Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Aki ellen érdemes kimenni az utcára: Pápára érkezik a felvás
  2012-01-17 20:39:24, kedd
 
  2012-01-17. 09:07
Aki ellen érdemes kimenni az utcára: Pápára érkezik a felvásárlók nagykövete, tüntetés 19-én

Alább olvasható a szervezők felhívása:
2012. január 19-én Pápa városába érkezik Ilan Mor, Izrael állam nagykövete. A nagykövetnek 14:00 órától van programja Pápán.
Találkozik a város fideszes polgármesterével, megtekinti a városban folyó "beruházásokat", számot adnak eddigi tevékenységükről a Pápai Zsidó Kulturális Egyesület és a Hit Gyülekezete vezetői, majd 17.00 órától a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpontban előadást tart a Petőfi Asztaltársaság szervezésében.

Úgy döntöttünk, hogy a nagykövetet illő módon érdemes fogadni. Ezért a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete 2012. január 19-én az előadás helyszínére demonstrációt jelentett be a rendőrségnél, melyet engedélyeztek.
Ezúton kérjük minden nemzetben gondolkodó, az izraeli országhódítás ellen küzdő honfitársunkat, hogy támogassa jelenlétével a megmozdulást.
A demonstráció helye: Pápa, Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont /az Erzsébet-liget és az Eszterházy út találkozásánál/
A demonstráció ideje: 2012. január 19-én 16:15-től 21:00 óráig
Program:
- 16:15-től gyülekező a rendezvény helyszínén
- 16:30-tól sajtótájékoztató a demonstráció okáról és céljáról
- 16.30-tól csendes, de határozott demonstráció
A tiltakozásnak akkor lesz vége, amikor távozik a nagykövet s az őt "vendégül látók" gyülekezete a JMK-ból.
A demonstrációra 21:00 óráig van engedélyünk.
Arra kérünk mindenkit, aki támogatni szeretné akciónkat, hogy a gyülekezési törvényben foglaltakat betartva, a Jobbik Magyarországért Mozgalom méltóságát figyelembe véve jelenjen meg a rendezvényen!
Tilos a rendezvényre ütő-, szúró és lőfegyvert, vagy annak látszó tárgyat behozni!
Tilos a rendezvényen tiltott önkényuralmi jelképeket megjeleníteni, akár ruházatról, zászlóról vagy kitűzőről legyen szó!
Tilos a rendezvény helyszínét és annak környezetét szennyezni, szemetelni.
Tilos a rendezvényen a hatóság, a nagykövet, az őt kísérők vagy az őt fogadó hazaárulók szóbeli vagy fizikai bántalmazása!
Tábláinkkal, zászlóinkkal, csendes, de határozott jelenlétünkkel, Petőfi Sándor versével üzenünk a nagykövetnek s minden hazaáruló, kollaboráns gazembernek, hogy "Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!..."

(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/23/90840/#ixzz1jkKD1Yob
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyarmati lét az elmúlt 22 év eredménye
  2012-01-17 20:29:31, kedd
 
  Gyarmati lét az elmúlt 22 év eredménye

2012, január 17 - 17:45

A Magyarország ellen ma megindított kötelezettségszegési eljárás kapcsán Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese kijelentette: Orbán Viktor alkalmatlannak bizonyult a nemzeti érdekeink hatékony képviseletére az Európai Unióban. A nemzeti radikális párt továbbra is az ügydöntő népszavazás kiírását sürgeti.

gyöngyösi"Aki ismeri a gyarmatosító birodalmak természetét, nem lepődhet meg azon, hogy a hónapok óta fenyegetőző Európai Bizottság ma délután úgy döntött, Magyarország ellen három törvény ügyében is kötelezettségszegési eljárást indít. A Jobbik meglátása szerint Brüsszel lépése tökéletesen illeszkedik abba a stratégiába, amit a Nyugat több mint két évtizede folytat Magyarország szuverenitásának teljes felszámolása érdekében, hazánk gyarmatosításának kiteljesítéséért. A brüsszeli ultimátum azt jelzi, hogy a gyarmatosításnak az utolsó fázisához érkeztünk, ahol már hazánk önálló törvényalkotási jogát is megtagadják" - írja közleményében a politikus.

A jobbikos képviselő szerint miközben Moszkva egy nyíltan elnyomásra és katonai megszállásra épülő rendszert működtetett, addig Brüsszel álcázva, a "demokrácia" és a ,,szabad világ közös értékeinek" hazug jelszavai mögött hajtja végre gyarmatosító politikáját.

"Hazánk tragédiája, hogy az elmúlt két évtizedben a Magyarországot kormányzó jobb- és baloldali kormányok - köztük az Orbán-kormány is - egymásra rálicitálva terelgették hazánkat a gyarmatosítók karjába feláldozva a teljes nemzeti szuverenitásunkat. Tekintettel arra, hogy a magyar politikai elit, köztük maga Orbán Viktor miniszterelnök is alkalmatlannak bizonyult a nemzeti érdekeink hatékony képviseletére az Európai Unióban, a Jobbik továbbra is az EU-ból való mielőbbi kilépést sürgeti és ügydöntő népszavazást kezdeményez" - olvasható a közleményben.

barikad.hu

http://barikad.hu/gyarmati_l%C3%A9t_az_elm%C3%BAlt_22_%C3%A9v_eredm%C3%A9nye-2012 0117
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Weiselander Ábrahám újévi köszöntője
  2012-01-17 20:20:23, kedd
 
  Weiselander Ábrahám újévi köszöntője

Liberális barátaim!

Biztosan sokan hiányoltatok az elmúlt hetekben, de sajnos nagyon elfoglalt voltam. Közös ügyünkben jártam el: a forintot gyengítettem. Megfordult nálam több európai bankár, s én is tiszteletemet tettem néhány befolyásos nyugati politikusnál. Először nem értették, hogy minek kellene nyomást helyezniük Magyarországra, ha a költségvetés hiánya nem éri el a 3%-ot, s a nem forintban számolt adósságunk is csökken, de amint megemlítettem a diktatúra és a fasizmus szavakat, azonnal készségesnek mutatkoztak. Meggyőző volt számukra továbbá az is, hogy megemlítettem: a gyengülő forint hatására több devizahiteles feje fölül is elárverezhetik a házat, amit mi bagóért megvehetünk majd a bankoktól - már ha nem a saját bankjainkról van szó.

A demokraták közötti szolidaritás tehát működött: belátták, hogy az Orbán-rezsim ellent mond minden európai értéknek, s a külföld nem tűrheti, hogy Magyarországon az állam lábbal tiporja szabadságjogainkat és ellopja a nyugdíjunkat. Az eredmény pedig egyértelmű: az ország a csőd szélén áll, a Fidesznek pedig soha nem látott elégedetlenséggel kell szembenéznie. Ellenben azonban az orbáni retorikával, ez nem a nemzetközi pénzügyi körök spekulációjának köszönhető, ezt kikérjük maguknak! Az, hogy a helyzet ilyen katasztrofális, az pontosan a kormány elhibázott gazdaságpolitikájának, erőszakos kivagyiságának, s a hitleri időket idéző zsidóellenes megnyilvánulásainak eredménye.

Mindeközben, míg mi elvhű demokraták lázasan dolgoztunk jól fűtött irodáinkban azon, hogy véget vessünk ennek a gazdasági szabadságharcnak nevezett újnyilas fegyverkezési programnak, addig budapest utcáin is folyt az élet. Nagyszabású tüntetésre került sor az Operaház előtt, ahol a rezsim a köztársaság megszüntetését ünnepelte, s ahol állítólag a műsor után a fideszes képviselők jóízűen nevettek a Vezér zsidóviccein.

A tüntetésen én magam - elfoglaltságomból kifolyólag - nem tudtam részt venni. Kérdeztem ugyan Bölcsföldi Dávid unokaöcsémet, hogy milyen volt a rendezvény, ám ő erre nem tudott részletes választ adni. "Ne haragudj Ábris bácsi, de csúnyán beszívtunk a tünti előtt, úgyhogy nem emlékszem semmire. De azért jól éreztem magam" - csak ennyit mondott. Ettől függetlenül azonban számos liberális blogger beszámolt arról, hogy ott és akkor megmozdult valami. Ők pedig miért hazudnának? Hiszen derék emberekről van szó, akik hétről hétre leírják, hogy a Fidesz diktatúrát vezet be, Matolcsynak mennie kell, s az ország egyetlen reménye az IMF-hitelben rejlik. Mindezt én magam is így gondolom.

Összefoglalóan tehát remélem, az újév további része is a fülkeforradalmárok ócsárolásának, s végül pedig megbuktatásának jegyében fog telni. Így megkésve bár, de an(n)ál melegebb szeretettel kívánok minden demokrata harcostársamnak Orbán- és Jobbikmentes, valamint kárpótlásban gazdag új évet. A külföldi kollégáknak pedig: Happy Jew Year!


http://naczivadasz.com/index.php?q=weiselander_abraham_ujevi_koszontoje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyargyűlölő zsidó elnöke van mától az EP-nek
  2012-01-17 19:34:46, kedd
 
  2012-01-17. 12:39
Magyargyűlölő zsidó elnöke van mától az EP-nek

A szociáldemokrata képviselőcsoport vezetőjét, Martin Schulzot választották meg az Európai Parlament új elnökének kedden.

A szociáldemokrata "német" Martin Schulzot nagy többséggel szavazták meg az európai parlamenti képviselők kedden az EP plenáris ülésén Strassburgban, mandátuma két és fél évre szól.
A hungarofób zsidó, az MSZP kitüntetettje az európai néppárti lengyel Jerzy Buzeket váltja az EP élén. Azt a Buzeket, aki azt nyilatkozta a zsidó parlamentben, hogy "Izrael tulajdonképpen Európához tartozik". Schulztól pedig ennél is rosszabb várható.
(HVG nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/90849/#ixzz1jk3uKHYi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egymillió hektár termőföld van már osztrák kézben
  2012-01-17 19:16:47, kedd
 
  2012-01-17. 17:05
Egymillió hektár termőföld van már osztrák kézben

A Jobbik üdvözli, hogy a kormány felismerte a magyar termőföld és vízkincs védelmének fontosságát, de az ellenzéki párt szerint ennek érdekében a bejelentett Darányi-terven kívül további lépésekre is szükség van.
Magyar Zoltán jobbikos országgyűlési képviselő kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján Orbán Viktor kormányfő és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter hétfői bejelentéseire reagált. A miniszterelnök a Nemzeti Vidékstratégia keretében induló Darányi Ignác Terv céljait a megőrzés, a megújítás és a minőség hármas jelszavával foglalta össze, és beszédében sürgette a földtörvény módosítását, illetve további szabályok megalkotását a birtok- és tulajdonvédelem érdekében.
A Jobbik képviselője úgy fogalmazott, a kormány hatalomra kerülése óta minimum asszisztált Magyarország gyarmatosításához. Mint mondta, kíváncsiak lennének, kire gondolt Orbán Viktor, amikor a magyar termőföldért és vízkincsért folytatott háborúról beszélt. "Csak nem az Európai Unió vagy az IMF akarja ellehetetleníteni a magyar emberek életét?" - kérdezte Magyar Zoltán, majd hozzátette, ha ez így van, akkor Magyarországnak fel kellene lépnie a számára káros uniós szerződésekkel szemben. A politikus amiatt is kérdőre vonta a kormányoldalt, miért nem akarta alaptörvénybe foglalni a magyar termőföld és vízkincs védelmét.
Tájékoztatása szerint osztrák állampolgárok érdekeltségébe már egymillió hektár termőföld tartozik a zsebszerződések révén, ami a külföldiek földvásárlási moratóriumának lejárta után teljes mértékben a kezükre kerülhet. Magyar Zoltán a kabinet szemére vetette, hogy az elmúlt több mint másfél évben nem lépett fel az áfával visszaélő, az államnak több százmillió forintos kárt okozó gabonakereskedőkkel szemben, illetve hiányolta a bürokratikus terhek, valamint a gázolaj árának csökkentését. A Jobbik szerint csak az élelmiszeripar feltámasztásával lehet egymillió új munkahelyet teremteni, ám ehhez a telített nyugati piacoktól kelet felé kell fordulni - fűzte hozzá a képviselő.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/90864/#ixzz1jjzR2trh
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áll a bál: Matolcsy keményen visszaszólt Járainak
  2012-01-17 19:10:52, kedd
 
  Kedd, 2012. január 17. 17:13

168 Óra Online írása

Áll a bál: Matolcsy keményen visszaszólt Járainak


Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács közelmúltban lemondott elnöke, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelő bizottságának elnöke legutóbbi közleményeiben figyelmen kívül hagyja az Orbán-kormány eddig elért eredményeit.

Matolcsy György MTI-hez kedden eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: "némi szomorúsággal állapítom meg, hogy volt barátom, Járai Zsigmond legutóbbi közleményeiben figyelmen kívül hagyja az Orbán-kormány eddig elért eredményeit". Járai Zsigmond korábban úgy nyilatkozott, Magyarország csak egy gazdaságpolitikai fordulattal tud kilábalni a nehéz helyzetből, az európai uniós szabályoknak 150 százalékig meg kell felelni, módosítani kell az adórendszert és az elvárásoknak megfelelően a jegybanktörvényt is. Járai Zsigmond szerint "mára bebizonyosodott, hogy a piacok nem tolerálják tovább az úgynevezett unortodox gazdaságpolitikát".

Az m1 Ma reggel című műsorában Járai Zsigmond arra a kérdésre, hogy Matolcsy Györggyel sikeresen végrehajtható-e a gazdaságpolitikai fordulat, azt válaszolta: Matolcsy eléggé elhasználódott a piacon, ő nagyszerű képet tud felrajzolni a pénzügypolitikát illetően, de a pénzügyi irányítást kellene megerősíteni. Matolcsy György közleményében azt írta: a 2010-ben örökölt, több mint 7 százalékos költségvetési hiányt az év végére 4,2 százalékra szorították le, a 2011-es költségvetést többlettel zárták, a 2012-re előre jelzett költségvetési hiány az Európai Bizottság által visszaigazoltak szerint is 3 százalék alatti lesz. A miniszter emlékeztetett: 2011-ben kidolgozták a Széll Kálmán Tervet és a munkaösztönző, munkahelyteremtő, családtámogató adórendszer átalakításában is döntő áttörést értek el. Emellett lépéseket tettek a lakossági devizaadósság csökkentésére, és 2011 végére megszületett a megállapodás a kormány és a Bankszövetség között - tette hozzá. Matolcsy György szerint a pénzügyi konszolidáció további szakaszát jelzi, hogy a hétfői kormányülésen megtárgyalták a Nemzetgazdasági Minisztérium által kidolgozott Magyar Növekedési Tervet és az új külgazdasági stratégiát.

"Példátlan gazdaságtörténeti sikernek tekintem, hogy az elmúlt másfél évben a nemzetközi gyakorlatoktól eltérően, megszorítások és gazdasági visszaesés nélkül állította helyre az Orbán kormány Magyarország pénzügyi egyensúlyát" - fogalmazott a nemzetgazdasági miniszter a közleményben hozzátéve, hogy "ezt nem látni közgazdasági vakság, nem elismerni több mint udvariatlanság". Mint írta Járai Zsigmondot szívesen látja egy beszélgetésre miniszteri dolgozószobájában, a Nemzetgazdasági Minisztérium József nádor téri épületében, "hogy személyesen is meggyőződhessen arról, kitűnő szellemi és fizikai állapotnak örvendek".


http://www.168ora.hu/itthon/all-a-bal-matolcsy-visszaszolt-jarainak-89494.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menekül a nyilvánosság elől az államfő
  2012-01-17 18:59:07, kedd
 
  Kedd, 2012. január 17. 18:31
168 Óra Online írása

Menekül a nyilvánosság elől az államfő


Tényfeltáró bizottság létrehozását kezdeményezték
A Semmelweis Egyetem rektora tényfeltáró bizottság létrehozását kezdeményezte a sporttudományi kar dékánjánál, kérve, hogy a testület tanulmányozza Schmitt Pál kisdoktori disszertációja létrejöttének körülményeit - közölte az intézmény kedden az MTI-vel. Az Origo úgy tudja, az egyetem Testnevelési Karának dékánja már magához is vette a dolgozatot.

A közlemény szerint a Semmelweis Egyetem a Testnevelési Egyetemen 1992-ben történtekkel kapcsolatban, mint jogutód folyamatosan tájékozódik. Tulassay Tivadar, az egyetem rektora ennek kapcsán "hétfőn felkérte a Testnevelési és Sporttudományi Kar dékánját, hogy hozzon létre tényfeltáró vizsgáló bizottságot, mely tanulmányozza Schmitt Pál kisdoktori disszertációja létrejöttének körülményeit" - olvasható a közleményben.

Menekül a nyilvánosság elől
Mégsem tart előadást az egri Eszterházy Károly Főiskolán Schmitt Pál - tudta meg a hír24.hu. A köztársasági elnök eredetileg csütörtök délelőtt beszélt volna a hallgatóknak az alaptörvényről, nem sokkal ezelőtt azonban az az üzenet várta a Neptunra belépő főiskolásokat, hogy "a Köztársasági Elnöki Hivatal - tekintettel a hallgatók kötelezettségeire - úgy döntött, hogy dr. Schmitt Pál köztársasági elnök nem zavarja meg a vizsgaidőszakot (sem a vizsgákat, sem a felkészülést) az Alaptörvényről szóló előadásával".
Egyetemi doktorok nyújtottak be petíciót az ügy tisztázásáért

A Semmelweis Egyetem rektorának, a nemzeti erőforrás miniszternek és a Magyar Tudományos Akadémia elnökének címzett beadványt a tudományos kutatók a peticiok.com-on publikálták hétfőn. A Semmelweis Egyetem korábbi közleményére reagálva azt írják: "az eljárás szabályos volta nem függ össze a munka eredetiségével, ezért a plágium gyanúját csak tisztességes, alapos és mindenre kiterjedő vizsgálat - tehát a különböző szövegek gondos, szakértő összehasonlítása - után vethetjük el". Úgy érvelnek: ha egy ilyen, bizonyítékokkal alátámasztott váddal nem foglalkoznak, azzal a magyar tudományos élet intézményeit hiteltelenítik el. Ez véleményük szerint akár oda is vezethet, hogy a jövőben a magyar kutatók munkáit külföldön gyanakvással fogadják.

A hvg.hu múlt szerdán azt írta, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-es doktori disszertációjának nagy része megegyezik egy bolgár sportkutató tanulmányával: a 215 oldal legnagyobb része, mintegy 180 oldal Nikolaj Georgiev francia nyelvű munkájának többnyire szó szerinti fordítása és átvétele, ami felveti a plágium gyanúját. A Köztársasági Elnöki Hivatal visszautasította a plágiumvádat. Tóth Miklós, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dékánja az MTI-nek múlt pénteken küldött közleményében úgy foglalt állást: nincs ok azt feltételezni, hogy nem kellően megalapozott döntést hozott az a bizottság, amely húsz évvel ezelőtt elbírálta Schmitt Pál doktori disszertációját, a kisdoktori cím kiadása az általános eljárásrendnek megfelelően, szabályszerűen történt, a szakértők szerint az értekezés tartalma megfelelt az akkori követelményeknek.

MTI

Az MSZP népszavazást akar

Az MSZP azt kezdeményezi, az alaptörvény tegye lehetővé, hogy az emberek népszavazással vonják meg bizalmukat a köztársasági elnöktől. Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető kedden sajtótájékoztatón elmondta: ennek érdekében alkotmánymódosító javaslatot nyújt be a parlamentnek. Az indítvány alapján ha az eredményes népszavazás kimondja, hogy az államfő méltatlan a tisztségére, a parlamentnek - vita nélkül - meg kell őt fosztania a hivatalától.

Az MSZP elnöke úgy indokolt: az utóbbi időben több aggály vetődött fel azzal kapcsolatban, hogy Schmitt Pál méltó-e a köztársasági elnöki tisztségre. Mesterházy Attila hozzátette, ezekben az esetekben "nem elég a kormány védelme", az embereknek lehetőséget kell kapniuk arra, hogy megítéljék például az államfő plágiumgyanús doktori disszertációjának ügyét, és kinyilváníthassák akaratukat. A törvényjavaslat indoklása szerint az alaptörvény nem teszi lehetővé népszavazás kiírását az Országgyűlés hatáskörébe tartozó személyi kérdésekben. Az MSZP-s előterjesztés ez alól tenne kivételt, megengedve, hogy referendum írja elő a parlamentnek az államfő elmozdítását. Az indítvány értelmében a hivatalától méltatlanság miatt megfosztott köztársasági elnököt nem illetnék meg a korábbi államfőknek járó juttatások.

http://www.168ora.hu/itthon/tenyfeltaro-bizottsag-letrehozasat-kezdemenyeztek-894 97.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
DRÁMA! Karcosak a fideszes AUDIk!
  2012-01-17 18:49:52, kedd
 
  DRÁMA! Karcosak a fideszes AUDIk!

2012.01.17. 01:56
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rHg25yg93B4

egyem a kis szívüket, elvileg 15 éve államcsőd van, de ezeknek karcos az autójuk!!
Százat vettek belőle, ugyanilyen hivatalos korrupció még a "kommunikációra költött pénz":

Fidesz: az MSZP 23 milliárdot költött kommunikációra 2002-2008-ban.

Új médiakampányok tervezésére és lebonyolítására írt ki közbeszerzési pályázatot most a kormány. A Miniszterelnökség felhívása szerint a győztessel 800 millió forintos keretszerződést kötnek.


azt el ne higgyük, hogy lerobbannak, meg nem indulnak ezek az autók! egyszer lerobbant, ja mert a sofőr kilopta belőle a benzint. ókovács 6 éves audija..., az enyém 10 éves és nem Audi, karcos, kopott és szeretem, és nincs "lúzer szemlélet" te felszínes, ostoba tyúkagyú barom, de hamarosan luxus lesz a benzin ilyen áraknál, hamarosan középkor lesz megint, csak az "arisztokráciának" lesz lova.

szerényebben, elvtársak, szerényebben

hogy halad ez elszámoltatás budai?! ha nem a karcokat nézegetnéd a főnököddel a luxusautókban jobban mehetne.

gumicsont ez is persze

ókovácsnak és budainak van a legtöbb ideje válaszolni az ostoba kérdésekre, bulvárkérdésekre, mert ők semmi se csinálnak egész nap, csak a fizetésük milliós.

Ókovács:

Ami az RTL Klub műsorában lement Házon kívül c. adást illeti (ebből készült a híradó anyaga is), a szerkesztőknek ugyancsak megírtam csalódottságomat. Előzetesen arról volt szó, hogy megnézhessenek egy efféle kormányzati kocsit: mivel semmilyen rejtegetnivaló nincs, nem is lehet ebben, azonnal kötélnek álltam.

Egyet nem tettem: nem panaszkodtam. Sem karcolásokra, sem semmire. Csak tényeket említettem, és nem sóvárogtam új Skodákra sem



azonnal kötélnek álltál mert hülye vagy (mert ez bulvár, és te szerepelni szerettél volna), és azonnal kötélnek álltál, mert semmi dolgod nincsen.

szerencsére a videó bármikor újra megnézhető, hogy is volt azzal a skodával meg a lúzer szemlélettel?

Ókovács Szilveszter kulturális adója megbukott, ő szeptemberben távozott a Duna Televízió vezérigazgatói székéből, decemberben mégis prémiumot kapott a kuratóriumtól.

Több mint 3,3 millió forint év végi prémiumot kapott a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumától Ókovács Szilveszter, pedig már szeptember óta nem is dolgozik a közszolgálati csatornánál, ráadásul az általa megálmodott kulturális csatorna koncepciója is megbukott.

Borzasztó lehet!

Szerintem cseréljük le nekik mindet mondjuk vadi új... bkv-bérletre!

Az mennyi spórolás is lenne? 10 milliárd?

a bkv bérlet kevésbé kopik, minden hónapban újat lehet venni és páratlan napi konzultációs lehetőségek nyílnak a zemberekkel a lerohadó tömegközlekedésen utazva



"Reggelente mínuszokban a motor nem nagyon akar elindulni"... egy 6 éves audi...

Cserélj aksit, te analfabéta barom. Audi a6, 100ah VARTA maximum 40 ezer. Megveszed a kibaszott államtitkári fizetésedből, és kicseréled. 10 perc. Utána indul, mint az új.

Nem államtitkár éppen ez az érdekes ... MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ KORMÁNYBIZTOSA ez a legtutibb csókos állás nagyjából az országban

az Operaház kormánybiztosa



Félhülye Őkovács!
Kussoljon, mert kapott egy olyan állást ami a világon nincs. A többit oldja meg abból, amit a semmittevésből keres.


http://kkbk.blog.hu/2012/01/17/drama_karcosak_a_fideszes_audik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyapám jövőképe az új rendszerről
  2012-01-17 18:16:01, kedd
 
  Nagyapám jövőképe az új rendszerről



Minap a világ zűrzavaros forrongásán merengve, eszembe jutott egy beszélgetés a nagyapámmal, mely évekkel ezelőtt folyt le közöttünk.

Nagyapám, a kemény munkában és tisztességben megőszült jó öreg, utolsó éveit egy pesti társasház kis lakásában töltötte.

Hosszú élete alatt a sors keményen próbára tette: kétszer élte meg a Szent Haza szétszaggatását, bár első alkalommal gyerekként, keservesen, de épségben hazatért a Don-kanyarból, örökségét és fél élete munkájának gyümölcsét bekebelezte a kolhoz, de mégsem tört meg.

Derűsen és reménnyel telve végezte a dolgát és nevelte családját belénk oltva Isten félelmét és a Haza szeretetét.

A modern világ történéseit mintha nem értette volna teljesen, sokszor óva intett minket, fiatal csikókat, ettől a fene nagy szabadságtól, ettől a mindent most, de azonnal mentalitástól, amit a nyugati világ oltott belénk. Meghallgattuk a véleményét, ha a tanácsait nem is fogadtuk meg minden esetben.

Egyik alkalommal arra szántam el magam, hogy megtréfálom a jó öreget, kifogok rajta egy fogaskérdéssel.

,,Nagyapám, mond csak mi lenne velünk, ha holnap reggel arra ébrednénk, hogy nincs többé bank és nincs többé bevásárlóközpont?"

Összeráncolta a homlokát ekkora pimaszság hallatán, de a következő pillanatban már jóságosan nézett rám, ahogy azt tőle megszoktam.

,,Ülj ide mellém, elmondom neked, mi történne"- mondta és belekezdett.

,,Az, hogy nem lesz bank és bevásárlóközpont nem történhet meg egyik napról a másikra. Csak egy folyamat lehet, hiszen a rendszert működtetők hevesen ellenállnak minden olyan történésnek, amely a hatalmukat csorbitani igyekszik. Ha mégis bekövetkezik az összeomlás nagyon sok embert maga alá temet a pusztuló rendszer. Esélyük a megmenekülésre csak azoknak lesz, akiket ez felkészülve ér és persze, sokan a bukó rendszer urai közül megpróbálják átmenteni hatalmukat az új rendszerbe, csekély sikerrel. Ez a csekély siker attól függ mennyire tudják megtéveszteni az új rendszer tagjait.

A dolgos, élelmet termelő emberek élete változik meg legkevésbé, őket érinti legkevésbé majd a változás. A bank és a bevásárlóközpont eltűnésével együtt eltűnik életükből a globális karvalytőke kizsákmányolásának eszköze, a pénz is. Így megszabadulnak a bankok fojtogató uzsorázásától és a bevásárlóközpont kalmárlelkű profithajszolásától. Lesz saját pénzük, de ennek az alapja már nem a hitel lesz, hanem az elvégzett munka. Ez fogja biztosítani a pénzük értékállóságát, megkímélve őket a spekulációs árfolyam-ingadozásokból eredő károktól. Ez hatalmas előrelépés lesz, hiszen értéket és hasznot a munka elvégzésével fognak teremteni, nem pedig a pénz forgatásától remélik a nyereséget. Segítséget egymásnak kamat nélkül tudnak majd nyújtani, hiszen ez a segítségnyújtás kölcsönös lesz, ezáltal kiküszöbölik a mindenféle THM-ek erőforrás kiszivattyúzó mesterkedéseit, ráadásul ez minél szélesebb együttműködésre fogja sarkalni őket. Így fognak tudni majd az élelmet előállítókhoz csatlakozni a kézműves mesteremberek is, hiszen kölcsönösen szükségük lesz egymás termékeire. Lassan pedig felépítik majd az igazságos, tisztességes társadalmukat, a fölösleges termelésből tudnak majd fordítani az idősek, gyerekek, katonák, orvosok ellátására is, sőt számukra hasznos dolgokat is megvalósítanak, kórházakat, iskolákat, templomokat építenek majd.

Nagy különbség lesz az új rendszerben az, hogy a vezetők következetes, hithű hazafiak lesznek, akik a nemzet és a magyar emberek érdekeit valóban szolgálják, szemben a mai szolgalelkű, idegenszívű bábokkal, akik az ország vezetőinek nevezik magukat.

És még valami! Ez az új rendszer emberarcú lesz, szinte nem is volt ilyen még a történelem során, a szeretet fogja vezérelni az embereket, az Isten iránt érzett szeretet, a Haza iránt érzett szeretet és az egymás iránt érzett szeretet. Viszont nem fogják megtűrni maguk között a naplopókat, a nyerészkedőket és a tolvajokat. Az ilyen megnyilvánulásokat kiirtják rövid idő alatt maguk közül."

Hallgathattam volna tovább is a nagyapám vízióját az új rendszerről, de már eléggé megijedtem így is, ennyi radikális változás az életszemléletemhez képest elég is volt, inkább félbeszakítottam, elbúcsúztam és tovább mentem a dolgomra.

Sok év telt el azóta és most mégis elmeséltem neked ezt a történetet, kedves olvasóm, csak azért mert rádöbbentem, hogy mennyire igaz és most lett igazán aktuális.

Ma már a monopol globalista pénzhatalom által fenntartott rendszer eresztékeiben recseg-ropog és nem kérdés, hogy a végnapjait éli, nemsokára összeomlik. A kérdés csak az, hogy mikor. Mennyi időnk van még?

Mindannyiunk számára egyértelmű, hogy minél előbb el kell indulnunk a kivezető úton, ha nem akarjuk, hogy a pusztuló bűnös rendszer maga alá temessen bennünket.

El kell indulnunk a kivezető úton, a Hungarista Termelés útján. Mielőbb! Azért, hogy életben maradjunk és részesei lehessünk az igazságos és magyar új rendszernek, melynek építése a legmagasztosabb kötelessége, egyben kitüntetése minden igaz magyar hazafinak.

Nagy kérdés, hogy alkalmasak vagyunk-e arra, hogy a Hazát szolgáljuk? Félre tudjuk tenni a könnyű nyereség iránti vágyunkat a becsületességért cserébe, le tudunk-e mondani a munka nélkül elért jövedelemről a becsületes munka gyümölcséért cserébe, tudjuk-e a gonosz szolgálata helyett a jót szolgálni, tudunk -e igent mondani, ha a Haza hiv?...

Ezekre a kérdésekre mindenki maga kell megadja a választ, ki tükörbe nézve, ki a legmélyebb bensőjét vizsgálva, de tanácsolom, hogy válassz mielőbb, mert az utolsó pillanatokat éljük ebben a rothadó, bukott rendszerben.

Én már döntöttem!...

Egy Olvasó


2012. január 16.

http://jovonk.info/2012/01/16/nagyapam-jovokepe-az-uj-rendszerrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Schmitt-plágium elértékteleníti a magyar doktorikat
  2012-01-17 18:09:07, kedd
 
  A Schmitt-plágium elértékteleníti a magyar doktorikat

Hírszerző

2012.01.16.

Szabó Máté Dániel egyetemi oktató, az Eötvös Károly Intézet vezetője nyílt levélben fordult a SOTE dékánjához plágium-ügyben.
Dr. Tóth Miklós
tanszékvezető egyetemi tanár
a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar dékánja
részére

Tisztelt Dékán Úr!

2012. január 13-án kelt közleménye miatt írok Önnek, amelyben azt írta, hogy nincs oka azt feltételezni, hogy nem kellően megalapozott döntést hozott a bíráló bizottság Schmitt Pál doktori értekezése ügyében.

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ebben az ügyben elsősorban nem a köztársasági elnöki intézmény tekintélyét, hanem a kar, a karon elnyerhető doktori fokozatok és általában a doktori fokozatok tekintélyét kell megőrizni. A plágiumgyanú nyomán nem azért kell vizsgálatot indítani, mert az az ország legfőbb közjogi méltóságát érinti, hanem azért, mert ez az ügy mindazok becsületébe belegázol, akik ugyanezen az egyetemen szereztek akármilyen doktori fokozatot, és ugyancsak lefokozza azok teljesítményét, akik más egyetemen doktoráltak.

Kérem, hogy mindezek alapján, a Semmelweis Egyetem és jogelődjei valamennyi korábbi és jövőbeli polgára, és általában a tudomány képviselői becsületének védelmét szem előtt tartva szíveskedjen újragondolni a közlemény megírása előtt meghozott döntését.

Üdvözlettel:

Dr. Szabó Máté Dániel

http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/1/16/A_Schmittplagium_elertekteleniti_a_magyar_d_ RVAYTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 679 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.