Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Égésre tojásfehérje!
  2011-02-25 15:11:47, péntek
 
 


Egy kurzuson tanították,ahol a tűzoltókat készitették fel elsősegélynyújtásra.Ha valaki megég,-legyen az bármilyen nagy terjedelmű-,legelőször a megégett részt folyó hideg viz alá kell tartani,míg a megégett bőr lehül.Azután egy tojásfehérjét kicsit felverünk habnak,-csak hogy könnyebb legyen kenni.Több rétegben rákenjük a megégett felületre.



Egy nő odatett vizet forralni.Mikor le akarta venni a tűzről,ráömlött a kezére és egy nagy részen leégette a bőrt.Azonnal hideg vizes csap alá tartotta,míg le nem csillapodott kicsit a tüzessége-bár az erős fájdalom maradt.

Azután felütött 2 tojást,a fehérjét kicsit felverte és rákente az égett bőrre.Annyira el volt égve a keze,hogy ahogy rákente a fehérjét a bőrre,az rögtön rászáradt és egy hártyát képzett rajta,ami azután megkeményedett,-ez tulajdonképpen natúr collagén volt.Legalább 1 órát tartott,míg rétegenként rákente az egész tojásfehérjét.

Később már nem érzett fájdalmat és másnap már csak alig volt az égés helye pirosas-barnás.

Eredetileg azt hitte,hogy nagy hegesedések maradnak vissza az égés után,de legnagyobb csodálatára 10 nap múlva semmi nyoma nem maradt!!!!A bőr színe sem változott el.A megégett bőr teljesen recuperálódott,köszönhetően a tojásfehérjében található collagénnek,-ami a valóságban egy placenta és tele van vitaminnal.

BÁRMIKOR SZÜKSÉGE LEHET VALAKINEK ERRE A TUDÓSÍTÁSRA;KÜLDD TOVÁBB!!!!



 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Gyerekszáj:
  2011-02-25 10:39:06, péntek
 
 

1. Jobban szeretem Anyuci testvérét, mint a sajátomat. Anya testvére a nagynéném, az enyém meg senkim !
2. Anya pocijában van egy baba, csak azt nem tudom, hogyan nyelte le.
3. Az anyukákra nem szokás kiabálni, ők hasznosak.
4. Amikor két ember egymásba szeret és először mepuszilja egymást, rögtön összeesnek és nem is kelnek fel legalább egy órán át, de van hogy még tovább.
5. A félsziget egy olyan sziget, amit nem fjezetek be teljesen.
6. A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel.
7. Úgy szeretnék még egy fiútestvért, de Anya állandóan tampont használ.
8. Minél öregebb az ember, annál drágábbak lesznek a fogai.
9. A kislányok azért nem tudnak állva pisilni, mert nincs mibe kapaszkodniuk.
10. Amikor a Nagyinak fájnak a fogai, egyszerűen pohárba teszi őket.
11. Egyszer olyan beteg voltam, hogy 40 kiló lázam volt.
12. Nekem már nincsen Nagyim, elültettük a temetőben.
13. Az anyukáknak szintén legelniük kell, hogy tej jöjjön a cicijükből?
14. A svájci teheneket eslősorban csokigyártához használják fel.
15. Szardínia lakosait szardíniának hívják.
16. Hogy jó legyen, a kórházi nővérkének teljesen sterilnek kell lennie.
17. Az orvosok azt mondják, hogy a halálos betegségek a legrosszabbak.
18. Amikor a kistesóm született, akumulátorba kellett tenni.
19. A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
20. A leghasznosabb állat a disznó. Mindene felhasználható: elejéből-hátuljából hús van, a bőréből cipő, a szőréből kefe, a nevével meg káromkodni lehet !
21. Az állatkert egy szuper hely. Olyan állatokat is lehet látni amelyek nem is léteznek.
22. Nem vagyok megkeresztelve, de azért be vagyok oltva.
23. Az éltebiztosítás egy olyan pénz, amit az kap meg aki túléli a halálos balesetet.
24. Nem tudom hány éves vagyok, mert ez állandóan változik.
25. Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem Apu fog főzni ránk.
26. Az akvárium egy mini-tenger, ahol a házihalacskák uszkálnak.
27. A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor Apa elköltözik otthonról.
28. Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők saját maguk választhatják ki a gyereket és nem kell mindenáron elfogadniuk azt amit éppen kapnak.
29. A Pápa a Vákumban lakik.
30. Minden hal termel ikrát, az oroszok még kaviárt is.
31. A teheneknek nem szabad gyorsan futniuk, hogy ki ne lötyögjön a tejük.
32. A férfiak nálunk csak egy nővel házasodhatnak. Ezt úgy hívják, hogy monotónia.
33. Nem értem miért haragszik annyira Anya, hogy összetörtem a vázát. Úgyis már öreg volt és meg kínai, nem is a miénk !
34. A nővérem már megint kitűnövel fejezte be az osztályt, csupa ötösök. Fogadjunk, hogy szándékosan csinálja ezt velem !
35. A Nagyi elköltözött a túlvilágra. Most már nekem is van valakim külföldön.

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
A nagymama esete
  2011-02-25 10:33:34, péntek
 
 
A nagymama lélegzetvisszafojtva állt az ajtó mellett, két ráncos kezével erősen szorította a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat gondosan bekeretezett példányát és várt.
Az ajtó lassan kinyílt és kirajzolódott a farkas sziluettje.
A nagymama megvárta, míg a farkas belopózott és irdatlan ütést mért a fejére a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatával. Az ordas azonnal kimúlt.
Na erre legalább jó volt ez a szar - gondolta a nagymama. Behúzta a konyhába és szakszerűen nekiállt földarabolni, az ordast, évek során elég rutint szerzett. A vadász jó pénzt ad az irhájáért a többi, meg hosszú ideig elég lesz kajának, hiszen Piroskát is meg kell vendégelni, mert három diplomával sem tud elhelyezkedni.
Közben a rádióból halkan szólt Tudjuk ki hangja, amint legfontosabb vívmányként a szabad pálinka főzést hirdette.
Anyád - gondolta a nagymama, az öreg is abba halt bele, hogy otthon raklapból főzte a cefrét. Özvegyi nyugdíjat nem kapott, egészen pontosan semmilyen nyugdíjat se kapott, mert még nem volt 105 éves, ami a nyugdíjkorhatár.
Miközben a a farkas darabjait gyömöszölte a fazekakba, csendesen átkozta azt a percet, amikor visszatért az állami
nyugdíjrendszerbe, mert azt a kis pénzt, ami ott volt, örökölhette volna Piroska, ha esetleg nem érné meg a 105. évét.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Anti-aging: mi az? 2
  2011-02-24 08:10:43, csütörtök
 
 
Az idő kerekét sajnos nem lehet megállítani, pláne visszafordítani, azonban léteznek olyan életmódbeli tényezők, eljárások, amelyek szerepet játszanak a korral járó élettani változások lassításában. Lássuk, miről is van szó!

Az anti-aging kezelés szavak hallatán sokan bizonyára a divatos és újdonságnak számító szépészeti beavatkozásokra gondolnak: a plasztikai sebészeti eljárásokra vagy a kozmetológia új vívmányokra (pl. botox, mikrodermabrasio, mezoterápia, lézeres szőreltávolítás, stb.). Sok spa, ill. wellness központ szolgáltatásai között csupán a szépségápolásban jelenik meg anti-aging kezelés. Az öregedési folyamatokat azonban nem csupán a bőr állapotának javításán át lehet késleltetni, sőt...

Az anti-aging kezelésekbe alapvetően a következők tartoznak bele (Eisler, 2005): (1) kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás, (2) rendszeres testmozgás, (3) stresszkezelés, (4) memóriajavítás, (5) szépségápolás, (6) szexuális funkciók javítása. Vagyis ahhoz, hogy a biológiai életkorunk kevesebb legyen, mint a kronológiai, komplexen az egész szervezetet és ezzel együtt a szellemet és lelket is jó kondícióban kell tartani.

(1) Egészséges táplálkozás. Negyven év felett különösen figyelni kell a megfelelő energia bevitelre, amelynek igazodnia kell az egyéni szükségletekhez (ne legyen se több, se kevesebb, mint amennyire szükségünk van). A változatosság, a többször kevesebbet-elv, a megfelelő tápanyag (szénhidrát/ zsír/ fehérje) arány szintén fontos szerepet kap. A kiegyensúlyozott táplálkozás nem csak az anyagcserére, emésztésre, kiválasztásra fejt ki kedvező hatást, hanem az összes többi szervre, sőt még a bőrre és ízületekre is kedvezően hat.

(2) Rendszeres testmozgás. A rendszeres sport nem ad plusz éveket az élethez, de életet ad az évekhez, vagyis segít aktívabban, energikusabban élni. Örömérzetet fejt ki, erősítheti az immunrendszert, fokozza az izomerőt, csökkentheti a testzsír arányt, kedvezően módosíthetja az anyagcserét, hogy csak néhányat említsünk fontos élettani hatásai közül. Természetesen nem csak a testre, hanem a szellemre és lélekre is kedvező hatást gyakorol. A legfrissebb ajánlások szerint naponta legalább 30 perc testmozgásra van szükség a betegségek megelőzése érdekében. Heti öt alkalommal végezzünk aerob testmozgást (pl. gyaloglás, kocogás, evezés, kerékpározás, úszás, stb.) és hetente két alkalommal végezzünk rezisztencia-edzést, súlyzóval, vagy ellenállással szemben.

(3) Stresszkezelés. A stressz az egyik legveszélyesebb életet rövidítő tényező, amely napjainkban őrült mennyiségben és tempóban zúdul ránk. Mindezek miatt fontos figyelni a stressz kompenzálására. Természetesen a testmozgás és a megfelelő táplálkozás is segítségünkre van, azonban az aktív pihenés (pl. horgászás, kártyázás, mozilátogatás), a wellness programok megannyi fajtája (pl. szaunázás, gyógyfürdőzés, masszázs, stb.) és a pszichológiai módszerek széles repertoárja is szerepet kap.

(4) Memóriajavítás. Legtöbb esetben a táplálkozás, rendszeres testmozgás és a stresszkezelés sokat javít a szellemi funkciókon, azonban természetesen léteznek speciális tréningek és egyéb módszerek is, amelyek a memóriát javítják.

(5) Szexuális funkciók javítása. Sokszor a stressz az egyik legnagyobb gátló tényező a nemi vágy és az erektilis funkciók tekintetében, ezért a hatékony stresszkezelés legtöbb esetben önmagában is eredményes.

(6) Szépségápolás. Számos új szépségápolási eljárás érhető el, amelyek a bőr feszességét, rugalmasságát próbálják fokozni. A krémek alkalmazásától a plasztikai sebészeti beavatkozásokig terjed a skála, amelyben mindenki megtalálhatja a számára ideális módszert.

A most olvasott Egyperces eredeti változatát a www.activia.hu honlapon találhatja meg. Ha további érdekességekre is kíváncsi az egészséges életmóddal kapcsolatban, látogassa meg az oldalt!


 
 
0 komment , kategória:  Szépség, fitness  
Időjelek kutyák búcsú koncert
  2011-02-23 09:22:19, szerda
 
  A börtön elme által létrehozott hatalmas testenyészetként létrehozott Időjelek feszületes kutyái búcsú koncertet tartottak, hatalmas apokaliptikus művészeti világuk létrehozása után. Az amerikai bluet sajátították el, amiért a feszületes vezérük, Deák Bill Gyula életmű díjat is kapott a kormányától a Talmúdnak és börtönnek. Deák fél lábbal került lerajzolásra az Időjelek testenyészetei között, alatta kutyák láthatóak.

Végtelen apokalipszise ez a börtönnek, mely Hegedűs későn író költőinek könyvével bővült, egészen a kőkor létrehozásáig jutottak a forgószelek bibliai végrehajtása, állanó csapások létrehozása közben.
Még a sumer időszak képviselőit is létrehozták, pók népével együtt, mely fogatlanította a Rákóczi teret, ezért a Rákóczi tér, mely szintén az Időjelek börtön szülöttjeit jelenti, döntő támadást hajtott végre olasz Rákóczi térrel együtt a magyar emberek ellen.

Hetven éve vették fel neveiket a túlélők, először Sátoraljaújhelyből, majd Sárospatakról, így lett túlélő a pinázó Benkő Dániel, aki a börtön által került létrehozásra szintén az együttesekkel, költőkkel, rajzoló árnyékvilág festőivel együtt. Így kívánják a történelmet megmásítani és beírni magukat felvett neveikkel végleg a világ történelmébe. István a királyban az Időjelek testenyészetei vannak beállítva, mint magyar pogány nép, nemzet csótányával együtt, vagyis végleges történelmet írtak maguknak.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
A karmikus diszlexia
  2011-02-22 12:22:52, kedd
 
  Vannak értelmiségi pályára született gyermekek, vannak erős fizikumú fizikaiak, akik bírják a monotonságot, vannak karmikus eredetű betegséggel, tanulási nehézséggel születettek, ezek régen kisegítő iskolákba jártak. Most már minden fogyatékosságnak nevet adtak, holott a diszlexia karmikus eredetű, a 20. század és azt megelőzően is értelmiség legyőzésével, emberek megbénításával függtek össze ezek a hozott betegségek.

A 20. század értelmiségét megtámadták, értelmiség legyőzést hajtott végre a média a kommunistákkal, az elmeosztályokkal, a börtönnel. Megbénítottak, megcsonkítottak embereket, ennek köszönhető a rengeteg tanulási nehézséggel született gyerek és különféle betegség megszületése.

Esernyővel rajzolták meg az Időjelek testenyészeteit, akik az elmeosztállyal, kommunistával együtt forgószeleket hajtva végre folyamatos csapásaikkal védték magukat a csapásoktól, akár a talmud zsidói, akik a börtönnel kötöttek frigyet. Még Szandit is beállították ernyővel, valamint Hevesit több társával. A vasak is forgószélben vettek részt, eladták a lelküket, maguk ember mérgezésekkel cigiről és alkoholról szoknak le, tisztulnak, házasodnak, gyermekeket nemzenek. Chicciolina szintén a kommunista Forgószél része volt a Heti hetes közvetítőivel együtt, akiknek halkabban kellene piroslania a vérüknek. Valamennyien a 20. század embereinek lemészárlásában vettek részt.

Öt évvel ezelőtt diszlexia betegséget kaptam, élénk csúfolódása közepette az RTL klub fórumosainak, akik ezeket a csapásokat, melyeket karjaimba, lábaimba, fejembe kaptam, végrehajtották.
Előtte a parkinson kórosok és epilepsziások csapásait kaptam meg, születésem óta haladva végig az elmeosztályok csapásain valamennyi orvosi lexikon betegségei mellett a börtönnel az élen.


Öcsémet az elmeosztályokkal a média kicsi korában bénította meg, tanulni nem engedte, majd az egészségügy meghurcolta a csontváz jeles halálnép csövesei, Rákóczi tér és halálnép cigányságai helyett, akik az elmeosztályokhoz tartoznak és emberjogi bizottságokat hoztak létre maguknak, mint akiket nagypán Pszichografológiában szereplő halál népei emelnek kelet teljes egészével együtt, ezért is indultak japán teremtési történetével születésemkor egyből, s ezért üzenget a Heti hetes japánnak, hogy embereket gyilkolnak, s ezen nevet az egész ország.

A lakásba piszkítanak, olyanok vannak itt, s jönnek velem mindenhová, akik sáros cipőnyomaikat felteszik a friss tapétára, ágyneműre, szőnyegre. Nem ismernek akadályt, hogy bizonyítsák a láthatatlan világ ember gyilkosságait, s azt, hogy ott vannak, ahol akarnak lenni, élet és halál urai.
Az egészségügy tisztában van a sározó, hasneméssel támadó hatalmas erővel bíró médikus erővel, de teljes egésze elmeosztályokról ered, ezért nem tesz ellene semmit, emberiség legyőzést hajt végre ezekkel együtt. Öcsém megbénításából emelkedett Müller Péter Sziámi menhelyi népe, ezt is ismételték 1995-ben az én írásaim égetésével, teljes megbénításommal csapások hatalmas áradatával minden részemben. A tanulási nehézséggel született értelmiség legyőzésben résztvevőket beiskolázták, egészségügyben és művésznek helyezték el őket, meg értelmiséggé tanítttatták. Aki nem engedte az embereknek a nyelvtanulást irigységből, azok már nem tudnak nyelvből levizsgázni.

A 20. század embereinek felszámolása megtörtént, kitermelték a gyogyósokat értelmiségnek az ország minden területén.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Házi csokilikőr
  2011-02-21 14:33:52, hétfő
 
 

Hozzávalók: 2 dl vodka, 2 tubus sürített tej, 5 ek. kakaópor, 2 dl tej, 2 dl tejszín

A tejet a kakaóval alaposan összekeverjük majd kis lángon felfőzzük. Ezután ha langyosra hűlt hozzákeverjük a többi hozzávalót, alaposan összekeverjük és egy literes üvegbe töltjük. Hideg helyen 1-2 napig jó ha áll, azután hűtőben tárolva 2 hétig legalább eltartható!

Fontos,hogy jó minőségű kakaóport használj hozzá, csak így lesz az igazi!

Tipp: Ízesítheted vanília aromával vagy fahéjjal is!
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Anti-aging: mi az? 1
  2011-02-17 07:55:40, csütörtök
 
 
Az anti-aging nem más, mint öregedési folyamatok késleltetéséről szóló új orvostudományi ág, amely az Amerikai Egyesült Államokból indult hódító útjára az 1980-as években. Lássuk, miről is van szó!

Sajnos az életkor előrehaladtával számos kedvezőtlen élettani és anatómiai változás következik be az emberi szervezetben. Az izmok térfogata csökken, a csontsűrűség hanyatlik, a bőr és egyéb szövetek folyadéktartalma szintén megcsappan. A testösszetétel is megváltozik, arányaiban több zsírt fog tartalmazni, mint annak idején. Az egyes szervek alakja és működése is változáson megy keresztül. Az anyagcsere lelassul és a kiválasztás, emésztés üteme is módosul. Első hallásra a kép talán drámainak tűnhet, valójában azonban egyáltalán nem az: az öregedési folyamatok ütemét lehet késleltetni.

Feltehetjük a kérdést, hogy vajon milyen módszerekkel késleltetők az öregedési folyamatok? Nos, természetesen nagyon lényeges az egészséges életmód kialakítása. Az 1970-es években megfogalmazott Viktória deklaráció a szívegészség négy alapelvét írja le: törekedjünk az (1) egészséges táplálkozásra, (2) rendszeres testmozgásra, (3) dohányzásmentes életmódra, (4) kedvező lelki és szociális körülményekre. Ha mindezeket sikerül elérni, akkor nagy valószínűséggel szívünk és érrendszerünk sokáig megőriheti fiatalságát.

Visszakanyarodva az anti-aginghez, mint a nyugati orvoslás egyik legfiatalabb hajtásához, az egészségmegőrzést, a munkaképesség tartós meglétét, az öregedési folyamatok késleltetését tűzi zászlajára. Olyan diagnosztikai és terápiás eljárásokat tömörít, amelyek a nyugati medicinában elérhetők és elfogadottak és tudományosan bizonyított eredmények állnak mögöttük.

Alapvetően két nagy részből állnak: (1) szűrővizsgálatokból és (2) kezelésekből. A szűrővizsgálatok szinte az összes szervre kiterjednek, hiszen különösen negyven év felett megnövekszik az idősebb korban kialakuló betegségek (pl. magas-vérnyomás, 2-es típusú cukorbetegség, hiperkoleszterinémia, ízületi elváltozások, stb.) előfordulási gyakorisága, amelyek jelenlétéről vagy hiányáról időnként (évente egyszer) meg kell bizonyosodni. Korunk egyik nagy vívmánya a genetikai vizsgálat valamint a biológiai életkor meghatározás.

A genetikai vizsgálat során olyan ú.n. polimorfizmusokat térképeznek fel, amelyek megléte utal egyes, időskori betegség genetikai hajlamára. Ilyen pl. a tüdő-, vastagbél-, prosztata-, emlődaganat vagy a mentális betegségek közül a Parkinson- és Alzheimer-kór, vagy a hiperkoleszterinémia, magas-vérnyomás vagy a gyulladásra mutató hajlam polimorfizmusa (génmódosulása), de a hosszú élet génjét (angolul longevity) is ki lehet mutatni.. A genetikai polimorfizmusok jelenléte 30%-ban járul hozzá a betegség kialakulásához. Rávilágítják a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatok és az életmódbeli tényezők szerepére, fontosságára.

A biológiai életkor meghatározáshoz néhány egyszerű teszt és egy részletes kérdőív szükségeltetik. Valójában azt méri fel, hogy a szervek, szervrendszerek öregedése mennyiben tér el az adott életkorban jelentkező élettani elváltozásoktól. Sokszor az egyes szervek, szervrendszerek öregedése nem egyforma. Gondoljunk például egy olyan hatvan év körüli férfire, aki egész életében futott, nincs rajta súlyfelesleg, szíve úgy működik, mint egy huszonévesé, azonban az ízületei teljesen elkoptak az évtizedek alatt megtett kilométerektől, vagyis jobban elhasználódtak, mint általában egy hatvan éves embernél. A biológiai életkor az egyes szervek életkorának átlagából tevődik össze.

A szűrővizsgálatok, genetikai polimorfizmusok és biológiai életkor vizsgálat eredményeinek ismerete nagyban segíti az anti-aging specialistát a személyre szabott életmódprogram, a kezelés kialakításában. Mindezekről a következő cikkünkben írunk...

Folytatjuk

A most olvasott Egyperces eredeti változatát a www.activia.hu honlapon találhatja meg. Ha további érdekességekre is kíváncsi az egészséges életmóddal kapcsolatban, látogassa meg az oldalt!

 
 
0 komment , kategória:  Szépség, fitness  
A félelem megbénít
  2011-02-16 15:26:27, szerda
 
  Félni egy egész életen keresztül hogy lehet?

Kezdetben féltem anyámtól a Vörös Oroszlán istállós kislány gyermek Szencis kezdetével a magyar nyelv miatti apokalipszist végrehajtóknak, majd a börtön és a Rákóczi tér miatt a rendőrőktől, a bolondok és az elmebetegek helyett az orvosoktól, miközben őket emelték. Minden karmikus szülött az elmeosztály keretében született meg, ez Borsod teljes lakosságát jelenti jelenleg, mivel az embereket megáldozták az egészségügyi elmebörtönnel az élen és a maffiákkal maguk helyett.

Rettegtem a volt férjemtől, aki patológiaként megszülettetett alkoholista volt, mert a tört orrú zsidók helyett összetörte az orromat, a fülemet, a fejemet, a bal arcüregemet Tina Turnert ért ütés miatt, mert Tina a Katalin névmagyarázó kötetből került létrehozásra és sztárrá tételre, immár rock-nagymama, olyan régen tart már a világ zöld Medeia tündöklése a zsidó nagypán halál-ezoterikájából, melynek rendetlen halak szülöttje M. A. énekesnő, akinek hatalmas szellemvilága van, mely megmentette őt első férjétől és megbosszulta a rajta esett sérelmet, bár énekli, hogy emberhez méltó sors az övé Toldy után ötven évvel.

Napjaim félelemben telnek, a félelem belém ivódott. Mentem ebédért, egy csapat alkoholista állta utamat, olyanok, akik bárkit leütnek egy szál cigiért, vagy pénzért. Másnap két hatalmas kutya jött velem szemben, tegnap egy cigányasszony szaladt utánam az utcán, alig tudtam beugrani a háztartási boltba. Ma meg itt van a hó, az újabb ok félelemre. Négy éve megtanultam félni a jégtől és a hótól is. Egyik fóbiája után Borsodnak - halad végig az elme már a cigányság ismétlői mellett a fóbiásain is születésem óta négyszer, vagy már ötödször is ismételve sorsukat -. Pataki Attilát, Demjén Rózsit átcserélték az emberekre, ez csak az egyik volt a szárnyas betétes seregnek és a Rákóczi téri bűnözőknek, akik előző életükben lopásból éltek. Most már bizományit is üzemeltet, pedig de felkiáltottak, amikor felment Pestre annak idején. Most már az egész karmikus börtön a Rákóczi térrel kivonult innen, már csak az elmebetegeken halad végig az egészségügy viháncoló orvosi karával. Már a buri csatákat is letudták ismétlésben a berendezett Burikkal, őket elhelyezték megcsonkításom mellett szociális otthonokba, különösen Ózdon.

Ma csirkehús leves volt ebédre. Lenyeltem a levesbe került csontot. Nagyon rossz volt. Pár pillanatig azt gondoltam, most végem van, majd ledugtam az ujjam a torkomon és kiköhögtem a csontdarabot. Megkönnyebbültem.

Meddig lesz riadt, félelemmel teli az életem, mikor fog megelégedni Borsod megye az emberi áldozat kínzásával médiájával és börtön kormányával együtt?
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Gúzs Imre idézet
  2011-02-15 17:54:05, kedd
 
  "Csak az ég őrizheti úgy a maga csillagait, ahogy a felnőtt tudja őrizni önmagában azt, amit a gyermekkor ide-oda röpködő, színes pillangói hoznak vissza az egyszer volt évekből. Derűs, és ki tudja, hányszor borús történetek ezek, de igazak mindig, még akkor is, ha nagyon magasba röpíti őket a képzelet. (...) Jaj, de törékenyek, de sérülékenyek ezek a pillangószárnyak, és de hamar színük fakul, ha nem vigyázol féltéssel rájuk!"
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.