Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Heti horoszkóp 2012. január 9-15.
  2012-01-09 12:02:37, hétfő
 
  Heti horoszkóp






Kos III. 21. - IV. 19.
Vagy a munkahelyével, esetleg a társával vagy üzlettársával folytatott csatározások keseríthetik meg a héten az életét, vagy a konkurencia fejt ki túlzott erőket önnel szemben. Akár így, akár úgy, a küzdelem most elkerülhetetlen. Szerelmi téren nagyobb sikerrel járhat: diplomáciai érzéke kitűnő, fellépése imponáló, nem csoda, ha lehengerli az ellenkező nemet. Egy dologban kell változtatnia, mégpedig érzelmeit könnyebben, nyíltabban kell kifejeznie.







Bika IV. 20. - V. 20.
Érzelmei mélyek, nem szívesen tárja fel azokat még kollégái előtt sem. Ne aggódjon! Higgye el, hogy valóban kiüti a nyeregből riválisát, hiszen az ön kedves, természetes lényével igen nehezen tud bárki is versenyezni. Arról nem is szólva, mennyire tud szeretni. A hét első munkanapján azonnal nekilát a teendőinek. Mindent azonnal akar megoldani, hiszen óriási elmaradásban van - annak ellenére, hogy ünnepek alatt sem lógatta a lábát.







Ikrek V. 21. - VI. 21.
Végre kezd olvadni a jég: úgy tűnik, ismét sikerül szót értenie párjával. De a siker nem jön könnyen. Még egy kis engesztelés ráfér, nem felejti el könnyen a kimondott csúnya szavakat. Tovább nyújtózkodott, mint ameddig a takarója ért, ezért most új munkák után kell kapkodnia. A hét közepén azonban rájön, nem olyan egyszerű munkát szerezni, még akkor sem, ha főnökei tisztában vannak az ön erényeivel. Ne cselekedjen elhamarkodottan.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Változatlanul a munkahelyi pletykákból él - információt kap és ad, keveri a kártyát, miközben igyekszik a saját malmára hajtani a vizet. Főnökénél is megpróbál bevágódni, a legszívesebben ezzel ,,betonozná be" az állását, annyira fél a változásoktól. A héten találkozik egy kedves, megnyerő modorú emberrel, aki nyugalmával lecsillapítja ugyan háborgó idegeit, de megdobogtatja már foglalt szívét. Jól érzi, nem halogathatja tovább a döntést.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A tavalyi vontatott kapcsolata még folytatódik, Önt most mégis egy új ismeretség keríti hét közepén a hatalmába. Az új kapcsolatban mindketten azonnal megtalálják a közös hangot. Sokféle társadalmi eseményre invitálják ezen a héten munkája kapcsán, és ezeken az összejöveteleken felhasználja természetes vonzerejét és azt a képességét, hogy jól tud bánni az emberekkel. Kell is ez ahhoz, hogy megalapozhassa jövőbeli jó hírnevét.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Az új esztendőben tele van tettvággyal és lelkesedéssel a munkájával kapcsolatban, ám annak is szükségét érzi, hogy visszajelzést, elismerést kapjon jó teljesítményével kapcsolatban a külvilágtól. A jó kapcsolat érdekében fontos a tolerancia. Jóllehet még csak most kezdődött az év, mégis iszonyatosan fáradtnak érzi magát. Kösse össze a kellemeset a hasznossal és pihenjen pár napot a kedvesével, mindkettőjükre ráfér egy kis intimitás!






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Most újra gondolhatja azokat a hosszú távra szóló terveit, amelyeket az elmúlt évben már nem tudott realizálni. A Vénusz most segítséget ad arra, hogy befejezze, amit annyira akart. Ezen a héten különösen fontosnak érzi, hogy többet foglalkozzon saját személyiségével, és ez a munkájában is meglátszódjon. Jó gondolat, hogy a munkáját most maximális odafigyeléssel szeretné elvégeznie, de az érzéseire is jobban kellene figyeljen!






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Álmai könnyen valóra válhatnak, ha nem másoktól, vagy a külső körülményektől várja a megoldást, hanem saját maga cselekszik. Bolygója izgalmas munkahetet jelez, melyben egyaránt lesz siker, intrika, megalkuvás, előre mutató tervek és siker. Könnyen egy titkos kalandba bonyolódhat, amit ugyan jobb lenne elkerülni, de a vágyai felülkerekednek a józan eszén. Hiába tudja, hogy nem jó úton jár, mégsem akar lemaradni semmi jóról.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Ön is tudja (érzi), hogy az az érzelmi kapcsolata, amely tél elején kezdődött, tartósnak és komolynak ígérkezik. Ellenben nem túl izgató. Egy rövid románc azonban sokkal vérpezsdítőbb, ezért vág bele. Mindent bevet, hogy munkahelyén előbbre juthasson. Most még az égiek is segítik: könnyen elsajátíthat olyan szaktudást, amelyek révén nemcsak elismertebb lehet, hanem többet is kereshet. Talán a nyelvtanulás vagy a programozás kerül most napirendre.






Bak XII. 22. - I. 19.
Kitartó szorgalma és a munkájával kapcsolatos bevételei biztonságot jelentenek. Új perspektívák nyílnak meg Ön előtt, ami nem is baj, hiszen kell is most a pénz. Az sem kizárt, hogy olyan másodállást kell vállalnia, amit szégyell ismerősei előtt. Nem tudja miért, de fásult és kedélytelen. Szerezzen magának örömet, ha ellustul, bújjon ki az odújából, menjen emberek közé. Nemcsak testi, lelki kielégülést találhat a most a szerelemben.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
Az ön munkahelyét is elérte a változás szele: idegen eszmék hirdetőivel találkozik a héten. Közeledjen hozzájuk barátságosan, semmiképpen ne legyen elutasító. Még, ha nem is fogadja el a szokatlan eszméket, ismeretei mindenképpen bővülhetnek. Valami elérhetetlenre vágyik, vagy elérhetőt akar, de nem tesz meg mindent érte. Talán egy belső hang józan figyelmeztetése vagy csak régi kudarcélmények akadályozzák. Tegyen ellene!






Halak II. 19. - III. 20.
Jól indul ez a hét: egyből beleveti magát a munkába, szinte megszállottan dolgozik. Akkor érzi jól magát, ha alkothat, ha halad a feladatával. A munkahelyi kapcsolatteremtés terén viszont elvárja, hogy a másik fél kezdeményezzen, és kényeztesse. Élvezi a téli napfény sugarait, szívesen sétál a friss levegőn. A teendőket vagy a vizsgákra való készülést szívesen elodázza. A szerelemben viszont nagyon is aktív régi-új kedvesével.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Angyali üzenet
  2012-01-09 11:15:22, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Szeretetben eltöltendő hetet!
  2012-01-09 11:13:56, hétfő
 
  Kedves Barátaimnak, kedves Látogatóimnak

Szép napot!
és






Szeretettel meghívlak, nézz be ide, - ha tetszik regisztrálj és legyél a társunk:
Lélek-Világ a Kassák Könyvkiadó Fóruma
Görögország szerelmeseinek különösen ajánlom - az utazási,- zenei,- könyvbemutató
és a görög ételrecept oldalakat.)
A régi linken az oldal nem érhető el, új link:
Link


 
 
0 komment , kategória:  Hetet  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 159 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1005
  • e Hét: 5586
  • e Hónap: 19491
  • e Év: 149198
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.