Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Forintos Gyula: LÉLEKMÉRGEZŐK
  2012-01-03 21:25:52, kedd
 
  Forintos Gyula: LÉLEKMÉRGEZŐK
Dátum: 2010. November 22. Monday, 09:45


A pszichológiai harc bérgyilkosai
,,A Lélek Mérnökei"


A tagadás és a gyűlölet népe - bár ezt mindig gondosan titkolta -, hamar rájött arra, hogy egy alapvetően szellemi és spirituális világot, pusztán csak ,,ésszel" irányítani és befolyásolni nem lehetséges, mert az így felfoghatatlan és értelmezhetetlen.

Az emberiség valódi tagjaival történt biológiai keveredés, züllesztés és tapasztalatszerzés után egy szűk réteg, szinte ,,vallásos gyűlölettel" kezdte keresni azokat a módokat és lehetőségeket, hogy a Második Világháború fizikai győzelme után, a világuralmának megszerzése érdekében ezen a területen is csapást mérjen a mit sem sejtő és gyanútlan, jóindulatú emberiségre.




ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL

Ennek a folyamatnak a modernizálója és új, még ördögibb irányítója és kiagyalója maga J. V. Sztálin (Stahlin) volt, aki a Cseka bolsevik, vörös zsidó vezetőivel, a ,,flepzsidó" vezérkarával és talmudista-cionista alapállású gyűlölködőivel megterveztette és létrehozta egy új és még borzalmasabb szellemi háború magvát, a Lélek Mérnökeit.

Az erre a célra kiválasztott alkalmas és megfelelően gonosz zsidókat - mert azt tudnunk kell, mint ahogyan az amerikai Manhattan Projectben, Los Alamosban is csak zsidók dolgozhattak, százezres tömegben - úgy ebben az esetben is csak a vér, az alvadt és emberidegen zsidó vér volt az, ami az első számú feltétele volt az ide történő bekerülésnek.

Voltak közöttük a Dzserzsinszkij Akadémia ,,végzősei", kínzói, gyilkosai, leszerelt vagy aktív komisszárok - ,,politikai tisztek" -, rabbik, cionista oktatók és nem utolsó sorban olyan orvosi és pszichológiai végzettségű egyének, akik már jelentős tapasztalatra tettek szert a háborús sebesültek kezelésében és ellátásában, így megismerve a halál közeli élményen átesett katonák lelkivilágát is.

Ezeket a kiszemelt romlott lelkületű és mindenre kész ,,munkatársakat" a KGB tisztjeivel összeíratták és kioktatták a titoktartásra, majd egy Moszkva melletti, minden luxussal felszerelt dácsában szigorú katonai őrizet mellett elhelyezték.

1947-et írtunk ekkor, és minden katonai és politikai tiszt számára világos volt, hogy a halálos sebet kapott emberiséget még nem győzték le, és csodával határos módon, minden terror és megfélemlítés ellenére, a felszín alatt izzott a parázs és az életerő, a hit és az erkölcs örökké égő és kipusztíthatatlan életerejével.

A bolsevik vörös-zsidók 66 millió ember(!) borzalmas legyilkolásáért voltak felelősek, amelynek az elszámoltatása és büntetése a mai napig nem történt meg!

Ez a büntetlenség nagyban elősegítette a zsidók ,,sikerélményét" és további folytatólagos gátlástalanságát!


,,GYŰLÖLJENEK, AMÍG CSAK FÉLNEK!"


Sztálin, aki ekkor hatalma és tekintélye csúcsán volt, egy rövid beszédben vázolta a szellemi harc és az emberiség ,,átnevelésének" és ,,megváltoztatásának" szükségességét, majd átadta a szót olyan történelemben és vallásban járatos rabbinikus ,,professzoroknak", akik ennek a részleteivel már régebbről tisztában voltak.

Magáról az eseményről kevés írásos dokumentum szivárgott ki, bár az úgynevezett ,,vasfüggöny" és csak a részünkre kitalált ,,hidegháború" után a CIA ügynökei mindent elkövettek ennek megszerzésére, hogy összehasonlítsák azt a maguk által is létrehozott és működtetett ,,Érzékeken Túli" amerikai titkos kísérletekkel.

(Emlékeztetőként kell itt megjegyezni, hogy a zsidóság legősibb és legrégebbi szimbóluma a fekete alapon lévő, fejével lefelé állított vörös csillag volt, mint a gonoszság és a gyűlölet, a bosszú jelképe.

A zsidóság a saját hatalmi harcaiban megosztotta az erőit az emberiség félrevezetése és becsapása érdekében, ezért a keleti zsidók a vörös csillagot, míg a nyugati zsidók a fehér csillagot választották. Így tulajdonképpen a becsapott emberiség bárkivel is harcolt, vagy győzött, vagy vesztett, az mindenképpen valamilyen formában a zsidók leplezett érdekében történt!

A sárga csillag is ezt szolgálja, kiterjesztve a zsidó befolyást az ázsiai területekre is.

Most nálunk is alkalmazzák ezt a harcmodort, csak ezúttal nemzetiszínű pántlikával átkötve és ,,magyaros" felhanggal kiegészítve.

A zsidó világ tulajdonsága az, ,,hogy semmi sem az, aminek látszik".)

Visszatérve az alapokhoz, a ,,Lélek Mérnökei" megállapították, hogy szem előtt tartva az emberiség, a nemzsidók tömegeit, felfogását, minden ellenük való fellépést és aknamunkát különféle jelszavakkal kell álcázni, megváltoztatni a szavak értelmét és valódi jelentését, ezzel is összezavarva azokat, akik mégis észrevennék az ellenük történő alattomos támadást.

Így lett a kényszermunkából ,,munkaterápia", a szabadságharcból ,,fasizmus", a békevágyból ,,nacionalizmus", az emberismeretből ,,rasszizmus", a nemzetidegen begyűrűzésből ,,kisebbség" és a szabadságharcosból pedig ,,terrorista".

Aki ezen a példán elindulva tovább gondolkodna, az még számos hasonló félrevezetést és alattomos félremagyarázást találna - és nem véletlenül.

A Lélek Mérnökei felhasználták azokat az eszközöket is, amely a hatalomba való beszivárgásuk közben a látókörükbe kerültek.

Így az ősrégi vallásos iratokat, templomi feljegyzéseket, egyiptomi és keresztény tanokat és úgy általában mindent, amit hasznosíthattak az emberiség tudati és szellemi manipulációjához, tönkretételéhez.

Nem áll szándékomban részletesen felsorolni ennek mozzanatait, csak szemléltetni szeretném azt a mérhetetlen és előre megfontolt kollektív aljasságot és rosszindulatot, amelyet a lélekmérgezők ellenünk mindig és mindenhol bújtatott és leplezett formában felhasználtak...

Tudnunk kell, hogy jelenleg nálunk, az ellenünk folyó szellemi harcnak alapvetően három bástyája van:

Az első és legismertebb formája a média összes csatornája, az internetet is beleértve, az írott és nyomtatott könyvkiadásig bezárólag, valamint a reklámok, amelyek nem egy esetben országos bújtatott üzeneteket hordoznak az itt meglapuló zsidóság jelképeken és mondatokon keresztül történő tájékoztatására és buzdítására, irányítására... (például X- Factor)

A második, a judeókereszténység demoralizáló és ellenünk történő hazug erőltetése, élén a valamikori taxis besúgóval, a ,,Hitgyülekezet" hangadójával, valamint a nyálas-zsidó Erdő bíborossal.

Elmondhatom, hogy miközben a zsidók szó szerint minden eszközzel a kiirtásunkra törekszenek, a templomokban lassan már hozzájuk imádkozunk cinikus és hazug módon...

A harmadik és talán legveszélyesebb - és legkevésbé ismert is - az úgynevezett ,,Rózsakeresztesek Szövetsége", amelyik a legvadabb és legocsmányabb voodoo rituáléktól kezdve, a megátkozásokon és áldozati kínzásokon keresztül próbál úgymond ,,sátáni segítséget, közreműködést felhasználni" az általuk csendben és orvul kiválasztott olyan prominens nemzeti érzelmű emberek, vezetők ellen, akiket így próbálnak az őrületbe és az öngyilkosságba kergetni.


TESTI - LELKI CSAPDÁBAN

Míg a zsidó vállalkozók és munkaadók a saját belső információs hálózatukon keresztül(!) szűrik ki a magyarszívű munkát keresőket, addig a polgármesteri hivatalok, apeh és egyéb közigazgatási szervezetek fizikailag lehetetlenítik el őket államilag irányított(!) adminisztrációs eszközökkel, amelynek a karja és cselekvő ereje az a ,,magyar" rendőrség, amelynek látszólag fogalma sincs arról, ami itt az országban körülötte zajlik...


Maradjunk tehát a titokban, a háttérben tevékenykedő Rózsakereszteseknél, amely már átvette a szerepét a Rotary-Cluboknak, Vállalkozói Estélyeknek és egyéb ,,szakmai tanfolyamoknak".

Tudnunk kell, hogy a zsidó métely és gonoszság most vált formát, alkalmazkodva a spirituális és szellemi harchoz, most ő lett a magyarság hangadója, ősiségünk kutatója, történelmünk folytatója, és egyre másra talál olyan ,,dokumentumokat", amelyek azt igazolják, hogy a zsidók építették fel a civilizációkat, laktak itt a Világ Szívében, miközben a magyarság a marhák és disznók között bolyongva, haszonállatként nyalta a zsidók munkakerülő és gyáván kardot fogni sohasem akaró puhány és vérfertőző testvérgyilkos kezét, pontosabban hitvány karmait...

Egy megtörtént esetet kívánok itt bemutatni, amely nagyon jellemzően mutatja be azt a folyamatot, amelynek hangadói nyíltan mindig a békéről és biztonságról, családszeretetről és különösen undorítóan az ,,akadálymentesítésről és esélyegyenlőségről" papolnak álszenten, miközben az így elaltatott polgárt valójában gyanútlanná téve, a halálára törekszenek.

A Lélek Mérnökei tehát most is(!) végzik a dolgukat, az embereket elaltatva álbékének álcázzák a nemzet- és emberpusztítást, miközben minden percükben fondorlatos módon azon munkálkodnak olthatatlan gyűlöletükben, hogy nekünk ártsanak.


A RÉMSÉGEK ORSZÁGÚTJA

Nevezett személyünk egy ismert Táltos Szermestere és közreműködője volt. Munkájához tartozott, hogy autóval sokat kellett utaznia és gyakran éjszaka is.

Most nem térek ki itt az úgynevezett zsidó alapú és forgatókönyvű ,,horrofilmek" történéseire és előzetes pszichológiai tanulmányaira, hogy azt hogyan készítsék el, hogy tartós félelmet és borzalmat ébresszenek az emberben, mintegy önmagát generálva a félelemre és a rettegésre, mert ez sem véletlen...

Tény az, hogy jólelkű és gyanútlan emberünk vitába keveredett egy zsidó telek spekulánssal, aki ténylegesen a Rózskeresztesekhez tartozott.

Utánanéztek egymásnak és ekkor derültek ki hovatartozási gyökereik, vagyis, hogy született ellenségek, és emberünk nyíltan kijelentette, hogy a magyarságban semmi helye nincs a zsidóságnak és az általuk képviselt értékrendnek, és alkalmazkodásra vagy távozásra szólította fel a kapzsi és mohó ,,beruházót".

Az elkövetkező napokban érdekes módon egyre többet találkoztak ,,véletlenül", nem egy esetben barátunk - nevezzük Lacinak - a háza és munkahelye környékén, mintegy demonstrálva, hogy ismerik a lakhelyét.

A zsidók mindig a terrorra és a félelemre alapoztak és ez most sem volt másképpen.

Lassan minden családtagja véletlenül összefutott zsidónkkal, de úgy, hogy eközben a kocsijában többen ültek és leplezetlenül, kimeredt, arckifejezés nélküli tekintettel nyíltan bámulták.

A helyzete kezdett feszélyezetté válni, hiszen úgy nézett ki, hogy bármerre is legyen dolga, mindig összefutott a nem kívánt ismerősökkel.

Családja is kezdett zárkózottá válni, ő pedig többet nézett a visszapillantó tükörbe, mint előre.

Egyik este a kocsija mellett összetalálkoztak, miközben a ,,beruházó" ott várta egy pajeszos ortodox, kalapos zsidóval, aki héber nyelven nyíltan megátkozta, amit a hatás kedvéért rögtön fordításban is közöltek vele:

,,Mehetsz bárhová, lehetsz bárhol, az éj sötétje minket rejt, az Ördög lecsap rád, a Gonosz üldözni fog, vörösen izzó szeme mindent lát!"

(Körülbelül ennyit a ,,szegény, vallása miatt üldözött kultúrnépről" )

Laci megborzongott ennyi tömény rosszindulattól, és most még jobban figyelt, mert már családját is féltette.

Találkoztak továbbra is többször a ,,beruházóval", de az, mint ha minden idejét azzal töltötte volna, hogy csak őrá vár, és a kocsijában ott ült a gonosz tekintetű kalapos hassidi rabbi, aki ha csak tehette, némán fekete szájjal szórta rá átkait.

Laci ideges lett és gyanakvó, munkáját rosszul végezte, lefogyott és álmában egy nagy tűz körül álló, feketekabátos zsidók gyűrűjében találta magát, akik miközben rámutogatva átkozták, komoly testi fájdalmakat érzett.

A fájdalmak nappal is megmaradtak...

Fél évvel a nézeteltérés után Laci élete romokban hevert és a zsidók mindenhová követték, pénzt, időt és fáradságot nem kímélve, miközben a fekete kalapos öregember a fekete hangtalan szájával, gyűlölettől izzó tekintettel átkozta.

Egy sötét téli éjszakán tartott hazafelé és már mániásan semmi másra sem tudott gondolni, mint a követőire, akik nyilván most is a nyomában járnak valahol.

Még a hátsó ülésére is bepillantott az elhagyott erdei úton a késő éjszakai órán.

Mikorra előrefordult, az úton előtte a kanyarban egy fekete ruhás alak állt széttett karokkal és izzó vörös szemekkel.

A kórházban tért magához, keze-lába összetörve, épp hogy csak életben maradt. A kocsija megsemmisült a kanyarban, amikor belerohant egy nagy fába. Senki nem látott semmit, egy arra járó autós hívta ki a mentőket. Hivatalosan ,,nem a látási- és útviszonynak megfelelően vezette autóját".

Két hét után felkelve az ablakhoz támolygott és döbbenten vette észre a parkolóban a ,,beruházó" autóját és benne a kalapos alakot, aki fekete szájával őt átkozva nézett vissza.

A Lélek Mérnökei - velünk ellentétben - már túlságosan is jól ismernek bennünket, és minden orvosi és emberi, vallási tudást felhasználva azt ellenünk is fordítják.

Jólelkű és egyenes Laci testvérünk akkor követett el végzetes hibát, amikor egy zsidót partnernek ismert el.


,,Mert aki Énbennem hisz, azt nem kezdi ki a Gonosz ármánya!"

(Magyar Szentírás)

Ő hitt ugyan, de ezt a belőle fakadó hitet fordították rá vissza ördögi gonoszsággal, démoni borzalommal.

Egyébként tehát ennek a testetlen gonosznak és a félelemnek a megalapozására, elfogadására hozták létre a horrorfilmeket, szórakoztatónak beállítva, legbelső, legelnyomottabb félelmeinket felszínre hozva, mint azt már az előbbiekben is írtuk.

A történet vége nem boldog és igazságos befejezés, mert mint tudjuk: ,,az Igazság odaát van."

A ,,beruházó" nemsokára birtokba lépett és a polgármesteri hivatal érintett képviselője hamarosan egy vadonatúj BMW terepjáró boldog tulajdonosa lehetett, saját bevallása szerint az esetről semmit sem tud és a kocsit egy külföldi barátjától kapta, aki történetesen egy izraeli állampolgár.

Csak nem vagy ezért tán' rasszista?


ÁLOMSZERŰEN

A Lélek Mérnökeinek, hitünk mérgezőinek, hivatásos lélekmérgezőinknek ez csak egy kicsi, bár nagyon jellemző, kisded játéka volt, mert valójában ez megy nagyobb, országos, mondhatnám világméretekben is, melyet magunk is megtapasztalhatunk.

,,Álmomban, színesben, a Budai várban jártam, a Mátyás-templom előtt és figyeltem a tömeget, mert valamilyen ünnepség zajlott ott.

Ott is bérmálkoztam gyermekként egy napfényes és boldog napon, amikor édesanyám könnyes szemmel elengedett magától és beállított a sorba a többi fehér ruhás leány és fiú közé, hogy a papi áldást megkapjuk.

Az érzés most is olyan volt...

Annak a Vérmező felől épített és fedett lépcsősornak az alján álltam, amelyről hosszú sorokban, mormogó és torokhangon kántáló ,,taláros" alakok jöttek lefelé.

Fekete, hosszú, kék szegélyű kaftánban, súlyos aranyláncokkal felékesítve, mellükön csillogó aranyból készített hatalmas hatágú dávid csillag himbálódzott.

Szikkadt, szakállas, pergamenszerű zsidó arcok voltak, lépésenként hintázó pajesszal.

Undorító, természetidegen és nyomasztó volt a napsütés ellenére is.

Előttük, hangosbemondóval egy szőke sephard zsidónő rohangált, tiszteletre és meghajlásra szólítva fel a jelenlevőket, valamint méltatva az érkezők fontosságát.

Felháborodva és döbbenten figyeltem, hogy néhányan leborultak előttük, én inkább mást tettem volna...

A sor előttem tört meg és fordult el, így egészen tisztán és közelről figyelhettem meg az arcokat, melyek bár másmilyenek voltak, mégis úgy tűnt, mintha mindnyájan ugyanúgy néztek volna ki.

Megszámoltam őket és meglepődve tapasztaltam, hogy pontosan hatvanhatan voltak.

Jöttek, monoton torokhangon kántáltak, penészszagot árasztottak, és mind előttem fordultak el balra. Emberszerűek voltak és mégis idegenek.

Héberek...

Sokáig nem jöttem rá, hogy mi az, ami mindegyikükben annyira idegen és visszataszító.

Néztem a vértelen szájukat, a pergamenszerű arcukat, a hivalkodó ruházatukat, a fekete könyveiket maguk előtt szorongató csontos ujjaikat.

Egyszerre csak belém villant a felismerés.

Ahogyan néztem, hogy közelednek, tisztán láttam, hogy az arcukon keresztül látom a mögöttük jövő lábát és a barna falépcsőket is!

Az orruk és a szájuk között átláttam rajtuk, és ott belül üresek voltak!

Uramisten!

Ezek üresek, és mi töltjük meg őket emberi tartalommal, mert ők a halál népe!

Ekkor felébredtem és elgondolkoztam az álom jelentőségén.

Az álmok figyelmeztetések és egyben jó tanácsok is egyben.

- Ne higgy a külsőségeknek, a tartalom a fontos!


Nem töltött el félelem, sem borzalom:

,,Mert aki Énbennem hisz, azt nem kezdi ki a Gonosz ármánya!"

(Magyar Szentírás)


Ismerjük fel ellenségeinket és a módszereiket, mert nem csak fizikai szinten harcolnak ellenünk, hanem lelkileg, spirituálisan is, elhintve bennünk a félelmet és borzalmat, bizonytalanságot, hiszen ezen keresztül irányíthatók, befolyásolhatóak vagyunk!


Küzdjünk a Gonosz minden formája ellen, lelkünkben világítson Istenünk felé táplált korlátlan és megingathatatlan hitünk, odaadásunk:


Mert a hit az erő!

Mert aki hisz, győzött,

Mert az minden halál és kárhozat fölött

Az élet urával szövetséget kötött.

(Magyar Hiszekegy)


(Forrás: MNE)

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula

2010 augusztus 30.

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4088
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az anatómiaprofesszor azt
  2012-01-03 20:11:26, kedd
 
  Az anatómiaprofesszor azt kérdezi a hallgatóktól:
- Tudják-e, melyik az az emberi testrész, amelyik a kilencszeresére is megnőhet?
Csak egyetlen lány jelentkezik:
- A pénisz.
Mire a professzor:
- Nem, a pupilla. De gratulálok a barátjához...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Demokrácia
  2012-01-03 20:04:35, kedd
 
  Demokrácia


A nyuszika sétál a mezőn, egyszer csak felnéz az égre és látja, hogy a sas hátrafelé repül.
- Mit csinálsz sas, miért repülsz hátrafelé - kérdezi a nyuszi.
- Ó, hát nem tudod, nyuszika? Ez a demokrácia. Azt csinálsz, amit akarsz! - mondja a sas.
- Tényleg? Ezt én is kipróbálhatom? - lelkendezik nyuszika.
- Persze, próbáld csak ki - válaszolja a sas.
A nyuszika nagy örömmel elkezd hátrafelé tolatni, élvezi a demokráciát.
Ahogy ott tolat a mezőn, meglátja a medve a farral közeledő nyuszikát.
Más se kell neki, rögtön élesíti a szerszámot, a nyuszika meg pont rátolat.
Mikor végre a medve elengedi, nyuszika fájdalommal és könnyekkel küszködve rohan a sashoz és sírva meséli neki, mi történt.
- Jaj, ne haragudj nyuszika - válaszol a sas - elfelejtettem mondani, hogy a demokrácia csak idefent érvényes! Ha odalent azt csinálsz, amit szeretnél, könnyen seggbe dughatnak érte...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NA ÉS! Csak idézet egy klasszi
  2012-01-03 18:47:14, kedd
 
  NA ÉS! Csak idézet egy klasszikustól! :)


Nem tetszik a rendszer: tiltakozik a Simon Wiesenthal Központ
2012, január 3 - 14:21


A jeruzsálemi központú Simon Wiesenthal Központ igazgatója, Efraim Zuroff élesen tiltakozott amiatt, hogy december végén Zágrábban misével emlékeztek meg a horvát fasiszta állam vezetője, Ante Pavelic halálának 52. évfordulójáról - olvasható keddi horvát sajtójelentésekben.

PavelicAnte Pavelic 1941 és 1945 között volt a német és olasz szövetségben harcoló horvát állam feje. Uralma idején több százezer szerbet, cigányt gyilkoltak meg a horvátországi koncentrációs táborokban. A politikus a II. világháború végén Spanyolországba emigrált és 1959. december 18-án halt meg Madridban. Pavelic megítélése ugyanakkor Horvátországban továbbra is ellentmondásos, hiszen az ország lakosságának jelentős része a független nemzeti állam megalapítójaként tekint rá.

Efraim Zuroff szerint a Pavelic emlékére bemutatott mise "szégyen" a horvát katolikus egyházra nézve, s "felfoghatatlan", hogy ilyesmi megtörténhetett egy az Európai Unióba lépés küszöbén álló országban.

A náci bűnösök bélyegzett idős emberek kampányszerű üldözésével foglalkozó központ vezetője azt kérte a horvát hatóságoktól, hogy a jövőre nézve tiltsanak meg minden hasonló eseményt, egyben felszólította a vallási vezetőket, hogy távolítsák el posztjukról a Zágrábban és Splitben december 28-án misét celebráló papokat.

Zvonko Franc, a zágrábi érseki egyházmegye szóvivője Zuroff követelésére reagálva azt mondta, mindenkinek joga van misét kérni valakinek a lelki üdvéért, s hozzátette, nem kíván foglalkozni az ügy politikai vonatkozásaival.

MTI nyomán


http://barikad.hu/nem_tetszik_rendszer_tiltakozik_simon_wiesenthal_k%C3%B6zpont-2 0120103
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
A rendőrség rosszul értelmezve
  2012-01-03 18:39:25, kedd
 
  A rendőrség rosszul értelmezve a tv-t, sorra kérdezi a lakosságot:

- Tagadja holokausztot?
- Már mint, hogy volt?
- Igen.
- Dehogy, biztos volt! Sőt, lesz is!
- Na, azért!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A feleség a férje születésnapj
  2012-01-03 18:11:43, kedd
 
  A feleség a férje születésnapjára akar venni egy papagájt.
El is megy az állatkereskedésbe és kiválasztja a papagájt, de az eladó figyelmezteti hogy az előzőleg egy kuplerájban lakott.
A nő gondolja hogy nem lesz semmi baj, haza is viszi és letakarja egy kendővel a kalitkáját.
Amikor a férje hazaér, a nő leveszi a kendőt, mire megszólal a papagáj:
- Új tapéta, új k.rva,... szevasz Béla!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Az operaházi csata
  2012-01-03 18:03:11, kedd
 
  2012
jan.
3.
15:29
Az operaházi csata


Ekkora tüntetés még nem volt télen Magyarországon, az biztos. De miután a kormány már a legbékésebb embereknél is kiverte a biztosítékot pökhendi és gátlástalan stílusával és a demokrácia alapvetéseit semmibe vevő "munkájával", tegnap százezres tömeg szólította távozásra Orbán Viktort és társait. Az alábbi videót a Stop.hu szíves engedélyével tesszük közzé.


Az Operánál a Viktatúra ellen

http://www.youtube.com/watch?v=qMcRu6_eTNo&feature=player_embedded

http://egyenlito.blog.hu/2012/01/03/az_operahazi_csata
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
JÖVENDÖLÉs
  2012-01-03 15:02:26, kedd
 
  JÖVENDÖLÉS
Dátum: 2011. December 31. Saturday, 15:20 Szerző: akac

Publicisztika

Az utolsó ,,békeév"

Egy kis pénzügyi tájékoztatás

A Rotschield bankháznak 500 trilliárd dollárnak megfelelő vagyona van.

Soros György készpénzének egy részén aranybányákat vásárolt meg, s azokat bezárta.

(Egyébiránt Soros Pál gazdagabb, mint György.)

A világot a Bilderberg csoport kívánja irányítani, úgy tűnik sikerrel. A legerősebb országokban a kezükben tartják a legfontosabb pozíciókat, Clintont és Blairt is ők vitték hatalomra, de a sort hosszan sorolhatnám.

A világ pénzügyeinek jelentős részét a Goldman Sachs kezeli, aki a 2008-as pénzügyi válságot szándékosan robbantotta ki. A módszerük, hogy igen kockázatos befektetésekre veszik rá a legnagyobb bankokat, ezután a bankok által felvásárolt ágazatokat elértéktelenítik, újabb kölcsönökre kényszerítve a bankokat. Így történt ez 2008-ban is, amikor a Bear Stearns bankkal meg tudtak egyezni egy 10 milliárd dolláros újabb kölcsön felvételében, de a Lehmann testvérek erre nem voltak hajlandók, s egy héttel az ,,AAA" minősítés után beborultak, elindítva a világválságot.

Ezzel egy éven át 7000 milliárd dollárnak megfelelő pénzt fordítottak az államok a bankjaiknak megmentésére (ez minden lakosra 7 000 dollár adósságot jelent), s ennek a pénznek a nagy része a Goldman Sachs-hoz vándorolt.



USA
Nem régen a dollár kis híján bedőlt, de a szenátus az utolsó pillanatban hozzájárult a dollár kiigazításához. Ez volt a 148.-ik kiigazítás azóta, amióta a dollár fedezete nem aranyban van letétben. Az USA oktatási rendszere alkalmatlan egy fejlett országéhoz képest, egészségügyi rendszere összeomlás előtt van. A nagy bankházak által kicsikart színpadi háborúk őrületes pénzkivonást jelentenek a költségvetésből (elképesztő hasznot hozva a pénzügyi kartellnek).

Ne felejtsük el, hogy az arab államokat is pénzelte az USA (azok hadügyeit is támogatta), s utána harcot indított ellenük, már beismerten koholt vádak alapján. Folyamatosan erősödik a veszély, hogy a dollár elveszti a világpénz szerepét, amelyre az EURO pályázik (pályázna).

Az USÁ-ban működik azonban 3 ,,független" hitelminősítő, amelyek a dollár hegemóniáját védik, s teljes káoszt idéznek elő a ,,fejlett" világ pénzügyeiben. (Hazánknak a pénzügyi megbízhatósága alapján nem a ,,bóvli", hanem az A minősítésben kellene lennie, amit az Unión belül 10-en sem vallhatnak magukénak.)


,,Arab tavasz"

Fittyfene.

Az iszlám országok tipikusan úgy működnek, mint az oroszok a cáreviccsel. Az araboknál a hatalom-központúság nem megtűrt, hanem elvárt. A rendező elv az iszlám, azaz a vallás, ami az egyik legtisztább működési forma, teljesen kizárva a liberalizmust. Kőolajuk azonban rengeteg van, de a nemzetközi pénzügyi lobbi csak a tőzsdén juthat hozzá. Ez viszont drága.

Ezért kis befektetéssel un. ellenzéki csoportokat pénzelve, belülről próbálják szétzilálni az arab államokat. Az arab tavaszkirobbantásához csak annyi kellett, mint a számítógépnek egy vírus. Teljes káoszt idéznek elő, s rögtön pénzügyi segítséget kínálnak. A káoszra példa Egyiptom, Kadhafiról pedig annyit, ha Antall József helyett Kadhafi lett volna 20 évig a miniszterelnökünk, hazánk Norvégia, Svédország szintjén élne. (Mellékelem Kadhafi ,,bűnlistáját")


Unió
Az eredeti uniós országok (8-ak) pénzelik a IMF-et (igaz a többi 19 is, de más kondíciókkal).

A 8-ak, ha az újraelosztás során állami kölcsönt vesznek fel az IMF-től, 1,5-2 % kamatot fizetnek érte (részben a saját pénzükért). A többi 19 ország 6 % - 47 % kamat mellett teheti meg mindezt. Amióta az Unió bővülget, csak Németország 1200 milliárd EURO extra profitra tett szert, ez a 8-ak vonatkozásában 3-3500 milliárd EURÓ-ra rúg, ami ugye valahonnan hiányzik.

Most a németek és franciák 900 milliárd Eurót javasolnak összedobni az Unió megmentésére, tehát az extraprofitjuk negyedéről mondanának le. Hazánk egyébként négyszer akkora összeget fizet be az alapba, mint amennyit kap. Így van ezzel az összes déli-, és volt szocialista ország is. Az Unión belül folyik a gyarmatosítás. Az Unió országai lemondtak a pénznyomtatási jogukról, ezzel az IMF és a Valutaalap engedélyével élhetnek, akik a kinyomtatott pénzt már, mint kölcsönt folyósítják. Görögország eredeti (induló) kölcsöne 15 milliárd volt, s most a 350 milliárd tartozás kb. felét engedték el.


A Goldman Sachs-nak és a Világbanknak kemény dió az Unió, mert viszonylag egységes. A 3 hitelminősítő révén azonban be tudnak férkőzni, mert tisztában vannak azzal, hogy a 8-ak nem fognak lemondani az extraprofitjukról, s ezért az országokat egyenként támadják meg. Az új görög és olasz miniszterelnök, Papademosz és Monti a Goldman Sachs alkalmazottjai voltak, s most országos választások nélkül, anti-demokratikus módon kerültek egy 10 és egy 60 milliós ország élére. A magyar jelölt Andor László (Gyurcsány egykori pénzügyi tanácsadója http://www.gepnarancs.hu/2011/11/andor-laszlo-o-lehet-orban-utodja/ ). A pikáns az egészben az, hogy a görög és olasz költségvetési számok megváltoztatásában a Goldmanb Sachs volt az országok segítségére (ugyanúgy, mint nálunk Gyurcsánnyal).


Hazánk
Ha egy 60 milliós népnél háromszor is népszavazással hatalomra került Berlusconit simán lapátra lehetett tenni, sok jóra nem számíthatunk.

A rendszerváltás után Soros és Sarlós felajánlották Antallnak, hogy a teljes magyar adósságállományt kifizetik, bizonyos természeti javak tulajdonlásának fejében. Ő ezt nem merte megtenni. Most az a helyzet, hogy az adósságunk 20 ezer milliárd forint állami-, és 14 ezer milliárd magánérdekeltségű, de a természeti javaink jelentős része felett már nem rendelkezünk.


Ázsia, Brazília, Oroszország
Főként Kína kitett a dollárnak és EURÓ-nak. Az USA államadósságának 35-40 %-a kínai. India mint piacot vesztené el a ,,fejlett" nyugatot (ez vonatkozik Kínára is), tehát a fejlődésük jelentősen lelassulna (egy ideig megállna), óriási éhínségek várhatók Ázsiában. Oroszország és Brazília kevésbé kitettek (önellátóak), de az orosz olajexport jelentős csökkenése ott is nagy károkat fog okozni.


Ausztrália, Új-Zéland
Saját bankrendszerük van, önellátóak, csak az export révén lesznek érintve.


Afrika
Bakfitty. Lejjebb talán már nincs is. Az import náluk nem jellemző, de a nyersanyag exportjuk révén gazdaságilag emelkedhetnek.


Svájc
A múlt században, a '20-as években bevezették a WIR nevű pénzhelyettesítőt. Minden alkalmazott a fizetésén felül 20 %-ot kapott WIR-ben, azzal a megkötéssel, hogy csak svájci termékeket vehet rajta. Eddig mindez romantikusan is hangozhat, de ha hozzáteszem, hogy 2010.-ben Svájc pénzforgalmában 450 milliárd franknak megfelelő összegben folyt a WIR (ez az összeg 2 évi magyar GDP-nek felel meg), láthatjuk, hogy Svájc már régen készül egy pénzügyi világcsődre.


Az Unió, annak valutája az EURO, a dollár és a svájci Frank (idő kérdése) bedől. A jövő évet még valahogy át fogják vészelni. A 2008-as válság csak az előszele volt egy világrengésnek, ami sokkal tovább fog tartani, mint a 29-33-as.


Mi a lényeges különbség a két világválság között?
A '30-as években a lakosság döntő hányada képes volt-, és megvolt a lehetősége is az alapvető önellátásra (pl. élelmiszertermelés). Az energiaellátásnál a villany még nem is volt teljesen elterjedt, a fűtés egyedileg volt megoldva, hazai termelésű bányákból biztosítva az alapanyagot. A szállítás helyettesíthető volt igaerővel (részben abban is folyt).

A természetes gyógymódok szintetikus szerekkel való helyettesítése miatt az életmentő gyógyszerek nehéz beszerzése következtében több milliós ellátatlansági halál következik be.


A válság elmúltával a termelő ágazatoké a jövő, teljesen átrendeződik a termelési struktúra, a foglalkoztatottság átmenetileg jelentősen nő, úgy munkaidő-, mint életkor hosszában. A fogyasztói társadalmak a munka társadalmaivá alakulnak át. A munkanélküliség tartósan igen magas lesz, részben keresett szakértelem hiánya miatt, részben azért, mert a jelenlegi munkaerő összetételének fele olyan ágazatokban tevékenykedik, amire hosszabb időre nem lesz igény, azok csak az - igen gyengén fizetett - luxus kategóriába fognak tartozni. Ne felejtsük el, hogy a jelenlegi termelési tevékenység, a bővített újratermelés jegyében úgy folyik, hogy a működő pl. műszaki cikkek helyett, azért vásároljon a vevő, hogy legyen munkahelye másoknak. Törekedve a teljes foglalkoztatottságra átalakítják az oktatási-, és a foglalkoztatási rendszert, miszerint távlatilag a heti munkaidő csökken, akár 30-25 órára.


Milyen átrendeződések várhatók?
Az a gazdasági sokk, amit a pénzügyi machinációk idéznek elő, feltehetően önmérsékletre készteti a világ országait, miszerint a közös érdekeltségeket előtérbe helyezve tömörüléseket hoznak létre. Az összefogás lehet az egyetlen ellenszer a nemzetközi pénzkartell terjeszkedése ellen.

Elsősorban gazdasági, földrajzi, vallási és nyelvi uniók kialakítása valószínű.

Ezek körvonalai:

Észak Amerika (Mexikó nélkül), 350 millió fő.
Dél- és Közép Amerika (Mexikóval, Kubával és kisebb szigetállamokkal) katolikus, spanyol-portugál államok közössége, 600 millió fő.

Kína és India (Tajvan), 2,6 milliárd fő.
Japán marad egyedül (Dél Korea?), 130-150 millió fő.

A volt Szovjetunió utódállamainak uniója (szláv közösség), feltehetően az iszlám országok nélkül, 200 millió fő.

...isztánok, (Pak-, Afga-, Üzbe-, stb): Részben volt ázsiai szovjet utódállamok, iszlám, 270 millió fő.

Afrikai unió, 720 millió fő.

Arab államok (iszlám) konföderációja, (Törökország?) 460-530 millió fő.

Ausztrália és Új-Zéland, 25 millió fő.
Európa:
A 8-ak, kiegészülve Nagy-Britanniával, Írországgal, 270 millió fő.

Északi közösség: Nem kizárt egy skandináv, finn, balti unió Izlanddal, 25 millió fő.

Dél-, és Közép-Európa, 250 millió fő.

Egyéb: Indonézia (238), Banglades (154), Fülöp-Szigetek (89), Vietnam (64), Minanmar (40), és a további kb. 90 állam (5-600 millió fő) csatlakozása biztosnak mondható - valamelyik unióhoz, mert nem tehetnek mást.


A múlt században működtek ugyan uniók (NATO, VSz, SEATO, META, CENTO), de ezek elsősorban katonai tömbök voltak.

Most a harc elsősorban a pénz körül folyik. Ha valamelyik unió lemond a saját pénznyomtatási jogáról, a pénzügyeik önálló intézéséről, elveszett, pénzügyi gyarmattá válik.

A FED az IMF az óriás bankok (pl.Goldman Sachs) ereje csak úgy törhető meg, ha az egyes uniók szoros- és zárt pénzügyi és gazdasági egységet alakítanak ki (közös csúcsminisztériumok létrehozásával). Ez rendkívül nehéz feladat lesz, sok lemondással, de csak így lesz elkerülhető, hogy ,,bedaráltassanak". Csakis az uniókon áll, hogy ,,fityiszt" mutassanak a jelenleg regnáló pénzügyi hatalmasságoknak, végleg kirántva alóluk a ,,szőnyeget". Sajnos erre a legkevésbé alkalmas Észak Amerika és Európa.

A FED, az IMF és a nagybankok a gazdasági bérgyilkosai révén egyenként tudnak elbánni bármelyik országgal, de ha az arab unió már működött volna, nem kerülhetett volna sor az 'Arab tavaszra".

Mi várható még?
A bankrendszerek az uniók fennhatóságai alá kerülnek.

A tagországoknak erős gazdasági, pénzügyi központi irányítása lesz, tehát a nemzetállamok, csak, mint autonóm egységek működnek.

A gazdasági és pénzügyi ellenőrzések, visszacsatolások jelentősen erősödnek az alkalmazott kemény retorziók révén.

Az egyes uniók egymással alkalmilag laza érdekközösségekbe tömörülnek.

A liberalizmus, mint a féktelen habzsolás, a zavarosban való halászás, a fogyasztói társadalmak mételye, talán végleg visszaszorul.


Ha nem alakulnak ki az önálló pénzügyi-, gazdasági érdekközösségek, a világ a káosz felé rohan, aminek beláthatatlan lesz a következménye.

V. Zsolt

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4511
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ahol nincs megszorítás: húszm
  2012-01-03 15:01:14, kedd
 
  2012-01-03. 07:14
Ahol nincs megszorítás: húszmilliós jutalmakat vittek haza az állami cégvezetők

Boldogan, gazdagon nézhetnek az új esztendő elé az állami cégek vezetői: többük munkáját is 20 millió forint körüli prémiummal hálálta meg munkáltatójuk.

Baranyay László, az MFB vezére a
19,2 milliós jutalom felett még 4 millió
forintot kap egyéb juttatás címszóvalAz állami vállalatok internetes oldalán közzéteszik az igazgatók fizetési adatait. Ezekből kiderül, hogy munkaszerződésük szerint egész éves fizetésük 40-80 százalékával megegyező prémiumot kapnak. Mivel a cégvezetők havonta milliókat keresnek, éves prémiumuk a 20 millió forintot is meghaladhatja. A munkavállalók többsége által elképzelhetetlen összegért az igazgatók dolga mindössze annyi, hogy elvégezzék a munkájukat.
A Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatója, Baranyay László a csúcstartó: havi 2 millió forintos fizetése mellett 23 milliót kap. Éves bérének, azaz 24 millió forintnak a 80 százaléka, vagyis 19,2 millió forint prémiumként jár neki. Egyéb juttatásként még 4 millió forintot kap a fizetésén felül.

A Magyar Posta vezére, Geszti László
19,2 millió forintos prémiumot vehet át
cége éves munkájának jutalmáértMajdnem ennyi extra pénzt, 19,2 millió forintot vehet fel Szarvas Ferenc, a MÁV és Geszti László, a Magyar Posta vezérigazgatója. Szerényebben ismerik el a Fővárosi Vízművek vezérigazgatójának munkáját: Keszler Ferencnek be kell érnie 15,8 millió forint prémiummal. A Budapesti Közlekedési Központ vezére, Vitézy Dávidka fele ennyit, 7,6 millió forintot költhet vazelinre. Ennél 200 ezer forinttal kevesebb jár a Fővárosi Csatornázási Művek vezetőjének. A budapesti strandokat és gyógyfürdőket üzemeltető BGYH vezérigazgatójának, az egykori MDF-s képviselő Szőke Lászlónak pedig be kell érnie 6,4 millió forint prémiummal.

Dávidka is kemény munkát végez, mergérdemli a 7,6 milliót a pénzünkből
A Blikk szerette volna megtudni a jutalmazott igazgatóktól, mit kellett teljesíteniük a magas jutalmakért, és nem érzik-e irreálisnak a hazai viszonyok között ezt a prémiumot, de sehol nem kaptak kimerítő feleletet.
- Baranyay László elnök-vezérigazgató úrnak nem áll módjában sürgősen válaszolni, van ugyanis számos más, nem kevésbé fontos és sürgős feladata - ezt közölte Nyiri János, a Magyar Fejlesztési Bank szóvivője, akit a prémiumban csúcstartó bankvezérről kérdeztek. Arra viszont felhívta a figyelmet, hogy az MFB elnök-vezérigazgatója ,,egy személyben látja el mindazon feladatokat, amelyeket 2002-2009 közt három fő, 2009-ben és 2010-ben pedig két fő látott el. Az elnök-vezérigazgatói feladatok ellátásért elődei havi bérének körülbelül az 57 százalékát kapja."
A legkevesebb prémiummal vigasztalódó Szőke László, a budapesti fürdővállalat vezére a megkeresésre saját tevékenységét méltatva azt üzente, a fürdővállalat eredménye idén 700 millió forinttal javult, és épp ebből fizették ki az előző évi prémiumokat, a jutalmakat pedig a főváros hagyja jóvá.
(Blikk nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/90246/#ixzz1iP5hix1r
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fideszes birkanyáj és az Ind
  2012-01-03 14:40:03, kedd
 
  A fideszes birkanyáj és az Index kitiltása

Index

2011. december 29., csütörtök 21:56



Az Index parlamentből való kitiltásának esetét felhasználva emlékezik meg a magyar országgyűlés december végi törvényhozási cunamijáról az Economist. A lap Kelet-Európával foglalkozó blogja szerint valóban nem tisztelik a parlamentet tekintélyét, de nem az újságírókkal van a baj, hanem a kormánnyal, amely viták nélkül verte át javaslatait a képviselőkön.

Az Economist Eastern approaches blogja, amely decemberben már többször írt a magyar politika és a média helyzetéről, az országgyűlés tekintélyével foglalkozik legutóbbi posztjában annak kapcsán, hogy az Index újságíróit tiszteletlenségre hivatkozva kitiltották a parlamentből.

A pénteki blogbejegyzés ismerteti, hogy Kövér László házelnök szerint az Indexnek a parlament épületében forgatott Boldog karácsonyt, magyar demokrácia! című zenés videója megsértette az országgyűlés írott és íratlan szabályait.

Kritikusokra hivatkozva az Economist újságírója azt állítja, nem az újságírók követtek el tiszteletlenséget, hanem valójában a kormány rombolja folyamatosan a parlament tekintélyét, mert egy törvényjavaslat-cunamival árasztotta el a házat, amely viták, valamint az ellenzék véleményének meghallgatása nélkül szavazta meg a jogszabályokat.

A lap felidézi, hogy a nyáron még maga Kövér László is lassabb tempójú, alaposabb és megfontoltabb törvényalkotási menetrendet javasolt pártjának, de a Fidesz a parlamenti elnök intelmeit figyelmen kívül hagyva tovább növelte a sebességet.

A blog - saját kitiltását is kockára téve - az újságíró szolidaritás jegyében egy régi vicc fideszesített változatával foglalja össze a magyar parlamentről alkotott véleményét. Kérdés: Mi a különbség egy birkanyáj és a Fidesz parlamenti frakciója között? Válasz: A birkáknak megvan a magukhoz való eszük.

http://index.hu/belfold/2011/12/29/a_fideszes_birkanyaj_es_az_index_kitiltasa/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 679 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5732
  • e Hónap: 16843
  • e Év: 170339
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.