Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A Világ - képekben
  2011-11-01 19:42:21, kedd
 
 







A VILÁG - KÉPEKBEN


Hová szeretnél utazni? - Szeretnéd bejárni a Földet?

Fantasztikus képek a Világ minden részéről - Európától Ausztráliáig, az Északi sarktól a Déli sarkig, Antarktiszig

Itt a lehetőség. Nem kell mást tenned, csak klikk az országra, majd a városra.

Jó utazást!



Link


Dalszöveg

Nézem a színes prospektusokat,
S közben elábrándozom...
Párizs és London és Berlin és Róma,
Utazni jó nagyon!

Szeretném bejárni a Földet,
Minden zegzugát,
Ezernyi ismeretlen széppel
Vár a nagyvilág.
Szeretnék ismerni sok embert,
Szerezni új barátokat,
Hajóval átszelni a tengert
S megmászni az Alpokat.
Szeretném bejárni a Földet,
Minden városát,
Amit csak alkotott az ember,
Látni száz csodát.
Szeretnék mindenkit szeretni,
Aki a földgolyónkon él,
Bejárnám boldogan a Földet,
Ha te is mindig velem jönnél.

Szeretnék ismerni sok embert,
Szerezni új barátokat,
Hajóval átszelni a tengert,
S megmászni az Alpokat.
Szeretném bejárni a Földet,
Minden városát,
Amit csak alkotott az ember,
Látni száz csodát.
Szeretnék mindenkit szeretni,
Aki a földgolyónkon él
Bejárnám boldogan a Földet,
Ha te is mindig velem jönnél.






Link


Otthonunk a föld





Link























































 
 
0 komment , kategória:  Világjárók  
A plejádok
  2011-11-01 18:19:52, kedd
 
 




A PLEJÁDOK


Üzenet a Plejádoktól... hallgasd - OLVASD

Kik a Plejádok Fényküldöttei?

Minden alkalommal, amikor egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez érünk, felbukkannak a Plejádok Fényküldöttei - akiket mi többnyire angyalokként ismerünk. Közéjük tartoznak Földünk és Naprendszerünk védelmezői is. Őrzőinkként azért keresnek fel minket, hogy ráébresszenek aktuális fejlettségi szintünkre, és megmutassák, milyen lépéseket kell megtennünk a következő szint elérése érdekében. Tudásuk nemcsak Földünk egészére vonatkozik, hanem azokra az egyénekre is, akik személyes kapcsolatban állnak velük.
A Plejádok Fényküldöttei között több különböző lény található, mindegyiküknek megvan a maga egyedi szerepel így igen széles körben tudnak segítséget nyújtani. Ra, aki filozofikus útmutatásokban szokott beszélni a beavatottakhoz, egyike azon lényeknek, akikből a Plejádok Arkangyalainak Fénytestvérisége áll. Ezek az arkangyali lények Földünk és Naprendszerünk szellemi őrzői. A Fénytestvériség 4 csoportra osztható aszerint, hogy ki milyen színű fényt sugároz magából: aranysárgát, skarlátvöröset, égszínkéket vagy smaragdzöldet. Egy-egy színhez rengeteg fénylény tartozik, de az egy színhez tartozók mind ugyanazt a nevet viselik.

A Plejádok Arkangyali Fénytestvériségének ragyogó aranysárga fényt sugárzó tagjait egyenesen Ra névvel illetik, ők a minden tapasztalásból fakadó isteni bölcsesség megtartói. Az égszínkék fénylények neve Ptah, ők az élet örökös természetének védelmezői és fenntartói. A vörös színű lények neve Ma-at, ők a szellem harcosai, az isteni bátorság félelmen túli energiájának őrei. A másik három arkangyali csoporthoz képest napjainkban a Ma-at lények közül vannak a Földünkön inkarnált állapotban a legtöbben. Végül a smaragdzöld fénylények neve An-Ra, akik az isteni együttérzés és megértés energiájának hordozói.

A Plejádok arkangyali lényeinek némelyike tudatos kapcsolatot létesít emberekkel. Mások a Plejádok központi napja, az Alcyone körül csoportosuló csillaghalmazok bolygóközi kapcsolatainak fenntartásáért felelősek, megint mások pedig tudatosan álmodó emberi lényekkel dolgoznak együtt, olyan lehetőségeket tárva fel előttünk, amelyeknek észrevétele amúgy fizikai korlátokba ütközne. Néha előfordul, speciális, gyógyító álmokat bocsátanak ránk, elősegítve ezzel a múlt elengedését és a fejlődésben való továbblépést, vagy az önkifejezés olyan újfajta módozatainak a megtalálását, amelyek sokkal jobban illenek valódi, majdan kibontakozó önmagunkhoz. Mostanában leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy emlékeztessenek, és olyan ősi alapokon nyugvó gyógymódokat tanítsanak nekünk, mint amilyen a Plejád Fénymunka is.

Az emberiség és a Föld életébe való beavatkozásuk egyik konkrét példáját 1992 telén figyelhettük meg. Ekkor a Plejádok Fényküldöttei jelenleg emberi létformát magukra öltött társaikat (így engem is) testen kívüli űrutazásra vitték - egy szempillantás alatt megtettük a Föld és a Plejádok csillagkép közötti távolságot. Ünnepet ültünk, nagy sokaság verődött össze emberi fénymunkásokból és a Galaktikus Tanács tagjaiból, köztük természetesen a Plejádok Fényküldötteivel.
Maga az idegen bolygó hihetetlen meglepetésekkel szolgált. Az ott lakó Plejádokbeliek az egész bolygót múzeumnak rendezték be, ahol a galaxisban valaha létezett valamennyi faj példányaiból őriztek néhányat, olyanokat is, amelyek a Földünkön réges-rég kihaltak. Ősidők előtti fafajták alkottak például erdőségeket, a Plejádokbeliek pedig a legnagyobb elragadtatással ápolták és gondozták múzeumuk kincseit.

Az Arkangyali Fénytestvériségbe tartozó csoportok nevei - Ra, An-Ra, Ma-at, Ptah - sokaknak ismerősen hangozhatnak, mivel ezeket a neveket az ősi Egyiptomban is rendszeresen használták, különösen az uralkodói címekben. Az akkori egyiptomiak spirituálisan jóval fejlettebbek voltak a mai utódaiknál. A Plejádokbeliek általános szokása volt az ősi egyiptomiakkal való kommunikáció, akik a maguk akkori szellemi fejlettségi szintjén képesek voltak válaszolni és engedelmeskedni a felsőbb akaratnak. A Plejádokbeliek szellemi bölcsességük legjavát átadták nekik: gyógyító módszereiket, a teljes körű érzékelés képességének kifejlesztésének módját, valamint a Földnek - a Naprendszerünk, a Galaxisunk és a legtávolabbi univerzumok fejlődésében betöltött - célját és szerepét illető ismereteket. Az ősi Egyiptomban sok Plejádokbeli öltött emberi testet, míg mások a magasabb dimenziókban dolgoztak együtt a látókkal, a templomi álmodókkal, a gyógyítókkal, a papokkal és papnőkkel, illetve magukkal a fáraókkal. Mindannyiukat egy közös cél vezérelte: bolygónk és az emberi faj fejlődésének átfogó előmozdítása: olyan mértékű tudásanyag felhalmozása és elraktározása itt, a Földön, hogy amikor elérkezik majd a Nagy Felébredés ideje, akkor minden szükséges dolog rendelkezésre álljon.


Üzenet a Plejádoktól... hallgasd - OLVASD
A Plejádok üzenete, 1. rész, hanganyag:
Part 1-Pleiadian Alien Message-Hungarian





Link



Kik a Plejádok Fényküldöttei?





Link








 
 
0 komment , kategória:  Tudomány - technika  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2011.10 2011. November 2011.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 36 db bejegyzés
e év: 435 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 618
  • e Hét: 14943
  • e Hónap: 37431
  • e Év: 215306
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.