Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Elhunyt Whitney Houston /1963.08.09 - 2012.02.11/
  2012-02-14 14:05:06, kedd
 
 




IN MEMORY OF WHITNEY HOUSTON /1963.08.09 - 2012.02.11/


Negyvennyolc éves korában meghalt Whitney Houston énekesnő. Los Angeles-i hotelszobájában halt meg, a kiérkező mentők még megpróbálták újraéleszteni, de hiába.

Houston a Grammy-díj vasárnap esti átadására érkezett Los Angelesbe, szombat este fellépett volna Clive Davis lemezproducer hagyományos Grammy-díj-átadó előtti partiján. Néhány órával a fellépés előtt hunyt el.

Az énekesnő utoljára csütörtökön mutatkozott nyilvánosan, egy Grammy-díj-átadót megelőző partin. Állítólag remekül érezte magát, és még egy dalt is előadott.

Vasárnap tartják az 54. Grammy-gálát Los Angelesben, a CNN úgy tudja, hogy az eseményen tisztelegnek majd Whitney Houston előtt. A díjátadón Jennifer Hudson emlékezik majd meg az énekesnőről.

Az énekesnő évekig küzdött kábítószer-függőségével, a Bobby Brown rapperrel kötött viharos házassága alatt szokott rá a kokainra.

Whitney Houston 1963 augusztus 9-én született. Édesanyja híres soul énekesnő volt. Whitney 11 évesen kezdett el énekelni a helyi gospel kórusban, de nemsokára már egy New York-i klubban lépett fel az édesanyjával.

Első szólólemeze 1985-ben jelent meg, a nevét viselő lemez minden idők legsikeresebb debütáló női lemeze lett, a Rolling Stone Magazin 1986 legjobb albumának nevezte meg, és a lap minden idők ötszáz legjobb lemezét felsoroló listáján a 254. helyet kapta meg

Houston filmekben is szerepelt, leghíresebb dalai közé tartozik az énekesnő főszereplésével 1992-ben forgatott Több mint testőr című film betétdala, az I Will Always Love You is. A film zenéje 1994-ben az év albuma lett a Grammy-átadón, a betétdal kislemeze pedig minden idők legtöbb példányban elkelt női dala lett az évek alatt.

A Több mint testőr sikere után Whitney Houston több filmszerepet is kapott, és általában ő énekelte a filmek betétdalait is. 1995-ben az Igazira várva, 96-ban pedig a Kinek a papné című filmben szerepelt és énekelt. Ez utóbbi film zenéje egyébként minden idők legnagyobb példányszámban értékesített gospel albuma is.

Nyolc év után, 1998-ban adott ki újból saját szólóalbumot a My Love is Your Love-ot, amely először Greatist Hits-lemeznek indult egyetlen új dallal, de végül csak új számok kerültek fel rá.

Whitney Houston a kilencvenes évek közepéig volt a csúcson, ő volt a tökéletes amerikai énekesnő, akit a kertvárosi anyukák példaképnek állítottak lányaik elé. 1992-ben összeházasodott Bobby Brown rapperrel, és egyre több olyan kép jelent meg róla a bulvársajtóban, amelyen részeg, vagy szemmel láthatóan kábítószer hatása alatt áll.

Whitney házassága alatt kórosan lefogyott, rászokott a kokainra, egyre többször mondott le koncerteket, vagy tévés fellépéseket, de olyan is előfordult, hogy a kísérő zenekar legnagyobb megdöbbenésére egy teljesen más dalt kezdett el énekelni, mint amit azok játszottak. A rappertől végül 14 év házasság után, 2006-ban vált el, ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy az énekesnőt többször is megverte házasságuk alatt a férje.

Houston 2000-ben nyerte hatodik Grammyjét, a következő években azonban kábítószer-függősége miatt rehabilitációra vonult. Houston hét év után 2009-ben jelentkezett új albummal, az I Look To You-val, amely elnyerte a kritikusok elismerését.

Houston egy évre rá indult világ körüli turnéra, miután úgy érezte, túljutott házassági gondjain és kábítószer-függőségén. A világ körüli turné első állomásán, Ausztráliában azonban botrányok kísérték a koncertjeit. Sydney-ben a nézők szerint az énekesnő többször a dalok felénél pihent egy kicsit, vagy a refrének helyett köhécselt. Brisbane-ben pedig állítólag két szám bemutatása után hosszabb szünetre kényszerült, és az egész fellépés alatt háttérénekeseire hagyatkozott.

Párizsban azonban már kórházba kellett szállítani az énekesnőt, akinek állítólag krónikus gégegyulladása és fertőzése volt, ezért lemondta a koncertjét.

2011-ben újból rehabilitációs kezelésen vett részt alkohol- és drogproblémái miatt. Tavaly jelentették be, hogy Houston főszereplésével forgatják le az 1976-os The Sparkle című film remake-jét, amelynek munkálataiban az énekesnő producerként is részt vett. A film forgatása már véget ért, Houston utolsó filmszerepének bemutatóját augusztusra tervezték az Egyesült Államokban.

A Guiness Rekordok könyve szerint Whitney Houston a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Díjai közt szerepel 2 Emmy, 6 Grammy, 38 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards, pályafutása alatt összesen 415 díjat és kitüntetést vehetett át. Albumjaiból több mint 170 millió fogyott világszerte.

A Sony Music Entertainment New Yorkban, 2012. február 12-én adta ki az alábbi közleményt:

"Whitney Houston egy valódi ikon volt, egy olyan egyedülálló tehetség, aki több generáció énekeseit inspirálta, és rajongók millióinak okozott boldog perceket. Páratlan szépségű és erejű hangja örökre megváltoztatta a zenét, és olyan időtlen slágereket hagyott hátra, melyeket sohasem felejtünk el. A Sony Music család nagyon fontos tagja volt, aki karrierjét az Arista Records kötelékében töltötte. Elképesztően fog hiányozni! Legmélyebb részvétünket küldjük lányának és egész családjának."


Whitney Houston - I Will Always Love You /Örökké szeretni foglak/

Link



A videó sajnos már nem elérhető - Sajnálom!
Helyette az alábbi Linken:

Whitney Houston - I Will Always Love You /Örökké szeretni foglak/

Link



Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody /1987/

Link



Whitney Houston - One Moment In Time(Grammy Awards Live) 1988

Link



A videó sajnos már nem elérhető - Sajnálom!
Helyette az alábbi Linken:

Link



Whitney Houston - My Love Is Your Love /1998/

Link


Több, mint testőr - Film / részlet

Link






















 
 
0 komment , kategória:  Zene, zene, zene...  
Kíváncsiak Klubja
  2012-02-14 12:59:55, kedd
 
 




EMLÉKEZTEK MÉG EZEKRE ?

Kíváncsiak Klubja!


1953 októberében kezdte meg a Magyar Rádió Ifjúsági Osztálya a Kíváncsiak Klubja című sorozatát. A műsorok a hallgatók kérdéseire épültek, de nemcsak tárgyi ismereteket kívántak adni, hanem irodalmi és zenei élményt is.

A kíváncsiság kiapadhatatlan forrása lett a műsornak. Már az első felhívástól kezdve áradtak a kérdések. Az érdeklődés kiterjedt a művelődéstörténet, nyelvészet, irodalom, történelem, élettan, természetrajz, csillagászat, zene területeire. Hölgyektől férfiakig, kisiskolásoktól nyugdíjasokig minden korosztályból jelentkeztek kíváncsiak.

A sorozat megformálója, kialakítója és állandó írója Dr. Bélley Pál volt. A sokoldalúan művelt, a tudomány úgyszólván minden területét áttekintő könyvtáros írónak szenvedélye volt a műveltség terjesztése. A szüntelen olvasás és tájékozódás nála nem öncél volt, hanem párosult azzal a lankadatlan törekvéssel, hogy tudását közkinccsé tegye. A legnaivabb gyermeki kérdéssel éppen olyan szívesen foglalkozott, mint a bonyolult bölcsészeti problémával. Mester volt a rádiószerű feldolgozásnak. Változatosság, könnyedség, humor és közvetlenség jellemezte munkáját.

Az élete delén, hirtelen elhunyt író rádiós műveiből összeállított gyűjtemény munkájának csekély töredékét és - rádiós eszközök híján - halvány vázlatát adhatja csak vissza, de úgy hisszük, hogy a műsorok sok ezer hallgatója így is szívesen fogadja, és haszonnal forgathatja.
/A Kiadó/


Feltétlen nézd meg, ha van egy kis időd. SZENZÁCIÓS összeállítás!

Kíváncsi kérdések és válaszok Tárháza

Olyan kérdésekre kapsz itt választ, ami mindenkit érdekel.

A kérdések és válaszok a megfelelő fejezetekben találhatók, válogatni fejezetenkénti /kérdések szerinti/ bontásban is lehet. Letöltés nélkül, azonnal nézhetők, csak klikk a LINK-re.

Jó szórakozást!


Bélley Pál: Kíváncsiak Klubja


JÓ ÉS ROSSZ SZOKÁSAINK

Mikor vált szokássá a köszönés?
Miért koccintunk?
Mióta viselnek jegygyűrűt?
Mióta használnak szappant?
Mióta fürödnek az emberek?
Mióta divat a strandolás?
Mióta használunk zsebkendőt?
Honnan ered az a szokás: a lábakat az asztalra rakni?
Mióta söprik az utcákat?
Mióta szokás újévi üdvözletet küldeni?
Mióta ünneplik a születésnapot?
Mióta állítunk karácsonyfát?
Honnan ered a kegyeleti gyertyagyújtás szokása?
Miért fekete a gyász színe?
Hol és mikor alkalmazták először a verést nevelőeszközként?
Miért április elseje az ugratások napja?
Miért zöld borításúak általában az íróasztalok?
Ki írta az első végrendeletet?
Honnan ered az ezüst-, arany- és gyémántlakodalom, továbbá az ezüst-, arany- és vasdiploma elnevezése?
Miért éppen 21 ágyúlövéssel fogadják az államfőket?





Link




AZ ESZEM-ISZOM KÖRÉBŐL

Mit evett előbb az ember, növényt vagy húst?
Sütött vagy főzött előbb az ember?
Mióta esznek asztalnál az emberek?
Mióta használunk kanalat?
Mióta használunk szalvétát?
Igaz-e, hogy az ősmagyarok nyereg alatt puhították a húst?
Egészséges-e a csak növényi táplálkozás?
Táplál-e a víz?
Mikor volt az első disznótor Magyarországon?
Mióta él az ember kolbásszal?
Ki találta fel a rántott csirkét és a bécsi szeletet?
Mi köze az Esterházyaknak a rostélyoshoz?
Miért pirul meg a sült krumpli és a főtt nem?
Hol és ki gyártott először szalámit?
Mióta fogyasztunk tojást?
Honnan ered a joghurt?
Honnan származik a vitamin elnevezés?
Mióta eszünk savanyú káposztát?
Mióta fogyasztunk sárgarépát?
Mióta kerül saláta az asztalunkra?
Mióta használunk paprikát?
Táplál-e a hagyma?
Ki találta fel az élesztőt?
Ki sütötte az első kiflit?
Ki készítette az első szendvicset?
Mióta esznek perecet az emberek?
Ki találta fel a majonézt?
Hogyan készül a méz?
Hol ették az első csokoládét?
Honnan kapta nevét a mignon sütemény?
Honnan származik az indiáner?
Hol készítettek először bort?
Miért szürkebarát a szürkebarát?
Ki találta fel a sört?
Miért kell a kávét pörkölni?
Mióta iszunk teát?
Hogyan alakult ki a vendéglátás?





Link



FORGOLÓDÁS A DIVAT KÖRÜL

Milyen volt az első divatlap?
Honnan ered a kombiné viselete?
Mióta használunk gombolást?
A női kézitáskát mióta viselik?
Mióta divat a magas cipősarok?
Mióta viselnek a nők kalapot?
Ki találta fel a kötést és horgolást?
Volt-e cipőjük a honfoglaló magyaroknak?
Mióta viselnek az emberek szandált?
Mikor jött divatba a borotválkozás?
Mióta divatos a bajusz?
Mióta viselnek a férfiak hosszú hajat?
Mióta viselnek nyakkendőt a férfiak?
Mióta viselnek mellényt?
Mióta viselnek raglánt?
Miért spencer a kurta kiskabát?
Honnan ered az élére vasalt nadrág divatja?
Mióta divat a bricsesznadrág és kik viselték?
Hogyan alakult ki a kalap?
Milyen a vaskalap?
Mit tudunk a kesztyűviselet múltjáról?
Mióta divat a gomblyukvirág?
Ki találta fel az esernyőt?
Miért kockás a skót népviselet?
Honnan származik az anorák?





Link



SPORT ÉS JÁTÉK

Mióta van munkás-sportegyesület Magyarországon?
Ki volt az első magyar ökölvívó?
Honnan ered a pingpong szó?
Mióta szerepel a testnevelés az iskolai oktatásban?
Mióta korcsolyáznak?
Mióta táncolnak hazánkban a jégen?
Mikor kezdtek síelni Magyarországon?
Mióta teniszeznek?
Ki találta fel a dzsudót?
Ki viselte az első sportruhát?
Ki találta fel a sakkot?
Honnan ered a kockajáték?
Ki találta ki a nyelvi játékot?
Mióta ismerjük a francia kártyát? Mit jelent a kőr, pikk, treff és káró?
Hogyan került a magyar játékkártyára Tell Vilmos alakja?
Mit jelent a szubkontra és a hirskontra a kártyajátékban?
Ki készítette az első kaleidoszkópot? Mivel játszottak az ókori gyerekek?
Kitől kapta nevét a barkochba játék?
Hogyan született a lottó?
Hol született a lemezlovas, a Disc Jockey műfaja?





Link



BABONÁKRÓL TÉVHITEKRŐL

Miért mondják a tüsszentőnek: kedves egészségére?
Miért hoz szerencsét a lópatkó és a négylevelű lóhere?
Miért hoz szerencsét a kéményseprő?
Miért fűződik annyi babona a tükörhöz?
Honnan ered a gólyamese?
Miért vasorrú bába a mesebeli boszorkány?
Honnan ered a kacsatermő fáról szóló mese?
Mi a magyarázata a magyar népmesében a gyakori "szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál" motívumnak?
Miért a nyuszi hozza a húsvéti tojást?
Honnan ered az a mese, hogy az aranyszínű szőlőben arany van?
Énekel-e a haldokló hattyú?
Meg lehet-e halni a liliom illatától?
Volt-e özönvíz?
Lehetséges-e az, hogy nagy nyári záporok alkalmával békaporontyok, csigák és giliszták is hullanak az égből?
Hullhat-e az égből manna?
Van-e lélekvándorlás?
Mi az asztaltáncoltatás titka?
Mi a spiritizmus?
Lehet-e ujjheggyel látni?
Léteztek-e egyszemű emberek?
Milyen a garabonciás diák?
Láthatók-e nappal a csillagok a kutak fenekéről?





Link



MIÓTA ISMERJÜK? HONNAN TUDJUK?

Mikortól január elseje az év első napja?
Ki "fedezte fel" a levegőt?
Ki észlelte először gáz létezését?
Mikor építették az első csónakot?
Mivel világított az ősember?
Mióta használ az ember kőolajat?
Mióta üvegezik az ablakot?
Mikortól használunk papírtapétát?
Mióta kürt a posta jelvénye?
Mikor állították az első hirdetőoszlopot?
Mióta számozzák a házakat?
Mikor rendezték az első kiállítást?
Mikor alakult az első utazási iroda?
Mikor nyílt meg Magyarországon az első nyilvános képzőművészeti gyűjtemény?
Mióta használnak ceruzát írásra?
Ki találta fel a gyorsírást?
Mióta ismerik a budai "Hunyadi János" keserűvizet?
Mikor és hol kezdték az állampolgárok nyilvántartását?
Mióta vannak katonai rendfokozatok?
Miért a dicsőség jelképe a babérkoszorú?
Mióta vannak kitüntetések?
Miért kell a katonáknak egyszerre lépniök?
Ki találta fel a fésűt?
Mióta ismerik a tükröt?
Ki találta fel a varrótűt?
Mióta használnak gombostűt?
Ki találta fel a szemüveget?
Ki készítette az első hőmérőt?
Mióta van vízvezeték Budapesten?
Mióta használnak maltert?
Ki, mikor és hol találta fel a cementet?
Mióta bányásznak sót?
Miért visel a cirkuszi bohóc csúcsos sapkát?
Mikor adták ki az első magyar KRESZ-t?
Ki találta fel a pneumatikus abroncsot?
Ki találta fel a sínpályát?
Mióta van színházjegy?
Hogyan alakult ki a cirkusz?
Mióta van bohóc a cirkuszban?





Link



AMIRE AZ IRODALOMBÓL KÍVÁNCSIAK VOLTAK

Melyik volt az első regény?
Mióta van folytatásos regény?
Mikor írták a legrégibb krimit?
Ki írta az első magyar szatírát?
Miről szólt a világ első riportja?
Mióta vannak irodalmi versenyek?
Volt-e a magyar irodalom történetében írói bajvívás?
Mióta vannak nemzeti himnuszok?
Honnan ered és mit jelent az interjú?
Miért kezdődik a legtöbb népdal természeti képpel?
Mit nevezünk ponyvairodalomnak?
Miért fűzfapoéta a rossz költő?
Mi a makaróni-költemény?
Igaz-e, hogy Petőfi mecénása egy szabómester volt?
Mennyit keresett Petőfi a verseivel?
Milyen sportot kedvelt Petőfi?
Miért és hogyan tanult meg Petőfi és Arany gyorsírni?
Hiteles történeti adatok alapján írta-e Gárdonyi az Egri csillagokat?
Igaz történetet dolgozott-e föl Mikszáth A fekete városban?
Sokat utazott-e Verne Gyula és May Károly?
Verne több magyar tárgyú regényt írt, honnan ismerte hazánkat?
Élt-e Robinson és Péntek?
Élt-e valaha Rinaldo Rinaldini?
Élt-e Don Juan?
Élt-e Faust?
Élt-e Münchhausen?
Élt-e Rómeó és Júlia a valóságban?
Hány könyvet tud elolvasni egy átlagos ember élete során?





Link



KALANDOZÁS A TÖRTÉNELEMBEN

Hányan voltak a honfoglaló magyarok?
Hogyan kelhettek át őseink a nagy folyókon ?
Hogyan nyerték a vasat a honfoglaló magyarok?
Vadászhattak-e bölényre a honfoglaló magyarok?
Hogyan élelmezték seregüket a kalandozó magyarok?
Milyen lovon ült Árpád?
Állandóan viselték-e a koronát a magyar királyok?
Miért ferde a magyar koronán a kereszt?
Harci eszköz-e a fokos?
Kiről nevezték el a visegrádi Salamon-tornyot?
Hogyan zajlott le a lovaggá ütés?
Miként jutott Mátyás király a Corvin névhez?
Történeti személy-e Dobó Katica?
Honnan származnak a cigányok?
Melyik a legrégibb magyar város?
Vannak-e hazánkban francia települések?
Mióta piros-fehér-zöld a magyar zászló?
Miért oly kicsinyek a Nemzeti Múzeumban levő régi páncélok?
Mióta nevezik a magyar földművelőt parasztnak?
Hogyan kerültek bolgárkertészek hazánkba?
Létezett-e Bábel tornya?
Miért balzsamozták be az elhunyt fáraókat?
Hogyan kerültek az indiánok Amerikába?
Miért skalpoltak az indiánok?
Miért épült Madrid oda, ahol van?
Ki volt az a "szürke eminenciás", aki után a háttérben meghúzódó nagyhatalmú embert ma is így nevezik?





Link



KIRŐL NEVEZTÉK EL? HONNAN ERED?

Milyen szín a hupikék és a tulipiros?
Milyen az ispilángi rózsa?
Milyen a szöghajú?
Miért fehérnép a női nem?
Honnan került nyelvünkbe a csaj szó?
Milyen baba a lencsibaba?
Ki a szélhámos?
Mi a macskazene?
Értelmes szó-e a íillaárom-haj, az ingyom-bingyom meg a recefice?
Miről kapta nevét a budai Disznó fő-forrás?
Miért rudas a Rudas fürdő?
Miről kapta nevét a Légszesz és az Öntőház utca?
Honnan kapta a Harmincad utca a nevét?
Miért vérhalom a Vérhalom tér?
Melyik török pasáról nevezték el a Pasarétet?
Miért vizafogó a Vizafogó utca?
Miért nevezik a Budaörs határában levő hegyet Huszonnégyökrösnek?
Hogyan lett a XX. kerület egy része Kossuthfalva?
Ki volt az a Kuny Domonkos, akiről utcát neveztek el?
Élt-e valaha Herkó páter?
Honnan ered az Alpesek elnevezése?
Van-e valami köze a "rostokolni" szavunknak Rostock kikötőjéhez?
Ki volt Orion? Kiről kapta a nevét az Orion Rádiógyár?
Honnan ered a partizán szó?
Ki a bojkottálás névadója?
Mennyit jelent a töméntelen?
Honnan ered a fukar szó?
Miért akt a ruhátlan test?
Miért talmi az, ami értéktelen?
Honnan kapta nevét a forint?
Miért mondták rácnak a szerbet, tótnak a szlovákot?
Miért nevezik algebrának a betűszámtant?
Miért csúfolják a szabót kecskének?
Miért Európa Európa?
Honnan ered a kalendárium elnevezés?
Mi a kapcsolat a Plútó, plutokrácia és a plutónium szavak között?
Honnan ered a pénzt keresni kifejezés?
Miért "kosarazzák" ki a hívatlan kérőt?
Miért azonos a Fejér megyei Velence község neve a híres itáliai város nevével?
Mi a köze a bokszerlázadásnak a bokszer fegyverhez?
Mi a farsang és mi a karnevál?





Link



TÜCSKÖK, BOGARAK, NÉGYLÁBÚAK

Hogyan maradtak fenn az ősvilági állatlábnyomok?
Fejlődhet-e a mai majmokból ember?
Beszélhetünk-e erkölcsről az állatvilágban?
Hogyan vélekedik az állatok "lelki életéről" a tudomány?
Melyik a legokosabb állat?
Melyik a világ legnagyobb állata?
Melyik a világ legszelídebb állata?
Vannak-e még a Földön ismeretlen állatfajok?
Hol voltak az első állatkertek?
Miért nem fázik az újszülött jegesmedve az Északi-sarkon?
Miért nem fázik a jegesmedve lába?
Miért fehér a sarkvidéki állatok bundája?
Miért csak Ausztráliában él a kenguru?
Ormányával, vagy szájával szopik-e a kiselefánt?
Igaz-e, hogy a patkányok elmenekülnek a süllyedő hajóról?
Miért pusztult ki az európai bölény?
Milyen lusta a lajhár?
Ravasz-e a róka?
Miért nem alszik a tehén?
Miért vadul meg a bika a vörös színtől?
Miről nevezetesek a Szent Ilona-szigeti kecskék?
Léteznek-e szőr nélküli kutyák?
Van-e éneklő, számoló vagy beszélő kutya?
Miért világít sötétben a macska szeme?
Hogyan tájékozódik sötétben a denevér?
Honnan származnak a tengerimalacok?
Vannak-e időjárást jelző állatok?
Igaz-e, hogy a krokodil sír?
Honnan veszik az áramot a tengeri elektromos ráják? Ha kifogy testükből az elektromosság, hogyan töltik fel újra? Mekkora ez a töltés?
Csörög-e a csörgőkígyó?
Hány szálka van a halban?
Milyen hal a szardínia?
Igaz-e, hogy a katicabogarat nem eszi meg más állat, a katica által kibocsátott bűzös folyadék miatt?
Miért pusztulnak a selyemhernyók?
Igaz-e, hogy az északkelet-amerikai földigiliszták európai eredetűek?
Miért készítenek a méhek hatszögletű sejteket?
Hány lába van a kaszáspóknak?
Mitől világít a szentjánosbogár?
Van-e a rovaroknak vére?
Milyen állat a kalamájó?
Gyűjt-e élelmet a hangya télire?
Hogyan kerül a muslinca a borba?





Link



Bélley Pál: Kíváncsiak Klubja /a teljes könyv/





Link











 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 29 db bejegyzés
e év: 340 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1474
  • e Hét: 12552
  • e Hónap: 35040
  • e Év: 212915
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.