Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Nyolc napon át tartó hanukázás
  2011-12-19 22:43:29, hétfő
 
  2011-12-19. 21:32
Nyolc napon át tartó hanukázás kezdődik holnap Judapesten

A régi pesti zsidónegyed 18 helyszínén összesen 100 program várja a látogatókat keddtől nyolc napon át a hanuka alkalmából. Több tucat zenei esemény, kiállítás, színházi előadás mellett lesz filmfesztivál, közösségi főzési akció és utcai sétákat is szerveznek.
A Király és a Csányi utca sarkán a tűzzsonglőrök fáklyáiból mindenki meggyújthatja saját gyertyáját kedden este 6-kor, majd az emberek kezükben a gyertyával útjára indítják a Csányi utcán és a Klauzál téren áthaladó régi kettes villamost. A Kötöttpálya nevű installáció alkotója, Türkoglo Füsun Ipek kedden reggel kezdi meg a munkát, a villamos vonal száz évvel ezelőtti átadásának alkalmából készíti el az ideiglenes művet - azt még nem tudni, pontosan miből.
A nyitóbuli este hét órakor a Gozsdu Manó Klubban indul, később a pincében az etióp származású izraeli szaxofonos, Abate Berihun a The Qualitons zenekarral útjára indítja a fesztivál zenés-táncos programját. A nyitónapon startol a Sirály, Karácsony, Hanuka (SKH) Mi közöd hozzá? című filmes pályázat. A résztvevők nyolc napon át forgathatják fesztiválélményeiket. A pályaműveket a zárónapon, a Negyed6Negyed7 Filmfesztivál kísérőfilmjeiként vetítik.
A filmes válogatást a Sirályban lehet megnézni december 27-én és 28-án. Az idei programban a rövidfilmeké lesz a főszerep: az elsősorban a Daazo, az Európai Rövidfilm Központ és a jeruzsálemi Sam Spiegel Film School alkotásaiból készített válogatásban szó lesz a családról, elszakadásról, háborúról, de látható majd animáció és komédia is, illetve Ipacs Gergely Ádám pincéjébe című filmjét is bemutatják - közölték a szervezők.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/89708/#ixzz1h1GCnnph
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikus vagy tolvaj?
  2011-12-19 21:56:50, hétfő
 
  Politikus vagy tolvaj?

Fernandes Millor, brazíliai író elindított egy felhívást, a következő témában:
Mi a különbség egy "politikus" és egy "tolvaj" között?
A legfrappánsabb megfogalmazás így hangzott:

"Egy politikus és egy tolvaj között az a különbség, hogy az elsőt én
választom meg, a másik pedig engem választ ki magának. Eltaláltam?"

Millor így felelt:"Tisztelt uram, ön egy géniusz! Ön az egyetlen, aki különbséget talált kettőjük között"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új földrajztanár érkezik az os
  2011-12-19 20:29:21, hétfő
 
  Új földrajztanár érkezik az osztályba.
- Jó napot gyerekek!
- Lépj le hülye picsa! - hangzik a kórus.
Sírva fut az igazgatóhoz.
Igazgató:
- Muszáj a gyerekek figyelmét valami érdekessel felkelteni, másképp
nem megy. Na menjünk csak együtt.
Az igazgató kirúgja az osztály ajtaját.
- Szevasztok fiúk!
- Szevasz diri!
-Tudtok a földgömbre kotongumit húzni?
- Mi az a földgömb?
- Ezt majd az új tanárnő elmondja.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Hiába adták oda a gatyánkat is
  2011-12-19 20:28:43, hétfő
 
  2011-12-19. 19:53
Hiába adták oda a gatyánkat is, történelmi csúcson az államadósság

Bukásra áll az államadósság elleni háború, derült ki még ősszel, amikor a központi költségvetés úgynevezett nettó adóssága szeptemberben rég nem látott szintre, 20 626 milliárd forintra ugrott, a bankoknak kölcsönadott pénzzel együtt 21 068 milliárd forintra.
Ekkor a Nemzetgazdasági Minisztérium közölte, számításai szerint a korábbi 82 százalékról 74 százalékra csökkentette az államadósság mértékét.
Csakhogy a helyzet valójában tovább romlott, az NGM kalkulációi szerint a novemberi adósság eléri a GDP 79,7 százalékát. Az ÁKK adatai szerint bár a központi költségvetés nettó adóssága 20 326 milliárd forintra csökkent, a bankoknak kölcsönadott pénzzel együtt az adósságunk soha nem látott szintre, 21 426 milliárdra nőtt.
Az NGM közölte, Magyarország további lépéseket tesz annak érdekében, hogy 2018-ra 50 százalék alá csökkentse az államadósságot. "Ha a kormány a végrehajtott intézkedéscsomagokat nem vezette volna be, akkor az államadósság jelentősen nőtt volna, és most a GDP 80 százaléka lenne" - írják.
,,Az államadósság nem közgazdasági probléma, hanem egy ellenség, amelyet ha nem győzünk le, az ellenség győz le minket" - vélte Orbán Viktor még júniusban. Egy decemberi beszédében azt mondta, a csökkenés az árfolyamváltozások miatt lehet kevésbé látványos.
(Index nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/89700/#ixzz1h0iHZPDf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
15. havi fizetést is kapnak Na
  2011-12-19 20:15:43, hétfő
 
  2011-12-19. 07:50
15. havi fizetést is kapnak Nagykőrös fideszes vezetői


1,5 millió forint pluszpénzt kapottMiközben a válság miatt mindenhol pénzügyi szigort vezettek be, és meg kellett húzni a nadrágszíjat, Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere jól járt; alaposan kitömött zsebbel mehet haza.
A fideszes vezetőnek ugyanis háromhavi jutalmat szavazott meg a városi testület. Az indok szerint azért jár neki a pénz, mert komoly szerepe volt Nagykőrös főterének többéves felújítási munkálataiban. A projekt annyira jól sikerült, hogy ugyanezen indok alapján Czira Szabolcs előterjesztésére Kustár Tamás (Fidesz) alpolgármesternek is indítványozták a 13., 14. és 15. havi fizetést.
Czira már tavaly is kapott egy szép összeget, polgármesteri újraválasztása után szintén háromhavi jutalmat szavazott meg a fideszes többségű közgyűlés.
A Blikk megkereste Czira Szabolcsot, aki elismerte: azért kapja most a jutalmat, mert az EU-s és városi forrásból finanszírozott, mintegy 1,1 milliárd forintos főtérfelújításban olyan szervezési feladatokat végzett el, amelyek túlmutatnak a mindennapos polgármesteri feladatokon. Amikor a kezdeményezésről értesült, ő Kustár Tamás alpolgármester jutalmazását indítványozta, mert helyettese is fontos részt vállalt a város életét évtizedekre meghatározó fejlesztésben.

Nagykőrös főterét 1,1 milliárd forintért újították fel
- A város zavartalanul működik, költségvetése stabil. Bárcsak más önkormányzatok is így gazdálkodnának; de hazánk sem itt tartana, ha az előző szocialista kormányok a Nagykőrösön követett jó gazda gondosságával jártak volna el az ország ügyeiben - mondta a Blikknek Czira. - A település adóssága csökkent az idén, és jövőre is csökken majd. Úgy gondolom, egy olyan városban, ahol a nehéz helyzet ellenére is felelős gazdálkodás folyik, a polgármesternek nem kell szégyenkeznie, ha elismerik a munkáját.
A Blikk úgy tudja, hogy ennek ellenére a városnak még mindig több százmilliós adóssága van.
A városvezető azt is elismerte, hogy tavaly hasonló összeget kapott. Az előterjesztés szerint az újraválasztása bebizonyította: jól végezte a munkáját. Czira szerint hasonló elismerésben elődje is részesült. Egyébként nem zárta ki, hogy a mostani pénz egy részét karitatív célra fordítja, de erről bővebbet nem árult el.
- Nem szeretem, amikor valaki azzal kérkedik, hogy mennyit jótékonykodik - mondta. - Mondhatnám, hogy az utolsó fillérig elajándékozom a pénzt, majd végül senkinek sem adok, ami soha nem derülne ki. Úgy gondolom, ha ad valaki valamit, azt ne látványosan, a saját igazolására tegye.
(Blikk nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/89664/#ixzz1h0f2aWk8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két orvostanhallgató üldögé
  2011-12-19 20:14:05, hétfő
 
  Két orvostanhallgató üldögél egy parkban, és
figyeli az elhaladó embereket.
Azzal szórakoznak, hogy megpróbálják az arra
tévedők bajait diagnosztizálni, csak úgy ránézésre.
A diagnózisok teljesen egyformák, ám akkor arra megy
egy öregember, aki furcsán csoszog, közben a lábait
szinte egyáltalán nem hajlítja be.
A két srác hatalmas vitába kezd, majd egyikük
odamegy az öreghez és megszólítja:
- Elnézést, uram, de a barátom szerint Önnek
- elmeszesedtek a lábízületei, míg szerintem inkább
ízületi gyulladása van. Melyikünknek van igaza?
- Nézze barátom, az előbb én azt hittem,
szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Lélekkarácsony
  2011-12-19 20:03:31, hétfő
 
  Lélekkarácsony - Az öldöklő harcban hány magyarnak elszorult a szíve

szteltvize.jpg1944. december 24., vasárnap szenteste. Küldtem haza egy levelezőlapot, melyben kellemes ünnepeket kívánok édesapámnak, névnapja alkalmából pedig gratuláltam. Délelőtt misére mentem, este a legénységi szobában karácsonyfa mellett összegyülekeztünk és dr. Takács parancsnok olvasott fel nekünk. Mindenki sírt, zokogtak az emberek.

Ki hitte volna, hogy ilyen karácsonyunk lesz. Elszakítva a szeretteinktől, s nem tudunk semmit, hogy vajon mi lehet velük. Hiszen pár ember kivételével valamennyinek a megszállt területen él a családjuk. Semmi hírt nem hallani felőlük. Az idős emberek sírtak, megértem miért, nekik nehezebb, hiszen feleséget, gyerekeket hagytak otthon. Nagyon szomorú karácsony előestéje volt, ilyet még soha nem éltem meg. Amikor Oroszországban voltunk akkor megnyugodtunk, hogy otthon jól vannak a szeretteink, de most minden bizonytalan. Hová jutottunk, ki gondolt volna erre? Nekünk van karácsonyfánk, de a megszállt részeken van-e? S különösen ott, ahol dúlnak a harcok? Hány magyar lelke szállt el a szentestén, hány ember sebesült meg? Az ágyúk dörögtek, nem volt béke, nem volt szeretet.

Az öldöklő harcban hány magyarnak elszorult a szíve, hányan sírtak, s ilyenkor ki tud örülni, mikor mindenki arcán ott a szomorúság, így nem tudunk örülni a szentestének, csak búsan nézünk a jövőbe, mert nagy megpróbáltatások elé nézünk még. A rövid ünnepély véget ért pár karácsonyi énekkel. Kifejeztük egymásnak a jó kívánságainkat, kellemes ünnepeket kívántunk. Az ünnepély elmúlt, újra visszaszállt arcunkra a merev közöny. Sokan a gondolataikba merülve néztek a semmibe. A vacsoránk csak egy kis lekvár volt, nem volt ünnepi vacsora, pár cigarettát kapott mindenki, és egy kis bort. Ez volt az ajándék. Mi ittunk teát, s jobb hangulatra kerített bennünket. Sokat énekeltünk, 3 óra lehetett, amikor lefeküdtünk.

A fenti sorokat Kirkovics István (1919-2001), a Don-kanyart megjárt, ott szolgálatot teljesítő katona vetette papírra. Naplóját magának írta, soha nem gondolván arra, hogy eljut a nagyközönséghez, hiszen egy olyan ember belsőjét tárja elénk, aki kiírja magából, magának a bánatot, szenvedést, megmutatja emberi arcát, a maga belsőjét kendőzetlenül, mert csak hite, lénye, kiállása az, amit minden nap saját maga is mérlegre tesz, a hétköznapi ember hősiességével és gyarlóságával egyaránt. Ezt a csomagot hagyta örökül utódjára, amelyben a Sopron környéki faluból a második világháború szinte minden jelentősebb harci eseményébe sodródott, egy leszegényedett nemesi családból származó, ezért paraszti sorban élő félárva huszonéves fiatalember vall magáról, a korról, és azokról a történelmi eseményekről, amelynek részese volt.

A Hunhír.info olvasóink emlékezetes karácsonyainak történeteit szeretné összegyűjteni, hogy azokból okulva, akár meghatódva, vagy merengve, de mindenképpen átlényegülve és az ünnep eredeti értelmét a rohanó és erőn felett is fogyasztói társadalomba kényszerített mindennapokkal szembeállítva kicsit elcsendesedjünk, és úgy készítsük fel magunkat a Megváltó érkezésére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudatosan rohant neki az uniós
  2011-12-19 19:50:14, hétfő
 
  Tudatosan rohant neki az uniós falnak a kormány
2011. december 19., hétfő, 9:27


Az [origo] információi szerint az IMF-fel együtt a múlt héten váratlanul távozott uniós küldöttség olyan feltételekkel érkezett Budapestre, amelyekről a magyar kormány is tudott, és ennek ellenére ment szembe azokkal. A feltételek között volt a jegybanki függetlenség garantálása, a kormány azonban benyújtotta az uniós szervek által bírált jegybanktörvényt.


Szinte a semmiből jött a hír pénteken, hogy idő előtt elutazott a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Bizottság delegációja. A kormányt azonban nem érhette meglepetésként, hogy a nemzetközi szervezetek küldöttei felállnak a tárgyalóasztaltól, sőt talán számított is erre a magyar gazdaságpolitikai vezetés - ez a kép rajzolódik ki azokból a háttér-információkból, amelyekhez az [origo] jutott több, az ügyre rálátó forrástól.

Már három hete tisztában lehet az Orbán-kormány azzal, hogy nagyjából mit vár tőle az IMF és az Európai Bizottság. November végén egy megbeszélést direkt azért hívtak össze Brüsszelben, hogy a tagállamok kitalálják, az Európai Bizottság milyen álláspontot képviseljen Magyarországgal szemben, és ennek az álláspontnak a képviseletére fel is hatalmazzák a testületet. A Bizottság megkapta a tagállamok jóváhagyását ahhoz, hogy milyen témákra koncentráljanak a megkötendő hitelmegállapodás gazdaságpolitikai feltételei.

Brüsszelből származó értesüléseink szerint a megnevezett területek között volt a konvergenciaprogramban vállalt hiánycélok szigorú betartása, a költségvetési hiány fenntartható módon való csökkentése, de a kulcsterületek között volt a jegybanki függetlenség garanciájának biztosítása és a közpénzügyi szabályozás kérdése is. Mindezekről a magyar kormány is értesült.

Nem sokkal később az IMF is kialakította álláspontját házon belül. Az intézmény washingtoni központjában az volt az alapállás, hogy Magyarországnak a 2008-as mentőcsomaghoz hasonlóan készenléti hitelkeretet (SBA) ajánl fel a Valutaalap, de ha a magyar kormány nem akarná lehívni a pénzt, akkor úgynevezett elővigyázatossági készenléti hitelkeret (P-SBA) is lehet a tárgyalások eredménye.

A magyar kormány azonban abban bízik - mint ezt a küldöttséget vezető Fellegi Tamás parlamenti meghallgatásán elmondta -, hogy egy enyhébb gazdaságpolitikai kontrollt jelentő elővigyázatossági hitelvonalat (PCL) kap majd meg.

Ezekkel a feltételekkel és információkkal a tarsolyában érkezett Budapestre december 13-án, kedden a két küldöttség, és kezdte meg az informális előkészítő megbeszéléseket. Ezek arra szolgáltak, hogy megalapozzák a magyar kormány tervei szerint januárban kezdődő hivatalos egyeztetést, és felmérjék a felek, ki mit akar.

Nagyot nézett az IMF és az EU

Szerdán aztán leforrázta az Európai Bizottság és az IMF szakembereit a hír, miszerint Brüsszel előzetes kérése ellenére a magyar kormány benyújtotta a parlament elé az új jegybanktörvény javaslatát. Az Európai Központi Bank (EKB) hetekkel korábban megkapta a jegybanktörvény tervezetét a kormánytól, azt átnézve az EKB - egyetemben az IMF-fel - arra jutott, a kormány terve veszélyezteti az uniós alapokmány egyik alapszabályának számító jegybanki függetlenséget.

Az EU ezért nem akarta, hogy kész tények elé állítsa őt a magyar fél a januári hivatalos tárgyalásokon, Brüsszel azt szerette volna, hogy a kormány, illetve a parlament addig halassza el a jegybanktörvény tárgyalását. Szerdán az is világossá vált Brüsszel számára, hogy az EKB-nak más - kevésbé drasztikus változtatásokat tartalmazó - dokumentumot küldött meg a kormány, mint amit a parlament elé benyújtott.

Az IMF-fel azonos álláspontot képviselő EU a pénzügyi stabilitási törvény parlament előtt heverő változatában is talált kifogásolnivalót, ezért azt szerette volna, hogy ezt a jogszabályt is hagyja nyitva Magyarország. Az uniós kritika lényege, hogy a rövid fókuszú, éves horizontú adósságcsökkentési szabály nincs összhangban az uniós ajánlással, a Költségvetési Tanács egy "bábtestületként" működik, a közpénzügyek átláthatósága gyenge, és javulás nem mutatkozik.

Információink szerint Fellegiék a csütörtöki egyeztetésen történtekről tájékoztatták Orbán Viktor kormányfőt, aki nem először mondott nemet az IMF és az EU gazdaságpolitikai kéréseire. Tavaly júliusban még a 2008-as hitelről tartott egyeztetési fordulón ütközési pont volt a bankadó, azt túlzottan nagynak, a gazdasági növekedés szempontjából ártalmasnak tartották, a válságadók közül némelyiket az uniós jogot sértőnek gondolták, és szintén a jegybanki függetlenséget sértő lépésnek látták a jegybankelnök és az alelnökök bérének korlátozását.

Akkor is azt kérték, ezekről a kritikus dolgokról ne szülessen törvény, de a kormány végighajtotta a parlamenten a jogszabályokat. A reakció ugyanaz volt, mint most: a tárgyalódelegációk az egyeztetések tervezett vége előtt elhagyták az országot.
A tavaly júliusi affér után a kormány már nem is próbált meg az IMF és az EU kedvében járni, a maga részéről lezártnak tekintette a kapcsolatot. Az idén novemberben azonban mégis újra a szervezetekhez fordult.

Délután megjelentek az enyhülés jelei

A mostani szakításról több kormánytag csak pénteken reggel, délelőtt értesült. Ekkor dőlt el az is, hogy aznap délutánra rendkívüli frakcióülést hív össze a Fidesz, és az is, hogy a kormányoldal "ráerősít" a dologra, a parlament napirendjére veteti az új jegybanktörvényt, és sürgős tárgyalásban neki is kezd annak megvitatásába.

Később azonban fordulatot vett az ügy, és a pénteki szakítás után jó pár órával a kormány tett két gesztust. Két módosító javaslatot nyújtottak be a jegybanktörvényhez, hogy az jobban tetsszen az EKB-nak, valamint a Fidesz frakcióvezetője azt javasolta, aznap mégse zárják le a jegybanktörvényt, a szavazást legalább néhány napig halasszák el.


A cikket az alábbi címen találja az [origo]-ban:
http://origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111218-megint-a-falhoz-allitotta-a-kormany-a z-imfet-es-az.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az új alkotmány megzenésítésér
  2011-12-19 19:37:34, hétfő
 
  Az új alkotmány megzenésítésére 62 milliót költ jövőre a kormány

2011.12.19. 07:15 Herkules Irma

Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott egy, a fiatal kortárs művészek állami támogatásának lehetőségeivel foglalkozó megbeszélésen a svédasztal mellett véletlenül elejtett néhány információt, arról az eddig következetesen tagadott kormányzati tervről, miszerint az új alkotmány díszkiadásához megrendelt 15 darab (1,6m Forint/kép) festmény mellé más művészeti alkotások is fognak még születni az új alapszabály méltó megünneplése érdekében.

Ezek közül az egyik a megzenésített alkotmány lesz, ennek megvalósítására eredetileg a Belga zenekart szerették volna felkérni, mivel a formáció tagjainak (Bauxit, Még5lövés, Tokyo és DJ Titusz) művészetében egyidejűleg van jelen a mindennapok életképeinek (Stresszek, Melós, Kalauz II, ), a hazaszeretetnek (Hello BAZ megye, Nemzeti hip-hop, Nótacsokor-tulipán) és a magyar történelem nagy pillanatainak ábrázolása (Királyok a házban, Ló-rider, Fehérlófia). Ráadásul 2010-ben Oktatási segédanyag néven oktatási segédanyagokat tartalmazó albummal is jelentkeztek, ami feltételezi, hogy az új alkotmányt képesek lennének úgy feldolgozni, hogy az minden korosztály számára szerethető legyen.

Mivel azonban egy 2014-ig tartó űrutazás miatt a Belga nem tudta vállalni az igazán megtisztelő állami megbízást, végül Fluor Tomit kérték fel. Kerényi szerint Fluor azért is jó választás, mert ő és SP is tagjai voltak annak a háromfős csapatnak, akik az új alkotmány szövegezését végezték. (A figyelmes olvasó számára hamar feltűnhet, hogy a LEGO kifejezés valóban nagyon gyakran fordul elő a jogszövegben). A jogszabály zenei adaptációjára 62 milliót szánnak a jövő évi büdzséből, ezért nem jelent majd többletkiadást, mivel a pénzt az iskolai gyermekétkeztetésre szánt keretösszegből csoportosítják át. Kerényi szerint az elvonás az iskolákban sem okoz majd gondot, mivel a magyar gyerekek egyébként is zavaróan kövérek.

A készülő - a tervek szerint közel 17 órás - zenei anyagot 2012-től állami, gyári, iskolai és nyugdíjas ünnepségeken lehet majd hallani, de az elrugaszkodás évében akár még az is előfordulhat, hogy önálló rádiócsatornán lesz non-stop hallgatható, esetleg unalmas tévés interjúk alá fogják keverni.

(Egyelőre csak találgatások vannak arról, hogy a munkálatokba milyen hazai művészeket vonnának be, de Fásy Zsüli és Pataky Attila helye már biztosnak tűnik a csapatban.)

Információink szerint az új alkotmány táncművészeti adaptálására nincs még konkrét elképzelés, a tervezéssel megvárják a Csillag születik első néhány válogatóját.

http://azamerikaifiu.blog.hu/2011/12/19/az_uj_alkotmany_megzenesitesere_62_millio t_kolt_jovore_a_kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Okos dögök
  2011-12-19 19:34:18, hétfő
 
  Okos dögök

Két fickó dumál:

-Képzeld,vettem egy kutyát és ritkaság,milyen okos!
-Miért,mit tud?
-Minden reggel behozza az újságot!
-Viccelsz?Azt majdnem minden kutya tudja!
-Csakhogy nekem nincs előfizetésem!

Erre felvág a másik is:

-Azt kell,hogy mondjam,az én ebem még okosabb!
-Nocsak!Hogyhogy?
-A múltkor odaadtam neki megszagolni a feleségem bugyiját...
-És?
-Hát nem elhozta a szomszéd f@szát!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 443 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 299
  • e Hét: 1957
  • e Hónap: 18750
  • e Év: 151667
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.