Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Akadály akadály hátán
  2011-12-19 14:18:53, hétfő
 
  1971-ben már a karmikus szülöttek emelkedésekor jungistákhoz érve sorsukat rám terhelve elvették hangomat az országos népdalfesztiválon. Ezt követően ment a Ki Mit Tudba egy leányzó, amelyiknek szintén nem jött ki hang a torkán, ettől függetlenül biztatták és tovább is jutott. Nagyon megértőek a zsűritagok a karmikus elmeosztály tagjaival, ismerve mindegyik eredetét, tettét.
Gór Nagy Mária emelkedésekor ismétlésben dr. I, most meghalt körzeti orvos közölte velem - miután a rendőrség és a pártbizottság tudtával a szülővárosomban összezúztak engem a rendőrség sorsát kezdve el infantilis fékezetlenséggel, több munkahellyel -, hogy én összeverekedtem az ELZETT-ben egy asszonykával. Én még hangosan beszélni sem tudtam soha, nem értettem dr, I. mondatát. Kiderült, hogy Gór Nagy Mária verekedett össze valakivel, az ő sorsát, s hogy inysorvadásának kellett volna lennie hajtotta végre népe.

Ahányszor sikert értem volna el valamiben, összezúzásra kerültem, hatalmas erők által, olyanokkal, amik viharral kergettek, hóeséssel voltak velem 1995-ben Húsvétkor, amikor ismételték az összes írásomat. 1995 augusztusában sikertelen kiállítás után szállított a mentő be a Szentpéteri kórházba, az Időjelek testenyészeti angyala helyett méhembe tettek valamit a mentőben - ezért féltek a cigányok a mentősöktől ezután -. A II-es Ideg Toxikológiáján azt kiabálták gyerekeimnek a nővérek, hogy én minden évben ott vagyok öngyilkossággal. B.né Ági sorsa miatt - kiültették a húgyhólyagját, de már anyám fogát is miatta szedték ki, mert kapott barna gyereket, s a gyerek az orvosok szerint elvitte anyám fogait - belédöfték a katétert a húgyhólyagomba. Ezt követte az Idegosztályon a körzeti újságkihordó karmikus végzete helyett az én végzetem és összezúzásom
A méhem azóta kilenc hónapos terhesként hatva hatalmasra duzzadt, az orvosok mesterséges klimaxot állítottak elő egy cigányasszony injekcióját beadva nekem.

Az Időjelek tompalátása miatt kaptam a bal szemembe újabb mágikus rontást, tüdőmbe Szenes Andrea horkolása miatt csapásokat, Malek Andrea és Zoltán Erika puffadók helyett energiás szellemvilág lépett a testembe, ami egy nap alatt hatalmasra dagasztotta derekamat, azóta is bennem van és tágítja testemet.
Á. Róza Babi gonosz Időjelek-beli zsidó népének fekete mágusi csapásait nem tudom mikor kaphattam meg, egyszer csak azt vettem észre, hogy a szemhéjaim megduzzadtak, két oldalon az arcom is egyik S. István nevű alkoholista állelfolyó halak szülött helyett már 1983-ban, vagyis tenni semmit sem tudtam ezek ellen a rontások ellen.
Babi Xanaxát 1995 óta szedem, mert másképpen nem tudnék elaludni.

1998-ban belébújt hatalmas fájdalommal a gyomrom tájékába valami, azóta cukros lettem, a gyomrom hatalmasra duzzadt, állandóan fáj, reflux is kialakult, erre is gyógyszert szedek.

1995-ban a bal fülembe, majd 1998-ban mindkét fülembe kaptam csapásokat, melyek mozognak állandóan a fülemben, szemmel nem láthatóak, egyensúlyzavart, s most dobhártyagyulladást okoztak, mert a tüdőmet, szívemet nyomó Rákóczi tér ellenére szerepelni mertem elfúló hangon, s nekem ez is tilos. Énekhangomat 1995-ben támadta meg egy belémjött elektromosság először, majd ezelőtt hat évvel vette el véglegesen. Szívemen, tüdőmön, melleim alatt mozgó csapások vannak. Egyetlen orvos vizsgálta meg röntgennel a fejemet, s nyakamat, s mondta, hogy nem strumám van, dr. M.
8 esztendeje hatalmas fájdalomra ébredtem, háromszög alakban mindkét bokámon hatalmas mély lyuk tátongott. Nem mentem vele orvoshoz, csak a gyerekemnek mutattam, aki nem hisz abban, hogy engem az egészségügy tönkretett, nekik mást mondtak az ufósokat ellátó dr. T. Judit által.
Ezt követően a lábaim az elmeosztályi szülöttek sorsaként hatalmasra dagadt, majd teljesen tönkrement.
Hat esztendeje a számba kaptam dögrontást, amitől rázkódik a szájam, mert ez is az elmeosztályok gyógyszereinek egyik mellékhatása.
A kórházban viháncoló mini nővér a bal arcüregembe 1986-ban kapott rontás miatt beadott nekem egy injekciót, ezt követően bedagadt a fél arcom és a szemem környéke teljesen, mert így reagál a bennem lévő börtön rontás a méreganyagra. A strumám egyre nagyobb, mert 1986-ban Időjelek testenyészeti angyal helyett kapott börtön csapása, amely minden gyógyszerre, méreganyagra reagál, egyre nő.

Hogy meddig mennek végig a karmikusok és elmeosztályok sorsán nem tudom, már csak páran maradtunk, akiket megáldoztak emberként saját sorsukat végrehajtva, saját csapásaikat ránk terhelve.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Meghalt Zorán megváltója
  2011-12-19 13:56:57, hétfő
 
  Az Illés szekerének szentháromságának ortodox-szerb képviselője, Zorán Sztevanovits karmikus sorsát ehordoztatta népe unokabátyámmal, Bélával. Először létra esett a Máv-nál a hátára, majd a hangja is rezgővé vált. A Tóth nevű szombathelyi pszichiáter 2001-ben tudni vélte, hogy a csaádban is volt szexuális zaklatás és megkérdezte tőlem, hogy lányaim vannak-e. Zoránt ekkor már ki tudja hanyadszor mentették meg karmikus sorsától, ezúttal is ember áldozással, mint ahogyan teszi ezt a népe hetven esztendeje a karmikus elme szülöttekkel, folytatva a sort az alkoholistákkal, drogosokkal, füvesekkel. Béla több, mint egy hónapja hunyt el, még csak nem is tudtam róla, hiszen Zorán sorsával megpecsételte az én életemet is, szétzúzva emberek családjait.  
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 956
  • e Hét: 2843
  • e Hónap: 5202
  • e Év: 57468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.