert meg, de én ismerlek, s ők is felismerték, hogy te küldtél. 26.Megismertettem velük nevedet, és ezután is megismertetem, hogy a szeretet, amellyel szeretsz, bennük legyen, s én is bennük legyek."

János evangéliuma 17.
Link
 
 
0 komment , kategória:  B I B L I A :)  
Tesók között a neten ?
  2011-09-20 17:49:22, kedd
 
 


Igefórum Link





Bibliai Milliomos Játék Link

 
 
0 komment , kategória:  BIBLIAI Milliomos  
A rasszizmus bűn.
  2011-09-20 09:10:44, kedd
 
  Gyülekezetünknek tükröznie kell a menny változatosságát

,,Az én házam imádság háza lesz minden nép számára" (Márk 11:17.)





Isten szereti a különbözőséget. Ha nem hiszel nekem, nézz meg egy National Geographic magazint. Nézd meg, hogy milyen különböző embereket teremtett Isten szerte a világon. Isten nem klónokat gyárt. Soha nem lesz még egy olyan ember, mint te.

Mivel Isten szereti a különbözőséget, a gyülekezetünknek is szeretnie kell. Azt akarja, hogy minden nép, nemzet, nyelv ismerje Őt. A mennyben minden népcsoportból lesznek emberek. (Jelenések 7:9.) A gyülekezetünknek tükröznie kell a menny változatosságát. Jézus mondja a Márk 11:17-ben: ,,Az én házam imádság háza lesz minden nép számára."

A Saddleback Gyülekezetnek Isten megkönnyítette, hogy tükrözze a menny változatosságát. Kaliforniába helyezett minket. Kaliforniában tíz millió bevándorló él.

Elérni a környezetünket azt jelenti, hogy visszatükrözzük annak változatosságát. 67 különböző nyelven beszélünk a Saddleback Gyülekezetben. Van 13 különböző Mandarin kiscsoportunk! A gyülekezetünk változatossága lenyűgöz minden egyes héten.

Nem minden gyülekezet kerül olyan környezetbe, ahol azt a változatosságot tükrözheti mint, amit a Narancs Vidéken találunk, de minden gyülekezet tükrözheti az ő környezetének változatosságát.

A te gyülekezeted tükrözi a környezetetek változatosságát? Tudnod kell, ez veled kezdődik. A Biblia mondja: ,,Mindenkinek adjátok meg a tiszteletet, a testvéreket szeressétek, az Istent féljétek, a királyt tiszteljétek." (1 Péter 2:1.) A vakbuzgóságnak nincs helye Isten családjában. A rasszizmus bűn. Ez ilyen egyszerű.



(Daily Hope by Rick Warren * Napi Remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 58 db bejegyzés
e év: 805 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3286
  • e Hét: 7513
  • e Hónap: 18566
  • e Év: 79867
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.