Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Day Of Honor 2012.mpg
  2012-02-15 21:48:58, szerda
 
  Day Of Honor 2012.mpg

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=v1s61yL55DE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennyit a nemzeti kormányról - hazaárulókra emlékeztek
  2012-02-15 21:45:35, szerda
 
  Ennyit a nemzeti kormányról - hazaárulókra emlékeztek



Hazaárulókra emlékezett meg a kormány katonai tiszteletadással. A Budai Önkéntes Ezred mi más, ha nem hazaáruló? Elárulták vezetőjüket, parancsnokukat és nemzetüket.

A kormány, amely nagy nemzeti együttműködés kormányaként kívánja bemutatni magát, üldözi azokat a szervezeteket, amelyek megemlékeznek a valóban helytálló magyar katonákról, eközben hazaárulókról emlékezik meg. Vagy tán nem olvasták az Egri csillagokat? Hegedűs sorsát? Pedig Hegedűs cselekedete éppen olyan hazafi és "logikus" lépés volt, mint a Budai Önkéntes Ezredé. Ha mást nem, legalább ezt a történetet olvashatták és megérthették volna! Pont ennyire nemzetiek.

Szégyen, hogy a hadsereg a nevét adja egy hadsereget és annak vezetését eláruló bandáról való megemlékezéshez. Azért a jelenlegi Magyar Honvédség is tisztában lehetne vele, hogy ezek az emberek elárulták (teljesen mindegy milyen politikai irányzatú) a katonai vezetést háborús körülmények között!

Átálltak az ellenség oldalára. Még az is elfogadható lenne, hogy nem értettek egyet a magyar vezetéssel. De az nem indok arra, hogy a hazáját védő magyar katonákat lőjék le! A magyar katona ugyanis nem a politikai vezetést védte, hanem a kivérzett magyar föld utolsó végvárait!

Teljesen más kérdés, hogy tiszteletben tartjuk az oroszok megemlékezéseit a győzelmükről. Ők voltak akkor az ellenségeink (reméljük ez többször nem fordul elő) és győztek. Teljesen mindegy hogy milyen politikai vezetéssel, de a nép számára ez egy győzelem volt. Sőt! Még tiszteljük is az ellenségeink közül azokat a katonákat, akik szintén hősiesen küzdöttek, és becsületes katonák tudtak maradni. Nem gyilkoltak feleslegesen, nem erőszakoskodtak, vagy bántottak ártatlanokat. Helyes, ha tiszteljük az ő megemlékezéseiket, ők pedig tiszteljék a magyar nép hősei iránti emlékezést. De ők sem emlékeznek katonai tiszteletadással azokra, akik átálltak a másik oldalara. Rájuk emlékezni nem az ő feladatuk.

Látszik, hogy hatalmas a kavalkád a kormány fejében. Liberális kisfiúk (kivétel Pintér, nem véletlen tették parkolópályára) és azok is maradnak. Nem tudják meghazudtolni önmagukat. Orbán Putyint akarta másolni, amikor nekikezdett a kormányzásnak. De csak majmolni sikerült. Ha olyan akarna lenni, akkor nem lenne buzivonulgatás, szabad fegyverviselés lenne, a valódi nemzeti hagyományokat és érdekeket képviselnék, és erős lenne az ország (többek között). De sajnos nem így van.

Komolyan mondom, nem érdekelne ki képviseli a nemzeti érdekeket. Ha valaki valóban képviselné, letenném a lantot, és befognám a szám. Nekem is könnyebb lenne. De évről évre, választásról választásra mit tapasztalunk? Hogy minden évvel, minden váltással egyre rosszabb! Mégis mit gondolnak meddig megy ez? És mit gondolnak meddig lehet árulókkal ünnepelve nemzeti színben tetszelegni? Ez nevetséges!

Azonban mégis elégedettek lehetünk! A hazaárulókra emlékezők a katonai koszorúzókkal együtt nagyjából annyian voltak, mint egy vidéki kis helyi csoportunk. És rajtunk kívül hány és hány fiatal és idős emlékezett meg a magyar katonaság hőseire? Ezrek! A magyar fiatalok túrák soraival tették tiszteletüket a hősök előtt. Megteltek a magyar erdők! Bükk, Börzsöny, Zemplén, Pilis, a kitörés útvonala, a Bakony, Balaton felvidék, és még kitudja merre olyanok, akik nem küldtek beszámolót. Az árulók lassan feledésbe merülnek. A igazi hősök pedig minden nyomás ellenére lassan megkapják a nekik kijáró helyet - a magyarok szívében!

Kemény Gábor - Jövőnk.info
2012. február 15.

http://jovonk.info/2012/02/15/ennyit-nemzeti-kormanyrol-hazaarulokra-emlekeztek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tilla: műzsidó vagyok
  2012-02-15 20:55:33, szerda
 
  Tilla: műzsidó vagyok

2012. február 15., szerda, 10:10 • Utolsó frissítés: 10 órája
Szerző: hvg.hu


Műzsidó - így jellemezte saját magát Till Attila, a Tv2 műsorvezetője, akinek a felesége zsidó, a gyerekei is azok, ő maga viszont nem. Úgy alakult ugyanakkor az élete, hogy a barátai és szerelmei is inkább zsidók voltak - mondta Tilla a Szombat című lapnak adott interjúban.

Tilla szerint a családjukban senki sem vallásos, és ez sok mindent meghatároz. A felesége olyan zsidó, aki nem vallásos ugyan, de zsidóként akar élni - magyarázta. Gyerekeik tudják, hogy zsidók, időnként zsinagógába is elviszik őket, van otthon menórájuk. Ugyanakkor a feleségével azt az álláspontot képviselik, hogy döntsék majd el a fiúk, pontosan mit is szeretnének. Most még nagyon ingadozik az álláspontjuk, néha büszkék erre, néha pedig azt mondják, hogy nekik ehhez semmi közük - mondta a műsorvezető.

Tilla szerint a zsidóság pozitív megélését próbálják gyerekeikbe táplálni, azt mondják nekik, mennyire szerencsések, hogy zsidók lehetnek. Legfontosabb azonban, hogy egészséges személyiségként nőjenek fel, és ha nem a zsidóságukat akarják később megélni, akkor sem ő, sem a felesége nem fog ebbe beleroppanni - fogalmazott.


http://hvg.hu/panorama/20120215_tilla_zsidosag?s=nl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsiga Marcell és az ő kontextusa
  2012-02-15 20:47:24, szerda
 
  Zsiga Marcell és az ő kontextusa


Hírszerző

2012.02.15., 18:30 Frissítve: ma, 18:29 1883 1

Kiragadták a kontextusából, képviselő úr? Legyen érte hálás!

Van a sajtónak egy olyan kedves szokása, hogy provokatív kérdéseket tesz fel politikusoknak, például hogy nem érzi-e felelősnek magát ezért-azért, vagy nem akar-e lemondani, ha már egyszer úgyis közröhej trágya. Ebből a legszimplább az, hogy meg tudna-e élni a közmunkások fizetéséből. Nem védhetetlen kérdés, például lehetne azt mondani, hogy bizony ez szűk összeg, vagy hogy több a semminél, de az egyszerűbb droidoknak csak annyira fussa, hogy ha egyszer mi találtuk ki a 47 ezret, akkor biztos meg lehet élni belőle, mert ha esetleg nem lehetne, akkor tévedtünk volna, és olyan nincs.

Ezt a kérdést egyébként az MTI riportere tette fel Zsiga Marcell borsodi fideszes képviselőnek; Szondi Vanda sorsát érdemes lesz figyelemmel kísérni. Ha már megesett a szerencsétlen nyilatkozat, akkor sincs minden veszve: leadja a tévé, néhányan csodálkoznak és anyáznak, aztán másnap már más lesz a híradóban. Az igazán ostoba nacsalnyik viszont nem veszi észre magát, és hőbörögni kezd.

http://www.youtube.com/watch?v=57afSNJy6RA&feature=player_embedded

Hogy őtőle provokatívat kérdeztek. Ami eleve felháborító, hiszen az újságírónak az a dolga, hogy a képviselő munkáját segítse, népszerűségét növelje, és ha esetleg nem jut eszébe egy szófordulat, akkor kisegítse. Meg hogy az ő nyilatkozatát kiragadták a kontextusából. Pedig Zsiga Marcell kezet csókolhat az RTL Klubnak, amiért kiragadták őt a kontextusából, az ő kontextusa ugyanis eléggé büdös, koszos egy kontextus. Ő volt ugyanis az a képviselő, aki - frakciója egyértelmű tiltása ellenére - lazán felvette a kötségtérítést a parlamenttől és az önkormányzattól is, és nem 47 ezer forintot, hanem 400 ezret. Hát ebből a kontextusból ragadta ki őt az MTI riportere és az RTL vágója. Igazán meghívhatná őket egy költségtérítésre a hiszti helyett.


http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/2/15/Zsiga_Marcell_es_az_o_kontextusa_0V5CDP#utm_ source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel-2012-02-15
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kuncze szerint a BKV úgy végzi, mint a Malév - ezért tért vi
  2012-02-15 19:56:07, szerda
 
  Kuncze szerint a BKV úgy végzi, mint a Malév - ezért tért vissza?
Nagyváros
2012-02-15 17:12:29


Kuncze szerint a BKV úgy végzi, mint a Malév - a DK a kétszintű Budapest megszüntetését fontolgatja.

A DK szerint szerint:

,,Kívánatos a főváros egységes kezelése, és megfontolandó a kétszintű budapesti önkormányzati rendszer megszüntetése, az igazgatási ügyeknek továbbra is a lakossághoz közel, a kerületekben történő intézésével." - írja a ,,Vissza Európába" című alapvetés a Demokratikus Koalíció programalkotásához.

Kuncze szerint:

Kuncze Gábort kedd este az ATV Egyenes Beszéd elnevezésű műsorában Kálmán Olga faggatta, a liberális politikus visszatérésével kapcsolatban. "-..nincs utolsó csepp. Most hiába emelem ki a Malévet, ami szerintem egy nemtörődömségnek a következménye, majd hamarosan ugyanezt látjuk a BKV-nál..." - mondta többek között az SZDSZ volt, a Szabadelvű Polgári Egyesület jelenlegi elnöke. Kuncze arra kérdésre válaszolt, ami azt firtatta, hogy mi volt az utolsó csepp, mely a visszatérésben motiválta.

nagyváros.hu

http://nagyvaros.hu/Kuncze_szerint_a_BKV_ugy_vegzi_mint_a_Malev_-_ezert_tert_viss za?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felakasztani, megbotozni, agyonverni!
  2012-02-15 19:08:50, szerda
 
 
Felakasztani, megbotozni, agyonverni!

Nem lesz rend Magyarországon addig, amíg el nem számoltatjuk a bűnösöket. Nem, nem a régi rendszer bűnöseit - azok már lassan kihaltak, meg régen elmenekültek, persze őket is elő kellene venni-, hanem a mostani "rendszer" hazaárulóit.

Egyszerű a képlet: csődbevitted a Malévot azzal, hogy előnytelen szerződést írtál alá? Semmi gond: akasztás.

Óriási jutalmakat vettél fel, osztogattál a barátoknak? Teljes vagyonelkobzás, száműzetés, botozás.

Privatizáltad az állami vagyont? A jussod halálra kínzás, vagy nyilvános kövezés.

Leépítetted a Magyar Honvédséget? Tönkreverted az egészségügyet, a mezőgazdaságot? Életfogytiglani Szibéria.

Odaadod a pénzt a zsidóknak, cigányoknak a magyar családok helyett? Nyilvános megszégyenítés, botozás, száműzetés Izraelbe.

Megszavaztad a törvényt olvasatlanul? Megvakíttassék!

Elaludtál a parlamentben? Kaloda!

Mocskoltad a magyarságot, náciztál, avagy Tamás Gáspár Miklósnak, esetlegesen Kertész Ákosnak hívnak? Nyelv kitépés, kar levágás.

Rendet! Vessünk véget a törvényesített és intézményesített patkánylázadásnak!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CtZwr-adVnY

Trackback URL for this post:
http://szentkoronaradio.com/trackback/124295


http://szentkoronaradio.com/blog/hubatka/2012_02_08_felakasztani-megbotozni-agyon verni

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó álláshoz gazdag szülő kell majd?
  2012-02-15 18:15:04, szerda
 
  Jó álláshoz gazdag szülő kell majd?

2012. február 15. 16:42

Az új felsőoktatási rendszer azzal fenyeget, hogy a jól fizető állásokat azok kapják majd meg, akiknek a szülei is módosak.

,,Az is látszik, hogy mint mindig, a rövid és hosszú távú szempontok ütköznek a »reformoknál«. Akarjuk, vagy sem elismerni, hogy az oktatási ágazatból (felsőoktatásból) az állam bizony szeretne visszavonulni, tény, hogy pénzt szeretne a költségvetés megtakarítani. Mert nagyon szorult helyzetben van. Az ún. nagy rendszerek reformja nem csak az "igazi szakmai" reformokat, hanem egyszersmind a költségvetés tehermentesítését is szolgálja. Az is beszédes, hogy ha a reform szót hallja a polgár, mindig valami közkiadás megkurtítása, privatizálása jut eszébe, nem az, aminek a reform elsődleges céljának kellene lennie, nevezetesen, hogy a polgárok számára a szolgáltatások színvonala javuljon.

Azt, hogy hol és hogyan kell meghúzni az államilag támogatott és a fizetős felsőoktatási helyek arányát, alaposabb felmérésnek kellett volna megelőznie. Szerepet játszik ebben az is, hogy hazánkban megyénként, régiónként is nagyon különbözőek az átlagjövedelmek, s a családok teherviselő képessége. Ha ezt az egyenlőtlenséget a felsőoktatás nem is tudja kiküszöbölni, legalább ne növelje.

Azokat a társadalom-politikai szempontokat is figyelembe kell venni, hogy aki a fővárosi egyetemekre megy, kisebb arányban tér vissza a régióba. Azért is (nyilván a fő ok ez), mert ott van több álláslehetőség. De azért is, mert egy életformához hozzászokik, társadalmi beágyazottsága megváltozik (ha van egyáltalán ilyen még egy metropolisban.) Értelmiség nélkül elsorvad a vidék. Természetesen, vonzhat máshonnan belső migránsokat, de ennek nyilván kisebb a lehetősége. A felsőoktatási intézmények szerepe a vidéki városokban óriási. Piacot is jelentenek, kultúrát is."

Pénzügyi Szemle Online Botos Katalin: Jól fizető állás csak módos szülőkkel?

http://mandiner.hu/cikk/20120215_botos_katalin_jo_allashoz_gazdag_szulo_kell_majd
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanuljunk a görögök példájából
  2012-02-15 18:06:51, szerda
 
  Tanuljunk a görögök példájából

A görög példa is azt mutatja, hogy Magyarország felemelkedéséhez nem az EU-IMF diktátum a megoldás, hanem az államadósság újratárgyalása és hazánk uniós tagságának újravizsgálása.

Görögországban az elmúlt hétvége történései jól mutatják mire számíthat Magyarország az EU és az IMF diktátumai alapján - mondta el mai sajtótájékoztatóján Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető- helyettese.

A politikus közölte: a jelenlegi EU paktum nemcsak hazánk gazdasági monetáris politikájának kereteit szűkíti, azzal, hogy az euro bevezetésére tesz kísérletet, hanem a magyar költségvetési politikát is csorbítja azzal, hogy a szuverenitás jogkörének egy részét áthelyezi Brüsszelbe. Olyan megszorításokat jelentenek ezek Magyarország részére, amely hazánk gazdaságának romlásához vezetnek.


Gyöngyösi Márton hangsúlyozta: ez a példa is azt mutatja, hogy Magyarország felemelkedéséhez nem az EU-IMF diktátum a megoldás, hanem az államadósság újratárgyalása, az uniós pénzügyi paktum elutasítása és Magyarország uniós tagságának felülvizsgálata és ezzel kapcsolatban egy népszavazás kiírása.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
217 liter benzinre elég a magyar minimálbér
  2012-02-15 17:46:35, szerda
 
  217 liter benzinre elég a magyar minimálbér

2012.02.14 10:05. - Booster

Újabb benzináremelés elé nézünk szerdán, emiatt még kevesebb üzemanyagot vásárolhatunk a havi fizetésünkből. Míg egy magyarnak egy hónapban 217 liter üzemanyagra futná, egy luxemburgi 1311 liter benzint tankolhatna, ha semmi másra nem költene.


Fekete Klára

Előrejelzések szerint a benzin kiskereskedelmi átlagára 421 forint, a gázolajé pedig 434 forint lehet szerdától az újabb áremelés hatására.
Az elmúlt egy évben brutálisan megdrágult az üzemanyag: a benzinért közel 16 százalékkal, a gázolajért csaknem 22 százalékkal kell többet fizetni. Mivel a havi átlagkeresetek alig emelkedtek, a minimálbér pedig a reálértékét próbálja őrizgetni, 7 százalékkal kevesebb benzint és 11 százalékkal kevesebb gázolajat lehet egyhavi nettó átlagkeresetből tankolni - számolták ki az elemzők.




Benzinben középen

Benzinárban az EU középmezőnyébe tartozunk az 1,40 eurós árral. A gázolaj 1,50 eurójával viszont drágának számítunk. Ennek az az oka, hogy EU-s szinten nálunk a legmagasabb az áfaterhelés, valamint nemrégiben emelkedett a jövedéki adó is.

Tovább borzolja a kedélyeket, hogy a hazai fizetések eltörpülnek számos nyugat-európai országéhoz képest. Megnéztük, hogy a minimálbérből hány litert tankolhatnának az autósok más, fejlettebb és nálunk fejletlenebb országokban.

A számokat két adatbázisból merítettük. A minimálbérekről az Európai Közösségek Statisztikai Hivatalának (Eurostat) 2011 júliusában készült kimutatása alapján tájékozódtunk. Táblázatunkban mégsem a tavalyi 78 ezres, hanem a nálunk január 1. óta érvényes 93 ezer forintos bruttó minimálbért szerepeltetjük, hogy napi áron számíthassuk ki a különbségeket. (A többi felsorolt államban nem változott a legkisebb kereset összege.) Ez alapján jól látszik, hogy Magyarország a vizsgált országok listájának végén kullog. Vagyis a hazánkban jelenleg hatályos, felemelt minimálbér alig egynegyede az Írországban, Belgiumban, illetve Hollandiában törvényileg meghatározott összegnek.

Annak kiszámítására, hogy a legkisebb keresetekből országonként jelenleg hány liter benzint lehet vásárolni, a penzcentrum.hu adataira támaszkodtunk. A magyarországi mutatót itt is a 93 ezer forintos minimálbérhez igazítottuk. Kiderült: egy magyarnak havi 217 liter üzemanyag megvásárlására futná - míg az a szerencsés, aki Luxemburgban él, 1311 liter benzint tankolhatna a kocsijába, ha semmi másra nem akarna költeni. S míg hazánkban 10 literes átlagfogyasztással egy alig 2000 kilométeres útra telik a minimálbérből, addig Luxemburgban közel 13 ezer kilométert tehetnek meg a helyiek az egyhavi minimumból. Vagyis a magyar a legkisebb keresetből csak négyszer járja meg az oda-vissza 500 kilométeres Budapest-Bécs távolságot. A luxemburgi ugyanezt a távot huszonhatszor is levezethetné - ottani viszonyok között alacsonynak számító jövedelméből.

Délmagyarország napilap

http://szolnokinaplo.hu/2012/02/14/217-liter-benzinre-eleg-a-magyar-minimalber/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MÉG TÖBB HOLOKAMUt!
  2012-02-15 17:04:01, szerda
 
  Mazsihisz: még több zsidóságot a Nemzeti Alaptantervbe!
2012, február 15 - 15:54



A Mazsihisz szerint a Nemzeti Alaptanterv nem tér ki megfelelően a magyar történelemhez kapcsolódóan a zsidóságra, és fontosnak tartja, hogy ne csak az európai kultúra keresztény gyökereiről essen szó a magyar iskolákban.

Zoltai Gusztáv és Feldmájer PéterA Mazsihisz ismét feltétlenül szükségesnek érezte, hogy tanácsokat osztogasson a kormánynak. Feldmájer Péter és Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz vezetői valamint Dr. Schőner Alfréd, az Országos Rabbiképző-Zsidó egyetem rektora levélben fordultak Hoffmann Rózsához. A három aláíró azt javasolja az államtitkárnak, hogy egészítsék ki a Nemzeti Alaptantervet, és a magyar történelemhez kapcsolódóan a zsidóságról folyamatosan oktassanak, és ne csak az ókori Keletről, illetve a holokausztról.

Feldmájerék elengedhetetlenül szükségesnek tartják, hogy a zsidóság szerepéről essen szó a honfoglalás, az Árpád-házi királyok, az új-és a legújabb kori magyar történelemben, külön kiemelve például az emancipációt, a zsidók gazdasági szerepét a magyar kapitalizmus és a polgárosodás kialakulásában. Azzal azonban a dokumentum adós marad, hogy vajon mi köze van a zsidóságnak a magyarok honfoglalásához, vagy az Árpád-házi uralkodókhoz. (Hacsak annyi nem, hogy utóbbiak számos törvényben korlátozták a zsidó kereskedők magyarországi tevékenységét - a szerk.)

Úgy gondolják, nem elég a holokausztot általánosságban oktatni, a magyarországi holokausztot külön kell kezelni, és nem elég a harmincas évek végétől vizsgálni az eseményeket, hanem már a húszas évek végétől kell tanítani a folyamatot. (Pontosan úgy, ahogyan a '89 előtti marxista oktatás is tette, amely az egész Horthy-korszakot "faisztának" bélyegezte - a szerk.)

A zsidó vezetők meglepő hiányosságnak gondolják, hogy az irodalmi kultúra, irodalmi művek értelmezése kategóriában hiányzik Kertész Imre neve és Sorstalanság című műve. Feldmájerék arról a Kertész Imréről szeretnének taníttatni a magyar iskolákban, aki felháborodva mondta a Die Welt riporterének: ,,Az európai kultúra terméke vagyok, egy dekadens, ha akarja, egy gyökértelen. Ne kössön engem Magyarországhoz".

Zoltai és társai azt kérik Hoffmann Rózsától, hogy gondolják át: az Erkölcstan, etika pontban ne csak az európai civilizáció és kultúra keresztény gyökereiről essen szó, mivel szerintük csakis "zsidó-keresztény" kultúráról lehet beszélni. Úgy vélik, a zsidó kultúra "alapvető hatással volt a keresztény kultúra kialakulására". Végül megjegyzik, fontos a fent említett gyökerek hangsúlyozása, hiszen szerintük a Tóra és az Ószövetség ismerete "alapvető az európai civilizáció gyökereinek megértéséhez".

Néhány héttel ezelőtt a Mazsihisz az Országggyűlés elnökét bombázta követeléseivel. A szervezet levélben fordult Kövér Lászlóhoz, hogy vizsgálják ki Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő szerintük "holokauszt-tagadó" nyilatkozatát és arra kérte a házelnököt, hogy "ha szükséges", akkor fossza meg a politikust a Külügyi bizottság alelnöki posztjától.

SSZ

barikad.hu


http://barikad.hu/mazsihisz_meg_toebb_zsidosagot_a_nemzeti_alaptantervbe-20120215
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 519 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.